woensdag 25 april 2012

Kat in 't Bakkie

Het wordt voorlopig stil op Klokkenluideronline. Micha Kat, die maar niet naar Nederland durfde te komen en in Laos verbleef, is vannacht op Schiphol aangehouden door de marechaussee. De politie was al enige tijd op zoek naar hem in verband met verschillende aangiftes van bedreigingen, meldde de NOS in het holst van de nacht.

Vorig jaar werd Kat veroordeeld tot 120 uur dienstverlening, waarvan de helft voorwaardelijk, wegens doodsbedreiging van Telegraaf-verslaggever Bart Mos. De rechtbank in Den Haag veroordeelde Kat dit jaar tot twee maanden voorwaardelijke celstraf en een geldboete voor het bekladden van de woning van de topambtenaar van Justitie.

Kat was in het 'uiterste geniep' naar Nederland afgereisd om zijn appartement in Schiedam ontruimen waarvan hij de huur en vaste lasten niet meer kan betalen. Arend Zeevat (Argusoog) heeft een advocaat voor hem geregeld.

Maar het interessantste nieuws sijpelde in de loop van de ochtend door. Blijkt dat Kat gedwongen is opgenomen door GGZ Delftland in het Sint Joris Gasthuis: één van de oudste psychiatrische ziekenhuizen in Nederland. De paar fans die zijn nog zijn overgebleven en totaal door het lint gaan (te herkennen aan de gebruikelijke wartaal) willen de instelling gaan bestormen. Dat lijkt Barracuda een prima idee: de deuren wagenwijd open, dan is het hele rariteitenkabinet meteen onder de pan.

UPDATE: Kat wordt 27 april voorgeleid. Zit gewoon in een politiecel. Verdacht van onder meer twee bommeldingen.

44 opmerkingen:

 1. ===
  De politie was al enige tijd op zoek naar hem in verband met verschillende aangiftes van bedreigingen, meldde de NOS in het holst van de nacht.
  /===

  Vraag me af of de NOS wel goed op de hoogte is. Volgens liep er één zaak over bedreiging van Bart Mos, daarin is Kat veroordeeld. De andere aangifte is er bij mijn weten een van Gerlof Leistra, wegens smaad en laster, maar niet wegens bedreiging.

  Verder hebben Vissers & Moczkovicz nog een tonnetje of wat van hem te vorderen, denk ik. Kunnen ze daarvoor gijzelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uit het Argusoogbericht:
  Met de grootste voorzichtigheid is Micha gisteren in het uiterste ‘geniep’ van Laos afgereisd naar Nederland. Missie: zijn appartement in Schiedam ontruimen waarvan hij de huur en vaste lasten niet meer kan betalen!
  Helaas is hij na aankomst op Schiphol meteen in de kraag gevat en afgevoerd naar een politiecel in Delft!"

  (Vette tekst toegevoegd door mij)

  Hoe kan je nou in godsnaam "met de grootste voorzichtigheid" rijmen met "aankomen op Schiphol"?? Alsof het zo moeilijk is om via Bangkok naar een andere luchthaven te vliegen in Belgie, Frankrijk of Duitsland.

  Ik heb steeds meer het idee dat Micha - al dan niet onderbewust - er alles aan doet om er een dramatisch einde aan te breien. Het eeuwige martelaarschap van Neerland's enige "onafhankelijke" journalist (die voor 100% leeft op de zak van 1 broodheer die er bij gebaat is om zijn vijanden zo zwart mogelijk te maken).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erkend verhuisbedrijf bellen, sleutel opsturen, appartement laten leeghalen, alles in de opstalcontainer, klaar.

  Goedkoper dan op en neer naar Laos vliegen.

  Nu zit ie vast, en het zal me niet verbazen dat hij voor 14 dagen extra op de Halal-nasi wordt gezet.

  En is het appartement niet ontruimd, dus dat probleem ook niet opgelost. Kortom een total fail actie van Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Mensen,dit is een inkzwarte dag in de geschiedenis.We moeten zo snel mogelijk protestmarsen organiseren tegen de aanhouding van Kat.Bijna een half miljoen bezoekers op klol sinds januari,mensen kom op!'

