maandag 2 april 2012

Geurt

Toen Geurt vorige week uit het Catshuis-overleg stapte, bleef het opvallend stil bij Amsterdam Post, de site die PVV zo na aan het hart ligt. Nou ja, stil. Er was weer behoorlijk wat ophef over een Fransman Jordan Minary, die het weblog van E.J. Bron kapodt wilde slopen: kampioen-vertaler Duitse stukken over problemen met moslims.

Pas toen het overleg werd hervat, klom Ronald Kaatee, veurzitter van Populistische Omroep Nederland, in de pen. Dat het niet veel had gescheeld of we hadden maandenlang tegen de zelfvoldane, landsverraderlijke gezichten van Samsom, Pechtold, Sap, Roemer en hun geestverwanten van de omroep moeten aankijken.

'Hoeveel bezuinigingen kan de PVV slikken om te doen waar het land en de vrijheid het meest mee zijn gediend, namelijk het stoppen van de islamitische invasie met alle daarbij behorende achterlijkheden, ondermijning van fundamentele Westerse waarden en het afbreken van wat nog resteert aan sociale cohesie? Hoever moet de PVV gaan om de schulden waar de andere partijen ons mee hebben opgezadeld af te lossen? Dat zijn ongetwijfeld de vragen waar de partij de afgelopen weken mee heeft geworsteld.'

Dat de PVV nog een heel partijprogramma heeft buiten de immigratie en islam doet er kennelijk niet toe, dat de PVV zich sterk maakt voor de gezondheidszorg evenmin, dat er nog andere partijleden in de VVD zijn nog minder. Geurt mag als de Brandaris van bang Nederland simpelweg niet afhaken om te voorkomen dat nog meer moslims bij Lobith het land binnenkomen. Niet dat daarover zelfs maar afspraken zijn gemaakt in het oorspronkelijk regeerakkoord, maar kennelijk is dat het beeld dat bij hardcore PVV xenofoben blijft hangen. Dat als het kabinet kort op zorg of ontwikkelingshulp, Geurt kan eisen dat baardmansen het land worden uitgeschopt.

Als we nog een paar miljard bezuinigen op ambtenaren, bureaucratie, externe adviseurs, politici, windmolenparken, klimaathysterie, kunst en omroepen, dan kunnen we de essentie van de verzorgingsstaat probleemloos in standhouden, stelt Kaatee. Misschien is het enige echt belangrijke immateriële punt dat Wilders in de onderhandelingen moet inbrengen volgens Kateee: omroepverkiezingen. Per slot van rekening wil Kaatee Geurt nu wel eens zelf ophemelen voor de camera. Het is sowieso al schandalig dat ook andere politici zomaar op de buis mogen verschijnen.

18 opmerkingen:

 1. Daar hebben we LOH natuurlijk weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leegloop bij Amsterdam Post: Filantroop en D.G.Neree weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Rogier

  Jammer dat jij aan mijn profiel gegevens twijfelt door mijn identiteit aan ene LOH te willen kopelen. Ik begrijp dan ook absoluut niet waar je die insinuatie vandaan haalt. Leg eens uit? Stockholm syndroom allicht?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet zo liegen, LordWanhoop. Je hebt het account net aangemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even oprecht mensen. Ben net vanuit Zuid Amerika op familiebezoek hier in noord Europa, en om wat tijd te doden werd ik door een paar collegas op deze site geattendeerd. Niet vreemd toch? Volgens mij heeft die LOH hier een nog al traumatische indruk achtergelaten. Ik vroeg Rogier al om uitleg, maar blijkbaar heeft hij niet terug van mijn gestelde vragen daarover. Bijvoorbeeld waar hij zijn ongegronde vermoedens vandaan haalt dat ik niet is staat zou kunnen zijn om via mijn eigen gegevens te willen communiceren? Waarom zou ik als ene LOH mijn electronische identiteit moeten verbergen dan? Ik ben hier voor het eerst en gelijk wordt ik al de hoek ingedreven vanwege een blijkbaar traumatische geberutenis die hier in het verleden heeft plaatsgehad. Jammer. En wel een hele vreemde en ongastvrije gang zaken overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mijn ip-gegevens scanner kan Purim Prohibition League LOH helemaal niet zijn. Zijn onparlementaire taalgebruik is dan ook van een veel lager allooi. Dus niet meer zo vijandig tegenover onwetende nieuwe participanten zijn! A.U.B. Ziva kan jij als intermedìaír niet met wat vrouwelijke charmes de boel hier even komen helpen dè-éscaleren? Alvast bedankt...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Adamas, knap hoor dat jij beschikt over IP adressen van Blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat kan jij ook hoor john. Kwestie van doorgespeelde autorisaties van werknemers die voor mijn netwerk dagelijks allover actief zijn hahaha. Jazeker johny-boy. Mijn aandelenpakket in blogger overstijgt de 50% zeker wel heurrr. Heeft een paar lieve duitjes gekost, maar dan heb je ook wel wat he?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @John

