dinsdag 6 september 2011

Handjes

De Mariko Hari-affaire woekert voort. Nou ja, laat dat Hari maar gerust weg. Een aantal weken geleden nog riepen de complottertjes in koor dat GroenLinks-kamerlid Mariko Peters danste voor de CIA, omdat zij een Amerikaans paspoort had. Mariko mocht de Atlantische agenda uitrollen binnen de geitenwollen sokken-pacifisten en milieu-fetisjisten. Zoiets.

En natuurlijk was Mariko on top of it ook weer een Bilderberger. 'In het filmpje hierboven zien we hoe Mariko medio 2007 wordt ‘gebracht’ als Bilderberg-politica door Bilderberg-krant NRC Handelsblad. De eerste Bilderberger van NRC, Ben Knapen, werd lid van het kabinet-Rutte. Ook hij is dus verbonden via de Bilderberg-omerta om Mariko te blijven dekken.'  Ter info: Knapen was tot 2008 vrije correspondent in Zuidoost Azië, dus dat klinkt weer heel erg logisch allemaal.

Tevens lijkt Nederland een kleine spil in het netwerk van Bilderbergers – Gladio – Nato en diverse satanische groeperingen, waarin diverse hooggeplaatste Nederlanders waarschijnlijk hun ziekelijke driften aan zullen wenden.

Waarschijnlijk? Yep. Want zoals wel vaker als complotters geen stevige leest kunnen schuiven in de slappe stof van vermoedens en beschuldigingen, laten ze het onderwerp Mariko Hari weer even snel vallen. Want veel interessanter zijn de handjes van Mariko Loemarie. Om preciezer te zijn: Haar duivelse linkerhand. Daarmee stond ze laatst afgebeeld in de Volkskrant. Bij Anarchiel: 'De combi zwart quasi-arbeidersjasje en dito gekreukelde rok - en check de deuk in het tietengebied waar de pen of de mobiel kopjes heeft gegeven - zijn inderdaad veelzeggend. Ze kent het schaakbord. “Ik ben 1 van jullie en doe hier Goed Werk”, is haar boodschap.'

En dan hebben we haar verticaal afgeplatte staart nog niet eens gezien, of haar wijde keelzak waarmee zij relatief grote prooien kan doorslikken. En niet te vergeten haar gevorkte tong, die ze nog kon net binnenhouden voordat de fotograaf met huid en haar werd opgevreten. Gelukkig hebben we de foto's nog.

108 opmerkingen:

 1. Ome Willem met: deze vuist op deze vuist loemenarie signaal voorbereiding van 911 ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tegen de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie is aangifte gedaan van verkrachting.

  Om wie zou het nu gaan?

  Kom er maar in Micha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Arminius

  Zal mij benieuwen hoe betrouwbaar de getuigen/slachtoffers deze keer zijn. De vorige had zich gewoon 500 euro laten betalen door een journalist om aangifte te doen.

  Voor Micha is het uiteraard voldoende aanleiding om - voor de vijftigste keer dit jaar - te verklaren dat de revolutie nu echt op het punt van uitbreken staat en Demmink het Koningshuis, de MSM en de hele Bilderberg-santekraam in zijn val mee zal slepen.

  On topic: Ik heb helemaal niks met politici en al helemáál niet met Groen Liberaal, maar die hele Mariko Peters affaire is niet meer dan een hype. Compleet oninteressant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @arminius: wederom uit de hoek van de advocaat van Baybassin...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Piemelvoordegladiolen, wat ga je zeggen wanneer Demmink schuldig bevonden wordt aan verkrachting?

  En over die 500 euro, de persoon in kwestie ontkent dat.

  Is het niet zo dat je Demmink zo graag vrij wilt pleiten omdat Micha cq een "complotter" er zo mee bezig is?!

  Is dat dan niet heel erg treurig?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja, justitie die haar eigen topman gaat onderzoeken, daar zal/kan niet veel goeds uitkomen.

  Het OM besloot voor de behandeling van het hof na een oriënterend onderzoek de secretaris-generaal na de eerder gedane aangiften niet te vervolgen. Daar was ,,geen enkele grond voor'', liet justitie toen weten.

  Eens kijken of men nu wel 'ballen' heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Truth

  Ben jij ook zo benieuwd hoeveel Baybasin's vriendjes deze 'getuigen' betalen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, het is bijna 28 september

  Gebiedsontwikkelaar Chipshol mag secretaris-generaal Demmink (ministerie van Justitie) horen over de Haarlemse rechterswissel. Begin 2005 veroordeelden 3 rechters Schiphol wegens een onterecht bouwverbod tot het betalen van schadevergoeding aan Chipshol. Vlak voor het bepalen van het schadebedrag werden zij eind 2006 vervangen. Tijdens getuigenverhoren in juni legden diverse rechters onder wie toenmalig president Bakker tegenstrijdige verklaringen af over de rechterswissel. Chipshol wil daarom aanvullend 7 getuigen verhoren, waaronder Justitie-topman Demmink. Volgens de rechter commissaris is er "toereikende grond" om dit verzoek te honoreren.

  http://www.schipholwanbeleid.nl/?sid=82&nid=921

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vraag me af waarom mensen die anderen als schapen betitelen zoiets gewoon als zoete koek slikken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. TH, jij zou een kinderlokker nog niet herkennen als hij wordt aangetroffen samen met een kind, zijn broek op zijn enkels en zijn leuter onder de stront.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ""Ben jij ook zo benieuwd hoeveel Baybasin's vriendjes deze 'getuigen' betalen?""

  Dus wanneer meerdere personen aangifte doen wegens verkrachting door één persoon dan vind jij dat daar helemaal geen onderzoek naar gedaan hoeft te worden, m.a.w. aangiftes wegens verkrachting hoeven volgens jou helemaal niet onderzocht te worden.

  Fijne wereld waarin jij wilt leven, bv het vaticaan zal erg blij met jou zijn, al die vermeende pedo-verkrachtingzaken zijn enkel laster om de kerk zwart te maken, toch @piemelvoordegladiolen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tja, Arminius: geef dan eens bewijs dat de heer Demmink zich inderdaad daar schuldig aan maakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Dus wanneer meerdere personen aangifte doen wegens verkrachting door één persoon dan vind jij dat daar helemaal geen onderzoek naar gedaan hoeft te worden"

  beter lezen: hij is er benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. truth hurts zei...
  "Dus wanneer meerdere personen aangifte doen wegens verkrachting door één persoon dan vind jij dat daar helemaal geen onderzoek naar gedaan hoeft te worden"

  beter lezen: hij is er benieuwd naar.

  6 september 2011 10:14


  Hey doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR je kan je dwangneurose die voortkomt uit je obsessie voor mij wéér niet bedwingen, als je het toch niet kan laten om op mij te reageren, hier;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tja, Arminius: geef dan eens bewijs dat de heer Demmink zich inderdaad daar schuldig aan maakt..

  Tsjakka!!


  De Demmink Doofpot-webversie.pdf

  Maar jou kennende, ga je mij ongetwijfeld weer vertellen dat er helemaal niks van klopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @truth

  De complottertjes maken zich weer eens blij met een dooie mus.

  Over de obsessie van sommige complotters met onbenullige zaken als pedofilie valt trouwens ook wel het een en ander te zeggen, maar dat laat ik aan eenieders verbeelding over. 9/11 gáát tenminste nog ergens over. Pedocomplotten gaan helemaal nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ""Pedocomplotten gaan helemaal nergens over.""

  Preciessss, het kindermisbruik van bv de katholieke kerk gaat helemaal nergens over, of dat pedonetwerk van die gast die op een kinderdagverblijf werkte gaat ook helemaal nergens over, dat zijn slechts hersenspinsels van "complotters", toch @piemelvoordegladiolen!!

