vrijdag 6 april 2012

Diepfriso

Het is maar goed dat Micha Kat, die zich kapot verveelt in Laos, sinds kort weer een nieuw speeltje heeft. Bij Kat verdwijnen interesses namelijk vaak even snel als een bipolaire koortslip, dus na de holofraud kan hij zich weer lekker uitgeven op Diepfriso.

En wat werden de afgelopen weken weer veel complotten gesmeed. Frisogate is een cover-up omdat de prins een homo-erotische relatie had met boezemvriend Florian, Friso was al dood toen hij in Oostenrijk gevonden werd, herstel: hij leefde nog maar de beademingsapparatuur in de heli deed het niet. Herstel: werd opzettelijk stukgemaakt. Friso ligt niet in een ziekenhuis in Londen, want al onder de grond gestopt. Demmink met Friso te zien in een video over een Kilsdonkse Molen (gewoon een man met een dik kaal hoofd en een stevige bril). En met het nieuwe DNA-onderzoek naar de vermeende moordenaar van Marianne Vaatstra vallen de puzzelstukjes al helemaal samen. Het daderprofiel van Vaatstra voldoet volgens Kat namelijk helemaal aan het signalement van Friso.

Het is opvallend dat Kat bij dit soort complotten vaak de draad van zijn betoog kwijtraakt. Een oplettende lezer wees op het door Kat als 'vaststaande feit' opgevoerde verhaal dat Friso als student varkens aan stukken zou hebben gesneden. Friso was lid van een jaarclub o.i.d. Die Coffye Vlagh en leden van die vereniging zijn in het nieuws gekomen omdat ze een levend varken mee hadden genomen naar een huwelijk. Maar dat incident vond plaats in 2004, terwijl Friso al in 1994 afstudeerde, en het varken was na de huwelijk gewoon springlevend. Maar in de denkhutspot van Kat gaan dit soort feiten een geheel eigen leven leiden. Als Kat wordt geconfronteerd met deze tegenstrijdigheden, trekt hij zijn keutel half in: Ok, het ‘aan stukken snijden’ van de varkens was een ‘hyperbool’.

Kat heeft nog een merkwaardige afwijking: als iedereen zegt dat iets niet klopt, gaat Kat uit pure baldadigheid en niet gehinderd door kennis van feiten nog harder roepen dat het wel klopt. Allerlei verhalen waar hij eerst openlijk afstand van heeft genomen, worden dan weer van stal gehaald. Zo ook het bizarre relaas - verzonnen door een geesteszieke ex-advocate - dat Friso in 1999 een half miljoen (gulden) zou hebben betaald om tijdens Walpurgisnacht in een caravan op een obscure Friese camping annex AZC getuige te mogen zijn van een wrede lustmoord op Marianne Vaatstra. Vervolgens gaat Kat dit verhaal bij drs. Bou verdedigen via omtrekkende bewegingen: 'En waarom ga je nooit in op de bewezen seksuele perversiteiten binnen koningshuizen? Weet je dan niet dat er lijken van meisjes zijn gevonden op het landgoed Sandringham van de Windsors?'

Binnen die logica verandert Friso dan ook weer even makkelijk van toeschouwer in dader, waarna zelfs zijn clubje aanhangers het spoor volkomen bijster is: 'Wat ik niet helemaal begrijp: Marianne Vaatstra was van het vrouwelijke geslacht. Als Friso homoseksueel was/is: dan zou zijn eventuele slachtoffer naar keuze toch juist ook van het mannelijke geslacht moeten hebben zijn?'

54 opmerkingen:

 1. Feiten zijn belangrijk, zelfs als ze voor de strekking irrelevant zijn. Vind ik.

  Barracuda schrijft:
  "Het is maar goed dat Micha Kat, die zich kapot verveelt in Bangkok, sinds kort weer een nieuw speeltje heeft."

  Hij woont in Laos, niet in Thailand of Bangkok. Vientiane, de hoofdstad van Laos (zijn adres staat her en der op het web) grenst weliswaar aan Thailand, maar dat maakt het nog geen Bangkok, dat is een flinke afstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was nou net het dingetje waarvan ik gisteren nog dacht: nog even voor de zekerheid controleren, en vervolgens niet meer aan gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Als Friso homoseksueel was/is: dan zou zijn eventuele slachtoffer naar keuze toch juist ook van het mannelijke geslacht moeten hebben zijn?'"

  Overigens is in de denkwereld van Micha Kat en zijn resterende zwakbegaafde aanhangers een verschijnsel als (gradaties van) biseksualiteit onbestaanbaar.

  Er zijn in hun visie maar twee soorten mensen:

  1) Eerzame hetero's zoals Kat zelf. Die gaat altijd voor de waarheid.

  2) Homo's. Die zijn allemaal automatisch ook pedofielen, pedoseksuelen, satanische en sadistische kindermisbruikers én lid van de NWO, Bilderberg, de Illimuniti en reptillians. (O nee, dat laatste gaat de meesten net te ver, dus dat noemen ze liever niet. Vragen daarover worden genegeerd.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens deze gegevens verblijft Kat helemaal niet in Laos of waar dan ook in Azië. Volgens mij ligt hij dan ook ergens tussen de Nederpackers daar down-under 'gewoon' lekker aan een goedkope opium-pijp te lurken. Embedded en wel. (3x wuink...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SCHOKKEND!: Friso chantabel bij de kloten gehouden door banksters-maffia!

