woensdag 10 april 2013

Boos

Martin Vrijland was niet in een happy mood vanochtend, toen hij zich eindelijk realiseerde dat hij bij de complotneus was genomen. Dankzij een jaloersmakende grap die Barracuda graag had verzonnen, maar die hij helaas niet kan claimen. Die grap was met name zo geslaagd omdat hij weer eens aantoont dat complotters helemaal niet op zoek zijn naar de waarheid, maar naar bevestiging van hun eigen hersenschimmen. Zodra ze iets aangereikt krijgen dat die vermoedens bevestigt wordt het direct, zonder check of dubbelcheck, op het web gepleurd.

Hij zou nooit meer op anonieme reacties reageren, beloofde Martin vanochtend, om vanuit dezelfde luie aanname als waarmee hij anoniem toegestuurde documenten als 'bewijs' bestempelde, zijn pijlen te richten op de eerste de beste complotterhater die hij kon vinden: de inderdaad hier nogal nadrukkelijk aanwezige reaguurder Jeroen Hoogeweij. Die dan ook meteen achter alle (uiteraard door de AIVD betaalde) debunkersites en stoorzenders van Nederland moest zitten, inclusief deze webstek. Van hun belastingcenten! Zo gaat dat met complotters: de anticomplotterbrigade kan niet anders dan uit een Demmink de Verschrikkelijke bestaan, die alles centraal aanstuurt.

De troefkaart die natuurlijk meteen weer getrokken werd was dat debunkers 'over de hoofden' van de 'vermoorde Anass' heen grappen zouden maken en geen respect zouden tonen voor de familie. Maar zo zit het natuurlijk niet in elkaar: het gaat niet om Anass, maar om de man die deze zaak heel sluw voor zijn eigen agenda gebruikt.

Martins site is namelijk een slagveld van mislukte pogingen om allerlei complotten aan te tonen, die hij om die ook weer even snel liet vallen: de vermeende AIVD-agente Joanna, het pedo-erfgoed van wijlen senator Edward Brongersma en de FEMA bunkers onder Amsterdam. De antipedo vereniging die Martin zou oprichten kwam er natuurlijk ook niet. Maar met Anass had hij eindelijk beet. Een radeloze vader die vermoedelijk nog nooit op zijn site had gekeken, of niet helemaal bekend is met de materie die Martin daar aansnijdt, vroeg om zijn hulp. Eindelijk had de werkloze Martin weer een doel in het leven.

Want Martin wist immers op voorhand dat het zou moeten gaan om een rituele moord uit de creaties van zijn goeroe David Icke: Anass was niet voor niets gevonden in het bosje tegenover het voormalig restaurant Lucifer (!) aan de Van Zuylen van Neyeveltstraat, en die Marie-Hélène van Zuylen van Nyevelt van de Haar Barones Marie-Hélène de Rothschild was op haar beurt natuurlijk weer een ingetrouwd lid van de vooraanstaande Franse tak van de bankiersfamilie De Rothschild. Stuk voor stuk keiharde bewijzen!

Oftewel: Martin gaat de zaak Anass niet oplossen omdat hij alleen maar zoekt naar aanwijzingen voor zijn eigen bizarre fantasieën. Als de familie nog steeds van mening is dat de politie informatie achterhoudt, laten ze dan een goede advocaat nemen. Van mijn part Adèle van der Plas. Die ziet ook spoken, maar geen reptielen.

153 opmerkingen:

 1. Ik zou wel eens inzicht willen krijgen hoeveel mensen daadwerkelijk doneren aan een Micha Kat of een Martin Vrijland. Op zich interessante iformatie als je, je eigen cult wil beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Talk2Myra: extreme vorm van stropopredeneringen. Constant dingen verzinnen, en die dan bekritiseren. Schandelijk, vermoeiend en fascinerend tegelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is Martin nu op die stream? Hij klinkt te jong om GJ Beh te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou dit niet accepteren als mijn naam Frans Bauer zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL. Ik luister naar de uitzending. Wij hebben een probleem. En die storing is ook niet 'toevallig'.

  Ah Myra meid ik heb geen probleem. Ik heb alleen een probleem met mensen die bagger schrijven en zich verheven voelen. En uit die verhevenheid anderen kwetsen. Leuk dat Martin er zich uit probeerde te praten, het klonk zeer onschuldig. Maar ik geloof niet dat duizenden mensen hem steunen. Of ze moeten collectief waanzinnig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Best wel nieuwsgierig of mr. Beh de stem van deze Martin zou herkennen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En de Stichting die Martin zou oprichten voor Anass kwam er ook niet. Papiewerk was het, maar het was gewoon weer een van Martins leugentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou me niet verbazen dat de voornaamste reden waarom Martin afzag van het oprichten van een stichting is: de info over bestuursleden is opvraagbaar bij de KvK.
   http://www.kvk.nl/ondernemen/producten-handelsregister/uittreksels/
   óf hij kwam erachter dat er minstens 1 andere persoon in het bestuur moet zitten, en hij was niet van plan een stichting samen te runnen..

   En nu we het daar toch over hebben:
   ik ben eigenlijk wel benieuwd wie er in het bestuur van Stichting Klokkenluideronline zitten. Zou me niks verbazen dat dat nog steeds Pamela Hemelrijk is, en dat er nooit een recente bestuurswissel of herbenoeming is geweest de laatste jaren, en dat er dus in feite juridisch gezien geen bestuur is.

   Verwijderen
  2. Last time I looked, 10 april 2012 (toevallig exact een jaar en een dag geleden) (de uitgebreidere gegs zijn op te vragen à raison van €2,50 ex. btw) was inderdaad Micha Kat voorzitter en Pamela Hemelrijk zowel secretaris als penningmeester. Laatstgenoemde is overleden, zodat er dus inderdaad geen geldig bestuur.

   Ik weet niet of er echt wettelijk een eis is dat er twee of drie verschillende personen in een stichtingsbestuur moeten zitting. Het lijkt me wel dat bij oprichting een notaris daar minstens op aan zal dringen, vanuit het principe van de functiescheiding.

   Verwijderen
  3. Ja, een bestuursstichting mag geen eenmansbedrijf zijn, je moet minstens 1 ander hebben (meestal wordt idd secretaris/penningmeester gecombineerd).
   Of de benoeming van Kat zelf geldig is, is een kwestie van hoe de statuten opgesteld zijn. Bij een heleboel "standaard statuten" is het inderdaad zo, dat na een bepaalde tijd het bestuur gewoon verloopt als er geen officiele jaarvergadering is geweest, zodat je met de situatie zit dat je geen geldig bestuur hebt om een geldige vergadering uit te schrijven om een geldig bestuur te kiezen..
   Sommige notarissen wijzen je daarop en veranderen de statuten zo, dat een huidig bestuur stilzwijgend verlengd wordt als er officieel geen nieuwe bestuursleden benoemd zijn.

   Maar ik durf sowieso te wedden dat Micha de inkomsten uit zijn stichting gewoon gebruikt als privéloon, zonder daar IB over te betalen, en dat wanneer de Belastingdienst de interesse zou hebben om erin te duiken Micha opnieuw flink de sjaak is.

   Verwijderen
  4. De Stichting was overigens medegedaagde bij het civiele proces, en is dus, lijkt mij, hoofdelijk aansprakelijk voor de verbeurde dwangsommen die Kat en zijn Stichting hebben opgelegd gekregen. Dus mocht die Stichting al inkomsten hebben, dan kunnen de eisers in genoemd geding ze via een deurwaarder opeisen. En terecht.

   Verwijderen
 8. Hallo,

  Ik wilde even reageren na het van een afstand bekijken van deze hele heisa rondom het nagemaakte politiedocument en alle beschuldigingen over en weer. Met in het ene kamp de 'complotdenkers' en in het andere kamp (waaronder deze blog) de 'anti-complotdenkers', daar lijkt het soms wel erg op.
  Ik zelf ben bemoei me liever niet al te actief met geen van beide groepen en mag de dingen graag vanuit een waarnemersperspectief bekijken.
  Daarbij moet ik wel zeggen dat ik van uitgesproken mening ben dat er in de zaken Demmink, Vaatstra en Anass wel degelijk behoorlijk vreemde dingen aan de hand zijn. Je moet wel enorm boter op je hoofd hebben om dit niet te zien. Ja toegegeven, je moet door het superlatieve geschreeuw van een Micha Kat en de hersenspinsels van bepaalde 'complotters' heen kunnen kijken, maar dan moge duidelijk zijn dat de drie bovengenoemde zaken behoorlijk 'stinken'. Wellicht ben ik voor sommigen hiermee een complotdenker, maar in deze drie zaken ben ik dat graag, met recht en op basis van verstand.
  Hiermee kom ik ook op het punt dat ik moeilijk begrijpen kan; Er zitten hier op deze blog behoorlijk welbespraakte en intelligente mensen, maar toch lijken jullie te ontkennen dat er iets aan de hand is in zaken Demmink, Vaatstra, Anass... ondanks alle feitelijke aanwijzingen die andersinds doen vermoeden.
  Jullie focus ligt heel erg op de psyche van de complotters. En dat die nog weleens op domme wijze overdrijven daar geef ik jullie helemaal gelijk in. Daar hebben jullie zeker een punt en dat aspect stoort mij persoonlijk ook.
  Betreffende dat slinkse bedrog van Disputax, enorm smakeloos en kinderachtig. Tegen Jeroen wil ik zeggen: Het is als met die pranks die jongeren onderling weleens uithalen. Met jongetje A wordt terwijl hij ligt te slapen een prank uitgehaald door jongetje B, jongetje C staat ernaast en gniffelt. Als jongetje A met een schok boos wakker wordt krijgt jongetje C de schuld en de klap omdat die staat te lachen. Zo gaat dat toch meestal Jeroen. Dan kun je wel zielig doen en zeggen van "ik was het niet", maar zo gaat dat dan. Natuurlijk is het niet fair dat Vrijland al je gegevens online flikkert, maarja dat krijg je met dit soort kinderachtige onzin over en weer.
  Aan het eind van de dag blijft het zo dat de familie Anass in onwetendheid over wat er met hun kind gebeurd is, omdat er vanuit politie een zelfmoord voorschoteld wordt die op geen enkel feitelijk bewijs gestoeld is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer een hele riedel zonder dat het inhoudelijk wordt. Weer dat eeuwige 'stinken' zonder een concreet voorbeeld, vermoedelijk omdat je je in geen van deze zaken echt hebt verdiept, en de laatste opmerking klopt niet. Feitelijk bewijs is als zodanig helemaal niet aangedragen, het vermoeden van zelfmoord is niet toegelicht. Sterker nog: het onderzoek gaat nog door. Of het verstandig is geweest om al in zo'n vroeg stadium iets te roepen hierover is een ander verhaal, maar ik heb het een beetje gehad met als die stuurlui achter hun luie pc'tjes.

   Verwijderen
  2. "lijken jullie te ontkennen dat er iets aan de hand is in zaken Demmink, Vaatstra, Anass... "

   Wat Demmink betreft ontken althans ik dat niet. De andere zaken ken ik onvoldoende om een oordeel over te hebben. In alle gevallen weet ik in inmiddels wel wat ik aan de aandragers van informatie mag verwachten, en dat maakt me zeer wantrouwend.

   Verwijderen
  3. Zit wel wat in wat Bubu schrijft, maar één belangrijke kanttekening: er is geen enkele aanwijzing, en het lijkt mij ook nog eens buitengewoon onwaarschijnlijk, dat Jeroen achter die stunt met het valse politierapport zat.

   Het punt is nou juist dat, wat je ook van die stunt vindt, Martin Vrijland zomaar elke info die past in zijn verhaal voor waar aanneemt, en dan ook, zomaar op niets gebaseerd, voor waar aanneemt dat die en die het wel gedaan zal hebben. TWEE keer knock-out dus, niets geleerd van de eerste keer, en zich (luister naar talk2myra gisteren) ook nog van geen kwaad bewust.

   Dus: hij is fout bezig en ziet het zelf niet in. Dat maakt al het andere wat hij naar voren bracht ook ongeloofwaardig.

   Verwijderen
  4. Jeroen wil ik zeggen: Het is als met die pranks die jongeren onderling weleens uithalen. Met jongetje A wordt terwijl hij ligt te slapen een prank uitgehaald door jongetje B, jongetje C staat ernaast en gniffelt. Als jongetje A met een schok boos wakker wordt krijgt jongetje C de schuld en de klap omdat die staat te lachen. Zo gaat dat toch meestal Jeroen. Dan kun je wel zielig doen en zeggen van "ik was het niet", maar zo gaat dat dan. Natuurlijk is het niet fair dat Vrijland al je gegevens online flikkert, maarja dat krijg je met dit soort kinderachtige onzin over en weer.

   Wat ben je voor halve zool? Ik ben een man van 41, geen jongetje dat op het schoolplein speelt. Het gaat bijvoorbeeld over mijn zakelijke belang dat hij schade probeert te berokkenen, het gaat wat mij betreft over mijn dertienjarige zoontje die op Vrijlands blog op een erg bizarre manier besproken wordt, zeker als je bedenkt dat deze complotmongooltjes zogenaamd zo "begaan" zijn met Anass. Ik geloof er niets van. Uit de manier waarop mijn zoontje daar besproken wordt kan je opmaken dat de complottertjes daar geen enkele mededogen hebben met kinderen van de leeftijd van Anass.

   zijn veel te dikke papzak van een zoon Jonathan volstopt met junkfood, enge videogames laat spelen en ondertussen anderen beticht van wereldvreemdheid? Wie is hier nu eigenlijk alle realiteitszin verloren.

   of dit schofterige commentaartje:

   Nu is Anass het slachtoffer, maar het had net zo goed zijn Jonathan H. kunnen zijn.

   De term "over en weer" is al helemaal walgelijk, want ik haalde nooit een prank uit met Vrijland en was dat ook niet van plan. Ik vind het een eng figuur die achter slot en grendel hoort. Grappen maakt hij dan maar met zijn cipiers ofzo.

   Daarnaast geloof ik niet dat ik "zielig" doe want zo voel ik me helemaal niet. Ik vind dat Martin's gedrag in de richting van mijn zoontje en mij grensoverschrijdend is en wil graag dat een rechter gaat kijken of daar ook een straf bij past.

   Verder niks.

   Verwijderen
  5. Mensen die gaan proberen iemands zoontje te beschadigen als ze erin faalden de vader te raken horen niet in deze samenleving thuis, maar in een TBS kliniek of de gevangenis. En natuurlijk is het proberen te raken van iemands zakelijke belang even smerig en achterbaks als het bellen van een werkgever. Het is mismaakt NSB gedrag dat bestraft dient te worden.