  En dan ook nog zo'n opmerking durven maken;

  'Over de obsessie van sommige complotters met onbenullige zaken als pedofilie valt trouwens ook wel het een en ander te zeggen'

  Onbenullig?? Ik hoop echt dat jij geen kinderen hebt, dwaas!!

  En dan ook nog die insinuatie!!

  Jullie zijn echt héééél fout volk, gatverdamme!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wist wel dat dat de stoppen onmiddellijk zou doen doorslaan:P

  Yup, pedocomplotten gaan nergens over. Het idee dat George Bush opdracht zou hebben gegeven vliegtuigen in de Twin Towers te boren, is natuurlijk ook volstrekt idioot, maar indien het waar zou zijn, zou het in elk geval nog van enig historisch belang zijn.

  Of Joris Demmink zijn orgaan ooit in iets gestoken heeft waarin hij het niet had moeten steken, is alleen interessant voor mensen die heimelijk dezelfde wens koesteren. Je hoeft geen psychiater te zijn om wantrouwig te worden bij de obsessie met sexuele smeerpijperij van Micha Kat en de rest van de psychopaten op Klol.

  Complotters moeten trouwens niet jammeren over insinuaties. Zelf doen ze niet anders. Het wordt tijd het complotschorem zélf maar eens te gaan belasteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zoontje van vier van @piemelvoordegladiolen komt thuis en vertelt te zijn verkracht door de meester, waarop @piemelvoordegladiolen tegen z'n zoontje zegt; 'ja sorry hoor zoon maar papa heeft geen tijd voor datsoort onbenullige zaken want het heeft absoluut geen enkel historisch belang, papa heeft véééél belangrijkere zaken aan z'n hoofd, zoals het debunken van bv de mensen die zeggen dat wtc7 niet ingestort kan zijn door een kantoorbrand, daar heeft papa al zijn energie voor nodig'.

  Tja, de logica volgens @piemelvoordegladiolen, kindermisbruik onbenullig vinden maar zich wel dag in dag uit schuimbekkend druk maken om de "complotters".

  Jij bent compleet gestoord, eindelijk komt het ware gezicht naar boven, en het is nog véél enger en smeriger als ik had gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. kill the messenger, man dat is al zo oud als de welbekende weg naar Kralingen.

  Insinueren dat hier GEEN sprake is van een complot, [Demmink] is op zich al een complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ""Insinueren dat hier GEEN sprake is van een complot""

  Dat zeg je nou wel, maar volgens hun is Demmink het slachtoffer van een groep mensen die het op hem voorzien zouden hebben.

  Het is slechts een theorie want er is geen bewijs voor, dus hoe noem je zoiets dan ook al weer .. hmmmmm .. oh ja, een complottheorie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gelukkig durft de Turkse media in tegenstelling tot onze laffe Nederlandse media, "het beest[je]" wel gewoon bij de naam te noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Arminius

  Zit niet te lullen over 'kill the messenger". Er is nog steeds geen greintje bewijs dat Joris Demmink iets fout heeft gedaan. Hebben we het nog niet eens gehad over de waanzin van een groot pedocomplot.

  Dat hele complot bestaat uitsluitend in jullie oververhitte fantasie. De reden waaróm jullie daar zo graag over fantaseren, heb ik hierboven al aangegeven. Degenen die écht niet met kinderen vertrouwd zijn, zijn de bezoekers van Klol.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ""Er is nog steeds geen greintje bewijs""

  Er zijn wel aangiftes gedaan tegen je geliefde Demmink wegens misbruik!!

  Ben jij niet van de pedopartij, ik weet het wel zeker, viezerik!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ga eens een cursus recht volgen, teveeldrank. Aangifte staat niet gelijk aan bewijs. God, en ik dacht dat PVV'ers dom waren. Blijkt maar weer dat het altijd nóg erger kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zit niet te lullen over 'kill the messenger". Er is nog steeds geen greintje bewijs dat Joris Demmink iets fout heeft gedaan. Hebben we het nog niet eens gehad over de waanzin van een groot pedocomplot.

  Je bent of niet goed snik of zelf pedo als je dit durft te beweren. Ik ben namelijk in mijn jeugd zelf in aanraking gekomen met dit netwerk. Heb daarover ook verklaard bij de commissie Samson

  Uit het rapport van de commissie Samson blijkt dat seksueel misbruik bij uit huis geplaatste kinderen omvangrijk en ernstig is. In Uitgesproken EO reageert Jeugdzorg Nederland op de tussentijdse onderzoeksresultaten.
  - 23 jun 2011 - 11:54

  De commissie onder leiding van voorzitter Rieke Samson-Geerlings onderzoekt meldingen van seksueel misbruik die zijn gepleegd in de jeugd- en pleegzorgsfeer. Op basis van tussentijdse onderzoeksresultaten geeft de commissie geschokt te zijn over 'de aard, de duur en de frequentie' van het misbruik. Zo bleek op basis van de eerste 500 geanalyseerde meldingen dat er zo'n 200 uit huis geplaatste kinderen verkracht zijn.

  Langdurig misbruik

  Het is volgens de commissie opvallend dat de meldingen nagenoeg geen betrekking hebben op eenmalig misbruik of misbruik gedurende enkele weken. In ruim 65 procent van de gevallen hield het misbruik minimaal een jaar aan. Vaak waren de kinderen erg jong: een op de drie was tussen 3 en 10 jaar.

  http://www.uitgesprokeneo.nl/reportage/reactie-jeugdzorg-op-sekueel-misbruik-onderzoek/

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ""Aangifte staat niet gelijk aan bewijs""

  Dat zeg ik toch ook nergens pedopartij aanhanger, jij moet LEREN LEZEN!!

  Ik zei; 'Er zijn WÉL aangiftes gedaan tegen je geliefde Demmink wegens misbruik!!', m.a.w. dat moet uitgezocht worden, maar jij raakt daar helemaal van in paniek, jij wilt niet dat het uitgezocht wordt als aanhganger van de pedopartij, viezerik!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Arminius

  Dat is geen groot pedocomplot. Micha Kat heeft het wel effe over iets anders. Bovendien lever je ook nu geen greintje bewijs dat Demmink überhaupt iets fout heeft gedaan, laat staan betrokken zou zijn bij een dergelijk complot. Kortom: ook n.a.v. dat onderzoek is er geen enkele reden om Micha Kat als iets anders dan een hystericus te beschouwen. Ik zie tenminste nergens Demmin k en Claus opduiken.

  En de goedkope emotionele chantage "ik ben zelf een slachtoffer" kun je wel achterwege laten, die kende ik al. Zelfs indien dat waar is, vormt het geen enkele garantie dat je daarmee de zaken in een beter perspectief kunt plaatsen dan Truth of ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @teveeldrank

  Dat mag best uitgezocht worden, ook al zal het een verspilling van belastinggeld blijken te zijn. Ik vermoed dat vrienden van Baybassin weer 500 euro op tafel hebben gelegd om een paar mensen over te halen aangifte te doen. Lekkere jongen trouwens, die Baybassin.

  PS Ik kan jouw stukken ook wel lezen zonder al die uitroeptekens.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @En de goedkope emotionele chantage "ik ben zelf een slachtoffer" kun je wel achterwege laten, die kende ik al. Zelfs indien dat waar is, vormt het geen enkele garantie dat je daarmee de zaken in een beter perspectief kunt plaatsen dan Truth of ik.