  Wat zijn dit toch voor malloten die denken dat een 'half miljoen bezoekers' gaan protesteren tegen de aanhouding van Kat? Op zijn best krijgen ze elf man op de been.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vermoed trouwens dat Micha samen met zijn vriendin is gereisd, aangezien haar bedrijfje tot 17 mei is gesloten wegens vakantie. Wellicht had zij geen zin om via een omweg te komen, of misschien is het wel zo dat ze geen idee heeft hoe diep Micha eigenlijk in de problemen zit. (Alhoewel me dat ook wel onwaarschijnlijk lijkt).

  Btw. tot welk bedrag kon die dwangsom van Moskovich/Visser oplopen. Tot 100.000? En ging dat met 1000 per dag omhoog? Ik denk niet dat het Micha zelf is die z'n appartement in Schiedam gaat ontruimen......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeft Micha een vriendin? ... Dat vond ik nou een verrassing...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Micha moest volgens vonnis van 6 maart een aantal webpagina's over Vissers en Moszkowicz verwijderen en "verwijderd (doen) houden", dwangsom (m.i.v. 9 maart) 1000 euro per dag met een maximum van 100000 euro (naast een boete van 1000 euro).

  http://www.leugens.nl/wp-content/uploads/2012/03/20120306-vonnis-KG-Vissers-vs-Kat.pdf

  Ik ben het eens met degenen die stellen dat Micha zijn eigen positie al jaren stelselmatig ondermijnt. Hij beklaagt zich over het feit dat hij geen journalistieke opdrachten meer krijgt, maar tegelijkertijd schrijft hij honderden stukken waarvan hij donders goed weet dat ze in strijd zijn met alle regels van journalistiek vakmanschap. Hij zit gevangen in een compulsieve routine. Ik hoop dat hij tot het zelfinzicht kan worden gebracht dat nodig is om de compulsie te doorbreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha Barra, heb je de kop ff aangepast?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Delft? Hmm, even denken..Delfts Blauw , Delf.., Del(!), De..De.. , DE.. ...DEMMINK !!!!! Breaking, Breaking , weetjewel,weetjewel. Rustig maar mijnheer Kat, spuitje kan echt geen kwaad, mijnheer Dankbaar is hier flink opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De verplichte opname cq observatie is overigens nog niet bevestigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Arend is n.a.v Micha's arrestatie samen met Capelle maar aan de vredespijp geslagen? Zal Micha leuk vinden zo'n dolkstoot in zijn rug van zijn 'beste' maatje ten tijde van grote geestelijke nood! Nu vraag ik mij dus werkelijk echt af wie dat vrindje van Capelle is die Nederland verliet om in de VS het militair-industrieel-complex te kunnen zuiveren van corrupte en geillumineerde belangen hahaha. Wat een joker! Als dit momenteel al mogelijk is, dan gaat een barmitzwa met Ziva tussen de lakens nu zeer zeker wel tot de mogelijkheden behoren!? Ik moet er een paar dagen tussen uit want deze poppenkast houd ik uit gezondheidsoverwegingen niet meer vol hahaha!!!

  "Hi Francis. In je laatste woorden proef ik toch iets van een handreiking, die ik zeker waardeer en ook graag honoreer. Zullen we de strijdbijl begraven en samen een vredespijp roken?" Arend

  "@Arend, zullen we dat maar eens doen dan? Ik ben toch al een doorleefd roker en een vredespijp gaat er altijd in. Mijn strijd is niet tegen jou als persoon Arend, er klopt gewoon van alles niet- en ik wil er graag met jou over van gedachten wisselen – Francis!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die Kat toch! Nieuwsgierigheid vermoordt de Kat! Uiteraard een vrije vertalingen van de engelse versie, knutsel rustig even met de woorden in het Engels. In de tussentijd is het natuurlijk zomaar mogelijk dat Kat in complotland allang vermoord is terwijl hij alleen maar verhoord wordt...ja complotland...hm zei ikzelf!
  Maar desalniettemin is het natuurlijk een vette eigen schuld dikke bult! De geruchten vertellen dat hij reeds in een ggz instelling zou zitten... met zijn temparement...oei!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Uit ZEER betrouwbare bron: Kat,Capelle,Zeevat,Dankbaar,Vergeer, van de Brink, Lensink, Teuben,Adamas,Liberty, etc.met momenteel omgevallen klaverjaspartijvoorzitters Demmink/ Teven ,zijn door Kat verlaten en het afronden is begonnen. Urgent call volgt, stay tuned!!!Weetjewel,weetjeniet, ach ach die Adamas is toch z00 errug!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Als het waar is dat er 15 aangiftes, waaronder een van het Koningshuis, tegen Kat liggen te wachten, en er zo'n 250.000 euro aan dwangsommen openstaat, dan is het nu ook formeel over met Kat zijn 'carriere'.