   Verwijderen
  6. Absoluut. Zeker wanneer Martin Vrijland tijdens zijn eerste interview met Myra aangeeft bewust te hebben gekozen om onder een alias te bloggen juist om van dit soort ellende verschoond te blijven.

   Martin Vrijland was dus zeer bewust wat de consequentie's van het publiceren van privé gegevens zouden zijn.

   Dat maakt het niet meer 'per ongeluk', maar moedwillig iemand beschadigen.

   Verwijderen
  7. jongetje C staat ernaast en gniffelt. Als jongetje A met een schok boos wakker wordt krijgt jongetje C de schuld en de klap omdat die staat te lachen.

   Ik vroeg nog even aan mijn zoontje of dat zo werkt, maar dat herkende hij niet van het schoolplein. In het echte leven zou jongetje A achter degene aangaan die de prank bij hem uithaalde. Zelfs in een soort infantiele situatie is je verhaal dus niet herkenbaar. Kinderen die zich zo afreageren op onschuldige omstanders worden al snel sociale verschoppelingen en dan gaat de school bekijken of zo'n kind wellicht een "rugzakje" heeft. Zulk soort gedrag wordt niet geaccepteerd. Niet door volwassenen en zeker ook niet door kinderen.

   Verwijderen
  8. Deze Helenasunlight komt vroeg of laat zelf aan de beurt. Zijn comment is opgeslagen, en klaar om hem daarmee eens tot jankens toe juridisch flink aan de tand te voelen. Jazeker de handhavers lezen namelijk ook mee, wat een laffe eikel zeg.

   @BUBU
   Ik en vele anderen hebben dus een enorme boterberg op het hoofd? Donder op, zeg ik je , omdat ik niet in zee ga met lamlendelingen, die op basis van een toetsenbord en een zoek en gij zult niet vinden machine, doorspekt met hear say gebroddel? Om over de hallucinaties maar te zwijgen, voorgebracht door een handjevol a-sociale verslaafde kneuzen. Sinds wanneer moeten mensen zoals bijv. @Jeroen zich verantwoorden bij een stelletje randfiguren, die op een haar na , op het randje van de goot leven? Ik heb nog geen enkele reden gezien, om te twijfelen aan de onschuld van JD, of de betrokkenheid Jasper S. , of het onderzoek naar de tragische dood van Annas. Als jij de imperfectie van instanties wilt gebruiken , om jouw geldingsdrang te botvieren, besef wel , dat het je ontbreekt aan voltallige onderzoeksteams, kennis van zaken, en feitenconstellaties. Fidel zou trots op je zijn. Dan maar boter op mijn hoofd, desnoods roomboter. Succes met jou toetsenbordavontuur, maar laat de anderen erbuiten.

   Verwijderen
  9. @BUBU

   Amen, ook al ben ik atheïst

   Verwijderen
  10. Ik vond het gedrag van Disputax helemaal niet smakeloos. Vrijland zou haar eerder dankbaar moeten zijn dat ze zijn zwakheden bloot legde. Dat Vrijland hier niet blij mee was zegt veel over hem, vooral omdat hij meent dat Jeroen het heeft gedaan, terwijl aan alle kanten wordt verteld ook door Kate Lans haarzelf dat het niet geval was.

   Dan de zaak Demmink: als het zo zou zijn dat hij echt een pedo was, dan had de minister hem allang aan justitie uitgeleverd als voorbeeld. Ik ben er eerder van geschrokken nadat ik dus de links gelezen had, hoeveel er werd nagepraat (de meesten die een mening over Demmink hebben komen uit bij Adele of Micha) maar er zijn er niet zoveel die even verder spitten. Bovendien moet ik zeggen dat ik het allemaal erg homofoob was. Elke homo die een goede baan in de publieke sector had, werkte voor de pedo elite. En zoals in het artikel in de VN wordt opgemerkt op de vijanden van Demmink is ook wat op te merken. Dus hoe de waarheid ook is, hij blijft complex.

   De zaak Vaatstra zou ik niet de schoonheidsprijs geven, maar hier zie ik wat wel vaker gebeurt, het wegkijken als het iemand uit eigen kring is. Zet daarbij dat Micha en Dankbaar niet tegen hun verlies kunnen want je kunt nou niet met droge ogen vertellen dat ze hun verlies sportief opvatte, toch bubu?

   In de zaak Anass is het stuitend dat Vrijland een lijkenpikker is. Wat mij betreft is het iemand die dus veel aandacht nodig heeft. Was hij een man van eer, dan had discreet de familie benaderd en hun naar een goede advocaat of speurder verwezen. Dan ben je wel menslievend bezig en niet in deze orde.

   Mvg

   Dorothy.

   Verwijderen
  11. Je kan deze lakmoestest op vakbekwaamheid bagatelliseren alszijnde een grap, maar de uitkomst blijft hetzelfde : totale gekte in de virtuele speurneuzenwereld bijt in eigen staart. Tot overmaat van ramp , bedreigen deze geweldige kindervrienden, andermans kinderen. Zelfkennis is ook een tekortkoming van de pedo, lijkt mij.

   Verwijderen
 9. "omdat er vanuit politie een zelfmoord voorschoteld wordt die op geen enkel feitelijk bewijs gestoeld is."

  Het politieonderzoek loopt nog, dat is helemaal nog niet afgerond. Waarschijnlijk omdat ze het zorgvuldig willen doen. Lijkt me alleen maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha. De ene gek beweert van de ander dat ie niet helemaal goed is. De werkeljkheid is helaas vele malen krankzinniger! Velen hier hebben niet eens de de moed om dergelijke zaken te fantaseren. Laatstaan de moed om te begrijpen. Indien men werkelijk weet, dan zou men vermoedelijk niet zo dom kletsen. Dit ongeacht wat ene meneer vrijland zegt.
  De vraag is en blijft: waarom iemand zijn tijd heeft gestoken en de moeite heeft genomen om een dergelijk verhaal aan vrijland te voeren?

  De stelling hier is: vrijland is een goedgelovige alu!
  Maar wat te zeggen over degenen die een dode pool verzinnen? Een conclusie zou kunnen zijn dat, degene die dergelijks verzinnen, ook een tragisch leven leiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vraag is en blijft: waarom iemand zijn tijd heeft gestoken en de moeite heeft genomen om een dergelijk verhaal aan vrijland te voeren?

   Niet dat ik er op wat voor manier dan ook achter die "prank" zit, maar wat mij betreft was die volkomen legitiem. Eigenlijk is het een vorm van onderzoeksjournalistiek waarvan het doel ontmaskering was. Dat is gelukt. De maatschappelijke en persoonlijke schade die hij aanricht met zijn manier van "onderzoeken" is aanzienlijk en dat moet toch echt ophouden. Hij gaat letterlijk over lijken.

   Let me spell it out for you:

   Vrijland zit voor zijn eigen gestoorde Illuminati/ Annunaki/ aandacht/controle doelen een kwetsbaar gezin de vernieling in te manipuleren. Het is totaal cynisch in de richting van Anass en heeft niets met factfinding te maken. Dat hebben we nu helder. Dit verhaal maakt voor eens en voor altijd duidelijk dat Vrijland te dom en incompetent is om op wat voor manier dan ook een constructieve bijdrage te leveren aan zo'n onderzoek. Niet alleen was het verhaal dat hem bewust gevoerd werd volstrekte nonsens, de rest van zijn Anass "vertoog" is dat ook.

   Verwijderen
  2. Vertel me alsjeblieft wie inderdaad (naast jullie) het motief zou hebben om dit te doen........ Juist niemand. Mooi bewijs dat je er dus toch echt zelf achter zit. En het is zo doorzichtig dat zelfs iemand die hier voor het eerst komt lezen het meteen ziet, opeens allemaal andere bloggers weer aanwezig die jou gelijk geven hahha lol trol

   Verwijderen
  3. @Harteloos

   Ehh "jullie"? De vraag is of ik erachter zit. Dat is dus niet zo.

   Verwijderen
  4. @hartstikkeknettergek
   Weer een kromredenering van lik mijn vestje. Ik ben gewoon zomaar zo'n andere blogger, die geen deel uitmaakt van een stelletje krankzinnigen, zoals ook de meeste burgers achter de @Jeroens van deze wereld zullen staan. Niks geks mee. Kennelijk komt die constatering, achterstevoren over. Tja, je zal er maar mee zitten, sterkte.

   Verwijderen
  5. Daarnaast denk ik dat je niet goed inschat hoe de rest van de samenleving "complottertjes" ziet, @Harteloos. Het motief dat je zoekt kan je ondanks jouw nogal irreële ontkenning verder breed maatschappelijk vinden. Je kan zelf wel blijven negeren dat je wrakhout bent omdat je deel uitmaakt van een klein groepje dat elkaar van schouderklopjes voorziet, maar eigenlijk staan de complottertjes totaal geïsoleerd. Hun acties zijn de afgelopen paar jaar agressiever en kwaadaardiger geworden en rechtevenredig daarmee kotst de samenleving ze uit.

   So it goes, zou Kurt Vonnegut zeggen.

   Verwijderen
  6. Daar heb ik een prima inschatting van ouwe, en ik kan je gerust zeggen, ik meng me nooit met complotters, de enige site waar ik reageer is hier omdat ik het laf vind hoe jullie te werk gaan voor onze schijnoverheid, beetje NSB en SS achtige taferelen die zich hier ontvouwen op dagelijkse basis. Vind het dan ook niet vreemd dat men in 95 als de eerste Hoogewij-Hitler foto fuck maakte zoals jij me zelf toespeelde.

   Ik ben het echt niet eens met alles wat die complotters doen hoor. Maar als ik het zo bekijk, is het duidelijk wie er meer schade kunnen veroorzaken, en dan kom ik toch echt wel uit op jullie stelletje nutteloze psychopaten. Als je werkelijk verandering wou brengen dan had je dat met je taalkundige capaciteiten en overige verstandelijke vermogens allang kunnen klaar spelen. Echter, dit is niet jullie insteek, alleen maar mensen verdelen, haat zaaien, met als je verschillende websitjes en alter ego's echt een zwakke man!

   Verwijderen
  7. Kate lans is ook gewoon een hersenspinseltje van die Trauma based multiple disorder die je hebt. Dat zou wel verklaren waarom je zelf van niks weet haha! lijk je toch meer op boer Jasper dan je denkt. Onie?

   Verwijderen
  8. Maar je bent geen complottertje. Hoe komen we erbij ;-)

   Verwijderen
  9. Heartless, 11 april 2013 12:01 schreef:
   "Vertel me alsjeblieft wie inderdaad (naast jullie) het motief zou hebben om dit te doen........ "

   Iedereen die inziet dat confirmation bias bij het onderzoeken van een ingewikkelde kwestie een reëel gevaar is (evenals heel veel meer drogredenen en andere psychologische effecten), en dat het daarom van belang is of zelfverklaarde onderzoekers dat gevaar onderkennen en zich ertegen wapenen. Bijvoorbeeld door gedegen cross-checks en door open te staan voor tegenspraak van anderen.

   Martin Vrijland is op dat punt door de mand gevallen, wat me helemaal niet verbaast.

   Ik zie dat allemaal in, maar was ook niet de uitvoerder van de test.

   Verwijderen
  10. @ Heartless, daarmee sla je de juiste spijker op de kop
   Monarch Jeroen die van Crowley houdt, met Kate als alter persona hehe
   Dit zal echter het gepeupel hier boven de pet gaan waardoor je natuurlijk gelijk naar het hokje aluhoedje wordt verbannen.
   Hokjesdenen is zo gay :)

   Verwijderen
 11. De stelling hier is: Vrijland is een randdebiel.

  En nee, de fantasie van Dankbaar,Kat en Vrijland is discutabel at least.

  Waarom iemand de tijd en moeite heeft genomen om Vrjland te voeren hebben ze al genoeg verteld. Op de blog van disputax heeft Kate Lans het al verteld. Lezen, sukkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maar goed, waar hebben we het over. Als Vrijland niet onaneert over het verse lijk van een kind of een halfvergaan condoom opslobbert, bevredigt hij zich wel met de afbeelding van een in elkaar geschopte homo. Wat is het toch een verknipt figuur. Intussen neemt het geweld tegen homo's ieder jaar weer toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog even over die claim dat Vrijland's echte naam "Martin De Wilde" zou zijn..
  nope, echt niet, en dus ook geen wonder dat Barracuda, of iemand anders er niks over vindt.

  Volgens de tipgever zou die naam "per ongeluk" genoemd worden in deze Argusoog-uitzending, op 5:25
  http://www.argusoog.org/het-vaatstra-debat-vii-4-april-2013/

  ..maar André Vergeer die hier aan het woord is zegt toch echt 'dat Martin dezelfde ervaring heeft' en niet 'dat Martin De Wilde ervaring heeft'.
  Anders slaat die zin namelijk nergens op; André praat hier over ervaringen dat ie niet iedere informant persoonlijk te woord kan staan, het gaat hier niet over of Martin dan wel niet ervaren is (op wat voor vlak dan ook).

  Daar hoeft dus niemand verder energie aan te verspillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Jeroen:

  Haha wauw wat een mooi leven heb je, jammer dat je het vergooit door de debunk-klojo uit te hangen en half complotterend Nederland over je heen krijgt. En ik bedoelde niet dat linkje, maar het feit dat ik je op meerdere gebruikersnamen actief aan het trollen zie. TROL!

  Jullie soort mensen zijn echt slecht voor de samenleving vriend.

  p.s. ik hou het screen shotje waar je reageerde als DP wel achter de hand, komt misschien nog eens van pas :p ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehh sorry hoor, maar dit is toch echt de enige nick waarmee ik reageer. En eerlijk gezegd heb ik "half complotterend Nederland" elke ochtend voor ontbijt. Vandaar dat ik ook als zo'n bedreiging ervaren word. In de afwezigheid van argumenten word ik dan maar vals beschuldigd, belasterd en bedreigd, waarmee ze alleen maar hun eigen minderwaardigheid aantoonden. Heeft het zin? Nee, want het zal me verder nergens van weerhouden. Integendeel.

   Verwijderen
  2. hahaha, mijn god harteloosje, wat ben je toch hopeloos onnozel.
   Misschien moet jet het screenshotje niet alleen achter de hand houden, maar moet je ook eens proberen de woorden te lezen. En als je je cursus Nederlands hebt afgerond zou je misschien de betekenis van de woorden 'ik verkeer in de kringen van' kunnen uitpuzzelen.
   Maar het zal wel weer te moeilijk zijn..

