zaterdag 10 september 2011

Conspiracy Road Trip

105 opmerkingen:

 1. Mooie documentaire die laat zien wat er gebeurt als je voorbij gaat aan wat je op youtube ziet of op internet leest, maar gewoon zelf met getuigen, deskundigen etc in aanraking komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de docu ook helemaal bekeken. Ik heb de afgelopen 10 jaar geprobeerd een open mind te houden v.w.b. wat er echt gebeurt is op 9/11 De docu heeft mij niet 100% overtuigt dat het echt zo is als de officiële verklaring luid.

  Dan mijn commentaar op de docu zelf.

  De verklaring van 1 demolition expert staat tegenover diverse verklaringen van anderen. Zeker wat WTC 7 betreft. Dit zou verder uitgezocht moeten worden.

  Het experiment in de docu met termiet was met conventionele termiet en niet met het z.g. nano-termiet Een groot verschil.

  De ooggetuige opgevoerd in de docu van het vliegtuig bij het Pentagon had zijn huiskamer vol hangen met brieven van Bush en Chenie. Ook niet echt een pluspunt in geloofwaardigheid.

  De experimenten met bloem, waterballonnen en eieren vond ik niet echt overtuigend. Een menselijk lichaam is geen zakje water of een rauw ei.

  Tot zo ver mijn commentaar op de docu.

  Ten slotte moet ik gewoon toegeven dat ik in de afgelopen jaren met verschillende zaken op het verkeerde been ben gezet. Zo kwam ik er gisteren pas achter dat een foto van gesmolten metaal helemaal geen gesmolten metaal is, maar gewoon een foto van een stel brandweerlui die een lamp in een gat schijnen.

  Zoals ik gisteren al aangaf, houd het voor mij na 10 jaar onderzoek op. Connspiracys bestaan wel degelijkç maar of 9/11 er ook 1 was/is daarvan ben ik niet zeker. We zullen er wel nooit achter komen hoe het echt zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. There is no way to control an even dispersal of paint on the underside of a floor system that is crowded with trusses, transverse trusses, cables, beams, and various other piping, AC ducts, ect… Without an even dispersal of the explosive, there is also no way of having a predictable outcome when it is ignited. Also, when paint is atomized to spray, fine particles of the dust dries and then falls in unexpected places. This dust would also be explosive. There is no way that the experts who designed the destruction of the Twin Towers would spray “explosive paint” on every single floor of the World Trade Center. It’s ridiculous.

  http://willyloman.wordpress.com/2009/08/23/more-bad-science-surrounding-the-nano-thermite-red-herring/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ""maar gewoon een foto van een stel brandweerlui die een lamp in een gat schijnen.""

  Ja, maar er zijn beelden van brandweerlieden die vol verbazing vertellen dat ze gesmolten staal hebben zien stromen al was het de hoogovens. Dan staat me het beeld van die hijskraan die een hele hap gloeiende handel in z'n grijper heeft nog goed voor de geest, het feit dat het zo enorm lang heeft nagesmeuld, plus .. die iron micro spheres die overal aangetroffen maar nooit officieel onderzocht zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doelde dus op Deze foto

  Niks gesmolten metaal, maar gewoon een bouwlamp in het donker.

  Molten Metal Picture Debunked

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geendank, je doelt op deze foto. Ik vind dit geen overtuigende foto. Het kan van alles zijn. In ieder geval is het geen gesmolten metaal. Roodgloeiend wellicht, maar niet gesmolten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. pff... een heel uur van dat gezeik. Toch ben ik wel benieuwd. Misschien in delen kijken, dan raak ik minder opgewonden. :)Ik word snel sacherijnig bij dit onderwerp. Ik vind de 9/11 complotters vervelend, maar de debunkers evenzo. Twee uitersten die me mateloos vermoeien. Ik zat net over pvg's opmerking in het andere draadje na te denken. Misschien is het wel ergste aan dit alles dat er zo weinig weerstand is geboden tegen de oorlog in Iraq, Afgahanistan, terrorisme en Al Queda. Ik persoonlijk kan er soms wel bijna om huilen als ik me bedenk wat ze gedaan hebben in Iraq. Het schijnt dat daar nu 4000 kinderen per dag overlijden aan honger,ziekte en gebrek aan voorzieningen. Wat voor een hel moet het daar nu wel niet zijn.

  Het is inderdaad eigenlijk bespottelijk hoeveel tijd er is verspild aan de complot zijde van het verhaal in plaats van die vreselijke oorlogen en rooftochten te beëindigen. Ik ben in principe zelden zo teleurgesteld geweest in de mens. De gehele wijze waarop de propaganda via de media op de mens werd losgelaten om voor al die interventies steun te ontvangen is ...orwelliaans op zijn zachts gezegd. Het vreemde is, ik kan er eigenlijk met maar weinig mensen in mijn dagelijks leven over praten. Korte gesprekjes. Maar er heerst een volkomen verslagen apathie. Men vind het vreselijk, maar kan er niets aan doen.

  Globalisme is zo grappig nog niet. Besluiten worden nu genomen ergens vanuit een onzichtbare toren en de burgers weten en voelen dat en kunnen niet meer dezelfde betrokkenheid opbrengen, maar gaan met een bepaald gevoel van hopeloosheid en verslagenheid door het leven. Politiek gedesillusioneerd. Dit alles wat ik geschreven heb is kritiek gericht evenzo aan mijzelf.

  Lang verhaal weer. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dadgad zei...

  Het kan nooit kwaad om kritisch naar je eigen denkbeelden te blijven kijken. Zelf blijven nadenken is het aller belangrijkste. Nooit klakkeloos maar alles aannemen wat je wordt verteld. Maar ook gewoon toegeven als je fout zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ""Ik doelde dus op Deze foto""

  Die foto kende ik niet eens.

  En hoe weet jij dat het geen gesmolten staal is wat in die grijper zit?

  En waarom denk jij het beter te weten wat die brandweerlieden gezien hebben dan dat ze zelf zeggen gezien te hebben??

  En hoe zit het dan met die iron micro spheres??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Het kan nooit kwaad om kritisch naar je eigen denkbeelden te blijven kijken. Zelf blijven nadenken is het aller belangrijkste. Nooit klakkeloos maar alles aannemen wat je wordt verteld. Maar ook gewoon toegeven als je fout zat."

  Volledig mee eens. Maar al te vaak zie je echter bijvoorbeeld tijdens discussies (ook hier) het competitieve element de bovenhand krijgen. De hakken gaan in het zand en men wil alleen nog maar de discussie winnen. Zoiets is voor mij tijdverspilling. Discussies moeten juist leiden tot meer inzicht, pas dan geeft het mij voldoening.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ""Discussies moeten juist leiden tot meer inzicht, pas dan geeft het mij voldoening.""

