vrijdag 27 april 2012

Micha K.

Vandaag wordt Micha K. - zo mogen we hem onderhand echt wel noemen - uit zijn koelcel gehaald en voorgeleid. Gisteren was er nog volop verwarring over diens verblijfplaats. De complottertjes van Klokkenluideronline hadden, toen ze hoorden dat K. naar Delft was overgebracht, weer eens wat gegoogled en ontdekt dat zich in Delft het Joris Gasthuis bevindt: één van de oudste psychiatrische ziekenhuizen in Nederland. Indachtig K's belofte dat hij 'geen stap in Nederland wil doen omdat ik anders een injectiespuit in mijn bil geplant krijg', kon het volgens de complottertjes niet anders zijn dan dat K. al verplicht was opgenomen. Mis poes: gewoon een koude politiecel in Delft. En er moet (al)weer snel geld op de plank, want de maandelijkse lasten van de server à raison van 300 euri per maand moeten worden voldaan.

Was het de taakstraf die K. nog moet uitdienen wegens doodsbedreiging van Telegraaf-verslaggever Bart Mos? Nee, het is een tikkeltje ernstiger. K. stond zelfs internationaal gesignaleerd. Het Team Bedreigde Politici (TBP) van de Politie Haaglanden startte onder leiding van het Openbaar Ministerie een onderzoek en verzamelde de aangiften die op meerdere plaatsen in het land tegen K. waren ingediend. Zo wordt hij verdacht van het bedreigen van de landsadvocaat op 23 augustus van het vorig jaar, waardoor ket kantoor van de landsadvocaat in Den Haag moest worden ontruimd. Ook waren er twee valse bommeldingen tegen Joris Demmink en zijn ministerie. Allemaal activiteiten waarover Kat met geen woord repte op zijn webplek.

Nu hoeft een valse bommelding niet te resulteren in gevangenisstraf -  meestal volgt een werkstraf - maar twee bommeldingen en diverse bedreigingen met ontruiming als gevolg is toch even andere koek. Bovendien had Kat al een voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen. Grote kans dat de officier ook een psychisch onderzoek zal eisen. Terugkeer naar het veilige Laos zit er ook niet meer in, zonder (het ingenomen) paspoort kom je dat land niet meer binnen.

Toch: de aanhouding is wellicht het beste dat K. is overkomen: eindelijk tijd voor bezinning en retrospectie en wellicht het begin van de behandeling van de bipolaire stoornis die al eens bij hem was geconstateerd, vooropgesteld dat de psychiatrische patiënten die zijn site bevolken hem die rust gunnen.

UPDATE: Micha Kat blijft nog zeker twee weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris in Den Haag besloten. Momenteel ligt er nog zo'n 250.000 euro aan dwangsommen voor Kat in Nederland.

38 opmerkingen:

 1. Een bommelding? ...Ik zie hem er wel voor aan! Ik zie hier een kans voor de Nederlandse justitie om van Kat een terrorist te maken. En dat zullen ze ongetwijfeld proberen! Of zouden ze slim zijn en hem niet als martelaar gaan neerzetten? Hoe dan ook, Kat zal voorlopig wel vast blijven zitten, i.v.m. vluchtgevaar. Wel of geen paspoort, vluchtgevaar blijft altijd bestaan namelijk. Maar is het überhaupt wel slim om iemand met zulke geestelijke problemen die Kat heeft vrij rond te laten lopen? Ik denk dat de Staat in deze haar verantwoording neemt en Kat laat zitten waar die zit. Maar dan nog, komt hij vrij dan kun je vrijelijk aannemen dat Kat een NWo-werktuig is... Ow, jullie zijn geen complotters... (knipoog).

  Groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat een martelaar? Ik snap dat deze fantasie thuishoort in het Wonderland van Kat en zijn volgelingen, maar dat gaat niet gebeuren.

  Kat gaat er op een harde manier achterkomen dat zijn gedrag hem helemaal niets anders gaat opleveren dan zijn eigen faillissement op alle denkbare niveaus.

  Geldboetes, dwangsommen, gebiedsverboden, taakstraffen, voorwaardelijke gevangenisstraf hebben allemaal niet geholpen om Kat terug op de rails te zetten. Integendeel het heeft alleen maar geresulteerd in het plegen van nog ernstiger bedreigingen zoals bommeldingen.