  "Friso werkte in 1999 voor Goldman Sachs in Londen. Niets simpeler dan vanuit die positie een spoed-overboeking regelen." Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit verhaal lijkt de conclusies van de studie te onderstrepen waarin staat dat complotters zich voortdurend tegenspreken, simpelweg omdat ze elke officiele verklaring in twijfel trekken, maar als gevolg daarvan niet consistent zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Criminelen vertonen veel overeenkomsten met deze Micha Kat of is het Leo de Beo? Ze vertellen in geen enkel geval waar ze wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Adamas 10.55

  In early 2008, Libya’s sovereign-wealth fund controlled by Col. Moammar Gadhafi gave $1.3 billion to Goldman Sachs Group to sink into a currency bet and other complicated trades. The investments lost 98% of their value, internal Goldman documents show.

  What happened next may be one of the most peculiar footnotes to the global financial crisis. In an effort to make up for the losses, Goldman offered Libya the chance to become one of its biggest shareholders, according to documents and people familiar with the matter.

  Negotiations between Goldman and the Libyan Investment Authority stretched on for months during the summer of 2009. Eventually, the talks fell apart, and nothing more was done about the lost money.

  An examination of the strange episode casts light on a period of several years when Goldman and other Western banks scrambled to do business with the oil-rich nation, now an international pariah because of its attacks on civilians during its current conflict. This account of Goldman’s dealings with Libya is based on interviews with close to a dozen people who were involved in the matter, and on Libyan Investment Authority and Goldman documents.

  Libya was furious at Goldman over the nearly total loss of the $1.3 billion it invested in nine equity trades and one currency transaction, people involved in the matter say. A confrontation in Tripoli between a top fund executive and two Goldman officials left the bankers so rattled that they made a panicked phone call to their bosses, these people say. Goldman arranged for a security guard to protect them before they left Libya the next day, they say.


  Wall Street Journal

  We weten allemaal wat er daarna gebeurde.

  Wat dat betreft is de film Syriana praktisch een documentaire.

  Friso werkte bij Goldman omdat hij a) de beleggingsportefeuille van het Koninklijk Huis beheerde, en zijn 'familie' b) een grote aandeelhouder binnen GS is.

  Met de val van Gadaffi waren ook de Shell-contracten veilig gesteld. Iets waar de Kolonel zelf anders over dacht, en liever zaken deed met de Chinezen en Afrikaanse landen.

  Kortom Friso deed het prima, en met hem 'zijn' bank. Iig geen reden om hem als 'liability' aan te merken zoals Kat graag fantaseert. Eerder 'business as usual'.

  Zeker omdat de 'hedge' was gelegd via Wolfensohn & Partners (vriend van de Familie) dat fors belegd in India en Brazilie; ongeveer de enige twee landen die nog wel zaken doen met Iran.

  Maar dat is allemaal te ingewikkeld voor Kat c.s. Die geloven liever dat 'jongens' van dit niveau ergens in Friesland een snuff-theater bezoeken waar allemaal 'onbetrouwbare' no-bodies als Elsevier-journalisten en vage advocaten rondlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik snap de betrokkenheid van Friso en zijn 'koninklijke' gang met Goldman Sachs echt wel Ziva. De knipoog dat ik met name probeerde te maken was dus meer de verwevenheid van Sachs met deze prostitutienetwerken, en vanwege de wijze waarop de eigenaren van Goldman met dat soort van 'tools' de lieden die ze binnen hun zaakjes aan het werk hebben gecomprommiteerd bij de les/ballen proberen te houden. Bovendien is de stank die Micha betreft deze lieden steeds meer schuimbekkend veroorzaakt (3 na laatste zin hahaha!), alleen maar mogelijk als er in de emmer waarin hij met zijn stokje roert zich weldegelijk criminele-stront bevindt. Die 'getuige' waarmee hij momenteel iets te makkelijk wegloopt is echter inderdaad te imbeciel voor woorden waardoor zijn betoog volledig spaak loopt, maar in helicopterview bekeken roert hij weldegelijk in zaken die om een rotte kern van waarheid heen blijken te draaien. Capiche?

  "Anybody who purchases a slave is allowing himself to be blackmailed by the gang that sold him the slave. I refer to these as blackmail traps in my Masquerade Party video, part 2.

  The customer lists for illegal and embarrassing activities would be valuable to a crime gang. They could offer these people jobs in the media, or offer them funding for a political office, or help them become a university chancellor or an astronaut. This allows the gang to have control over society.

  It would also explain why so many of the people in influential positions are homosexuals, pedophiles, and drug addicts. The mysterious Deguello Report from the 1970s claimed that the "patriot" movement was dominated by homosexuals and Jews."


  Source: What happens to the customers of sex slaves?