  En wat vind je ervan wat pvdg nu probeert, die probeert de tegenstanders van Bush -de "complotmalloten"- de daden van Bush in de schoenen te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. geendank zei...

  En hoe weet jij dat het geen gesmolten staal is wat in die grijper zit?

  Gesmolten staal is vloeibaar [toch?] dat zier ik niet op die foto. Wat mij betreft kan het van alles zijn. Ik ben de afgelopen jaren heel vaak op het verkeerde been gezet. Voor het zelfde geld is het een gele regenjas, of is de foto gewoon ingekleurd. Let op, ik g niet dat het zo is, maar 1 enkele foto zegt niks. Ik ken de verklaringen van brandweerlui over poelen van gesmolten metaal. Maar of die correct zijn weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Arminius

  Mee eens. Heb jij zojuist jouw opvattingen wat bijgesteld, want de afgelopen dagen leek je behoorlijk bezig om het "complot verhaal" te promoten.

  @ Fassbinder

  Dit is precies de reden waarom ik dit eigenlijk niet wil zien. Hakken in het zand, dezelfde retoriek, bla bla, gezeik, verspilling van je kostbare tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet trouwens zeggen dat ik die Charlie uit de docu wel erg snel overstag zie gaan. Ben wel benieuwd of hij daar nog een eigen video over gaat maken en zijn "fouten" toegeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ""Gesmolten staal is vloeibaar [toch?]""

  Ja, maar die foto is een tijd na de aanslag genomen, en desondanks ziet het er nog zo uit, en als je goed kijkt dan zie je iets van druppels eraf vallen.

  ""Ik ken de verklaringen van brandweerlui over poelen van gesmolten metaal. Maar of die correct zijn weet ik niet.""

  Waarom zou je daar aan twijfelen??

  Als je goed naar het gezicht kijkt van de brandweerman die ernaast zit, dan zie je overduidelijk het ongeloof in zijn gezicht van wat ze gezien hebben, want het kan helemaal niet wat ze gezien hebben. En zijn gezichtsuitdrukking zegt mij meer dan duizend woorden.

  En hoe zit het dan met die iron micro spheres?

  @Arminius, jij hoeft van mij niet te geloven dat er gesmolten staal was, daar heb ik echt geen probleem mee, maar je kan niet zeggen dat er geen gesmolten staal was, punt. Dat kan niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dadgad zei...

  @Arminius

  Mee eens. Heb jij zojuist jouw opvattingen wat bijgesteld, want de afgelopen dagen leek je behoorlijk bezig om het "complot verhaal" te promoten.

  Ik ben van nature wantrouwig tegenover alles wat met overheid te maken heeft, miss. komt het daardoor. Ik twijfel verder nog steeds over de ware toedracht. Ik ben dus niet opeens van mening veranderd ofzo. Wel ben ik er achter dat een hoop dingen die worden beweerd domweg niet kloppen. Wat ik wel weet, is dat onze vrijheid behoorlijk is ingekrompen sinds 9/11 dat zijn feiten. Je wordt overal in de gaten gehouden met camera`s. Je e-mail wordt bewaard. Je internet gedrag wordt vastgelegd. En zo zijn er nog veel meer tientallen vrijheid beperkende maatregelen opgelegd. Allemaal voort gekomen uit 9/11. De wereld zal idd. nooit meer het zelfde zijn/worden als voor 9/11

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En de U turn van Charlie Veitch is dan weer een conspiracy op zichzelf volgens sommigen.

  http://www.youtube.com/watch?v=ogdi4m2Nywg

  Om precies dit gedoe heb ik er na 10 jaar dus ook genoeg van.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. UpsideDown -Interview with Charlie Veitch
  http://www.youtube.com/watch?v=GGdKxZwhFFc

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @geendank

  "En wat vind je ervan wat pvdg nu probeert, die probeert de tegenstanders van Bush -de "complotmalloten"- de daden van Bush in de schoenen te schuiven."

  Dat doet hij niet, hij geeft aan dat volgens hem als gevolg van de truth-beweging er te weinig zinvol protest tegen het beleid van Bush heeft plaatsgevonden. Bush blijft natuurlijk altijd verantwoordelijk voor zijn eigen daden. In hoeverre pvdg daarin gelijk heeft kan ik moeilijk inschatten.

  Ik heb maar eens gekeken wat er speelde tussen jou en TH. Ik vermoed (kan het niet bewijzen) dat TH jou zat te stangen met zijn opmerkingen over de bezigheden van Barracuda op het internet. Barracuda maakte daar een opmerking over en die opmerking had TH niet zien aankomen. Ik denk dat Barracuda de waarheid vertelde.

  Maar waarom zoiets triviaals tot zo'n oplopende woordenwisseling kan komen is mij een raadsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben in ieder geval blij dat [tot op heden] dit topic niet uitdraait op een ordinaire scheldpartij.

  Charlie Veitch BBC3 documentary on 9/11 conspiracy

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ok jongens, ik zal weer het nummer van de dag verkondigen:). Vandaag geen blues, maar Creedence Revival met Who'll Stop the Rain.

  Long as I remember
  The rain been comin' down.
  Clouds of myst'ry pourin'
  Confusion on the ground.
  Good men through the ages,
  Tried to find the sun;
  And I wonder, still I wonder,
  Who'll stop the rain.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ""Dat doet hij niet, hij geeft aan dat volgens hem als gevolg van de truth-beweging er te weinig zinvol protest tegen het beleid van Bush heeft plaatsgevonden.""

  Dus hij verwijt de tegenstanders van het beleid van Bush dat ze VOLGENS HEM niet genoeg actie ondernomen hebben tegen het beleid van Bush??


  Nou moet je toch echt ophouden met me, dat zegt iemand die een voorstander van het beleid van Bush is, dat zegt iemand die de tegenstanders van Bush continu heeft tegengewerkt!!!!

  Dat zo iemand dat zegt, en dat jij het nog een keer recht probeert te spinnen, is te schandalig voor woorden, dat is complete kolder, dat is echt te belachelijk voor woorden!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooi nummer. Geeft me direct een idee in welke leeftijd categorie ik je moet indelen. [de zelfde als de mijne namelijk hahaha] Maar ik ben meer van het serieuzere werk

  And so as I patrol in the valley of the shadow of the tricolour
  I must fear evil, for I am but mortal and mortals can only die
  Asking questions, pleading answers from the nameless faceless watchers
  That stalk the carpeted corridors of Whitehall

  Who orders desecration, mutilation, verbal masturbation
  I in the guarded bureaucratic wombs

  Minister, minister care for your children, order them not into damnation
  To eliminate those who would trespass against you
  For whose is the kingdom, the power, the glory forever and ever, Amen

  Marillion: Forgotten Sons

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Over een paar dingen zijn we het met elkaar in ieder geval wel eens, of niet?