  Kat wandelt hier niet meer zonder kleerscheuren van weg. Daar is de stapel en Kat's strafblad inmiddels te groot voor.

  Dan heeft hij nog zijn financiele ellende. Die dwangsommen liggen er, de advocaatkosten, de rechtbankkosten, de boetes, etc. Kortom, een zeer waarschijnlijk faillissement, waardoor zijn paspoort wordt ingevorderd, en hij het reizen naar Laos voor de eerstkomende jaren wel kan vergeten, wat zijn relatie ook niet ten goede zal komen.

  Maw Kat is f*cked.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bommeldingen?
  Vind ik toch echt een verrassing. Dat Kat een stoornis heeft lijkt me wel duidelijk, dat hij er toe in staat is lijkt me ook. Ik dacht alleen dat hij al zijn spinsels en rariteiten graag met de wereld deelde en dit soort dingen niet stiekum deed...

  Misschien toch een laatste restje gezond verstand dat hem ervan weerhield die bommeldingen publiek kenbaar te maken (alhoewel, bommeldingen doen bij justitie... Welk gezond verstand?).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bommeldingen verbazen mij ook. Eerst maar even afwachten of die beschuldiging ook hard wordt gemaakt.

  Ik denk trouwens inderdaad dat dit het einde van Kat is. Faillisement + veroordeling. Sorry, Micha, maar je hebt er naar lopen solliciteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch: de aanhouding is wellicht het beste dat K. is overkomen: eindelijk tijd voor bezitting en retrospectie en wellicht het begin van de behandeling van de bipolaire stoornis...

  eeh, je bedoelt bezinning, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is wel meer mis met Micha Kat dan een bipolaire stoornis, en het wordt tijd dat dit eens goed in kaart wordt gebracht.

  Het afgelopen jaar is van alles vreselijk geëscaleerd, maar feitelijk trekt Micha al decennia in zijn prive (relationele) en zakelijke sfeer een spoor van ellende.

  Daar is Kat ook niet uniek in. Mensen met dit soort aandoeningen laten vrijwel altijd een soortgelijk patroon zien wanneer ze onvoldoende aandacht aan hun ziekte geven.

  Het zou ook verstandig zijn om Kat onder toezicht te plaatsen, want het besef dat hij alleen in een cel zit, zeker wanneer zijn vriendin weer terug is naar Laos zal zijn weerslag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anyway,

  Ik voel me fris en fruitig. Iemand nog muziek of verzoekplaatjes.

  MF?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als er maar geen kattenluikje in de celdeur zit, hij ontsnapt voordat je het weet, en moeten ze een kattenmepper achter hem aan sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oud-NRC-journalist Micha Kat langer in voorarrest

  Journalist Micha Kat, die onder meer heeft gewerkt voor NRC Handelsblad, zit nog zeker twee weken vast. Kat is vrijdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris en die ziet voldoende reden om hem langer vast te houden.

  Momenteel ligt er nog zo'n 250.000 euro aan dwangsommen voor Kat in Nederland. Bovendien zijn er tientallen aangiften gedaan door agenten, officieren van justitie en journalisten van smaad, laster, bedreiging en uitlokking op de website van Kat, Klokkenluideronline.

