woensdag 18 april 2012

Breivik gekkies


27 opmerkingen:

 1. Nog meer Breivik gekken:

  'Breivik was duidelijk een False Flag operatie, aangestuurd vanuit de vrijmetselarij (zie de facebookpagina’s van Breivik). De vrijmetselarij is weer een verlengstuk van de Rothschild (blauwe) bloedlijn. Ja, zo ongeveer alle media is van de Rothschilds, van AP tot Reuters, van BBC tot CNN. Kortom, dan krijgt de Ariër Breivik natuurlijk wel even alle respect van deze Rothschilds middels hun mediapodium. De 77 (wat een mooi false occult fuckin flag aantal) gedode kinderen waren pro Palestijnen, en dat mag niet van de satanist, zij waren dus de ultieme uitverkorenen om geslacht te worden bij dit satanische “offer”. En welke wezenloze randdebielen trappen nog steeds in dit soort nonsense?? (antwoord: minimaal 75% van de Nederlanse bevolking, MINIMAAL!) Wake up please!'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, moedeloos word je van dat geklungel.

  En dan moet de 'analyse' (lees: slordige vertaling van Alex Jones met een snufje Laos-psychose) van Micha Kat nog komen.

  *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verwarde geesten , drugs, alcohol + google, ingredienten voor gevoelloze broodje aap verkopers, he he weetjewel,weetjewel he he, nietwaar Adamas?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oppakken, ztt geven(zwarte toga therapie) , centraal 4 hoge muren om zich heen laten vrijmetselen, tot ze uit het zicht zijn, en dan zeggen dat ze weer vrij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet te hard ontkennen, want dat is voor complotgekken namelijk weer het bewijs dat het WEL waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tv-opnamen Breivik blijven 25 jaar geheim

  Tja, dan vraag je om problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Arminius

  Juist niet. Daarmee voorkom je dat Breivik alsnog zijn zin krijgt omdat complotgekken met de beelden aan de haal gaan, en er eindeloos onzin en waanbeelden rond gaan spinnen, zoals:

  Hier zien we het duidelijk: Breivik wordt niet behandeld als een crimineel maar als een held. Hij is net als Ab Osterhaus een key player in de plannen van de NWO: massamoord.

  Man, man, de Noorse Rechtbank stelt zich fatsoenlijk en neutraal voor, maar dat kronkelt via Micha Kat's hoofd meteen weer corrupt zijn toetsenbord uit.

  Wat mij betreft hadden ze 1 kopietje bewaard voor het nageslacht, en de rest gedelete. Die beelden los en wild op het web laten slingeren is een slecht idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat er een paar complotters en andere soorten debielen daarmee een probleem hebben is toch helemaal prima? Hoe groter het probleem hoe liever. Voorkomt dat baggersites als KLOL scoren met hun alles voor de kijkcijfers gestoorde remspoorteksten. Criminele tikkende slipstreamers met behulp van gejatte en verdraaide journalistiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Onze' zionisten-lover liet zich ook al eens meerdere keren verbouwen wegens een opvallend grote neus gecombineerd met een Khazarisch/judeo onderkin... Bron.

  “Jews that support multi-culturalism today are as much of a threat to Israel and Zionism as they are to us .... So let us fight together with Israel, with our Zionist brothers, against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists.”

  PS; Ziva je Amerikaanse collega en zionistenlover pamela (3e link) schijnt nog al weg te lopen met haar verbouwde crypto broeder uit Noorwegen. Hoe denk jij als hardcore-zioniste daar zelf over?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als er een Israelisch arrestatie-team was ingeschakeld om Breivik te vangen had hij het niet overleefd. En daar zou ik dan blij mee zijn geweest.

  Vwb 'multi-culturalisme'. Ik ben een groot voorstandster van het multi-culturalisme. Ook in Israel. Ik zie het zelfs als een bepalende factor voor de overleving van de democratische Staat Israel.

  Al vaker heb ik hier gezegd dat het Zionistische standpunt van een 'Staat enkel voor Joden' wat mij betreft een achterhaald politiek standpunt is. Het was noodzakelijk voor de stichting en opbouw van een onafhankelijk Israel, maar nu dit is bereikt is het vasthouden aan die denkwijze onzinnig en gevaarlijk.

  Israel zal altijd een Joodse Staat zijn, maar voor haar bestaansrecht is het essentieel dat ze seculier, democratisch en multi-cultureel is en blijft.