  PS: Kijk nou eens naar de boodschap zelf in plaats van over de boodschapper heen te vallen Ziva. Wat je via je vorige opmerking (5 april 2012 00:20) al wel verrassend beter onder de knie schijnt te hebben gekregen? Of het moet weer eens een van die psychologische truucjes van jullie zijn. Denk erom ik ben wat jou betreft dus niet helemaal van gisteren he? Aan elke vinger wel 10 schoonheden wanneer ik dat maar wil meidje. Dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Intussen loopt het bedrag van de door Kat te betalen dwangsom met, wat was het ook weer?, 1000 euro per dag geloof ik, op. Het ziet ernaar uit dat de mislukte journalist tot zijn laatste snik assistent-fietsenverhuurder moet blijven in het apenland Laos...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tering he Adamas, hoe lang heb je over die post gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach MF; Ik schud ze vaak binnen no time uit mijn mouw. Weet je wat het is? De zaken waar lieden als Micha zowel als Ziva zich vaak 'betrokken' bij voelen hebben op zich wel mijn aandacht, omdat ik weet dat ze meestal aan beide tegenovergestelde polen van dezelfde problematiek al dan niet bewust voor dezelfde belangen aan het werk 'moeten' zijn. Bovendien heb ik vaak mijn bronnen en linkjes speciaal alleen daarvoor al in chronologische volgorde opgeslagen staan. Koud kunstje dus hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Adamas

  Het is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig om vanuit een 'helicopter view' iets te roepen over perversiteiten binnen de elitaire bovenlaag van de maatschappij. Daar zijn boekenkasten over volgeschreven. Overigens niets nieuws. Door de eeuwen heen hebben auteurs, toneelschrijvers en muzikanten ieder binnen hun tijdsgeest daar telkens hun vinger opgelegd.

  Wat echter het verschil maakt is de ongecontroleerde, en zo je wil, ongeconditioneerde toegang tot deze 'informatie' dankzij het hedendaagse web.

  Dat maakt, meer dan in andere tijden, de boodschapper juist wel van belang. In die kluwen van vertalingen, interpretaties, meningen, opinie's en dergelijke is een van de belangrijke ijkpunten de intentie en motivatie van de boodschapper.

  Immers, "It's not what you say, but how you say it, that makes it good or bad"

  En met dat "how" is veel mis in het geval van Micha Kat. Vanuit iedere hoek bezien zijn Kat's stukken doordrenkt van egomanie, narcisme, en een ziekelijke hang naar aandacht. Dat maakt alles wat hij schrijft onbetrouwbaar, want niet de waarheid staat centraal, maar het persoonlijk onderwerp Micha Kat.

  Daarnaast heeft Kat de nare eigenschap om ALTIJD zijn gelijk te willen halen ten koste van anderen. Gedurende zijn gehele 'journalistieke loopbaan' heeft Kat nooit iets anders gepresteerd dan letterlijk en figuurlijk over alles en iedereen heen pissen; een megalomane kabouter die maar wat schrijft, niets fact-checked, en volkomen onbetrouwbaar opereert.

  Nu gebruikt hij weer de afschuwelijke moord op een jong meisje en het ongeluk van Prins Friso om zijn eigen zieke geest te voeden. Morgen is het weer iets of iemand anders. Kat leeft van de schade en de scherven die hij doelbewust veroorzaakt. Dat maakt de intentie en de motivatie dus "bad" en daarmee zijn 'boodschap' onbetrouwbaar. Zelfs als hij binnen die context, en vanuit een breder perspectief bezien, elementen van de waarheid raakt.

  Gevaarlijk ook, want hij corrumpeert iedere integere drang naar waarheidsvinding en zucht naar transparantie met nieuwe leugens.

  Dus, ja je hebt gelijk, de boodschap zelf is belangrijk, maar belangrijker is nog de intentie van de boodschapper zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Duidelijk Ziva. Hij maakt hier tegelijkertijd weldegelijk een punt. En dat zijn gedrag hem binnen zijn tribe wel heel erg kwalijk genomen wordt vanwege de nestbevuiling (daar zijn in het verleden al meerdere loslippigen binnen the gang voor omgelegd wist je dat?), is vanuit zijn standpunt bezien heel erg goed te begrijpen natuurlijk! Maar hij is vanwege die inpandige betrokkenheid binnen het jodendom die slachofferschaps geobsedeerde schijnheiligheid nu juist zo zat Ziva. Dat kan, wil of mag jij nog niet bevatten...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziva: 8 april 2012 09:54

  Rake analyse van Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een uitstekende karakteristiek van Micha Kat door Ziva (gevolgd door een onzinreactie van Adamas).

  Ik wil er nog iets aan toevoegen met betrekking tot Kats grootste obsessie: seksueel kindermisbruik. Het valt mij op dat Kat, die elke dag schimpt en lastert dat het een lieve lust is, nooit bewezen misbruikers aanvalt. De lezer zal bij Micha Kat vergeefs zoeken naar één afkeurend woord over een monster als Robert M. of diens partner. Als Kat het Hofnarretje ter sprake brengt, gaat al zijn afkeuring en al zijn haat gaat uit naar personen die niet terecht staan en die hoogst waarschijnlijk niets met kindermisbruik te maken hebben, van directeur Drent en advocaat (van de ouders!) Korver, tot (gaap) Friso en Demmink. Kat schrijft elke dag over "criminele pedofielen", maar hij heeft het nog nooit gehad over de schade die sommige slachtoffers van kindermisbruik hun leven lang ondervinden.
  Zijn langdurig verblijf in Zuidoost-Azië biedt hem, als journalist, een unieke kans om onderzoek te doen naar het door Westerse sekstoeristen gepleegde, "reëel bestaande" kindermisbruik in Thailand en Cambodja (en wellicht Laos), maar Kat heeft nooit de indruk gewekt daarin geïnteresseerd te zijn. Soms lijkt het er zelfs op dat hij de aandacht van werkelijke pedofielen wil afleiden. Zo heeft hij eens een groep mensen in Hengelo die actie voerden tegen een pedofiel erg boos gemaakt door te schrijven dat ze zich niet met die onbeduidende pedofiel in hun buurt moesten bezighouden, maar met... u raadt het al.