  elsevier.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lordonhope kan trots zijn: er zijn dus toch mensen waarover Kat de grootstmogelijke onzin heeft geschreven die daar stappen tegen ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat we online van Kat zien is het topje van de ijsberg. Die bommeldingen (of ze nu 'leuk' bedoeld zijn of niet) liggen in het verlengde van telefonische bedreigingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aan de beste Kat kan een Muis ontlopen
  Als de kat in de val zit dansen de muizen erom heen
  Als de kat is voorzien van handschoenen, kan zij geen muizen of ratten vangen
  Als de Kat van huis is dansen de Muizen op tafel
  Als de Katjes Muizen, mauwen ze niet
  Als Kat en Hond leven
  Andere Katten te geselen hebben
  Bij nacht zijn alle Katjes grauw
  Bind een kat voor je knie, dan heb je vier ogen
  Daar komt de zwarte Kat in
  De beste kat kan een keer een muis missen
  de heer gebiedt zijn knecht, de knecht zijn kat en de kat zijn staart
  De Kat de bel aanbinden
  de kat gaat de koorde op(=de poppen aan het dansen)
  De kat heeft de lever gegeten
  De Kat in het donker knijpen
  De kat in de gordijnen jagen
  De kat muist best als zij jongen heeft
  De kat op het spek binden
  De Kat uit de boom kijken
  De Kat van de bakker heeft het gedaan
  De Kat zal met zijn lege maag niet weglopen
  De man en de Kat, zijn altijd op pad en de vrouw en de Poes , die horen in hoes
  Degeen die met de kat speelt, wordt erdoor gekrabd
  Die over de kat komt komt ook wel over de staart
  een gepraamde kat zal dwars door de ramen vliegen om meer ruimte te hebben
  Een Kat en Muis spel
  Een Kat in de zak kopen
  Een Kat in nood maakt rare sprongen
  Een Kat komt altijd op zijn pootjes terecht
  Een Katje krijgen
  Een kat een kat noemen
  Een slapende kat vangt geen rat
  Er omheen draaien als een Kat om de hete brij
  Geen Katje om zonder handschoenen aan te pakken
  Geen twee katten aan een muis, zo ook geen twee vrouwen in een huis
  Heb je niks? Dan heb je nog minder dan een Kat, die heeft nog een staart
  Het anker achter de Kat werpen
  Het eerste gewin is Kattegespin
  Het Katje van de baan
  Het zal regenen, want de kat zit met haar rug naar het vuur
  Hij heeft de Kat gestuurd
  Hij heeft een Kat op het anker gezet
  Hij is zo welkom als een kat in de melkkamer
  Ik mag gaarne vis zien, zij de kat en at ze blindelings op
  In Katzwijm vallen
  In het donker zijn alle katten grijs
  Iets voor de kat z'n karabies doen
  Je moet de Kat niet bij de melk zetten
  Je moet een Kat niet tegen de haren in strijken
  Kat in bakkie
  Kattenkwaad uithalen
  Mannen en honden gaan hun ronde,katten en wijven moeten thuis blijven
  Mauw niet zo, dat is Kattentaal
  Met een Kater opstaan
  Met iemand spelen als de Kat met de Muis
  Omwille van de smeer likt de Kat de kandeleer
  Staan te kijken als een Kat in een vreemd pakhuis
  't Is hetzelfde of je door de Kat of door de Kater gebeten wordt
  Twee meesters in een huis,twee katten voor een muis,twee honden aan een been, komen zelden overeen
  Voor de Kat zijn kut
  Voor de Kat zijn staart
  Voor de Kat zijn viool
  Voor het graan dat een muis opeet kan men een kat onderhouden
  Wat een Kattig mens is dat
  Wat men spaart uit de mond krijgt dikwijls de kat of de hond
  Wordt men niet door de kat gebeten, dan wel door de kater
  Zich weren als een Kat in de krullen
  Zien als een Kat in het donker
  Zo geslepen als een kat die met een muis speelt
  Zo vals zingen als een krolse Kat
  Zo wijs als Salomo's Kat
  Zoek geen drie benen aan een kat

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goh, twee weken?! Wie had dat nou verwacht?!

  *Suicide-watch* + 5 dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voorlopig blijft het ff stil

  UPDATE 3: MICHA ZIJN ARREST WORDT MET 2 WEKEN VERLENGD, ER WORDT ONS VERZOCHT DOOR NAASTEN DE KOMENDE 2 WEKEN NIET TOT ACTIE OVER TE GAAN, MEDE DOOR ADVIES VAN ZIJN ADVOCAAT.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kat heeft Wijdbeens-advocaten in de arm genomen, vanwege de rechter die de zaak in behandeling heeft. Notabene de vermeende achterneef van de heer Westenberg; Max Tailleur, ook nog steeds telefonisch bereikbaar :
  http://www.foplijn.nl/ (Euries per minuut, broeders en zusters ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 300 euro per maand voor een website, man wat een humor.

