vrijdag 24 juni 2011

Box BoyHet is de gemiddelde NuJij'er deze week niet ontgaan - getuige de wederom eindeloze Hoekse en Kabeljauwse twisten - dat de Amerikaanse evangelist Richard Gage van Architects and Engineers for 9/11 Truth in Nederland is. Vandaag spreekt Box Boy (het koosnaampje is door weblog Screw Loose Change bedacht naar aanleiding van een hilarische video met kartonnen dozen) in Rotterdam en morgen in Amsterdam.

Nu hebben we enkele weken terug Gage al afgeserveerd, daarom nu alleen nog even over zijn lezing in het prestigieuze Royal Institute of British Architects (RIBA), het bolwerk van Britse architecten in Londen. Voormalig voorzitter Jack Pringle vond dat het instituut geen podium moest bieden aan complotdenkers, maar Gage blijkt gewoon een van de zaaltjes te hebben gehuurd. Daar sprak hij bovendien alleen over de WTC torens, want met andere complotters heeft Gage inmiddels knallende ruzie over het Pentagon. Gage schijnt niet te willen geloven dat er geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen, een doodzonde in complottertjesland. Maar explosieven in het WTC, daar kun je Richard midden in de nacht voor wakker maken.

Deze week zagen we trouwens ook de start van AE911Truth Nederland, die prompt werd uitgenodigd bij nieuwsradio BNR. Initiatiefnemer Wico Valk heeft een architectenburootje, voor woningbouw ook nog, en bij BNR hoorden we hem kritiekloos herhalen wat die Gage al jaren verkondigt. Is het Valk nou echt ontgaan dat er van alles gezegd is over die geheimzinnige bolletjes die 9/11-enthousiasten in het WTC stof meenden te hebben gevonden? Wist hij dat de hoofdredacteur van het tijdschrift waarin de resultaten werden gepubliceerd (tegen betaling) meteen ontslag heeft genomen? Barracuda vreest van niet. 

Tegenover Valk had BNR Amerika-kenner Frans Verhagen gezet, maar die was te weinig ingevoerd, dus het bleef bij de opmerking dat hij geen argumenten hoorde die hem op andere gedachten brengen. Niet dat hij ongelijk had, maar een ieder ander dat met evenveel gemak kunnen zeggen.

UPDATE: Het eerste interview.

223 opmerkingen:

 1. Ja laten we het eens over "kritiekloos" hebben. Wat ben jij toch een onvoorstelbare geit, Barracuda!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn we weer in het land der levenden, HZ? Of is dat het Wilders vonnis je leven nu compleet zinloos geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap werk trouwens met dat proces tegen Blonde Greet, Jeroen. Ik kreeg bijna sympathie voor de Grote Blonde Leider, iets wat ik eerder niet voor mogelijk had gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig maar dat we nog mensen als Richard Cage hebben. Hier een man die zich niks aantrekt van de norm. Maar een man die voor de waarheid strijdt. En met de wetenschap aan zijn zijde.

  Barracuda geloofd graag wat NIST hem wijsmaakt. Hij vergeet zeker dat deze kwakzalvers wel 5 keer hun sprookjesverhaal hebben moeten aanpassen. En pas na 7 jaar kwamen ze met hun rapport naar buiten. Ook dat helaas volledig debunked. Enkel de hardnekkige goedgelover zoals barra blijft de hoop erin houden. JAWEL ze houden van ons! De staat liegt nooit! Geef je vrijheden op, laat je 24 uur per dag bespioneren een geef je leven wanneer dat wordt geeist!

  Oorlog is vrede en vliegtuigen brengen wolkenkrabbers naarbeneden!

  Het Complottertje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'En met de wetenschap aan zijn zijde'

  Tuurlijk joh, welke wetenschap ook maar weer?

  PS Volgende keer wat eerder naar bed en om de grammatica denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wetenschap aan zijn zijde.... is ....Correct Geschreven!

  En die retorische vraag los je maar op met google. Mocht je half dement zijn dan help dan kun je altijd de zorgstaat in schakelen. Maar pas op voor de pedo's natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ok hier ging ik de fout in.
  Ik verbeter.

  En die retorische vraag los je maar op met google. Mocht je half dement zijn dan kun je altijd de zorgstaat in schakelen. Maar pas op voor de pedo's natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Typerend voor het "denken" van een complottertje: wanneer je niet gelooft in de kolder die truthers uitkramen, denk je DUS dat de staat nooit liegt, ben je DUS bereid alle burgerrechten op te geven en ben je DUS bereid je leven te offeren voor Obama/Joris Demmink/Bilderberg. Een dergelijke logica kan uitsluitend ontspruiten uit het dementerende brein van een complottertje.

  Goede vraag trouwens, John. Welke wetenschap hebben we het over, dadgad? Niet dat ik verwacht dat we ooit antwoord op die vraag zullen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @John,

  Dat Wilders vonnis....en iedereen maar denken dat het een voordelig vonnis is voor Wilders. Lachwekkend zo slecht als iedereen geinformeerd is, en ook zo kritiekloos in het leven staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Overigens: alleen mensen die niks geleerd hebben op school denken dat een vliegtuig zich dóór de toren van het WTC boren kan, om vervolgens ONBESCHADIGD na 63 meter uit de toren te komen....


  http://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/fbi-bevestigt-911-waarheidsonderzoek/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat, gaan we dat hilarische Wanttoknow als bron aanhalen?

  En ONBESCHADIGD na 63 meter uit de toren? In welk hologram heb je dat gezien?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, kom op Jeroen. Die brief van de FBI is niet meer dan een gestandaardiseerde, totaal nietszeggende bureaucratische respons.

  Zelfs WanttoKnow - toch echt niet de snuggerste site in complottersland - moet teleurgesteld concluderen dat: "Hoewel de briefwisseling meer dan 3 jaar oud is, is er nog geen zichtbare follow-up geweest van de kant van de FBI."

  Nee toch. Overheden zeggen nooit: "Pleur op met je gewauwel, we zijn niet geïnteresseerd". In plaats daarvan zeggen ze: "Interessant wat u daar allemaal zegt. Wij zullen er eens naar kijken. U hoeft geen contact met ons op te nemen, wij nemen wel contact met u op. U hoort nog van ons".

  Kortom: de FBI neemt Gage helemaal niet serieus. Om hem af te schepen doen ze gewoon net alsof.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @p.vander.galien

  Het gaat om de foto waarbij het 'vliegtuig' nadat het de hele Twin Tower doorkruist is aan de andere kant met een intacte neus uit het gebouw komt.

  Je kan zelf bedenken dat daar een luchtje aan zit. Daarvoor heb je voldoende op school gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ah, dus het vliegtuig kwam onbeschadigd uit de toren..

  Echt, de Kreek: waar haal je het allemaal vandaan :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @truth hurts

  Echt te beroerd zo'n reactie.... het staat op de foto. Het fotomateriaal laat zien dat het 'vliegtuig' uit de andere kant van het gebouw komt zonder dat de neus beschadigd is. Kennelijk heeft niemand leren foto's kijken bij Barracuda:

  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/wtc_missile_out2.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou, ik vind het best knap van je dat je in die hoeveelheid pixels een intacte vliegtuigneus ziet.

  Kun je aangeven waar de ramen van de cockpit zich bevinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @truth hurts

  Dom doen is jou gegeven, je bent een tallent.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Het fotomateriaal laat zien dat het 'vliegtuig' uit de andere kant van het gebouw komt "

  Tja, dat klopt ook wel: landingsgestel, motoren en deel van de romp is buiten de torens terug gevonden.
  Landingsgestel zelfs enkele honderden meters verderop.

  Dat is ongetwijfeld te zien op het filmpje waar het frame uitkomt dat je hier post.

  Uiteraard vraag jij je dan niet af waarom die webpagina van je dat filmpje zelf niet laat zien.

  Zou het wellicht zijn omdat je dan ziet dat er geen compleet intact vliegtuig uit de toren komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @dekreek:
  ik zie dat antwoord als een bevestiging dat je niet kunt aangeven waar de ramen van de cockpit zich bevinden.

  Een intacte vliegtuigneus, zonder twijfel volgens jou.
  Toch slaag je er niet in om ook maar enig detail van die neus dat dat gegeven zou onderschrijven te tonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ""wanneer je niet gelooft in de kolder die truthers uitkramen, denk je DUS dat de staat nooit liegt, ben je DUS bereid alle burgerrechten op te geven en ben je DUS bereid je leven te offeren voor Obama/Joris Demmink/Bilderberg. Een dergelijke logica kan uitsluitend ontspruiten uit het dementerende brein van een complottertje""

  Hier impliceer je dat ook jij niet alles klakkeloos van de msm aanneemt. Maar wanneer iemand iets van de msm niet aanneemt wat jij toevallig wel aanneemt dan voel jij je genoodzaakt die persoon voor een dementerend complottertje uit te maken? Nou, dan ben jij echt compleet van de pot gerukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. het leven kent meer kleuren dan alleen maar zwart en wit...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @p.vander.galien:

  Ach, op een gegeven moment durft hij de confrontatie niet meer met je aan, wetende dat hij zich alleen maar onsterfelijk belachelijk maakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat, dat uitsteksel moet een complete intact zijnd vliegtuig voorstellen? Hoe dom ben je nou eigenlijk, De Kreek?

  Op deze foto blijkt het iets anders te zijn:

  http://www.zimbio.com/World+Trade+Center/articles/2/WTC+impact+photo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Jullie zijn stakkers. Stumpers. Zielenpoten. Dom dom dom dom, er is geen ander woord voor jullie commentaar. Het maakt een beetje hopeloos zo eindeloos onnozel als hier gereageerd wordt. Exemplarisch voor de Nederlandse cultuur, traditie en het onderwijs. Ziende blind, horende doof. Wordt de Nederlander met de paplepel ingegoten. Barracuda ende commenters zijn daar niet aan ontkomen. Net genoeg hersencellen om in de plee te schijten en dat is het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is jullie goedgelovige meedenkers vergeven. Jullie zijn nou eenmaal zo opgevoed.
  Het is er met de zweep ingeslagen! Autoriteit weet beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Geweldig: 3 complotters in 1 slag argumentloos geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ondertussen is het doodstil rond Gage zijn conferentie.
  Wie gaat er vanmiddag mee?
  15.00 u Wibautstraat 127, Amsterdam. Kan nog leuk worden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Goeie, dadgad. Zeker wanneer je het hebt tegen iemand als ondergetekende die al vanaf eind jaren '70 in linkse kringen (en dan heb ik het niet over de PvdA) meeloopt. Waar was jij al die tijd? Van Jeroen kan ik nog wel wat hebben, maar jij moet gewoon opzouten met je puberale gelul.

  Trouwens: hoe zit het met dat wetenschappelijke bewijs? Jeroen komt tenminste nog met een foto. Jij bent zelfs daar te beroerd voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Waarom zou ik met wetenschappelijk bewijs komen? Zodat we hier zon kinder discussie kunnen gaan hebben? Je weet best waar je het werk van AE 9/11 kunt vinden. Als je dat niet weet dan bewijst dat genoeg.

  Voor iemand die in linkse kringen heeft rondgelopen bewijst hij enkel de incompetentie van links. Evenzo is rechts net zo incompetent. Jullie zijn allen incompetent laat ik je dat zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Kom net van de lezing http://www.11septemberfeiten.nl vandaan.

  Dat het instorten van de twee Twin Towers EN WTC-7 NIET door de vliegtuigen veroorzaakt zijn kan is zeeeer overtuigend bewezen door de architecten en ingenieurs voor 911 waarheid.

  Het officiële verhaal is DE complottheorie.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ach, jeroen: dat is precies de reactie die we van je verwachten.

  Vertel eens iets nieuws...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het is nog veel erger. De Amerikaanse terroristen die 9/11 gepleegd hebben dreigen met meer aanslagen waaronder atoomwapens.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. "De Amerikaanse terroristen die 9/11 gepleegd hebben dreigen met meer aanslagen waaronder atoomwapens."

  Tot welke etniciteit kunnen die terroristen volgens jou dan wel/niet alleen nog behoren te zijn Jeroen?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Reptielen van planeet poptard.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De pest is dat Amerikaanse terroristen waarachtig de Amerikaanse bevolking bedreigen met meer terrorisme waaronder gebruik van kernwapens en dat ze de nieuwszenders in de macht hebben en die vertellen dus niet dat het feitelijk Amerikaanse terroristen zijn die bedreigen. In de Amerikaanse media zeggen de Amerikaanse terroristen dat islamitisch terroristen de aanslagen plegen zullen terwijl zij daarmee by proxy zichzelf bedoelen, 9/11 is ook al met betrokkenheid van de Amerikaanse overheid gepleegd.

  De gruwel is dat die vliegtuigen onmogelijk de twee Twin Towers en WTC-7 hebben kunnen doen laten verpulveren tot stof als bij een controled demolition. De vliegtuigen zelf waren een schijnvertoning om af te leiden van de extra explosieven in de gebouwen. Onmogelijk dat de vliegtuigen en/of de branden oorzaak zijn van het instorten. Dat is een natuurkundige onmogelijkheid. Dat is bewezen. Gebruik van extra (geavanceerde) explosieven staat vast.

  De bewijzen zijn meer dan overtuigend. De officiële Amerikaanse rapporten zitten van amateurisme aan elkaar. Daarin staat de grootste natuurkundige lariekoek. Zoals dat de vloeren van de Twin Towers dermate diep doorzakten dat ze de spanten van de gebouwen naar binnen trokken. Het bijzondere aspect van de explosies die door een groot aantal getuigen (de Amerikaanse burgerslachtoffers van de Amerikaanse terroristen) gehoord zijn wordt gemakshalve door iedereen over het hoofd gezien. Gesmolten ijzer als bijproduct van Twin Towers die door twee vliegtuigen vol kerosine tot as verdampen hoort zelfs voor Barracuda een brug te ver te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. De Kreek, als je nog niet eens het verschil weet tussen gesmolten staal en gesmolten ijzer, zijn we snel uitgepraat.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Barracuda

  Je bent heul erg vervelend en eigenlijke een soort van trol. Ik heb het over gesmolten ijzer omdat er gesmolten ijzer in de puinhopen van de Twin Towers zit. Het staal is verpulverd tot stof en er zijn tonnen gesmolten ijzer gevonden onder alle drie de torens. Heb het met opzet over ijzer omdat het over ijzer gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. De branden kunnen het staal niet laten smelten, Barra.

  Gesmolten ijzer is de signatuur van thermiet, een explosief dat gesmolten ijzer produceert.

  Wordt eens wakker. Voor iemand die onzin- en domdenken in de (alternatieve) media bestrijdt met mondsnoerende logica, doe je het bar slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Nee, De Kreek, gesmolten ijzer is niet de signatuur van nanothermiet. Van ijzer maak je geen draagbalken. Begrijp je überhaupt iets van het concept?

  Het gaat erom dat je staalbalken verzwakt als alternatief voor explosieven die je maar niet hoort afgaan. Er is ook helemaal geen gesmolten staal gevonden. Verkeerde interpretaties van foto's. De mooiste is die waarbij reddingswerkers rond een 'poel van gesmolten staal' zouden zitten, dat bleek in werkelijkheid een lamp te zijn. Er is een foto van een lekkend goedje, dat volgens MIT-wetenschapper Thomas Eagar helemaal nooit staal kan zijn geweest. De kleur van smeltend staal moet geelwit zijn en dat is het niet. Het betreft waarschijnlijk een combinatie van lood en aluminium uit een grote accukamer van koerier UPS. Dat is het ijzer dat jij bedoelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. HZ heeft geen tekst meer. Hij ziet dat hij weer eens een zoveelste feitelijke blunder heeft begaan, en dan kun je de ander alleen nog voor trol uitschelden. Toppie, Kreek!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ""Het betreft waarschijnlijk een combinatie van lood en aluminium uit een grote accukamer""

  Ja, waarschijnlijk, maar misschien ook niet.

  Jij bent netzo gestoord baggercuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Jullie doen niemand een plezier halsstarrig vol te houden dat de waarheid een conspiracy is. Het officiële verhaal deugt niet, van geen kant. Dat kan iedereen zelf bedenken. In Nederland heeft iedereen daar voldoende opleiding voor gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Nou, ter verdediging van Jeroen moet ik zeggen dat hij in ieder geval probeert argumenten aan te dragen, iets wat we niet kunnen zeggen van dadgad en geendank.

  Het punt is natuurlijk dat Jeroen zó graag wil geloven dat er een complot achter de aanslag op de Twin Towers zit, dat hij volstrekt kritiekloos alles aanneemt wat Truthers beweren, ook al is het inmiddels al duizend keer gedebunked.

  Blijft een raar volkje, die Truthers. Onlangs las ik een interview met Noam Chomsky waarin de oude anarchist en onofficiële staatsvijand nummer 1 verklaarde dagelijks honderden e-mails te ontvangen waarin hij naar aanleiding van zijn kritiek op Truthers er in alle ernst van wordt beschuldigt een agent van de CIA te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Niet verwijzen naar je eigen brabbeltekst, HZ.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. 'Daarbij is de these dat er mini-atoomwapens zijn gebruikt niet op voorhand uit te sluiten.'

  Geweldig, 'op voorhand' ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. ""ter verdediging van Jeroen moet ik zeggen dat hij in ieder geval probeert argumenten aan te dragen.
  Blijft een raar volkje, die Truthers.""

  En dan vind jij het vreemd dat ik geen argumenten meer aandraag, dat bord voor je kop is dikker dan klaagmuur.

  ""Het punt is natuurlijk dat Jeroen zó graag wil geloven dat er een complot achter de aanslag op de Twin Towers zit""

  En dat wilt ook maar niet doordringen in die grijze massa van je, wanneer Al-Qaida achter de aanslag zit dan is het ook een complot, dus waar heb je het over?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Jullie weten je geen raad met de feiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. "Slaap lekker verder, drol."