  2012, het jaar dat de 'Reptilian Overlords' Klokkenluideronline overnamen en Micha Kat als een moderne Renfield de vliegjes van de muur in zijn dwangcel oppeuzelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11951/micha-kat-in-politiecel-delft-update
  ===
  Micha Kat zal vrijdag voorgeleid worden in Den Haag. Daar zullen hem 5 zaken ten lasten gelegd worden, waarbij de politie niet precies weet om welke zaken het gaat. [...]

  Met Micha gaat het naar alle omstandigheden goed, hij had het alleen erg koud. Hij heeft inmiddels een tas met kleding gekregen met sokken en trui en een lange broek. Hij mag nog geen contact hebben met zijn partner of wie dan ook, alleen zijn advocaat mag hij spreken. Zijn naasten hebben met de advocaat afgesproken afhankelijk van de uitspraak van de rechter ( de voortzetting, inbewaring of vrijlating) een verdere koers te bepalen en tot die tijd houden zij zich het hoofd koel.
  /===

  1. Alles gaat kennelijk volgens de normale, wettelijke regels. Het verhaal dat hij meteen voor een jaar in een gesticht zou zijn opgesloten, is hoogstwaarschijnlijk een verzinsel van paranoïde overheidshaters, die graag zonder enige aanleiding "de macht" in een kwaad daglicht zetten.

  2. Niet zo slim van Micha om te veronderstellen dat het in Nederland wel ongeveer hetzelfde weer zou als in het tropische Laos. Zo erg uitgeburgerd was hij toch nog niet om niet te weten dat het rond Koninginnedag hier meestal nog tamelijk fris is?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dus Ruud, wat wil je hiermee zeggen?

  Overigens "regelde" Zeeval deze keer een advokaat uit de losse heup. Kat gaat gewoon af door de zijdeur. Stukjes schrijven voor de Telegraaf als Leo de Beo.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog maar een paar voorzetjes dan?

  Een Kat in het nou...
  Like a Kat on a hot tin roof
  Een Kat heeft negen levens.
  Als Kat van huis is, dansen de muizen op tafel.
  Kat op het spek binden
  Kat een bel aanbinden

  ROFL

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Ruud

  Micha had zich vermomd als toerist in de hoop niet als topjournalist herkend te worden.

  Kat vergat echter dat de pax-list met achter zijn naam de aantekening "internationaal gezocht crimineel" al bij de douane lag.

  @Arminius

  LOLCat

  BeantwoordenVerwijderen
 19. > Dus Ruud, wat wil je hiermee zeggen?

  Nou, dat dus, zie mijn punten 1 en 2. Wat moet ik met zo'n vraag?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11951/micha-kat-in-politiecel-delft-update
  ===
  Ook dienen de maandelijkse lasten voor de website te worden voldaan (rond de 300 euro per maand).
  /===

  Huh? Bij http://1984hosting.com/ in IJsland (daar zit de site toch?) kost zelfs het allerzwaarste model VPS (veeeel zwaarder dan wat klokkenluider.nl ooit nodig kan hebben; ik heb zelf de simpelste uitvoering van tilaa.nl en die is al bloedsnel) kost 'slechts' 155 euro per maand!!

  Heeft Kat dat TWEE van die superservers genomen? Wat een technisch onbenul.

  Of moet hij ze briben om de court orders steeds zogenaamd niet ontvangen te hebben?

  Of gewoon weer schaamteloos gebedel? Hoe heette ook weer die heel andere figuur die met zulke ongeloofwaardige hostingbedragen aankwam? Is op deze site wel eens besproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Klokkenluideronline.nl dus, niet klokkenluider.nl, dat is een heel andere site die er niks mee te maken heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dollars, dus ook nog eens, niet eens geen euro's, vragen die IJslanders. Dat scheelt een heel stuk, xe.com .