  Nooit heb ik ook maar één moment de indruk gekregen dat het kwaad van het seksueel kindermisbruik Micha Kat werkelijk ter harte gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En jij Lezer wil mij van onzinnigheid beschuldigen? De enige die vandaag hier in deze draad zichzelf met de meest bewezen leeghoofdigheid heeft gediskwalificeert ben jij toch echt zelf hoor Lezer. Ten eerste kan jij nooit meer dan een paar topics bij Micha Kat hebben meegekregen, want anders had je absoluut geweten dat Micha nou juist tot aan het hekje met bewezen zaken bezig is geweest en nog is. Ook met pedofiel gerelateerde schoften die daar al eens verdacht efffectief voor werden afgedekt. Ten 2e heb jij zo te lezen (net zoals Ziva trouwens) ook belang bij het ridiculiseren van hen die te dicht onder jou criminele maskerades vanuit insiderskennis kunnen informeren? En ten 3e heb ik van jou daadwerkelijk nooit welke vorm van diepzinnigheid over enig onderwerp waar dan ook hier je mening kunnen horen. En daar is je laatste 'comment' (het is meer de spuit van een mee willen tellende 'Lezeresje', want ook dat doe je voor geen jota meidje) een beschamend verhelderende voorbeeld van ja. Go go go Micha. Je hebt ze van onder hun stenen vandaan gekregen!

  • Anytime truth comes forth which exposes us, we simply rally our forces -- the ignorant Christians. They attack the crusaders even if they are members of their own families.
  We virtually get away with murder, and all the goy do is to talk about it, which is ineffective since we, the masters of propaganda, always publish a contradicting account."


  (3-maal-x vandaag dus voor Ziva met haar dislectische medeplichtige...)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Ziva;
  Ontwaak nu toch eens eindelijk uit de misleidende leugens die je sociale omgeving jou nog steeds op de mouw probeert te spelden. Micha is geen narcist waaromheen een ieder maar heeft te draaien dan wel storten. Dat is een grote leugen. Jij leest Kat voornamelijk om mee te mogen ervaren hoe het is om als spijtoptant het snel zinkende zio-schip bijtijds nog te mogen verlaten! Fouten maken hoort daar nadrukkelijk bij. Wie geen fouten maakt, die durft blijkbaar niet te leren. Alles mag hier, en niets moet. Ook de geboden waarmee jij Micha schijnt te moeten veroordelen zijn grote er in gestampte leugens. Doe gewoon met jezelf ook niets waarvan je weet dat Micha dat ook nooit met zijn kennis zou doen. Doe je dat wel, dan moet je achteraf in ieder geval niet gaan lopen klagen wanneer je een koekje van eigen deeg krijgt.

  That’s all, lieve mensen. Er zijn hier geen beperkingen anders dan de beperkingen die we onszelf opleggen. Wil je vrij zijn? Doorzie dan de leugens van jezelf (en ook die van de universiteiten, en die van de overheid, en die van de medische zorg, en die van de mainstream media, niet te vergeten). Laat je niet misleiden: begeleid jezelf met grote eer...
  BRON: (Met inbegrip van drie judas/paas x-jes.)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Adamas is weer door zijn voorraad heen. Paasdagen moet je goed voorbereiden,eigen schuld Adamas. Kat speelt met jouw aangroeiende bipolaire afwijking. Echt mensen, Adamas in de ban van Micha Kat, wie had dat verwacht. Kan mij wel voorstellen , hoe lezer en Ziva zich voelen, na hun treffende weergave van de nimmerluidende klokkenluiders uit een gesticht ontsnapte toetsenisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je kan wel selectief verongelijkt blijven doen over de stijl van Micha Ziva, maar als journalistieke doortastendheid tot deze ontmaskering leidt; so be it! Hij hoeft nu alleen slechts nog wat hoger op de commandostructuur door te dringen waar 'onze' jorusje aan de onderkant daarvan zijn regiserende werk voor bekeppelde pooiers van achter de schermen MOET doen! En ik kan je alvast wel verklappen dat mocht Micha bij zijn exsposerende taak op welke wijze dan ook gestoord worden (leer mij die lafhartige kringen kennen!), er genoeg wijs geworden jodenhaters zullen overblijven die dat werk op een veel onparlamentairdere wijze voor hem zullen afmaken. Dus ik zou maar snel een andere kaart gaan zoeken waar jij je werkelijkheid op aftekent dan wel orienteert, want wegens onherstelbare afgerichtheid ben jij geensins meer op de hoogte van wat zich momenteel hier op deze wereld zich allemaal afspeelt. En zo ook met die hele vaderlandse hoernalistieke bende die met deze zaken weer eens doorzichtig onderdanig en aan de tiet van satan's wijf zich van hun verantwoordelijkheid lopen te drukken Ziva! (geilstijl-incluis! Maar dat wisten we al veel langer met hun gejorus censuur hahaha...)