  Zullen we eerst even afwachten of er een echt gedegen onderzoek door het OM plaats vind? En ik laat het oordelen aan de rechters over als je niet erg vind. Ik zeg slechts, waar rook is...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Pedoschreeuwers en pedocomplotters zijn zelf knettergek, geen gesprek mee mogelijk, hebben een plank voor de kop en zijn leesblind en perverts, freaky lonely typing wolfs, wereldvreemde kwibussen die baarlijke nonsens uitkramen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Arminius

  Jullie reactie kan ik nu al voorspellen. Wanneer het OM tot de conclusie komt dat er geen reden is tot vervolging over te gaan, zullen jullie onmiddellijk van de daken schreeuwen dat het een complot is. Jullie zijn helemaal niet geïnteresseerd in een gedegen onderzoek, jullie zijn uitsluitend geïnteresseerd in een schuldigverklaring. Beetje minder hypocriet, graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @geen

  Natuurlijk, je hebt helemaal gelijk. Maar ik zit toch ziek thuis en hiermee kom ik de dag wel door. Laten we eens kijken of we samen met onze huiscomplottertjes het aantal reacties over de 100 kunnen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Het landelijk parket van het Openbaar Ministerie bevestigt tegenover De Pers dat er formeel één aanklacht van deze strekking is binnengekomen en dat er nu een oriënterend onderzoek plaatsvindt.

  De mannen zijn naar eigen zeggen zelf slachtoffer van de topambtenaar. Ze stellen dat ze door de Turkse politie zijn geronseld, naar een hotelkamer zijn gebracht en daar zijn verkracht. Een van de twee mannen is volgens Van der Plas inmiddels door de politie ondervraagd.""

  Dit was/is voor het OM inmiddels dus voldoende om een onderzoek in te stellen. Dat bedoel ik dus met waar rook is... Ik heb geen enkele reden om aan de verklaring van deze getuigen/slachtoffers te twijfelen. Jij blijkbaar wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @ Arminius

  Gezien de eerdere aangifte: ja. Er zal wel flink gedokt zijn door Baybassin's vrienden. Eens kijken, wat was het in 2004 ook alweer? Oh ja, 500 euro. Rekening houdend met de inflatie houd ik het nu op 600 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Sinds wanneer komt bewijs uit een toetsenbord? Antw. » Sinds goedgelovigen weten hoe je de computer moet aanzetten!! Hahaha LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je kunt aan zo veel valse getuigenissen komen als je wilt, ook op video, als je maar geld hebt. Vervalsen van feiten is veel moeilijker. De beschuldiging van misbruik van de 12-jarige is gesitueerd in 1995. Telegraaf: “”¦de advocaat van D., Harro Knijff, heeft laten weten dat zijn clií«nt voor het laatst in 1986 in Turkije is geweest. Volgens Van der Plas is D. echter nog zeker dertien keer in Turkije geweest tussen 1995 en 2002.”

  http://www.leugens.nl/2008/06/23/joris-demmink-roddel-en-pedofilie-deel-2/

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @geen

  Ach, zoals je hebt kunnen zien kennen complottertjes het verschil tussen 'aangifte' en 'bewijs' niet eens.

  @Arminius

  Nou en? Ik dacht trouwens dat Adéle van der Plas bij jullie uit de gratie was?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Het zou me zelfs ook niet verbazen als Demming opeens 'zelfmoord pleegt' om te voorkomen dat eindelijk publiek bekend wordt wie de kopstukken en medespelers in dit netwerk zijn.

  En dan gaan jullie waarschijnlijk direct beweren dat het allemaal de schuld van de complottertjes is, die hebben hem publiekelijk kapot gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Barracuda waarom wordt mijn bericht in je vorige artikel continue verwijderd?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @Arminius

  Wel nee, hoe kom je er bij? Het interesseert mij niks wat er met een bureaucraatje als Demmink gebeurt. Voor hem 10 anderen. Jullie maken hem belangrijk, niet wij.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Alle kletspedos op het web lalalalie lalalalo
  Allemaal... Lalalalie...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Even voor de duidelijkheid

  De twee mannen, Mustafa Y. en Osman B., zijn voor het eerst in 2007 met hun aanklacht tegen
  Demmink naar buiten gekomen. Zij vertelden hun ervaringen in interviews met de Turkse
  onderzoeksjournalist Burhan Kazmali. Tegenover een Turkse advocaat in Istanbul hebben
  zij later hun verhaal verteld hoe zij als kinderen door Demmink zijn misbruikt, verkracht
  en gepenetreerd.

  Eén van de jongens zegt in een voertuig van het Nederlands consulaat in Istanbul te zijn vervoerd.
  Y. heeft als eerste bij het landelijk parket in Rotterdam aangifte gedaan van het seksueel
  misbruik, in september 2008. Op deze aangifte is geen politieonderzoek gestart.
  Daarop is de oud-chef van de Criminele Inlichtingendienst Kennemerland, Klaas Langendoen op
  verzoek van de Nederlandse advocate Adèle van der Plas, naar Turkije gereisd om op 12 en 13
  december 2009 de verklaringen van beide Turkse mannen op video vast te leggen.

  Een half jaar later, op 25 mei 2010, hebben Mustafa en Osman officieel (opnieuw) aangifte
  gedaan bij de Nederlandse autoriteiten. Osman B. heeft begin dit jaar zijn aangifte tegen
  Demmink toegelicht bij de zedenpolitie.

  Mustafa Y. zegt in Turkije bedreigd en mishandeld te zijn en durft nog geen aangifte te doen.
  Nadat Y. heeft gesproken met de Turkse journalst en advocaat is hij door onbekenden onder
  meer in zijn tong gesneden. Nadien is hij enige tijd ondergedoken geweest.

  Inmiddels heeft zich nog een derde Turkse man gemeld die zegt als kind door Demmink misbruikt
  te zijn. Hij staat op het punt naar Nederland te komen om eveneens aangifte te doen, aldus
  Adèle van der Plas, die optreedt als advocaat van de jongens.

  Het landelijk parket beschikt over gedetailleerde verklaringen van een Turkse politieman die
  als beveiliger optrad voor Joris Demmink. Deze Mehmet Korkmaz zegt indertijd straatkinderen
  te hebben opgepikt en met Demmink in contact te hebben gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Arminius

  Kortom: het is niet meer dan een herhaling van zetten. *gaap* Kunnen jullie na al die jaren nog steeds niet met iets beters komen? Wanneer krijg ik iets origineels te horen?

  Je kunt wel steeds meer warrige verklaringen hier dumpen, maar daar wordt je verhaal niet geloofwaardiger door, ook al denkt teveeldrank nu natuurlijk dat dit allemaal bewijzen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Nou, dit keer liggen de zaken toch anders denk ik.

  Het landelijk parket heeft de zaak voorgelegd aan een speciale commissie die advies geeft aan het Openbaar Ministerie over zedenzaken. Rechercheurs van de Criminele Inlichtingeneenheid van de Rijksrecherche hebben het afgelopen half jaar onderzoek gedaan naar de zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Vliegende schotels bestaan niet dat is de afgelopen honderd jaar miljoenen keer bewezen. Als demmink schuldig zou zijn, waarom de container aan leugens?
  Geen.spatje bewijs, oeverloos opgezwollen lulkoek. Aantoonbaar bewezen voor mensen die een klein beetje lezen en ook begrijpen wat ze lezen.
  De bedenkers liggen in een deuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. De aanhang van Kat daar wil niemand mee gezien worden hahaha, zelf wil hij dat ook niet, dat is pas humor

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Pats,: hier is het bewijs

  Na 8000000 gigabyte over Demmink nog steeds nee geen bewijs. Hoeveel onderzoek is er nog nodig?
  Ga allemaal lekker buiten spelen

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik ben wel zwaar benieuwd naar wie die N.N is

  De nieuwe aangifte van 31 augustus 2011

  De aangifte richt zich tegen mr. Demmink, mr. Hillenaar en N.N. Met N.N. worden nog niet met naam en toenaam genoemde derden bedoeld met wier hulp en medewerking mr. Demmink en mr. Hillenaar hun misdrijven (moeten) hebben gepleegd.