  In The New York Times bespeurde Edward Rothstein bij veel culturele herdenkingsmanifestaties een neiging tot zelfbeschuldiging. In september 2001 hield 33 procent van de Amerikanen het voor mogelijk dat het land zelf de aanslagen over zich had afgeroepen. Inmiddels is dit toegenomen tot 43 procent.

  Misschien werden de Amerikanen wel aangevallen omdat ze Amerikanen zijn: dominant, arrogant, irritant, creatief, succesvol, energiek, expansief, aanmatigend. Maar hoe kunnen ze dat existentiële probleem oplossen? Door op de zelfbeschuldiging zelfontkenning te laten volgen? Door Hollywood in te ruilen voor Bollywood? Of door net als de Russen aan de wodka te gaan?
  Hiermee is niet gezegd dat Amerika de onschuld zelve is. De bloedige chaos in Irak, Guantánamo Bay, het harde ondervragen c.q. martelen van gevangenen op geheime locaties in derde landen en het voor onbepaalde tijd vasthouden van terreurverdachten zonder de rechten die de normale rechtspraak in de VS biedt - het schaadde terecht de Amerikaanse reputatie.

  link

  BeantwoordenVerwijderen
 26. haha dat is wel vage muziek. Hier luister ik nooit naar. Een mengsel van Ierse muziek, metal, elektronica, klassiek... erg amusant! Het nummer wordt steeds beter naarmate het zich verder ontwikkeld. Experimenteel, hou ik wel van.

  Ik ben 24. En jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 24? Hum, en dan CCR? Dat is nog muziek van je opa hoor :-)

  ik ben ruim het dubbele

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Arminius,

  Zeker Amerika vernietigd haar imago in ieder opzicht. Life, liberty and the pursuit of happiness lijkt in hun ogen alleen iets weggelegd voor een klein selectief aantal mensen. De rest mag letterlijk wegrotten.

  Het is zo tragisch dat een land met een document zo uniek als hun constitutie zich zo barbaars gedraagt. Ze zijn in ieder opzicht de schande zelve op deze planeet.

  Verder geen kwaad woord over Amerika. Ik ben geen Amerika hater. Wat dit land aan creativiteit heeft ontwikkeld is in ieder opzicht zo uniek en ongekend, ik kijk er dagelijks van op. Ergens zou je je bijna afvragen of mensen niet gewoon slecht zijn van binnen. Teveel vrijheid en men gaat zich zo gedragen.

  Maar, er is een maar. Ik volg Amerika met interesse en ik zie dat het volk het zat is. Kijk maar hoeveel aanhang Ron Paul krijgt. Niemand durft het nog toe te geven, maar de cijfers liegen er niet om, hij is kandidaat nummer 1. Die Bachmann, Perry of Romney maken echt geen kans tegen hem in debat. Ik vind dat wel sympathiek om te zien hoe op zijn beleefde en genuanceerde non-demagogische wijze de mensen duidelijk maakt dat ze toch echt is volwassen moeten worden. Wie weet wint hij wel. Zou interessant zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "24? Hum, en dan CCR? Dat is nog muziek van je opa hoor :-)

  ik ben ruim het dubbele"

  Ja ik zeg altijd maar dat ik in het verkeerde tijdperk ben geboren. :)

  Maar jij bent dus een ouwe zak, ik hoor het al! haha! :D

  CCR is te geniaal gewoon. Green River is ook zo'n heerlijk nummer waarop je helemaal los gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Aardige documentaire.

  Eén punt: de gids draagt een t-shirt van de Dead Kennedys en dan gaat iedereen linken naar doodbrave muziek?:P

  Kom op, jongens, hier zijn de Dead Kennedys!

  http://www.youtube.com/watch?v=L8zhNb8ANe8

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik ben eigenlijk wel benieuwd nu hoe oud iedereen hier is. Ik ben dus 24.

  Geedank: ?
  Truthhurts: ?
  Pvdg: ?
  Adamas: ??????
  Barracuda: ?????????????????
  Fassbinder: ?
  John: ?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Dadgad

  Oh, dat is geen geheim hoor. 54. Ik loop al mee sinds de laatste fase van de oorlog in Vietnam.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nu weet ik weer waarom ik lang geleden besloten heb niet meer op 'geendank' te reageren. Het was de agressieve, provocerende, schofferende en hysterische manier van reageren. Plus het bestoken van mensen door 'geendank' met talloze onzinnige vragen (zonder zelf een duidelijke mening te geven), gebaseerd op volstrekt onjuiste conclusies. Idiote conclusies die je dan ook nog eens voor de voeten geworpen krijgt. 'geendank' wil alleen maar aanvallen Heeft absoluut niets meer met argumenteren te maken. Die fout zal ik niet nog eens maken.

  Ik zet liever een plaatje van Dadgad op :-o

  Prettig weekend allemaal. Ik ga nog even van de zon genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Pgv ....54! Hemel! Ook al zo oud! haha! De term meester is dus inderdaad volkomen gepast. Ik hou m erin.

  Fassbinder. Hoe oud ben jij nou?

  De zon, wat je zegt. Daarnet verdween mijn schatje achter een wolken barricade van zulke proporties, het is afgelopen voor vandaag. Alleen hier in dit land zet moeder natuur je op zo'n genadeloze wijze te kijk. Ik ga maar weer in Portugal wonen. Genoeg hier, kut klimaat, wat een kanker zomer was dit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Dadgad

  Het is nog veel erger. Ik heb zelfs een lerarenopleiding geschiedenis gedaan én een propedeuse Rechten. Geen Meester in de Rechten dus, maar schoolneester, yup:)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. ""Heeft absoluut niets meer met argumenteren te maken. Die fout zal ik niet nog eens maken.""

  Verkondigen dat de tegenstanders van Bush te weinig actie ondernomen zouden hebben, volgens degene die voorstander van Bush was, is de grootste kolder die ik sinds tijden gehoord heb.

  Het is hetzelfde excuus als wanneer een moordenaar zou zeggen dat volgens hem degene die hem probeerde tegen te houden te weinig z'n best gedaan zou hebben, m.a.w. eigenlijk is het de schuld van degene die 'm probeerde tegen te houden.

  En ik heb idd geen kracht meer voor datsoort onzin, datsoort achterlijke excuses is één van de redenen waarom ik ermee stop, ik heb geen geduld meer voor datsoort gestoorde praat.