  Waar men onder andere het volgende kan lezen:

  "De gebouwen zijn bijna rechtstandig neer gevallen in ongeveer zeven seconden met ruim dertig meter in vrije val. Het vereist een exacte getimde en planmatige verwijdering van de belangrijkste kolommen om gebouwen eenparig in de richting van de grootste weerstand te laten vallen. De Twin Towers zijn met betrokkenheid van ook anderen dan plofmoslims ingestort."

  Auteur van het hierboven gelinkte is zoals sektarisch vastgeroeste 'debunkertjes' echter niet meer af te brengen van zijn erin geconditioneerde schijnwerkelijkheid, dat hij via zijn 'zionisme', 'helaas' ook nog eens te-veel desinformerend en al dan niet in opdracht mee helpt te verspreiden...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @geendank

  "Geen argumenten meer aandraag"? Ik heb je nog nooit een argument aan zien dragen. Het enige wat jij doet is slachtoffer spelen. Het is niet eens meer leuk de spot met je te drijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Er zijn diverse mensen waaronder brandweerlieden die het over gesmolten staal hebben, ze hebben het gezien.

  Jullie hebben daar maling aan, jullie sluiten het op voorhand voor 100% uit dat het gesmolten staal geweest kan zijn wat oa de brandweerlieden gezien hebben. Waarom, omdat jullie bij gesmolten staal een groot probleem hebben, dus jullie sluiten het op voorhand voor 100% uit dat het gesmolten staal geweest kan zijn, en dan pas gaan jullie je afvragen wat het geweest kan zijn -vanwege de debunk plicht- en dan krijg je dit .. hmmmmmm .. hmmmmm .. waarschijnlijk dit .. of .. eeuuhh .. eeuuhh .. misschien dat .. maar het was geen gesmolten staal!! Want dat hadden jullie op voorhand al besloten.

  Hetzelfde geldt voor het instorten van de gebouwen, jullie sluiten het op voorhand voor 100% uit dat ze door explosieven ingestort kunnen zijn. Waarom, omdat jullie bij explosieven een heel groot probleem hebben, dus die mogelijkheid sluiten jullie op voorhand voor 100% uit, en gaan dan de vraag stellen waardoor ze ingestort kunnen zijn, en dan krijg je .. hmmmmm .. hmmmmm .. misschien pancaken .. oh nee .. hmmmm .. hmmmmm .. waarschijnlijk dit .. of .. eeuuhh .. eeuuhh .. misschien dat .. maar het waren geen explosieven!! Ja, dat hadden jullie op voorhand al besloten.

  Jullie = anti-complotters

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het is infantiele regressie waar Barra en de zijnen aan lijden. Door 9/11 en de daarop volgende 'shock and awe' zijn zij in een staat van shock geplaatst en vertonen zij kenmerken van cognitieve dissonantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @barracuda:

  "Het betreft waarschijnlijk een combinatie van lood en aluminium uit een grote accukamer van koerier UPS"

  Bijna goed, het betreft een UPS-ruimte van de Fiji Bank.
  UPS staat voor "uninterruptible power supply"

  Dat de ruimte waaruit het gesmolten materiaal stroomt een UPS-ruimte betreft is ontdekt door een Italiaanse onderzoeker en bevestigt door NIST.


  @optilt:
  "jullie sluiten het op voorhand voor 100% uit dat het gesmolten staal geweest kan zijn wat oa de brandweerlieden gezien hebben."

  Dat is inderdaad uitgesloten.

  " Waarom, omdat jullie bij gesmolten staal een groot probleem hebben"

  Nee hoor, want gesmolten staal zegt helemaal niets over wel of niet demolitie.
  Demolities produceren geen poelen met gesmolten staal.
  Thermiet ook niet, en al helemaal niet dagen of weken later nog vloeibaar.

  "Hetzelfde geldt voor het instorten van de gebouwen, jullie sluiten het op voorhand voor 100% uit dat ze door explosieven ingestort kunnen zijn."

  Dat is inderdaad uitgesloten.
  Maar niet op voorhand: ik nam eerst aan dat Loose change gelijk had, tot ik er achter kwam hoe die documentaire de kluit bedondert.
  En alle andere documentaires en websites deden precies hetzelfde.
  Zelfs types als jij bedonderen de kluit, zoals bleek uit je Subblebine-debacle op dit blog, waarna je maandenlang niet meer durfde te reageren.

  "Waarom, omdat jullie bij explosieven een heel groot probleem hebben"

  Nee hoor, ik heb geen enkel probleem met explosieven.
  Waarom zou ik daar problemen mee moeten hebben?

  Op zich is je redenatie wel grappig want je beschrijft precies wat de complotbeweging doet.
  Het is op voorhand uitgesloten dat 911 door terroristen is gepleegd en dat de torens zijn ingestort door de vliegtuigimpact en de branden.

  Dus krijg je alternatieven, zoals energiestralen uit de ruimte die het staal verdampen, mini-nucleaire bommen die de basis opblazen, thermiet of nanothermiet die bijna al het staal heeft gesmolten en het beton heeft verpulverd, explosieven, hologrammen in plaats van vliegtuigen, militaire toestellen ipv passagiersvliegtuigen, kapers in dienst van de overheid, geen kapers, gebouwen die sneller dan vrije val neerstorten, gebouwen die binnen hun voetafdruk instorten, balken etc die honderden meters buiten de voetafdruk zijn gevonden, staal dat met recordtempo zou zijn afgevoerd, filmpjes die nooit zijn vrijgegeven ondanks het feit dat ze gewoon op youtube staan, geen bewijs van vliegtuigimpacts, terwijl notabene op alle 3 de sites wrakstukken zijn teruggevonden, etc. etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @p.vander.galien:

  Dat Noam voor CIA-agent wordt aangezien past heel mooi in de denkwijze van complotdenkers: alles en iedereen dat het complot tegenspreekt is deel van het complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Complotdenkers die vasthouden aan nanothermiet kunnen mij nou nooit het volgende uitleggen: om stalen steunbalken te verzwakken moet je die op voorhand 'prepareren'. De hele balk moet worden voorzien van dat spul, want lokale inbranding geeft alleen plaatselijke (ongecontroleerde) schade. Je moet die balken dus compleet blootleggen. Dat houdt in: vloeren en plafonds slopen en door meters beton boren. Dat alles ongezien ook nog. Geen bureau mag van zijn plaats. Vervolgens moet je ontstekingen aanbrengen met verbindingen en die samenbrengen tot een punt. De ontsteking moet computergestuurd om te voorkomen dat onderste verdiepingen het begeven voordat de bovenste inzakken. Even rekenen en je weet dat voor zo'n klusje honderden werklieden maandenlang dag en nacht bezig zijn voor honderden verdiepingen in twee torens. Allemaal weer volstrekt logisch, volgens complotters.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Baggercuda, de beveiliging was toch in handen van een familielid, ik meen van Bush, en er was toch een ruimte voor een tijd gesloten.

  Maar dat doet er verder niet, het feit dat jij je iets niet kan voorstellen is geen argument waarom het dan maar niet gebeurd kan zijn, jij bent geen graadmeter of wat dan ook, ook jij bent een nobody. Jij kan mij ook niet in detail uitleggen hoe je een onbemand toestel op mars kan krijgen, toch gebeurt het.

  En ook voor jou, als Al-Qaida erachter zit -wat ik trouwens niet per defintie uitsluit, kan jij wat van leren met je eeuwige gescheld- dan is het ook een complot, dus rot op met "complottertjes".

  Jij bent een haatzaaier, een pvv'er verbleekt bij jou, achterlijke nazi dat je bent met je staatspropaganda.

  En ga nu maar huilen dat ik op de man speel, dan weet je hoe het is want jij doet niets anders!!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Zelfs al zouden de draagbalken zodanig verzwakt (wat ik niet eens geloof) zijn door het vuur dan is er geen enkele reden voor de manier waarop het gebouw instorte. Kinetische energie werkt helemaal niet zo. In dit scenario werkt het bovendeel van we wolkenkrabber als een projectiel dat naar beneden valt. Denk toch is na mensen, de verschillende afdelingen gemaakt uit ook draagbalken zouden de val zo enorm vertragen en tegenhouden. Dit gebouw storte in met vrije val acceleratie! Dit is staal, geen hout!
  Dit scenario wordt ons wordt wijsgemaakt is zo belachlijk en lachwekkend, enkel een hardnekkige goedgelover laten zich zo beetnemen.
  Het verhaal is zo belachlijk en daarom heeft nist wel 5 keer haar sprookje moeten aanpassen.

  Jullie hebben geen enkele grond om op te staan.

  Er is nog nooit een stalen gebouw ingestort vanwege vuur. Hou toch is op met de verloedering van logica.

  Laten we niet beginnen over gebouw 7 en de kansloze ideeen die jullie daaromtrent de wereld in werpen. Bestottelijk is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Barracude, jouw laatste comment toont hoe je je redeneringsvermogen opgeeft aan je goedgelovige incompetentie. Enkel omdat jij je niet kunt voor stellen dat mensen deze explosieven hebben kunnen plaatsen wil niet zeggen dat dat niet de waarheid is.

  De VS is de meest geavanceerde militaire macht ter wereld. Daarnaast hebben ze al het geld in de wereld. Dit soort dingen zijn een peuleschilletje.

  Daarnaast zijn valse vlag operaties al zo vaak toegepast. Het Tonkin incident dat nooit heeft plaatsgevonden, de volledige wetenschap van de aankomende aanval op Pearl Harbor, de Oklahoma bombing en HEJ! laten we niet vergeten dat ze al is eerder geprobeerd hebben het WTC op te blazen in 1993!

  Ik bedoel mensen, wake up.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @Barracuda

  Wees je eens bewust dat die vliegtuigen in ieder geval het instorten niet veroorzaakt kunnen hebben.

  Dan zijn er niet zo heel veel mogelijkheden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. 'Barracude, jouw laatste comment toont hoe je je redeneringsvermogen opgeeft aan je goedgelovige incompetentie. Enkel omdat jij je niet kunt voor stellen dat mensen deze explosieven hebben kunnen plaatsen wil niet zeggen dat dat niet de waarheid is.'

  Kortom: je hebt geen weerwoord op de vraag hoe dit praktisch is gegaan, terwijl dat nou juist iets zegt over de waarschijnlijkheid ervan. Precies mijn punt.

  'Baggercuda, de beveiliging was toch in handen van een familielid, ik meen van Bush, en er was toch een ruimte voor een tijd gesloten.'

  Dat je weer met deze achterhaalde en onjuiste info komt aanzetten geeft wel aan dat waarheidsvinding je totaal niet interesseert. Een ieder ander leest eens bij en past zijn theorie aan. Kijk nog eens op mijn vorige blog Zapburu, daar staat het allemaal. Ik ga mijn tijd niet meer verspillen aan dit soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. "en ook zo kritiekloos in het leven staat."
  Wat is het toch met die kritiek? Wanneer het overheidskritiek is hoor je niemand klagen, maar zodra het kritische vragen zijn bij de kritische vragen staan mensen ineens niet meer kritisch in het leven. Heel bijzonder elke keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Oké baggercuda, wat jij je niet kan voorstellen gebeurt en bestaat niet, dat is jouw simpele wereldje.

  Jij bent een nobody, waarom zou ik iets van jou aannemen, waarom zou ik iets van een haatzaaier aannemen. Eerst noemde je jezelf naar de moordenaar Billy de Kid, nu naar een roofvis. Maar in werkelijkheid ben je een anonieme laffe hond.

  Dat jij bepaalde dingen gelooft dat is prima en je goed recht, en misschien heb je nog gelijk ook. Maar wanneer je dag in dag uit maand in maand uit jaar in jaar uit met een zwaar ongenuanceerde hetze tegen de "complottertjes" bezig bent, dan heb jij bij mij alle voordeel van twijfel verloren, want jij bent een fascist, jij bent een nazi die staatsproganda verkondigt, jij bent een Stasi met je gescheld en je getier tegen mensen die durven te twijfelen aan je staatspropaganda. Pek en veren voor jou gappie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. " de beveiliging was toch in handen van een familielid, ik meen van Bush"

  Yup, Marvin Bush.
  Althans, dat maken de complotters ervan.
  De werkelijkheid:
  Marvin was lid van de raad van bestuur van Securatec, een bedrijf dat tussen 1993 en 1998 een contract had met de havenautoriteit voor het upgraden van de electronica voor het beveiligen van de torens, wat nodig werd geacht na de aanslag in 1993.
  In 1998 verloor Securatec het contract aan een concurrent. Marvin verliet de raad van bestuur in 2000...

  Dit bovenstaande laat zien hoe creatief complotters met feiten omgaan om ze in hun richting te buigen.
  Bovenstaande wordt dus door Geendank zodanig gebogen dat Marvin hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de beveiliging van het wtc, en als familielid van Bush kon hij er zo voor zorgen dat op elke steunbalk op elke verdieping nanothermiet kon worden aangebracht.
  Zo werkt dat namelijk: als hoofd van de beveiliging heb je overal toegang tot en je medewerkers zwijgen uiteraard in alle toonaarden.

  De beveiliging van de torens was overigens in handen van de havenautoriteit, ook ten tijde van 911. Dus niet van een of ander particulier beveiligingsbedrijfje waar familie van Bush zogenaamd aan het hoofd stond...


  " en er was toch een ruimte voor een tijd gesloten."

  1 ruimte voor een tijd..
  Wow, dat schiet op :o)


  "Jij kan mij ook niet in detail uitleggen hoe je een onbemand toestel op mars kan krijgen, toch gebeurt het."

  Wow, wat een redenatie :o)

  " En ook voor jou, als Al-Qaida erachter zit -wat ik trouwens niet per defintie uitsluit"

  Ah, die mogelijkheid laat je open?
  Leg eens uit waarom Gage je niet van het tegendeel kan overtuigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Trap er niet in hoor mensen. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de moderator een weddenschap heeft lopen waarmee hij via veel gezuig tegen zijn mede debunkertjes opschept om dit draadje met 'gemak' over de 100 comments heen uit te kunnen tillen... Wedden van niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @dagdad:

  "De VS is de meest geavanceerde militaire macht ter wereld. Daarnaast hebben ze al het geld in de wereld. Dit soort dingen zijn een peuleschilletje. "

  Leg eens uit waarom zo'n machtig land zijn eigen militaire en financiele hart moet opblazen om iets gedaan te krijgen.

  dan kun je wel schermen met false flag uit het verleden, maar er is geen voorbeeld uit het verleden te noemen waarbij zo'n machtig land zichzelf zo in het hart schiet om een interventie te kunnen starten in een land dat al 30 jaar in oorlog is en de vs notabene om interventie had gevraagd voor 911, of om de oorlog tegen het terrorisme, die reagan in zijn periode heeft afgekondigd, nieuw leven in te blazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. lol! Een jaar geleden had ik echt niet gedacht dat ik Jeroen ooit nog zou beschouwen als een toonbeeld van redelijkheid en fatsoen. Dat was voordat ik de schrijfsels van minibrein voor het eerst onder ogen kreeg.

  Ben je een beetje voorzichtig met de speed, minibrein? Nog even en je bent net zo'n hystericus als Micha Kat.

  Trouwens, Neerlands Grootste Onderzoeksjournalist heeft zojuist voor de 885'ste keer dit jaar op Klol de revolutie aangekondigt. Moet jij je daar niet melden? Volgens mij kan hij nog wel een schuimbekkende psychopaat gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Daar heb je die stalkende beroepsleugenaar weer.

  Stalker alert .. Stalker alert!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. @dagdad:

  " Zelfs al zouden de draagbalken zodanig verzwakt (wat ik niet eens geloof) zijn door het vuur"

  Dat is gewoon op beeld te zien, oa door kolommen van de buitenwand die naar binnen knikken en de top van wtc2 die naar beneden begint te zakken.

  " dan is er geen enkele reden voor de manier waarop het gebouw instorte. "

  die is er wel, en die is ook verschillende malen uitgelegd.


  "In dit scenario werkt het bovendeel van we wolkenkrabber als een projectiel dat naar beneden valt."

  Ongeveer zoals bij verinage-demolities.
  Daar zie je ook dat het wegnemen van 1 of enkele verdiepingen hoog in het gebouw er voor zorgt dat de top van het gebouw naar beneden komt en de complete onderliggende constructie vernield.


  " Denk toch is na mensen, de verschillende afdelingen gemaakt uit ook draagbalken"

  Nou nee, dat is juist het unieke aan de twin towers.
  Anders dan bij een klassiek ontwerp voor staalhoogbouw hadden de twin towers geen verticale draagbalken op de vloeren zelf. De vloerdelen hingen als het ware tussen de kernkolommen en de perimeter.
  Die vloerdelen konden een dynamisch gewicht hebben van 6 aanvullende vloeren.
  Het deel van de toren dat naar beneden viel was meer dan 3 x dat gewicht.

  Een kind kan begrijpen wat dan het gevolg is.


  "Dit gebouw storte in met vrije val acceleratie! "

  Nee, de instorting van wtc2 was 15 seconden, van wtc1 21 seconden.
  Bi jbeide gebouwen deed de kern er 31 seconden over.
  Vrijeval is 9,2 seconden vanaf de top.
  In beide gevallen begin het instorten lager dan de top.


  "Dit scenario wordt ons wordt wijsgemaakt is zo belachlijk en lachwekkend"


  Klopt, en toch geloof je er in.
  Waarom probeer je niet gewoon bij de waarheid te blijven?
  Waarom onzin over vrijeval etc terwijl dat helemaal niet aan de orde is?  " Het verhaal is zo belachlijk en daarom heeft nist wel 5 keer haar sprookje moeten aanpassen."

  Laat die aanpassingen eens zien...


  "Er is nog nooit een stalen gebouw ingestort vanwege vuur."

  ook onzin.

  "Laten we niet beginnen over gebouw 7 "

  nee, dat zou ik ook maar neit doen, want ik veeg gelijk de vloer met je aan :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 68. @ p.vander.galien:

  Geweldig niet?
  Met mij durft hij geen discussie aan te gaan, want daarin maakte hij zich dusdanig belachelijk dat hij vervolgens pas maanden later weer durfde te reageren.
  Dat is nu al 3 x gebeurd.