  De aangifte spreekt over het ‘Susurluk incident’. Hiermee wordt het auto-ongeluk bedoeld datplaatsvond op 3 november 1996 in Turkije, vlakbij het stadje Susurluk. Het gezelschap in de gecrashte auto bleek onder meer te bestaan uit een hoge politiechef, een parlementslid en de door de politie gezochte crimineel Abdullah Çatli, tevens leider van de Grijze Wolven. Het ongeluk, waarnaar o.a. een parlementair onderzoek plaatsvond, legde met een schok de banden bloot tussen de toenmalige Turkse gezagsdragers en de Turkse onderwereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ""Ach, zoals je hebt kunnen zien kennen complottertjes het verschil tussen 'aangifte' en 'bewijs' niet eens.""

  Ga jij maar lekker blaten dat het verkrachten van kinderen onbenullig en niet iets is om je druk over te maken, maar wel gaan schuimbekken als je het over "complotters" hebt, zieke verdwaalde geest die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Uit jouw mond klinkt dat als een compliment, teveeldrank. Liever Joris Demmink dan Micha Kat. Ik moet maar eens een solidariteitskomitee met Demmink opzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. 'Demmink liet Baybasin in isolatie zetten'

  De aangifte tegen Joris Demmink bevat een document dat aantoont dat de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie zich - in strijd met zijn bevoegdheden - actief met de detentie van Hüseyin Baybasin heeft bemoeid. Baybasin is, zo schrijft zijn advocaat in de aangifte tegen Demmink, verschillende malen door diens toedoen in isolatie geplaatst. En verder verbood Demmink persoonlijk een bezoek aan Baybasin van een hoge gevangenis-ambtenaar uit het buitenland.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. ""Liever Joris Demmink""

  Dat begrijp ik want jij bent lid van de pedopartij.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. NN staat voor nano nano komt voor in de film Turks Fruit waarin Monique Hauer, en Rutger van de Ven spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Nog steeds een kwaadaardige trol, he, teveeldrank? Jij bent het wandelende bewijs dat complotters intellectueel én moreel minderwaardige mensen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Oh, zelfs voor een complotter ben je een dwaas, teveeldrank. Discussies met jouw eindigen altijd in scheldpartijen. Op zich wel prima, maar wat lullig voor Barracuda's mooie blog. Ik ga je dus weer lekker negeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Complotters zijn nu eenmaal van huis uit oplichters en leugenaars. Kwestie van tijd en vraag en er komen speciale klinieken voor ze, waar ze via het hebben van verplichte buitenhuizige bezigheden uit hun psychose kunnen geraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Het probleem van mensen met macht is, dat men denkt boven de wet te staan. We hebben dit bij de DSK affaire gezien [Die dan weliswaar zich niet hoeft te verantwoorden voor verkrachting, maar die bij terugkeer in eigen land zeker nog niet uit de problemen is en zich nog voor een tweetal corruptie schandalen moet verantwoorden] We zien dat bij een Burgemeester uit Schiedam. We zien het met de CIA affaire die nu weer aan het ligt komt over martelpraktijken in Libië. Macht corrumpeert nu eenmaal, en absoluter macht corrumpeert absoluut. En maar roepen dat complotten niet bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. ""Discussies met jouw eindigen altijd in scheldpartijen.""

  Jij bent degene die begon met insinuaties!!

  Zo zie je maar weer hoe achterlijk je bent, ook jij hebt een bord voor je kop die dikker is dan de klaagmuur!!!!

  ""Jij bent het wandelende bewijs dat complotters intellectueel én moreel minderwaardige mensen zijn.""

  En dat zeg jij, iemand die verkondigt dat het verkrachten van kinderen onbenullig is, maar wel verblind door haat begint te schuimbekken wanneer iemand zegt het niet geloofwaardig te vinden dat wtc 7 door een kantoorbrand ingestort zou zijn.

  Jij bent nóg gekker dan ik dacht.

  Jij bent echt helemaal de weg kwijt, jij hebt de grip op de realiteit volledig verloren, maar dan ook echt volledig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Het is momenteel zowiezo luilekkerland voor complottertjes. Hert ene na het andere schandaal komt aan het ligt. Nu dit weer.

  IKEA misbruikte DDR-schrikbewind

  IKEA-oprichter Ingvar Kamprad onthulde onlangs al dat hij verregaande banden met de nazi's had, maar zijn meubelwinkeltje blijkt nog fouter dan het al leek. In Oost-Duitsland hebben de Zweden in hun fabrieken dankbaar gebruik gemaakt van politieke gevangenen, zo onthult de WDR.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Beste Geendank,

  Ondanks het feit dat je waarschijnlijk een allerbeste kerel(ik ga er vanuit dat je mannelijk bent) bent, wil ik toch even recht uit mijn hart zeggen dat ik begin te betreuren de wijze waarop je dit leuke blog besmeurt met je ongenuanceerde en grove vorm van communicatie. We hebben je nu al zeker een maand je gang laten gaan en ik begin er echt genoeg van te krijgen. Zou je TH met rust willen laten? Ook al geeft hij misschien aanleiding voor jouw om in je retoriek te vervallen. Probeer dit blog een beetje plezant te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Nee, Arminius, niemand zegt dat complotten niet bestaan. Er zijn altijd complotten geweest. De moord op Julius Caesar was het gevolg van een samenzwering, evenals de dood van Trotski. In het wereldje van de geheime diensten wordt heel wat af gecomplotteerd. Wat niét bestaat is Het Grote Wereldcomplot, een samenzwering die de wereld of het verloop van de geschiedenis bepaalt.

  Wellicht is Joris Demmink schuldig aan pedofilie. Uiterst onwaarschijnlijk, maar het is niet uit te sluiten. Wat pertinent niét bestaat is een gigantisch pedocomplot waarbij God-weet-wie allemaal bij betrokken zijn.

  Het eerste is mogelijk, geloof in het tweede is voorbehouden aan domme en luie mensen. Jullie, dus. Dát is altijd weer het eerste wat me bij complotters opvalt: jullie luiheid. In plaats van je te verdiepen in de wijze waarop de samenleving en de economie georganiseerd zijn, schrijven jullie elkaar over. Jij hebt de hele dag nog niks anders gedaan. Het enige wat je doet is anderen overschrijven. Geen zelfstandig onderzoek, geen zelfstandig gevormde mening, niks, nul, nada.

  Hebben we het natuurlijk nog niet gehad over datgene wat jouw tot zo'n onvoorstelbare hypocriet maakt, Arminius. De voorbeelden die jij noemt zijn helemaal niet onthuld door complottheoretici. Die komen óf uit de linkse media óf uit de door jullie zo geminachte MSM. Hoe schijnheilig kun je zijn? Nog nooit, maar dan ook helemaal nog nooit hebben jouw geliefde complottheoretici iets onthuld dat van enig belang is.

  Dát is wat jullie zijn, Arminius: een verzameling domme, luie schapen die niets anders doen dan elkaar nablaten.

  @Geendank

  Ga toch een eind fietsen, idioot.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Meester P,

  Kun je je nog herinneren die documentaires die ik je linkte gemaakt door, inderdaad de linkse media, uit de jaren 90 over pedofiele netwerken en hun connecties tot grote namen, het bewijs dat aantoonde dat er met grove hoeveelheden geld werd gehandeld. Een zeer lucratieve business. Er bestaat wel degelijk een pedo-netwerk of verschillende aan elkaar verbonden netwerken. Dat is verre van banaal of onzinnig. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de recente Hollie Greig zaak, ik hoop dat je je daarin zult verdiepen.