   Verwijderen
  3. Oh Harteloosje lezen kun je dus ook al niet. Niet mijn vorige comment bekeken, waarin ik enige uitleg geef. Goed lezen blijft dus moeilijk. Maar altijd leuk dat ik op iemands computer woon als screenshotje. En dat terwijl ik toch liever lunch met mensen die wat te vertellen hebben en geestig zijn.

   Daar hoor jij niet bij. Maar je screenshotje kun je verwijderen want Jeroen is niet Dorothy en Dorothy is niet Jeroen. Alleen fysiek is dat onmogelijk.

   Verwijderen
  4. maar vooruit, Harteloosje, ik zal je nog even op weg helpen..
   1. jij noemt Jeroen een 'complot-celeb-gekkie'
   2. DP maakt een comment dat ze vereerd is zichin de kringen van complot-celebs te bevinden.

   Is het dan echt al weer taalkundig te moeilijk voor je om te begrijpen dat DP dus iemand anders is dan Jeroen?
   Ik bedoel, echt, serieus, gaat dat echt boven je pet?

   Verwijderen
  5. Zo ''Archibald'' wat ben jij ineens goed op de hoogte zeg (en uit de hoogte), je weet binnen luttele minuten te vertellen om exact welke kwestie het ging....

   Terwijl je gisteren toch duidelijk niet aanwezig was, en dan vind je precies de goeie in 175 reacties?


   Dus je bent ook Jeroen, wat een boel Alter ego's heb jij zeg! ik zou dr Schizo van worden hahaha. Ontken het nou maar niet laffe draak, je zit de hele boel weer te flessen. Straks komt geenstijl ook nog met een hitler foto fuck van je lolzzz

   Verwijderen
  6. *zucht* Hartesufferdje Je begint te malen. Jeroen heeft al duidelijk gemaakt dat hij alleen reageert onder zijn eigen naam. Komt het niet in je op dat Barra zijn site meerdere bezoekers trekt? Archibald mag dan gister, - in jouw woorden-, niet aanwezig zijn geweest maar hij kan ook de discussie hebben gevolgd.

   Het lijkt me eerder dat jij bent doorgeslagen in je paranoia en de ganse Barracuda clan afzeikt omdat ze allemaal 'Jeroen'zouden zijn. Als je mijn taalgebruik vergelijkt met die van Jeroen, Ziva of welke andere reaguurder dan ook, dan zie je de verschillen. En je moet wel heel goed zijn om per minuut verschillende aliassen uit je hoed te toveren met verschillend taalgebruik.

   Ga nu maar verder spelen, tegen de tijd dat je je verstand hebt gevonden kom dan maar terug.

   Verwijderen
  7. Harteloosje, heb je vanochtend je medicatie wel ingenomen? Ga je nou proberen verwarring te creëren over de identiteit van reaguurders omdat je inhoudelijk eigenlijk niets te melden hebt? Kan je anders niet wachten met reaguren tot je iets interessants verzon?

   Verwijderen
  8. tja...
   niet alleen ben je dus nog onnozeler dan je al liet blijken, maar het lukt je dus ook gewoonweg niet om iets bij te leren, bv. de betekenis van "in de kringen van"
   dan is het ook niet zo gek dat je complottertje wordt. Je hebt immers geen geestelijk gereedschap om tot een gewogen oordeel te komen.
   Ga je dit screenshotje ook bewaren?

   O ja slimpie, als je in de comments kijkt die gisteren bij Disputax gemaakt zijn, zie je mijn naam daar. Dat ik gisteren niet op dit blog gereageerd heb, wil niet zeggen dat ik niet meegelezen heb. Maar ach, ook dat zal wel weer te moeilijk zijn?
   Ik ben ook al jaren "niet duidelijk aanwezig" op KLOL, betekent dat ook dan dat ik het niet lees in jouw bekrompen hoofdje?
   hahaha

   Verwijderen
  9. Nou weetje wat het is, de reactie was dusdanig snel na de mijne en wellis waar gemaskeerd met ''in de kringspier van'' maar dat neemt nog niet weg dat je het voor minder niet doet, mijn vraag duidelijk eentonig en richting Jeroen was, bemoei je er dan ook niet mee DP! je weet toch dat ik niet helemaal spoor, goedverdomme ook nog uitleggen ook sjonge jonge

   Verwijderen
  10. Haha de grap van de eeuw! Ik heb meer geestelijk gereedschap dan jullie hersendode zombies hoor.

   Zit er hier een Joods -extremiste zoals Ziva met d'r David-ster-vlaggetje, waarvan ze niet eens weet wat dat lelijke ding eigenlijk oorspronkelijk betekend. (De Is-Ra-El, Debunk Departement)

   Een illuminaat- E Popt- die denkt dat hij super verlicht is maar ondertussen wel domweg zijn dagen vult met het afzeiken en indirect bedreigen van complot-gekkies of zoals hij het graag zegt: het uitschot van de maatschappij. (De gay emancipatie-illuminati-fetish boy- debunk gilde)

   En lekker smijten met boeddhistische quotes en levenslessen alsof hij ze zelf met vlag en wimpel heeft doorlopen. Ondertussen doorschemerend dat hij een Thelemiet is en al zijn ''kennis'' leent van die mensonterende idioot"Aleister Crowley/ Do what Thou Wilt. Man die kerel offerde kinderen om zijn googel truukjes te kunnen doen, ga jij ook zover Jeroen?

   Mag godverdomme hopen van niet, die zieke gedachtes in die kop van je zouden het voor jezelf toch weer goed kunnen praten onder het mom van: Ik ken geen goed of kwaad en sta daar buiten dus alles wat ik zeg is toch wel leuk..... nee zo werkt het niet hoor mafkees.

   Verwijderen
  11. @ Sufferdje het was ironisch bedoeld. Zelfs dat zal ook te moeilijk voor je zijn. Maar je hebt zelfkennis, goh! En ja voor mensen die niet sporen moet je alles in de Jip-en-Janneke- taal uitleggen. Maar je was op dreef gister want ook Ziva was Jeroen.

   Ik vraag me dan met welke heartless we per dag te maken hebben?

   Verwijderen
  12. Je bent je ervan bewust dat je op een publiek forum reaguurt en dat iedereen zich eigenlijk overal tegenaan kan bemoeien? Als je me iets persoonlijk te vragen hebt zonder de bemoeienis van anderen kan je me natuurlijk ook mailen. Mijn contactgegevens zijn op te vragen bij Martin Vrijland, die zich heel onbaatzuchtig opwierp als mijn PA. Hij helpt me ook met administratie dingetjes. Misschien schrijf ik je dan wel een antwoord. Maar ik denk het niet.

   Verwijderen
  13. @Brainless

   Eén van die stemmen in je hoofd, dat ben ik!

   Toet toet

   Verwijderen
  14. O jij bent dat dus haha, wel een laffe stem moet ik zeggen hoor, en kan je niet wat nuttige dingen roepen i.p.v. die onzin die je uitkraamt? Merci.

   Verwijderen
  15. Ondertussen doorschemerend dat hij een Thelemiet is en al zijn ''kennis'' leent van die mensonterende idioot"Aleister Crowley/ Do what Thou Wilt. Man die kerel offerde kinderen om zijn googel truukjes te kunnen doen, ga jij ook zover Jeroen?

   Kijk, daar ga je al met je stompzinnigheid. Crowley schrijft bijvoorbeeld in hoofdstuk 12 van Magick in Theory and Practice:

   For the highest spiritual working one must accordingly choose that victim which contains the greatest and purest force. A male child of perfect innocence and high intelligence

   In zijn dagboeken (ik bekeek de handschriften en heb de fotokopieën uit het Warburg instituut thuis) stelt hij vervolgens, dat hij tussen 1921-1928 gemiddeld 150 kinderen per jaar "offerde", wat hem in principe een grotere massamoordenaar dan Elizabeth Bathory zou maken. Niet helemaal realistisch dus, maar dat is dan ook een beetje het probleem hier: jouw gebrek aan reality check.

   Wat hij eigenlijk bedoelde was niet dat hij letterlijk kinderen vermoordde, maar de hoeveelheid keren dat hij zich jaarlijks aftrok. Zo ongeveer om de dag dus. Elke keer dat hij ejaculeerde vond hij dat hij (omdat hij zich niet voortplantte maar zijn zaad plengde), een volmaakt kind offerde. Het is codetaal voor de masturbatoire magie zoals je die aantreft in de VIII* van de Ordo Templi Orientis.

   Dit is waar het eigenlijk over gaat (uit "de nuptiis secretis deorum cum homnibus"):

   It is written in the Papyrus of Nes-Min that the Sun spake in his name Toum and said:

   ‘... I copulated with my fist, I emitted semen into my shadow, I ejaculated into my own mouth, I sent forth issue as Shu, I poured myself out as Tefnut. Shu and Tefnut ... brought to me my eye ... I wept over them: mankind came into being from the tears which came forth from my eye. Shu and Tefnut brought forth Keb and Nut, and Keb and Nut brought forth Osiris and the Blind Horus and Set and Isis and Nephthys from the belly, one after another, and they brought forth their multitudes upon this earth.’

   And again:

   ‘I copulated with my fist, my heart came to me into my hand, the semen fell into my mouth. I sent forth issue as Shu, I poured myself out as Tefnut: from one God I was three Gods....’

   Thus then did the Sun formulate Male and Female, whose children are Earth and Heaven, whose children are the Five Elements or Tatwas, of which all visible things are made.


   Way over your head joh. Maar het gaat in ieder geval niet over het offeren van kinderen of andere illegale/ immorele activiteiten.

   Verwijderen
  16. Zwak excuus hoor, als je je om de dag trekt kom je rekenkundig gezien wel op meer dan 150 uit lolbroek. Bewijst ook meteen weer wat jij waarschijnlijk in je vrije tijd doet, in je eigen bekkie kwakken - zwaar hallucinerend op je verrote ego's aan Micha kat denken en aftrekken. Vieze man.

   Alleen al die foto van die Crowley, haha, bijna net zo'n psycho kop als jij. Baas boven baas he. lol.

   Verwijderen
  17. Zei degene die weet hij gestoord is.

   Verwijderen
  18. Een "zwak excuus"? Volgens mij excuseerde ik me nergens voor, maar legde je uit waarom je stompzinnige opmerkingen (die bijvoorbeeld ook speculaties over Demmink voeden) onjuist zijn en bovendien stompzinnig. Uitspraken en teksten worden uit z'n verband gerukt en beeldspraak wordt niet begrepen. Dat Crowley het zo "symbolisch" omschreef heeft vooral te maken met de seksuele moraal in het victoriaanse tijdperk.

   Maar heel goed. eigenlijk kom je op meer dan 150 uit. Vandaar dat ik zo ongeveer schreef.

   Verwijderen
  19. Maar jij denkt dus serieus dat Crowley minimaal 1.050 kinderen ritueel offerde? LOL.

   Verwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Fonds werving is big business. En natuurlijk is de grote vraag waar gaat al dat geld naar toe? Maar daar heeft u natuurlijk alle vertrouwen in! Overigens wil ik het daar eigenlijk niet zo zeer over hebben"
  http://martinvrijland.wordpress.com/

  Dan heeft die oplichter het over legale instellingen, die hun jaarcijfers publiceren. Zelf heeft hij elke dag dringend geld nodig voor zijn Annunaki hobby en anti-homo lobby, maar hoe veel is dat eigenlijk en waar gaat dat naar toe? En daar hebben mensen dan vertrouwen in?

  Volgens mij krijgt hij zijn donaties vooral van mensen, die zijn "onderzoek" (lees alles neerkwatten, wat in je straatje past) in de zaak Anass steunen, maar Martin is een druk man en besteed zijn tijd soms liever aan het (laten) stalken van iemand op internet, zijn anti-homo campagne, samen met andere complotters bazelen over hoe erg het is, dat Jasper S. vast zit en niet Ali en ander onmisbaar en zeer nuttige bezigheden. Vooral blijven storten mensen, dan komt het helemaal goed met de wereld en vooral van die van Martin zelf....


  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het bewijs van Vrijland op een rijtje. Waarom werd het lichaam niet eerder gevonden. Vrouw beweerd een vreemd figuur in joggingbroek te hebben gezien. Hoe kan het dat zelfs met zoeken met warmte zoekende apparatuur het lichaam niet is gevonden. Waarom zwijgt politie. De takken waren te dor. Waarom loopt men eerst nog met folders. Hoe verklaart men de bloeduitstortingen

  Helaas kan ik hierop niet de antwoorden. En begrijp dus best dat er vragen zijn. En is het een gebeurtenis die diepe sporen en veel verdriet brengen. Ook omdat het een jongen betreft met een leuke toekomst voor zich.

  Ik ga niet proberen iets te ontzenuwen. Is niet mijn taak. Wel vind ik oprecht dat ik de familie begrijp. En ga ik zeker niet vermelden dat ik alles geloof wat justitie vermeld.

  Persoonlijk heb ik 3 zelfdodingen in mijn kring meegemaakt. Allen door verhanging. Allen kwamen onverwacht. De details bespaar ik u. Ik hoor net op de radio dat een familie eist dat er een nieuwe sectie wordt verricht op het lichaam van hun zoon. De vader is huisarts en gelooft niet in een natuurlijke dood. Hij twijfelt aan het sectie rapport en heeft het lichaam gezien. Het lijkt me verschrikkelijk om te moeten eisen dat een opgraving moet plaats vinden. Maar de familie is vast besloten. Stel dat blijkt dat de vader gelijk krijgt. Dan blijkt dus dat er te snel een conclusie is getrokken. Ik wacht het vervolg af.

  Feit is en blijft. Bij het overlijden van je kind. Zal ieder ouder zich afvragen over het hoe en waarom. Feit is ook. Dat men een riool verstopping niet gaat oplossen door een postbode te bellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In mijn omgeving heb ik verschillende zelfdodingen meegemaakt, en het is altijd verschrikkelijk. Maar de familie van Anass heeft eerder de tijd nodig om te helen en als zij vragen hebben dan moeten ze daar de ruimte voor krijgen. Mijn hart gaat naar hun uit, vooral omdat er zich een stel ongemanierder over hen hebben gestort en denken in hun naam te jammeren.

   Diep triest en zo komt de rouw verwerking nooit op gang.

   Verwijderen
  2. Feit is ook. Dat men een riool verstopping niet gaat oplossen door een postbode te bellen

   Dat is ook precies de reden dat de vooringenomen 'schaapjes' van 'Vrijland' aan het -blijkbaar zeer beperkte- verstand gepeuterd dient te worden dat een incapabele werkloze verkoper niet competent is zogenaamd 'onderzoek' te doen naar de feiten en omstandigheden waaronder Anass is overleden.