  Moet wel toegeven, het is een volhoudertje :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Daar heb je die stalkende beroepsleugenaar weer, als 911 niet plaats had gevonden dan had ie zelfmoord gepleegd omdat ie geen leven heeft.

  Enniewee..

  Stalker alert .. Stalker alert!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @truth hurts

  dadgad's voorbeelden van false flag operaties bestaan trouwens- met uitzondering van het Tonkin-incident - uitsluitend in zijn verhitte complottertjesbrein.

  Er is nog nooit enig bewijs geleverd dat de Amerikaanse regering vooraf op de hoogte was van de aanval op Pearl Harbor of betrokken was bij de bomaanslag in Oklahoma City. Ik zou niet weten wat HEJ is, maar ook dat zal - geheel in lijn met de overige bijdragen van dadgad - wel onzin zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @Adamas de Veelkleurige:

  Je ziet dat geendank het niet kan laten om onmiddellijk op mij te reageren als ik iets post, dus als ik zin heb halen we de 100 reacties met gemak.

  Ben overigens wel benieuwd naar die bron van je :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @p.vander.galien:

  Klopt, dat zag ik net ook.

  Tonkin is overigens ook geen false flag, meer een misbruik maken van de situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ik wil hierbij v/d gallisch aanbevelen om via een gekapitaliseerde arrestatiebevel wegens bezeten landloperij voor ombepaalde tijd en in alle beperkingen ter observatie op te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. ""met uitzondering van het Tonkin-incident""

  Ja dat heeft mcnamara erkend, maar daarvoor werd je ook voor een complotter uitscholden door jullie anti-complotters als je het over Tonkin had, en daarmee is onomstotelijk bewezen hoe achterlijk jullie zijn.

  En het feit dat zoiets geen lapmje bij je doet branden bewijst nog veel meer.

  Iedereen erkent dat Bush en de zijnen niet te vertrouwen waren, dat blijkt bv uit de MVW die er niet waren, dus geef één reden waarom je zijn versie aangaande 911 zou moeten geloven. Zijn vader startte de de eerste golfoorlog nadat er propaganda cq een regelrechte leugen de wereld in was geholpen via een ambassadeurs dochter, lekker volk he!! Zijn grootvader had de nazi's gefinancieerd, de moordenaar van Che Guevara was een persoonlijke huisvriend van de Bushes etc etc.

  Nee jongen stop jij je handen maar blind in het vuur voor die miesmachers, jij hebt het begrepen, als je in je reet genomen wilt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. "dus geef één reden waarom je zijn versie aangaande 911 zou moeten geloven."

  1 reden: we zijn voor informatie over 911 niet afhankelijk van bush en co.
  Zelfs al zou je alle informatie die afkomstig is van Bush de prullenbak in gooien, dan nog blijft er meer dan genoeg over om de complottheorieen te weerlegen.
  Dat weten de complotters zelf ook, vandaar dat ze de informatie verdraaien.

  Zoals jij in deze discussie deed met het aanhalen van Marvin Bush.

  " Zijn vader startte de de eerste golfoorlog "

  nee, dat deed Saddam, door koeweit binnen te vallen...

  "Zijn grootvader had de nazi's gefinancieerd"

  Nope, zijn vader heeft belegd in de opkomende economie van Duitsland in de jaren '30.
  Niks vreemds aan: wereldwijd wordt er belegd in vele landen. Dat maakt niet dat de beleggers en geldverstrekkers het eens zijn met de politiek in die landen of die aanstuurden.

  "de moordenaar van Che Guevara was een persoonlijke huisvriend van de Bushes"

  Goh, vreemd he? Een guerillastrijder die ter dood wordt gebracht op het moment dat hij probeert met geweld een regering omver te werpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat is "bezeten landloperij", Adamas?

  Met het concept van een "gekapitaliseerd arrestatiebevel" ben ik trouwens ook onbekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. "Ja dat heeft mcnamara erkend"

  Nope, dat heeft hij helemaal niet erkend. Mc Namara heeft niet erkend dat het tonkin incident een false flag was.

  Dat is weer zon verdraaiing van de werkelijkheid.

  Vind je het dan raar dat de complotdenkers niet serieus genomen worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Iedereen hoor ik vragen "wat is er in hemelsnaam aan de hand met deze wereld?" Ik geef ze dan mee dat ze eens op jouw site moeten kijken en dat men daarna in zichzelf moeten kijken om hier wat mee te doen. Ook merk ik dan dat dit voor heel veel mensen beangstigend is, ik denk omdat men, als men tot inzicht komt, een vertrouwde levenswijze moet achterlaten. Men durft die stap gewoonweg niet te maken. Het einde van het verhaal is dan dat ik volgens hen gek ben.

  "Aldus een politieman bij Johan die via zijn werk eveneens dezelfde problemen heeft ondervonden met 'debunkertjes' zoals hier. En daarom dus al langere tijd thuis met zijn aow afgepeigerd platligt..."

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Klopt, in 2005 is een rapport van de NSA vrijgegeven waarin deze verklaarde dat van de twee Tonkin-incidenten (2 en 4 augustus 1964) de laatste niet heeft plaatsgevonden ("it is that no attack happened that night..").

  Het is het incident van 4 augustus dat door Johnson is aangegrepen om een resolutie door het Congres te loodsen die hem min of meer de vrije hand gaf in Zuid-Oost Azië.

  Het incident van 2 augustus heeft wél plaatsgevonden, maar vermoedelijk zijn de Amerikanen degenen geweest die het vuur openden.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @ truth hurts


  Nee de kernkolommen en vloeren zouden de val tegenhouden en vertragen. En dan hebben we het niet over een vertraging van 5 seconden.

  Denk gewoon na.

  En dat je gaat vragen om de wijzingen die nist 5 keer heeft aangebracht toont alweer hoe hoog in de wolken je leeft. Zoek het maar zelf uit jij.

  "Dit gebouw storte in met vrije val acceleratie! "

  Nee, de instorting van wtc2 was 15 seconden, van wtc1 21 seconden.
  Bi jbeide gebouwen deed de kern er 31 seconden over.
  Vrijeval is 9,2 seconden vanaf de top.
  In beide gevallen begin het instorten lager dan de top.

  Kun je lezen wat ik schreef? Ik schreef vrije val ACCELERATIE.

  Massa werd uit de weg geruimd en dat had niks te maken met kinetische energie, want dat soort kracht was helemaal NIET aanwezig in dit scenario.

  En nee, er is nog nooit een stalen gebouw zodanig ingestort door vuur. Dat wil zeggen, vrije val acceleratie in eigen voetafdruk.
  Nog nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @Adamas

  Jij beveelt Barracuda aan anderen aan als vorm van therapie?:P

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ah, sorry, Adamas, ik begreep je verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. ''Leg eens uit waarom zo'n machtig land zijn eigen militaire en financiele hart moet opblazen om iets gedaan te krijgen.

  dan kun je wel schermen met false flag uit het verleden, maar er is geen voorbeeld uit het verleden te noemen waarbij zo'n machtig land zichzelf zo in het hart schiet om een interventie te kunnen starten in een land dat al 30 jaar in oorlog is en de vs notabene om interventie had gevraagd voor 911, of om de oorlog tegen het terrorisme, die reagan in zijn periode heeft afgekondigd, nieuw leven in te blazen.''

  Dit is het hele probleem met goedgelovers zoals jullie. Jullie begrijpen niet dat er een agenda is. Een agenda die tegen jouw persoonlijke waarden ingaat. Enkel via deze weg krijgen ze goedkeuring om hun agenda door te drukken. Ze misbruiken jouw angst. Hoe moeilijk is dit om te begrijpen?

  Hoezo is er geen voorbeeld waarin een land zich zo in het hart schiet? Ben je nou echt zo ongelooflijk achterlijk? De Pentagon Papers verhullen zonder enige twijffel de werkelijke aard van de Vietnam oorlog. Het was enkel business. De oorlog werd verlengd enkel om er winst uit te halen. 60.000 eigen jongens de dood injagen enkel om winst. Niet erg genoeg voor je?

  De Oklohoma bombing? Niet er genoeg voor je?

  Pearl Harbor, totale wetenschap van de aanval, had voorkomen kunnen worden, niet erg genoeg voor je?

  Dit is het miserabele aan goedgelovers als jullie, je denkt enkel in hokjes, je kan niet voorbij de dijken kijken zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. "Nee de kernkolommen en vloeren zouden de val tegenhouden en vertragen."

  Nou, de kernkolommen niet, de vloerdelen zijn ingestort om de kern heen.
  vandaar ook dat de vloerdelen in 15 seconden zijn ingestort bij wtc2, en de kern in 31 seconden.
  Ook is op beeld te zien hoe de kern zichtbaar wordt door de stofwolk heen boven de instorting.

  " En dan hebben we het niet over een vertraging van 5 seconden."

  Dat is jouw mening.
  911 heeft laten zien dat de verbindingen van de onderliggende vloeren het in een fractie van een seconde begaven.

  Maar begrijp ik je nu goed en had het gebouw dus wel kunnen instorten door de impact en branden, maar niet met deze snelheid?


  "En dat je gaat vragen om de wijzingen die nist 5 keer heeft aangebracht toont alweer hoe hoog in de wolken je leeft."

  Mja, toch slaag je er niet in om antwoord te geven.
  Je zwamt dus maar wat...
  laat maar eens zien dat NIST het rapport 5 x heeft aangepast en welke aanpassingen dat zijn.

  "Kun je lezen wat ik schreef? Ik schreef vrije val ACCELERATIE."

  Yup, en die was er dus niet.
  de val was langzamer dan vrijeval, dus geen sprake van die acceleratie die jij nu noemt.
  is ook duidelijk op beeld te zien: het puin valt sneller dan dat de gebouwen instorten.
  En jij wilt beweren dat beide dezelfde acceleratiesnelheid hadden..


  "Massa werd uit de weg geruimd en dat had niks te maken met kinetische energie, want dat soort kracht was helemaal NIET aanwezig in dit scenario."

  Wow, ga je nu beweren dat de potentiële energie die de torens bevatten niet wordt omgezet in kinetische energie als het gebouw instort?


  "En nee, er is nog nooit een stalen gebouw zodanig ingestort door vuur. Dat wil zeggen, vrije val acceleratie in eigen voetafdruk."

  Ah kijk, je zwakt je argumentatie al af.
  tja, ten eerste zegt het niets dat het nooit eerder is voorgekomen.
  ten tweede is het ook niet op 911 gebeurd.
  Geen vrijeval zoals we hebben vastgesteld, en ook niet in de eigen voetafdruk.
  Maar dat weet je best: puin van de twin towers heeft wtc3 geplet, wtc4,5,6 grotendeels verwoest, flinke schade aangebracht aan wtc7, de wintertuin tussen de financial center geplet en voor miljarden dollars schade aangericht aan alle omliggende gebouwen.

  Das dus niet de eigen voetafdruk, zoals jij nu probeert voor te stellen..

  Nog nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. " Jullie begrijpen niet dat er een agenda is. Een agenda die tegen jouw persoonlijke waarden ingaat."

  Mja, daar ging het niet om, het ging er om waarom zo'n machtig land als de VS zichzelf door het hart moet schieten om die agenda te kunnen verwezenlijken.

  "Hoezo is er geen voorbeeld waarin een land zich zo in het hart schiet?"

  Noem eens een andere false flag operatie waarbij een land zichzelf zo hard raakt als op 911 is gebeurd.


  " Niet erg genoeg voor je?"

  Niet relevant.
  Om de vietnamoorlog binnen te treden heeft de VS bijv. niet een deel van het pentagon opgeblazen of het witte huis weggevaagd, of het hart van washington gebombardeerd..


  "De Oklohoma bombing?"

  Niet uitgevoerd door de VS.
  Deze is helemaal debiel: de overheid gaat een eigen gebouw opblazen?


  "Pearl Harbor"

  is uitgevoerd door de Jappanners.
  Of ga je dat ook ontkennen?


  "totale wetenschap van de aanval, had voorkomen kunnen worden"

  ah, dus je geeft toe dat pearl harbor niet door de VS zelf is uitgevoerd.

  Dus die valt ook al af...

  Conclusie, je kunt niet met een voorbeeld komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik weet het, van jullie moet die aanslag per definitie door moslims gepleegd zijn. Oorlogszuchtig en haatzaaiend tuig zijn jullie, zelden zulke laffe honden meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Mooi, dan wordt het de hoogste tijd voor je om hier op te rotten. Goodbye.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. http://www.youtube.com/watch?v=HODxnUrFX6k

  Daar hoor je mcnamara zelf vertellen dat ze die dag niet aangevallen werden. Er is zelfs op NGC een docu over de periode met Cuba waar gewoon verteld wordt wat voor falseflags ze toentertijd bedacht hadden om een oorlog met Cuba te starten, en wat voor complotten ze gesmeed hadden om Fidel te pakken te krijgen.

  Stelletje Stasi's hier, oorlogszuchtig een haatzaaiend tuig, doofpot lovers, tuig van de richel, lakeien, kontlikkers van de macht, hypocriete wezels. Che Guevara wilde een reigime omver werpen, dat willen ze in libie ook, gaan jullie Ghaddafi nu ook verdedigen? Néé dat gaat niet gebeuren, want jullie zijn de kontlikkers van de macht. Dus waar blijf je dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @ truth hurts. Discusseren met jou is simpwel onmogelijk. Niet omdat je gelijk hebt maar omdat je gelijk wilt hebben. Dus helaas. Waste of my time. Het alsof je met een klein kind praat.

  Ik weet dat je nu denk dat je gewonnen hebt en dat ik het opgeef, maar daar heeft het niks mee te maken. Het is hoe je alles verdraait, als een rat elke gelegenheid gebruikt om feiten net zo te verdraaien dat het je uitkomt. Je bent een typisch geval. Succes verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ach, John, stel je voor dat minibrein écht oprot of een ban krijgt. Dan gaat hij natuurlijk overal roepen dat hij gecensureerd wordt, dat hij het moderne equivalent van Anna Frank is, enz. Hij lijdt nu al aan een hevige vorm van vervolgingswaanzin.

  Stel je trouwens eens voor dat we zijn briljante argumentietechniek hier niet meer zouden mogen aanschouwen.

  "Che Guevara wilde een reigime omver werpen, dat willen ze in libie ook, gaan jullie Ghaddafi nu ook verdedigen? Néé dat gaat niet gebeuren, want jullie zijn de kontlikkers van de macht. Dus waar blijf je dan." Vind maar weer eens iemand die iets dergelijks met droge ogen uit zijn toetsenbord weet te toveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. ""stel je voor dat minibrein écht oprot of een ban krijgt.""

  Hey Geenbrein, als dat gebeurt dan komt hier gemiddeld het aantal reacties niet boven de 1 á 2 per artikel, want met meer zijn jullie niet en buiten het "debunken" hebben jullie niets te vertellen .. hahahahahahahahahahahahahahaha .. oh oh oh oh .. hahahahahahahahaha .. wat een pretletters hier, goh tranen in m'n ogen, en niet van verdriet :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @geendank:

  "van jullie moet die aanslag per definitie door moslims gepleegd zijn. "

  waar wordt dat beweerd dan?

  Je moet niet anderen dingen in de mond leggen..

  ik roep toch ook niet dat wat jou betreft de aanslag per definitie door christenen gepleegd moet zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @geendank:

  "Daar hoor je mcnamara zelf vertellen dat ze die dag niet aangevallen werden."

  yup, dus geen aanval en dus ook geen false flag.

  je geeft het dus zelf toe.

  wat was tonkin, een beoordelingsfout (zoals McNamara suggereert) of een leugentje om eigen bestwil?
  In ieder geval geen aanval op eigen troepen, geen false flag.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. "Che Guevara wilde een reigime omver werpen, dat willen ze in libie ook"

  Che Guevara is een cubaans genaturaliseerde Argentijn die naar Bolivia ging om daar een militie op te zetten die de regering omver zou werpen.

  Dat is mislukt, oa doordat het Boliviaanse volk niet echt meewerkte, en daar heeft Che de prijs voor betaalt..

  overigens wel lachen dat jij enerzijds tekeer gaat tegen de VS vanwege hun politieke bemoeienis in het buitenland, terwijl Che druk bezig was om in diverse landen in Afrika en Amerika regimes omver te werpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @dagdad:
  je wilt zelf graag gelijk hebben, de arrogantie druipt gewoon van je manier van reageren af. Maar je argumentatie getuigt van weinig kennis van zaken. Dus gelijk van mij krijg je niet.
  Dat je daardoor terugtrekt uit de discussie moet jij weten.

  Ik zou zeggen, kom de volgende keer beter beslagen ten ijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Daar heb je die achterlijke stalkende beroepsleugenaar weer.

  Stalker alert .. Stalker alert!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. De feiten spreken voor zich, dat 9/11 niet door moslims is georganiseerd, zie deze link:

  http://tinyurl.com/STZ-110627

  Graag deze 32 feiten even weerleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. 1: dat zul je eerst hard moeten maken, dat letterlijk alle andere vliegtuigen 80% gevuld waren.
  Bezettingsgraad van de vluchten die gekaapt waren is overigens hoger dan 20%

  kortom, sterk staaltje verdraaingen.

  2: alle kapers staan op de vluchtmanifesten.

  3: de kapers worden niet als slachtoffer beschouwd

  4: het feit dat de opties niet zijn geincasseerd geeft al aan dat men niet wist wat er zou gaan gebeuren. Anders heb je er ook geen moeite mee om het geld te innen.
  Verder is hier onderzoek naar gedaan en de piek in de opties was niet bijzonder. Beide luchtvaartmaatschappijen zouden met slecht nieuws komen over hun resultaten, wat de verwachting bij beleggers gaf dat de aandelen zouden dalen.
  Overigens stortte de hele aandelenmarkt in na 911, dus men had kunnen verdienen aan gelijk welk aandeel dan ook.

