maandag 27 december 2010

Loden Complotter

De Loden Complotter gaat dit jaar naar Xander, de Arie Koomen onder de compotdenkers. Voor zijn even scherpe als rake voorspellingen en analyses. Wat te denken van een nieuw sinister verband tussen chemtrails en de (Mexicaanse) griepvaccinaties, waarbij ongeveer alles wordt toegeschreven aan dezelfde onzichtbare superduper machinaties? 'Maar let op! Het is een complottheorie, dus lees het onderstaande artikel met de nodige terughoudendheid,' zo waarschuwt Xander, die eindelijk iets geleerd lijkt te hebben van de vele sceptische reacties onder zijn artikelen.

Xander geloofde zelf ook niet in chemtrails, zo schrijft hij, maar is gaan twijfelen doordat 'onafhankelijke laboranten op diverse plaatsen waar chemtrails zouden worden gesproeid luchtmonsters namen en schrikbarend hoge concentraties zware en giftige metalen ontdekten'.

Xander bedoelt dat een paar mafkezen een teiltje op de grond hebben neergezet en denken dat de oogst kan worden toegeschreven aan chemtrails. Ook zijn er filmpjes op YouTube 'waarop goed te zien was (...) hoe chemtrails - die steevast werden afgedaan als normale 'contrails' 'aan- en uit' werden gezet'. Xander bedoelt filmpjes waarin vliegtuigstrepen even niet zichtbaar zijn doordat zonlicht er niet op valt.

Maar nu dan die theorie die de Mexicaanse griep zou moeten koppelen aan chemtrails. Die komt van 'klokkenluider' (lees: aluhoedje) Steve Quayle. Die zou het weer hebben van een insider van de 'grootste investeringsbank van Wall Street' (alsof dat wat zegt), die op zijn beurt weer een mol zou hebben gesproken bij het Environmental Protection Agency (EPA): 'De Mexicaanse- en vogelgriep vaccinaties die op dit moment in de Verenigde Staten worden gedistribueerd zijn geen vaccinaties, maar de introductie van een proteïne dat één component van het virus is. Het werkt bijna hetzelfde als het AIDS virus; de belangrijkste functie is 'slapend' te blijven totdat het wordt geactiveerd door bijvoorbeeld een terreuraanslag met biologische wapens. De mensen die deze griepvaccinaties krijgen accepteren dus in feite een proteïne dat hen juist besmet met het virus.'

De bedoeling is namelijk dat naar aanleiding van 'verschrikkelijke griepverschijnselen' de regering (...) zowel griep- als andere vaccinaties verplicht kan stellen. 'Op een zeker moment in de toekomst (...) zou er dan een tweede component aan worden toegevoegd waardoor er een voor de drager dodelijke combinatie ontstaat. Het lijkt nu wel duidelijk dat de Mexicaanse grieppandemie-hoax van vorig jaar de eerste fase was waarmee de globalisten dit misdadige plan in werking hebben gesteld.'

Ook de draad kwijt? Wat is nu toch het verband tussen chemtrails en griepprik? Of komt die griep soms zomaar uit de lucht vallen? Of worden met chemtrails soms de biologische wapens bedoeld? En waarom worden die dan nu al op grote schaal gesproeid? Waarom trouwens weer zo'n idioot mijl op zeven-plan als je makkelijker gif aan het drinkwater kunt toevoegen? Waarom de dodelijke toediening in allerlei ingewikkelde stappen, waarom niet gelijk alles en iedereen weggemaaid? Cut out the middleman. En dan de hamvraag: waarom willen de globalisten de mensheid eigenlijk uitroeien? Worden ze daar soms beter van? En zo ja, hoe?

Voor dat soort vragen moet je alleen niet bij Xander zijn. Die vertaalt als een kip-zonder-kop ongeveer alles waar hij zijn handen op kan leggen. Dat deed hij ook vorig jaar, toen diezelfde Quayle onthulde dat er een object van 25 of 30 kilometer doorsnede recht op de aarde afstormde. Ook hier weer hetzelfde patroon. Quayle had die informatie zogenaamd van '4- en 5 sterrengeneraals'. Nog mooier was dat Steve voorspelde dat op 11 september 2009 - uitgerekend op die datum - al zo'n 25 a 50 miljoen mensen zouden omkomen door de 'Tamiflu-pandemie'.

Wie weet leeft Xander in een paralleluniversum waar dit alles ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, en zitten wij stumperds weer net in de verkeerde realiteit. Maar wellicht moet Xander eens wat vaker naar zijn achterban luisteren: 'Qualy is een qwelende qwatser met qnotsgekke sqeten uit zijn qont-hullingen'

Huishoudelijk: Barracuda gaat deze week even chillen, later deze week alleen nog het jaaroverzicht.

8 opmerkingen:

 1. Even afgezien van het het verhaal over chemtrials en mex. griep, moet zelf voor jou Billy nu toch wel duidelijk zijn dat chemtrails wel degelijk bestaan. zelfs de Duitse Regering heeft dit inmiddels toegegeven. Of is weer/radar manipulatie in jou ogen geen chemtrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Linkje voor je, Arminius

  http://conspiracyscience.com/articles/chemtrails/

  What we have here is a poor German to English translation. In the video, the word duppel is translated to "chemical trail". Duppel really translates to "chaff"[23]. Once we understand that the report is talking about chaff, the claim no longer holds any water.
  "Chaff- Chaff, originally called Window by the British and Düppel by the World War 2 era German Luftwaffe is a radar countermeasure in which aircraft or other targets spread a cloud of small, thin pieces of aluminum

  Antiradarsneeuw dus. Is wat anders dan contrails die door dombo's zoals jij voortdurend voor chemtrails worden aangezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, de chemtrailcomplotters verdraaien altijd de boel om maar grond te krijgen onder hun complottheorie.
  Zelfs het sproeien van agent orange in vietnam wordt tegenwoordig chemtrailing genoemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @arminius: Weet je zelf nog wel wat chemtrails zijn eigenlijk? Met alle respect.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor Deweb

  Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Arminius: Mooi.

  Toch heb ik het idee dat de betekenis aan verandering onderhevig is. Eerst was het nog uitsluitend iets dat zorgde voor mindcontroll, vergifting enzo. Nu is het inmiddels ook al iets om het weer te beinvloeden (en dat men dat doet is algemeen bekend, dat erkent zelfs "de main stream media") e.d. . Een draaing om straks te kunnen roepen "zien jullie wel!" of...?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat komt vriend, omdat men al vele jaren chemicaliën in de lucht sproeit en de bevolking niet verteld waar dit voor dient. Dan krijg je de wildste speculaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kent dus niet de oorsprong van het chemtrail-complot..

  BeantwoordenVerwijderen