maandag 16 april 2012

Van Dik HoutIn deze tijden van Glen & The Kuckucks en Jael Jablabla lijkt de wereld compleet van slag. Voordat je het weet is de oude Nixon weer springlevend. Met dank aan Ineke van Gent van GroenDom. Gutmenschen zijn in het algemeen niet meer wat ze geweest zijn. Neem de kamikaze van deelraadslid Pascal Smit van de SP, die een Martien Penningetje deed en nu op non-actief is gesteld. Oftewel: Je bent een rund als je met Facebook stunt.

En daar sta je dan als onbekend raadslid op de voorpagina van de Telegraaf als haat SP'er, ziet Google zwart van van je naam, prevelt SP A'dam-voorzitter Paula van Dijnen eindeloze excuses,en moet je zelf ook met de billen bloot.

Maar komt dit nou echt onverwacht? Pascal was altijd al van dik hout zaagt men planken. Hij was onder meer de auteur van SP strijdlied Het Land Van Pluk Ze Kaal, en toen Barracuda voor het weekend op zijn Facebook keek, stond het nog vol stevige verwensingen. Inmiddels zijn alle berichten van de afgelopen maanden weggehaald. Hoewel niet alle sporen zijn gewist. Pascal is op zoek naar een vrouw, bij voorkeur 'zonder stijl of klasse'.

UPDATE: Nog meer onthullingen.

15 opmerkingen:

 1. Oh, Jacky Stevens zegt bedreigt te zijn. Ach gut, echt waar? Bewijzen graag. PVV'ers zijn stuk voor stuk pathologische leugenaars. Deze zal ook wel weer proberen aandacht te trekken.

  Hoe zit het trouwens met de brievenpuspissers, zwangere vrouw in elkaar beukers, kopstoters, enz, enz, in de PVV-fractie. Oh wacht, die zitten er nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk had ik een ander thema verwacht vandaag, na het tumultueuze weekend in complottertjesland, waarin weer flink met modder werd gegooid. En waar modder wordt gegooid komen ook altijd weer nieuwe details bovendrijven..
  Mocht je het gemist hebben, Barracuda, hier een korte samenvatting:

  Het begon op Boublog, die een aantal video's van Francis Capelle in de kijker zette: http://www.boublog.nl/14/04/2012/francis-capelle-over-de-valkuil-van-het-internet-activisme/
  Francis is blijkbaar nogal gedesillusioneerd geraakt in de "alternatieve" media sinds hij afgelopen zomer zijn huis is kwijtgeraakt.

  Een paar punten die Francis noemt:
  -Karin Hardeman - een van de oprichters en moderators van de anti-Demmink hyves, die een paar jaar geleden vele duizenden volgers had - zit financieel en mentaal totaal aan de grond.
  -Ad van Rooij laat zich in België in natura betalen door een alcoholiste die hij onderdak aanbood.
  -Micha Kat laat Eric Donk (en ene Herma O., die ik verder niet ken) opdraaien voor duizenden euro's boeten die het gevolg zijn van van Micha's "processen van de eeuw".
  -Arend Zeevat's vrouw is gemeenteraadslid in Arnhem, die in het bezit is van emails die Sietse Planting zouden kunnen helpen. (Het gaat om Lea Manders).
  -De illustere "supergetuige" heet Annemarie van Blijenburgh.

  Bovenstaande punten is uiteraard de visie van Francis.

  Op KLOL leidt dit tot een definitieve breuk met Eric (zie comments)
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11814/verklaring-micha-over-aanval-boublog
  Camilleri doet er nog een schepje bovenop door hele chatverslagen tussen Micha, Eric en Herma te publiceren: http://www.camilleri.nl/2012/04/micha-kat-schaamt-zich/#comments
  Interessant trouwens dat Kat dus nog steeds €2000 per maand krijgt van fam. Poot, ondanks z'n holocaustontkenningsgeneuzel en andere extremiteiten.

  Ad van Rooij maakt van de gelegenheid gebruik om nog maar eens 37 video's te linken, van en over zichzelf waarin ie in 349 uur nog eens helder uitlegt dat alles de schuld is van iedereen behalve zichzelf.

  In de comments van dit artikel op Argusoog krijgt Arend het weer voor de kiezen van een aantal vaste reaguurders, met name Jeroen (die hier ook wel eens comment).
  http://www.argusoog.org/bereidt-amerikaanse-leger-krijgswetscenario-voor-in-de-verenigde-staten/comment-page-1/#comments

  Wat een entertainment weer allemaal.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stukje SP stond al uit en zou morgen mosterd na de maaltijd zijn geweest, kortom: berichten uit de loopgraven volgen morgen (suddert nog vrolijk door).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad , Kat weer keihard door de mand gevallen. Betaalde onzinnige poepteksten neertikken op verzoek van de fam. Poot, die middels verwijzingen op de achterkant van de krant "De Staat" wil ondermijnen , om een hierna honderden miljoenen te claimen. Poot wijst naar Kat , Kat weet van niks, en de cameraman Donk mag de duizenden Euries aan kosten gaan dragen(excl.fiscale nasleep)
  Het proces van de eeuw, Kat al bekvechtende poepgoedkoop en tegen betaling ten onder , in eigen staart gebeten of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Bezemwagentje