  5:Brown vloog desondanks toch. Verder geeft dit eerder voorkennis aan dat iets zou gebeuren dan dat de waarschuwers wisten wat er zou gebeuren. Anders had Brown niet gewaarschuwd hoeven te worden, want die nam een ander vliegtuig dan de gekaapten.
  idem voor de werknemers die odigo (soort msn) gebruikten: zijn gewoon op hun werk verschenen.

  6: gelukkig had men op 911 wel het gezonde verstand om niet zoals de complotters rotsvast te vertrouwen dat gebouwen niet kunnen instorten. Dat geldt overigens niet alleen voor 911: ook bij andere branden in wolkenkrabbers is het voorgekomen dat de omgeving wordt ontruimd of dat bluswerkzaamheden worden gestaakt omdat men vreest dat het gebouw zal instorten.
  Op 911 hebben gebouwinspecteurs in wtc2 en de politie in een helicopter geconstateerd dat de constructie het aan het begeven was. Toen is het besluit genomen om te stoppen met reddingswerkzaamheden en de twin towers te evacueren.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. 7: het zwaarbewaakte luchtruim ligt om Noord-Amerika heen, niet erboven. Toestellen worden bovendien niet binnen 15 minuten onderschept, maar pas na een uur. Na 15 minuten stijgen jets op om het te onderscheppen. Dat is iets heel anders. Verder vlogen de gekaapte vliegtuigen niet 2 uur rond: tussen moment van kapen en neerstorten zit gemiddeld nog geen half uur.
  Verder zijn f15's gebruikt voor de onderschepping..

  8: het duurde 5 dagen voordat men met lijst van verdachten kwam. Die lijst is overigens door de FBI samengesteld, niet door Bush.
  Hoe men daar aan komt?
  De kapers staan gewoon op passagierslijsten, dus men kon al op 911 achterhalen wie de mogelijke kapers waren. Deze 19 vallen op door de onderlinge connectie en het feit dat meerdere op terroristenlijsten voor komen.
  Dat men foto's heeft is ook niet raar: hoe vaak maak je het wel niet mee dat je paspoort of id-kaart wordt gekopieerd

  9: voordat de fbi met hun lijst kwam is de media al druk op zoek geweest naar wie de kapers waren. En toen kwam men inderdaad levende personen tegen met dezelfde namen als enkele kapers. Bij 1 kaper zelfs 2 personen.
  Pas toen de fbi met hun lijst met namen en foto's kwam bleek dat de media personen met elkaar verwisseld had.
  Later zijn van enkele van de zogenaamd levende kapers beelden uitgezonden door al jazeera, oa testamentvideos waarin ze hun terroristische daad aankondigen en beeldmateriaal van kapers in training bij Bin Laden.

  10: al het goud is geborgen. En zelfs al zou het zijn gestolen: je wilt toch niet beweren dat 911 is opgezet om goud te stelen? :o)

  11: al het videomateriaal is vrijgegeven en op youtube te bekijken.

  12: op fotos zijn wrakstukken te zien, oa wielen, landingsgestel en motoren zijn herkenbaar. Ook de zwarte dozen zijn geborgen. Verder is het ronde gat aan de binnenzijde van het pentagon, waar het landingsgestel door heen is gevlogen. De buitenmuur waar het toestel naar binnen vloog laat precies de schade zien die door romp, vleugels en motoren is veroorzaakt.

  13: net als bij psa1771 in de jaren '80. Toch zijn vrijwilligers 5 jaar bezig geweest om zoveel mogelijk stoffelijke overblijfselen van de slachtoffers uit de modder te halen, nadat met een kraanmachine de wrakstukken van ua 93 zijn uitgegraven. Herkenbare wrakstukken zijn oa deel van de romp en vliegtuigmotoren. Verder zijn de zwarte dozen geborgen.

  14: Die hoeven niet te bestaan, men kan identificatie uitvoeren met behulp van DNA van familieleden en met behulp van DNA dat geborgen wordt uit de woonhuizen van de slachtoffers, bijv. uit haren die in de badkamer worden gevonden.
  Daarnaast is er ook identificatie gedaan mbv gebitsherkenning en vingerafdrukherkenning. Dus jouw idee dat alle slachtoffers in 1 lucifersdoosje passen slaat nergens op.

  15:
  onzin

  BeantwoordenVerwijderen
 100. 16: onzin, de oefening op 911 betrof een aanval van de sovjet unie op alaska, en een computersimulatie van enkele kapingen. die laatste was niet tot in detail hetzelfde als de echte kapingen en werd meteen stopgezet toen 911 gaande was.

  17: ook onzin, die oefening zat ook anders in elkaar dan wat er werkelijk gebeurde..

  18: dat klopt ook al niet: na de koude oorlog is het aantal vliegtuigen dat paraat staat terug gebracht tot een handje vol. Heeft niks te maken met oefeningen of cheney, dat was al zo in het clinton tijdperk.
  In het gebied waar de kapingen plaatsvonden waren er zelfs maar 4 toestellen paraat om te onderscheppen. Dat wil niet zeggen dat er verder geen toestellen waren. St Andrews bijv. heeft op eigen houtje al hun toestellen de lucht in gezet. Alleen had deze luchthaven geen enkel toestel paraat staan, waardoor het vliegklaar maken en opstijgen meer dan een uur duurde en dus te laat kwam om nog te kunnen onderscheppen.
  Er waren overigens maar 2 oefeningen gaande, beide zijn onmiddellijk afgeblazen toen de kapingen bekend werden.

  19: dat recht is al eerder ontnomen, oa doordat vliegtuigen zijn neergestort doordat in de toestellen geschoten is (psa 1771 bijv.)
  Verder had een wapen niets uitgehaald. Hoe moet een piloot met 1 wapen in een drukcabine voorkomen dat 5 getrainde terroristen het toestel overnemen?
  Zowiezo is het protocol bij kapingen er op gericht vooral mee te werken met de kapers om zo slachtoffers te voorkomen.

  20: gesprekken met mobiele telefoons vond op een lagere hoogte plaats en waren heel kort, omdat de verbinding slecht was en dus wegviel. Lange gesprekken zijn gehouden met boordtelefoons.

  21: leuke is dat mensen die dit beweren nooit een foto laten zien van het paspoort. Begrijpeijk, want het is niet helemaal vrij van schroeiplekken. Verder is de hele argumentatie onzin: hoezo moest hij uit de zak van de kaper komen en zoals op beeld te zien is kwam de vuurbal na de inslag. Er is overigens veel meer gevonden dan alleen een paspoort: ook documenten, poststukken, reddingsvest en stoelkussens. Overigens ook niet verbrand door die enorme vuurbal.

  22: instorten van wtc2 duurde 15 seconden, instorten wtc1 duurde 21 seconden.
  langzamer dus dan vrijval.

  23: wtc7 is flink geraakt door puin: op foto's is te zien dat het dak is beschadigd, een hoek is weggeslagen en het midden van het gebouw beschadigd is. Volgens ooggetuigen was in het midden een gapend gat van 20 verdiepingen te zien.
  Het gebouw is dan ook in brand gevlogen en stortte na 7uur gebrand te hebben in.
  Dat laatste geef je zelf ook toe, waarmee je je eigen redenering ontkracht: als wtc7 ongeschonden uit de strijd kwam, hoezo vloog het dan in brand?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. 24: onzin: de brandweer blaast geen gebouwen op als ze de brand niet onder controle krijgen.
  je verdraait dus zijn woorden.

  25: officiele verklaring is ingestort door vliegtuigcrash en brand.
  geef jij eens een ander voorbeeld van een hoogbouwconstructie die op volle snelheid door een 757 is geraakt, in brand is gevlogen, maar nog steeds staat.

  26:
  Kijk, dat zeiden tientallen getuigen ook bij de brand in de Windsor-toren in Madrid.
  En zo raar is het niet, van alles explodeert tijdens brand. Verder geeft het begeven van stalen verbindingen, het instorten van plafonds en verdiepingen, vallen van puin etc ook een knallend geluid dat mensen als explosies omschrijven.

  27: nee, larry had wtc7 al, die heeft hij zelf gebouwd. Dat hij voor terrorisme verzekerde: dat is hem afgedwongen door de huurders van de kantoorruimte. Silverstein wilde eerst verzekeren voor 1,5 miljard, maar werd gedwongen hoger te gaan zitten.
  op 911 waren niet alle verzekeringen rond, dus hij heeft niet de volle mep uitgekeerd gekregen. Daarover is jarenlang geprocedeerd. Silverstein kreeg 4,2 miljard voor 2 aanslagen, de totale kosten van herbouw zitten nu al boven de 15 miljard. Silverstein heeft de Freedom Tower en Tower 5 moeten afstoten om verdere verliezen in te perken.

  28: officiele verklaring spreek niet van gesmolten staal.

  29: het staal is afgevoerd naar Fresh Kills, daar geinspecteerd en wat belangrijk was voor het onderzoek is achtergehouden. De rest is deels overzee verscheept en deels in de vs zelf gebruikt. onder andere voor het bouwen van een slagschip dat enkele jaren geleden in gebruik is genomen.
  Het resterende staal wordt momenteel over de vs verspreid om monumenten die de aanslagen herdenken van te maken.

  30: op ground zero en fresh kills liepen honderden agenten te zoeken naar bewijsmateriaal. Dat fema niet op het terrein mocht komen had te maken met wetgeving: die is na 911 aangepast.

  31: dat is niet wat in dat document staat. In het document, dat over het moderniseren van de defensie gaat, staat dat het doorvoeren van de door hen gewenste veranderingen een langzaam proces zal zijn, tenzij de vs wordt opgeschrikt door een ramp zoals pearl harbor. Het document stelt bovendien dat men er alles aan moet doen om een dergelijke ramp te voorkomen. Bovendien zijn de beoogde veranderingen niet doorgevoerd. 911 wordt nu wel genoemd als een nieuw pearl harbor, maar is het niet vanuit het oogpunt van het rapport van pnac: die spraken over een pearl harbor zoals die is plaatsgevonden: dus een grootscheepse aanval op de vs door een ander land. Daarop waren ook de beoogde veranderingen gericht: om zoiets ook in de toekomst te voorkomen.

  32: nee, want 911 is niet gepleegd door mannen uit grotten in afghanistan.
  Dat maak jij ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. De stalkende beroepsleugenaar is compleet op tilt geslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. @truth hurts

  Goed stukje research, complimenten. Zelfs het 'stalker' van minibrein klinkt inmiddels wat moedeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Hey Geenbrein, goede research?

  Het zit vol met leugens, verdraaiingen en zelf verzonnen verhaaltjes, zoals gewoonlijk, het is gewoon ziek.

  Kijk alleen al naar de laaste opmerking, wat een mafkees.

  Er is ons vertelt dat het georganiseerd werd vanuit grotten in A'tan, er werden toentertijd zelfs blauwdrukken van die grotten getoond, dat is ook de reden waarom ze A'stan binnen gevallen zijn.  '"Hij zat niet eens in een grot!"

  RTL-verslaggever Irene de Kruif volgt in Afghanistan het Amerikaanse leger. Zij was erbij toen op de militaire basis het nieuws over de dood van Osama bin Laden bekend werd, blogt ze.
  "HIJ ZAT NIET EENS IN EEN GROT!"
  Foto

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Allemaal foute antwoorden van TruttiFrutti. Slaat als een tang op een varken.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. @geendank:

  toon maar eens aan dan.
  Laat eens documenten zien waaruit blijkt dat de 19 kapers vanuit grotten de aanslagen hebben voorbereid.

  ik wacht wel even...

  @aart:

  ik had geen ander antwoord van je verwacht...

  BeantwoordenVerwijderen
 107. '"Hij zat niet eens in een grot!"

  of wou jij beweren van wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 108. aha, ze hebben ons dus voorgelogen dat de aanslag door moslims vanuit grotten in A'stan georganiseerd zou zijn;

  Ladys and gentleman, we've got him, the truth. Ze hebben ons voorgelogen, hoogstwaarschijnlijk omdat ze A'stan om andere en zeer duistere redenen wilde binnenvallen.

  Ladys and gentleman, we've got the truth, they lied to us.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. ''Grottenoorlog' plaatst VS voor enorme uitdaging
  Van onze verslaggever Stieven Ramdharie − 30/10/01, 00:00
  Volgens minister van Defensie Rumsfeld worden de grotten waar Bin Laden zich ophouden 'systematisch' bestookt. Maar de ervaring leert dat de inzet van grondtroepen nodig is....

  Golfoorlog-veteraan en Congreslid Steve Buyer ziet er geen brood in om Amerika's elite-soldaten af te sturen op Afghanistans omvangrijke netwerk van grotten en tunnels. De Republikein uit Indiana kwam onlangs met een opzienbarend voorstel om Osama bin Laden 'uit te roken'. Vergeet de inzet van special forces, verkondigt Buyer, want dat wordt toch alleen maar een bloedige zaak.

  Zijn optie: tactische nucleaire wapens. Ofwel atoombommen met een beperkt bereik als wapen tegen de duizenden grotten waar Bin Laden kan schuilen. Ook de vele tunnels, die ver voor Christus werden gebouwd, wil Buyer zo treffen.

  Zijn voorstel mag dan door weinigen gesteund worden in Washington, maar Buyers vrees dat de Amerikanen grot voor grot zullen moeten gaan uitkammen om Bin Laden te vinden is wijdverbreid. Als het Pentagon zich na ruim twee weken bombarderen verbaast over de veerkracht van de Taliban, wat voor verrassingen staan de VS nog te wachten als commando's op grote schaal de jacht op Bin Laden beginnen?

  'Het probleem is dat er zoveel grotten en tunnels zijn', bekende minister van Defensie Donald Rumsfeld zondag op CNN. 'Het zal enige tijd duren om ze minder ''bewoonbaar'' te maken.' Volgens Rumsfeld is de luchtmacht nu 'systematisch' bezig met de grotten en tunnels.

  Maandag werd het Gora Tangi-gebied in de provincie Pakthia, waar een complex netwerk van grotten en tunnels bestaat, aangevallen. Ook werd Khwost, waar de Russen jaren een moeilijke strijd leverden tegen de mujahedin die zich ondergronds verborgen hielden, gebombardeerd.

  Troepen voor de ondergrondse strijd hebben de Amerikanen voldoende, mochten ze betrouwbare inlichtingen hebben waar Bin Laden zich bevindt. Naast de vele commando-eenheden op de USS Kitty Hawk bevinden zich in Oezbekistan ruim tweeduizend militairen van de Tiende Berg-divisie. Verder zijn 2200 mariniers, die getraind zijn in bergoorlogen, paraat op het amfibieschip USS Peleliu. Toepasselijker kon dit laatste niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Peleliu is het koraal-eiland in de Stille Oceaan waar de mariniers de bloedigste amfibische landing in de strijd tegen de Japanners uitvoerden. Zo'n elfduizend Japanners, die zich hadden verschanst in een labyrint van grotten en tunnels, waren na 68 dagen gedood. De mariniers verloren 1252 man. Massale luchtbombardementen, napalm en vlammenwerpers gooiden ze in de strijd.

  Na afloop ontdekten mariniers ruim vijfhonderd tunnels, de meeste waren deels nog intact.

  In Vietnam moesten gespecialiseerde militairen, de 'tunnelratten', de met booby-traps beveiligde Vietcong-tunnels binnengaan. Maar ook in Vietnam bleek dat het simpel laten exploderen van explosieven in de tunnels niet voldoende was om de gehele tunnel te vernietigen. In Afghanistan staan de Amerikanen en de Britten voor een nog moeilijkere klus.

  Want volgens Ali Ahmad Jalali, een oud-kolonel van het Afghaanse leger die meevocht met de mujahedin, is het tunnel-netwerk in zijn land groter dan in Vietnam. Jalali, die uitvoerig heeft gepubliceerd over de strijd tegen de Russen, beschrijft in The other side of the Mountain hoe de mujahedin de grotten en tunnels tijdens de Sovjet-invasie gebruikten als schuil- en opslagplaats.

  De ingangen waren groot genoeg voor tanks. Berucht is de strijd om het tunnel-complex bij Zhawar waarin zich 41 grotten bevonden, allen voorzien van elektriciteit. De Russen haalden in tien jaar alles uit de kast om de tunnels en grotten te vernietigen, van anti-tankmijnen tot vlammenwerpers, maar erg veel hielp het niet.

  Betwijfeld moet worden of de Amerikanen nu succesvoller zullen zijn. Vorig jaar concludeerde majoor Donald Heilig van de Amerikaanse landmacht in de studie Ondergrondse oorlogvoering, tegenwicht voor Amerikaanse luchtsuperioriteit dat de VS eigenlijk niet weten hoe ze zo'n oorlog moeten voeren. Volgens Heilig zullen Amerika's vijanden, vanwege de overmacht van de VS in de lucht, steeds dieper de grond in gaan om zich te beschermen.

  Hoewel de VS een arsenaal aan precisie-wapens hebben om tunnels, bunkers en grotten te vernietigen, zoals de GBU-28-bunker buster, zal dit volgens Heilig niet voldoende zijn. Maar Rumsfeld denkt van wel. 'Ik denk dat deze bommen van 5000 pond de klus wel kunnen klaren.'

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Amerikaanse militairen gaan grotten Tora Bora binnen
  22/12/'01 Amerikaanse militairen zullen het verlaten grottencomplex van al-Qaida in Tora Bora binnengaan op zoek naar sporen van Osama bin Laden. De Amerikaanse minister van defensie Donald Rumsfeld heeft dat vrijdag gezegd. Hoeveel militairen er de grotten in Oost-Afghanistan in worden gestuurd wilde hij niet zeggen.
  Volgens Rumsfeld zullen ook niet-Amerikaanse militairen de grotten binnengaan. Vermoedelijk doelt hij daarmee op de Britse speciale eenheden die samen met de Amerikaanse militairen de jacht op al-Qaidastrijders voortzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. wow, truth hurt, ik kan enkel 2 dingen concluderen. Of je bent echt een kansloze mislukkeling of je krijgt hiervoor betaald.

  Wat een energie steek je hierin. Ik bedoel, in het verkopen van verzinsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. 'Of je bent echt een kansloze mislukkeling of je krijgt hiervoor betaald.'