  Neree en Filantroop zijn vertrokken vanwege Pennings' sadistische geweldsfantasieën over - o.a. - het afslachten van het vrouwelijke deel van de GL-fractie. Filantroop noemde Pennings zelfs een "agent-provocateur" die bezig is AP te slopen. Pennings is natuurlijk niet meer dan een bejaarde, sadistische psychopaat, maar dat van dat slopen van AP klopt wel.

  Nice try, LOH, maar al te snugger ben je niet. Eerst "stilletjes hier de laatste tijd", daarna "Ben net vanuit Zuid Amerika op familiebezoek hier in noord Europa, en om wat tijd te doden werd ik door een paar collegas op deze site geattendeerd". Dat hier sprake is van een contradictie zal je wel ontgaan zijn. Negeren, die Lord On Dope, mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe zo Pyt? Dacht jij dan dat Barracuda alleen binnen de Benelux te ontvangen was dan? En dat mijn collegas niet kunnen weten hoe mijn surfgedrag daar is, doet toch niets af aan mijn gestelde bewering? Kwa intelligentie kunnen wij vandaag hier dus voor altijd vaststellen dat Pyt van der Gallien van stupiditeit niet meer weet waar hij het nu weer eens over moet hebben. Ophouden dus met deze belachelijke onzin hier vandaag! Als je vertier zoekt zal je toch eerst wat aan je zwakzinige niveau moeten doen Pyt. De pot verwijt de ketel trouwens dat hij zwart ziet Pyt. Hoe vernederend voor jezelf. *p v/d g gaat gigantisch af door de zijdeur*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. AP zoekt scribenten! Heb je óók een hekel aan alles dat een donkerder kleurtje heeft dan jijzelf, meld je dan aan. Achtervolgingswaanzin en islamofobie zijn vereist, kunnen razen en tieren is een pré.

  http://www.amsterdampost.nl/krant-zoekt-verbaal-onderlegde-ridders-en-ridderesjes/#comment-64752

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lol! Je bent écht nogal dom, he, Lord On Dope? Je ziet de contradictie niet eens.

  "De sensatie van vrijheid is vaak onbemerkt van voorbijgaande aard maar ongeëvenaard in haar superieure en grootse essentie en dat is -top of the bill- waar het om gaat! We laten ons het kaas niet ongemerkt van het brood vreten! Aldus de prof op AP. Dat soort zinnen doet me denken aan Adamas. Schrijven voor AP, is dat niks voor jouw, Adamas?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier nog zo'n judeofielen hangplek dat vanwege het gebezigde reli-racisme zo goed als op zwart staat. Mijn wraak smaakt heerlijk zoet hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Brekend! Martien Pennings zit tegen een burn-out aan!

  Allemaal het werk van Adamas!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn vorige link was trouwens nav deze krankzinig hylarische draad. Hij begint pas komisch te worden bij de laatste 50/60 comments. Wat een openlucht gesticht is dit Holle-laag-land toch weer! OMFG...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tjasses ook hier hebben ze de hekken maar meteen weer wagenwijd open gezet. Voorjaars schoonmaak zeker. Dat die boublog daarmee nou meteen van al haar gestook is gezuiverd moeten we nog maar eens even afwachten. Ook zij complotteert verdacht samen met haar collega Adele. Daar heeft die Micha weldegelijk een punt. En ik kan dat van zeer nabije bronnen rondom die v/d Plas echt wel weten. Om met jorusje's woorden te spreken. "Wat een mooi zooitje toch weer."

  "De supergetuige maakt op mij een betrouwbare indruk, ze is wel bewerkt en heeft misschien her en der een knauw opgelopen maar desondanks maakt ze een zeer heldere indruk en legt als een van de weinige de machinaties bloot van een geheime criminele netwerk waarvan iedereen met een beetje gezond verstand weet dat het bestaat." Alu-Islamofobische-bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach, AIRVD, de grootste gek op het noordelijk halfrond.

  BeantwoordenVerwijderen