  Moderator
  27 april, 2012 at 11:50

  @alfred mol

  Luister, deze website kost 300 in de maand vanwege die beveiliging de hosting in de maand, de backupservers en nrc ombudsman. Ik heb geen 300 euro en micha is even weg begrijp je. Ik verrijk mij helemaal met geen ene euro dat kan Kat be amen. Ik voel de plicht om de website op poten te houden nu kat er niet is, voor mij komt het allemaal totaal onverwacht net als jullie. Dat is de reden dat ik vraag om geld, ook vanwege het feit dat kat nu niet aan zijn geld kan komen heb ik die oproep gedaan. Niemand is het verplicht maar het is wel noodzakelijk om de website draaiende te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Louis de Funes, fumes un pipe avec Alfred Mol

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Is het al tijd om Micha Kats journalistieke carrière samen te vatten, zoals Ziva en anderen lijken te denken, of gaat Micha na zijn Delftse detentie weer vrolijk verder?

  Tien jaar geleden (31 januari 2002) schreef het toenmalige hoofd voorlichting van het OM:

  "Dat het OM door de journalistiek kritisch wordt gevolgd is even logisch als waardevol. Binnen onze democratische verhoudingen vervult deze 'waakhond' een nuttige functie. De Voorlichtingsdienst van het OM heeft met vrijwel alle vaste mediavolgers een relatie die gebaseerd is op begrip voor elkaars (on)mogelijkheden en respect voor de verschillende 'rollen'.

  Er is een zeer beperkt aantal journalisten waarmee het niet lijkt te lukken. Eén daarvan is auteur van de betreffende passages. Ik durf dit op schrift te stellen omdat ik dit ook aan de betreffende journalist, M. Kat, heb gezegd. De heer Kat heeft blijkbaar in de afgelopen jaren een aversie ontwikkeld tegen het OM die er de oorzaak van is dat van objectieve verslaggeving geen sprake is. Zijn artikelen onderscheiden zich door een litanie van onrechtvaardige verwijten en suggestieve mededelingen. Deze ratjetoe maakt het zelfs onmogelijk fatsoenlijk te reageren, zo is al eerder gebleken.

  Toen Kat mij enige tijd geleden telefonisch benaderde om mee te werken aan het artikel voor Intermediair waarover wij het nu hebben, werd ik wederom geconfronteerd met een vooringenomenheid die communiceren lastig maakt. Wat moet ik met een vragensteller die zijn oordeel al klaar heeft?"


  http://www.degezonderoker.nl/kat_omverkoop.html

  We hebben dus niet te maken met een journalist die pas kortgeleden door slecht verwerkte tegenslag van het rechte pad is geraakt. De laatste zin in het citaat is een treffende karakterisering van Kats journalistieke "methode" (ook toen hij nog succesvol en in goeden doen was). Hij interviewt niet in de eerste plaats om iets aan de weet te komen, om wijzer te worden, maar om zijn eigen vooroordelen bevestigd te zien. (Niet dat hij de enige journalist is die zo in elkaar zit, maar bij hem valt het wel heel erg op.) Zegt de geïnterviewde wat Kat graag hoort, dan likt die het op als een kat een plas melk (zelfs wanneer het een overduidelijk krankzinnige, fabulerende vrouw betreft), maar volgt er een antwoord dat niet in Kats kraam te pas komt, dan wordt het slachtoffer belerend, en de laatste jaren ook beledigend, toegesproken. (Dat weten we doordat Kat doodleuk zijn telefoongesprekken zonder kennisgeving, laat staan toestemming, online zet.)
  Dezelfde "methode" zien we (in de zaak Vaatstra) bij Wim Dankbaar, die enige tijd met Kat heeft samengewerkt. Maar Dankbaar heeft, als ik goed ben ingelicht, een succesvolle carrière als ondernemer achter de rug. Micha Kat heeft gewoon het verkeerde vak gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Rake analyse, Geen. Al vind ik het letterlijk op de naam spelen ( Kat, muhahahaha) wat flauw. Kwestie van smaak wellicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anyway,

  Ik voel me fris en fruitig. Iemand nog muziek of verzoekplaatjes.

  MF?


  Uiteraard.

  Kanker! Kanker!

  Satan, Bass Power, 7 horns 7 Eyes.