   Verwijderen
 18. @zoishetmaarnetookniet

  Per jr. gaan er ca. 165000 mensen dood in NL besef je dat ook?
  Dat de politie zwijgt, begrijp je dat niet, of wil je dat niet begrijpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @lieke 11 april 2013 10:24
  Maar wat te zeggen over degenen die een dode pool verzinnen? Een conclusie zou kunnen zijn dat, degene die dergelijks verzinnen, ook een tragisch leven leiden!

  Je slaat de spijker op zijn kop. Maar dan vooral ongewild. Want die zogenaamde dode Pool is vanuit vage hearsay door 'Vrijland' zelf notabene in het verhaal opgedoken. En toen hij daarvoor het zogenaamde bewijs in handen kreeg heeft hij dit -voor zoete koek slikkend omdat dit in zijn paranoïde complotstraatje paste- klakkeloos als solide feit gepresenteerd.
  Als een soort dubbelcheck heeft Kate Lans 'Vrijland' overigens ook nog informatie gevoerd die 'Martin' niet kon gebruiken om zijn morbide theorieën in zijn defecte bovenkamer te bevestigen en die heeft 'Vrijland' dus ook prompt genegeerd.

  Wat zegt dit over de lieden die een dergelijk figuur maar hopeloos blijven verdedigen? Face it lieke, jij leidt dus -of kan ik beter zeggen lijdt?- inderdaad een tragisch leven. En vooral blijven doneren.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ondertussen weer een nieuw brouwseltje van Martin, "De homoagenda en pedofilie zijn zeer met elkaar verweven"

  OMG, wat moet die Martin toch onzeker zijn over z'n eigen sexualiteit..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn ook mijn gedachten. Je moet toch wel uit balans zijn om met zoveel obsessies te leven.

   Verwijderen
  2. Schijnbaar raakte Martin een beetje uit balans over een reaguursel van mij op geenstijl (waar ik reaguur als nonpissatinventum), met behulp waarvan hij zijn stukje modelleerde.

   Hij gebruikt exact hetzelfde artikel uit het katholiek nieuwsblad. Ik legde de relatie met Vrijlands doodenge standpunten toe en waarom het KN een marginale stroming binnen het katholicisme is. Moet je voor de grap mijn reactie daar eens met zijn "betoog" vergelijken:

   Kijk... dit kleine citaatje uit het laatste "opinie"stukje van Henkie Rijkers laat al zien wat zijn werkelijke agenda is, los van het schoonvegen van het pedofiele straatje van zijn sekte: homohaat.

   "door middel van een gender-ideologie, die ontkent dat seksualiteit deel uitmaakt van een voorgegeven orde, probeert een wereldwijde elite een nieuwe orde in te voeren, waarmee zij op de eerste plaats haar eigen machtspositie verzekert."

   In de zieke geesten van zulk soort figuren liggen pedo- en homoseksualiteit in elkaars verlengde, maken deel uit van dezelfde politieke agenda zeg maar. Zie je trouwens wel vaker, ook in de nogal stompzinnige commentaren hierboven. De pedohaat met Demmink in de rol van boeman gaat in wezen over homofobie.

   Die homofobie heeft hij trouwens gemeen met de andere Demmink complottertjes in de rottende endeldarm van het internet. Bijvoorbeeld Martin Vrijland, die stelt dat het homohuwelijk en pedofilie eigenlijk hand in hand gaan.

   Dus de enige kritiek die ik op de belastingdienst heb, is dat ze de ANBI status van het Katholiek Nieuwsblad al veel eerder hadden moeten intrekken. Haatzaaien wordt nou eenmaal niet als algemeen belang gezien.


   Daarover roerde ik me ook geregeld op Barracuda en volgens mij is de actie van Vrijland eerder een poging me het zwijgen op te leggen dan dat hij werkelijk gelooft dat ik hem die streek geleverd zou hebben. Als mensen dingen op KLOL roepen intervenieert hij ook geregeld (bijvoorbeeld toen reaguurders speculeerden dat Anass een soort wurgspelletje kon hebben gepseeld), hij is gewoon erg gericht op controle.

   Verwijderen
 21. 1. Ontkenning van de realiteit als afweer tegen het verdriet van het
  verlies.

  2. Woede en opstandigheid tegen de verlieservaring.

  3. Marchanderen en vechten om het verlies af te wenden als men merkt dat
  woede en opstandigheid niet werken.

  4. Depressie treedt op als men zich realiseert dat er niet aan het
  verdriet valt te ontkomen.

  5. Aanvaarding van het verdriet.

  http://www.ikrouwomjou.com/index.php/verlies-kind/rouw-fasen-model

  De gevoelens van de familie zijn heel normaal, omdat het nu eenmaal heel lastig is om een groot gemis te dragen. Zeker als dat zeer onverwacht of te vroeg gebeurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Geen. Wat begrijp ik niet? Tis logisch dat de politie zwijgt. Het onderzoek is nog niet afgerond. Vandaar dat men niet blij is dat info naar buiten komt.

  Deed men in de Vaatstra zaak ook. Vandaar dat daderkennis intact bleef.

  Dan de zaak van de opgraving. Vader is huisarts. En de politie heeft aanwijzingen gekregen. Die aanwijzingen zijn dus de reden. Dat justitie nu twijfelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Onderzoek dance4life en Rutgers WPF: Homofobie is te genezen

  Homofobie is te genezen. Dat is de conclusie van het rapport van dance4life en Rutgers WPF dat vandaag, aan de vooravond van 'Coming Out Day', verschijnt.
  http://www.dance4life.nl/nl/over-dance4life/nieuws/2012/oktober/onderzoek-dance4life-en-rutgers-wpf-homofobie-is-te-genezen/

  Kom op Martin, je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Goed luisterwerk @Archibald i.v.m. Martin "de Wilde". Ik moet bekennen dat ik ook nog even op die naam gegoogled heb. Deed me denken aan het volgende: ik heb jarenlang geloofd dat iemand (volgens sommigen Simon Posthuma van Seemon & Marijke) tegen het eind van I am the Walrus zegt: "dat zouden ze wel willen' - indertijd een populair broodje aap in Nederland. Veel later kwam ik erachter dat de werkelijke tekst luidt: a serviceable villain.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 'Vrijland' houdt cashcow Anass pappend en nathoudend latent in de kokerschijnwerpertjes van zijn argeloze sponsortjes maar is intussen fulltime bezig aan homo bash stukjes.
  Niks onderzoek, niks stichting opgericht, niks empathie en respect voor de moeder van Anass, dit alles was slechts immorele en morbide reclame om geld te genereren voor het kunnen uitvoeren van de werkelijke agenda van deze volkomen geschifte, pathologische leugenaar, fantast en homohater.

  Van zijn luie nest lichten en opbergen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Als een soort dubbelcheck heeft Kate Lans 'Vrijland' overigens ook nog informatie gevoerd die 'Martin' niet kon gebruiken om zijn morbide theorieën in zijn defecte bovenkamer te bevestigen en die heeft 'Vrijland' dus ook prompt genegeerd. (Loena Tik)

  Waaruit dus blijkt - tegenover sommige @bubu's kun je niet expliciet genoeg zijn - dat Vrijland niet alleen lijdt aan een ernstige vorm van confirmation bias (tunnelvisie), maar ook dat hij niet te goeder trouw is.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Martin ben je op de hoogte vd zaak Nour (
  18 jarige jongen uit Groningen)? Is vandaag
  Opgegraven opnieuw sectie op het lichaam ,
  Ook zelfdoding en ouders twijfel hierover t.a.v
  Verwondingen niet gezien tijdens de autopsie
  Door de arts

  De woorden. Ook zelfdoding. Ik vraag me af. Hoe men aan deze info komt. Maar Martin duikt er later op de dag nog in. Mocht die tijd hebben. Het zal me benieuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Alle attentie voor 'Vrijland' bezorgt Micha in zíjn persoonlijke schreeuw om aandacht dan weer een hele heftige aanval van krankzinnigheid en bizarre -elkaar in razend tempo opvolgende- stemmingswisselingen.

  Het is bijna eng om te zien. Maar vooral zielig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof 'de zaak' verloren is.
   Alsof het kalf verdronken is...
   Ik krijg sterk de indruk dat Kat zijn eigen doel behoorlijk zit te generaliseren voor iedereen met z'n 'we hebben het zover laten komen' maf gezwets. Het is inderdaad een zielige vertoning!

   Verwijderen
 29. @Zoistmaarnetooknogeenseenkeer
  Als we aannemen dat circa 5% van het dataverkeer bestaat uit crap zoals de stompzinnige zuigvraag "Waarom zwijgt de politie?", dan kan je uitrekenen dat de daaraan gerelateerde omzet de huidige crisis doet verbleken. Gooi er wat MLM en NLP tegenaan, incl. standaardcomplotjes, en je hebt een data-verdienmodel. De gekunstelde meelevende blogger aangaande zelfmoord en moord als open deur, is kennelijk ook nog reden om dorre takken te duiden. Hoever kan je zinken? Niet en nooit aan meewerken zeg ik, daar is die familie eerder mee geholpen, i.p.v. volksvermaak. Vandaar mijn reactie op veronderstelde non-info.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Na het lezen van schouwrapport heeft de vader nieuwe informatie aangedragen. Dit resulteerde in nieuwe onderzoeksvragen bij het OM. Hierdoor sluit men een misdrijf niet uit en heeft men besloten het lichaam van het 18-jarige slachtoffer vandaag op te graven. Het lichaam zal naar het Nederlands Forensisch Instituut gaan voor onderzoek. Het OM verwacht dat binnen enkele weken de resultaten hiervan beschikbaar zijn.
  http://www.blikopnieuws.nl/bericht/200120/lichaam-18-jarige-nour-al-cheikh-opgegraven-groningen

  In dit geval zijn er nieuwe feiten aangedragen, die dat rechtvaardigen. Indertijd heeft men dus ook niets onder de pet gehouden, maar men heeft alle informatie beoordeeld, die bekend was. Blijkbaar doet men al het mogelijke om de waarheid op het spoor te komen en dat geldt volgens mij niet anders in de zaak Anass.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Komisch loena tik dat jij mijn schrijfsel opvat als het verdedigen van Vrijland.

  De tragiek echter is en blijft, dat er meer gaande is dan men hier neigt toe te willen geven.
  Het vreemde is dat de reguurders al hier, het spel voornamelijk op de man spelen. Dit zonder het aandragen van alternatieven. De alternatieve gedachtenkronkels die dan wel worden aangedragen zijn alternatieven waar, net als bij Vrijland, geen feiten bij kunnen worden geleverd.

  Verder gaan velen voorbij aan de feiten welke er wel liggen.
  Er wordt constant de suggestie gepleegd dat iedere zoetocht met bijvoorbeeld de zoekterm, Demmink, uiteindelijk alleen maar zou leiden naar Micha Kat dan wel Adele van der Plas.
  Deze stelling is een behoorlijke misvatting. Kan mij niet voorstellen dat de meeste hier niet bekend zijn met bijvoorbeeld de Fam. Poot

  http://www.schipholwanbeleid.nl/schipholgate/justitie-en-de-demmink-doofpot.html

  https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

  Deze ondernemersfamilie kan niet worden betrapt op het dragen van aluhoedjes. Sterker nog!! Deze familie is het slachtoffer van een ongekend complot betreffende het ontwikkelen van ontroerendgoed rondom schiphol.Gebroeders van Andel, rechters, advocaten en nog veel meer gespuis wat zo corrupt als de nete blijkt.

  Waar hier overigens ook met geen woord over word gesproken is het zogenaamde rolodexonderzoek.
  http://www.standejong.nl/category/pedofilie/

  En zullen wij maar zwijgen over Baybasin?? En de reden waarom deze man in Nederland vastzit!

  Wat ook duidelijk begint te worden is het gegeven dat een ieder hier vooral zichzelf en het eigen leven als referentiekader gebruikt. Begrijpelijk, maar in dit geval kent dit geen meerwaarde.
  De wereld waar hier over gesproken wordt is voor de meesten, zo niet een ieder van ons, een wereld waar een "normaal" mens zich met de beste wil van de wereld geen voorstelling van kan maken.
  En dan ook werkelijk geen voorstelling!!

  En zo kan het zijn dat men gaat vergelijken. "ik heb in mijn eigen omgeving......! En meer van dit soort uitspraken.
  Allemaal leuk en aardig, maar het is geen reffentiekader m.b.t. de wereld waar hier over wordt gesproken.

  Vervolgens spreken sommigen zich uit m.b.t. het gegeven dat ZIJ het enorm tragisch vinden als er mensen zijn die zich met dergelijke onderwerpen bezighouden.
  Dit zegt men zonder te beseffen dat, indien van alle zogenaamde complottheorieen maar 10% waar is, de extentie van de gevolgen zo extreem zijn, dat deze voor de huis, tuin en keuken vaders en moeders onbegrijpelijk is.
  Indien men bepaalde zaken voor waar aanneemt dan is er wat betreft het veroorzaken van een domino effect, geen houden meer aan.

  Als laatste is het misschien handig voor allen hier om te beseffen dat wij schapen zijn opgescheept met een munteenheid die wij niet wilden en welke ons, tegen alle belofte in geen welvaart heeft gebracht, maar eerder het tegenovergestelde. Daarbij zijn wij lid van een Unie, de Europese waar wij en masse, in een referendum, nee tegen hebben gezegd.
  And last but not least. De zogenaamde crisis. Er is namelijk niemand die kan uitleggen hoe het mogelijk is dat er een financieele crisis kan uitbreken ten aanzien van een fictief monetair beleid. Het monetair systeem is niet meer gekoppeld aan een waarde systeem zoals bijvoorbeeld goud. Sterker nog. Uw en mijn spaargeld is fysiek niet aanwezig bij de respectievelijke banken.
  Alleen zitten wij nog in de ontkenningsfase. Wat betreft zijn wij mensen echte kuddedieren. En daarom regelmatig te dom om voor onszelf te denken.
  Doe je dit wel als individu, voor jezelf denken, dan wordt men tegenwoordig al gauw weggezet als een wereldvreemd aluhoedje, een complotdenker etc etc.


  Dacht meldt het even.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had je niet nog wat mee in je verhaal kunnen betrekken? Iets met schuivende continenten, of de holle aarde?

   Verwijderen
  2. @ Lieke de Pootjes zijn wij zeker niet vergeten, daar refereerde ik aan toen ik het artikel van de VN noemde. Echter als je wat verder googelt op de 'arme' Baybasin, dan kom je toch bekaaid af, zo'n lieverdje is het nou ook niet. Interessant is echter een artikel in de Quote over de het vermeende geld van de familie Poot overzee om Demmink verder te belasteren.