  BeantwoordenVerwijderen
 23. OPROEP: Het is al vaker gevraagd, maar nu de nood nog hoger is, vragen we het nogmaals: stort geld op onze rekening via nr. 51.74.51.468 of via Pay Pal (via de rode “Steun Ons” knop). Micha heeft geld nodig voor eten, beltegoed, etc.

  Huh? Ga lekker werken. 7,50 per dag. Kun je van roken en bellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Muziek van de dag:
  The Cats - Sure he`s a cat
  http://www.youtube.com/watch?v=bYkJPBSlq_U

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kat verricht dus betaalde diensten voor o.a. "De familie Poot", volgens de site. Dan mag je toch aannemen dat er ook sprake is van belastingaanslagen/naheffingen
  Of zou men werkelijk zo dom zijn. Is deze Kattenstichting bewust uit op een kattenbak? Dacht het niet. Kat in de zak, met uit de hand lopende kattenkwaad.
  Broeders en zusters die katten uitdelen? Neen, op het spek gebonden medewerkers van een communicatiebureau, met een mediatrainer die zich Kat noemt.
  Broeders en zusters, hahaha.»¤

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De kat van ome Demmink is op reis geweest,op reis geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Micha Kat kan ipv geld te bedelen om telefonische bommeldingen te kierewieten beter Wim Dankbaar vragen Klokkenluideronline te kopen.

  Micha Kat zelf gaat daar volgens mij nooit meer zelf schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Adamas

  Nu vraag ik mij dus werkelijk echt af wie dat vrindje van Capelle is die Nederland verliet om in de VS het militair-industrieel-complex te kunnen zuiveren van corrupte en geillumineerde belangen hahaha.

  Een heli mechanic (electronics/avionics). National Guard, en verder weinig spannends aan de man.

  BTW het is Bat Mitzvah. Die T zorgt ervoor dat je geen verrassingen tussen de lakens vindt ;-). Tenzij je natuurlijk bedoelt dat ik je naar de mannelijke volwassenheid loods.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Barracuda, Als je van mening bent dat Kat een zielige onruststoker is die dringend medische behandeling nodig heeft, waarom hem dan stelselmatig aanvallen? Dat geeft me een behoorlijk nare bijsmaak. Zeker als je dat anoniem doet en weet dat hij door justitie al min of meer vogelvrij is verklaard. De naam Barracuda past niet echt bij je. Ik denk meer aan een slijmerig zeebodem visje.
  En ga me niet vertellen dat je dit doet omdat je zelf zo redelijk bent en van de waarheid houdt. Je bericht zelf net zo eenzijdig als Kat.

  Als de kat van huis is, komen de ratten tevoorschijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. > Of zou men werkelijk zo dom zijn.
  > Is deze Kattenstichting bewust
  > uit op een kattenbak?

  Ik denk het wel. Bewust en opzettelijk domme lasterpraat en gescheld op een site laten staan, terwijl de rechter heeft bevolen die eraf te halen, hoe dom is dat dan??

  En dan geen principiële dingen zoals over Demmink, waar je eventueel met een verhaal over vrijheid van meningsuiting en misstanden zou kunnen komen. Nee, dom gescheld en beledigingen tegen mensen die er niks mee te maken hebben, Vissers en Moszkovicz.

  Hij had er naar eigen zeggen een zakelijk conflict mee, over geld. Ik denk dat het gelogen is, maar het kan. Dan regel je dat op een nette en beleefde manier, desnoods voor de tuchtraad. Maar waarom dan smaad, laster en beledigingen?

  Dus Kat is zelfdestructief bezig.

  Hij verpest moedwillig zijn eigen leven terwijl dat nergens voor nodig is. Hij had ook leuk kunnen leven van die Laotiaanse fietstochtjes en 's avonds wat kritische stukjes tikken, maar binnen de wet. Dat mag gewoon in Nederland (al dan via Laos of Thailand).

  Waarom verziekt hij het voor zichzelf? Toch een psychische stoornis dan maar? Ik denk persoonlijk (als niet-arts) van wel.