  PS: Met Pam Geller, Geert Wilders of hoe al die haatzaaiers ook mogen heten, heb ik helemaal niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De jood Fjordman is de verbindings officier van Anders met de mooszaad. Hij is dan ook in Israël ondergedoken waar alle medewerking omtrent het onderzoek (uitlevering) verder getrainieert wordt...
  Ps. Fjordman Rumors.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Adamas

  Ik ken het verhaal achter Fjordman niet, maar dat Israel zijn uitlevering 'traineert' kan ik wel begrijpen.

  Ten eerste kent Israel een nogal strenge uitleveringswetgeving, en ten tweede ligt het emotioneel en politiek behoorlijk gevoelig om een 'Jood die zijn toevlucht zoekt in Israel' terug of weg te sturen.

  Dus om dan maar weer naar de Mossad te wijzen lijkt me een beetje voorbarig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn aller-beste Ziva;

  Alles wat met behulp van zowel fysiek (Fjordman) als ideologische grondslagen wordt uitgevreten, is met name als dat buiten Israël wordt bedreven altijd te relateren aan geslepen agendatjes van de synagoge van satan. De vingerafdrukken v/d mooszaad/sb zijn allover bij dit onderzoek naar voren gekomen Ziva. Laten wij wat dat betreft elkaar geen mietje noemen. En als daarbij iemand die deze manchurian-candidate in alle opzichten heeft gefaciliteert daarna direct naar zijn homeland vlucht, moet je wel hele naieve bijbedoelingen hebben om hier net te doen of je van nada dan wel noppes weet Ziva. Doe je dus even verder 'lekker' normaal!? Het gaat tenslotte om totaal onschuldige zieltjes die verder niets met welke demonische intenties dan ook van doen hadden, maar er tegelijkertijd wel met behulp van een totaal gestoord agerichte gek ten bate van machtsdespotisch gerelateerde aspiraties geholocaust 'moesten' worden. Je komt op mij namelijk af en toe als zeer naief geacteerd over jonge dame, en dat bevalt mij wat betreft deze bloed-ernstigheden aller-minst. Mentiendes?

  Think to yourself what would have happened if he was not a crypto-jew but a Muslim?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja ja ja, Adamas, ik weet het dat er meteen een kudde complotters klaarstond om Breivik het shabbat goy stempel op zijn voorhoofd te plassen.

  Maar het is gewoon een neo-nazistische gek die een massa-moord heeft begaan. En dan kunnen al die zgn. Mossad-kenners wel weer gaan roepen dat het allemaal OVER-DUI-DE-LIJK is dat Breivik een 'agent' was, maar dat is nu precies wat ik bedoelde met mijn eerdere reactie aan Arminius; het gekronkel in de corrupte stukke hoofden van de complotter-mens.

  Op je vraag wat er met hem was gebeurd als het een moslim was geweest? In Noorwegen hetzelfde, maar mocht hij in Teheran zijn aangekomen had hij nu een mooi huis en 5 jonge vrouwen op zijn bankrekening staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 'Een 31-jarige man uit Vlijmen is dinsdagavond opgepakt nadat hij op internet onder anderen koningin Beatrix en prins Willem-Alexander met de dood had bedreigd. Hij liet weten geïnspireerd te zijn door de Noorse terrorist Anders Breivik en schutters die op Amerikaanse scholen en universiteiten bloedbaden aanrichtten. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om 'zeer serieuze bedreigingen'.'

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @John

  Precies.

  Mensen op het niveau van Pinkeltje die Nietzsche's Der Antichrist gaan lezen.

  Onverstandig en levensgevaarlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik leer elke dag weer wat nieuws van Adamas, Sinds wanneer is Peder Jensen (Fjordman) ondergedoken in Israël? Hij heeft in het verleden gewerkt voor het Noorse Ministerie van Buitenlandse Zaken en was toen een poosje gestationeerd in Hebron. That's it. Van joodse afkomst is hij ook al niet, al beweerden sommige antisemitische blogjes dat hij Joods was. Het bewijs? Zijn vader heeft duidelijk Ashkenazische trekken. Jawel.

  Gezocht door de Noorse autoriteiten wordt hij ook al niet. Omdat Breivik hem zo vaak noemde in zijn Manifest, is zijn huis onderzocht en hij zelf gefouilleerd. Er is niets gebleken van enige band tussen beiden. Afgezien dan van het feit dat ze beiden geloven in krankzinnige complottheorieën. Maar ja, die band hebben ze óók met Adamas.

  Als gevolg van alle publiciteit rond Breivik werd Fjordman ontslagen door zijn werkgever. Net als alle counterjihadisten is Fjordman een gevaarlijke demagoog en complotmalloot, maar met de Mossad en/of Breivik heeft hij niets van doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Adamas heeft maar 1 grijsgedraaide langspeelplaat en een oude mono pickup, blijft steeds tot treurens toe hangen bij Abanibi .