  Ah, daar is-ie weer: het 'wordt betaald'-argument. Alsof er daadwerkelijk mensen worden ingehuurd om reacties te schrijven. Hoe dom ben je nou eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. ""'Of je bent echt een kansloze mislukkeling of je krijgt hiervoor betaald.'""

  Dit kunnen we weg laten volgens johny-boy; 'of je krijgt hiervoor betaald'.

  Nou, dan blijft er dit over; 'je bent echt een kansloze mislukkeling'.

  Hahahaha .. leuk he johny-boy :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ja, John, het is een COMPLOT. We zijn CIA-agenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @geendank:

  "ze hebben ons dus voorgelogen dat de aanslag door moslims vanuit grotten in A'stan georganiseerd zou zijn"

  Niet relevant.
  Aart stelt dat 911 is gepleegd door mannen uit grotten.

  nou, toon maar aan.
  Atta bijvoorbeeld: woonde die in een grot?
  En zo kan ik alle 19 namen van de plegers van 911 wel af gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @dagdad:

  Ach, je slaagt er niet in om ook maar 1 punt van mij te weerleggen, zoveel is duidelijk.

  En wat betreft energie in steken: al ik met het typen van enkele reacties op dit blog al verdacht veel energie hier in steek en dus wellicht mijn geld hiermee verdien, wat moet je dan wel niet van Gage denken?

  Zou die wellicht ook niet de kost verdienen met dit complot?

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Daar heb je die liegende, bedriegende, doorgedraaide stalkende maniak weer.

  Stalker alert .. Stalker alert!!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. En wederom staan de complotdenkers met de mond vol tanden..

  Uitgeluld, geen argumenten meer.


  @vangalien:

  "Goed stukje research, complimenten. Zelfs het 'stalker' van minibrein klinkt inmiddels wat moedeloos."

  Yup, die weet dat als hij hier dieper op ingaat hij op een gegeven moment het onderspit moet delven.
  Dus gaat hij maar wat schelden om zo zijn frustratie te luchten..

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Die stalkende maniak is een zware psychopaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Ondertussen is het verdacht stil op internet over het verloop van de lezingen.
  Niets vind je erover, geen verslag, geen getuigenissen, amper mensen die er geweest zijn, etc.

  Kortom, de lezingen hebben niets te weeg gebracht.

  De beweging is failliet.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Het is al een tijdje wat stiller rond 9/11. Komt natuurlijk ook omdat de Truthers nog altijd even marginaal zijn en binnen de mainstream nooit een poot aan de grond hebben gekregen.

  Op een gegeven moment ga je dan steeds meer kenmerken van een sekte vertonen, waardoor je nóg minder wervingskracht krijgt, waardoor je nóg sektarischer wordt, enz. Een vicieuze circel waaraan het moeilijk ontsnappen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. "Op een gegeven moment ga je dan steeds meer kenmerken van een sekte vertonen"

  Precies, jullie gaan steeds meer kenmerken van een sekte vertonen, liegen bedriegen verdraaien etc in de hoop je "gelijk" af te dwingen.

  Gewoon ontkennen dat ons is verteld dat 911 vanuit een grot in A'stan voorbereid zou zijn, zulke achterlijke leugenaars zijn jullie, te stom voor woorden, jullie zijn psychopaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Ach, geendank, toon het dan gewoon aan.
  Zet ons in ons hemd door gewoon aan te tonen dat de 19 kapers van 911 in grotten verbleven in de tijd dat ze zich hebben voorbereid op 911..

  Bijvoorbeeld Nawaf al-Hazmi
  laat eens artikelen zien waaruit blijkt dat hij in grotten verbleef tijdens zijn voorbereidingen op 911..

  Het is je verteld ze je, dus dat moet je geen moeite kosten.

  Wedden dat je met je bekende reactie zult komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Oké psychopaat, voor één keer.

  Jij wilt beweren dat ons dmv msm niet verteld is dat Al-Qaida achter de aanslag zat en dat Al-Qaida die aanslag vanuit grotten in A'stan heeft voorbereid, is dat wat je beweert?

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Als de media dat beweerd heeft, dan kun je dat toch simpel aantonen?

  Verder interesseert het me niet wat de media zoal beweert. 'De media' bestaat niet.  Het gaat hier om feiten.
  Feit is dat 911 niet is gepleegd door 19 kapers die in grotten leefden.

  Als jij het eens met me bent over dat feit, dan snap ik niet waarom je zo op tilt slaat.

  Ben je het oneens, onderbouw dat eens.
  Laat bijv. eens zien dat Atta de aanslagen in een grot heeft voorbereid...

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik hoef helemaal niets aan te tonen want jij hebt aangetoond dat je een psychopatische stalkende beroepsleugenaar bent.

  Oké de aanslag is volgens jou dus niet door Al-Qaida vanuit grotten in A'stan voorbereid, waarom bereidde de VS dan anderhalve maand later een 'grotten oorlog' voor in A'stan opzoek naar Al-Qaida?

  Vertel eens wie dan wel achter de aanslagzit en waar die voorbereid is.

  Ik meen dat 17 van de kapers uit Saoedie Arabie kwamen, waarom is Saoedie Arabie dan niet aangevallen als het niet door Al-Qaida in grotten in A'stan was voorbereid?

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Zeg, minibrein, waarom probeer je constant de discussie te verschuiven? Heb je eigenlijk wel in de gaten dat je dat probeert?

  Truth hurts beantwoordt al je vragen en weerlegt al jullie punten zonder een onvertogen woord te gebruiken. Kijk, dat je mij als psychopaat betitelt is tot daar aan toe. Ik beschouw jouw ook als een psychopaat, dus niemand hoeft medelijden met mij te hebben. Maar Truth Hurts blijft netjes en heeft jouw niet uitgescholden. Heb je het nu nog steeds niet verwerkt dat hij je ooit met het schaamrood op de kaken op de vlucht heeft doen staan?

  Gedraag je dus effe normaal in plaats van hier als een dolle hond tekeer te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Hey geenbrein ga je het nu openemen voor je mede sektelid omdat je ziet dat ie klem zit?!

  Bemoei je er effe niet mee, ik heb me voor nog één keer over laten halen om de discussie aan te gaan, en probeer jij nu de bliksemafleider te zijn omdat het niet goed verloopt?! Nu effe kappe.

  Ik hoef helemaal niets aan te tonen want jij hebt aangetoond dat je een psychopatische stalkende beroepsleugenaar bent.

  Oké de aanslag is volgens jou dus niet door Al-Qaida vanuit grotten in A'stan voorbereid, waarom bereidde de VS dan anderhalve maand later een 'grotten oorlog' voor in A'stan opzoek naar Al-Qaida?

  Vertel eens wie dan wel achter de aanslagzit en waar die voorbereid is.

  Ik meen dat 17 van de kapers uit Saoedie Arabie kwamen, waarom is Saoedie Arabie dan niet aangevallen als het niet door Al-Qaida in grotten in A'stan was voorbereid?

  BeantwoordenVerwijderen
 130. "Vertel eens wie dan wel achter de aanslagzit en waar die voorbereid is."

  nou, ik heb al 2 namen genoemd in deze discussie.

  Overige namen vind je oa op deze site:
  http://www.fbi.gov/about-us/history/famous-cases/9-11-investigation/press-release-9-27-2001-with-photos

  De aanslagen zijn oa voorbereid in Duitsland en in de VS.
  Welke grottenformaties ze in die landen hebben gebruikt mag jij dan van mij opnoemen :o)

  "Ik meen dat 17 van de kapers uit Saoedie Arabie kwamen, waarom is Saoedie Arabie dan niet aangevallen als het niet door Al-Qaida in grotten in A'stan was voorbereid?"

  Klopt, meesten kwamen uit saoudi arabie.
  Waarom dat land niet is aangevallen?
  Duitsland en Spanje zijn ook niet aangevallen, terwijl in die landen de aanslagen (ook) zijn voorbereid.

  Wat dan het verschil is met Afghanistan?
  afghanistan heerst al meer dan 30 jaar een burgeroorlog, waardoor er een broeinest is ontstaan voor terrorisme. Enige manier om dat te doorbreken is een interventie in het land, terroristen te bestrijden en proberen het land een stabiele overheidsstructuur te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. ""De aanslagen zijn oa voorbereid in Duitsland en in de VS.
  Welke grottenformaties ze in die landen hebben gebruikt mag jij dan van mij opnoemen :o)""

  Oké, dus osama en al=qaida hadden er niets mee te maken want die zaten toentertijd in A'stan. Waarom hebben ze duitsland dan niet aangevallen maar wel a'stan die er helemaal niets mee te maken had volgens jou?

  ""Duitsland en Spanje zijn ook niet aangevallen, terwijl in die landen de aanslagen (ook) zijn voorbereid.""

  Waarom hebben ze spanje dan niet aangevallen maar wel a'stan die er heelmaal niets mee te maken had volgens jou, ze vielen a'stan een paar weken later binnen ivm 911 maar nu vertel jij doodleuk dat a'stan er helemaal niets mee te maken had? Zozo.

  Na 911 vertrok de VS op hoge poten naar a'stan omdat daar osama en al-qaida zouden zitten die de aanslag op hun geweten zouden hebben.

  Nu kom je doodleuk vertellen dat de aanslag in duitsland en spanje is voorbereid en ze vertrokken naar a'stan omdat er daar een burgeroorlog zou zijn en ze wilde daar stabiliteit creeren???? .................................................................. WHOEHOEHOEHOEHOEHOEHAhahahahahahahahahahahahahahaha ................................. nog even en je komt me vertellen dat je in een parallel universum leeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. "Oké, dus osama en al=qaida hadden er niets mee te maken want die zaten toentertijd in A'stan."

  Mja, dat stel ik niet.
  De aanslagen zijn bedacht voor Khalid Seikh Mohammed, die, net zoals vele andere terroristen, steun zocht bij Bn Laden en ook kreeg. Khalid heeft gebruik gemaakt van het netwerk van Bin Laden om kapers te recruteren, op te leiden voor te bereiden op de aanslagen.
  Dat is onder andere gedaan vanuit Duitsland en Spanje, maar ook vanuit de VS en Afghanistan.


  " Waarom hebben ze duitsland dan niet aangevallen maar wel a'stan "

  Heb ik je net uitgelegd.


  "Waarom hebben ze spanje dan niet aangevallen maar wel a'stan "

  Heb ik je ook uitgelegd.


  "Na 911 vertrok de VS op hoge poten naar a'stan omdat daar osama en al-qaida zouden zitten die de aanslag op hun geweten zouden hebben."

  Klopt, dat hadden ze ook.
  Maar dat is verder niet relevant, het ging om de bewering dat de plegers van de aanslagen in grotten zouden hebben gezeten.
  En dat is dus niet het geval, geen van de kapers woonde in grotten. Niet in afghanistan, niet in duitsland, niet in spanje en ook niet in de VS.

  Als jij denkt van wel, laat dan eens documenten zien waaruit dat blijkt.

  Verder valt me op dat je geen enkel tegenargument kunt verzinnen, nog met tegenbewijs kunt komen.

  enkel wat zenuwachtig lachen en proberen de ander belachelijk te maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 133. "" het ging om de bewering dat de plegers van de aanslagen in grotten zouden hebben gezeten.""

  Kijk, daar begint het weer, het liegen en het verdraaien, dat is de reden waarom ik op een gegeven moment besloten had niet meer met die stalkende beroepsleugenaar in discussie te gaan. Ik probeer het toch nog een keer, en wat denk je, binnen no-time is ie weer aan het draaien liegen en bedriegen. Het is echt niet normaal meer.

  Ik heb niet gezegd dat die 19 kapers in één van die grotten gewoond hebben. Ik zei dat we via de msm te horen kregen dat de aanslag van 911 gepleegd was door Al-Qaida onderleiding van Osama en dat ze om die reden a'stan aanvielen en oa een grotten oorlog startte opzoek naar Al-Qaida en Osama, zoals te lezen is in het artikel wat ik geciteerd heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. "Ik heb niet gezegd dat die 19 kapers in één van die grotten gewoond hebben."

  Nee, dat zei Aart, waarop ik deze reactie gaf:

  "32: nee, want 911 is niet gepleegd door mannen uit grotten in afghanistan.
  Dat maak jij ervan."

  en dat was op punt 32 van Aart:

  "Dit alles zou gedaan zijn door 19 mannen uit grotten in Afghanistan?"

  http://web.me.com/aartliberty/Stop-Zionism/Blog/Artikelen/2011/6/27_Wat_feiten_over_9_11!.html

  Nou, volgens jou probeerde de media ons wijs te maken dat die 19 mannen, dus de kapers, wel uit grotten in afghanistan komen.

  Nou, toon maar aan dan.

  En dat kun je niet.

  dus kom je met je gebruikelijke tactieken van rookgordijnen etc.

  Is verder prima hoor, maar feit blijft dat die kapers niet in grotten leefden.
  Of bin laden dat deed, of de hele al qaeda kliek in afghanistan, dat is niet relevant.

  Dat is niet wat aart beweerde in zijn 32 punten die hij vroeg te weerleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Ooohh nu opeens werd 911 wel door al-qaida onderleiding van osama vanuit a'stan in grotten voorbereid. Net zei je nog van niet, toen was het spanje en duitsland, en a'stan vielen ze binnen ivm met de instabiliteit als gevolg van een burgeroorlog en het zou niets met 911 te maken hebben, maar nu opeens weer wel.

  Nu ga je weer beginnen over aart en z'n 32 punten, ik ben aart niet. Plus dat je dondersgoed wist wat hij bedoelde maar je dacht een vormfoutje te zien, het gaat jou om de vorm en niet om de inhoud, maar dat was allang bekend.

  Maar nogmaals, ik be aart niet en mijn verhaal is duidelijk, en jouw ontkenning is ook duidelijk, 911 is niet voorbereid vanuit a'stan, a'stan zijn ze volgens jou niet vanwege 911 binnengevallen maar vanwege een instabiliteit als gevolg van een burgeroorlog.

  Dat zijn allemaal jouw woorden, en ze zijn terug te lezen. Ik ben benieuwd hoe je nu weer gaat liegen bedriegen en draaien om je eronderuit te lullen.

  Ik noem je niet voor niets de stalkende beroepsleugenaar die comleet door mij is geobserdeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. "Ooohh nu opeens werd 911 wel door al-qaida onderleiding van osama vanuit a'stan in grotten voorbereid."

  Nope, dat is jouw verdraaiing van wat ik zeg.

  Niet dat dat mij verbaast hoor..


  " Net zei je nog van niet, toen was het spanje en duitsland"

  Nope, het was onder anderen spanje en duitsland.

  weer een verdraaiing van je..

  de 2e in 1 reactie.

  We gaan verder:

  "en a'stan vielen ze binnen ivm met de instabiliteit als gevolg van een burgeroorlog en het zou niets met 911 te maken hebben"

  Nope, ik stelde dat in Afghanistan een klimaat heerste die een broeinest was van terrorisme.
  Daar valt 911 ook onder..


  "Nu ga je weer beginnen over aart en z'n 32 punten"

  Yup, die heb ik uitvoerig behandeld, en jij viel over mijn laatste punt.


  "ik ben aart niet."

  Toch verdedig je hem..


  " Plus dat je dondersgoed wist wat hij bedoelde "

  Jij bent Aart niet, maar je denkt te weten wat hij bedoelde met:

  "Dit alles zou gedaan zijn door 19 mannen uit grotten in Afghanistan?"

  "maar je dacht een vormfoutje te zien"

  Ah, dus volgens jou maakte Aart een vormfoutje.

  Waarom kom je daar nu pas mee?
  Had je meteen wel kunnen melden, ipv zo te schaterlachen dat ik zijn punt weerlegde: die 19 personen verbleven niet in grotten.

  Overigens wel leuk om te zien dat je het daar eindelijk mee eens bent.

  Verder geweldig hoe je alles wat ik zeg probeer te verdraaien.

  Ach, iedereen kan mijn reacties teruglezen en ziet hoe jij met rookgordijnen en persoonlijke aanvallen probeert jezelf hier nog uit te redden..

  Dat lukt je niet.

  En dat gaat je ook niet meer lukken, want inmiddels geef je zelf toe dat die 19 kapers niet in grotten in Afghanistan zaten..

  Dus dat punt van Aart klopt niet.

  Jij denkt dat Aart daar een foutje maakte.
  Nou meld het hem.

  Als je toch vormfoutjes zoekt bij Aart, kijk dan ook even deze artikelen door:
  http://web.me.com/aartliberty/Holocaust_Leugens/Blog/Blog.html

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Ik moet toegeven dat dit de meest vermakelijke discussie is die ik tot nu toe op dit blog heb gezien.

  Ik kan me ook niet herinneren dat ooit met iemand zó de vloer werd aangeveegd als met geendank en dat die persoon dan tóch terug blijft komen voor nóg meer slaag. Dadgad en Aart hebben inmiddels al lang het hazenpad gekozen, maar geendank (die ik uit medelijden voortaan niet meer zal betitelen als minibrein) moet toch echt over een flinke masochistische inslag beschikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Tja, hij denkt dat anderen hem niet door hebben.

  Zoals zijn verwijt dat 'wij' de moslims verantwoordelijk houden voor de aanslagen.

  Dat roept hij nu al enkele jaren.

  terwijl niemand de aanslagen in verband brengt met moslims.

  Dat aart de aanslagen wel toebedicht aan de joden, dat is geen probleem voor hem..

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Tja, Aart en joden..oeps, sorry,.. Aart en zionisten, dat is een apart verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Yup, ook het nodige mee meegemaakt.

  Aart begint altijd over zionisten, maar als hij de controle over zichzelf verliest in een discussie dan heeft hij het opeens over joden :o)

  Maar geendank spant de troon.
  heb wel hilarische momenten met hem meegemaakt.
  zoals een keer dat hij in de ene discussie beweerde dat barracuda noooooit zijn berichten verwijderde, terwijl barracuda op hetzelfde moment as we speak hele threads van hem aan het verwijderen was :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 141. """ Net zei je nog van niet, toen was het spanje en duitsland"

  Nope, het was onder anderen spanje en duitsland.

  weer een verdraaiing van je..""

