woensdag 22 juni 2011

Leip

Eerst waren er de verhalen, nu zijn er de beelden. Vrijman Vissers, die zijn huis niet uit wilde en onder verplichte psychiatrische behandeling is gesteld, is vorige week vrijgelaten. Op welke gronden weten we niet. Wel heeft hij diverse opnamen gemaakt van confrontaties met de autoriteiten. En die zijn door zijn steun en toeverlaat Arend Zeevat integraal online gezet. Wel weer met een hoop onzin over de Bilderbergers eromheen, maar dat zijn we van Arend wel gewend (hoe is het toch  mogelijk dat die Zeevat in de psychische zorg is beland.)

'Dat er in Vernederland een ontaarding van de rechtsgang, van moreel/ethische en vooral menselijke waarden en het respecteren van mensenrechten heeft plaatsgevonden mag inmiddels meer dan duidelijk zijn,' roeptoetert Arend. 'De show van een demo(n)cratische rechtsstaat is een karikatuur van zichzelf geworden. Overheidsdienaren op velerlei gebied nemen de door hen uitgeoefende functies zo bloedserieus, dat zij bereid zijn om gedurende de uitoefening er van hun menselijkheid bij aanvang van hun dienst aan de kapstok te hangen. Die menselijkheid is een hoogst waarschijnlijk versleten jas, die zij alleen in hun vrije tijd menen te moeten dragen. De wereld van functies is een papieren wereld die vanuit een op hol geslagen hoofd is vormgegeven en laat geen enkele ruimte voor gevoel.'

Enzoverder. Dan maar de beelden. En die had Arend maar beter niet op het web kunnen zetten. Kon je op papier nog enige sympathie opbrengen voor Vissers, slachtoffer van ambtelijke mallemolens, die beelden doen daar afbreuk aan. Aan de deur verschijnen over het algemeen tamelijk vriendelijke mensen, en is het Vissers die zich onevenredig agressief opstelt. De mevrouw van Ons Belang krijgt te horen dat 'mijnheer Vissers geen vlees en bloed entiteit' is, en die onzin komt ook weer terug als de rechter voor de deur staat, ook een keurige man die zelfs zijn identiteitskaart laat zien. De dame van Ons Belang wordt uitgemaakt voor misdadiger en dan vraagt Vissers ook nog 'waarom jullie niet op zoek gaan naar jullie hoogste baas, de pedofiel Joris Demmink.' Oftewel René Vissers heeft ook nog eens een klap van Klokkenluideronline gehad. 'Mijnheer heeft een stoornis,' concludeert de rechter tenslotte. Dat kun je de beste man echt niet kwalijk nemen.

6 opmerkingen:

 1. Ik moet je in dit geval helaas wel gelijk geven. Een ieder die terecht tegen alle vormen van misbruik zal zijn die er op deze kloot heersen en daardoor onderzoeken, wordt vanwege deze truthsweepers meteen in het kamp der sektarisch gestoorde complottisten opgesloten en dus door zogenaamde debunkertjes onterecht gestigmatiseerd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De door huurder (Rene) aan Volksbelang voorgelegde claim werd totaal door hun genegeerd en daarentegen werd Bemoeizorg Breda ingeschakeld die huurder aan de hand van de door oud-minister Klink in het leven geroepen BOPZ-(nazi)wet tot psychopaat en potentieel moordenaar deed bestempelen en met medewerking van politie, griffier en rechter aan huis in het openbaar werd terechtgesteld en veroordeelt tot een half jaar opname in een gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis ! Op deze beelden acterend twee medewerksters van Volksbelang en Bemoeizorg waarmee contract wordt gemaakt betreffende de identiteit en "stroman" van Rene...
  Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de heer Vissers is geen vlees en bloed entiteit. Maar wel zijn videootjes beschermen met de naam Vissers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is dus ook geen manier natuurlijk. Zie je trouwens hoe die utregse journalist verhaal haalt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondertussen op arendsoog...

  Peter zegt: 22 juni 2011 om 16:27
  "HET GAAT MAAR DOOR HIER, HE!! HIER IS NOOIT OF TE NIMMER BEWIJS VOOR GELEVERD, DIT BEWIJS HEB IK GEVRAAGD. WEL RAAR HE DAT VISSERS ALLES OPNAM, ALLEEN DIT NIET. LULKOEL DUS! Plaats ik daarnaast de woorden die René Vissers te horen kreeg van een politieagent, nadat hij over zijn rechten begon: Het enige recht dat u hebt is om dood te gaan!!!"

  Arend als reactie daarop zegt: 22 juni 2011 om 18:40
  "In jouw volgende reactie onder een ander artikel laat je blijken wat jouw instelling is bij je bezoek aan Argusoog.
  “Peter zegt:22 juni 2011 om 16:45
  Arend ik schijt op jou” Van jou heb ik alleen maar negativiteit gelezen. Je presteert het om uit ieder artikel een punt te halen waar jij je negatieve ontlasting weer op kunt droppen. Ik vraag me dan ook af waarom jij je niet aan de hieronder weergegeven eigen woroden houdt. Ik zou zeggen wees een man van je woord en voeg vooral de daad er bij!!!
  “Peter zegt: 21 juni 2011 om 16:43
  “Maar ik wil niet teveel details prijsgeven, omdat ze mij erg gemakkelijk zullen vinden zodra ik de naam van de president en de naam van de bank zou noemen. Dan zou ik mijn leven riskeren” Zonder deze details is dit wederom een sprookjesverhaal zonder bewijs...
  Het gaat maar door op deze site, bah, dit is mijn laatste bezoek aan deze site. Als je met info naar buiten komt moet je daarvan ook de gevolgen dragen of verhuizen zodat deze gevolgen er niet zullen zijn.”

  Of zoiets...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ondertussen heeft argusoog het artikel offline gehaald vanwege een juridische claim:

  U bent psychotisch, mijnheer Vissers! (offline gehaald wegens juridische claim)

  Beste lezer,

  Wegens een juridische claim, zijn we genoodzaakt om dit artikel offline te halen vóór maandag 27 juni 9:00. We geven hierin gehoor aan de eisende partij, niet omdat we een knieval willen maken richting de eiser maar omdat we de scheidende oprichter van de website Argusoog niet een onaangenaam afscheidscadeau willen geven.

  Argusoog is evenwel niet rechtstreeks benaderd door de eiser maar heeft dit via René te horen gekregen. Overigens spreekt men over de website www.argusoog.nl (dat is een andere organisatie) en wordt de nieuwe naam van de eiser aangehaald, terwijl er over een andere naam geschreven is. Maar, nogmaals, ter bescherming van de scheidende oprichter, willen we juridische problemen voorkomen.

  http://www.argusoog.org/2011/06/u-bent-psychotisch-mijnheer-vissers/

  BeantwoordenVerwijderen