   Micha Kat werd door de familie Poot betaald om nog verder over te scheef te gaan, dan hebben we het nog niet over de advertenties die de Pootjes graag plaatsen. Chipshol mag dan stinken en ze zullen best veel geld hebben verloren, maar wie zich verder in de Chipshol zaak verdiept ziet dat er nog veel meer aan de hand is en dat de Pootjes daar bij voorhand zich al rijk rekende.

   Ik juich het toe als men voor zichzelf denkt, maar als ik al ronddwaal bij de z.g. alternatieve sites dan zijn het net zo hard dezelfde kuddedieren die de herder na blaten. Baaaaaaaaaaa.

   Verwijderen
  3. @Hallo Lieke
   Wat leuk dat jij hier ook bent zeg. Je hebt zels internet retteketet, potverdorie nog eens aan toe zeg. Kan je ook wat meer vertellen over grondspeculanten?

   Verwijderen
 32. @Loena Tik

  Als je het begin kijkt, dan hoef je het kabinet maar te vervangen door Micha Kat en hij spreekt ineens geen onzin meer en dat is het een feest om te zien. Als een KO geslagen boxer zit hij daar in een soort badjas verveeld en teneergeslagen zielg te doen, omdat hij niets meer weet in te brengen. Op al zijn "dossiers" is hij keihard DOWN gegaan en wel zo erg, dat de naam Micha Kat een merknaam voor krankzinnige onzin is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Echt niet normaal en zeer bedreigend, de dingen die over mij op de site van Vrijland gezet worden. Ik kan daar ook niet reageren, dus maar even hier:

  Deze is bijvoorbeeld zeer intimiderend en is informatie waarmee toch wel het een en ander aan privacywetgeving overtreden moet zijn:

  100kfree zegt:
  11 april 2013 om 07:35

  2 simpele vragen aan Jeroen H.
  1. Heb jij een jongen mishandeld door middel van een kopstoot en/of klap in Schiedam.
  2. Waarom is jouw huis ontruimt.


  1. Een dag na het voorval schreef ik daar nog over op frontaalnaakt (04 06 2011 om 10:16). De jongen in kwestie (die overigens een kop groter is dan ik) probeerde langs me te komen en ik stapte niet opzij. Een beetje zoals met Martin Vrijland op het internet zeg maar. Toen kwam zijn voorhoofd met dat van mij in aanraking en bleek ik een dikkere schedel te hebben. Tja. een paar maanden geleden kwam hij mijn zoontje en mij trouwens luid dreigend tegemoet op het stadhuisplein met een sleutelbos en moest ik hem wel tegen de grond slaan. Daarna leverde ik hem af bij de stadswachten die daar toevallig ook zitten. Dus ja. Hij kwam in aanraking met mijn voorhoofd (hoewel dat eerder zijn eigen initiatief was) en een andere keer was er sprake van noodweerexces. Inmiddels heeft die jongen overigens zijn excuses aangeboden en beloofd dat hij nooit meer zo raar zal doen.

  2. Ehh.. ik verhuisde?

  en dan nog een bedreiging van Eline daaronder:

  Elien zegt:
  11 april 2013 om 08:32

  Ohhhhh. Jeroen Hoogew… toch. Als dat waar is……..wat ben jij dan een teringlijer. ALs het waar is hoop ik toch wel dat ze je een keer een donkere steeg induwen………


  Martin premodereert dit. Hij kijkt naar zo'n reactie en zet die al dan niet door. Vandaar dat dit allemaal meetelt in de aanklacht tegen hem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat past prima bij de NWO die Martin graag ziet. Peace and Love? En wij hebben volgens Myra dan een probleem? Het lijkt mij eerder dat wij als het wonder der verstand worden neergezet, naast de plottertjes. Manmanman, wat een ellende en wat aardig van Martin dat hij jouw een weerwoord gaf.

   Verwijderen
  2. Eigenlijk is Vrijland ook heel vergelijkbaar met dat gozertje. Uit mijn reaguursels op Frontaal Naakt:

   Een paar grotere jongens probeerden gisterenavond van mijn zoontje en zijn Marokkaanse vriendjes hun bal en fiets af te pakken en mijn zoontje kwam huilend thuis. Ik liep mee om er wat van te zeggen en hoewel ik me behoorijk mild opstelde, kreeg ik van een Nederlands PVV knulletje van 14 een homofobe scheldkannonade van een half uur te horen: ik was een “kkhomo” die een komkommer in zijn reet moest steken en zich eens goed laten neuken, dat ging aan een stuk door, een half uur lang.

   Na verloop van tijd kwam zijn vader er ook bijstaan (stierennek, tattoos, strafblad) en die zag geen moment aanleiding om in te grijpen op het gedrag van zijn zoontje, dat voorbij elke grens was.

   Die jongen kwam toen ik hem vroeg de bal aan dat kleine jongetje terug te geven en van de fiets van mijn zoontje af te blijven met zijn neus tegen de mijne om me schreeuwend en met de aderen opgezwollen in de nek voor kkhomo uit te maken en me te bedreigen met zijn familie; toen raakte zijn hoofd dat van mij omdat ik niet voor hem week toen hij naar voren stapte. Want zo rol ik niet, kwa flexibiliteit.

   Gelukkig dat ik in het halve uur dat ik op het politiebureau zat nog de meeste tijd kwijt was met het het maken van afspraken voor een tegen aangifte wegens belediging en zware bedreiging en die gozertjes ineens niets meer gingen verklaren om hun aangifte mee te onderbouwen. Maar dat je dan als slachtoffer van zulk soort buurtterreur meemoet is natuurlijk wel de Nederlandse politie ten voeten uit. Ik moest godver helemaal teruglopen van het pliesiebureau in Vlaardingen.

   Verwijderen
  3. Een moedwillige vergissing van Martin heeft je tot een beroemdheid gemaakt, Jeroen! Any comment on that one, lol? Intussen heb je aangifte gedaan heb ik begrepen?
   Another one bits the dust, ook Martin verzorgt zijn eigen nieuws door zijn eigen handelen, net als Kat doet! Kat en Vrijland, het lijkt op een hardnekkige dubbele persoonlijkheid... Zijn het wel twee afzonderlijke personen? Met een genetische afwijkingsmogelijkheid zoals Opa Kat in het leven heeft geroepen, door zijn dochter een op niet alledaags traktatie te verwennen, is Kat een vreemd resultaat. Eender Vrijland, ze bezitten dezelfde vreemde trekjes in redenering...
   Hoe dan ook, in één klap ben je beroemd, all over 'alto-land' the native's are restless at this point, way to go Martin! Alsof je door een verdwaalde politie-kogel geraakt bent en de seriemoordenaar nog steeds op de vlucht is, gaat alle aandacht naar jou uit. Jij bent het 'Ohh' moment! Nadeel misschien is dat straks de alu-hoedjes, in plaats van onze wetten, de Sharia op je willen gaan toepassen! Die roep is al een beetje te horen! De kip wordt geplukt en het pek voorbereid zal ik maar zeggen, mark my words!

   Maar het is hiermee toch overduidelijk dat wat men eens aanduidde als alternatieve media een vreselijk beperkt monster blijkt waarin waanzin en leugens en bedrog de drijfveren zijn boven waarheidsvinding en vrijheid, openheid en transparantie...

   Tja, gefeliciteerd met je behaalde status..., ze zien je als de spin in het geheel. Waarschijnlijk krijg je een plekje in het organigram van de NWO toebedeeld net onder Demmink... of het je het maar eventjes belieft!

   Maar eerlijk gezegd, veel sterkte toegewenst!
   Wanneer eenmaal een maffe veronderstelling het levenslicht heeft gezien in de alto-wereld, is dat complot moeilijk te bestrijden met al die gehypnotiseerde alu-hoedjes.
   Succes in het bestrijden van onzin!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Echt wat een mafkezen. Bij gebrek aan belastende informatie gaat het nu om dingen waar ik de politie juist voor inschakelde. Die wil ik ook wel toelichten hoor. Dit is overigens wel de laatste, want het gaat vervelen. Ben ik al voldoende "exposed"? Does evil finally have a face? Het zijn natuurlijk ook geen oprechte vragen, want dan zou hij ze hier wel komen stellen

   Er was ook een jongen die was weggelopen van huis en die jij zo lekker had ingepalmd! Wou jij het kind niet meer terug geven aan de moeder en gaf je haar niet een duw en is er later geen politie bijgehaald door jou.

   Deze schending van mijn privacy gaat wel extreem ver hoor. Want ondanks berichten van het tegendeel ben ik helemaal geen "bekende Nederlander". Er is nog een wereld van verschil tussen het opgeven van je anonimiteit en het zijn van een publiek figuur. Ik hoop echt voor je dat je eraan dacht een tor browser te gebruiken. Maar als ik zelf ergens de politie voor belde zal ik wel gedacht hebben dat er sprake was van een misstand, denk je niet?

   Bijvoorbeeld een vriendje van mijn zoontje die thuis ernstig mishandeld werd en als de dood was voor zijn moeder, die een psychisch wrak is. Blijft ze samen met haar bodybuilder vriend nachtenlang op om coke te gebruiken met een zoontje erbij en behandelt haar kind als vuil. Slaat hem, laat hem dagenlang op zijn kamer zitten, dat werk. Staat zwaar onder toezicht van jeugdzorg en elke denkbare instantie. Dat wist ik al.

   Dat vriendje stond dus bij ons voor de deur in wilde paniek, omdat hij mishandeld was. Niet omdat ik hem had "ingepalmd" ofzo, maar om bescherming te zoeken. Als een kind zoiets claimt neem ik dat serieus, geef hem inderdaad niet zonder meer mee aan de mishandelaar (en al helemaal niet als dat een psychiatrisch geval is). Daar wil ik dan eerst even de politie bijhebben. Klopt als een bus. Zo werkt mijn protocol in zulk soort situaties en dat zou ik een volgende keer (god forbid) precies zo doen.

   Verder nog vragen? Ik vind kruisverhoren over mijn woon- of financiele situatie overigens off limits.

   Verwijderen
  6. klopt als een zwerende vinger en sluit als een bus

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Wanneer heb je de laatste keer sex gehad? En hoelang duurde dat? En klopt dat wel? Was het met de buurvrouw of de buurman? Of beide?

   Lijken me toch relevante vragen - gelet op de sexualiseringsagenda waar Martin Vrijland zo graag over oreert - om te bezien hoe stabiel je in de Matrix opereert.

   Je hoeft geen antwoord te geven, maar dat vertelt ons natuurlijk ook van alles...

   Verwijderen
  8. Op zich wel interessant dat het woord "ingepalmd" gebruikt wordt, want dan weet ik wel zo'n beetje uit welke hoek de wind waait. Dan heb je het dus over de dubieuze roddels van psychiatrische patiënten, onderwereldfiguren en junkies.

   Verwijderen
  9. Ik ben voor, dat we op Nederlandse blogs ook een Reddit achtige "Ask Me Anything" in gaan stellen. Dat zie je echt nergens.

   Verwijderen
  10. @Ziva

   What happens in Finland stays in Finland ;-)

   Verwijderen
  11. Het "lek" is overigens de gestoorde dikke buurman van die psychiatrische patiënte, niet bepaald een fris figuur. Die intimideerde met oud en nieuw 2011 de moeder van mijn zoontje nog seksueel en het zou zomaar kunnen dat die deel uitmaakt van het netwerk van de veroordeelde schiedamse pedofiel pinkypaint. Beetje zwartwerken, beetje bijstandsfraude, vaak met het fietsje uit vissen en heel veel bier. Echt een totaal stripfiguur.

   Verwijderen
  12. Wow. Een reactie van de familie. Veel dadaïstischer kan dit niet worden, want ze kunnen natuurlijk ook een bakje koffie komen halen. Anyway. Dit werd geschreven:

   Deze “body builder” is de vader van en mooi dochter en een lief gezin waar de zoon het naar zijn zin heeft. Jou poging was het ontwrichten van het gezin, misschien omdat je zelf uit zo’n milieu komt. En je weet niet hoe het zit met jeugdzorg en ik weet het ook niet omdat ik er niet om vraagt..

   Oh wacht! We hebben de bodybuilder in kwestie aan de lijn! LOL. Die moet maar even een glaasje Laphroaig komen halen, in plaats van zielige internet spelletjes spelen en achterbakse lastercampagnes "by proxy" voeding te geven. Ben je zo breed, maar nog te laf om even te komen praten als iets je dwarszit?

   Maar ik probeerde helemaal niets. Wat zou mijn belang zijn? Er stond een mishandeld kind, een vriend van mijn zoontje voor de deur die om hulp vroeg. Manipuleerde ik de situatie zo dat hij geslagen werd? Dreef ik C. ertoe haar meneertje weken achter elkaar in zijn kamer op te sluiten, omdat hij verkeerd naar haar keek ofzo? Kwam het door mij dat een negenjarig jongetje in totale paniek het huis uitrende? Moet ik voortaan maar een beetje onaardig en ongastvrij doen, zodat mishandelde kinderen niet de illusie hebben dat het veilig zou zijn in mijn huishouding, mochten ze uit hun eigen gezin willen vluchten omdat de situatie daar te dreigend is? Doe es even nadenken... Ik weet dat het lastig is, maar probeer nou eens.

   Wat had ik anders moeten doen? We leven in een land waar je als buitenstaander ook melding moet doen van huiselijk geweld, waarin het slaan van je kinderen dus niet meer geaccepteerd wordt. Hoe zou jij reageren? Ik zal je vertellen hoe ik daar altijd op zal reageren: dan bel ik meteen de politie. Kunnen die het fijn uitzoeken, want ik ga niet in het wespennest van zo'n gezin zitten.

   Wat ik wel apart vind is dat meneertje bodybuilder zichzelf neerzet als de ideale huisvader, maar niet op de hoogte is en ook niet wil zijn van de Jeugdzorg beslommeringen van zijn partner. "Blissful ignorance" zullen we maar zeggen. Ik wilde dat wel weten en had het daar uitgebreid over met haar. Dus.

   en de uitsmijter:
   We laten nu deze familie met rust en gaan verder over het kopstoot incident en dat politie voor jou deur staat en dat je woning ontruimt is.

   Hahaha, ga vissen joh, zielig figuur. Lekker reutelen met pinkypaint over de loemienadie, de rothschilds en iets te jonge meisjes, of de borsten van de moeder van mijn zoontje, maar die onderwerpen werden nu dus besproken en meer dan voldoende toegelicht. Had je verder nog wat? Ik namelijk wel, bijvoorbeeld over bijstandsfraude. Wat zijn jouw gedachten daarover? Maar ik ben het wel met je eens dat we de beerput van dit gezin maar beter dicht kunnen laten hoor. Je begon er zelf over en ehh "breek me de bek niet open" zullen we maar zeggen. Had je verder nog iets wat je te binnen schiet?

   Verwijderen
  13. Ben wel benieuwd of Vrijland nog meer tokkies wist te mobiliseren.

   Verwijderen
 34. Ik zag comments van die 100kfree op Nujij, maar daar zijn ze weggehaald door de redactie
  http://www.nujij.nl/algemeen/complotter-trapt-in-meesterlijke-grap.22546536.lynkx

  Het echt alleen maar een klein stel hersenloze tokkies, die je onterecht iets kwalijk nemen.

  Martin modereert als een volleerd KGB agent en mijn comments worden niet geplaatst. Maar dat geldt ook voor Micha Kat, Boublog en Dankbaar. Die lui hebben de mond zo vol van waarheidsvinding, maar kritiek of een weerwoord, dat kunnen ze niet hebben. Dan staat ze ook in no-time met een mond vol tanden en dan begint men, zo is mijn ervaring, al snel te brallen en te blaten met verwensingen of verdachtmakingen. Merkwaardig, dat ze de hele wereld als slecht zien, maar zelf nauwelijks over enig inlevingsvermogen lijken te beschikken....

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Boublog heeft het zelfs zo druk met modereren, die is hard an vakantie toe naar al haar enom "nuttig" werk

  BOUblog is alweer akelig traag. Ik modereer nu in de vroege uurtjes, vanaf ongeveer 4 uur half 5 ‘s morgens, maar het helpt niet.
  http://www.boublog.nl/07/04/2013/de-onmogelijke-bekentenis-van-jasper-s-deel-5/#comments

  Wim Dankbaar kwam er nog net wel doorheen met zijn laatste hersenscheten. Maar wie leest die nu nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik ken geen Boublog. En tis bij toeval dat ik van deze site heb gelezen. Niet via KLOL. Op KLOL ben ik gekomen via Powned. Omdat ik door iemand erop gewezen werd. Maar laten we eerlijk zijn. Via deze site kan ik ook linkjes vinden. En lijkt alles met elkaar verweven. Ik zie dat niet als een complot. Ik lees graag een formele discussie. Maar het is op het internet niet meer te vinden. Tis niets meer dan schelden en bedreigen. En gaat het niet om de waarheid. Maar krijg ik steeds meer het gevoel. Dat het gaat om de leugens. Ik ben niet de waarheid. Ik ken niet de waarheid. Want soms is de waarheid een grote leugen

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YidJVshmjgg

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Beste Jeroen,

  Mag ik uit jou reacties opmaken dat, indien het onderwerp niet jou persoon betreft jij maar weinig nuttigs heb toe te voegen aan het grotere geheel?

  Het grappige wat hier op deze site plaatsvindt is het gegeven dat men voornamelijk de toonzetting als gespreksonderwerp uiteen wenst te zetten. Inhoudelijk wordt er maar weinig tot niets aangedragen.

  Het maakt niet zoveel wie wat zegt. Een ieder met een afwijkende kijk op de maatschappij dan degene welke hier regelmatig reageren, wordt weggezet als dorpsgek.

  Tenzij jij/jullie hier meer weten dan de rest, moet men de mogelijkheid altijd open houden dat, Kat, Vrijland en vele vele anderen eventueel gelijk kunnen hebben.

  Men bemerkt op sites als deze een enorme angst voor het eventuele gegeven dat al de zogenaamde "alu hoedjes" 1 of meerdere waarheden verkondigen.

  Waar men nogmaals, tenzij de ontkennende feiten kei en keihard zijn,voor mag waken is het gegeven dat, indien de informatie afkomstig van Kat of Vrijland maar een waarheidsgehalte zou kennen van 20%, de veronderstelling dat Nederland de grootste bananen republiek ter wereld is, waarheid wordt!

  Dan het volgende. De fam. Poot is niet de aanjager van het Demmink verhaal. De oorsprong van de Demminkdoofpot kent zijn oorsprong bij de NOS.
  Toen echter duidelijk werd waar men bij de NOS mee bezig was, is er ingegrepen. Journalisten van de NOS is te verstaan gegeven zich verre te houden van dit onderwerp. Hier uit voortkomend is het rolodexonderzoek.
  Daaruit blijkt dan weer dat zelfs de rijksrecherche is gemaand om deze zaak te laten rusten.

  En als laatste. Als blijkt dat er sprake is van een bonnetjes affaire (co Verdaas) dan wordt dit in alle media breed uitgemeten, tot de burger helemaal tureluurs wordt van al dat slappe gelul.
  Wil men het met politici dan wel media hebben over Demmink & Co dan geeft niemand thuis. of men weet niet hoe snel men zich achter de bank moet verstoppen!

  De burger mag zich gelukkig prijzen met het feit dat jullie tenminste wakker zijn.
  Hoe zat het trouwens ook al weer met Frits salomonson? Kees Lunshof? Prof Ger van Roon?

  M.i. heeft het pas zin om een mening te vormen indien je instaat bent om wereldse zaken in overeenstemming te brengen met bijvoorbeeld de occulte wereld en haar denkpatronen. Indien men niet in staat is om vergaande symbolieke uitingen, op zijn juiste waarde weet te schatten, dan slaat men wat betreft zoiets als waarheidsvinding de plank flink mis.

  Maar goed. Laten wij vooral de lijn volgen welke wordt uitgestippeld door overheidsinstanties.
  Dan zijn dezelfde die troepen naar Irak stuurden om de Iraqis te "bevrijden" en te "beschermen" tegen de niet aanwezige NBC wapens!
  Hetzelfde geldt voor Afganistan. Was natuurlijk een humanitaire missie. Lybie,Syrie, Mali!! allemaal bedoeld om de arme burger bij te staan. Al deze "vredesmissies" kennen natuurlijk geen ander doel dan humanitair.
  Allemaal de schuld van Al qaida uiteraard!!

  Geopolitiek hebben sommigen nog een hoop te leren. Pas dan ziet men de dwarsverbanden. En nogmaals! dewerkelijkheid is vele malen vreemder, ellendiger en harder dan ieder van ons zich ooit zal voor kunnen stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alu-hoedjes en waarheid verkondigen...
   Lieke, je lijkt me een verstandige vrouw...

   Verwijderen
  2. Tja het is allemaal heel erg Lieke...

   Maar het gaat niet om wie er nu wel of niet gelijk heeft. Kat, Vrijland en Dankbaar bijv claimen het gelijk, terwijl het vaak niet verder komt dan een mening, opinie of simpelweg copy-paste.

   Vrijland doet heel gewichtig, belangrijk en onbaatzuchtig over de 'familie', maar toucheert donatie's waar hij in het geheel niet transparant over is. Net zo min over het feit dat de moeder van Anass helemaal niets met hem te maken wenst te hebben. Daarnaast kopieert hij die 'homo-agenda' van hem - inclusief de vermeende redenen tot het pushen van die agenda - rechtstreeks uit de draadjes van het David Icke forum.

   Kat is zo mogelijk nog erger. Die claimt waarheden die uitsluitend in zijn hoofd bestaan, en roeptoetert dat dan als 'feit' de ether in. Kat heeft zijn mond vol over 'onafhankelijk' zijn als journalist, maar heeft er blijkbaar geen moeite mee te worden betaald door de fam. Poot. Dat kan je toch moeilijk onafhankelijk zijn noemen vind je ook niet?

   Kijk je dan naar dat laatste filmpje van die zgn onafhankelijke journalist dan val je midden in een soort lesje krantlezen van leraar Kat. Dat kan je top vinden, en veel met waarheid enzo, maar ik krijg er een VMBO-gevoel van.

   Bovendien is het een beetje vreemd dat Kat klaarblijkelijk de hele serie aan nationale dagbladtitels op zijn tafel heeft liggen, en daar gertig doorheen ploetert. Ik bedoel hoe vaak heeft Kat al opgeroepen om de titels van de MSM te verscheuren, kapot te maken, etc etc etc.

   Kennelijk geldt dat niet voor Micha Kat. Of zou dat komen omdat Kat eigenlijk heel errug graag weer zou willen werken voor een van die titels?

   Dus, ja, dingen zijn soms of vaak niet wat ze lijken te zijn. En dat geldt zeer zeker ook voor de haatbloggertjes zoals Vrijland, Kat en overige stumpers.

   Verwijderen
 38. When you've seen beyond yourself, then you may find, peace of mind is waiting there

  George Harrison

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mooi geschreven Lieke!

  Verwacht alleen geen serieuze reactie van het vaste kliekje hier. Want als het echt ergens over gaat.... dan zwijgt men opeens. Of ze verklaren je inderdaad voor: dorpsgek/aluhoedje/drugsgebruiker etc.

  Samenzweringen, doofpotten, cover-ups, allemaal welbekende feiten maar volgens de Barracuda-visjes is niks van dit gebonden aan de dagelijkse realiteit: want die bestaat uit; gegevens van klokkenluiders op vissen en verspreiden (zoals ze dat ook bij Anarchiel deden)- Karakter moorden plegen, indirecte bedreigingen, ''wetenschappelijk'' onderbouwde ''waarheid'' rond spuien, meestal afkomstig van onderzoeken die zijn uitgevoerd door nota bene de weldadig corrupte overheid zelf, zielige pesterij van mensen die denken dat Kat misschien wel een puntje of 2 heeft.

  En ook nog durven te claimen dat ze o zo wijs, al wetend en verstandig zijn, maar ze maken zich ondertussen vuil maken aan hetzelfde soort taferelen als de welbekende tegenstanders van het systeem.  BeantwoordenVerwijderen
 40. ... dat, indien de informatie afkomstig van Kat of Vrijland maar een waarheidsgehalte zou kennen van 20%, de veronderstelling dat Nederland de grootste bananen republiek ter wereld is, waarheid wordt!

  Lieke loopt leeg en trakteert ons o.a. op dat fantastische plottertjescliché: "als maar 20 (of 10) procent van wat Kat schrijft waar is..."
  Als maar 20% van wat Kat schrijft waar is, is dus 80% gelogen en hebben we te maken met een pathologische leugenaar. (Kat is, tussen twee haakjes, een pathologische leugenaar en lasteraar.) Maar ook aan die 20% ware beweringen zouden we niets hebben, want we zouden niet weten welke 20% waar is. Daarom is Kat een waardeloze klokkenluider, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat hij het, net als een stilstaande klok, een enkele keer bij het rechte eind heeft. Weetjewel, mensen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik het vreemde ervan vindt is dat Micha toch een status heeft en zelfs vrouwen die voor hem vallen. Njah over smaak valt niet te twisten.

   Verwijderen
 41. @Lieke. Maar met die Vaatstra zaak zaten ze echt mis. Maar weigeren excuses te maken. En dat vind ik echt triest. Kat moet zich daarover diep schamen. Komt bij dat ik hem niet zie als journalist maar als schreeuwer. Hij is bezig om mensen als een Lensink aan te sporen om dingen te doen. Die hij zelf niet durft te doen. Hij roept niet op om rechtvaardig te zijn. Maar roept op tot haat. En wat meneer Martin gedaan heeft is hetzelfde. Gegevens openbaren die bedoelt zijn om mensen aan te sporen om buiten de wet te treden.

  Dat valt nooit goed te praten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar een corrupte overheid en tevens OM die staan voor kinderverkrachting en moord mag wel?

   als er inderdaad al maar 20 % klopt van wat Kat zegt leven we hier zeker in een Bananenrepubliek.

   Maar het lijkt, alsof de vissen van Barracuda, zich graag diep door deze bananen laten penetreren en zelfs als de bananen ze intern laten bloeden, kunnen ze niets anders juichen en tieren.

   Verwijderen
  2. Als ik Micha hoor en zie dan denk ik maar 1 ding, zodra zijn lippen bewegen dan liegt ie.

   Verwijderen
 42. Als ze dan nou voor 1 keertje dan ook echt met ''debunk'' bewijsstukken aan zouden komen zetten..... Maar nee hoor, het blijft vaak bij een quote van George Harrison, of, wie dan ook, als ze maar geen antwoord op de echte vragen hoeven te geven.

  Vraag ze bijvoorbeeld eens hoe het dan werkelijk zit met de vrijmetselarij en al haar connecties naar overheden, Bilderberg en andere lobby genootschappen....

  - de de-populatie agenda
  - Geloof systemen als middel om mensen te besturen en vast te houden in onwetendheid
  - Pedofilie in het rechtsysteem

  Als je het over Demmink hebt word er hier altijd enorm lacherig over gedaan alsof de man zuiver op de graad is en het eigenlijk best wel grappig is dat zoveel mensen zich hier druk over maken.

  Misselijkmakend als je het mij vraagt. En dan denken ze ook nog enig moreel besef te hebben..... Losers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ harteloosje George Harrison is een voorbeeld. Ik weet niet of je afgelopen weekeinde naar de documentaire hebt gekeken? Ik heb hem voor de 3e keer gezien zoveel inspiratie.

   En ja, de Demmink watchers hebben het wel over zichzelf heen geroepen. Dat liep ook volkomen uit de hand, als je goed leest zijn we tegen de manier waarop men zich meent te handhaven.
   Eigen rechtertje spelen mag nooit, mensen hun persoonlijke gegevens uit hetzelfde gram op het verschillende fora dus ook niet (zie Jeroen). Dat we hier onze bekomst van hebben gehad is dus aan ons. Tel daarbij de onfrisse manier waarop Kat en Dankbaar hebben geopereerd nadat ze geen gelijk hadden, dan blijft het me verbazen dat nou niemand van hun blatende schaapjes zich wat vragen begon te stellen.

   Er is een kwestie van principe, wellevendheid en ja we lezen het wel, de bilderbergjes de illuminatie maar het staat ons net zo vrij om onze mening te hebben. En aangezien harteloosje zich niet al te vaak als een heer gedraagt wordt het wat moeilijk om daarin beleefd te blijven.

   Pedofielen bestaan van hoog tot laag. Het is een probleem dat veel complexer is en mag ik er aan toevoegen, dat de 'bovenlaag'. zich misschien wat slimmer is, de onderlaag doet het met geweld. En als ik vraag hoe het nou zit met de onderlaag dan wordt tot vervelens toe Bilderberg, Demmink etc aangehaald. Of de andere vraag die ik ook nooit beantwoord zie: waarom is het moeilijk te geloven dat Jasper het gedaan heeft? Of beter gezegd waarom treedt het ontkenningsmechanisme op wanneer gewelddelicten optreedt in een kleinschalige gemeenschap? Daar krijg ik ook nooit een antwoord op behalve: Bilderbergjes, Demmink, NWO. Hoezo tunnelvisie?