  Hahaha .. en deze stalkende beroepsleugenaar durft zichzelf ook nog serieus te nemen, en laat ik het maar niet hebben over zijn mede sekteleden .. hahaha ..

  ""terwijl niemand de aanslagen in verband brengt met moslims.""

  Hahaha .. wat waren de kapers volgens jullie dan wel, joden?

  Het is echt om je te begieren hierzo, de stalkende beroepsleugenaar is even uit z'n parallel universum gestapt om met 911 2.0 te komen, en zijn mede sektelid geenbrein staat als een chimpansee krijsend te stampvoeten en met z'n handjes op z'n hoofd te slaan. Maar verder is alles goed zei de dokter, nou laten we maar hopen dat ie gelijk heeft.

  Ik zal de 911 2.0 versie van de stalkende beroepsleugenaar even kort samenvatten;

  911 2.0 is niet voorbereid door al-qaida met osama als leider vanuit a'stan in grotten. Het was voorbereid in spanje en duitsland, de mensen die de het voorbereid en georganiseerd hadden waren netzoals de kapers geen moslims. A'stan zijn ze een paar weken na 911 2.0 binnengevallen maar NIET!! vanwege die aanslag, maar omdat ze daar de stabiliteit wilde herstellen die verstoord was vanwege een burgeroorlog.

  Ergo, a'stan werd niet aangevallen naar aanleiding van de aanslag van 911!!!!!!

  Aldus onze stalkende beroepsleugenaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. "wat waren de kapers volgens jullie dan wel, joden?"

  Terroristen.

  En bedankt voor je samenvatting, deze laat heel mooi zien hoe jij reacties van anderen verdraait om je eigen hachje te redden.

  Maar dat gaat je niet lukken, eenieder kan hier teruglezen hoe jij antwoorden van anderen aan het verdraaien bent.

  Ach arme geendank, nog maar zo kort weer terug, en nu al val je door de mand.
  Ben benieuwd hoe lang je straks weer weg zult blijven, in de hoop dat je list en bedrog naar de achtergrond wordt gedrukt...

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Tuurlijk stalkende beroepsleugenaar, a'stan werd niet aangevallen naar aanleiding van 911, de terroristen cq de kapers waren geen moslims, al-qaida heeft de aanslag niet voorbereid onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten, het werd voorbereid in spanje en duitsland .... Iedereen kan lezen hoe je compleet doorgedraaid bent met je 911 2.0.

  Nee jochie, ook al wring je je in allerlei bochten, je bent voor de zoveelste maal compleet door de mand gevallen.

  Waar het voor jou nu op aankomt is ervoor te zorgen dat je het laatste woord krijgt, en aangezien je geen leven hebt en dit het enige is wat je doet zal je het laaste woord hebben, tenzij je sterft, vroeg of laat moet ik afhaken omdat ik nog andere dingen te doen heb. En wanneer ik afhaak dan ga je jezelf op de borst trommelen als zijnde de winnaar, en dan probeer je mij weer een "debacle" in de schoenen te schuiven, want zo ga je te werk. Dat je alleen maar kolder uitkraamt dat doet jou er niet toe, het gaat jou om de vorm dus het laatste woord is voor jou het belangrijkste, en het laatste woord ga je krijgen want tegen jouw ledigheid is niets opgewassen, maar tot die tijd vermaak ik me nog even met je.

  A'stan hebben ze niet aangevallen vanwege 911, aldus de stalkende beroepsleugenaar vanuit zijn paralelle universum .. whoehoehoehahahahahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 144. "a'stan werd niet aangevallen naar aanleiding van 911"

  Dat is jouw verdraaiing.

  Dat is wel het leuke aan jou, je weet altijd alles heel clever te verdraaien en gebruikt diverse rookgordijnen om het te verhullen.

  "de terroristen cq de kapers waren geen moslims"

  Ook weer zo'n heerlijke verdraaiing.


  "al-qaida heeft de aanslag niet voorbereid onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten, het werd voorbereid in spanje en duitsland ...."


  Ook weer zo'n lekkere verdraaiing.
  Wil je overigens beweren dat 911 niet in Duitsland is voorbereid?
  Als dat zo is, dan heb je echt niet de minste kennis van dit onderwerp.


  Ach, de rest van je bericht is puur rookgordijn, dus daar reageer ik niet op.

  Wat betreft spanje en duitsland, ik veeg in de volgende posting wel even de vloer met je aan met onderbouwing daarvoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Complete 911 Timeline
  Al-Qaeda in Germany

  http://www.historycommons.org/timeline.jsp?complete_911_timeline_al_qaeda_by_region=alQaedaInGermany&timeline=complete_911_timeline

  uitvoerige beschrijving van de activiteiten van Atta tijdens zijn verblijf in Duitsland.


  Complete 911 Timeline
  Al-Qaeda in Spain

  http://www.historycommons.org/timeline.jsp?timeline=complete_911_timeline&complete_911_timeline_al_qaeda_by_region=complete_911_timeline_al_qaeda_in_spain

  1995 and After: Spanish Intelligence Begins Monitoring Al-Qaeda Cell Later Linked to 9/11 Hamburg Cell

  Dat noem jij 911 2.0 :o)


  Tja, daar gaat je argumentatie...

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Tuurlijk stalkende beroepsleugenaar, a'stan werd niet aangevallen naar aanleiding van 911, de VS startte een grotten oorlog om de stabiliteit te herstellen maar niet naar aanleding van 911:o)), 911 werd niet voorbereid door al-qaida onderleinding van osama vanuit grotten in a'stan, de kapers cq de terroristen waren geen moslims etc..

  Aldus de stalkende beroepsleugenaar vanuit zijn parallele universum over 911 2.0 .. whoehoehoehoehahahahaha...

  En twee reacties in één keer? doe nou zzuinig met je reacties joh, je moet namelijk het laatste woord hebben.

  Hey, goede raad kost niets :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 147. @geendank

  "wanneer ik afhaak dan ga je jezelf op de borst trommelen als zijnde de winnaar"?

  Hoeft 'ie niet te doen. Hij is al lang de winnaar. Dat weet jij ook wel, het enige wat je nog doet is tieren, razen en schelden. Hmm..nu ik er over nadenk: eigenlijk heb je nog nooit iets anders gedaan.

  Jezus, wat ben jij eigenlijk een minkukel, zowel sociaal, moreel als intellectueel.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. @vangalien:

  Zie je hoe clever hij probeert te zijn?

  Eerst hoge woorden over mijn belachelijke idee dat 911 onder anderen is voorbereid in spanje en duitsland.
  Kom ik met links die dat onderschrijven, dan opeens zwijgt hij er verder over en komt de volgende aanval.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. @geendank: ik wacht nog altijd op je bewijs dat de 19 kapers vanuit grotten 911 hebben voorbereid.

  you can run, but you cannot hide...


  Misschien wil je vriend Aart je wel helpen.
  Je nam het immers ook voor hem op...

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Oké geenbrein, ook jij verkondigt dat a'stan niet is aangevallen naar aanleiding van 911?? Je gaat je mede sektelid dus na papegaaien??

  Whoehoehahahah.... jullie zijn echt kostelijk.

  ""ik wacht nog altijd op je bewijs dat de 19 kapers vanuit grotten 911 hebben voorbereid.""

  Ik heb nooit gezegd dat de 19 kapers in grotten hebben geleefd of dat ze daar de aanslag op 911 voorbereid zouden hebben. Dat weet ik niet, misschien hebben ze het wel gedaan maar misschien ook niet, ik heb ze niet geschaduwd of wat dan ook, dus je bent weer compleet uit je nek aan het lullen, maar dat is niet nieuws want je doet niets anders. Wat ik wel verteld heb is dat ons dmv de msm is medegedeeld dat de aanslag is voorbereid door al-qaida onder leiding van osama vanuit grotten in a'stan. En dat ontken jij doodleuk .. hahahha .. makelijker kan je het me niet maken, de kapers cq terroristen zouden volgens jouw 911 2.0 versie niet eens moslims geweest zijn, en dat werd ons toch overduidelijk medegedeeld door de msm, bandana's etc .. whoehoehahahahaha ..

  Kijk, en deze list en bedrog kan de stalkende beroepsleugenaar tot in het oneindige volhouden vanwege zijn complete ledigheid, en mede omdat zijn mede sekteleden hem onvoorwaardelijk steunen in zijn list en bedrog. Daar gaat geenbrein zelfs krijsend van stampvoeten zichzelf op het hoofd slaand als een dolgedraaide chimpansee .. whoehoehoehoehahahaha..

  Vertel eens geenbrein, zijn ze a'stan echt niet binnengevallen naar anleiding van 911? Dat is namelijk wel wat jouw geliefde msm verkondigde.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Jongens, wat een posts. Uitprinten, inbinden en je hebt een boek.

  Inhoudelijk:

  @p.van.der.galien:

  "Het is al een tijdje wat stiller rond 9/11. (...) Truthers binnen de mainstream nooit een poot aan de grond (...)
  Op een gegeven moment ga je dan steeds meer kenmerken van een sekte vertonen, waardoor je nóg minder wervingskracht krijgt, waardoor je nóg sektarischer wordt, enz. Een vicieuze circel waaraan het moeilijk ontsnappen is."


  Ja, dat denk ik dus ook. Vind ik wel jammer. Ooit was er, vanuit sommigen (bijv. de mensen in de documentaire Press for Truth) een loofwaardig streven om openheid en eerlijkheid te eisen van een regering die geheimhouding en liegen tot kunstvorm verhief. Met liegen bedoel ik dus bijvoorbeeld torture, wiretaps, WMD's, Katrina ("ik wist niet dat die dijk het kon begeven") en ga zo maar voort. Maar ja, "truthers"... teveel weggestopt in de marges, niet de aandacht gekregen op het moment dat het er nog écht toe deed, en toen die vicieuze circel.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. "Ik heb nooit gezegd dat de 19 kapers in grotten hebben geleefd of dat ze daar de aanslag op 911 voorbereid zouden hebben. Dat weet ik niet"

  Ah, lief dat je dat ook toegeeft.

  Gaan we terug naar de basis:

  "Hey Geenbrein, goede research?

  Het zit vol met leugens, verdraaiingen en zelf verzonnen verhaaltjes, zoals gewoonlijk, het is gewoon ziek.

  Kijk alleen al naar de laaste opmerking, wat een mafkees."

  Nu geef je zelf toe dat die 19 kapers niet in grotten hebben geleefd, zoals aart zelf stelde.
  Sterker nog: je weet het gewoon niet.

  Nou, ben benieuwd: pak eens een andere leugen uit mijn betoog.

  Kunnen we verder lachen...

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Stalkende beroepsleugenaar, ik heb verteld dat de msm ons had medegedeeld dat de aanslag van 911 was voorbereid door al-qaida met osama aan het hoofd vanuit grotten in a'stan.

  Terwijl je hier niet omheen kan ontken je toch dat het is medegedeeld, sterker nog volgens jou is het helemaal niet door al-qaida met osama aan het hoofd vanuit grotten in a'stan voorbereid, het zou voorbereid zijn vanuit duitsland en spanje, de terroristen cq de kapers zouden geen moslims zijn, en a'stan zou niet binnengevallen zijn naar aanleiding van 911!!

  Aldus de stalkende beroepsleugenaar vanuit zijn parallele universum.

  Zometeen komt de stalkende beroepsleugenaar weer met een nietszeggende reactie, en dat houdt ie netzolang vol totdat er niet meer gereageerd wordt, wat je dus alleen kan doen als je een stalkende beroepsleugeneaar bent zonder leven en in het bezit van totale ledigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. @ Truth Hurts:

  Poeh man, wat een posts. Wel gestructureerd hoor, elk puntje beetpakken. Geduldig ook.

  Kleine opmerking;

  "Wat dan het verschil is met Afghanistan?
  afghanistan heerst al meer dan 30 jaar een burgeroorlog, waardoor er een broeinest is ontstaan voor terrorisme. Enige manier om dat te doorbreken is een interventie in het land, terroristen te bestrijden en proberen het land een stabiele overheidsstructuur te geven."


  Nou nou, dat klinkt al wel bijna alsof er een rationele, evenwichtige en goedwillende regering aan de macht was. Zeg maar zo eentje die helder haar doelen omschrijft, en mogelijke alternatieven onderzoekt...
  Maar persoonlijk vind ik het moeilijk om bij deze heren (Bush-posse) de wapenindustrie, powerplay en verborgen agenda's uit te sluiten als factors in the equation.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. @Tim Dog, het is je zeker ontgaan dat de stalkende beroepsleugenaar vertelt dat de aanval op a'stan niets met 911 te maken zou hebben. Was het je niet ontgaan dan vind ik het vreemd dat je daar niet op reageert want dat is toch echt wat de msm verkondigt, of ben je van mening dat de msm ernaast zit en dus niet te vertrouwen is?

  BeantwoordenVerwijderen
 156. "ik heb verteld dat de msm ons had medegedeeld dat de aanslag van 911 was voorbereid door al-qaida met osama aan het hoofd vanuit grotten in a'stan."

  Nou, maak maar hard dan.
  Ik heb hard gemaakt dat de aanslagen op 911 oa in duitsland en spanje zijn voorbereid.

  Maak jij dan nu eens hard dat de MSM ons heeft medegedeeld 911 vanuit grotten in afghanistan is voorbereid.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. ""Ik heb hard gemaakt dat de aanslagen op 911 oa in duitsland en spanje zijn voorbereid""

  Je hebt helemaal niets hardgemaakt zoals het een beroepsleugenaar betaamt. Het eerste linkje werkt niet, en het tweede linkje vertelt helemaal niet dat de aanslag van 911 is voorbereid in duitsland en spanje, het vertelt bv dat Atta student was in spanje, en dat al-qaidacellen zouden verblijven in diverse landen waaronder spanje en duitsland, maar er worden nog tig landen genoemd, dus je lult weer uit je nek. Jij ontkent dat ons was medegedeeld door de msm dat de aanslag door al-qiada vanuit a'stan onder leiding van osama die en in een grot zou wonen voorbereid was. Ik heb gvd een
  artikel geciteerd waar staat dat ze een grotten oorlog zouden starten op zoek naar al-qaida en osama naar aanleiding van 911.

  Jij ontkent nu dat de oorlog in a'stan niets met 911 tre maken heeft, maak dat dan eens hard.

  Maar ja, jij bent dan ook een stalkende beroepsleugenaar

  BeantwoordenVerwijderen
 158. @ Tim Dog:

  "ou nou, dat klinkt al wel bijna alsof er een rationele, evenwichtige en goedwillende regering aan de macht was. Zeg maar zo eentje die helder haar doelen omschrijft, en mogelijke alternatieven onderzoekt.."

  Nou, gezien de uitvoering van de interventie in Afghanistan was daar absoluut geen sprake van.
  Maar eerlijk is eerlijk: bush heeft de taliban een 'kans' gegeven: bin laden uitleveren, terroristenkampen ontmantelen, terroristen uitleveren aan de bevoegde autoriteiten, VS volledige toegang geven tot terroristenkampen voor inspectie, vrijlating van alle gevangenen met een andere nationaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. "maar er worden nog tig landen genoemd"

  Yup, wat jouw positie nog verder verzwakt.

  De mijne niet, want ik zei *oa* voorbereid in Duitsland en Spanje.
  Ik heb ook nog de VS genoemd als land waar de aanslagen zijn voorbereid.

  Eigenlijk help je me met het verder ontkrachten van Aart zijn idee dat 911 door 19 kapers in een grot is voorbereid. Dat is dus niet zo.

  Trouwen, de 2e link verwijst naar de 1e link, dus met beetje creativiteit kom je ook tot de informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 160. ""Yup, wat jouw positie nog verder verzwakt""

  Weer regelrechte kolder, ik ben niet degene die van mening is dat de aanslag door al-qaida vanuit grotten in a'stan onder leiding van osama voorbereid is, dat is wat ze ons verteld hebben dmv de msm, dus als iemand zijn positie verzwakt dan is het die van jou broodheren. Verder staat nergens in dat artikel dat 911 in andere landen dan a'stan voorbereid zou zijn.

  Eerst smeek je om m'n aadacht zodat je verlost bent voor een moment uit je miserabele bestaan, geef dan ook antwoord op mijn vraag jouw bewering hard te maken dat a'stan niet naar aanleiding van 911 is aangevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. "ik ben niet degene die van mening is dat de aanslag door al-qaida vanuit grotten in a'stan onder leiding van osama voorbereid is"

  Dus je bent het met mij eens dat er niet 19 personen in een grot zaten die 911 aan het voorbereiden waren.

  Zijn we daar uit.


  "dat is wat ze ons verteld hebben dmv de msm"

  Ach, dat heb je tot nu toe niet hard weten te maken.


  " dus als iemand zijn positie verzwakt dan is het die van jou broodheren."

  Hmm, ik word betaald door degenen die zouden hebben beweerd dat 911 door 19 personen vanuit een grot is voorbereid?

  Kijk, dat maakt jou een complotdenker: omdat ik kennelijk een andere mening heb dan jij ben ik onderdeel van je complot.


  " Verder staat nergens in dat artikel dat 911 in andere landen dan a'stan voorbereid zou zijn."

  Grappig, net beweerde je anders :o)

  "er worden nog tig landen genoemd"

  zeg je notabene zelf..

  Tja, hoe kom je daar onderuit: de complete tijdlijn naar 911 die tig landen noemt...

  BeantwoordenVerwijderen
 162. @tim en truth

  "Eerst hoge woorden over mijn belachelijke idee dat 911 onder anderen is voorbereid in spanje en duitsland.
  Kom ik met links die dat onderschrijven, dan opeens zwijgt hij er verder over en komt de volgende aanval."

  Klopt, ik constateerde gisteren ook al dat hij constant probeert het onderwerp te veranderen.

  Verder geloof ik het overigens wel met geendank, het is inmiddels gewoon een genante vertoning geworden.