  Als jij datsoort kolder probeert recht te lullen dan doe je idd ieder normaal denkend mens een plezier om nooit meer te reageren.

  En dan kan je wel zeggen dat ik grof en onbeleefd ben, maar wat ik al zei, ik kan datsoort kolder niet langer aanhoren. En wat ook weer typerend is, mij aanvallen omdat ik grof of hysterisch zou zijn, wat jij wilt. Maar ik lieg niet de hele teringzooi bij elkaar, th loog wel volgen jou maar daar hoor ik je verder niet over, dat is allemaal heel normaal, blijkbaar.

  Maar wees blij, na morgen zie je me niet meer, en dan kan je ongestoord onzin verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Nog een twijfelpuntje

  In de docu laten ze een experiment met termiet zien, dat zou niet door een stalen baslk heen branden. Ik heb een tijd geleden echter een stukje op TV gezien waarin een kleine hoeveelheid termiet dwars door een motorblok van een auto heen gaat.

  Thermite experiments

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Thermite experiments


  Ik vind dit filmpje beter;

  http://www.nujij.nl/algemeen/9-11-experiments-thermite-cutting-through-steel.10589975.lynkx#axzz1XYjvF3SZ

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Geendank hoe oud ben jij? Gewoon benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Als je het filmpje gezien hebt wat ik net linkte dan zie je meteen hoe je genept wordt met de "test" in de docu van dit artikel, je wordt gewoon in de zeik genomen.

  En iedereen gaat aan nog een belangrijk punt voorbij, als 911 idd een insidejob was dan is het uitgevoerd door mensen die voortkomen uit speciale eenheden met speciale trainingen die met speciaal gereedschap werken etc.. En het zijn huurlingen, het vermoorden van mensen is hun beroep.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. 9/11 complotters zijn een eeuwigdurend perpetuum mobile: ze zoomen in op een aspect, namelijk het ontsteken van nanothermiet, en laten de praktische uitvoering geheel buiten beschouwing.

  Je moet dat spul op steunbalken aanbrengen en die dingen liggen niet open en bloot. Al die praktische zaken worden volstrekt genegeerd. Net als de complexe bedrading, het aansteekmechanisme, het aansturen daarvan.

  Of thermiet wel of niet door staal gaat is dus niet eens de hamvraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Oohh daar hebben we @barracuda opeens, in paniek jongen?!

  Dat filmpje wat ik linkte laat heel duidelijk zien dat het wel degeljk mogelijk is, terwijl die man een amteur is, en het laat tevens zien dat de "test" uit jouw docu absoluut kolder is en enkel als doel heeft de boel te misleiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oohh daar hebben we @barracuda opeens, in paniek jongen?!

  Haha! Inderdaad ja. Paniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Jongens, wat jullie vinden zal mij echt worst wezen hoor. Dat verhaaltje ken ik toch al.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "Het kan nooit kwaad om kritisch naar je eigen denkbeelden te blijven kijken."
  Jammer dat een deel der complotdenkers en diverse religieuzen dat erg weinig lijken te doen terwijl ze dat wel "eisen" van mensen die niet hetzelfde denken als zij.

  Dat moest ik even kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. ""Jongens, wat jullie vinden zal mij echt worst wezen hoor. Dat verhaaltje ken ik toch al.""

  Als je in paniek raakt dan moet je rustig ademhalen, desnoods adem je in een papier zakje, dat wilt ook wel eens helpen.

  Jahaa, goede raad kost niets :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 47. @geendank:

  "En hoe weet jij dat het geen gesmolten staal is wat in die grijper zit? "

  De vraag is: hoe weet jij eigenlijk dat dat gesmolten staal is?

  Als het een stuk smeltend staal is, dan zou dat een temperatuur hebben van rond de 1500°C.
  Dat lijkt me nou niet echt gezond voor die grijper: de hitte zou daar naar toe geleiden en het hydraulische systeem is dan natuurlijk snel naar de knoppen. Verder is een dergelijk hoge temperatuur niet gemeten op ground zero. De puinhoop was heet, maar geen 1500°C.

  "En hoe zit het dan met die iron micro spheres?? "

  ijzerbolletjes heet dat :o)
  Kan verschillende herkomsten hebben: restanten nog van de constructie van het wtc die bij de instorting vrij zijn gekomen. restanten van de demolitie van de resterende staalconstructies van de wtc-gebouwen die er na 911 nog stonden, vliegas, dat veelvuldig in beton wordt verwerkt zit ook vol met ijzerbolletjes..

  "Ja, maar er zijn beelden van brandweerlieden die vol verbazing vertellen dat ze gesmolten staal hebben zien stromen al was het de hoogovens."

  Klopt, maar is het gesmolten staal of een andere stof?
  Staal is onwaarschijnlijk, daarvoor waren de temperaturen die zijn gemeten gewoon te laag. Verder kun je als leek niet bepalen of iets gesmolten staal is of niet door er simpelweg naar te kijken.
  Gesmolten staal of ander product zegt overigens niets over demolities: het is daar geen bijproduct van .Ook niet van thermiet: zoals het filmpje laat zien brandt thermiet oncontroleerbaar snel. Dat blijft niet dagenlang of wekenlang branden.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @arminius: blij dat je ook wel inziet dat niet alles zoals ons door de complotbeweging wordt .voorgeschoteld.
  Bijv. bij dat pentagon-gat kreeg ik nog even die indruk.

  "Ik moet trouwens zeggen dat ik die Charlie uit de docu wel erg snel overstag zie gaan. Ben wel benieuwd of hij daar nog een eigen video over gaat maken en zijn "fouten" toegeeft."

  Nou, dat heeft hij gedaan, en volgens mij heeft Barracuda daar toen nog over geschreven.
  Zijn ommezwaai heeft gezorgd voor een schokgolf door de complotbeweging, ik meende zelfs totaan Alex Jones aan toe...
  En het is hem niet in dank afgenomen: diehard-complotters beschuldigen Charlie ervan dat hij nieuwe broodheren heeft gevonden..

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @Fassbinder:
  "Ik heb maar eens gekeken wat er speelde tussen jou en TH. Ik vermoed (kan het niet bewijzen) dat TH jou zat te stangen met zijn opmerkingen over de bezigheden van Barracuda op het internet. Barracuda maakte daar een opmerking over en die opmerking had TH niet zien aankomen. Ik denk dat Barracuda de waarheid vertelde. "

  Oh, dat zag ik wel aankomen: er is wel vaker op dit blog en diens voorganger gevist naar de identiteit van Barracuda en telkens ontkent Barracuda in alle toonaarden.
  Dat deed hij nu dus ook en of hij daarmee de waarheid sprak laat ik in het midden. Het leverde een mooi een-tweetje op waarbij geendank opeens zit met 2 kampen waarbij de ene zou liegen en de andere de waarheid zou spreken. Dat maakt hem op een of andere manier dol.
  .
  Dat zie je ook in deze discussie hoe hij probeert te verdraaien wat vandergalien bedoelt...


  Wat dit in ieder geval opleverde is dat ik niet meer als gelinkt aan Barracuda wordt beschouwd.


  @arminius:
  "Ik ben in ieder geval blij dat [tot op heden] dit topic niet uitdraait op een ordinaire scheldpartij."

  oh, dat komt nog wel, hij gaat op de gebruikelijke manier op mij reageren...

  @geendank:
  "Verkondigen dat de tegenstanders van Bush te weinig actie ondernomen zouden hebben, volgens degene die voorstander van Bush was, is de grootste kolder die ik sinds tijden gehoord heb."

  Noem eens iemand in deze discussie die voorstander van bush is of was.
  Ik ken er niemand.
  Het is dus inderdaad kolder, maar dan wel uit jouw hoge hoed.

  @arminius:
  "In de docu laten ze een experiment met termiet zien, dat zou niet door een stalen baslk heen branden. Ik heb een tijd geleden echter een stukje op TV gezien waarin een kleine hoeveelheid termiet dwars door een motorblok van een auto heen gaat. "

  wat ik daarvan begreep is dat dat blok deels van aluminium was. Verder wordt in de docu gesteld dat om de balk te smelten er een nog grotere pot thermiet nodig is.
  Bij dat filmpje van je is er sprake van meer thermiet en wordt de thermiet door de pot waar het in zit beter gestuurd zodat het gesmolten ijzer dat door de thermietreactie wordt gecreëerd zich op 1 punt richt.
  Er is ook een youtube-filmpje van iemand die met superthermiet het voor elkaar krijgt dat een stalen kolom wordt doorsneden zoals dat ook bij demolities het geval is.
  Geendank linkt daar naar zie ik.
  Dat filmpje laat zien dat het wel mogelijk is, maar het is een stuk minder eenvoudig dan dat ons wordt voorgesteld. Je moet een installatie maken die er voor zorgt dat het gesmolten ijzer in de juiste richting wordt gedrukt.
  En dat voor elke kolom in het gebouw, op elke verdieping..
  Verder laat ook die reactie zien dat je geen poelen gesmolten staal als eindproduct overhoudt..

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ""er is wel vaker op dit blog en diens voorganger gevist naar de identiteit van Barracuda""

  Er werd helemaal niet gevist naar de identiteit van @barracuda, je blijft maar liegen, het is bij jou enkel liegen liegen liegen en nog eens liegen, jij bent LETTERLIJK één grote leugen, vandaar je bijnaam de doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR!!!!

  Er werd niet gevist naar @barrcuda zijn identiteit, jij was de hele teringzooi wéér bij elkaar aan het liegen, ik citeer;

  'Mja, barracuda reageert ook op de complotsites.

  Maar dan met een ander pseudoniem als hier.

  Als je de moeite had genomen om op de links in zijn artikelen te klikken en reacties te lezen was je daar zelf ook achter gekomen..

  29 juli 2011 09:45'

  En zo lieg je alles maar aan elkaar, ik zal je zeggen dat ik blij ben besloten te hebben definitief te stoppen met de internet "discussies" want dat continue gelieg en bedriegen, het verdraaien, het list en bedrog etc etc, van figuren zoals de doorgedraaide STALKENDE BEROEPSLEUGENAAR is letterlijk ziekmakend, dat is echt niet gezond, voor niemand niet. En ik weet ook zeker dat ik me binnenkort zal afvragen hoe het mogelijk is dat ik me er zolang mee bezig heb kunnen houden, want dit gaat echt helemaal nergens over. Sterker nog, dat bedriegen, gelieg, gespin, verdraaien, vals beschuldigen, list en bedrog etc etc etc etc etc is LETTERLIJK ziekmakend want het is puur vergif!!!!!!

  ""Dat deed hij nu dus ook en of hij daarmee de waarheid sprak laat ik in het midden""

  Waarom zou je dat in het midden laten?? Waarom zou je zoiets doen, je bent toch zogenaamd een voorvechter van de waarheid!!??

  Daarmee zeg je dus dat jij ook nooit zal toegeven als @barracuda liegt, ook al zegt @barracuda dat jij liegt. M.a.w. al liegt @barrcuda de hele teringzooi bij elkaar, je zal daar nooit voor uitkomen en 'm blijven steunen, maar gvd wel continu je haat en je gif spuien over "complotterjes zus en complotterjes zo", en daarmee bewijs wéér wat een onrechtvaardig leugenachtig en vals teringsecreet je bent, en dan nog met een uitgestreken porum durven te beweren een voorvechter van de waarheid te zijn. Ik kots echt van jou, wat ben jij een slecht en lelijk mens, GADVERDAMME.

  En wat th met zijn uitspraken nu ook bewijst en erkent; al liegt @barracuda de hele teringzooi bij elkaar, th zal daar nooit voor uitkomen en 'm daar op aanspreken. Sterker nog, th blijft gewoon gezamelijk de strijd tegen de "complotters" voeren!!

  Dit bewijst dat dit een sekte met een gemeeschappelijk doel is, en @barracuda staat hoger in de hierarchie dan th, en gezamelijk zijn ze met een hun doel bezig, de hetze tegen de "complotters", en de waarheid doet er niet toe.

  En dit is wat ik al direct vermoedde toen ik dit blog onder ogen kreeg, er is absoluut niets oprecht aan dit blog. En door de laatste opmerkingen van th is dat onomstotelijk bewezen; de waarheid doet er niet toe, dat zegt ie nu doodleuk zelf, het gaat om het haatzaaien en de hetze, het pure gif van de mensheid, ik citeer;

  'gevist naar de identiteit van Barracuda en telkens ontkent Barracuda in alle toonaarden.
  Dat deed hij nu dus ook en of hij daarmee de waarheid sprak laat ik in het midden.'

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Dit is het mensen.

  De dag waarop Geendank ons gaat verlaten. Ik heb de fles champagne al open getrokken, jullie óók?

  Speciaal voor Geendank Ramses met We zullen doorgaan

  We zullen doorgaan
  Met de stootkracht
  Van de milde kracht
  Om door te gaan
  In een sprakeloze nacht
  We zullen doorgaan
  We zullen doorgaan
  Tot we samen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 53. ""Tot we samen zijn"

  Ja, totdat iedereen bekeerd is tot beroepsleugenaar, dat is het doel van deze sekte, gefelicteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. "Dit is het mensen.

  De dag waarop Geendank ons gaat verlaten. Ik heb de fles champagne al open getrokken, jullie óók? "

  Ach, dit is het vierde afscheid dat ik meemaak, ben nog dronken van zijn vorige afscheid :o)

  Maar tot hij weer terugkeert kunnen we inderdaad weer normaal discussies voeren zonder al die onzin, spelletjes en aanvallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ""Maar tot hij weer terugkeert kunnen we inderdaad weer normaal discussies voeren zonder al die onzin, spelletjes en aanvallen...""

  @ Truth Hurts, reuze interessant hoor allemaal, maar ik reageer niet op andere blogs, laat staan dat ik daar andere pseudoniemen gebruik.

  WHOEHOEHOEHOEHAHAHAHAHAHAHAhahahahahahaahahahahaaaaaaaa....

  Jij hebt echt zo een ongelooflijk dik bord voor je kop, het feit dat je dat met een uitgestreken porum durft te vertellen geeft aan hoe ongelooflijk gestoord je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ja, ik zal die trollende drama-queen echt vreselijk missen. Affijn, good riddance to a lot of bad rubbish zoals de Engelse kameraden zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ""Ja, ik zal die trollende drama-queen echt vreselijk missen. Affijn, good riddance to a lot of bad rubbish zoals de Engelse kameraden zeggen.""

  Jaja, continu weigeren antwoord te geven onder het mom 'je negeert me', maar nu wel op mij reageren? Wat is de bedoeling, natrappen?!

  Ik zou zeggen doe je best gappie. Leef je uit, laat je gaan laat je nemen :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Tja, hij heeft weinig keus: zelfs Adamas kotst hem inmiddels uit.
  Dan houd je inderdaad geen energie meer over, als je met je gedrag echt iedereen tegen je gekregen hebt.
  Maar geendank heeft vast goede moed als hij over een paar maanden weer terugkeert en wie weet reaguurders tegenkomt die hem nog niet kennen...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. ""zelfs Adamas kotst hem inmiddels uit.""

  Uit pure ellende ga je maar steun zoeken in wat Adamas zou denken.

  En voor zover ik weet heeft ie ook geen enkel goed woord voor jou over.

  Hahahahaha.... :o)) :o))

  Een treuriger persoon als jou bestaat niet, het is dat ik weet wat voor serpent je bent want anders had ik medelijden met je gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Geendank is dit waar? Is dit al je 4e afscheid?

  Kom op hé je kan het. Daarom Ramses met zijn liedje. Je zult doorgaan! Ver hiervandaan!

  Weg bij Barracuda. Kom je ook weer is je deur uit toch. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. ""Is dit al je 4e afscheid?""

  Hoe kom je daarbij? En hoe haal je het in je hoofd daarover te beginnen aangezien je zelf onlangs heel dramatisch afscheid nam, en een paar dagen later was je er weer. En hoe vaak is wel niet gezegd mij te gaan negeren, die keren zijn echt ontelbaar.

  Ik heb wel gezegd te stoppen met reageren en dat gebeurde dan ook, maar ik vertelde er dan ook bij dat ik ongetwijfeld wel weer een keer zal reageren.

  Maar nu blijf ik voor 100% voor altijd weg.

  Maar ik zei al eerder, woorden zijn woorden, de tijd zal het leren.

  Heb je de laaste dagen niets anders te doen dan over mij te lullen, vind je me zo interssant, heb je zo een leeg bestaan op je 24e!!

  Enniewee..

  'zondag, 11 september 2011 Doorsturen Printen

  Publieke geheimen opeens opzienbarend nieuws

  Deze week vielen 2 artikelen in de MSM enorm op: Joris Demmink die opeens in alle kranten staat als kindervriend, inclusief termen als: De beerput moet open. En vandaag open en bloot: De oorlogen die de Verenigde Staten gestart zijn na de aanslagen op 9/11 kosten per jaar gemiddeld 17,4 miljard liter brandstof en zorgen in de oorlogsgebieden voor een verhoogde kans op kanker.

  In 2008 gebruikte het Amerikaanse leger in Irak genoeg brandstof om 1,2 miljard auto’s een jaar lang te laten rijden. Tweederde van deze brandstof werd gebruikt om de diesel überhaupt naar het oorlogsgebied te krijgen. Aldus NU.nl, met daaronder nette staatjes waaruit blijkt dat een Golfje 0,07 liter diesel per kilometer nodig heeft, een Humvee 0,39 liter en eenM-1 Abrams tank 4,76 liter diesel per kilometer.

  Op zich al schokkend om te lezen dat die Amerikanen zo verkwistend met brandstof omgaan (want dat wisten we nog niet, kuch), maar wat er onder stond was eigenlijk ook alleen nog maar bekend van Xandernieuws en soortgelijke complotsites: Naast de milieuschade veroorzaakt door het brandstofverbruik, zorgen de oorlogen ook nog voor een vergiftiging van de leefomgeving doordat het Amerikaanse leger grote hoeveelheden met uranium verrijkte kogels achterlaat.

  Gemiddeld is er 4,2 keer meer kans op alle vormen van kanker. Met wederom een keurig staatje met de uitschieters daarbij.

  Is de MSM wakker geworden? Of is dit een foutje, bedankt?!?'

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "Heb je de laaste dagen niets anders te doen dan over mij te lullen, vind je me zo interssant, heb je zo een leeg bestaan op je 24e!!"

  Klopt. Niets te doen, vakantie.

  Hou oud ben jij dan? Ik wil het echt weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Jáááá, als je niet beziggehouden wordt dan heb je geen leven, treurig hoor.

  Waarom wil je weten hoe oud ik ben, wat maakt het uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Omdat het me interesseert. Schaam je je om te vertellen hoe oud je bent?

  Uiteindelijk maakt het niets uit. Ten schande heb je jezelf toch al gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. "" Ten schande heb je jezelf toch al gezet.""

  Jij kan lekker de tering krijgen, zielepootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ja is goed. Ik kan kan alles.

  Maar ik wil weten hoe oud je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Je gedraagt je als een verzuurde en verbitterde ouwelul, zielig hoor voor iemand die in de kracht van z'n leven zou moeten zijn.

  En btw, ik vind het prima dat je naar m'n leeftijd blijft vragen aangezien je niets beters te doen hebt met je leven, maar je kan het wel vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. "Je gedraagt je als een verzuurde en verbitterde ouwelul, zielig hoor voor iemand die in de kracht van z'n leven zou moeten zijn."

  Dát hoor ik wel vaker ja. Ik beschouw het onderhand als een compliment.

  Maar ik ga gewoon door tot je antwoord geeft. Dus:

  "Ja is goed. Ik kan kan alles.

  Maar ik wil weten hoe oud je bent.

