dinsdag 26 oktober 2010

Vaccinatie-tsarina

Heel even leek Micha 'aluhoedje' Kat een helder moment te hebben toen hij eind september, zichzelf analyserend op een gemonteerde video-opname, vond dat hij compleet dolgedraaid was en therapie nodig had. Het leek het voortijdige einde van het virtuele dolhuis Klokkenluideronline. Daarop nam zijn steun en toeverlaat Wim Dankbaar het zaakje tijdelijk over met de intentie om het allemaal een stuk serieuzer te maken. Kat krabbelde echter al weer snel uit zijn inzinking, waarna Dankbaar Kat regelmatig bestraffend toesprak als hij weer eens uit de bocht dreigde te vliegen. Het was Don Quichot all over. Die zag herbergen aan voor kastelen, windmolens voor reuzen, een kudde schapen voor een leger en een reeks van andere waanideeën die steevast stuitten op de nuchterheid van zijn vriend Sancho.

Inmiddels is Kat weer helemaal de oude. Een nieuw dieptepunt was zonder twijfel een radio-uitzending van afgelopen vrijdag, waar de voormalige fractieleider van de SP Agnes Kant moest worden 'exposed' omdat ze per 1 januari bij het Nederlands Bijwerkingen Centrum Lareb verantwoordelijk wordt voor vaccinaties. Nu is een radio-uitzending van Kat al een belevenis op zich, omdat hij zich voortdurend niet schijnt te realiseren dat er ook nog luisteraars zijn. Regelmatig vallen er merkwaardige stiltes omdat Kat - die tegenwoordig trouwens nog depressiever klinkt dan wijlen Claus - van de eindregie wil weten of een Skype-gesprek is 'overgekomen', en voor het eerst hoorden we Kat tijdens de uitzending ongegeneerd op wortels kauwen.

'Er zijn doktoren die je kunnen helpen,' sprak Kant tegen Kat, terwijl je op de achtergrond een hoop gegiechel kunt horen. Kat vindt Agnes niet te vertrouwen als vaccinatie-tsarina omdat zij in lijn met de Haagse maffia en de NWO-aangestuurde vaccinatie-lobby die vanuit de Bilderberg Groep via de WHO, het Ministerie van Volksgezondheid, het RIVM en Ab Osterhaus de Nederlandse huiskamers wordt in geslingerd, fatale bijwerkingen zal ontkennen of bagatelliseren en full blown propaganda zal gaan bedrijven voor de gifspuit. Kat: 'Zou zo iemand op de bres willen springen voor de burger in den lande die wordt aangevallen door de NWO met vaccins die met opzet schadelijk zijn gemaakt zoals in aangetoond door journalist Jurriaan Maessen in een reeks artikelen die zijn gepubliceerd op de websites van Alex Jones? Eerder moet worden uitgegaan van de theorie dat Kant met opzet door de NWO bij het Lareb is aangesteld omdat ze zeker weten dat zij geen hindernissen zal opwerpen bij het uitrollen van de nieuwe massa-vaccinaties (zoals de hepatitis-injectie voor alle babies) door de NWO.'

En, zo legt Kat in de uitzending uit, jonge meisjes worden gevaccineerd omdat de NWO de mensheid wil uitroeien. 'Ben je ook ingespoten voor baarmoederhalskanker,' wil Kat van de dochter van Agnes Kant weten. Die kreeg nog net niet de slappe lach. Het was weer tenenkrommend voor Kat, maar die had het zoals gebruikelijk weer eens niet door.

UPDATE: Kat zit volgens Argusoog Radio weer in een politiecel nadat hij in Den Haag weer enkele gebouwen met graffiti had ondergespoten.

2 opmerkingen:

  1. Goed advies van Agnes. Micha zou er echt verstandig aan doen om eens met zijn JDTV-filmpjes naar een hulpverlener te gaan en deze om raad te vragen. Zijn huidige gedrag leidt niet tot enige vorm van vervulling of verlossing, alleen tot misère. Het is een persoonlijk drama.

    BeantwoordenVerwijderen