vrijdag 17 juni 2011

Kippengaas

Barracuda had gedacht dat de onzin over FEMA-kampen nu toch echt verleden tijd was. Een jaar of wat geleden zagen doorgeschoten Amerikaanse complotters elk stuk kippengaas aan voor een potentiële gevangenis, die ten doel zou hebben om ongehoorzame Amerikaanse burgers, waaronder vanzelfsprekend de nooit in de pas lopende complotters, levenslang op te sluiten. Of misschien wel te vergassen.

Een kamp waarvan complotters absoluut overtuigd waren dat het bestond bleek gewoon een hal voor de reparatie van Amtrak-treinen. De bewuste getraliede draaideuren bestonden al niet eens meer en het filmpje dat ongeveer overal op internet te zien was, was 19 jaar oud. Een ander kamp in Wyoming bestond helemaal niet. Enkele sluwe complotters hadden een foto van een Noord-Koreaans concentratiekamp op internet gezet en daar doodleuk het logo van Home Land Security op geplakt.

Merkwaardig dan weer dat complotters dit soort berichtgeving of niet leest of bewust negeert, want: 'Binnenkort FEMA Concentratie kampen en de Staat van beleg in Amerika ? (video),' kopt beheerder Henk van christencomplotblog Weekwaakzaam, die ook nooit verder kijkt dan zijn neus lang is. 'Het zijn wel degelijk kampen om mensen in op te sluiten,' vervolgt Henk, natuurlijk zonder toelichting. 'De vraag die sceptici stellen is, het duurt al zolang het is inmiddels 2011, hoe lang duurt het nog voordat we die zogenaamde kampen dan zien? 'Het heeft al met al toch nog dik 5 jaar geduurd maar steeds meer mensen beginnen nu toch in te zien dat het kennelijk bijna zover is. Concentratie kampen en staat van beleg.'

Maar gelukkig hebben we de video's nog. En wat moet ons nu weer overtuigen? Knip- en plakwerk van een complotter die zwaar leunt op de reportages van Jesse 'Bluto' Ventura. Die weer vrolijk begint over FEMA doodskisten die even buiten Atlanta zouden zijn opgeslagen. Geen complotter die het heeft gecheckt: de doodskisten zijn niet van FEMA, maar van fabrikant Vantage Products. Die ze niet eens aan FEMA levert. Geweldig speurwerk weer.

Pas echt leuk in de video van Henk is iemand die de Alex Jones Show belt en zegt dat hij de reportage van Ventura heeft opgenomen, waarna hij zomaar werd gewist! En reken maar dat Henk ook dat weer gelooft.

2 opmerkingen:

 1. Die concentratiekampen zijn bedoeld voor mensen die zich niet houden aan het verbod op onverdoofd slachten, heb ik me laten vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De snoeiharde feiten worden snoeihard aan stukken gesnoeid hier.

  Hoeveel kampen heeft men daar opgezet? 800?

  Uiteraard ziet onze blogger de correlatie tussen deze kampen en patriot act I niet. Enkel fantazinsels. Maar luister toch even! Het is echt waar! Bush heeft het zelf ondertekend! ''hou je smoel, complotter'' En Patriot Act II dan?
  ''Zwijg complottengesmeur!!'

  Martial law, Fema camps. Zelfs Sherlock zou hier niet te moeilijk over doen. De verbanden zijn duidelijk te leggen. Een goeie blik op de geschiedenis en het is duidelijk wat hier voorbereid wordt. Het is enkel een kwestie van tijd.

  Case Closed.

  Madame Comploteska zegt Grutski.

  BeantwoordenVerwijderen