  Paranoia maakt meer kapot dan je lief is. Ik heb vaak discreet op hem in proberen te praten (via e-mail dan), maar hij houdt zich er doof voor. Dan heb ik ook geen medelijden als hij nu op blaren moet zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ziva:
  ===
  Micha Kat kan ipv geld te bedelen om telefonische bommeldingen te kierewieten beter Wim Dankbaar vragen Klokkenluideronline te kopen.
  /===

  Wim Dankbaar is anders ook niet echt slim bezig. Probeert een smaadproces tegen hem uit te lokken of zo vermeende misstanden aan te kaarten. In 2006 heeft Maurice de Hond al gemerkt dat het zo niet werkt.

  En terecht, vond ik toen niet (zie mijn 250 of zo artikelen erover), maar nu wel. Rechters horen één kwestie tegelijk te behandelen, en niet via de ene zaak een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Paul:
  ===
  Barracuda, Als je van mening bent dat Kat een zielige onruststoker is die dringend medische behandeling nodig heeft, waarom hem dan stelselmatig aanvallen? Dat geeft me een behoorlijk nare bijsmaak.
  /===

  (Vraag niet aan mij gesteld, maar toch mijn antwoord:)

  Omdat vriendelijk en begrijpend benaderen ook niet helpt. Hij luistert domweg nergens naar. Ik voel oprecht mededogen met hem, zelfs sympathie, nog steeds, en dat heb ik ook laten merken, maar het maakt echt niks uit. Hij blijft doof en blind en van elke redelijkheid gespeend.

  Ik wens Micha Kat dus niets vervelends toe, maar wie opzettelijk strafbare feiten pleegt, moet gewoon de gevangenis in. Simpel. Onschuldig totdat de rechter anders bepaalt, uiteraard. Maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @ruud

  En waarom zou hij naar jullie moeten luisteren? Heb jij dan de waarheid in pacht. Overigens mag van mij iedereen vinden wat hij of zij wil. Ik vraag me alleen altijd af waar mensen als Baracuda de motivatie vandaan halen om iemand die toch al in het verdomhoekje zit, stelselmatig onderuit te halen. En dan ook nog eens anoniem. Ik vind het buitengewoon laf.

  En heb je je al eens afgevraagd waarom justitie Kat nu ineens serieus neemt, terwijl de hoogste baas van justitie al jarenlang ongestraft door Kat wordt belaagd.

  En waarom de vaderlandse pers klakkeloos de persberichten van het OM overneemt, zonder zelf enig basaal journalistiek werk te verrichten. Het is knap hoe het OM zonder direct aantoonbaar pertinente leugens te vertellen een buitengewoon negatief beeld weet neer te zetten, door alleen zaken te vermelden die dat beeld versterken. Zoals Baracuda hier ook altijd doet. Bijvoorbeeld geen woord over de belangrijke rol die Kat speelde in de ontmaskering van Westenberg en Kalbfleish.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @paul
  Lees eens goed wat Ruud te berde brengt. Westenberg,Kalfleisch,Demmink (en nog veel anderen)zijn juist de mannen die Nederland bestaansrecht geven. Niks van de komplotkul is bewezen. Geen pluimpje rook,laat staan vuur!!! Kat is gewoon inzet van the cannot beat them club! Get the lone wolve!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gekgenoeg heeft "De familie Poot" unaniem dubbel en dwars bewezen, dat ze over (eigen vader)lijken stappen, met dank aan de overige ringtone-economen, cq boeven ,Kat is hierin een instrumenteel bijgevalletje van nadelige gevolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @geen

  Toepasselijke naam. Geen kennis van zaken. Zowel Westenberg en Kalbfleisch worden vervolgd door het OM. Dat gebeurt niet als er geen rook zou zijn. Het moet zelfs wel vuur zijn, want neem van mij aan dat ze bij het OM niet graag twee oud rechters vervolgen. Van Westenberg staat overigens al bij vonnis vast dat hij meineed heeft gepleegd. Niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. geen schreef:
  ===
  Lees eens goed wat Ruud te berde brengt. Westenberg,Kalfleisch,Demmink (en nog veel anderen)zijn juist de mannen die Nederland bestaansrecht geven.
  /===

  Zoiets heb ik mijn weten nooit ergens gesteld. Deze mening laat ik dus voor rekening van bijdrager 'geen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. 'En waarom de vaderlandse pers klakkeloos de persberichten van het OM overneemt, zonder zelf enig basaal journalistiek werk te verrichten.'