  "Demmink was op 8 mei 2009, een vrijdag, incognito (1:11!!!) aanwezig bij het openen van de Kilsdonkse watermolen. Daar mogen we toch wel vanuit gaan. Vanuit zijn functie, SG van het Ministerie van Justitie, is er geen enkele verklaring voor zijn aanwezigheid mogelijk. Dat betekent dat de enige reden voor zijn aanwezigheid de aanwezigheid van Friso is. Dan de vervolgvraag: waarom zou Demmink ‘stiekem’ willen verkeren in het gevolg van prins Friso? Zijn het gewoon ‘goede vrienden’ die samen van ‘een dagje uit’ genieten? Uitgesloten: het is immers een werkdag. Demmink zou in functie moeten zijn ten behoeve van de Nederlandse rechtstaat. Er moet dus een andere reden zijn voor deze bizarre koppeling van twee ‘publieke’ individuen waarvan het leven zich echter afspeelt in complete duisternis en waarop geen controle mogelijk is, niet door de media en niet door de politiek." Bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. O ja en voor diegenen die nog mochten denken dat wat Micha allemaal doet van een ranzigheids en betekenisloze niveau is, raad ik hetgeen er zich hier afspeelt als een meer op de realiteit gefundeerde kandidaat voor dat soort van typeringen...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Moral-fags die hun er niet meer toe doende poortwachterschap tot de toegang van de infogaring werkeloos kermend lopen te bewenen? Ze balen dat alleen zij tot nog toe maar konden bepalen met welke intenties de criminele stront voor de schaduwmachten hoernalistiek onder het tapijt gehouden kon worden natuurlijk! Hahaha. Typisch de school van Ziva...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kat weer in de fout: 'Nog even terugkomend op onze waarschijnlijke fout rond de identificatie van de man bij Friso bij het openen van molen: hier leren we van en we spelen altijd open kaart naar iedereen. Dat onderscheidt ons van de MSM. Als verzachtende omstandigheid kunnen we aanvoeren dat het niet meer mogelijk is wederhoor te plegen bij Justitie omdat daar geen mededelingen worden gedaan over Demmink en zijn whereabouts -een schande natuurlijk. Wel hadden we het filmpje kunnen en moeten voorleggen aan de Stichting Hollandse Molen met de vraag of ze de dikkige man met het half-kale hoofd en de bril kunnen identificeren.'

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Adamas

  Tjonge, ik wist niet dat mijn reactie zoveel bij je los zou maken. Ik hoop niet dat je er vannacht wakker van hebt gelegen.

  "Stijl" als verdediging gebruiken mbt Micha Kat is een non-argument. Eentje die Kat zelf maar al te graag gebruikt: Het gaat niet om de vorm maar om de inhoud.

  Sure, en dat is precies waar het mank gaat bij Kat; de inhoud. De inhoud gaat namelijk over Kat, en over het voordeel dat Kat kan, wil en denkt te behalen ten gunste van Kat, en ten koste van een ieder die Kat tegenspreekt of in de weg staat. Vriend of vijand, alles moet wijken en lijden voor Kat. En als het niet dit doel - Kat, Kat, en ik Kat, dient, dan is Kat, zoals Lezer terecht opmerkt, niet geinteresseerd.

  Dan kan je 'Kat is een narcist' een grote leugen noemen, maar ik weet even geen andere typering voor dit onaangename karaktertrekje van Kat.

  Natuurlijk probeer je weer alles en iedereen binnen de donkere agenda kaders van de 'Tribe' te frummelen. Het zou me zelfs verbazen als je dat niet zou doen. Wat dat betreft ben je wegens onherstelbare afgerichtheid ben jij geensins meer op de hoogte van wat zich momenteel hier op deze wereld zich allemaal afspeelt. Ook gij Brutus OID Woink woink

  Zoals de moeite die je neemt om een alinea van Kat te quoten, die zoals Rogier aangeeft inmiddels al weer door Kat is teruggenomen. Wat alleen maar aangeeft dat Kat idd 'maar wat schrijft' en niets 'fact-checked'. Ergo onbetrouwbaar is.

  Wat dan overblijft is een trieste hysterische Micha Kat die hyperventilerend zijn zoveelste plasje aflevert; 'De Jood en de Gereformeerde, Kat en Aantjes, Kat, en wij, Kat en ik, ik en Kat, ik en blijf geld overmaken voor Kat en ik, ons en Kat. Ik.