  Frrrrrrrrrrrrris en fruitig.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Aan Ziva op 28 april 2012 00:58;

  Bedoel je soms dat wij hiermee een gezelfmoorde Micha Kat in de nabije toekomst 'moeten' incasseren? (M-O) Het is voor hem namelijk wel erg voordelig om tegen een redelijke vergoeding er verder het zwijgen maar toe te doen. Niet dan!? Genoeg voorbeelden van mensen die onder gecontroleerde omstandigheden na eerst zogenaamd gezelfmoord te zijn, verbouwd en al hun leven met een leuk zakcentje (zwijg-geld!) buiten hun gewoonlijke omstandigheden buiten de aandacht konden voortleven! Degenen waartegen hij zijn e-rantjes met steeds meer toegestroomde aanhang en dus sucses richt, kunnen toch wel onbeperkt crimineel uit de belastingspotten graaien om daarmee hun kwelgeest af te kunnen kopen? Met name ook omdat Micha via zijn relatie in Laos al heeft laten weten geen publicaties meer op zijn webstek te dulden! Uit de zogenaamd publicitaire schade die zijn jurisprudentie daarmee op kan lopen? Ja-ja... En aangezien hij daar in Azië ongezien toch wel verder buiten beeld kan bivakeren slaat hij gezien zijn afkomst weer eens de bekende vliegen in een klap ook! Of begin ik volgens jou deze school iets te letter-LIJK paranoide over te nemen? Tell-me 'darling'...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. 2e link van mijn vorige opmerking die aan Ziva gericht was, is dus de 99e comment van ene Frija op deze draad. En die gaat dus als volgt;

  "Ja mensen (om met Micha te spreken) er klopt iets niet! Ik kan er de vinger niet op leggen maar mijn gevoel zegt dat er iets héél erg mis is. Inmiddels heb ik wel begrepen dat NIETS is wat het lijkt. Als Micha de boel belazert, wat inmiddels toch wel tot de mogelijkheden behoort, dan sluit ik mijn internet af en vertrouw alleen nog op mijzelf. De desinformatie die welig tiert op het internet is bedoeld om iedereen in de war te brengen, nou, wat mij betreft is dat dan aardig gelukt. Ik weet nu echt niet meer wat en wie ik moet geloven. Micha, Boudine, Arend, Francis? Of maar gewoon helemaal niemand meer."
  Frija 28 april, 2012 at 21:58

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Adamas

  Uit 2005:
  The participants showed the most interest in the commercial aspects of internet which were given a lot of attention by Micha Kat. He showed how websites can be exploited by sponsorship, donations and advertisements. The second part of the workshop consisted of an open discussion on Central Asian subjects that could be of interest for western websites. Micha Kat said that he will open his own sponsored website www.klokkenluideronline.nl for their paid contributions if they have enough quality.

  KLOL is altijd een 'business' geweest. En dankzij belabberd management nu eentje die faalt. Overigens net als het project uit de quote, maar dat had als oorzaak dat Micha in Kazachstan zijn toenmalige geliefde - op wiens kosten hij in een $2500 p/m kostende villa verbleef - bedroog met zijn huidige fietsvriendin, waarmee hij zich, dankzij zijn correspondentschap via de Telegraaf, prinselijk dacht te vestigen in Azië. Een kans die Micha weer subliem wist te verprutsen door met zijn dronken kop een Telegraaf coryfee te beledigen in Nieuwspoort om vervolgens in de gang van dat gebouw tegen een muur te gaan staan pissen. Voldoende reden voor de Telegraaf om hem per direct weer te ontslaan, waardoor Micha weer gedwongen was zijn Klokkenluideronline bedrijfje voort te zetten.

  Dit zijn slechts twee voorbeelden om te laten zien dat Micha geen 'steuntje in de rug' nodig heeft om 'iets' te laten ontsporen. Dat gaat bij Micha als vanzelf.

  Daarbij is hij zo labiel dat hij na zijn 14 dagen, en de daaropvolgende 'verrassing' van de Rechtbank alleen al bij het horen van de naam Klokkenluideronline in angstzweet verdrinkt. KLOL staat op zwart nog voor dat Micha klaar is met zijn huidige juridische project.

  Micha zal vervolgens lommerrijk wegkwijnen op een achterkamertje ergens in Nederland, want ook in Azië zal er na dit avontuur weinig meer voor hem te vinden zijn.