  Dat doet Kat dus ook niet, de helft zuigt hij uit zijn dikke duim. Maar daar ben je als Kat fan nog niet achter.

  En als je zo sterk iets hebt tegen 'anoniem' waarom heet je dan Paul zonder achternaam?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Paul, leg ons even helder uit welke belangrijke speelde in de ontmaskering van Westenberg en Kalbfleish. Ik denk dat je het niet kan omdat je je onvoldoende in die zaak hebt verdiept. Het zijn geen zaken die hij als eerste heeft opgepakt, de egards gaan eerder naar de familie Poot en Stan de Jong.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @John

  Micha Kat heeft Westenberg niet ontmaskerd. Dat heeft Westenberg voornamelijk zelf gedaan, en geïnitieerd door de advocaat die Kat inderdaad heeft opgetekend in zijn boek met interview reeksen.

  Micha Kat heeft het verhaal mbt Westenberg in de afgelopen jaren vreselijk opgeblazen. Tot het niveau dat de Staat (Raad van de Rechtspraak, het OM, de Koningin, Harm Brouwer, etc etc) hem een 'berufsverbot' zouden hebben opgelegd als straf voor zijn Westenberg-exposure.

  In 2008, ruim nadat de Rechtbank Kat al gelijk had gegeven in deze kwestie door te erkennen dat hem, en zijn uitgever, geen blaam trof om een quote van een advocaat als waar te publiceren, noemde hij zijn vermeende 'berufsverbot' ook nog een gevolg van zijn samenwerking met de 'groep rond Theo van Gogh'. Let vooral op comment nr 9. waar zijn 'kersverse' vriendin laat blijken frontaal in de farce van Micha Kat te stappen.

  Kat's carriere is over dankzij Kat's gedrag.

  Niet om Westenberg, Kalbfleisch, Demmink, de Koningin, of de Telegraaf, maar gewoon omdat Micha Kat een ongeleid projectiel is, en die treffen nooit het juiste doel.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Voor de Kat newbie's.

  In de tijd dat het Westenberg proces arme Micha Kat werd aangedaan woonde en werkte hij heerlijk aan de Prinsengracht, ging er een jaartje tussenuit naar Kazachstan waar hij een villa van $2500 bewoonde, neukte hij een toeristengids in dezelfde sneeuw,

  Aline’s husband, whom she met while they were both traveling in Kazakhstan, participates in the tours and makes sure that no one is left behind and can stop for photos or an unscheduled pit stop.  verklootte zijn fotoshoot voor een duur appartementencomplex in IJburg Amsterdam, ronselde een baantje bij de Telegraaf, en verklootte dat weer, maar hield de sponsoring van zijn site tbv de Chipshol, die ook in de stukken van/tegen/voor Westenberg een prominente rol gaan spelen (en hebben gespeeld).

  Dat hele gedoe met Westenberg deed Micha helemaal niets. Hij vond het wel mooi zelfs. Hij was de vleesgeworden anti-Christ opgestaan uit het as van Theo van Gogh en later Pamela Hemelrijk.

  Micha's psychische, en in een normale werkrelatie, onhoudbare probleem had eindelijk een 'status aparte' bereikt, en met de dubbele agenda van de fam. Poot ook nog eens een financieel potentieel.

  Vanaf dat moment, en met name door het gemis van het 'van Gogh-team' en Pamela Hemelrijk's rem, krijste Micha van alles en nog wat zonder enige controle en feedback van de daken. Dat gebrek aan 'management', plus Micha's troebele geestesgesteldheid hebben hem in de problemen van vandaag gebracht.

  Niet Westenberg, niet Joris Demmink, niet de Koningin, niet Gerard Joling, maar Micha Kat is de oorzaak van zijn eigen letterlijke en figuurlijke gevangenschap.


  Nee, echt, dit is de man die de corruptie van de rechtsstaat op de kaart moet zetten. Laat mij dan maar geslepen dienst zijn, maar dit is jullie keuze voor morgen.

  Denk er nog maar eens over na zou ik zeggen.

  /shalom

  BeantwoordenVerwijderen