   Wie hier over Demmink leest weet dat het net zo goed gevolgd wordt alleen aan de methode Kat laat Barra zich gelukkig voorbijgaan. En dat is ook de reden waarom ik hier ben omdat het 1 van de weinige kritische sites was die niet mee blaatte met de rest die Demmink allang gehangen had en graag voor eigen rechtertje wilde spelen.

   Harteloosje, ik heb nu wel weer genoeg negativiteit gehad.

   Om maar met George af te sluiten:“As long as you hate, there will be people to hate

   Verwijderen
  2. @ Dorothy P.:

   Nee die heb ik helaas niet gezien, o wat leuk, 3 x is scheepsrecht hé ;)

   Oke, daar kan ik wel inkomen. Ik ben het met je eens dat ''de manier waarop'' zoals dat nu gebeurt... niet juist is. Maar bedenk ook hoe dit ooit zover heeft kunnen komen, dit onderzoek naar Demmink speelt al sinds de jaren 90 toen ik nog in de luiers zat..... Dat moet toch genoeg zeggen.
   De overheid ontkent het gewoonweg en weigert ook maar enige verantwoordelijkheid te nemen, ja dan krijg je natuurlijk enorm veel speculatie enzovoort. Vind het alleen ook erg kwalijk en zwak dat mensen hier zo ''lollig'' praten over de kwestie, dat doe je gewoon niet, puur respectloos.


   Eigen rechtertje spelen mag nooit, mensen hun persoonlijke gegevens uit hetzelfde gram op het verschillende fora dus ook niet (zie Jeroen).

   Dan weet je zeker niet dat Barracuda daar zelf mee begonnen is? bij Anarchiel destijds. Dus een beetje hypocriet dat hij dan vervolgens Vrijland probeert te ontmaskeren en er hier een volledige explosie ontstaat als een van de visjes een keer genoemd wordt.

   Ja ik weet het, hij was het niet, maar past wel perfect in het profiel van iemand die dit zou willen doen. Er is op het net letterlijk niemand anders dan Meneer Hoogeweij die zo'n uitgesproken mening heeft over de complotters.

   Er is een kwestie van principe, wellevendheid en ja we lezen het wel, de bilderbergjes de illuminatie maar het staat ons net zo vrij om onze mening te hebben. En aangezien harteloosje zich niet al te vaak als een heer gedraagt wordt het wat moeilijk om daarin beleefd te blijven.

   Uiteraard, iedereen moet zijn eigen mening kunnen dragen en hier op fora en andere mediums ook voor uit kunnen komen. Maar het is wel weer een ''een beetje'' ''toevallig'' dat iedereen van jullie er hierover dezelfde mening op na houdt. Namelijk; dat het niet bestaat, flauwe kul is, we meer aluminium folie moeten kopen enz.... Terwijl jullie niet het kleinste beetje bewijs hebben om deze ''gestoorde'' theorieën te ontkrachten. Daar willen jullie zogenaamd dan.. de moeite niet voor doen... omdat je deze vragen kennelijk al te vaak heb gehoord. Maar dan moet je het ook niet vreemd vinden als ik dat zie als verdacht.

   Wat jij ziet als negatief zijnde bij mij, is eerder een passie om de waarheid boven tafel te krijgen. En als ik dan af en toe uit de slof schiet omdat jullie met hele koppie peest ongerelateerde bullshit aan komen zetten, dan heb ik weer een psychose, m'n medicatie vergeten, of ik heb een radioactieve ziel??

   Nouja hoe je het ook went of keert, jullie kunnen NIKS van wat kat zegt ontkrachten of debunken, en is de schaamteloze pogingen die jullie daar naar doen komt alleen het volgende naar voren: We weten niks of willen niks weten over...... Dat is pas een Tunnelvisie schatje. xx

   Verwijderen
  3. Of de andere vraag die ik ook nooit beantwoord zie: waarom is het moeilijk te geloven dat Jasper het gedaan heeft? Of beter gezegd waarom treedt het ontkenningsmechanisme op wanneer gewelddelicten optreedt in een kleinschalige gemeenschap?

   Dat is echt je reinste onzin wat je daar nu suggereert. In het hele land was er ongeloof dat Jasper de verantwoordelijke was door de enorm gatenkaas achtige benadering die justitie tegen deze zaak had. Achterdeurtjes, vrijmetselarij advocaten, plotseling DNA bewijs als het te heet onder de doofpot wordt!

   En dan nog raar vinden dat het OM niet geloofd word....

   Verwijderen
  4. Liefje, Als je goed in de archieven spit hier dan heeft Jeroen zowel Barra e.a. genoeg gedebunkt. Lezen blijft moeilijk he. Maar Kat is allang een weg ingeslagen die niet meer te volgen is en wij intussen vrezen voor zijn slachtoffers. Maar, zoals het Micha betaamt kom eens met een zinnig antwoord en je bent de vijand. Moet je dat dan serieus nemen?

   De kwestie Demmink speelt inderdaad allang en over de mogelijkheden is al genoeg getwist. Maar Joris is niet onmisbaar voor hem zijn er anderen die zijn plaats kunnen innemen. En er is nog altijd een andere optie die ook niet beantwoord wordt: hoe zit het machtsspel in elkaar bij justitie? En wie heeft er belang bij dat Demmink viel? Geef daar maar eens antwoord op.

   Ik kopie pees zelden, maar na de ik de hele reut van Micha e.a. heb gelezen ben ik onpasselijk geworden. Halve aannames, narcistisch geneuzel en hij is gewoon kwaadaardig. ALs je een beetje kerel bent dan neem je de verantwoordelijkheid en dat Micha nooit. AL de aanvallen gezien op Jan Vlug b.v.? En dan later roepen dat het niet serieus genomen moet worden? De klachten bij het OM? Bij nu nl waar een slachtoffer van Micha uit de doeken deed hoeveel last hij van hem had gehad? En moet je dan van zo iemand aannemen dat misschien 20% van wat hij zegt voor waarheid moet aangenomen worden. Get real.

   De passie van de waarheid is een mooi streven, echter de waarheid is ten alle tijde complex. Wees daarom waaks en kritisch. En ga nooit af op laaierlichters. Baby.

   Verwijderen
  5. Oke, ik zal de archieven er nog eens op na spitten om dan wél de debunk-bewijsstukken te vinden waar ik naar op zoek ben. Ik sta totaal niet achter de aanpak van Kat maar daarentegen vind ik het ook tamelijk verwerpelijk dat jullie hem van alles en nog wat betichten (voornamelijk haat zaaien) maar zelf vervolgens doodleuk in zijn voetstappen treden.

   De kwestie Demmink speelt inderdaad allang en over de mogelijkheden is al genoeg getwist. Maar Joris is niet onmisbaar voor hem zijn er anderen die zijn plaats kunnen innemen. En er is nog altijd een andere optie die ook niet beantwoord wordt: hoe zit het machtsspel in elkaar bij justitie? En wie heeft er belang bij dat Demmink viel? Geef daar maar eens antwoord op.

   Het antwoord op die vraag lijkt me vrij simpel, als de zaak Demmink namelijk echt goed onderzocht zou worden, dan zou het ''Upper Echelon'' Pedofilie netwerk Exposed worden (zoals dat momenteel ook in Engeland gebeurt), en dat willen onze dames en heren van de schaduwregering niet.

   Heb je de laatste tijd ook de verandering niet gezien in die ''macht-structuur'' waar je op doelt? Maar dan wereldwijd? Neem bijvoorbeeld de geruchten over het aftreden van Queen Elizabeth, het aftreden van onze Bea, het aftreden van de paus, het vluchten van de bankiers families en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Heel simpel gezegd, als je nu nog niet inziet dat er al deze jaren door onze overheden en spirituele facties tegen ons gelogen is dan zul je het waarschijnlijk nooit zien. De waarheid is helemaal niet zo complex, eigenlijk vrij simpel. Het willen zien daarvan kan calamiteiten opleveren in je wereldbeeld, dat klopt. Milf.

   Verwijderen
  6. @ hartje, Queen Elisabeth treed niet af, die is nog van de oude stempel. Charles maakt alleen kans op de troon als zijn moeder dood is. Als hij dan nog zin heeft.

   Ik bekijk het wat simpeler milf. Als het komt om eigen hachje liegt iedereen. Daar komen we dus weer bij het verschil tussen hoog en laag. Het 'slachtofferschap' straalt er af.
   En mensen willen aan de andere kant net zo hard voorgelogen worden. Wie er belang had wie er bij Demmink zou vallen? Dat valt te bezien hoe de machtsstructuur is of was. Hij zou niet de 1e zijn en ook niet de laatste, als het om een betere baan, beter salaris of aanzien gaat.

   De waarheid is wel complex omdat er vaak meerdere kanten aan zitten. Er zijn niet zoveel die de macht kunnen weerstaan . En zolang daar de meeste spelletjes worden gespeeld ook uit idealisme dan is de waarheid nog niet zo simpel beste milf.

   Verwijderen
 43. Als Kat zo zeker was van zijn zaak jegens Demmink. Had die als vader een pistool genomen. En geen camera. Maar zo is meneer Kat. Liever dat een ander het doet.

  Neen. Kat is een loser.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke jeroen we weten het nou wel, je hebt een hekel aan kat.

   Verwijderen
  2. Alex, zit jij weer te zuipen?
   Pistool?
   Wat zeg je nu allemaal weer? Kat gaat het alleen om de centen en glorie!

   Verwijderen
  3. Huh? Wat zeg ik nou weer over Kat? You trippin'?

   Verwijderen
 44. Tja lezer, als je er bij voorbaat al vanuit gaat dat iemand zijn intenties bagger zijn dan zou je kunnen stellen dat 80% gelogen is. Maar dat is natuurlijk niet de manier van denken.
  Dan ga je zonder dat te kunnen bewijzen, stellen dat er bewust wordt gelogen.
  En dus is mijn vraag. Wie oh wie kan hier glashard aantonen wie waar onwaarheden c.q. Onzin verkoopt?

  Dan het gegeven dat iemand een ander ergens toe aan zou zetten! Kom op zeg. Lensink reageerde als waxinelichtgooier tegen de poppenkast genaamd monarchie.
  De stelling van Lensink e.à. Is: dat koning Willem 3 onvruchtbaar zou zijn geweest. Indien dergelijks waarheid bevat, kan men zich afvragen wie de vader is van Juliana.
  Om vervolgens tot de conclusie te komen dat als Lensink gelijk heeft de familie von Amsberg aanspraak maakt op zaken waar zij geen recht op hebben.
  Ook dit wordt ten alle tijden overal stil gehouden. Want... Lensink is een"fruitcake" die naarstig opzoek is naar adequate psychische hulp!
  Niet om wat Lensink zegt! Maar om de manier waarop hij zich wenste te uiten wordt de nadruk gelegd.

  Eigenlijk geldt hetzelfde voor de totaal doodgezwegen Karst Tates. Zeg niet dat daar wat aan de hand was. Zeg alleen dat over alles en iedereen tegenwoordig docu's worden gemaakt. Of we worden verblijdt met Barbie. Dat dan weer wel! Maar een degelijk journalistiek verhaal over dergelijke zaken blijft voorlopig uit. Daar durft geen hond zijn vingers aan te branden. En dat, zo heb ik geleerd, heeft altijd een reden!

  Dag Heartless,
  Dank voor je reactie. En ik heb absoluut niet de behoefte om hier serieus te worden genomen. Die tijden liggen ver achter mij.
  Het is .m.i. verschrikkelijk simpel. Kijk naar wat er de laatste decennia heeft plaatsgevonden. Zowel lokaal(Nederland) als globaal!
  Dan moet het voor de meesten, ook hier, toch wel duidelijk zijn dat er bepaalde zaken niet helemaal soepel lopen. En als je dan als individu je grijze massa echt aan het werk zet, dan zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat je als individu verbanden gaat zien, die misschien eerder nog niet zichtbaar waren. En als men daar de wetenschap aan koppelt dat er helemaal niets, maar dan ook werkelijk niets in de door mensen Gecreëerde wereld, op toeval berust, en de media geen nieuws brengt maar propaganda. Pas dan worden enige contouren zichtbaar.
  Het mooiste voorbeeld is het totale stilzwijgen rondom zoiets als de Georgia guidestones.
  Kijkend naar de inhoud van de daarop gebeitelde "10 geboden" zou iemand zich toch eens af moeten vragen welke idioot, aan een dergelijk project zijn geld heeft besteed. En waarom hij de wens in steen heeft gehakt om globaal maar met 500 miljoen mensen over te willen blijven. Wij zijn nu met bijna 7 miljard!
  Kijk dat er lui zijn die dergelijke gedachten hebben, lijkt me niet meer dan normaal. Maar dat je dit ook op deze manier wenst te uiten is een interessante! Alleen wenst niemand daar over te praten.

  http://thegeorgiaguidestones.com/Message.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Lieke:

   Tja, ik moet me die mentaliteit ook maar eens eigen gaan maken, ik kan me er soms nogal kwaad over maken hoe sarcastisch dit debunkers-team de draak steekt met zaken van wereldbelang.

   Haha, ja dat is inderdaad net zoiets. En dan komt de wel verantwoorde Wikipedia-overheid-propagandeer natuurlijk meteen met een debunk reactie op de klippen:

   Dat het zou gaan om handleiding voor mensen die een apocalyps hebben overleefd. En het monument dat tevens een kalender en een klok is, is er neergezet door ene R.C Christian...... Hmmmm wat riekt het weer heerlijk naar symboliek in deze kwestie.

   Verwijderen
  2. @ Lieke je zit er met je redenering over Lensink naast. De reden dat Willem 3 onvruchtbaar zingt rond op het net.

   Laat mij maar even debunken dan.
   http://jacobusderoma.blogspot.nl/
   http://historiek.net/overige/personen/vorstenhuizen/68-koning-willem-iii-der-nederlanden-1817-1890
   http://beurz.com/de-oranjes-zaten-in-drugshandel/
   http://maartenvanrossum.blogspot.nl/2011/11/de-achilleshiel-van-oranje-dna.html

   En het gerucht zong allang rond net als wat andere leuke roddels over de oranjes. Maar ja, als dat er al staat in verschillende fora al dan niet onderzocht, hoe zit het dan met het argument dat Lensink niet gehoord mag worden, terwijl elke republikein het gnuivend zal vertellen?
   Ow ja zelf de republikeinen zit in de illuminatie.

