vrijdag 10 juni 2011

Getild

Of er iets van waar is, kan de nieuwsdienst van dit blog niet beoordelen, temeer daar de post bij eKudos nogal summier is, maar boos is complotter Lightforce in elk geval (en geen fan van Barracuda). Nu gelooft Barracuda niet dat Micha 'aluhoedje' Kat, uitbater van het compleet gestoorde Klokkenluideronline, enkele maanden terug met een geldbuidel naar Thailand is gevlucht. Dat hij nogal eens in die contreien verblijft is volgens welingelichte kringen te danken aan zijn vriendin, die in de reisbranche werkzaam is, al maakt Kat zijn achterban graag wijs dat hij een soort van politiek vluchteling is.

Maar stel nu eens dat dit berichtje voor de rest wel klopt: welke idioot doneert er nu in godsnaam 10.000 euro aan iemand die alleen nog maar camera's volspuugt en Comedy Capers video's maakt? Dames en heren complotters, voor echt leuke video's hoeft u helemaal niets te doneren. Kijk hier maar:

5 opmerkingen:

 1. Deze man die zich Micha Kat noemt, (je zou maar zulke naamgevende ouders hebben)heeft een communicatiebedrijf. In opdracht van (AIVD?) geeft deze pseudo- anarchist workshops en peperdure mediatraining on the job, inclusief gelikte handycam youtubeclipjes die via rollenspel en altijd maar toevallig voorbijkomende sleutelfunctionarissen de boel bij de neus neemt. Een uiterst slimme vent, die alleen met losse flodders wild in de rondte mag schieten. Komisch is om te zien hoe ingelogde ambtenaren, elkaar in de haren vliegen, vooral als er weer iemand met boerenverstand op de site kritische vragen durft te stellen, omgekeerde wereld, typisch ambtenaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem de laatste tijd nog maar zelden een kijkje op Klol. Vroeger was het nog lachen geblazen, tegenwoordig is het vooral genant.

  Niet alleen dat Kat steeds vreemdere capriolen uit moet halen om aandacht te genereren, maar vooral omdat tegenwoordig echt minimaal de helft van de reacties op Klol geplaatst wordt door mensen die serieus hulp nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloggende ambtenaren zoals te verwachten is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft iemand Kat al verteld dat zijn cameraman een AIVD mol is?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klokkenluideronline is een grote molshoop en fabeltjeskrant tegelijk, het jdfabeltje trekt zwakgelovige thomassen.door de mand gevallen met de groeten aan wim dankbaar en zijn onderknuppels Die het old school good and bad guy spelletje meespelen

  BeantwoordenVerwijderen