  11 september 2011 14:26"

  Hoe oud ben je nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ja nee dat lijkt me onwaarschijnlijk.

  Hoe oud ben je echt?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hou op met liegen, doorgedraaide leugenaar.

  "Ja nee dat lijkt me onwaarschijnlijk.

  Hoe oud ben je echt?

  11 september 2011 14:51
  Verwijderen"

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @dadgad: geendank heeft een hekel aan ouderen, dus dat hij 68 is lijkt mij ook sterk.

  hij heeft mij vaak genoeg voor oud en seniel uitgemaakt omdat hij de indruk kreeg dat ik die leeftijd had.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ach, noem eens de naam van een andere reaguurder die nog wel waardering voor je heeft.

  Aart misschien?
  Je hebt hem immers fanatiek verdedigd...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. "Maar nu blijf ik voor 100% voor altijd weg."

  allemaal loze woorden, let maar op...

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Kom je effe olie op het vuur gooien th? Hoe oud ben jij nou dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. ""Hou op met liegen, doorgedraaide leugenaar.""

  Vervelend he wanneer iemand consequent weigert antwoord te geven, ook al gaat het om zoeits onbenulligs als een leeftijd, laat staan wanneer het om wel iets essentieels gaat en dat twee maanden volgehouden wordt, en dan nog steeds geen antwoord gegeven te hebben.

  Of wat dacht je van deze 'anti-complotter' "tactiek";

  Bewijs maar eens dat ik geen 68 ben.

  Waar is het bewijs dat ik geen 68 ben?

  Waarom zeg je dat ik geen 68 ben als je daar geen bewijs voor hebt?

  Typisch complotter gedrag, je ergens van beschuldigen maar geen bewijs kunnen overleggen.

  Nee, je kan geen bewijs laten zien he, waar is het bewijs dan?!

  Je bent een typische complotter, je zwamt maar wat.

  Je getuigt van absolute onkunde.

  Of deze;

  Als je een gezond stel hersens had gehad, logisch kan nadenken, zelf op onderzoek uitgaat, niet alleen naar joetroep filmpjes kijkt, had opgelet en de linkjes die ik geven had bestudeerd had, dan had je het geweten.

  Maar ja je bent een typische complotter, en complotters voldoen aan geen enkel van de genoemde aspecten.

  Of deze;

  Ik heb het antwoord al gegeven.

  Typisch complotter gedrag, dezelfde onzinnige vraag maar blijven herhalen terwijl het antwood allang gegeven is.

  Ik ga jouw huiswerk niet voor je doen, het antwoord is allang gegeven.

  :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Met complotgelovigen, in het bizonder 911-complotgelovigen is het moeilijk discussiëren, zoals het met Jehova's getuigen ook niet mogelijk is over het bestaan van god te praten. Je kunt lullen als brugman, ze 1000 keren vertellen dat de door hen gebruikte argumenten volledig kreupel zijn, het maakt niet uit. Hun geloof wordt geschraagd door de wetenschap dat ze het goede motief aan hun zijde hebben, feiten doen er dan niet meer toe.

  Verder is het natuurlijk een ongelijke strijd als de officiële lezing per definitie verdacht is, en het in de discussie is toegestaan om de meest vergezochte en onwaarschijnlijke technische details aan te voeren als sluitend bewijs dat er aan de officiële versie iets niet klopt.

  Het is te vergelijken met de gemeenteraad van Putten, die geconfronteerd wordt met duizenden jaren oude archeologische vondsten in de gemeente: het bewijs ligt huizenhoog opgetast, maar je blijft gewoon met je bijbeltje wapperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Heb je weer zo'n standaard 'anti-complotter' prietpraat, datsoort teksten getuigen van zware hersenbeschadiging.

  ""Met complotgelovigen, in het bizonder 911-complotgelovigen is het moeilijk discussiëren, zoals het met Jehova's""

  M.a.w. je hebt problemen met gelovigen, dus ook met moslims??

  Moet je opletten, dan wordt zwaar gereageerd met:

  Néééééééééééééééé.. absoluut niet!!

  Rot dan toch op met je geleuter, nitwit.

  Maar gelukkig, over een uurtje ben ik hier definitef en voor altijd pleitte.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Het "weerleggen" van de thermiet-theorie in de docu van dit artikel is bewezen oplichterij, en dan toch nog met datsoort teksten komen.

  Het komt echt m'n strot uit dat ozninnige geleuter en haatzaaierij.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Nounou, wat een stress. Wat een paar maanden slecht weer al niet met een mens kunnen doen.

  Ja, inderdaad heb ik problemen met gelovigen, beenmank, zij het dat ik ze niet voor nitwits met een hersenbeschadiging uitmaak.

  Het voornaamste probleem met gelovigen is dat ze individueel best te pruimen zijn, maar dat er aan hun collectiviteit altijd een sociologisch superioriteitsgevoel kleeft, dat uiteindelijk onvermijdelijk tot uitwassen leidt.

  Dat is natuurlijk eenvoudig af te lezen aan de fanatieke orthodoxen van allerlei snit, maar ook achter de eeuwige glimlach van de Dalai Lama bijvoorbeeld schuilt een religie die de mens wil knechten.

  Men predikt altijd de liefde, maar kan niet zonder haat. En dat is voor de 911-truther religie al niet anders: men predikt De Waarheid, maar de keerzijde is een systeem van uiterst onfris revisionisme. De individuele plotter is een dolende ziel, die je over de bol zou kunnen aaien. Het collectief is een ranzige denktrant die het op klassieke zondebokken heeft voorzien.

  Deze stichtende woorden voeg ik je, zo vlak voor je verscheiden, graag nog even toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Het "weerleggen" van de thermiet-theorie in de docu van dit artikel is bewezen oplichterij, en dan toch nog met datsoort teksten komen.

  Dan slaan ditsoort teksten dus op jou;

  'Het is te vergelijken met de gemeenteraad van Putten, die geconfronteerd wordt met duizenden jaren oude archeologische vondsten in de gemeente: het bewijs ligt huizenhoog opgetast, maar je blijft gewoon met je bijbeltje wapperen.'

  Want jouw bijbeltje is de officieele verklaring, en iedereen die jouw bijbeltje in twijfel durft te trekken gooi je direct op de virtuele brandstapel, zoals je met je 'anti-complotter' prietpraat hebt aangetoond.

  Zoals ik al zei, jouw prietpraat is 'anti-complotterjehova' retoriek, en om daar in te geloven moet je wel last hebben van een zeer ernstige hersenbeschadiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik zie dat het Krijsende Kind een gigantisch drama van zijn afscheid maakt. Affijn, het aftellen is begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. "Je bent een typische complotter, je zwamt maar wat.