  Noem dat stijl, noem het vorm, maar het is inhoud. Onbetrouwbare inhoud, that is...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jezus wat liet ik mijzelf vanochtend door die ongeverifieërde filmpjes van Micha toch weer eens even op zijn judas afkopen zeg! Jullie kunnen niet erkennen dat die 'molenaar' zo op het eerste gezicht wel erg veel lijkt heurrr... Familie of zo? Ik erken hierbij dus volmondig mijn ontgroende afgangistan! OK? Ja lachen jullie maar lekker. Shit Micha ik zal nog eens lekker met je professionaliteit meegaan diphead... Blijft ontegezeggelijk vaststaan dat ik het met name daar waar het om de holohoax en Micha's ontwakende afkeer van het jodendom gaat, nog wel volldeig achter zijn standpunten en bevindingen blijf staan. Daar doet mijn naïviteit in deze soap echt he-le-maal niet meer aan af. Al zal ik bij het ventileren van mijn geloof naar je toe, in het vervolg alleen nog maar op eigen bevinding moeten afgaan. Krolse ruftende Kater! Tjassessss Micha wat breng je mij nu toch weer in een mooi zooitje kerel 'hahaha'... (maar nu wel eventjes als een belazerde boer! eerlijk is eerLIJK!) Was mijn vorige paas/judas verwenzing naar Ziva toe toch nog wel meer actueler dan gedacht. Toch? Kom er dus maar lekker in met jullie ik zei het je toch al gehoon. Lijkenpikkers van geilstijl dan wel aanverwanten kunnen wat dat betreft echter wel thuis blijven, want die zijn vergeleken met Kat zo zwart beroet dat zij hier al helemaal niet over potten laat staan ketels moeten gaan komen lallen. je wordt vanaf nu door mij persoonlik oprecht en met veel respect geëerd tatung...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ha die Ziva. Nee hoor mijn 'slapeloosheid' was alleen nog maar te wijten aan de stilte voor de storm die ik mocht ervaren tijdens het afleggen van een paar objecten waarmee het verzet in de nabije toekomst Micha's gelijk meer dan voor altijd op de kaart zal kunnen zetten. Wat dat betreft zullen jullie daar hier met zijn allen diep door het stof voor moeten kruipen. Wees dus getuige van mijn voorkennis op dit gebied! En voor de rest vind ik je laatste 'sneer' weldegelijk van een aantrekkelijke volwasssenheid getuigen waar de andere 'heren' maar verder iets mee moeten doen. (MF?) Want ik zal voor jou soort nooit en te nimmer ook maar een milimeter willen bukken Ziva. Welke 'charmes' daar dan ook in de strijd voor worden geslingerd. We zullen binnenkort nog wel eens zien wie er wat dat betreft de langste adem heeft, omdat het gelijk aan zijn/haar kant weldegelijk mee zal moeten trijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @adamas
  Jouw filmpje bekeken, van Kat. Inhoud : het zoveelste meukverhaal met zin en bijzinnen , bijna stikkende in zijn eigen kwijl, een oplichter die op de zak van zijn Laosvriendin, zelf 1 miljoen Euries van de belastingbetaler(lees dus maar gerust zijn donateurs en aanhang) wil binnenhengelen. Notoire inmiddels in eigen vet gaargekookte oplichter, jouw strijdmakker tussen jouw en andere criminele oren,Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hà die geen;

  Jij was toch die bewapende aanvalshond die voor het systeem gemonopoliseerd gewelddadig op ouders jaagt die zich niet kunnen verzetten tegen de afname van hun bloedeigen kindertjes!? En tegen betaling van een schamele judasloon ongewapende Nederlanders bebloed en al zo hun huisjes uit durft te sleuren? En dat dan nog zwaar bewapend plus met een NSB-boerka op je lelijke verraders hasses? Geef me je gegevens maar en gisteren nog zal ik op komen dagen om jou lafhartige soort (gelijk die van ziva) even de lippen over zowel je schedel en onderkin tegelijkertijd heen te trekken. Addergebroedsel...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @adamas
  Vertel de lezers van deze site nu eens in simpel Nederlands, wat Westenberg nu feitelijk heeft misdaan? Ik zie het niet, tot nu toe kan ook niemand hierover iets zeggen. Hartstikke onschuldig dus. Een inhoudelijk telefoontje ontkennen, is inmiddels door een tussenvonnis verduidelijkt alszijnde: er is telefonisch contact geweest. Dus Westenberg als leugenaar wegzetten, is voorlopig het levenswerk van Kat. Als geoefende lezer val je dus weer door de mand, Adamas the dripping dropper.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @adamas
  "Are you and Micha talking to me?"

  Kom eens met wat zinnigs, ouwe apenkop!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @adamas
  Hardstikke mesjokke, face it.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @adamas
  Op Klokkenluideronline vandaag:
  Met boterletters: Rechter reeds schuldig bevonden!

  Los van welk verhaal is dit "reeds" en "schuldig" tot op vandaag een pertinente leugen. Kan dit losgeslagen figuur de imperfectie in een samenleving duiden? Hij kan niet eens voor zichzelf zorgen, openbaar parasiteren, ook nog met aanhang,zoals "adamas", geen enkele kans dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. jajaja, Adamas,

  Dat 'verlangen' van je proberen te verwezenlijken door ieder derde biertje te doneren aan het 'verzet' zou zelfs bij mij slapeloze nachten opleveren.

  Het is immers vrijwel onmogelijk om al die adrenaline verzameld uit dat jachtige gepuzzel in de donkerste hoekjes van het web zonder verlies in winst om te slaan.

  Pas maar op dat je je fraaie snoetje niet verliest aan een gelijkenis met Darth Vader in je Jedi-dromen over de componisten van het kwaad.

  Het is een akelig en lelijk ogend proces zoals je bij Kat kan gadeslaan waar geen blauwe of rode pil helpt, maar een zakje lithium wonderen doet de rabbit-hole te dempen.

