dinsdag 14 juni 2011

Loch Laden

Het mooiste nieuws van dit lange weekend was ongetwijfeld dat de Californische diepzeeduiker en schatzoeker Bill Warren het lijk van Osama bin Laden wil gaan opduiken. 'Obama heeft gefaald, de president heeft geen bewijs kunnen leveren,' zei Warren tegen de website TMZ. 'We gaan het lichaam zoeken, fotograferen, filmen en omhoog halen. Daarna gaan we op de boot een DNA-onderzoek doen. Een filmcrew zal alles documenteren.' Als patriottische Amerikaan wil Warren 'de waarheid' boven water halen. 'We hebben Billy the Kid, John Dillinger en Saddam Hussein, dus waarom Osama niet?'

Warren zal een onderzeeboot en een schip inzetten ter waarde van 400.000 dollar, vertelde hij. Dat wordt me een zoektochtje wel, want de locatie van de terwaterlating van Osama is nooit bekend gemaakt.

Barracuda vroeg zich meteen af of Warren misschien truther was, maar dat blijkt niet het geval: hij heeft een Russische vriendin die zegt dat de Russische geheime dienst ervan overtuigd is dat Osama niet dood is. Opvallend toch dat Russische vriendinnen dit soort dingen altijd weten.

10 opmerkingen:

 1. Vreemd dat baggercuda niet achter deze actie staat, vreemd dat baggercuda "onderzocht" heeft of deze man een 'truther' zou zijn. Baggercuda is toch zogenaamd de man van bewijzen!! Maar nee, nu hoeft baggercuda opeens geen enkel bewijs te zien, zijn geloof is blijkbaar sterk genoeg. Sterker nog, de mensen die bewijzen willen zien en daar zelfs actie voor ondernemen zijn opeens 'truthers'.

  Ik geef die man trouwens wel weinig kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zullen we weer wat Melisana voor je bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat baggercuda het 'Loch Laden' noemt, het verwijst natuurlijk naar het monster van Loch Ness, een monster of prehistorisch wezen dat ergens in een water zou leven, Loch Ness. Veel mensen geloven dat het monster of het prehistorisch wezen in dat water leeft, maar geen enkel onderzoek heeft het bestaan daadwerkelijk aangetoond, de kans is zéér groot dat het verzonnen is. Loch Laden zou ook ergens in het water liggen, maar zoals de bijnaam 'Loch Laden' al doet vermoeden zal de kans zéér klein zijn dat hij ergens in het water ligt, en de kans dat het verzonnen is is zeer groot. Alleen de believers geloven het zonder twijfel en bewijs, net zoals de Loch Ness believers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Geendank, die kans dat Bin Laden gevonden acht ik ook niet groot, temeer daar er allerlei vissen zijn die er aan zullen knabbelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tuurlijk lukt het hem. Gewoon kwestie van even goed zoeken naar een skeletje met een baard.
  Locatie: in het water, ergens.

  Als ik hem was zou ik die scanapparatuur meteen even zo breed mogelijk aanzetten, misschien vind ie dan ook Nathalee Holloway nog even in één ruk door (maar dan wel even die zoekfunctie met die baard uitzetten).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tuurlijk wordt ie nooit gevonden, zijn bijnaam is niet voor niets Loch Laden, alleen de believers geloven dat ie daar in het water ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dat is ook mijn eerste reactie wanneer iemand iets volstrekt absurds beweert: het zal wel een truther wezen. Vaak klopt dat: bijvoorbeeld bij Minibrein.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ""Ja, dat is ook mijn eerste reactie wanneer iemand iets volstrekt absurds beweert: het zal wel een truther wezen. Vaak klopt dat: bijvoorbeeld bij Minibrein.""

  @Geenbrein begint stalker verschijnselen te vertonen, wat niet vreemd is voor een aan een psychose lijdende geobserdeerde anti-complotter, veel gekker kom je ze niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Vreemd dat baggercuda niet achter deze actie staat,"

  Afgezien van het feit dat Barracuda niet meldt of hij wel of niet achter deze aktie staat:

  het is natuurlijk een bijvoorbaat mislukte missie om te gaan zoeken naar een lijkzaker ergens in een oceaan ergens op deze planeet, waarbij je eigenlijk vrijwel geen enkel aanknopingspunt hebt over waar je moet zoeken, als je het lijk uberhaupt al kunt vinden als de locatie wel bekend was gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen