zaterdag 17 september 2011

Domela

Waxinelichtjesgooier Erwin L. moet van de rechter gedwongen psychiatrisch en psychologisch onderzocht worden. Straf krijgt hij niet, want hij lijdt aan een waanstoornis. Achtervolgings- en grootheidswanen zouden volgens de rechtbank de motor achter zijn actie zijn geweest.

Het alternatieve interweb stond gisteren natuurlijk meteen in de hens. Althans, het Bea hatende deel daarvan. Dat vergeleek Erwin met Hugo de Groot, Eillert Meeter, Maria Aletta Hulshoff en Ferdinand Domela Nieuwenhuis. Helden van het volk die hun nek uitstaken 'vanwege het opkomen voor de burgerrechten en vaak door middel van een vlammend scherpe pen'.

Dat van die die vlammend scherpe pen vatten we even niet zo. Dat van die burgerrechten ook niet. De pen van Erwin was een waxinelichthouder van 625 gram waarmee je een lakei knockout had kunnen slaan. En Erwin is geen Ferdinand Domela Nieuwenhuis. Of Hugo de Groot. Mocht-ie willen. Erwin is een beetje kierewiet. Die wilde 125 getuigen laten horen omdat Beatrix geen koningin zou zijn. De vader van koningin Wilhelmina was zogenaamd onvruchtbaar. Had hij op internet gelezen. Dus moeten leden van het koninklijk huis en Kamerleden worden gehoord. Ook wilde hij 'mensen met de voornaam Marieke' laten horen. Dat soort dingen.

Maar daar gaan de bewonderaars van Erwin volledig aan voorbij. Net als aan de bedreigingen en zijn psychiatrische voorgeschiedenis. Zelfs zijn bloedeigen vader vindt dat Erwin hulp nodig heeft.

De vraag is nog wel of het verstandig is geweest van de rechtbank om uitspraak te doen luttele dagen voor Prinjesdag. Grote kans dat een horde sympathisanten op een idee komt. Grote kans dat de politie daar serieus rekening mee houdt.

UPDATE: Erwin denkt nu helemaal dat hij een orakel is.

36 opmerkingen:

 1. Doordat Erwin L. zo stelselmatig als "de waxinelichtgooier" is bestempeld met minder aandacht voor wat hij vérder nog op zijn kerfstok heeft staan begrijpt volgens mij menigeen (ook "mediaslaven") niet wat hier gebeurd en waarom.

  De schuld van de media? Deels. Maar ook van de mensen die over het algemeen niet verder dan de kop lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ja, misschien heeft Erwin wel in een boel dingen gelijk hoor.

  Geknipt en geplakt van Wikipedia:
  "Ook wordt De Ranitz door enkelen gezien als de biologische vader van Koningin Wilhelmina. Koning Willem III zou in 1879 ten tijde van de conceptie van Wilhelmina te oud zou zijn geweest en daarnaast leed hij aan syfilis. Volgens de geruchten heeft men toen in de directe omgeving van Willem III gezocht naar een geschikte kandidaat voor het verwekken van een troonopvolger bij Emma. De keuze zou op de adjudant van Koning Willem III, De Ranitz, gevallen zijn. (...) is er een ding dat er op zou kunnen wijzen dat De Ranitz haar vader is. Van Wilhelmina is bekend dat ze toondoof was. Dit is vererfbaar, terwijl bij zowel Emma als Willem III niemand in de familie bekend is die aan toondoofheid leed. Vreemd, want de Ranitz had wel last van toondoofheid. Ook was De Ranitz een goed tekenaar en schilder, zijn werk heeft veel gemeen met de werken van Wilhemina. Het is denkbaar dat deze eigenschap, creativiteit en themakeuze, eveneens erfelijk is".

  En wat Bernard, verraad en de statement "de adel en de bankiers hebben dan ook een grote belangrijke rol gehad bij het aan de macht brengen van Adolf Hitler" betreft zal ook wel een kern van waarheid inzitten (ik denk bijvoorbeeld ook aan Prescott Bush, die ouwe Hitler-bankier).

  Verder vind ik koningen en prinsesjes ook over het algemeen meer iets voor de feodale middeleeuwen en het sprookjesbos van de Efteling. Gewoon niet meer van deze tijd, troonopvolging door bloedband enzo.

  ... Maar ja, dit alles betekent nog steeds niet dat ik dan maar met waxinelichthouders moet gaan keilen naar een koets. Ik mis nut en noodzaak, en het doel wat je dan denkt te bereiken. Erwin heeft het misschien (op een aantal punten) wel bij het juiste eind... maar dat betekent niet dat hij ook het juiste ding doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vraag me alleen af wat het fragment van dewerelddraaiddoor er mee te maken heeft?


  @ tim dog:
  uiteraard is niet alles van a tot z uit zijn grote duim gezogen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk volkomen belachelijk dat deze meneer bijna een jaar in voorarrest heeft gezeten voor het gooien van een waxinelichtjeshouder. Over klasse justitie gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Tim

  Er is geen enkele aanleiding aan te nemen dat Willem III ten tijde van de conceptie van Wilhelmina niet in staat was kinderen te verwekken. Hij was toen pas 62 jaar oud, een leeftijd waarop mannen nog prima in staat zijn kinderen te verwekken.

  Het gerucht dat hij aan syfilis zou hebben geleden is precies dát: een gerucht. Willem was sexueel een...ehhh...'actief' man en het is niet ondenkbaar dat hij syfilis zou hebben opgelopen, maar enig bewijs is nooit geleverd. Het enige wat er op zou kunnen wijzen dat hij aan syfilis leed is dat hij in de periode kort voor zijn dood geestelijk behoorlijk in de war was. Dat is één van de kenmerken van de tertiaire fase van syfilis. Nogal magere bewijzen dus.


  Ik heb hierbij overigens hetzelfde als bij de vraag of Joris D. hem bij gelegenheid wel eens in een te jong kontje heeft gestoken: who cares a fuck, really.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een “wettige opvolger” is iets heel anders dan een natuurlijk kind. Kortom, het doet er niet toe welk bloed in de aderen van de Oranjes vloeit, althans niet voor wat betreft artikel 24 van de grondwet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zijn wel meer onverkwikkelijke zaken gebeurt daar bij die oranjes.

  http://elisabethleroi.yolasite.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Galien:

  Nou ja, 62 was zeker in die tijd al vrij oud hoor, zeker om kinderen te verwekken. Verder was hij in zijn leven seksueel wel zéér actief (decennialang hoerenloper), en aan het einde van zijn leven inderdaad a la tertiaire fase van syfylis de weg kwijt.

  De geruchten van buitenechtelijk kind/ Ranitz als vader kwamen ook van binnen het hof, waarbij gesteld werd dat in overleg besloten was dat Ranitz als de ideale kandidaat kindverwekker kon dienen. Tel daarbij ook nog wat erfelijke overeenkomsten op tussen Ranitz en Emma, zoals toondoofheid enzo, en dan vind ik dat het bewijs van het verhaal helemaal niet meer zo 'mager' is. Een DNA-testje en je bent eruit, maar ja, daar hebben de Oranjes meer mee te verliezen dan te winnen (ze zullen zelf mogelijkerwijs ook twijfelen vermoed ik).

  Buiten dat interesseert het me niet zoveel. Ik vind die hele bloedbandtoestand uberhaupt al belachelijk, dat je daardoor 'prins' bent en dat soort flauwekul. Wel of niet biologisch erfgename van Willem III (Koning Gorilla) ben ik in ieder geval nog blij dat Bea in haar overkomen tenminste een weloverwogen, verstandig iemand lijkt die het in het buitenland goed doet qua PR voor Nederland.

  Demmink vind ik een beetje ander verhaal. Een mogelijke pedo als SG van justitie? Als dat waar zou zijn zou het me wel boeien ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. P.s. Waarom ik me Demmink wel aan zou trekken als dat verhaal zou kloppen: an injustice anywhere is a threat to justice everywhere (en dat lijkt me vooral opgaan voor een pedo als SG bij justitie).

  Waarom Willem III bloedlijn me niet zo veel boeit: lijkt mij niet echt een halsmisdaad om geen bloedverwant van Willem III te zijn. Alleen wel een beetje lomp als daar die domme koningsbloedlijncrap officieel aan gelinkt moet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even voor de duidelijkheid

  Artikel 24 Grondwet

  Hoofdstuk 2. Regering
  § 1. Koning
  Artikel 24
  Het koningschap wordt erfelijk vervuld door de wettige opvolgers van Koning Willem I, Prins van Oranje-Nassau.

  In dit kader is ook artikel 25 wel interessant

  Artikel 25
  Het koningschap gaat bij overlijden van de Koning krachtens erfopvolging over op zijn wettige nakomelingen, waarbij het oudste kind voorrang heeft, met plaatsvervulling volgens dezelfde regel. Bij gebreke van eigen nakomelingen gaat het koningschap op gelijke wijze over op de wettige nakomelingen eerst van zijn ouder, dan van zijn grootouder, in de lijn van erfopvolging, voor zover de overleden Koning niet verder bestaand dan in de derde graad van bloedverwantschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal complottersgeleuter over het nederlands koninklijk huis, en - het mocht natuurlijk niet ontbreken - een hint naar de beschuldigingen aan het adres van Demmink...

  De reacties heer komen weer van mensen die ze net zo min op een rijtjen hebben als de waxinelichtgooier zèlf, waarvan terecht door de rechter is vastgesteld dat de man in een bosrijke omgeving tot rust moet komen. In de radioreportage op radio 1 was te horen dat verdachte het niet meer trok, en, wartaal uitslaand, aftaaide, terwijl - de NOS-verslaggever noemde het expliciet - een aantal aanhangers van klokkenluider.nl applaudisseerden.

  Die aanhangers gaan dus bij een proces van een geestelijk gestoorde man zitten applaudisseren. Als je je geloofwaardigheid doeltreffend naar de verdommenis wil helpen lijkt me dat inderdaad de meest geschikte methode.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Wiebe:

  "Allemaal complottersgeleuter over het nederlands koninklijk huis, en - het mocht natuurlijk niet ontbreken - een hint naar de beschuldigingen aan het adres van Demmink..."

  Nou, ik trek terug wat ik over het koningshuis heb gesteld hoor, tegen deze inhoud waar feiten en rationele afwegingen naadloos in elkaar overlopen kan ik niet op.

  Maarreh... prima hoor, dat Erwin ze niet op een rijtje heeft inclusief een psychiatrisch verleden enzo. Ik hoop dat hij zich beter gaat voelen waar hij ook naar toe gaat (gevangenis lijkt me absurd voor het gooien van een waxinelichthouder), en ik zal zeker niet bij zijn proces staan juichen... ik ben geen aanhanger van KLOL, geen aanhanger van Erwin, ook geen aanhanger van het koningshuis maar nou ook weer niet mordicus tegen en het lijkt me een doorgedraaide mafkezenclub en zinloze bezigheid.

  Maar Erwin, just because he's crazy doesn't mean he's not right. Dat hangt van zijn argumentjes af. Dat wegzetten als "allemaal complottersgeleuter" zie ik dan maar gewoon als inhoudsloze ruis.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waarom zouden leden van het koningshuis toch een DNA onderzoek weigeren?

  Juliana weigerde dit toen de Russen daar in 1991 om vroegen voor onderzoek van de opgegraven botten van de Romanovs.

  Ook Beatrix weigert resoluut DNA af te staan en Margarita en haar advocaat ontkennen ten stelligste DNA materiaal af te hebben gestaan voor onderzoek.

  In de geschiedenis boeken wordt vermeld dat Johan Willem Friso als achterneef van Willem III (1702) de titel van prins van Oranje als enig erfgenaam erfde. Dit vertegenwoordigt echter niet de waarheid. De wettige erfgenaam van Willem III (1702) was in eerste instantie zijn VOLLE neef Frederik III (1657-1713) en in tweede instantie Frans Lodewijk van Bourbon-Conti. Dat er meer aan de hand was met het testament van Willem III(1650-1702) blijkt uit het feit dat door het aanvechten van dit testament Johan Willem Friso slechts F.50.000,- (één zestiende deel) van het F.800.000,- vermogen van Willem III(1650-1702) kreeg toegewezen.
  Op 14 juli 1711 verdronk Johan Willem Friso,onderweg naar Den Haag voor bespreking van de erfeniskwestie,in het Hollands Diep.
  In Den Haag werd in 1711 alsnog besloten de erfeniskwestie te bespreken, de titel Prins van Oranje in te pikken en postuum te geven aan deze stadhouder van Friesland,Johan Willem Friso.