  Er ligt geen pot met 1 miljoen euro onder de regenboog voor Kat, en ook geen openbaring van de "Emerald City" die hem de erkenning van zijn heldenstatus brengt.

  Het is allemaal fantasie. Wees idd dus waakzaam en alert, open en ontvankelijk, transparant en helder, doordacht en nadenkend, maar dobbel niet op zwart of wit wanneer rood het spel bepaalt.

  Treats and Tips are Trigger Sweets, Adamas.

  /CryptoZiva

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Klokkenluideronline is als de narcistische versie van "De Fabeltjeskrant". Snaveltjes toe (anders permanente ban) oogjes toe(stay tuned). Met Micha Kat als een perverteerde mijnheer de Uil. Mohanikanen zoals Adamas slapen daar lekker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nee, nee, nee Ziva;

  Je wist eerder al zo treffend te analyseren over Frizo's betrokkenheid bij Sachs, maar kan je dan ook tevens verklaren waarom URENCO-Ltd. (0:55!!!) genoemd wordt in Amerikaans/Japanse onderzoeken waarbij zaken als spionage, wapen en kinderhandel primair als hun inkomstenbron fungeren? Kortom als front wordt gezien bij veel schunnige handeltjes achter de schermen! Is Friso daarbij als katvanger te veel opgevallen en daarom nog voordat al die gegevens hieromtrent openbaar gemaakt werden van het publieke toneel weg-'getoverd'? Een beetje zoals met de Neus die wegens zijn hartkwaal binnen de muren zogenaamd half dood aan de beademing moest, maar momenteel weer vrolijk de capo-di-tuti van A'dam onder het bureau van Moskoufiets verder mag spelen? Geen dank Micha! Studeer ze. Ik kan je namelijk al wel verklappen dat mijn hint in de goede richting bij ijverig speurwerk je site deze keer al naar gelang je servercapaciteit weldegelijk van de aangetrokken content (en niet zoals laatst van de D-DOS!) op suart zal doen gaan hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @adamas
  Urenco, omdat het zo lekker bekt en nucleair klinkt. Haha, enig bargoense gezwollen taalgebruik , en met het zelfexposed imago van een mager ondermaats leernichtje ramt adamas zijn toetsenbord weer eens af. Urenco is puur een technische club, zoals calve Pindakaas maakt. Maar wat de adamas boertjes niet vinden , dat lusten ze niet. Wat ben je toch grappig adamas de allesopzoekdeskundige hahaha.
  Unilever begint ook met een u, toeval? Prettige middag.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Adamas

  "Ik geef je overal toegang tot" zegt het Internet. 'Ik geef je alle wijsheid" zegt Google. "Dream on, bitches" denkt de energieleverancier.

  Beheers de distributie en je bent - ook anoniem - almachtig en een waardevol asset.

  Het 'product' is irrelevant.

  Dus nee, Friso als katvanger teveel in de schijnwerpers 'vervallen' is niet de juiste 'line of thought'. Zijn 'access-value' is daar te groot voor, en zijn 'vermeende product-afname' te klein. Bovendien, waar is hij dan zgn onder de schijnwerpers geraakt? Bij KLOL? Hahahaha...

  Voor zowel bovenstaande als KLOL geldt:

  “Water shapes its course according to the nature of the ground
  over which it flows; the soldier works out his victory in relation
  to the foe whom he is facing.”


  Now you do the math, Tinker Tailor Soldier Spy...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Overigens adamas , de geestelijke gezondheidstoestand van virtuele figuren die zelfs comapatienten allerlei crap toedichten, maken zelfs leken diagnoses zeer geloofwaardig. Geen knip voor de neus waard informatiegekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hier is een clou voor je Adamas om het raadseltje dat leidt naar de 'ontmaskering' van Kat op te lossen.

  Ben benieuwd hoe je je hier uit cryptogrammed.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. En clou 2 en clou 3.

  Nou da's 3 nageltjes om het raadseltje te ontcijferen. Een makkie voor een 'beautiful brain' zoals jij.


  Tinker, Tailor,
  Soldier, Sailor,
  Rich Man, Poor Man,
  Beggarman, Thief.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. hmm, clou 2 is dus de link.

  Nou, buig little soldier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. He-laas Ziva;
  Je laatste 2 crypto raadsels zijn me net iets te hoog gegrepen voor het moment. En ik heb vandaag nog geen druppel gedestileerd tot mij genomen. Kan je dus na-gaan. Zo helder als de ongewassen Kohinor. Maar je laatste zin op 19:33 zal vast wel te maken hebben met het gebedel van hem aan hem waardoor Barrack dan weer zijn kont tegen de krip in gooiend hiermee tevoorschijn komt. Ben ik al warm? Je klinkt anders behoorlijk opgewonden à-hóra señora... Of hebben al deze beroerd gekonkelde toneelstukjes hier mee te maken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Micha Kattenziekte effect

  Adam Curry. =onvoltooid verleden tijd
  Karin Prent =idem
  Sietse plantinga =idem
  Herthum =idem
  Visser=idem
  Dankbaar=idem
  Fruitarier=idem
  Indian scout=idem
  Donk=idem
  Zeevat=idem
  Brink=idem
  Enzovoort
  Tal van verdwenen reageerders met kater van kat

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Aart liberty=idem
  Ohara=idem
  Waxinegooier=idem
  Damschreeuwer=idem
  Holocaust=idem

  Thematisch Kattenziekte verspreider MK ,his next real name is:Leo de Beo met de vogelgriep voor in de mond bestorven, Boe de Koe met de gekke koeienziekte is nog in de maak. Overkilling kale klets.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Adamas

  Nope, koud als Ahmad Rezaei.

