vrijdag 16 september 2011

Ondergronds

Het is toch wat. Onlangs schreef Barracuda dat zelfbenoemd verzetsheld Jacob Lageveen van de 'actiegroep' NederlandVrij een filmpje namens Anonymous Nederland in elkaar had geflanst, waarin NOS, RTL en SBS Nieuws even flink op hun nummer kregen. Die onthulling vond Lageveen uit het Friese Lemmer blijkbaar niet zo leuk, want prompt werden alle sporen gewist. Hij sloot zijn LinkedIn account en schoonde zijn Facebook op. Weg plaatje met het masker.

En nu wil Lageveen ook van NederlandVrij af, dat op zijn naam staat en door hemzelf gehost wordt. 'Naar aanleiding van voortdurende drukte (...) is Nederland Vrij op dit moment in gesprek gegaan met een andere grote verzetsgroep. Deze partij heeft interesse getoond in de overname van het domein en de hosting, alsmede het ondersteunen van Nederland Vrij met nieuwe redactieleden.'

Andere grote verzetsgroep? Nooit geweten dat NederlandVrij een verzetsgroep was. Laat staan groot. We geloven trouwens niks van deze dienstmededeling. Jacob gaat gewoon ondergronds, uit angst dat hij bij een volgend filmpje met een of andere robotstem meteen wordt opgepakt door Friese koddebeiers.

7 opmerkingen:

 1. ‘Binnen tien jaar oorlog in Europa’

  Jacek Rostowski, de Poolse minister van Financiën, die niet bekend staat als raaskallende populist, vertelde het Europees Parlement:

  Er is geen twijfel dat we in gevaar zijn. Europa is in gevaar.

  Hij verwees in zijn toespraak naar een recent rapport van de Zwitserse bank UBS, waaruit blijkt dat uittreding uit de euro enorme gevolgen heeft voor de economie van dat land, of dat nou zwak (Griekenland) of sterk (Duitsland) is. De invloed van Europa (“soft power”) in de wereld zou sterk teruglopen. “Eurolanden zouden niet meer overhouden dan een fluisterstem op het wereldtoneel”, aldus het rapport. Daarin staat ook dat in de geschiedenis monetaire unies nooit vreedzaam uiteengaan: dat gaat altijd gepaard met (burger)oorlog of een vorm van ondemocratisch bestuur.

  Rostowski vertelde in het Europees Parlement over een gesprek dat hij laatst had met een vriend die aan het hoofd staat van een grote bank.

  Hij vertelde me: ‘Weet je, na al deze politieke en economische schokken is het onwaarschijnlijk dat we een oorlog kunnen voorkomen in de komende tien jaar’. Een oorlog, dames en heren. Ik denk er serieus over na om alvast een verblijfsvergunning voor de VS te regelen, voor mijn kinderen.

  http://euobserver.com/18/113625

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit komt omdat Barracuda Lageveen ontmaskerd heeft.
  If you are not anonymous, you are not Anonymous. De roofvis heeft toegeslagen, puik werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, dat leek me niet zo moeilijk. Hij kon zijn mond niet houden, vooral niet bij KLOL, dat hij iets met die filmpjes te maken had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even snel een kijkje genomen op NederlandVrij. In eerste instantie denk je dan dat het best een aardige site is. Het nieuws is relevant en wordt niet op een schreeuwerige manier gebracht. De wereldvreemde malloten die Anarchiel.com ontsieren ontbreken goddank ook.

  En dan scroll je naar beneden en zie je de kop: "The Bloodlines of the Illuminati and their principles, goals and ideals" en denk je: au, wegwezen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Arminius:

  "Een oorlog [in Europa], dames en heren. Ik denk er serieus over na om alvast een verblijfsvergunning voor de VS te regelen, voor mijn kinderen."

  Een mogelijke oorlog in Europa... en dan vraag je een verblijfsvergunning aan in Amerika?? Het land zonder competitieve industrie, die alleen nog maar dollars en staatsobligaties exporteert totdat ook deze uiteindelijk waardeloos zullen worden. En dan zit je in een land met slechts schulden (aan China notabene), geen produktiecapaciteit, onvoldoende grondstoffen om zichzelf te kunnen voorzien... en met een defensie-apparaat waaraan ze 54% van de wereldwijde besteding aan uit geven... En daar wil je dan met je kinderen naar toe omdat je denkt dat het daar vrede zal blijven?

  Lijkt me een slecht plan Arminius...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is hier opeens vreselijk saai. Iedereen is het met elkaar eens.

  BeantwoordenVerwijderen