  Je weet zelf net als geen ander hoe corrupt deze wereld wel niet kan zijn. En het neemt extreme vormen aan. Kinderhandel is er een van. En mensen met veel macht, geld en invloed, en natuurlijk lang niet allen, hebben zoals we kunnen leren uit de geschiedenis een neiging om extremen op te zoeken en om te vervallen in ongelooflijk immoreel gedrag.

  Het punt is deze dingen gebeuren dichter bij huis dat je waarschijnlijk denkt.

  Het is een typerende fout van mensen om te zeggen -die dingen gebeuren elders maar niet hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @Dadgad

  Jawel, die pedofielen netwerken bestaan wel degelijk. Ik volg die Amsterdamse zaak niet op de voet, maar had die Robert ook geen relaties met mensen in de VS met wie hij gegevens en foto's uitwisselde?

  Pedofielen-netwerken zijn echter wat anders dan pedofielencomplotten. Tenzij je als onze vriend geendank alles waarbij mensen contact met elkaar onderhouden definieert als een complot. Kat (en ook Arminius) gaat wel een beetje verder dan theoretiseren over een netwerk waarbij gegevens worden uitgewisseld.


  Ik heb al eens eerder aangegeven dat dit soort zaken voor de betrokkenen (slachtoffers en familie) natuurlijk heel ingrijpend zijn. Dat ga ik niet bagatelliseren.

  Ik geloof er echter niks van dat het op de schaal voorkomt die door Kat gesuggereerd wordt en van een eventuele betrokkenheid van Beatrix, Claus, Donner en Opstelten geloof ik ook helemaal niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Meester Pvg,

  Ok dat is fijn, dan is dat ook duidelijk. :)

  Of de namen die je noemt betrokken zijn bij pedofiele netwerken weet ik eigenlijk gewoon niet. Het zou wel kunnen. En niet per se omdat ze er zelf actief aan deel zouden nemen, maar bijvoorbeeld uit winstbejag, chantage of iets in dat kader.

  Ik zie het koningshuis sowieso niet als het huis der ridderlijke moraal en ik weet maar al te goed hoe onderdrukkend zij is geweest in de tijden van haar macht. Uiteraard zijn die tijden voorbij, maar ik vraag me af hoe schoon ze écht zijn.

  Maar ik geef je volkomen gelijk dat wanneer je de extremere verhalen erbij neemt, bijvoorbeeld de richting van David Icke - of zelfs Alex Jones - en zijn beschrijvingen, dat het allemaal wel zo'n onvoorstelbaar demonisch karakter krijgt. Het is moeilijk om dat voor waar aan te nemen. Ik sta dan ook zeer sceptisch tegenover deze figuren en hou me er zo min mogelijk mee bezig, omdat het geestelijk gewoon voor niemand goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. p.vander.galien zei...

  Ach, jij zult ook wel geloven dat de geheime bijeenkomsten van de Bohemian Club in San Francisco waarbij men een 10 meter hoog beeld van een uil aanbid gewoon een bedrijfsuitje is?

  En je hebt het steeds over jullie, welke jullie bedoel je hier eigenlijk mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. @dadgad:

  barracuda verwijdet waarschijnlijk niet je bericht, maar blogger.

  Dat had ik laatst ook

  Kan zijn dat als je de links weglaat in je bericht, dat dan de tekst blijft staan.

  kennelijk filtert blogger op bepaalde links en verwijdert berichten die die bevatten...

  BeantwoordenVerwijderen
 70. ""Ondanks het feit dat je waarschijnlijk een allerbeste kerel(ik ga er vanuit dat je mannelijk bent) bent, wil ik toch even recht uit mijn hart zeggen dat ik begin te betreuren de wijze waarop je dit leuke blog besmeurt met je ongenuanceerde en grove vorm van communicatie.""

  Waarom begin je tegen mij terwijl ik niet degene ben die met laster e.d begon, je moet een keer objectief zijn!! waarom lukt je dat niet??

  Dit is wat @piemelvoordegladiolen zei zonder dat er één verkeerd woord tegen hem gezegd was, hij begon daarmee enkel om z'n vrindje Demmink in bescherming te nemen, ik citeer;

  'Over de obsessie van sommige complotters met onbenullige zaken als pedofilie valt trouwens ook wel het een en ander te zeggen, maar dat laat ik aan eenieders verbeelding over'

  'Je hoeft geen psychiater te zijn om wantrouwig te worden bij de obsessie met sexuele smeerpijperij van Micha Kat en de rest van de psychopaten op Klol.'

  'Dat hele complot bestaat uitsluitend in jullie oververhitte fantasie. De reden waaróm jullie daar zo graag over fantaseren, heb ik hierboven al aangegeven.'

  Enz enz..

  En dan gaan janken wanneer ik een koekie van eigen deeg geef? Dan moet je ook niet gaan beginnen met datsoort teksten.

  En het is toch te schandalig dat de mensen die zeggen dat kinderverkrachting absoluut fout is hier als de badguys worden weggezet, dat is compleet gestoord, maar je begint aan mijn hoofd te zeiken?!

  Ze slaan hier helemaal op tilt wanneer Micha door een megafoon staat te schreeuwen want dat zou onbeschoft zijn, maar wel kinderverkrachting onbenullig noemen;

  'Over de obsessie van sommige complotters met onbenullige zaken als pedofilie valt trouwens ook wel het een en ander te zeggen'

  Dan ben je toch compleet gestoord, dan ben je toch ziek in je hoofd!!

  Maar stel eens voor dat tegen Micha aangifte was gedaan wegens verkrachting, hoe zouden ze hier dan gereageerd hebben, dan is het opeens een heel ander verhaal!!

  Het zijn gewoon een stelletje haatzaaiende hypocreite dwazen die zo gestoord zijn dat ze kinderverkrachting onbenullig noemen om maar verder te kunnen gaan met hun hetze.

  Als je dat goedkeurt dan ben je niet van deze wereld, dan ben je niet toerekeningsvatbaar.

  ""Zou je TH met rust willen laten?""

  Als je een beetje had opgelet dan had je gezien dat ik TH met rust laat, maar hij kan mij niet met rust laten!! Reageert hij niet op mij, dan reageer ik ook niet op hem!!

  En nu wil ik jou vriendelijk vragen mij niet meer met datsoort onzin lastig te vallen, ik val jou ook niet lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "Als je een beetje had opgelet dan had je gezien dat ik TH met rust laat, maar hij kan mij niet met rust laten!! "

  eens even kijken:

  "geendank zei...

  ""2 - bin laden""

  Jaja hij wist het al meteen, sjongejonge.. maar OBL is officieel nooit aangklaagd voor 911."

  ""Enkele familieleden van me woonden en werkten destijds in de VS en die hebben geen hinder ondervonden vanwege hun islamitische achtergrond.""

  Zijn familieleden zijn niet alleen opeens islamitisch maar zaten ook nog een keer toevallig in die periode in de VS, YEAH RIGHT!!

  Wat is hij toch een ongelooflijke leugenaar, het is echt niet normaal meer!!"

  ""Wat dat betreft hebben Bush en Obama er verstandig aan gedaan door meteen duidelijk te maken dat 911 niet door moslims of de islam is gepleegd.""

  En dat is ook weer een leugen want ze hadden binen no-time bandana's gevonden en een koran met een zelfmoord brief wat typisch is voor moslims die zichzelf op offeren. En als het geen moslism zouden zijn geweest waarom vallen ze dan moslimlanden aan??"