  It's done.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Je bent trouwens verrassend goed op de hoogte van de wederwaardigheden van je judeo-genoot Ziva. Dat zal dan wel met je publicitair-uitgevende werkzaamheden te maken hebben, zullen wij maar aannemen. Dat voorval van het gepis in nieuwspoort kan ik wel op zijn humoristische waarderen, maar dat je hem zo snel opgeeft laat dan wel weer je hoopvolle hart zien die je dan weer uit een wel erg volle mond vochtig gedroomd uitspreekt. Doet mij allemaal erg aan dit gesprek denken. Zal je ook wel het een en ander (met name over de geinterviewde?) van weten dunkt mij. Wat ik maar wil zeggen Ziva is dat dat verhaal van hem met zijn boven de pet gegroeide vaste lasten in A'dam wel heel erg onaannemelijk stupide overkomt. Vind je ook niet? Als je hetgene van Amerongen daar in Zuid Amerika doet goed kent en met name zijn redenen van vertrek, begrijp je dus wel beter waarom ik refereer aan de zaken (plómo-ò-plata!) waar Micha zijn verdere leven mee veilig hoopt te stellen! Ik denk gewoon dat hij dit aanbod gewoon niet af kon slaan zonder daarbij zich verder in de toekomst waarmee dan ook onmogelijk te willen maken. We zullen zien wie er gelijk krijgt want als hij over een aantal weken 'gewoon' weer verder mag, kan of wil, dan weet ik absoluut wel wat zijn verblijf daar in Azië verder nog gaat inhouden. En met name voor wie hij publiceert dan wel de redenen daarvan. Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoe zit het nou met die witwasoperatie van horeca ondernemer Aant Koornstra? Heeft Kat geld willens en wetens crimineel geld weggesluisd? Daar begon hij zelf over, nota bene.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Adamas

  Wat ik maar wil zeggen Ziva is dat dat verhaal van hem met zijn boven de pet gegroeide vaste lasten in A'dam wel heel erg onaannemelijk stupide overkomt. Vind je ook niet?

  Dat klopt. Dat is het ook niet. Maar het is allemaal niet zo geheimzinnig en geslepen dienst achtig zoals je graag zou willen denken.

  BTW; interessant dat je mijn werkzaamheden omschrijft als 'publicitair-uitgevende .." Hoe kom je daarbij?


  @John

  'witwassen' = belastingtruuks. 'gokgelden' = 'speculeren' , en Micha is 'zijn netwerk van fiscaal-juridische specialisten'.

  Het project is silvertv

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoe ik daarbij kom? Wat denk jij dan Ziva? Zoals ik mijn beroep op mijn blogger-profiel als serpentverdelger naar alle eerlijkheid van de wereld heb ingevuld, ga ik er maar vanuit dat jij dat als kennisoverbrenger in de communicatieve media ook wel gedaan zal hebben natuurlijk! En aangezien ik met e-persoonlijkheden betreft jou prijsgegeven infotmatie altijd nog op die groene ogen van je moet afgaan, vertelt de jodenwijsheid mij momenteel dat ik gerust ook nog eens kan verklappen dat ik vanaf een jacht ergens tussen Denemarken en Zweden in al dobberend dan wel draadloos met jou hier zit te tikken. Zo goed? Maar goed; je vertelt wel vaker zaken waarvan je achteraf niet eens meer weet dat je ze al eerder van af je lippen vol verwachting deed uit-stromen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Adamas

  Aha nou snap ik het. Helaas, dat heb ik een keer zo ingevuld, en was sarcastisch bedoeld nav de zoveelste "Israel" discussie hier; 'ik als opvoeder/educator mbt Israelische politiek, en media-verhalen.'

  Leuk tochtje btw. Heb ik ook al een aantal keer gevaren. Kijk je wel uit, je vaart zo het Kattegat op, en daar golft het vrij stevig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Sorry, ik bedoel vanuit het Kattegatt, het Skagerrak op.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zeg nare heks krijg ik nog een bedankje voor alle gelinkte moeite?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Mind Fever

  Oeps, ja absoluut thanks. Beetje zwaar en donker allemaal, maar wel leuk.

  Je vergeten was niet aardig. Kan ik het ergens mee goedmaken?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hehe, dat was ook wel de bedoeling natuurlijk. Die rapper Steen heb ik onlangs ontdekt. Je zou eens wat interviews met hem moeten zien. Je lacht je dood, volkomen ontspoord die gast.
  Hou je hiervan? Uit Tunesie. (oh nee, Arabs)

  BeantwoordenVerwijderen