  bron http://jacobusderoma.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Arminius

  Waarom zouden ze DNA afstaan? Zou ik ook niet doen. Ik zou het zelfs weigeren in het kader van een politieonderzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Inmiddels gaat het volgens Kat al om 'duizenden kinderen' die door de handen van Demmink zijn gegaan. Nou, dát is pas een actief sexleven, daar kon Koning Gorilla nog een puntje aan zuigen.

  Uiteraard opereert deze 'moordenaar en sadist' in opdracht van Trix. Reden genoeg zijn toch al ernstig gestoorde aanhang op te roepen de Gouden Koets volgende week dinsdag te bekogelen, terwijl meneer zelf veilig in Laos zit: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9622/oranje-endgame-gouden-koets-onder-vuur.html#more-9622

  BeantwoordenVerwijderen
 16. p.vander.galien zei...

  @Arminius

  Waarom zouden ze DNA afstaan? Zou ik ook niet doen. Ik zou het zelfs weigeren in het kader van een politieonderzoek.

  Hoezo? wie niets te verbergen heeft, heeft toch ook niets te vrezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. p.vander.galien - Je hebt er weer eens niks van begrepen.

  Geweldloze actie prinsjesdag: papieren waxinevliegtuigjes

  INSTRUCTIE VOOR GEWELDLOZE ACTIE OP PRINSJESDAG: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/geweldloze_actie_prinsjesdag_papieren_waxinevliegtuigjes

  Ik sta hier helemaal achter. Als ik de tijd had ging ik zelf ook naar Den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nee, Arminius, ik verwijs naar de oproep op Klol. Jij bent dus degene die er niks van heeft begrepen. Micha roept niet op tot geweldloos protest. Het kan allemaal wel als ludiek bestempeld worden, maar het gooien van boeken, muntstukken en wat niet al naar de Gouden Koets zal door de politie echt niet als ludiek beschouwd worden. Sinds Karst Tates kun je een knuppel in je nek verwachten bij dit soort acties tegen het Koningshuis. Best hoor, maar straks niet zeuren wanneer je in elkaar geramd wordt.

  Je opmerking over 'wanneer je onschuldig bent, heb je niks te vrezen' is helemaal te onnozel voor woorden. Wel eens gehoord van privacy en 'mijn DNA/brieven/email' gaat niemand een donder aan'? Waarom zouden de Oranjes hun DNA laten onderzoeken omdat de paranoïde inwoners van de dolhuizen Klol en Anarchiel dat eisen? Ook wat mij betreft zou je de boom in kunnen. Alsof de Oranjes over hun afstamming verantwoording verschuldigd zouden zijn aan jouw of aan Micha Kat.

  Overigens sluit ik me voor de rest grotendeels aan bij hetgeen Wiebe Filippus eerder zei, al gooit hij ten onrechte Tim op één hoop met de complotmalloten.

  Oh, wanneer je dan tóch de behoefte hebt iets te doen om de wereld een betere plaats te maken, dan zou je kunnen overwegen iets zinnigs te doen. Je weet wel, iets wat daadwerkelijk ergens over gáát. Dit bijvoorbeeld: http://rekeningretour.wordpress.com/2011/03/17/stop-de-bezuinigingen-demonstreer-op-maandag-19-september/. Lijkt me iets zinniger dan geleuter over de bloedlijn van Trix.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 'Wel eens gehoord van privacy en 'mijn DNA/brieven/email' gaat niemand een donder aan'? Waarom zouden de Oranjes hun DNA laten onderzoeken omdat de paranoïde inwoners van de dolhuizen Klol en Anarchiel dat eisen?'

  Goeie, hoor complotters schreeuwen als het om eigen DNA gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Hoezo? wie niets te verbergen heeft, heeft toch ook niets te vrezen?"