  """Ja, dan komt het wel heel dichtbij""

  Ja, en jij gelooft natuurlijk dat een deel van zijn familie islamitisch zou zijn, hou toch op man. Daarom is ie pro VS, pro israelisch en anti palestijns, daarom maakt ie iedereen uit voor een anti-semiet die kritiek op het israelbeleid heeft, daarom gelooft ie heilig in het Al-Qaida complot en spreekt ie nooit over de honderdduizenden onschuldige moslims die zijn afgeslacht als gevolg van dat complot, en maakt hij de mensen uit voor 'complotter' die daar wat over zeggen, daarom is ie een voorstander van de bezetting van a'stan en irak etc etc..

  Droom jij lekker verder."

  En dat noem je mij met rust laten...

  BeantwoordenVerwijderen
 72. "En je hebt het steeds over jullie, welke jullie bedoel je hier eigenlijk mee?"

  kijk uit arminius, die vraag doet iemand op dit blog helemaal op tilt slaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Geendank,

  Ik denk dat je zelf ook wel kunt erkennen dat de retorische wijze waarop je jezelf in een slachtofferrol plaatst gewoon niet héél volwassen overkomt, of vind je van wel?

  Uitstekend je wil met TH of anderen in discussie, daar is dit blog voor.

  Het is echter bij jou een constante agressieve herhaling van retoriek. Zie je dat?

  Nu al een maand lang hebben we de dikgedrukte woorden DOORGEDRAAIDE STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR 30 keer in een draadje voorbij zien komen.

  Ik ben het zat. Hou alsjeblieft ermee op.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. TH "kijk uit arminius, die vraag doet iemand op dit blog helemaal op tilt slaan...

  TH als jij geendank nou ook is met rust laat. Stinkende smiecht, jij komt er ook continue met een schoon laken vanaf, maar ondertussen geniet je ervan geendank op de kast jagen.

  Keindank und Die Wahrheit tut weh! Stopp jetz!Fortsetzen und Raussdamit!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. ""Nu al een maand lang hebben we de dikgedrukte woorden DOORGEDRAAIDE STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR 30 keer in een draadje voorbij zien komen.

  Ik ben het zat. Hou alsjeblieft ermee op.""

  Dat citeer ik wanneer th mij wéér vragen gaat stellen of tegen mij of over mij lult. Dat th mij vragen wilt stellen is prima, maar eerst gaat ie die vraag beantwoorden, zo niet dan is dat ook prima, maar dan moet ie geen vragen aan mij stellen, of tegen of over mij gaan lullen, zo simpel is het!!

  Als je die vraag zat wordt, dan moet je tegen th zeggen die vraag eindelijk een keer te beantwoorden, en als ie dat niet wilt dan moet je 'm vertellen mij geen vragen meer te stellen, of tegen of over mij te lullen, dus doe je best!!

  En verder, jij bent de laatste die mij uberhaupt wat kan vertellen, of van mij wat kan eisen, buiten dat jij tegen mij begon te schelden zonder dat ik ooit één woord met je had gewisseld, ik had je hier zelfs nooit eerder gezien, en buiten het feit dat je onlangs heel dramatisch aankondigde hier niet meer te reageren. En je moet ook niet proberen hier over mijn rug een witvoetje te halen, capice!!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @Datgat, ik had jelaatste reactie niet gezien want ik was tijdens het typen van mijn reactie koffie gaan zetten, dus ze kruisden elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. ach ik was maar een wéékje op vakantie om het maar zo te zeggen. Aanvankelijk was het jullie gekanker en wat gebeurtenissen in mijn dagelijkse leven die de aanleiding gaven tot die dramatische verkondiging. Helaas vind ik het hier gewoon té gezellig.

  Ik probeer heus geen wit voetje over jouw rug te halen. Zulke smerigheden hou ik niet van hoor. TH is ook gewoon een stinkende smiecht, die er volgens mij zijn dagelijkse portie vermaak uithaalt om jouw tot waanzin te drijven.

  Verder zijn jullie allemaal beste gasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. ""jouw tot waanzin te drijven.""

  Dat valt wel mee, hoewel ik in het begin het er wel moeilijk mee had omdat ik het niet begreep, ik geef in eerste instantie iemand altijd het voordeel van de twijfel.

  Als iemand normaal tegen mij doet en eerlijk en cosequent is, waarom zal ik dan moeilijk doen? Waarom??

  Maar als mensen spelletjes gaan spelen, dan doe ik dat ook en beter, maar dan gaan ze huilen. Waar ik dan maling aan heb, als je er niet tegen kan dan moet je er ook niet mee beginnen, if you can't stand the heat....

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Op zich heb je vanuit die beredenering best een punt geendank. Best wel eigenlijk.

  Maar de consequenties voor anderen deren je niet zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 80. ""Maar de consequenties voor anderen deren je niet zo?""

  Ja het is jammer voor de goedwillenden, maar het is actie-reactie.

  En kijk, ik ben geen fan van dit blog, de personen waar ik steeds mee overhoop lig zijn wel fans van dit blog. Althans, ze hangen de content van dit blog aan, laat ik het zo zeggen. Dus zij zouden de verantwoordelijkheid moeten dragen cq nemen om dit blog toegankelijk te houden, maar dat gebeurt niet, dus waarom zou ik wel de verantwoordelijkheid moeten nemen? Mij maakt het niet zoveel uit als de reacties niet om aan te zien zijn, hoewel het ook niet mijn doel is, maar ik voel me er zeker niet voor verantwoordelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Maar je hangt hier enorm veel rond. Dat toont aan, of je het toe wilt geven of niet, dat je hier iets zoekt. Waarom ellende en ruzie zoeken? Probeer is wat plezanter te zijn... je zult er ook zelf meer uit weten te halen. Geloof me, ik was ook zo'n wilde op het internet. Juist omdat je anoniem bent en het gewoon consequentie-loos kan. Je heerlijk uitleven op anderen. Uiteindelijk heb je jezelf ermee, je haalt er niks uit en het voegt niets toe. Mensen reageren op dezelfde manier naar jou toe en je hele internet-bestaan vervalt in een oppervlakkigheid die erger is dan het leven in de buitenwereld kan zijn.

  That's my two cents on it.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. ""Maar je hangt hier enorm veel rond""

  Dat klopt, veel van de content hier staat me niet aan, soms ook wel, maar de toon hier staat me nooit aan, de onoprechtheid straalt er vanaf. En dat kom ik melden, daarvoor ga ik niet anoniem een achteraf blogje starten om zodoende een hetze te kunnen voeren, ik spreek de mensen daar op hun eigen terrein op aan. Maar als ik hier reageer op een artikel dan begint direct iemand tegen me aan te schoppen, tja en dan kan ik het veld niet ruimen, en het is ook een soort vermaak.


  ""Waarom ellende en ruzie zoeken?""

  Ik ben toch behoorlijk beleeft tegen je ondanks je eigenlijk nog nooit een behoorlijk woord tegen mij gesproken hebt.

  Het eerste wat je ooit tegen mij gezegd hebt was een scheldpartij, terwijl ik nog nooit één woord tegen jou gesproken had, dus waar heb je het in godsnaam over?? Er klopt echt helemaal niets van wat je probeert!!

  ""Probeer is wat plezanter te zijn""

  Jij begon uit het niets tegen mij te schelden terwijl we nog nooit één woord gesproken hadden, sterker nog ik had je hier nog nooit gezien. Dus je moet die woorden tegen jezelf zeggen, gappie!!

  ""Je heerlijk uitleven op anderen.""

  Ja ik weet dat je daarvan houdt want uit het niets begon je tegen me te schelden.

  "" Mensen reageren op dezelfde manier naar jou toe""

  Ja precies, dus hoe had jij verwacht dat ik tegen jou zou reageren toen je eerste woorden tegen mij een scheldpartij was?!