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hà die Pyt;
  Mijn converssaties met jou als persoon hebben mijn innerlijke gezondheid in het verleden zeer weinig gied opgeleverd hahaha. Vandaar dat ik slechts nog kan verklappen dat hij niet voor zijn zweetpoten daar binnen de judeo vijanden in Palestina was gepositioneerd. Als jij niet ziet dat deze man van judeo/statanische afkomst is, dan mankeer jij heel wat aan je ogen of is er iets met je jodenwijsheid aan de hand. Ik denk dat laatste omdat je er zelf een bent namelijk. De synagoge van lucifus heeft binnen de goyim-wereld excat daar waar de strategische belangen ten voordele van hun belangen moeten uitvallen allover cellen van slapende sayanim actief. Ook hier in dit Hol-le lang Pyt! Dus leer mij maar niets over bijv. een rosenthal, peilende hond van een maurice en zo kan ik je nog wel honderden 'politici' dan wel beleidsmakers opnoemen die speciaal voor het gekosjerde belang zijn platgekocht dan wel via hun perversiteiten bij de pedorasterende les gehouden moeten worden.

  Zìvá;
  Waar heb ik hier in mijn intellectueel uitmuntende betogen beweert dat Anders een bewuste agent van de mooszaad was? Dit soort van afgerichte imbecielen worden zelfs vaak speciaal voor hun taak door geslependiensten in samenwerking met hun sociale omgeving zonder dat ze dat zelfs weten voor dit soort van acties gemasseerd d.m.v zeer sluwe 'vriendjes' of vrindinnetjes! Idem. met die retard die in Toulouse ten bate van al-quaida ten favouren van zijn proleet dacht te handelen! Ook die mafkees die Theo omlegde deed dat binnen de geregiseerde omstandighden (handgranaten en wel andere hardware!) van de AIVD. De modus operandi is te vergelijken zoals die in het milleu ook gebruikelijk is. De uitvoerder van een liquidatie krijgt via meerdere tussenpersonen zijn instructies pas nadat er is betaald zodat de opdrachtgevers weten waneer ze hun sporen moeten wissen dan wel zich uit de voeten moeten maken. En die opdrachtgeven van dit soort van lunatics zijn vaak verscholen achter haatzaaiende ideologieën met dito bedoelingen en instructeurs. Echt Ziva jij moest eens weten bij hoeveel 'terroristische' bewegingen aan de top volksmennende duivels schuilgaan die via hun lunatics van de straat geslepen agendatjes voor deze wereld proberen te implementeren. Verder alle respect voor je onagressieve manier van handelen naar mij toe. Jij blijft dat ondanks mijn vaak onverholen beschrijvingen van mijn werkelijkheid toch doen. Waarvan acte...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wegens te vroeg submitten onnagekeken geplaatst. Sorry dat ik dat wegens mijn compliment naar Ziva toe van de verlegenheid eventjes vergat te doen. Au!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is leuk. Eerlijk is heerlijk hahaha... Ik heb trouwens al enige tijd het 'vermoeden' dat ik hier bij een van de scribenten van geilstijl op een van hun vele content genererende blogs mijn zaakjes zit te bepleiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bewijzen, Adamas, bewijzen. Dat is misschien heel burgerlijk van me, maar ik wil bewijzen zien voor al die omkoperij en pederasterie door judeo-satanische krachten. In al die tijd dat wij elkaar nu kennen, heb je steeds geweigerd die bewijzen te leveren. In plaats daarvan moesten we maar afgaan op je onfeilbare intuïtie. Sorry, but that's not enough

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Aan een met insiderskennis om bewijzen krijsende crimineel kan ik als buitenstaander slechts met mijn intuitieve gevoelens van ervaringsdeskundigheid omgaan Pyt. Nee Pyt bewaar die crimineel om bewijzen smekende geslepenheid van je maar voor als ik straks als rechter jou wereldwijd opererende netwerken zal mogen veroordelen op antimenselijke verraad. En bovendien bewijzen dat een prostituta haar klanten met zoete woordjes en andere lichaamsdelen in de veronderstelling laat zijn te genieten van hetgeen er tussen de lakens voor geld wordt uitgewisseld, is al eveneens van de pot gerukt natuurlijk! Ik vraag aan oom agent bij zijn schrijvende onbenulligheid toch ook niet of die wel weet dat hij als een geldzuigende pooier door zijn organisatie wordt misbruikt, en daarvoor ook nog eens slecht betaald wordt? Nee pytje-bell bewaar die crimineel geslepen visserij maar voor als ik jou soort straks wegens te genadevol niet tot de doodstraf zal veroordelen hahaha. See you in court...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ John:

  "Breivik was duidelijk een False Flag operatie, aangestuurd vanuit de vrijmetselarij (...) En welke wezenloze randdebielen trappen nog steeds in dit soort nonsense?? (antwoord: minimaal 75% van de Nederlanse bevolking, MINIMAAL!)"