  Ja, het was een spannende Zondagmiddag. Ik bedoel ermee te zeggen dat een zondag helemaal geen saaie dag hoeft te zijn. je kunt gezamelijk de juiste noot raken om vervolgens enkele valse deuntjes terug te krijgen. Het kan verkeren op Argusoog...
  Maar helderheid is er wederom bereikt, visie's gedeelt, wonden worden gelikt. En de klap op de vuurpijl ben ik aan het schrijven... hoe dan ook. Dit wordt vervolgt!

  groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @jeroen p(ipo?)

  "Helderheid is er wederom bereikt"

  Hahaha, het gesticht loopt leeg ,en jij begint over helderheid. Man man wat zijn jullie complotters toch komisch. Kiep met cola light!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een dagje verder en de modder vliegt door..

  Op Argusoog zijn de comments maar in het geheel weggehaald. "Nee nee, ze zijn niet verwijderd", vertelt de redactie, "maar ze zijn onzichtbaar voor iedereen" (derp!)

  En dan is het uiteraard Lordwanhoop die weer bloed ruikt en maar weer een draadje opent op Anarchiel's Stortplaats (als het topic onder een andere naam was geopend, had je meteen geweten dat het een nieuw pseudoniem van 'm was).
  Dan blijkt dat Gepke de Leef weer vrij rondhobbelt, en is het weer Karin Hardeman (en nog wat anderen) die haar centjes afhandig hebben gemaakt.
  Als reactie haalt Eric Donk dan weer websites van Gepke offline (volgens Gepke).

  teh drama! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kat komt binnenkort met een BREAKING STORY over corrupte wit-wasbeertjes in Artis, in een laatste hopeloze poging om zijn 2 overgebleven allesgelovende aanhangers te laten afhaken. Stay tuned verhaal van de eeuw! Arme Gepke gaat ze bevrijden, let op.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt @bezemwagentje voor de twee nuttige links. Grappig dat Kat serieus gedacht schijnt te hebben dat hij kans had op een miljoen euro schadevergoeding omdat Westenberg de schuld zou zijn van zijn teloorgang als journalist. Dan ben je het contact met de werkelijkheid toch echt een beetje kwijt. En dat Kat nu het bedrag van de dwangsom laat oplopen tot vijftig mille is helemaal zijn eigen keus.
  (De Argusoog-comments kon ik trouwens alleen nog via de Google-cache binnenhalen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Westenberg is vooralsnog compleet onschuldig, voor mensen die niet aan een of andere hear say complotziekte ten onder willen gaan tenminste dan. Een beeldscherm met een ruitenwisser,opzij een kleenexhouder, en een waterdicht toetsenbord. Een permanente ban op google, en ze leren wat de echte betekenis van helderheid nu eigenlijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wie heeft er hier nog een regenton uit zijn tuin over voor het besprenkelen van mijn zo langzamerhand lichtgevende knip-oogst!?

  En laat die van Capelle trouwens maar lullen hoor... Als je te achterlijk bent om zelfstandig je broek ophoudend al dan niet autonoom de strijd aan te kunnen, dan moet je inderdaad van de ellende je beklag op jew-tube maar verder gaan liggen doen. Hij doet mij een beetje denken aan die geflipte mof aan het front tijdens der gröse krieg, die zijn 'maten' alleen nog maar kon beschuldigen van het feit dat hij van alle kanten werd beschoten als hij naakt zijn schuttersputje uitsprong voor een tete a tete ontmoeting met zijn vijanden? Wat een gillende keukenmeid zeg. Bij ons was hij al lang met een nekschot ergens in een greppel voor de ratten achtergelaten... Hij praat als een gearticuleerd/afgerichte provocateur die daarom dan ook zo graag bij die BOE-blog over zijn zelfstandig uitgelokte 'zieligheid' mag liggen te loeien hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @adamhamas
  Is jouw geloofs en volkerenhaat niet compleet in jouw hersens geklooft? Of gaan jouw argumenten op aan kennis van zaken. Rassenhatende minkukel die je bent!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nietszeggende @adamas met zijn sttompzinnige cryptische uiting van lafheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Há die geen;

  Noem jij mij nou een rassenhatende minkukkel omdat ik die opgehitste moffen van 40/45 uit de 2e WO hier bij hun gerechtvaardigde naam benoem? Of ben jij diegene die ik via mijn ip-scanner zo goed als elke dag uit mijn spambox (en dat nog wel vanuit storm-front!?) vervelend spammend moet wegverbannen!? Ga verder maar lekker bij BOE-blog aan Capelle je onsamenhangende 'steun' lopen betuigen. Wil je dat? Heb overigens aan de hand van je gegevens DE plaats hangend aan de muur exact kunnen traceren hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen