dinsdag 14 december 2010

Killing you softly

Een NWO vliegveld? Ja, dat bestaat ook al. Het 'nieuwe' vliegveld van Denver is goed voor tal van bizarre speculaties. De aluhoedjes van Wantoknow vinden het bijvoorbeeld verdacht dat er voor 5 miljard dollar een vliegveld werd gebouwd, terwijl de oude nog 'voldeed'. Eh...zou het? Bij Wikipedia lezen we dat het oude Stapleton International Airport helemaal niet meer voldeed als hub voor met name Aziatische vluchten, dus daar sneuvelt al de eerste bewering.

Verdachte omstandigheid nummer twee is dat het vliegtuig volledig ondergrondse ‘gebouwen’ zou bevatten, die de afmetingen zouden hebben van kantoorflats. Daarnaast wordt het interieur gekenmerkt door een apocalyptisch paard, dat als het donker is je zelfs met gloeiende rode ogen bekijkt, nachtmerrieachtige muurschilderingen, vreemde woorden en symbolen en waterspuwers (Gargoyles) die je aan zitten te staren vanuit ‘koffers’. Ook opmerkelijk volgens complotters is constructie en positie van de start-en landingsbanen in de vorm van een Nazi-hakenkruis.

Kortom, alles bij elkaar is Denver misschien wel een hub voor Dr Evil en Frau Farbissina, de plek waar de NWO bivakkeert als er chemtrails gesproeid worden. Killing you softly.

Maar wat blijft er van al die claims over? Niks. Kun je nog lachen, lach dan mee: boven een plaatje van het vliegveld. Creapy, huh? En de landingsbanen hebben helemaal niet de vorm van een hakenkruis, tenzij het onderstaande een Swastika voorstelt.De geschilderde symbolen van Leo Tanguma zijn referenties naar Mexicaanse en Indiaanse gebruiken, dat krijg je ervan als je als domme complotter weer eens niks uitzoekt, en de gebouwen zijn tunnels als onderdeel van het Denver International Airport Guideway Transit System. In verband met mogelijke uitbreidingen worden nog niet alle gangen benut. Kortom, voor iedere verdachte omstandigheid is een volstrekt logische verklaring te vinden. Blijft de vraag waarom die ongelooflijke dombo's van Wanttoknow dat zelf niet eens niet hebben uitgezocht. Vermoedelijk hierom: 'En tot u ALLEN zeg ik: HEFT UW HOOFD OMHOOG, WANT UW VERLOSSING IS GENAAKT'.

5 opmerkingen:

 1. je schematisch weergave van de plattegrond is niet juist.
  Er zit wel degelijk een swastika in het ontwerp.
  Zie google maps: http://maps.google.nl/maps?hl=nl&biw=1111&bih=625&q=dever%20airport&safe=vss&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, ga toch lekker fietsen man.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'je schematisch weergave van de plattegrond is niet juist'

  Onzin, kijk maar eens naar de plattegrond in de link die ik geef.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij Wikipedia lezen we dat het oude Stapleton International Airport helemaal niet meer voldeed als hub voor met name Aziatische vluchten, dus daar sneuvelt al de eerste bewering.

  Ow, nu is Wikipedia opeens wel een betrouwbare bron? Die Billy toch, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, ik had nog tig andere bronnen kunnen noemen. Wedden dat Arminius Wikipedia gaat citeren als het hem wel uitkomt?

  BeantwoordenVerwijderen