  Euh John... Onderbouwing alsjeblieft???? Wie in Nederland gelooft (behalve ultieme complotgekkies) dat Breivik's aanslag een 'false flag' was vanuit de vrijmetselarij??? Ik ken er geen, en jij komt met "minimaal75% van de Nederlandse bevolking MINIMAAL" ????

  ... Geloof ik niets van. Waar haal je in vredesnaam je cijfers vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Adamas:

  "Onze' zionisten-lover liet zich ook al eens meerdere keren verbouwen wegens een opvallend grote neus gecombineerd met een Khazarisch/judeo onderkin."

  Wacht even... de man is blond, blauwe ogen, maar moet in je wereldbeeld toch echt wel joods zijn en zichzelf hebben laten verbouwen ofzo. En wat je hebt om dat aan te tonen is dezelfde kop maar dan wat jonger, in zwart-wit-bruin tinten, en daarmee moet plastische chirurgie worden aangetoond waarmee Breivik zich van "Khazarisch/Joods" tot Arisch heeft laten ombouwen???

  Heb je weleens goed naar die foto's gekeken Adamas? Het enige verschil is leeftijd en het feit dat de ene wel en de ander geen kleur bevat.

  Verder:

  "Nee Pyt bewaar die crimineel om bewijzen smekende geslepenheid van je maar voor als ik straks als rechter jou wereldwijd opererende netwerken zal mogen veroordelen op antimenselijke verraad."

  Je zit dus in een zogenaamd 'verzet', en ik mag hopen (voor zover ik erin geloof) dat dit verzet het doel heeft 'onderdrukkers' te bestrijden, ergo je zet je in voor het goede doel.
  Met jouw verzet aan de macht kunnen we dan met zijn allen een betere wereld verwachten toch?

  En het enige wat ik uit je 'verzet' opmaak is dat je een enorme zin hebt om mensen zoals Pyt en ik, die vraagtekens stellen, heerlijk lekker te mogen veroordelen voor 'menselijk verraad' enzo. Ik laat achterwege wat voor smerige kul je in het verleden hebt geschreven waarmee je mij als 'verrader' het liefst in je sadistische morbide fantasieën om wilt leggen, maar het lijkt me evident dat, aangenomen dat je 'verzet' zich afspeelt in een meer fysieke werkelijkheid dan je eigen hersenspinsels, de wereld nou niet bepaald beter af zou zijn met jou en je 'verzet' in charge.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat jij nog geen qoute van iemand kan onderscheiden waarmee hij bovendien ook nog eens de gestoordheid ervan aangeeft, is voor mij alles zeggende informatie om jou TD als een oppersmurf hier op het internet te beschouwen. Die bovendien net zoals je collega Pyt wegens het niet kunnen ondescheiden van gelinkte info. als een uitlokwout (nachtdienst gehad?) de verzetshelden van de deze nieuwe geelectrokuteerde tijd despotisch maar van zich af loopt te knallen? Sorry hoor maar daar kan, wil en hoef ik het debat niet eens meer mee aan. Toch? Is BOE-blog niet meer iets voor jou alwetende en met insiderskennis behepte gefilosofeer? Zij loopt altijd smoorverliefd weg mat dat soort van 'betweters' hahaha... Nogmaals je mieren-geneuk hier al zolang ik je online geween lees komt mij een beetje over als die van een verongelijkt zijnde uitlokwout! Prettige dag verder nog...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. TD mischien begrijp je het nu wat beter? Je kan een bewustwordingsproces niet zo gemakkelijk indelen in the good or bad fellas. Het is gewoon een kwestie van met je ontwikkelde intuitie dan wel bullshit-radar op tijd door de tot mega proporties opgeblazen luchtbellen heen prikken. Het is makkelijker dan je denkt, daar de meeste geconditioneerde spelers binnen dit alles van de doorzichtigheid meteen al op hun desceptionele bek zullen gaan...

  "Ik wil de binnen dit kader onwetende bezoekers van Argusoog, vanuit mijn behoefte aan transparantie, inzicht bieden in de achtergrond van hetgeen zich de afgelopen dagen op de site heeft afgespeeld. Tot slot wil ik Francis Capelle een handreiking doen, door mijn bewondering uit te spreken voor hetgeen hij heeft bijgedragen aan een grotere bewustwording."

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.