  Dus richt je demagogische verhaal aan jezelf, misschien dat je er wat van opsteekt. Hoewel ik uit ervaring weet dat veel mensen moeite hebben met zelfreflectie, maar onbewust wel hun eigen tekortkomingen en/of problemen op anderen projecteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Klopt klopt mijn eerste bericht aan jou was niet vriendelijk getoond. Het is dan ook wel zo dat ik reageerde op jouw gedrag, dat ik nu ook aanspreek. Ik had misschien beter anders kunnen reageren.

  Mij kun je daar in tegen niet beschuldigen van het continue herhalen van dezelfde retoriek en het letterlijk bevlekken van ieder draadje. Want dat vind ik echt dat je dat doet.

  Dat je mij voor demagoog uit maakt kan als compliment of belediging worden opgevat. Persoonlijk probeer ik je niet om de tuin te lijden of via half waarheden tot een bepaalde conclusie te brengen. Ik probeer enkel op beleefde wijze wat benaderingswijzen uit. Is dat demagogisch in jouw optiek, dan zij dat maar zo.

  Nu heb je in principe al aangegeven dat het je niets uitmaakt dat je dit blog mogelijk bevlekt, want je het vind toch geen leuke plek. Van daaruit probeer ik je dan duidelijk te maken hoe absurd dat eigenlijk wel niet is. Om ergens continue, maar echt dagelijks, te komen waar je het totaal niet naar je zin hebt om op volkomen ongenuanceerde en onbeleefde wijze iedereen aan te vallen. Ik heb al gezegd dat TH ook niet helemaal koosjer bezig is, desondanks spring jij er erg uit.

  Is het je niet opgevallen dat ik in hun optiek ook een complotter ben? Toch is de "relatie" er één van acceptatie. Hoe kan dat... ?

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @dadgad: ik noem je geen complotter hoor: er is meer voor nodig dan bijv. twijfel over 911 om iemand een complotter te noemen is mijn mening.

  Wat geendank betreft: die scheldt al op me sinds dag 1 dat hij op dit blog is.
  Voor zulke mensen heb ik geen respect.

  het is zoals je zelf al aangaf: als de inhoud van dit blog hem niet aan staat of zelfs kwaad maakt: zoek dan een ander blog waar wel die onderwerpen worden behandeld die hij wil lezen.
  Blogs zat, dus keuze genoeg.

  Dit is echter wel een van de weinige blogs waar vrijwel niet gemodereerd wordt en hij dus naar hartenlust kan gaan schelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @dadgad:

  "TH als jij geendank nou ook is met rust laat. "

  Heb ik gedaan, met de citaten die ik aanhaal als gevolg.
  Zodra ik niet tegen hem in ga ziet hij zijn weg vrij om mijn reacties op allerlei manieren belachelijk te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. ""Mij kun je daar in tegen niet beschuldigen van het continue herhalen van dezelfde retoriek""

  Doe ik toch ook niet, waar heb je het iedere keer over?? En hoe vaak moet ik vertellen dat th ook gewoon antwoord had kunnen geven?? En zo niet, dan had ie me met rust moeten laten ipv mij wéér vragen te gaan stellen etc terwijl hij consequent een essentiele vraag weigert te beantwoorden, dan had ik die vraag ook niet herhaald. Dus je moet het wel in het juiste perspectief plaatsen, plus dat jij degene bent die blijft zeuren want ik heb op al je vragen heel beleeft en naar eer en geweten antwoord gegeven, en toch blijf je zeuren, dus het wordt nu ook nog een keer een gevalletje 'de pot verwijt de ketel' van jou kant.


  ""Nu heb je in principe al aangegeven dat het je niets uitmaakt dat je dit blog mogelijk bevlekt""

  Klopt, ik zal het nog effe herhalen voor je;

  Ja het is jammer voor de goedwillenden, maar het is actie-reactie.

  En kijk, ik ben geen fan van dit blog, de personen waar ik steeds mee overhoop lig zijn wel fans van dit blog. Althans, ze hangen de content van dit blog aan, laat ik het zo zeggen. Dus zij zouden de verantwoordelijkheid moeten dragen cq nemen om dit blog toegankelijk te houden, maar dat gebeurt niet, dus waarom zou ik wel de verantwoordelijkheid moeten nemen? Mij maakt het niet zoveel uit als de reacties niet om aan te zien zijn, hoewel het ook niet mijn doel is, maar ik voel me er zeker niet voor verantwoordelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "maar ik voel me er zeker niet voor verantwoordelijk."

  klopt, je voelt jezelf nooit verantwoordelijk voor je acties..

  BeantwoordenVerwijderen
 88. ""klopt, je voelt jezelf nooit verantwoordelijk voor je acties..""

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Wat ik bedoel met het herhalen van dezelfde retoriek? Misschien moet ik even de definitie van het woord erbij halen.

  retoriek
  onbezield gebruik van overspannen taal met clichés en bombast (overspannen beeldspraak). Niet te verwarren met de retorica


  retorisch
  behorend tot de retorica; redekunstig; retorische vraag vraag die eigenlijk een bevestiging is en waarop men geen antwoord verwacht


  Twee verschillende definities die allebei op jou van toepassing zijn. Je valt namelijk continue op dezelfde bombastische wijze met overspannen taalgebruik TH, dan wel andere posters aan waarmee jij het niet ééns bent.

  Tegelijkertijd verwacht je een bepaald antwoord. Je stelt de vraag óm het antwoord. Niet een open antwoord, maar een antwoord dat jij wilt horen, enkel ter bevestiging.

  "Spreekt Barracuda hier de waarheid"
  Wat je hier wilt horen is het antwoord Nee.

  Je hebt al aangegeven dat het je niks uitmaakt wat anderen hier denken of voelen over jouw gedrag. Want, het (jouw gedrag) is volkomen gerechtvaardigd in jouw belevenis.

  Maar juist dat is volkomen verwerpelijk. Wie zegt dat jouw gevoelens gerechtvaardigd zijn? Jij vindt dat. De rest van de posters klaarblijkelijk niet. Dit zet jou continue in een benarde positie waarin je als bij een draaimolen continue door het zelfde cirkeltje wordt geworpen.

  De kunst is aan jou om in te zien dat jouw benaderingswijze niet productief is. Je zult nooit je doel behalen en continue in het gevoel onrechtvaardig benaderd te zijn blijven rond-hangen.

  Je creëert je eigen realiteit geendank.

  En door continue de posters hier te de-humaniseren hou je je rechtvaardigheids gevoel hoog. Het de-humaniseren is volgens mij de meest toegepaste techniek in deze wereld om je gelijk te behalen. Is iemand het niets met je eens, dan verlaag je die tot minder wezen.

  Echter. Achter de posters die jij continue aanvalt zitten levende mensen met gevoel en alles erop en eraan. No different then you.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @dadgad: ik noem je geen complotter hoor: er is meer voor nodig dan bijv. twijfel over 911 om iemand een complotter te noemen is mijn mening.

  Toch niet? In het begin heb je mij die dat label een aantal keer opgelegd. Misschien heb je je oordeel wat bijgesteld, dat kan. Voor Meester Pvg ben ik nog altijd een complotter :)
  Barracuda heeft mij ook een complotter genoemd, John evenzo en zo zijn er nog een paar geweest. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Hey @datgat, je blijft niet alleen continu over hetzelfde zeiken, je gaat ook nog een keer uit je nek lullen;

  ""Wat ik bedoel met het herhalen van dezelfde retoriek?""

  Ik heb die vraag nergens gesteld, dus spaar je adem!!!!

  Enniewee..

