woensdag 8 december 2010

Fail!

Ook niks gemerkt van de bankrun gisteren? O ja, dat was waar ook, de media hebben de actie doodgezwegen, dus is er wel degelijk veel pecunia van de bank gehaald, maar wordt dat nergens gemeld, of de actie is mislukt doordat de MSN er niet over schreven. We zien wel met welke verklaring de bankcomplottertjes vandaag komen. Omdat Barracuda gisteren toch in de grootstad moest zijn, heeft hij even opgelet of er geen lange rijen stond voor de pinautomaten. Nada dus.

De Franse voetballer en multimiljonair Eric Cantona, die opriep tot de actie, haalde bij filiaal van BNP Paribas in de Franse stad Albert slechts 1.500 euro van de rekening. Nee, geen nulletje vergeten. 1500 van de x miljoen die Cantona bezit. Waarschijnlijk worden die 1500 euri, als niemand kijkt, weer schielijk teruggestort, maar het kan ook zijn dat Cantona het geld toch nodig had voor een dinertje of een heuse Harlan Estates.

Het goede voorbeeld werd - ere wie ere toekomt - gegeven door bankrunner par excellence Patrick Savalle van Zapruder, die van pinautomaat naar pinautomaat sjeesde om iets van 3500 euri and counting op te halen. Moet hij dagen mee bezig zijn geweest. 'Morgen alles eraf halen bleek onmogelijk omdat de Triodos geen filialen heeft, niet bij nagedacht. :) Dan nu alvast maar alles overboeken om morgen wel te kunnen opnemen. Ik zeg:'Let's go Mad Max'.

Triodos, toch niet die nette Zeister bank die totaal immuun bleef voor de kredietcrisis omdat men nooit heeft gegrossierd in als beleggingsproducten “verpakte” hypotheekportefeuilles? Eh, waar ging die bankrun ook maar weer over?

4 opmerkingen:

 1. Ja Billy, zo gaat dat met Truthers. En debunkers. En alle andere mensen. Als puntje bij paaltje komt, sta je alleen. Liever lui dan vrij ;)

  Aan mij heeft het niet gelegen...

  Wat heb ik nou gewonnen met onze weddenschap?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihihihi... Kom op Barra, je had toch niet het idee dat die rare Savalle of die doorrookte en geesteszieke Anarchiel daadwerkelijk nog de illusie koesterden dat er ook maar iets zou gaan geschieden? Kom op knul, dan had je toch wat beter moeten lezen. Mensen zijn volkomen lamlendig/apathisch en ze worden liever mishandeld/beroofd dan voor zichzelf op te komen. Heb ik al vaker wat schrijfsels aan gewijd, waar je dan natuurlijk geen aandacht aan besteed (omdat je je daar wel in kunt vinden schat ik?). Om het maar es in Slipknot termen te stellen: people == shit. Niet per definitie, maar wel binnen ons feestelijke samenzijn van zwaar psychotische patiënten.

  Dit systeem sloopt zichzelf in hoog tempo, daar heeft het echt geen rare figuren zoals Patrick of ondergetekende voor nodig. Zelfs de totale apathie en desinteresse van het gemiddelde schaap zullen deze hilarische afgang van een samenleving niet kunnen redden. Zoals alle grote "beschavingen" (meest foutief gebruikte term ooit) ten onder gingen, zo zullen wij ook gaan :) En best spoedig ook nog, met dank aan braaf volgende mensen als Bi-bo-Barra.

  En nu weer over naar de orde van de dag. Doe je laarzen aan, spring in de rij en loop gezellig op de maat van corporatistische marsmuziek richting ons aller einde. Kijk maar naar Barra als je niet meer wist hoe dat ook alweer moest. Op naar de ondergang van deze hilarische zieke samenleving met historisch verdwaalde figuren! Hoezee, hoezee!

  *kusjes en knuffels*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blah blah blah. De gebruikelijke riedel van Anarchiel. Het alternatief? Weet hij zelf ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aldus voormalig zakkenvuller Anarchiel,

  Maar in tegenstelling tot Savalle had Anarchiel 3 niets te pinnen natuurlijk. Een hoop geblaat van Anarchieltje die stoer van de zijkant zijn show opvoert (door te stoppen met werken etc etc) alsof hij het goed voor heeft met de wereld. In werkelijkheid hoopt hij een rol op te kunnen eisen in het door hem zo gewenste nieuwe machtsblok.

  BeantwoordenVerwijderen