  Nog wel even over hetgeen jullie aanstipten over de eis van de VS OBL uit te leveren. Wat dat betreft heeft Tim wel degelijk een punt. Ik denk dat de meeste mensen (inclusief ondergetekende) aannamen dat de leiders van Al Qaida zich in Afghanistan bevonden en dat een AQ-cel verantwoordelijk was voor 9/11. Alleen: een verdenking koesteren is natuurlijk iets anders dan bewijs leveren.

  Nog een jaar nadat de Amerikanen Afghanistan binnenvielen, moest de toenmalige FBI-directeur toegeven dat men wat het eerste punt betreft nog steeds geen bewijzen had: "We think the masterminds of (the Sept. 11 attacks) were in Afghanistan, high in the al-Qaida leadership." Vermoeden is uiteraard iets anders dan bewijs.

  Daar komt nog bij dat de Taliban na het eerste uitleveringsverzoek aangaven best tot uitlevering over te willen gaan, maar dat ze dan eerst bewijzen wilden zien. De Amerikanen weigerden dat (wanneer ze een jaar later geen bewijzen konden leveren, hadden ze die op dat moment natuurlijk ook niet) en weigerden te onderhandelen: uitleveren of oorlog.

  Dat maakt de inval in Afghanistan in elk geval bekeken vanuit het internationaal recht tot een knap dubieuze aangelegenheid.

  Voordat geendank nu gaat roepen dat ik het dus met hem eens ben: de daadwerkelijke planning van 9/11 zoals in eerdere posts van truth aangegeven, was al vrij snel gereconstrueerd. Het gaat om de 'masterminds' die zich in Afghanistan zouden bevinden en de rechtvaardiging van de inval in Afghanistan die daaruit volgde.

  Met wat we tegenwoordig van de structuur van AQ weten, komt het concept van masterminds natuurlijk helemaal op losse schroeven te staan. Over het morele gehalte van de Bush-regering hebben we het dan nog niet eens gehad.

  Blijft uiteraard gewoon staan de regering Bush tov Afghanistan weliswaar - op zijn best - prematuur gehandeld heeft, maar dat het wel degelijk een AQ-cel was die verantwoordelijk was voor 9/11.

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Nog even iets over de MSM, een concept dat hier regelmatig voorbijkomt dankzij geendank en zijn clowneske collega's. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat concept tot op de dag van vandaag niet begrijp.

  Over de media valt natuurlijk best het eea te zeggen (Manufacturing Consent!), maar de media afschilderen als een monolithisch blok in dienst van 'the powers that be' is ook al weer zo'n stupide versimpeling waarop complotters het patent hebben.

  Zo moet ik de eerste complotter nog tegenkomen die mij uit kan leggen waar ik de schitterende reportages van Robert Fisk die in de Independent verschijnen(zo MSM als maar kan) dan moet plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. ""Dus je bent het met mij eens dat er niet 19 personen in een grot zaten die 911 aan het voorbereiden waren.""

  Ik weet niet hoeveel personen volgens rumsfeld of bush en z'n maties in die grotten zaten, ik begrijp ook niet waarom het aantal een punt zou zijn, het punt is dat ons dmv de msm is verteld dat de aanslag het werk van al-qaida zou zijn die het voorbereid zou hebben onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten, en daarom zijn ze a'stan binnengevallen en een grotten oorlog begonnen.

  Maarja volgens jou is dat niet correct, de terroristen zouden niet eens moslims zijn volgens jou, en a'stan zouden ze volgens jou niet hebben aangevallen naar aanleiding van 911.

  Ik heb je gevraagd dat hard te maken, maar in plaats daarvan ben je weer met verdraaien en list en bedrog bezig, precies zoals ik het voorspeld en verwacht had.

  Ik noem je niet voor niets de stalkende beroepsleugenaar.

  "" omdat ik kennelijk een andere mening heb dan jij ben ik onderdeel van je complot.""

  Nee jochie, dat komt weer voort uit jouw troebele geest. Ik heb het over je broodheren omdat je een uitkeringstrekker bent, jij bent eigendom van de staat.

  Nou jochie, ik benieuwd wanneer je het gaat hardmaken dat a'stan niet werd aangevallen naar aanleiding van 911.

  Nou, dat zal lang wachten en heel veel list en bedrog worden, het is echt iedere keer hetzelfde, iedere keer probeer je hetzelfde spelletje te spelen, en iedere keer sta je voor joker .. hahahahaha .. :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Strijders Al-Qaeda ontvluchten grotten
  Gepubliceerd: 11 december 2001 00:00 | Gewijzigd: 14 december 2005 20:30
  TORA BORA, 11 DEC. Honderden strijders van het Al-Qaeda-netwerk zijn het afgelopen etmaal verdreven uit het grottencomplex in de bergen bij Tora Bora, in het oosten van Afghanistan.
  Inhoud van dit dossier
  • Inleiding
  • Foto's en kaarten
  • Aanval op Afghanistan van dag tot dag
  • Reacties Nederland
  • Reacties Westen
  • Reacties Midden-Oosten
  • Documenten & Toespraken
  • Literatuur
  • Nieuws
  • Achtergrond & Analyse

  Over het lot van hun leider, Osama bin Laden, is echter niets bekend. Inlichtingenofficieren van de Afghaanse strijdgroepen zeiden dat hij gisteren was gesignaleerd in de bergen bij Tora Bora. Dat bericht kon niet worden bevestigd.

  De guerrillastrijders van Al-Qaeda verloren de afgelopen nacht veel terrein onder druk van Amerikaanse bombardementen en grondaanvallen van Afghaanse strijders en Amerikaanse commando's. Nagenoeg alle grotten in het gebied werden ingenomen door de Afghaanse strijdgroepen, zei een Afghaanse commandant vanochtend. Veel strijders van Al-Qaeda zouden proberen te vluchten in de richting van de Pakistaanse grens.

  De strijders van Al-Qaeda moeten zich voor morgenochtend Afghaanse tijd (04.30 uur Nederlandse tijd) overgeven, anders worden zij gedood. Dat ultimatum hebben de Afghaanse strijdgroepen vanmiddag gesteld aan een aantal vertegenwoordigers van Al-Qaeda. Tot nu toe hebben de milities van Bin Laden gezegd te willen vechten tot de dood.

  De militaire commandant van de Afghaanse strijdgroepen, Mohammed Zaman, zei dat de troepen van Al-Qaeda zich ,,onvoorwaardelijk moeten overgeven''. Daarna worden zij overgedragen aan de internationale gemeenschap om te worden berecht, aldus Zaman vanmiddag.

  Afgelopen nacht hebben tientallen Amerikaanse commando's, gesteund door helikopters, aanvallen uitgevoerd op het commandocentrum van Al-Qaeda in de bergen bij Tora Bora. Volgens de strijdgroepen zijn de Arabische en Tsjetsjeense strijders van Al-Qaeda uit de grotten verdreven. Nadat zij hun toevlucht hadden gezocht op een aantal bergtoppen werden zij opnieuw vanuit de lucht en vanaf de grond bestookt, aldus de Pathaanse anti-Talibaancommandant Hazrat Ali. ,,We hebben veel grotten ingenomen'', zei Ali. ,,Ze zijn gevlucht.''

  De Amerikanen bestookten de bergen rondom Tora Bora met zware bommen, waaronder ook de 6.800 kilo zware 'Daisy Cutters', explosieven die alles verwoesten in een straal van enkele honderden meters.

  De Amerikaanse regering zal mogelijk morgen de videoband tonen waarin Osama bin Laden zich uitlaat over de aanslagen in de VS. Een onafhankelijke deskundige zal de band uit het Arabisch vertalen. Een woordvoerder verklaarde gisteren dat de band duidelijk laat zien dat Bin Laden voor de aanslagen verantwoordelijk is. Op de band zou Bin Laden zeggen dat de schade van de aanslagen veel groter is dan verwacht. ,,Voor degenen die de band zien wordt duidelijk dat hij (Bin Laden) niet alleen schuldig is aan de gruwelijke moorden, hij heeft ook geen geweten en geen ziel'', zei president Bush. De band zou in Jalalabad gevonden zijn. (Reuters, AP, AFP)

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Afghanen dalen af in ontruimde grotten
  Gepubliceerd: 12 december 2001
  Na acht dagen van gevechten tegen de milities van Al-Qaeda bij Tora Bora staan Afghaanse strijders op het punt het laatste deel van hun missie te voltooien.

  TORA BORA, 12 DEC. De Afghaanse strijders zijn benieuwd wat ze aan bezittingen zullen aantreffen in de inderhaast ontruimde grotten en schuilplaatsen, maar meer nog maken ze zich zorgen over de mogelijkheid op onaangename verrassingen te stuiten, zoals de verborgen aanwezigheid van booby traps. Daarom gaan ze zeer omzichtig te werken. Ze wagen zich slechts zover in de grotten als het daglicht draagt. Ze schreeuwen in de holle, duistere ruimte dat iedereen die daar nog zit, zich moet overgeven. Er komt geen reactie.

  De meeste holtes in de bergwand zijn slechts klein, met openingen die nauwelijks groter zijn dan een deur, of zelfs nog veel kleiner en waar je slechts kruipend naar binnen kunt. Erachter liggen grotten die vaak niet dieper zijn dan een meter of tien. Her en der op de grond treffen de soldaten achtergelaten munitie aan van hun verslagen vijanden. Op sommige muren zijn posters van Palestijnse strijders te zien. In een spelonk, op een hoogte van rond de drie kilometer, liggen een wit kledingstuk, doordrenkt met bloed, injectiespuiten en een tas met infuuszakjes op de grond. Dat duidt er op dat in deze grot gewonde strijders van Al-Qaeda werden behandeld. In een andere grot vinden de soldaten Arabisch-Engelse en Arabisch-Chinese handboeken. Maar niets duidt er op dat de strijders van Al-Qaeda in deze ondergrondse ruimtes hebben geslapen of hun eten hebben bereid. Het lijkt erop dat ze hun maaltijden hebben gebruikt en de nachten hebben doorgebracht in tenminste een aantal grotten die zich nog dieper in de berg bevinden.

  Afgelopen maandag, na dagenlange intensieve bombardementen waarbij Amerikaanse B-52 bommenwerpers ook hun zware daisy cutter-bommen lieten vallen op de ondergrondse stellingen en commandoposten van Al-Qaeda, zetten de Afghaanse strijders vanuit drie posities de aanval in. Een etmaal later is de plek veranderd in een uitgestrekte puinhoop. Waar je tot voor kort vanaf een heuveltop overzicht had over het slagveld, is de grond nu met geweld geëgaliseerd en zijn alle bomen weggevaagd. Stenen gebouwen en schuilkelders zijn weggeblazen. Het omgewoelde terrein ligt bezaaid met hulzen, granaatscherven en de resten van clusterbommen.

  Als de eerste soldaten voorzichtig poolshoogte nemen in enkele grotten, gaan de vuurgevechten en de bombardementen nog gewoon door. Op een bergkam liggen de lijken van drie sluipschutters van Al-Qaeda. Hun lichamen trillen als het zware geluid van geweervuur opklinkt. Bij temperaturen vlak boven het vriespunt beklimmen de Afghaanse strijders de steile bergwanden. Als één groep erin slaagt strijders van Al-Qaeda uit hun grotten te lokken, roept de commandant onmiddellijk luchtsteun in van de Amerikanen of doet een andere groep vanuit een andere positie en verrassingsaanval. De aanvallers verschuilen zich achter rotsblokken en bomen om uit het vizier van hun tegenstander te blijven.

  De strijders van Al-Qaeda trekken zich terug als ze onder vuur komen te liggen. Zeker zeven doden blijven achter als ze in de richting van een ravijn worden gedreven. Maar de aanvallende soldaten zijn er niet zeker van of hun tegenstanders zich niet opnieuw verzamelen in grotten, die dieper de bergen in liggen of dat ze naar elders weten te ontsnappen.

  Dan komt er plotseling een oproep door de radio, die is uitgerust met een zend- en ontvangstinstallatie. Een onbekend aantal strijders, naar eigen zeggen allemaal jonge mannen, wil praten over de voorwaarden voor overgave.

  Als de nacht valt, en de temparaturen tot onder het vriespunt dalen, neemt de onzekerheid weer toe. Zijn er geen sluipwegen waarlangs de strijders die zich tot overgave bereid hebben getoond, in het duister ongemerkt kunnen ontsnappen uit het ravijn waarin ze ogenschijnlijk geen kant op kunnen?

  AP, AFP)

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Tora Bora ("zwart stof") is de naam van een gebied gelegen in de provincie Nangarhar in het oosten van Afghanistan, ten zuidoosten van Kabul en ten zuidwesten van Jalalabad, nabij de grens met Pakistan. Het gebied werd eind 2001 bekend toen in de media en door de Amerikaanse overheid het beeld werd geschetst dat zich in dit gebied versterkte kampen met een uitgestrekt netwerk van tunnels bevonden in gebruik door de Taliban en al Qaida.

  In 2001 was het gebied in gebruik bij al Qaida en men vermoedde dat het hoofdkwartier van Osama bin Laden er gevestigd was. Dit hoofdkwartier werd omschreven als een meerlagig grottencomplex met onder andere hydro-elektrische energievoorziening en hotelfaciliteiten. Er zou tevens een grote hoeveelheid munitie zijn opgeslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Amerikaanse militairen gaan grotten Tora Bora binnen
  22/12/'01 Amerikaanse militairen zullen het verlaten grottencomplex van al-Qaida in Tora Bora binnengaan op zoek naar sporen van Osama bin Laden. De Amerikaanse minister van defensie Donald Rumsfeld heeft dat vrijdag gezegd. Hoeveel militairen er de grotten in Oost-Afghanistan in worden gestuurd wilde hij niet zeggen.
  Volgens Rumsfeld zullen ook niet-Amerikaanse militairen de grotten binnengaan. Vermoedelijk doelt hij daarmee op de Britse speciale eenheden die samen met de Amerikaanse militairen de jacht op al-Qaidastrijders voortzetten.

  De Amerikaanse president George Bush erkende vrijdag dat de Verenigde Staten geen idee hebben waar Bin Laden uithangt. "Maar we zullen hem vinden", zelfs als de verdachte terroristenleider erin is geslaagd Afghanistan uit te sluipen, zei Bush.
  Volgens de president zijn de Verenigde Staten momenteel beter beveiligd tegen terroristische aanslagen dan voor 11 september. Maar het is nog altijd niet 100 procent veilig, gaf Bush toe. "Daarom is het voorkomen van een nieuwe aanslag mijn voornaamste zorg."

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Een ander element in het succes is volgens Atwan de lange termijn strategie. Al toen hij Bin Laden in 1996 de grotten bezocht sprak die over het streven de Verenigde Staten zo ver te krijgen dat ze op ‘moslimgrond’ zouden vechten. Dat zou de islamitische gemeenschap doen ontwaken en de Amerikanen en hun trouwste bondgenoten in een uitputtingsstrijd betrekken.

  De volgende stap is dat Al Qaida in een ideologie, een netwerk verandert. Het bankroet van de Verenigde Staten door de eindeloze oorlogen om olie in het Midden-Oosten is de volgende fase. Zeg maar het scenario dat op de Sovjet-Unie van toepassing was na de invasie in Afghanistan. Al Zawahiri schijnt zich bij deze toekomstvoorspelling te baseren op het bekende boek The rise and fall of great powers van Paul Kennedy.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. @vangalien:

  De MSN speelt een dubbelrol bij de complotdenkers.
  Als de media een complot niet behandelt of zelfs ontkent, dan is dat hen van hoger hand opgedragen door een of andere geheime elitaire organisatie. Dan wordt gesteld dat de MSM een puppet is van de NWO of iets dergelijks en dus alleen leugens en propaganda spuwt.

  Als de media bericht over een complot op een wijze die de complotdenkers aan staat, dan wordt het opeens op een zilveren presenteerblaadje triomfantelijk getoond: het moet wel waar zijn, want het staat in de MSN...

  Opeens is dat geen vazal meer van de elite...

  BeantwoordenVerwijderen
 171. "Ik weet niet hoeveel personen volgens rumsfeld of bush en z'n maties in die grotten zaten, ik begrijp ook niet waarom het aantal een punt zou zijn"

  19 personen die in grotten de aanslagen voorbereiden.
  911 is gepleegd door 19 kapers.

  Tja, we zijn het er beide over eens dat dat niet het geval was.

  "het punt is dat ons dmv de msm is verteld dat de aanslag het werk van al-qaida zou zijn die het voorbereid zou hebben onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten"

  Dat is een punt dat je nog steeds niet hebt aangetoond.
  Die 19 kapers hebben dus volgens jou onder leiding van bin laden in grotten de aanslagen voorbereid.
  Dat is iets dat zelfs niet blijkt uit jouw uitvoerige kopieer/plakwerk over torabora.


  "en daarom zijn ze a'stan binnengevallen en een grotten oorlog begonnen."

  Nee, ze zijn afghanistan binnen gevallen om het taliban-regime omver te werpen, terroristen op te jagen en op te pakken, terroristenkampen te ontmantelen en te pogen er een hun welgevallig regime neer te zetten.
  Onderdeel van die oorlog is inderdaad het bombarderen van grotten, maar niet daar tot beperkt.
  Daarnaast wil het feit dat men Al Qaeda leden vermoede in grotten niet zeggen dat in die grotten ook de aanslagen zijn voorbereid.  Verder probeer je weer heerlijk mijn argumenten te verdraaien.

  Maar zoals verwacht: niemand trapt daar in.

  n begrijpelijk, dit is altijd al je tactiek geweest: neem een bepaalde opmerking, trek die uit het verband en loop daarmee continu te zieken, net zolang totdat barracuda ingrijpt en je berichten wegsnoeit.

  "Ik heb het over je broodheren omdat je een uitkeringstrekker bent, jij bent eigendom van de staat."

  Ach, je hebt kennelijk een hekel aan mensen met een uitkering.
  Vandaar dat je mij aan hen probeert te koppelen.
  Deert me verder niet hoor, ik zie het hebben van een uitkering niet als een schande en ken niemand met een uitkering die om die reden naar de mond van de overheid praat...