  Maar gelijk als 'niets verloren met dit verlies', there are more opportunities to win, or lose..

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Tjonge ziva je verbondenheid met de hedendaagse realiteit is ver te zoeken. Lig je nog steeds wakker van die in de val gelokte dubbelspion van de mooszaad? Hier Ziva lees je maar eens goed in over de ontmaskering waarmee de diensten van Netanyahu en hun mieren in het veld tegenwoordig overal in deze ontwakende wereld mee geconfronteerd worden. Of heb ik je met deze ontluisterende zaken meteen weer van heet naar haat doen invriezen? Jammer maar zolang als ik niet met zekerheid kan bepalen met wie ik hier tik, houd ik het voorlopig maar hier op. Crypto-'chick'...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Adamas heeft een flinke niesbui, voorteken van de kattenziekte. Bij raskatten schijnt het hardnekkig te verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Leuk stukje Adamas, en ik weet dat je van iedere blauw witte ster die je ergens tegen komt in een houzee stemming raakt, maar ik lees in dat stuk toch voornamelijk de 'ontmaskering' van de dubbele agenda's die de Amerikaanse diensten erop nahouden.

  Dus, helaas, ik ga er niet van rillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik had je tussen de regels door kunnen lezende niveau hoger ingeschat Ziva. Zoals ik weet is de VS geen onafhankelijke natie die met zijn geslepen diensten naar believen kan handelen zonder toestemming van hen die over zo goed als deze gehele planeet met hun geld/betaal-monopolaire macht regeren, en daarom alleen al de politiek, financieel en militaire touwtjes onder beheer hebben. En diegenen die dat doen zijn allen alleen nog maar begaan met het creëren van een koninkrijk die met een ijzeren roede bij elkaar gehouden moet worden tot aan overdracht ervan aan hun wedergekomen moloch...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wat Micha zegt Ziva. Vergeef je ook mij? Mijn nederigheid glipt als was tussen je vingers. Mea-culpa...

  "Soms ‘weet je iets zeker’. ‘Kan het niet anders’. Je ziet het toch zelf? Dat is toch Joris Demmink? Dat kapsel, die houding, dat grijze pak, de bril: alles klopt! Natuurlijk is hij bij Friso! Ze waren toch ook al samen bij elkaar toen Marianne Vaatstra werd vermoord? Ze zijn toch allebei homo en pedo en pervert? Dat zijn als journalist de gevaarlijkste momenten. Juist dan moet je rustig blijven en tot tien tellen. Is moeilijk. Gaan we voortaan doen." BRON-hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ach,ach,weetjewel,weetjewel,het is nog erger dan erg weetjewel,weetjewel,ahiep,ahiep,
  breaking,breaking,ach mensen,ach mensen,we gaan er allemaal aan, wanted dead or alive,weetjewel,weetjewel,ahiep,
  ahiep,urgend call
  De doelgroep en medespelers van deze grote toneelspeler en rattenvanger barst inmiddels van medelijden en koppijn, en is zo stoned dat het reageren nu op autopilot staat.Moederrrr ik zal het echt nooit meer doen.
  Alles gaat af en weg via de bekende zijdeur, alle filmpjes incluis.
  Operatie succes,patient overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Televaag, Bernhard en de miljoenen die als 'subsidie' voor de prinsgemaal geperst worden is haast gewoon te gestoord voor woorden mensen. Bovendien heb ik nog een afspraak lopen bij de koninklijke bieb om een paar genealogische overeenkomsten van deze heren tegen het licht te kunnen houden...

  "Thans heeft het kabinet (in een vijfjarenplan) weer 275 miljoen gulden beschikbaar gesteld voor restauratie en onderhoud van oude molens. Ook het Prins Bernhardfonds en de diverse Anjerfondsen steunden en steunen met giften de tweede jeugd van onze prachtige oude molens."

  "De uitdrukking malen voor de Prins, waarmee de Prins van Oranje wordt bedoeld, wordt nog altijd in het molenaarswereldje gebezigd. "Dit woordgebruik stamt uit de 80-jarige oorlog en betekent dat de wieken wel draaien, maar er toch geen graan wordt gemalen", vertelt Leo Endedijk van de Molenstichting. "Destijds wekten de loos draaiende molenwieken van een belegerde stad de indruk dat binnen de stadsmuren nog ruimschoots graan aanwezig was om tot voedsel te dienen. Hierdoor ontmoedigd braken de gefopte Spanjaarden dan vaak snel weer op. Men had aldus uitsluitend voor de Prins gedraaid om de stad voor hem te behouden.""

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En zo wast ook Micha zwarte Kat al zijn Katers wit. Cryptische Adamas blijkt dus ook gewoon suggestief te opereren, met zijn uniek gevonden plakplaatjes. Door de mand gevallen dus , maar nastuiteren doet hij wel.

  BeantwoordenVerwijderen