  Bekend argument om nog meer privacy te laten inleveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Arminius

  Ik ben het met je eens dat de hele procedure rond Erwin Lensink te lang geduurd heeft, ook al schijnt het formeel allemaal wel correct afgehandeld te zijn.

  Evenmin ben ik van mening dat iemand opgesloten moet worden omdat hij een beetje gek is. Maar: Lensink heeft er toch echt wel blijk van gegeven dat zijn gekte hem drijft tot bedreigingen en agressie. Tja, dan kun je verwachten dat de psychiaters adviseren je maar een poosje op te nemen.

  Veel ernstiger vind ik de zaak van de Prediker, die onlangs een bijeenkomst verstoorde door een religieuze toespraak te houden. In het gedrag en het verleden van die man kan ik met de beste wil van de wereld niets bedreigends ontdekken. Desondanks is hij in opdracht van Van der Laan achter gedwongen opgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Christ... in mijn laatste post staan een paar lelijke, kromme zinnen. Excuses. Ik had wat minder lang in de voetbalkantine moeten vertoeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De pen van Erwin was een waxinelichthouder van 625 gram waarmee je een lakei knockout had kunnen slaan.

  Ik heb geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen, knockout geslagen worden met een waxinelichthouder? Miss. kan Bara ons dat eens uitleggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Update:
  Kat heeft inmiddels Marielle van Essen, de advocate van Lensink, maar bestempeld tot 'hoer'. Bovendien wordt ze volgens hem betaald door Beatrix. Het bewijs? Nou, ze heeft een duur kantoor. Dan weet Kat wel genoeg: dat móet wel betaald zijn door Beatrix : http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9636/lensink-verraden-door-eigen-advocaat.html

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat voor uitleg heb je dan nodig Arminius?

  "De pen van Erwin was een massief stuk glas van 625 gram waarmee je een lakei knockout had kunnen slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou nou, wat een schreeuwerige bende, die KLOL.

  "PRINSJESDAG 2011: REGEN AAN PROJECTIELEN VERWACHT VOOR GOUDEN KOETS (...) LAAT HET VOLK ZICH NOG LANGER LEEGPLUNDEREN EN SCHOFFEREN DOOR BILDERBERG-BEATRIX? HET ANTWOORD OP PRINSJESDAG!"

  ... ik denk alleen dat ik het antwoord al weet.
  Er gebeurt namelijk... Niets!

  Aangezien bovenstaande Micha-quote al aantoont dat Micha een flinke neiging heeft tot superlatieven en overdrijven vermoed ik dat de "tientallen woedende Nederlanders" die zich bij de site hebben gemeld een enkeling is, en de "10.000 lezers per dag van deze site" zal dan wel over die tientallen gaan.

  Ik ben overigens ook naar Laos geweest. Genoeg halve hippie-kolonies zoals de '4000 islands' waar je voor 5 dollar per dag goed rond kunt komen (slapen 2.5 dollar, eten/drinken 2.5 dollar, beetje wiet kost vrijwel niets). Benieuwd of Kat zich ook in zo'n buurt gevestigd heeft. Hij wordt daar vast niet afgeremd in zijn overtuigingen, hoe maffer hoe fijner daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Tim

  Klopt, denk ik. Aan de andere kant: je hebt natuurlijk maar één mafketel nodig. Soms denk ik dat dit ook Kat's bedoeling is: een gek die wat gooit en vervolgens door Micha tot martelaar uitgeroepen wordt. Kan Klol weer een jaar mee vooruit.

  Voor de rest is Kat inderdaad een ordinaire schreeuwlelijk. En maar klagen dat je niet serieus genomen wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Blogger truth hurts zei...

  Wat voor uitleg heb je dan nodig Arminius?

  "De pen van Erwin was een massief stuk glas van 625 gram waarmee je een lakei knockout had kunnen slaan.

  Dus je kunt iemand doodslaan met een heel bruin. Want dat weegt ook ongeveer 600 gram

  Ga fietsen man!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @arminius: Een heel bruin is wel iets minder massief he.