   Verwijderen
 45. Moet inderdaad wel lachen om de Harrison quotes.
  Dan heb je de docu 3 maal gezien en daar niet uit gefilterd dat George een ingewijde was binnen de muziekindustrie.
  En dat George van zaken op de hoogte was, waarvan hij wist dat als hij deze aan de grote klok zou hangen, het leven korter zou duren dan hij zou wensen! You dont shit where you eat!
  En dus uitte George zich graag in algemeenheden die pas betekenisvol worden indien je instaat bent om specifieke uitspraken ook als zodanig te interpreteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt als een heus complot, Lieke! Maar hoe kan je nu uitspraken interpreteren wanneer je niet weet waar je op moet letten? Dan heeft het toch geen zin om 'verborgen boodschappen' te gaan zoeken? Laat staan dat het dan zin heeft om iets te 'verstoppen'...

   Verwijderen
  2. Ooit gehoord van ELF of SS subliminals?
   dat doen ze namelijk via de televisie om lekker om je onderbewustzijn in te beuken. Als je je zintuigen al maar met 20 % zou kunnen intensiveren dan zou je het kunnen zien. Maar of je dit wilt.....

   Verwijderen
  3. @ Lieke De documentaire belichtte alle facetten van George, womanizer, muzikant, drugsgebruik en financier. Dus meid als je het niet gezien hebt, dan wordt het moeilijk om daarover te oordelen niet. In principe zou je dan kunnen stellen om je even met je argument om je oren te slaan, dat er meer ingewijden de dood hebben gevonden, dus dan zou de halve industrie al vermoord zijn. Ik moet even naar de keuken ik geloof dat daar de aluminium is.

   Ik wil ook nog wel een andere quote geven die ik persoonlijk het beste vind. Misschien heb je er wat aan.

   je hebt er niets van begrepen, als doorsneemens. Een doorsneemens is een monster, een gevaarlijke delinquent, conformist, racist en slavendrijver, en is politiek niet geïnteresseerd.

   Pier Paulo Pasolini.

   Peace Dorothy.

   Verwijderen
  4. Harteloosje de programma's die ik bekijk zouden die ELF of SS sublimals niet waard zijn. Meestal luister ik naar muziek en kijk naar de BBC. Ik hou van spelletjes waarin het ingaat over kennis of documentaires. Voor de rest lees ik. Helaas, aan deze dame gaat jullie onzin volkomen voorbij. Maar aangezien ik dus ouder ben dan harteloosje, het was voor mij leuk om die tijd van de Beatles te weer herleven. Peace and Love en discussies waar jullie het wit om je gezichtje zou hebben doen slaan. Amateurs.

   Verwijderen
  5. Denk maar niet dat als je BBC kijkt dat je dan geen subliminals toegezonden krijgt, en JA ik vind het inderdaad ook onzin dat onze overheden het nodig vinden om KINDERPORNO en MACHT en GEWELD via Sublimnals te promoten, echt schandalig laag bij de grond.

   (kon je het maar zien dan weet ik zeker dat je je mening wel bij zou stellen)

   Maar nu zie ik ook meteen wat het probleem is, als je al zo oud bent als u, dan is het des te moeilijker om te aanvaarden dat je hele leven één grote leugen is. Ik neem u dan ook niks kwalijk hoor ;) Met je vastgeroeste denkbeelden en idealen. Ik zal verder niet lullig doen want ik hou wel van rijpe dames. x

   Verwijderen
  6. LOL, schatje toen jij nog in de luiers zat had ik al in de progressieve beweging gezeten, met dezelfde argumenten. En op het malieveld gestaan om te protesteren. Vrienden gehad die kritiese vakbondsleden waren. De macht van beide kanten gezien.

   Maar mag ik er even op wijzen, dat niemand verplicht is om naar de tv te kijken, dan wel de verderfelijke krant te lezen? Hmmmmmmmmmmm? En ik kan me niet voorstellen dat ik als naar de eggheads of the hairy bikers kijk dat ik word gehersenspoeld en de tv mij verteld dat Joris God is geworden.

   Amateur.

   Verwijderen
  7. je hebt er niets van begrepen, als doorsneemens. Een doorsneemens is een monster, een gevaarlijke delinquent, conformist, racist en slavendrijver, en is politiek niet geïnteresseerd.

   Pier Paulo Pasolini.


   Ach ach, de filmmaker van de fascistische walgelijke Salo wordt er bij gehaald .... zegt dat iets over de sfeer van deze blog
   Politiek, wat een lachertje, dat is voor het gepeupel, die mag zich daar druk over maken aangezien links of rechts niet bestaat.
   Pasolini was ook een satanist occultist dus ook zijn boodschap is daarom niet verassend of orgineel te noemen.
   Vooral "zijn inspirende" quotes blijven gebruiken hoor
   Laat de ware aard zien.

   Verwijderen
  8. Oh ze komen uit alle hoeken en gaten. Nou ik vind Jimmy Page ook leuk en die wordt ook beschuldigd dat het een Satanist is.
   Muwahahahah

   Verwijderen
 46. Beste Jeroen
  Het is geen complot het is een een kwestie van waar behoor je toe. En iets verstaan is niet hetzelfde als iets begrijpen.
  Het heeft inderdaad geen zin om opzoek te gaan naar zaken waar je op voorhand geen kennis van hebt. Bijvoorbeeld. Jij en ik kijken op een hele andere wijze naar TV. Waarom? 1 van de oorzaken is bijvoorbeeld onze opvoeding en alles wat je daarin hebt meegekregen.
  Een andere oorzaak is dat ik al wat jaartjes vrijmetselaar ben. Ken het blauwe graden systeem behoorlijk goed. En ben daarbij uitermate goed ingevoerd wat betreft de symbolieken taal welke werelwijd wordt gebruikt.
  Ik zie zaken gebeuren of hoor en zie bepaalde mensen praten, met de wetenschap dat er een andere boodschap wordt meegedeeld dan de gesproken woorden daadwerkelijk zeggen. Dat kan zitten in specifiek woordgebruik. Of hoe zinnen beginnen c.q. Eindigen. Het dragen can specifieke kleding dan wel versiersels zoals kettingen, ringen stropdassen, haardracht(vrouwen). Het gebruiken van specifieke kleuren.
  En natuurlijk de alom bekende maconieke handshakes!
  Wat hier zeg is een feit!
  Als wij hier als groep afspraken maken m.b.t. Het gebruik maken van specifieke symboliek en dat verankeren in de benadering van elkaar dan betekend bijvoorbeeld, het teken # vanaf morgen ja en ¥ staat dan voor nee.
  Als een ieder daar consequent mee omgaat, en wij afspreken dit niet aan buitenstaanders mee te delen. En wij dit systeem langzaam uitbreiden. Dan begrijpen buitenstaanders over een maand helemaal niets meer van wat hier besproken wordt. Simple as That!

  Beste Dorothy(rothschild)Parker,
  Funny nickname. Zeker gezien de doelstelling van deze site. Dorothy was namelijk een Rothschild telg.
  Maar goed. Waar ik een beetje van baal is de keiharde leugen dat. Er wordt beloofd op dit
  blog dat domdenken met mondsnoerende logica word bestreden.
  Ik persoonlijk heb dergelijke mondsnoerende logica nog nergens aangetroffen! Kan iemand daar niet eens naar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dorothy was ook scherpzinnig, geestig en wat de Rothschild telg betreft, ze was de arme tak. Alles wat Parker heeft gepresteerd heeft ze toch echt zelf moeten doen. Dus hierbij kan ik met mondsnoerende logica jouw argument teniet doen. Eigenlijk nu je hier bent en vind dat wij de keiharde leugen voeren, en je beter voor doet kom je aan met de Rothschilds! Kun je niets beters verzinnen?

   Verwijderen
  2. @Dorothy van ver over de regenboog.... verdiep je eens in dat hele Hollywood en in symboliek, ook Pages was een insider (gaap)
   Maar ja, als je dat krantje blijft lezen en tv blijft kijken zul je altijd in fabeltjesland blijven hangen.

   @Lieke
   Als jij een vrijmetselaar bent, zit je dan niet in tweestrijd? Ik weet alles van symbolen dus daar kan ik over meepraten, ook dat metselaars in de hoogste graden satan aanhangen.
   Wat ik gelezen heb tot nu van je klinkt als muziek in de oren, maar is dat niet ook waar die metselaars juist zo goed in zijn ;)
   Verwijderen
  3. @ Oh Katje, het maakt niet uit of Page een insider was. Ik reikte je alleen maar even de vergelijking aan, kitten. Ga je klauwtjes maar ergens scherpen en drink je melk zoetjes.

   Dan passen de volwassenen wel op het huis.

   En lezen blijft dus moeilijk he, ik had het erover dat ik juist niet teveel tv keek en dat het altijd vrij is om niet te lezen. Maar ja dat heb je met kittens die hebben wat moeite om goed te lezen.

   Verwijderen
  4. Hoi Lieke,

   Je bent geen vrijmetselaar.

   Verwijderen
 47. @lieke

  Als jij een vrijmetselaar bent, weet jij ook vast wat een stootvoeg is. Welke gradenboog gebruik jij? Welke loge?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Die Jeroen zijn gegevens zijn geopenbaard. Dat blijft staan. Ik heb zelf net die Vrijland gehoord op die radio zender. En het spijt me. Hoe zeer ik ook een hekel heb aan het woord debiel. Maar echt. Die vent is een debiel. Jullie doen niets anders dan een moslim gemeenschap duiden op misstanden in Nederland. Maar weigeren te zien. Dat jullie dezelfde moslim gemeenschap oproepen tot geweld. En dat heeft niets met Annas
  te maken. Maar met haat jegens alles wat jullie ook maar uitkomt. Die Kat is een hitler

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ach over sommige zaken praat je wel en over andere weer niet. Het is wat dom om zulks aan mij te vragen, vermoedelijk wetende dat ik wat betreft de inhoud van het logeleven een gelofte tot zwijgen heb afgelegd.
  Zeg inhoudelijk niets. Geef alleen aan dat de mogelijkheid bestaat, dat er om jou en anderen heen zaken gebeuren die voor een outsider niet te begrijpen zijn. Maar die wel degelijk plaatsvinden.
  Het feit dat jij of ik of anderen iets niet begrijpen c.q. Op de juiste waarde kunnen schatten betekend nog niet dat het niet gebeurd. Dat is de algemene boodschap. Een zienswijze waar men op dit blog ernstig veel moeite heeft. Maar dat vindt ik dan weer humor! En zo interpreteert een ieder op zijn eigen wijze lustig op los.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Pas maar op voor herkenning, voordat je het weet mag je 24 aug. 2013 thuisblijven. Neem een andere nick, is maar een tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Dag Jeroen
  Als jij het zegt dan zal het vast waar zijn. Moet zeggen dat ik wel een beetje onder de indruk ben van de mondsnoerende logica welke jij denkt te moeten gebruiken om uiteen te zetten waarom ik dan wel of geen vrijmetselaar ben:.
  Je begint al meer en meer te lijken op degene die je zegt te bestrijden.
  M.a.w. je wordt niet gehinderd door enige vorm van kennis,en toch besluit je al je steekhoudende wijsheden de wereld in te slingeren.

  In die zin zou het adagium: Ken u Zelve! een niet verkeerd advies zijn!
  Misschien is het zelfs een idee om op de komende open dagen eens een loge te bezoeken. Een bezoekje aan wat broeders en een kijkje in de tempel zou zomaar verhelderend kunnen werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Jezus Christus, die @Lieke is echt de weg kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Beste Geen,

  Vertel, en leg uit!!
  Waar is dan die weg die ik volgens jou kwijt ben? En mocht jou kennis zo ver strekken, misschien dat je mij dan ook gelijk kan meedelen, waar ik de kwijt geraakte weg, weer kan vinden.

  Tja in deze moet ook ik soms mijn meerdere erkennen! tegen zoveel mondsnoerende logica wordt het ook voor mij lastig om daar wat tegen in te brengen!

  De opmerking dat ik "de weg kwijt ben" stemt tot een filosofische moment. Een moment om introspectief mijn referentiekader nader te onderzoeken.
  Oeps sorry!! Bovenstaande lezen de meesten hier vermoedelijk voor het eerst, dus indien uitleg gewenst is wat betreft mijn woorden, schroom niet, en vraag!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Lieke,

   Ben nog steeds wel benieuwd naar de vraag die ik je gesteld heb?

   Verwijderen
 54. @Liek
  Jij doet me denken aan een Jehova clown.Van de club met de Wachttoren vol met geconditioneerde repliek (voor de kattenbak), als je maar een kik geeft.  BeantwoordenVerwijderen
 55. Als die gedachte jou rust geeft, Geen, dan heb ik daar totaal geen problemen mee!
  even off topic. Als ik net als Bassie eens even aan de binnenkant van mij ogen kijk naar we letterlijke "jehova clown" dan moet ik, en lachen, en zie gelijk de meer waarde voor de Jehova gemeenschap. De boodschap die verkondigen zou door de zogenaamde "Jehova clowns" wat lichtvoetiger en wat minder zwaar voor het voetlicht kunnen worden gebracht! Zomaar een ideetje.

  Maar even serieus dan. Het wordt echt hoogtijd dat sommigen hier gaan begrijpen dat, als je bewering doet, het ook erg handig dan wel verstandig is deze te onderbouwen. Anders moet je echt gaan begrijpen dat je geschreven woorden, meer zeggen over de zender dan over de ontvanger.
  Want beste Geen, als mijn reacties, geconditioneerde replieken zouden zijn, dan moet het voor jou en andere een peulenschil zijn, om aan te tonen wat de geconditioneerde factoren zijn in mijn repliek!
  Kijk! Iedereen kan wel wat beweren! Dat is allemaal leuk en aardig, maar het gegeven dat jij wat zegt, maakt het nog niet tot.
  Bovenstaande opmerking van jou kant laat hoogstens zien dat je in het recente dan wel verdere verleden, een nare ervaring met Jehova's hebt ondergaan. Niet meer, maar zeker ook niet minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Want beste Geen, als mijn reacties, geconditioneerde replieken zouden zijn, dan moet het voor jou en andere een peulenschil zijn, om aan te tonen wat de geconditioneerde factoren zijn in mijn repliek!

  Komtie!

  Geopolitiek hebben sommigen nog een hoop te leren. Pas dan ziet men de dwarsverbanden. En nogmaals! dewerkelijkheid is vele malen vreemder, ellendiger en harder dan ieder van ons zich ooit zal voor kunnen stellen.

  Nuff said.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Das een sterling welke jij inneemt. Je verklaart de werkelijkheid niet. Lees het morgen wel. Lekker slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat tracht je met dit geraaskal nu eigenlijk te melden?

  BeantwoordenVerwijderen