vrijdag 3 juni 2011

ObamaramaDenk niet dat na het vrijgeven van het uitgebreide geboortecertificaat voorbij is met alle roddels over Obamessiah. Want we zijn alweer toe aan het volgende Obama-complot: 'Barack Obama is Harrison J. Bounel en pleegde belasting- en vastgoedfraude'. Kijk, dat hakt er tenminste in.

Het Amerikaanse radiostation TruNews bracht deze volgens Xandernieuws 'explosieve nieuwe informatie' als eerste naar buiten, maar het is tot nu toe volstrekt genegeerd door de main stream media. Merkwaardig, want waar de aandachttrekkende Birthers een duidelijke politieke agenda hebben, is de onthuller van dit schokkende nieuws iemand die ook nog eens voor Obama heeft gestemd en nu in gewetensnood verkeert. Sterker nog: de beste man vraagt op zijn blog voortdurend of hij niet niet bij het verkeerde eind heeft.

Deze professionele schuldincasseerder werd ingehuurd door een klant om de locatie van een schuldenaar te achterhalen. Zoekend in allerlei databestanden kwam hij ineens de naam van Michelle Obama tegen. Michelle Obama was in de jaren negentig de buurvrouw van de schuldenaar. Vervolgens zag hij in stukken de naam Barack Obama en een burgerservicenummer die gekoppeld was aan de naam Harrison J. Bounel.

Om een lang verhaal kort te maken. Het ruikt naar fraude. Zo blijken er 58 (!) adressen te zijn geregistreerd voor de namen Barack en Michelle Obama. De huizen op deze adressen zijn in het bezit van anderen of worden door hen gehuurd. In de staatsregisters blijkt Obama drie verschillende ss-nummers te hebben, waarvan er twee in de staat Illinois worden gebruikt. Enzoverder.

Een gestolen identiteit? Eigenlijk is daar tot op heden geen enkele duidelijkheid in gekomen. Maar wat doet het er toe? Een ijzingwekkend spannende Hollywood-film is geboren. Crimineel Harrison J. Bounel belandt in het Witte Huis, zijn hersens worden vervangen en nu denk hij dat hij Elvis, JFK, Barry Soetoro is. Kaskraker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten