maandag 27 juni 2011

Droste effect

Samen met de onnozele allesgelover Guido Jonkers van WanttoKnow staat Xander garant voor de idiootste complotverhalen op het web. Jonkers en Xander nemen ongeveer alles serieus wat ze aan alternatief nieuws op het web kunnen vinden, zelfs al is het door de grootste malloot geschreven. Xander sleept er vaak het geloof bij, Jonkers het spirituele. De laatste presteert het zelfs om een medium aan te halen als bewijs voor de werking van een koude fusie-reactor. Zeg nou zelf: dan ben je ver heen. Beiden hebben ook fans, veelal Jezus-freaks of zwevers van het ergste soort. 'En voor ieder die Xandernieuws verwenst, onzin of vals vindt doe het volgende: 1. OPROTTEN; 2. DE PEST KRIJGEN; 3. AFSTERVEN.'

Het stond onder het meest bizarre artikel dat Barracuda tot nu toe bij Xander heeft gelezen: Nucleaire aanslag Berlijn 26 juni - een false flag complottheorie? Toegegeven: weer een vertaald stukje. Xander heeft namelijk iets gelezen over de 'vele aanwijzingen die er zouden zijn dat de openingswedstrijd van het WK vrouwenvoetbal zal worden getroffen door een false-flag aanslag met een kernbom.' Die aanwijzingen zouden zitten in de door onbekende personen geproduceerde documentaire 'Mega Ritueel 2011'.

Maar de auteur van het oorspronkelijke artikel heeft besloten dat er iets heel anders aan de hand moet zijn. Er is meer, er is altijd meer: 'De documentaire 'Mega Ritueel 2011' bevat hoe dan ook een groot aantal zeer korte fragmenten die té opmerkelijk zijn om puur toeval te zijn, en die daarom alleen door de steun van zeer goed ingelichte kringen in de diverse films, clips en commercials geplaatst konden worden. Je zou bijna gaan denken dat de documentaire - en daarmee de geplande aanslag - zelf door de machtselite in elkaar is gezet, met als doel de aandacht te trekken van complotdenkers en de alternatieve media. Gebeurt er aanstaande zondag helemaal niets, dan is de achterliggende gedachte dat veel mensen zich van de alternatieve media afkeren, en niets meer met complottheorieën te maken willen hebben.'

Maar het wordt nog mooier. Zelfs aluhoedjes verliezen zich in het Droste effect. 'Het tweede beoogde doel van de documentaire zou - naast het belachelijk maken van de alternatieve media - een stuk duisterder kunnen zijn, namelijk de aandacht af te leiden van een echte nieuwe 9/11 achtige false flag aanslag, die ergens in de nabije toekomst zou kunnen gaan plaatsvinden. Op die manier zou de machtselite twee vliegen in één klap slaan. U moet zelf maar beoordelen of deze verklaring niet een stuk waarschijnlijker klinkt dan de mogelijkheid dat er aanstaande zondag, na alle aandacht en aanwijzingen, écht een atoombom in het Olympia Stadion zal ontploffen.'

4 opmerkingen:

 1. ""Beiden hebben ook fans, veelal Jezus-freaks of zwevers van het ergste soort""

  Je hebt duidelijk wat tegen religieuzen, daarom moet van jou 911 natuurlijk per definitie door moslims gepleegd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net gelezen bij Xander. Kun je lachen, lach dan mee:

  Klaarblijkelijk heb jij nog weinig achtergrond info tot je genomen en hebt de lopende doctrine via de MSM nog niet los kunnen laten. Wat Xander hier schrijft zijn serieuze mogelijkheden. De overheid is door ons gekozen en dient collectieven te behartigen waarvoor wij hen in het leven geroepen hebben. Zij hebben de rollen nu omgedraaid en de macht overgenomen, vervolgens de collectieven geprivatiseerd en zijn zich gaan bemoeien met dingen waar zijn niets te maken mee hebben. Daarnaast hebben zij altijd buiten hun huishoudboekje geleefd en zoveel schulden opgebouwd dat de banksters nu bepalen wat zij moeten doen.
  Het clubje corrupte Elite die zelf ook ziek in hun hoofd zijn denken dat een NWO de oplossing is, die uiteindelijk voor totale slavernij zal gaan zorgen. Het enige verschil is, het heeft een modern tintje met alle gemakken van de huidige prullaria. de Elite schuwt geen enkel middel om dit laatste te bewerkstelligen waaronder ook de mogelijkheden die Xander aangeeft.

  Let wel 7/7 Engeland en de aanslag in Madrid zijn ook al lang debunked waar je duidelijk kan zien dat deze False Flag operaties waren. Dus wie maakt nu wie banger, Xander of de Elite die keer op keer verdere vrijheid beperkende maatregelen op te leggen i.v.m. zogenaamd terrorisme. Ga gewoon je boeren verstand eens gebruiken! dan zul je zien dat er veel dingen niet kloppen. Ga deze dan ook onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo best wat ons te wachten staat, John. Blijkbaar een curieuze mengeling van 1984 en Brave New World.

  Gelukkig naar dat volgens Micha Kat de revolutie nu toch écht, écht, écht op uitbreken staat.

  Hoewel, wanneer ik er over nadenk, geloof ik toch niet dat een revolutie waarbij complottertjes betrokken zijn daadwerkelijk een vooruitgang zou betekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @vangalien: klopt, als je ziet hoe die nu al omgaan met andersdenkenen, dan houd ik mijn hart vast als ze aan de macht zouden komen.

  Eenieder die hun mening niet volgt zal dan een probleem hebben.

  BeantwoordenVerwijderen