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. ""Tja, we zijn het er beide over eens dat dat niet het geval was.""

  Jij zegt het, ik weet het niet, heb jij die mensen continu gevolgd, kende je ze persoonlijk?

  Ik vertelde dat we via de msm te horen gekregen hadden dat de aanslag van 911 door al-qaida voorbereid zou zijn onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten, en zoals ik geciteerd heb is daar geen speld tussen te krijgen. Alleen een stalkende doorgedraaide beroepsleugenaar gaar daar tegen in, maar ja ik weet niet beter dan dat je compleet van de pot gerukt en zwaar door mij geobserdeerd bent, als ik A zeg dan zeg jij automatisch B, omdat je gek bent. Het maakt dan ook niet it wat ik zeg, jij "debunkt" het wel.

  Dus wanneer ik zeg dat we via de msm te horen hadden gekregen dat de aanslag van 911 door al-qaida voorbereid zou zijn onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten en dat daarom a'stan is aangevallen, dan ontken je dat gewoon, dan "debunk" je dat .. hahahaha .. tja dat is toch echt niet te geloven he, het is een ziekte, het is een obsessie.

  Wanneer ik A zeg dat MOET de stalkende doorgedraaide beroepsleugenaar B zeggen, en visa verca, gedreven door z'n dwangneurose.

  ""Nee, ze zijn afghanistan binnen gevallen om het taliban-regime omver te werpen""

  Nee, ze zijn a'stan binnen gevallen naar aanleiding van 911 om al-qaida en osama op te sporen, dat was de aanleding die ons verteld is!! Dat laten de citaten uit de kranten van 2001 overduidelijk zien, hier een citaatje;

  'Strijders Al-Qaeda ontvluchten grotten
  Gepubliceerd: 11 december 2001 00:00 | Gewijzigd: 14 december 2005 20:30
  TORA BORA, 11 DEC. Honderden strijders van het Al-Qaeda-netwerk zijn het afgelopen etmaal verdreven uit het grottencomplex in de bergen bij Tora Bora, in het oosten van Afghanistan.'.

  Zie jij ergens 'taliban' staan? Nee ze hebben het over al-qaida.

  Wat is er toch met jou aan de hand man?

  Dat hele artikel heeft het enkelover al-qaida en osama, de taliban pleegt geen aanslagen buiten a'stan, nog een citaatje;

  'Afgelopen maandag, na dagenlange intensieve bombardementen waarbij Amerikaanse B-52 bommenwerpers ook hun zware daisy cutter-bommen lieten vallen op de ondergrondse stellingen en commandoposten van Al-Qaeda.'.

  Of;

  'In 2001 was het gebied in gebruik bij al Qaida en men vermoedde dat het hoofdkwartier van Osama bin Laden er gevestigd was. Dit hoofdkwartier werd omschreven als een meerlagig grottencomplex met onder andere hydro-elektrische energievoorziening en hotelfaciliteiten. Er zou tevens een grote hoeveelheid munitie zijn opgeslagen.'.

  Enz enz..

  ""Daarnaast wil het feit dat men Al Qaeda leden vermoede in grotten niet zeggen dat in die grotten ook de aanslagen zijn voorbereid.""

  Oh ja;

  'Een ander element in het succes is volgens Atwan de lange termijn strategie. Al toen hij Bin Laden in 1996 de grotten bezocht sprak die over het streven de Verenigde Staten zo ver te krijgen dat ze op ‘moslimgrond’ zouden vechten. Dat zou de islamitische gemeenschap doen ontwaken en de Amerikanen en hun trouwste bondgenoten in een uitputtingsstrijd betrekken.'

  Héé stalkende beroepsleugenaar, je laat voor de zoveelste keer zien wat een raar figuur je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 174. @Geenbrein

  ""Nog even iets over de MSM, een concept dat hier regelmatig voorbijkomt dankzij geendank en zijn clowneske collega's. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat concept tot op de dag van vandaag niet begrijp.""

  Het is heel simpel, wanneer bv Obama of een persvoorlichter van het Witte Huis een persvoorlichting geeft, dan wordt dat door alle persbureau's klakkeloos overgenomen en gepubliceerd, zoals bv dat Irak MVW zou hebben. Het punt is dat de msm niet in staat is datsoort zaken te checken, en zeker niet binnen afzienbaretijd, dus daarom worden datsoort zaken gewoon gepubliceerd ongeacht of het waar of niet waar is, dat weten ze op dat moment niet.

  Dus zo simpel is het, dat betekent dat de perbureau's niet per definitie bewust leugens de wereld in helpen. Zo simpel is het om de media te misbruiken voor propaganda.

  Het is natuurlijk wel zo dat de media naar tig decenia echt wel begrijpen dat ze door de machthebbers misbruikt worden voor propaganda, daar zijn ze iig diverse keren acheraf achter gekomen, maar ze handelen er niet naar, dus je zou ze kunnen verwijten dat ze slaafs zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Tja, geendank: leuke poging om opnieuw mijn argumenten te verdraaien.

  Nogmaals het citaat:

  "Nee, ze zijn afghanistan binnen gevallen om het taliban-regime omver te werpen, terroristen op te jagen en op te pakken, terroristenkampen te ontmantelen en te pogen er een hun welgevallig regime neer te zetten. "

  Je hebt het tegendeel niet bewezen: jouw nieuwsartikel past daar gewoon in.

  Verder staat nergens in je artikel dat vanuit die grotten 911 is voorbereid.
  En daar hadden we het over: de 19 personen die 911 hebben gepleegd die dat vanuit grotten zouden hebben gedaan.

  Tja, dat kun je niet aantonen.
  Vandaar ook dat je stelt:

  "Jij zegt het, ik weet het niet"

  BeantwoordenVerwijderen
 176. "Het is heel simpel, wanneer bv Obama of een persvoorlichter van het Witte Huis een persvoorlichting geeft, dan wordt dat door alle persbureau's klakkeloos overgenomen en gepubliceerd"

  Ik zou zeggen, geef eens een voorbeeld.

  Wedden dat je dat niet lukt?

  BeantwoordenVerwijderen
 177. """Nee, ze zijn afghanistan binnen gevallen om het taliban-regime omver te werpen, terroristen op te jagen en op te pakken, terroristenkampen te ontmantelen en te pogen er een hun welgevallig regime neer te zetten. """

  Ja, dat zeg jij, ik heb diverse krantenartikelen uit 2001 geciteerd die een heel ander verhaal vertellen, ze zijn na 911 a'stan binnengevallen om al-qaida en osmama in de grotten op te sporen. Ondanks dat ik die artikelen geciteerd heb zodat je het kan lezen blijf je het ijskoud ontkennen, jij bent echt niet goed bij je hoofd. En het is niet eens zo dat ik zeg dat dat daadwerkelijk de reden was, ik geef aan dat jouw geliefde msm met die verhalen op de proppen kwam. En nu beweer je ijskoud dat ze gelogen hebben?

  En waar zijn de citaten van jouw artikelen die jouw verhaal bevestigen?

  ""Ik zou zeggen, geef eens een voorbeeld.

  Wedden dat je dat niet lukt?""

  Weer zo'n achterlijke opmerking, ik gaf toch al een voorbeeld van de MVW waar de media toentertijd vol mee stond, of wat dacht je van het verhaal dat de Irakeze soldaten in koeweit confeuse baby's zouden mishandelen voor de aanvang van de eerste golgoorlog?!

  En dit is de reden waarom ik je de stalkende beroepsleugenaar noem, jij bent echt heel ver heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 178. "ik gaf toch al een voorbeeld van de MVW waar de media toentertijd vol mee stond"

  Nee hoor, je hebt geen enkel artikel getoond uit de MSM waarin klakkeloos wordt aangenomen dat Irak MVW had.

  en wat de artikelen betreft over afghanistan: geen enkel artikel stelt dat ze naar afghanistan gingen, puur om een grottenoorlog te voeren.
  Dat dat onzin is weet iedereen.
  alle punten die ik opnoem zijn gebeurd.
  De taliban is uit de macht gezet, er zit een VS-gewillige regering, terroristen zijn opgejaagd en opgesloten in geheime cia-gevangenissen, terroristenkampen zijn ontmanteld.

  Jij probeert nu net te doen alsof ze in afghanistan alleen wat grotten hebben leeggemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Ga je nu ook nog ontkennen dat we niet via de msm dood werden gegooid met dat Irak MVW zou hebben?? Hoe weet jij uberhaupt dat Irak MVW zou hebben?? Precies, via de msm!! Dus ik kan het weldegelijk aantonen, en waarom reageer je niet op de confeuse baby's!!

  En waar zijn jouw artikelen die jouw stelling onderbouwen dat ze a'stan niet naar aanleiding van 911 zijn binnengevallen, en dat ze niet naar aanleiding van 911 in a'stan in grotten opzoek waren naar al-qaida en osama??

  Jij toont voor de zoveelste keer aan dat je ook nog een troll bent.

  Waar zijn jouw geciteerde krantenartikelen die jouw stelling onderbouwen, waar zijn die??

  BeantwoordenVerwijderen
 180. "Ga je nu ook nog ontkennen dat we niet via de msm dood werden gegooid met dat Irak MVW zou hebben?"

  Nee hoor, dat ontken ik niet.

  maar jij stelt dat de MSM die bewering van de VS klakkeloos overnam.

  Tja, toon maar aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 181. "Waar zijn jouw geciteerde krantenartikelen die jouw stelling onderbouwen"

  Mja, je bent het dus met mij oneens dat de vs (al dan niet samen met coalitiegenoten) de taliban heeft verjaagd, een nieuwe regering in afghanistan heeft aangesteld, dat terroristen zijn opgesloten in geheime cia-gevangenissen, etc?

  Zeg het maar hoor, want als dat zo is, dan zal ik dat zeker onderbouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 182. ""Tja, toon maar aan.""

  Dat ze het gepubliceert hebben is een feit, anders hadden wij het niet geweten.

  Wat is dit toch voor kolder?

  Misschien maak ik een hele grote fout met mijn poging jou serieus te nemen.

  Hoe kan je ontkennen dat de mededeling dat Irak MVW zou hebben niet klakkeloos overgenomen en gepubliceer was door de msm, hoe weet je anders waar ik het over heb?!

  Nogmaals, ik maak waarschijnlijk een hele grote fout met de poging jou serieus te nemen, ik begin er nu echt voor te vrezen dat je letterlijk geestelijk invalide bent.

  En als dat zo is dan is dat zeer treurig en zou ik er eigenlijk mee moeten stoppen want dan wil ik je niet kwetsen. Maar ja, ik weet niet wat er met je aan de hand is, maar dit gaat veels te ver, het is letterlijk ziek waarmee je bezig bent, en tevens ziekmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Tja, jij zegt dat het klakkeloos is overgenomen.

  tja, toon maar aan dan.

  en dat kun je kennelijk niet, want in plaats van daar energie in te steken en mij de mond te snoeren steek je die energie in het reageren op mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 184. ""Tja, jij zegt dat het klakkeloos is overgenomen.""

  Irak had geen MVW, dus ze kunnen het alleen maar klakkeloos overgenomen hebben.

  Effe serieus nou, waar ben je in godsnaam mee bezig, wat denk je met je kolder te bereiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 185. "Irak had geen MVW, dus ze kunnen het alleen maar klakkeloos overgenomen hebben."

  Heerlijke redenatie..

  En geen enkel artikel van jouw zijde waaruit blijkt dat de MSM het klakkeloos aan nam...

  Kortom, je zwamt maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Een klassieker uit de "MSM"

  Debat tussen schrijver van 911-complotboek en een afgevaardigde van Al Qaeda..

  http://www.youtube.com/watch?v=Q_OIXfkXEj0

  BeantwoordenVerwijderen
 187. ""Kortom, je zwamt maar wat.""

  Nee, jij zwamt maar wat zoals gewoonlijk, toon maar eens aan wat voor onderzoek de msm gedaan heeft naar de MVW voor de aanvang van de tweede golf oorlog, en lever vooral de citaten aan wat de uitkomst van het onderzoek was!!

  En waar blijven je citaten van de krantenartikelen die jouw stelling bevestigen dat a'stan niet werd aangevallen naar aanleiding van de aanslag van 911, en dat 911 niet door al-qaida onder leiding van osama in a'stan vanuit grotten voorbereid zou zijn??

  Als die krantenartikelen er zouden zijn dan had je ze allang geciteerd, dat heb je niet gedaan wat inhoudt dat die artikelen er niet zijn, wat betekent dat je weer aan het liegen en bedriegen bent!!

  Ik noem je niet voor niets de doorgedraaide stalkende beroepsleugenaar die last heeft van obsessies en dwangneuroses.

  Voor de zoveelste keer bewijs je dat je geen knip voor de neus waard bent, en ondanks dat wéér bewezen is dat je alles bijelkaar liegt ga je gewoon door met je gemekker, jij hebt een totaal gebrek aan zelfrespect. Baggercudanls.blogspot.com is jouw leven dus blijf je gewoon reageren op dit draadje netzolang totdat ik genoeg heb van deze waanzin waarna jij je mij weer een "debacle" in m'n schoenen zal proberen te schuiven waar je het na jaren nog over zal hebben. Jij bent ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Ach jee, nu moet ik voor jou op zoek gaan naar onderbouwing voor jouw argumenten?

  Zo werkt het niet, jij beweert, dus jij bewijst.

  Tot die tijd zwam je maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 189. ik vind je redenatie overigens geweldig:

  dus als de vs meldt dat ze vinden dat irak mvw heeft, dan mag de MSM pas berichten over dat gegeven nadat de MSM zelf een onderzoek heeft gestart in irak om die bewering op feitelijke juistheid te controleren en dan pas een artikel erover te schrijven..

  De MSM mag dus niet schrijven dat de VS beweert dat irak MVW heeft, niet schrijven over powel die dat met satelietbeelden probeert aan te tonen, niet schrijven over dat de vs een coalitie vormt om irak aan te vallen ondanks dat ze geen resolutie hebben van de vn wegens gebrek aan bewijs, etc...

  eerst moet de MSM zelf maar kijken of die wapens er zijn, anders zijn ze te klakkeloos...

  Tja, logisch :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 190. ""De MSM mag dus niet schrijven dat de VS beweert dat irak MVW heeft""

  Dus je erkent nu toch maar dat de msm klakkeloos publiceert wat de VS beweert.

  Dat bewijst dus hoe makkelijk het is om de msm te misbruikenvoor propaganda.

  Dat is exact wat ik al zei, maar gedreven door je obsessie en je dwangneurose moest je het van je eerste reflex "debunken"!!

  En waar zijn je citaten van de krantenartikelen die jouw stelling onderbouwen dat a'stan niet is aangevallen naar aanleiding van 911, en dat 911 niet voorbereid en uitgevoerd werd door al-qaida met osama aan het hoofd in a'stan vanuit grotten?

  Waar zijn je citaten nou????????

  BeantwoordenVerwijderen
 191. "Dus je erkent nu toch maar dat de msm klakkeloos publiceert wat de VS beweert."

  Het lijkt me niet meer dan logisch dat de MSM publiceert wat de VS zegt.
  Maar dat wil niet zeggen dat ze het klakkeloos overnemen.

  Als de VS zegt dat irak wat hun betreft een dreiging voor ze is vanwege het hebben van MVW, dan is dat nieuws. Of het nu waar is of niet: de VS vindt dat het waar is en gaat daar tegen actie ondernemen.

  Of de VS gelijk heeft, dat moet jij als lezer bepalen. Dat hoeft de MSM niet te doen.

  Dan geldt hetzelfde als in deze discussie: De VS beweert, dus die mag het aantonen. Dat is de scepsis die je als lezer zou moeten hebben. Je moet niet altijd klakkeloos aannemen wat iemand in de krant beweert.


  "Dat bewijst dus hoe makkelijk het is om de msm te misbruiken voor propaganda."

  Als je goedgelovig bent wel ja.

  En, geloofde jij de VS toen die zeiden dat irak mvw had en daardoor een bedreiging was voor de vs en de rest van de wereld?

  BeantwoordenVerwijderen
 192. "En waar zijn je citaten van de krantenartikelen die jouw stelling onderbouwen dat a'stan niet is aangevallen naar aanleiding van 911"

  Heb ik nooit beweerd, dat maak jij ervan.

  Maar gezien je vraagstelling: volgens jou is Afghanistan aangevallen om Bin laden en Al Qaeda de grotten uit te jagen?
  Er was geen enkele andere reden voor de inval in Afghanistan?


  "dat 911 niet voorbereid en uitgevoerd werd door al-qaida met osama aan het hoofd in a'stan vanuit grotten?"

  Daarover heb ik 2 links gegeven die uitvoerig het pad naar 911 beschrijven.
  Dat jij dat negeert is mijn probleem niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Je bevestigt dus gewoon wat ik al eerder zei, alleen vanwege je dwangneurose en je obsessie voor mij kon je je eerste reflex niet bedwingen en moest je het "debunken".

  ""Of de VS gelijk heeft, dat moet jij als lezer bepalen. Dat hoeft de MSM niet te doen.

  Dan geldt hetzelfde als in deze discussie: De VS beweert, dus die mag het aantonen. Dat is de scepsis die je als lezer zou moeten hebben. Je moet niet altijd klakkeloos aannemen wat iemand in de krant beweert.""

  Ja, en wanneer je dat doet dan loop jij te bléren 'complotters zus en complotters zo'!!

  Wat ben je toch een mafkees!!

  En waar zijn je citaten van de krantenartikelen die jouw stelling onderbouwen dat a'stan niet is aangevallen naar aanleiding van 911, en dat 911 niet voorbereid en uitgevoerd werd door al-qaida met osama aan het hoofd in a'stan vanuit grotten?

  Waar zijn je citaten nou????????

  BeantwoordenVerwijderen
 194. Daarover heb ik 2 links gegeven die uitvoerig het pad naar 911 beschrijven.
  Dat jij dat negeert is mijn probleem niet.

  BeantwoordenVerwijderen