  De enige bij wie ik een vraag herhaal is bij th, en ik heb je nu al tig keer uitgelegd waarom en wanneer ik die vraag herhaal.

  Dus je moet niet zo blijven zeuren, nu ben jij degene die dit blog vevuild met hetzelfde gezeik, ik heb op al je vragen antwoord gegeven, en als je met mijn antwoorden niet kan leven dan moet je mij geen vragen stellen.

  En zoals je ziet vertelt th weer een leugen -hij zou je geen complotter genoemd hebben- in de hoop dat je een vriendje wordt, en weet je waarom? Omdat je aan mijn kop blijft zeiken, ook nog een keer om helemaal niets, zo gaat dat hier te werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. "Mij kun je daar in tegen niet beschuldigen van het continue herhalen van dezelfde retoriek""

  Doe ik toch ook niet, waar heb je het iedere keer over??


  Beticht je mij nu van het niet begrijpend kunnen lezen, of hoe zit dat?

  Hoe dan ook. Het wordt steeds duidelijker dat het door jouw aangehaalde argument - "Hoewel ik uit ervaring weet dat veel mensen moeite hebben met zelfreflectie, maar onbewust wel hun eigen tekortkomingen en/of problemen op anderen projecteren." evenzo, dan wel niet volkomen op jouw zelf slaat.

  Ik vind het jammer om iemand als onmogelijke zaak te bestempelen, maar je laat me weinig keus eigenlijk. Je ervaart iedere poging tot nuance als directe aanval op jouw als persoon en het maakt niet uit welke benaderingswijze wordt geprobeerd, zei het agressief of vriendelijk. Je wilt er niks van horen. Daarmee lijkt het mij vanzelfsprekend dat er in jouw houding en gedrag niets zal veranderen. Dus we moeten je maar negeren, verdragen of blokkeren, iets wat ik persoonlijk een uitstekend idee vind, maar helaas heb ik die macht niet.

  Met andere woorden. Zoek het maar lekker uit geendank. Je lijkt me een tragisch volkomen miserabel figuur die echt wat geluk in zijn leven nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Hey datgat, jij stond niet vooraan in de rij toen de hersens werden uitgedeeld;

  Jij zei;

  'Mij kun je daar in tegen niet beschuldigen van het continue herhalen van dezelfde retoriek'.


  Waarop ik antwoordde met;

  'Doe ik toch ook niet'

  Dus ik stel nergens de vraag wat je bedoelt met het herhalen van dezelfde retoriek!!!!!!!!

  En nou begin je echt stront vervelend te worden met dat herhalende gezeik, ik heb je overal antwoord op gegeven.

  Voor de tig duizendste keer, th weigert consequent antwoord te geven omdat hij de hele teringzooi bij elkaar liegt, dat is prima zolang hij maar niet tegen of over mij lult, doet hij dat wel dan moet hij eerst die vraag beantwoorden want anders heeft een discussie geen enkele zin.

  Dus wanneer hij ondanks het consequent weigeren van antwoord te geven zijn dwangneurose toch niet kan bewingen dan is het zijn verantwoording, ik heb duidelijk gesteld wat de conequentie is.

  Dus voor de tigduizendste maal, als je niet wilt dat die vraag herhaald wordt dan moet je tegen th zeggen niet meer tegen of over mij te lullen, of gewoon heel simpel een keer antwoord geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. bla bla bla bla.....

  Ik heb je gehoord Geendrank. De grammofoonplaat speelt zichzelf weer af.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Oké, dan ga je me maar weer geendrank noemen bij gebrek aan argumenten, die je uberhaupt nooit gehad hebt. Van huis uit een scheldkannonade op mij afvuren zonder dat we ooit één woord hadden gewisseld, om je daarna als en bloezuiger aan me vast te plakken met de vraag waarom ik me niet netjes gedraag, om me vervolgens maar weer geendrank te noemen omdat je geen argumenten hebt .. hahaha.. je bent gewoon zielig.

  En ook jij kan je weer niet aan je belofte houden;

  'Dus we moeten je maar negeren'

  Zoek het uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. haha ik typte geendrank volkomen per ongeluk. Waarschijnlijk was het mijn onderbewuste. :)

  Maar jij blijft mij daar in tegen datgat noemen, terwijl het dadgad is, uitgesproken als thatget, slaande op een gitaarstemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Van deze (schokkende) foto wordt gezegd dat het een passagier betreft die zich in een vliegtuigstoel bevindt.
  Ik zie het er niet in, maar wie weet iemand anders wel..
  http://www.vaed.uscourts.gov/notablecases/moussaoui/exhibits/prosecution/thumbs/P200045.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 98. ""Maar jij blijft mij daar in tegen datgat noemen""

  Gaat lekker he dat negeren!!

  Enniewee..

  Als jij mij van huis uit de huid vol scheldt zonder dat we ooit één woord hadden gewisseld, en me geendrank gaat noemen, dan verwacht je dat ik tegen jou netjes ga doen??

  Jij bent echt in de war!!

  Jij scheldt mij van huis uit de huid vol zonder dat ik ooit één onvertogen woord tegen jou gesproken had, zonder dat we uberhaupt ooit een woord hadden gewisseld. Om vervolgens mij te gaan verwijten dat ik een vraag steeds herhaal -dat zou niet netjes zijn- die ik niet eens aan jou stelde. Ik leg je uit waarom en wanneer ik die vraag herhaal, ik heb daar een gegronde reden voor, en ik herhaal die vraag enkel bij één persoon als die persoon erom vraagt, en toch blijf je je commentaar tot in het oneindige herhalen.

  Kortom, jij scheldt van huis uit mijn huid vol zonder dat ik ooit één onvertogen woord tegen jou had gesproken, om vervolgens mij te vertellen dat het herhalen van een vraag, die niet eens aan jou gesteld werd, niet netjes is, om dat vervolgens te blijven herhalen.

  Jij bent echt in de war!!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. "Jij scheldt mij van huis uit de huid vol zonder dat ik ooit één onvertogen woord tegen jou gesproken had, zonder dat we uberhaupt ooit een woord hadden gewisseld. "

  kun je nagaan hoeveel ergernis je gedrag hier wekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 100. ""kun je nagaan hoeveel ergernis je gedrag hier wekt...""

  Jij hebt echt een bord voor je kop doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR, ik heb je gewaarschuwd, wat jij wilt, je smeekt erom. Dat jij je dwangneurose die voortkomt uit je obsessievoor mij is jouw probleem. Als je zo graag op me wilt reageren dan ga je eerst hier antwoord opgeven;

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen
 101. haha! Geendank je werkelijk een wonderlijk figuur! Ik hoop je eens in het echt tegen te komen. Natuurlijk niet om je kwaad aan te doen, maar gewoon om te zien wat voor persoon je bent.

  Je bent trouwens niet echt vergevingsgezind ofwel. Als een olifant onthoud je al het onrecht dat je is aangedaan. En of je wraak zult nemen, en of. De bloedzuchtige geendank van het barracuda blog is een gevreesde internet piraat half trol.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. "" Als een olifant onthoud je al het onrecht dat je is aangedaan.""

  Dan moet je bij th en niet bij mij wezen, maar wat weet jij nou, je komt hier net kijken met je oogkleppen op.

  En ik wil wel een keer met je afspreken, want ik wil wel weten wie jij bent met je praatjes. En ik weet één ding zeker, wanneer je voor me staat dan heb je geen praatjes meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. haha!! Heerlijk. Neem je leger maar mee dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Je vertelde toch me een keer tegen te willen komen?!

  Oooooohhhh je was weer uit je nek aan het lullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.""

  Spreekt Barracuda hier de waarheid??

  BeantwoordenVerwijderen