woensdag 22 december 2010

ChuckwallaDavid Icke is degene die de blogosfeer vertrouwd heeft gemaakt met het reptielencomplot. Achter de illuminatie - de top van het geheime broederschap dat ons leven beheerst - gaat volgens David namelijk een ras van buitenaardse reptielen schuil. Zij komen oorspronkelijk uit het sterrenbeeld Draco, maar huizen al duizenden jaren in ondergrondse complexen op aarde. 'Ik heb met voormalige CIA-agenten gesproken die dit bevestigen,' beweerde Icke ooit. De CIA weet altijd dingen die wij niet weten.

Hoe dan ook, er zijn sinds kort beelden op internet te vinden van tv presentatoren die aan een vreemde reptielachtige transformatie onderhevig zijn. 'Je zou het snel afdoen als storing in het beeld. Een hapering in mpeg-conversie. We hebben het allemaal gezien. Er lijkt toch iets meer aan de hand.'

Het is dus maar goed dat wakkere anarchieltjes deze filmpjes online hebben gezet. Dat tv presentatoren ook al zijn geselecteerd door de illuminatie wist Barracuda niet, maar het klinkt weer volstrekt aannemelijk. Hun grijpstaart, hun onafhankelijk van elkaar beweegbare ogen en grappige grijppootjes, kan niet missen. Mart Smeets vonden we altijd al op een leguaan lijken en Jeroen Pauw op een chuckwalla. Beau van Erven-Dorens is ongetwijfeld een dikstaartgekko. U bent gewaarschuwd. Hun tong is namelijk een zeer geraffineerd vangtuig, waarmee ze goedgelovige complottertjes zo naar binnen schrokken. Zonder peper en zout!

4 opmerkingen:

 1. David Icke heeft het niet over reptielen, maar over mensen met een reptielenbrein.

  Vanuit het reptielenbrein ontstaat koelbloedig gedrag, gebrek aan empathie (invoelingsvermogen), territoriaal gedrag, beheersing, bezitsdrang, machtswellust en agressie.

  Het verlengde merg van primitieve gewervelde dieren begon zo’n 500 miljoen jaar geleden te verlengen en uit te stulpen. Dat gedeelte staat bekend als de achterhersenen. De kleine hersenen zijn vastgehecht aan de achterzijde van dit ruggenmerg-uiteinde. Het geheel wordt wordt wel het reptielenbrein (of hersenstam) genoemd omdat het veel lijkt op de hersenmassa van een reptiel. Dit brein fungeert als waarschuwingsmechanisme, alarmeert het organisme als er gevaar dreigt en zet het aan tot instinctieve reacties. Daarnaast regelt het reptielenbrein basisfuncties die nodig zijn om te zoals slapen, dromen, eten en drinken, paren en ademhalen.

  Ieder mens beschikt naast het reptielen brein ook over een delen in de hersenen die later in de evolutie zijn ontstaan: het limbische systeem (midden- en tussenhersenen, 200 miljoen jaar geleden) en de cortex (hersenschors, 70 miljoen jaar geleden). De verstandelijke vermogens van de mens zijn gekoppeld aan de hersenschors (cortex).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welnee Arminius, de man heeft het regelmatig over shape shifting. Je kent je eigen klassiekers niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gvd, dit is heel verwarrend allemaal. Ik heb zowaar wat geleerd hier. Serieus.

  Ik wist niet wat een Chuckwalla was, ik heb het moeten googlen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het wordt maar weer eens bevestigd dat ze compleet de weg kwijt zijn de anarchieltjes. Misschien kunnen ze eens wat minder verdovende middelen gebruiken. Maar ben bang dat dat niet meer uitmaakt. De degeneratie van hun hersenen is compleet

  BeantwoordenVerwijderen