  Wat is zwaarder? Een kilo staal of een kilo veren? Het antwoord ken je wel denk ik. Maar nu het antwoord op de volgende vraag: Wat is zachter? Dat antwoord verschilt wél.

  Verder is het verbazingwekkend hoe mensen voorbij gaan aan het feit dat deze man (kennelijk) méér op zijn kerfstok heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ DeWeb:

  "Verder is het verbazingwekkend hoe mensen voorbij gaan aan het feit dat deze man (kennelijk) méér op zijn kerfstok heeft."

  Dat zou kunnen, maar dat is volgens mij niet bewezen en dan ook niet de reden dat hij een jaar heeft moeten vastzitten.

  "Behalve van belediging van de koningin en vernieling van de Gouden Koets werd L. verdacht van twee telefonische bedreigingen en een poging tot zware mishandeling."

  En of Arminius het nu heel handig brengt of niet, ik snap zijn standpunt wel. Tijdens koninginnedag werden er op Leidseplein even weet-ik-veel hoeveel bierblikjes en flesjes (soms vol) in de lucht gegooid, en de politie zal denk ik niet arrestanten van dit soort gedrag een jaar in voorarrest houden (toch kan een bierflesje ook wel wat wegen, en is hij massiever dan een kilo veren). Nog sterker; als je als taxichauffeur iemand doodslaat sta je ook na een jaar weer buiten. Het voelt wel een beetje als 'klassenjustitie', alsof het Koninklijk Huis een heiligdommetje is waar je niet verkeerd naar moet kijken want anders gelden normale rechtsregels niet meer. En ik snap de gespannen sfeer en reactie wel een beetje, maar een waxinelichthouder gooien maakt nou ook weer niet meteen een nieuwe Karst Tates.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. En daarom steun ik dus die geweldloze actie met papieren vliegtuigjes. We hebben hier in dit land [nog altijd] vrijheid van meningsuiting. En dan is het ons [het volk] goed recht om te protesteren en onze walging uit te spreken over deze vorm van klasse justitie. Zolang er geen geweld aan te pas komt vind ik het persoonlijk prima. Want het gaat hier natuurlijk helemaal niet om Erwin, maar om het feit dat hier een waarschuwing aan het gewone volk dient te worden afgegeven; onderneem geen actie tegen het koningshuis, want dan weten we je te vinden. Zum kotsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. UPDATE: Erwin denkt nu helemaal dat hij een orakel is.

  Vind ik dit filmpje beter

  Erwin Lensink - Wie is de gooier van de waxinelichthouder?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het zal mij trouwens zwaar benieuwen, of dat dat stelletje supporter noemende randdebielen die het afgelopen zaterdagavond nodig vonden om hun protestmars kracht bij te zetten dmv het slopen van ons eigen stadion, ook voor min. 1 jaar de bak in gaan en door de rechter TBS krijgen opgelegd. Zal wel niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik was zaterdag in het stadion. Heb het niet zien gebeuren, hoewel mijn ingang tegenover het maasgebouw is. Moet gebeurd zijn toen ik al op de tribune zat. Zag wel de schade na afloop. Deze dwazen brengen de club grote schade toe.
  Wat de 'gooier' betreft. Geen een geval is gelijk, maar het is naïef om te denken dat als dezelfde persoon naar jouw auto een waxinehouder zou hebben gegooid hij dezelfde voorkeursbehandeling zou hebben gekregen als nu.
  De man zou waarschijnlijk niet eens zijn gearresteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @arminius: Ik denk dat er een verschil is tussen een stomme hooligan en iemand die 150 belachelijke getuigen wil laten komen. En weet ik al wat niet meer, ik ken het dossier immers niet.

  @Tim dog: Is het een vermoeden? Hmm, kennelijk verkeerd begrepen. Of verkeerd opgeschreven. Hoe dan ook slik ik mijn feit-bestempelende woorden voor de zekerheid maar in. Zoals ik hierboven al schreef: ik ken het dossier niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Natuurlijk volkomen belachelijk dat deze meneer bijna een jaar in voorarrest heeft gezeten voor het gooien van een waxinelichtjeshouder. Over klasse justitie gesproken.
  viagra online

  BeantwoordenVerwijderen