  Je getuigt van absolute onkunde."

  Klopt, maar dat wisten we allang.

  Dus alsnog,

  "Ja is goed. Ik kan kan alles.
  Maar ik wil weten hoe oud je bent.

  11 september 2011 14:26"

  Dus hoe oud ben je nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 83. ""Klopt, maar dat wisten we allang.""

  Het was cynisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. ""Ik zie dat het Krijsende Kind een gigantisch drama van zijn afscheid maakt. Affijn, het aftellen is begonnen.""

  Ah, ik krijg wéér aandacht van piemelvoordegladiolen, maar wanneer ik vragen stelde schitterde hij door afwezigheid.

  Ach ja, typisch 'anti-complotter' gedrag :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Tik Tak .. Tik Tak .. hahaha .. oooohh wat lekker als ik dit achter me gelaten heb :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Als mijn mening een gevolg zou zijn van een ernstige hersenbeschadiging dan is het op zijn zachtst gezegd opmerkelijk dat dit specifieke neurologische defect zo algemeen voorkomt, en steeds tot dezelfde symptomen leidt.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. "Klopt, maar dat wisten we allang.""

  Het was cynisme.

  11 september 2011 17:08"

  Ga je mijn vragen vermijden, ranzige leugenaar die je er bent? Jij bent echt niet goed wijs!

  Ik stel gewoon een eerlijke vraag, waarop jij met een leugen antwoord. Dat bewees jij door de tweede keer 72 te antwoorden. En nu ga je als een gestoorde beroepsleugenaar mijn vragen lopen ontwijken! Dat is echt zot! Jij bent echt in de war!

  Je bent echt gestoord! Dat is wel volkomen duidelijk! Helemaal! Hahahahaha....zielepootje.

  Dus smerig zwijn dat je er bent,geef nu antwoord op de vraag die je al sinds gister consequent weigert te antwoorden.

  Hoe oud ben je!?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. ""Als mijn mening een gevolg zou zijn van een ernstige hersenbeschadiging dan is het op zijn zachtst gezegd opmerkelijk dat dit specifieke neurologische defect zo algemeen voorkomt, en steeds tot dezelfde symptomen leidt.""

  Heb je het laatst niet gelezen in de MSM, als ik me niet vergis had volgens dat bericht iets van 40% van de europeanen last van een psychische aandoening.

  Ik weet het percentage niet meer exact maar het was schrikbarend hoog.

  Dus het is niet zo vreemd dat jij in dat percentage zit .. hahaha .. :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 90. """Klopt, maar dat wisten we allang.""

  Het was cynisme.

  11 september 2011 17:08"

  Ga je mijn vragen vermijden, ranzige leugenaar die je er bent? Jij bent echt niet goed wijs!

  Ik stel gewoon een eerlijke vraag, waarop jij met een leugen antwoord. Dat bewees jij door de tweede keer 72 te antwoorden. En nu ga je als een gestoorde beroepsleugenaar mijn vragen lopen ontwijken! Dat is echt zot! Jij bent echt in de war!

  Je bent echt gestoord! Dat is wel volkomen duidelijk! Helemaal! Hahahahaha....zielepootje.

  Dus smerig zwijn dat je er bent,geef nu antwoord op de vraag die je al sinds gister consequent weigert te antwoorden.

  Hoe oud ben je!?""
  Hahahahahahahaha....

  Nu voel je ook hoe het is, daar word je volwassen van. Er komt een dag en dan ben je me dankbaar .. hahaha .. ;o))

  BeantwoordenVerwijderen
 91. "Heb je het laatst niet gelezen in de MSM, als ik me niet vergis had volgens dat bericht iets van 40% van de europeanen last van een psychische aandoening."

  Dat bericht heb ik inderdaad voorbij zien komen. Maar die 40% hebben niet per definitie last van de 'ernstige hersenbeschadiging' die je mij toedicht, en die, wat mij betreft, eerder onder gezond verstand valt. Van gezond verstand hebben minder mensen last, is me wel eens opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Nou jongens, dit was het dan..

  DOOOOEEEEIIII.... DOOOOEEEEIIII....

  Bey bey .. zwaai zwaai..

  :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 93. altijd maar beloven....

  trouwens, Studio Sport is pas om zeven uur hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. "Hahahahahahahaha....

  Nu voel je ook hoe het is, daar word je volwassen van. "

  Ja hóór! Ik had het kunnen raden! List en bedrog. Wéér ga je als een smerig serpent mijn vraag consequent uit de weg. Jij bent echt een vies ventje! Laat je nakijken!

  "Er komt een dag en dan ben je me dankbaar .. hahaha .. ;o))"

  Nou moet je toch echt ophouden met me, smerige leugenaar! Dat je het lef vertoont om zo de demagoog uit te gaan hangen is echt typerend voor jouw soort en je maatjes. Het toont weer hoe ziek het hier is. Ongelooflijk! Dat je dat doet. Het is te schandalig voor woorden, dat is complete kolder! Je bent echt een ranzig mens! Ik kots van jou!

  Dus smerige beroepsleugenaar, je gaat eerst maar is antwoorden op mijn vraag:

  Hoe oud ben je!?

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Mensen die mij gappie noemen daar heb ik het persoonlijk niet zo op, die komen meestal uit 020 en ik heb de pest aan mensen uit 020 Zeker asls ze voor die niet met naam te noemen club zijn met dat lelijkste stadion van NL Der is er net een doodgeschoten die noemde ook iedereen gappie.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. 'DOOOOEEEEIIII.... DOOOOEEEEIIII....'

  Tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ok ik heb de docu gekeken tot aan 29:00, toen kon ik het niet meer aanhoren/zien. Ff ter verduidelijking, ik keek de docu zonder enige overtuiging, behalve dan "ik weet het niet". Maar ik erger me mateloos, zoals voorspeld aan beide partijen, maar nog het meest aan de arrogantie van BBC waarmee de complotters worden afgedaan als gekken die moeten worden genezen. De politieke correctheid van de presentator is misselijkmakend. De verontwaardiging waarmee dan moet worden benadrukt dat mensen überhaupt kunnen denken dat de overheid zoiets ooit zou kunnen. Integer zou echter zijn dat het geheel begrijpelijk is dat mensen zoiets denken. De Amerikaanse overheid is gewoon een van de meest corrupte en achterbakse die je maar kunt vinden. Dat zou eerlijk zijn. Maar die kontenlikkers bij BBC staan zeker ook op de pay-roll bij wall-street.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik denk dat je iets te zwaar tilt aan deze documentaire, dadgad..

  BeantwoordenVerwijderen
 99. De volledige versie is offline gehaald. Vandaar nu het eerste deel uit de serie.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen