dinsdag 17 april 2012

Loopgraven

Bericht van het front: het is dikke oorlog tussen de complotbloggen en complotters onderling. En oei, wat komt er weer een boel vuile was naar buiten. 'Ook ik begin langzamerhand steeds meer genoeg te krijgen van dit zieke ‘alternatieve mediawereldje’ dat een volledige afspiegeling is van de zieke mainstream mediawereld,' foeterde Arend Zeevat van Argusoog, die temidden van al het gekrakeel ook nog een veeg uit de pan kreeg bij BOEblog. 'Dezelfde egoïstische belangenbehartiging, dezelfde broodnijd, dezelfde verdeel en heersmechanismen, dezelfde verwarring t.a.v. een werkelijk vernieuwend sociaal bewustzijn, kortom dezelfde verziekte roddelcultuur.'

In al die jaren dat Barracuda het complotvolk volgt, is het patroon hetzelfde: na verloop van tijd slaan complotters - die vaak niks met elkaar gemeen hebben behalve hun eigen mallotige afwijkingen - elkaar per definitie de hersens in. Dat begon afgelopen week met de Enschedese complotter Francis Capelle die in een video Micha Kat ervan beschuldigde dat hij twee oud-medewerkers laat creperen. 'In de kern komen deze beschuldigingen erop neer dat ik zelf badend in luxe en weelde mijn ‘medewerkers’ laat verhongeren,' reageerde Kat in een ellenlange I know nothing-verklaring.

Karin Hardeman, die deel uitmaakte van het team van de Joris D.-Hyves, blijkt in ernstige financiële problemen te verkeren en ook Eric Donk, de cameraman van Kat, kan zijn rekeningen (7000 euro) niet langer betalen. En dus moest Kat wel met de billen bloot. Zijn verhaal: Hardeman blijkt veroordeeld tot een zelfverkozen bestaan in een tuinhuis, en het was nooit de bedoeling was dat Kat haar zou onderhouden. Idem Donk. Kat nam Donk, oftewel Petje Pitamientje, weliswaar jaren achtereen mee als cameraman op een van zijn vele YouTube-kruistochten door Nederland en Kat stopte hem nu en dan wat geld toe, maar de 10.000 tot 15.000 euro die zouden zijn betaald aan Donk gingen volgens Kat voor het grootste deel op aan drugs met een opgekweekt extreem THC-gehalte.

Bovendien zou Donk in een politiecel zijn beland vanwege een huurschuld en veroordeeld zijn wegens het krassen op de muren van de cel. En Donk zou Kat, nadat ze vorig jaar gebrouilleerd raakten, hebben gechanteerd door geld te eisen voor geleverde werkzaamheden. Kat: 'Deze mensen moeten eerst hun eigen leven op orde krijgen voor ze zich bezig kunnen gaan houden met het redden van de wereld.'

Maar die Capelle heeft wel een punt: Kat zeurt bij zijn achterban voortdurend om geld, maar blijkt intussen gewoon te leven van 2000 euro per maand die de familie Poot (Chipshol) hem toestopt. Dat is een behoorlijk riant salaris voor een internetactivist die woont in stad (Laos), waar de kosten ook nog eens de helft lager zijn dan die in Nederland. Geld waarmee je toch op zijn minst een paar oud-strijders in nood zou kunnen helpen. Of een oproep zou kunnen doen voor geldinzameling. Maar niks daarvan. Kat wil volgens Capelle wel van iedereen alles gedaan krijgen, maar komt niet naar Nederland als het woonhuis van Joris D. weer eens met verf besmeurd moeten worden.

Het is trouwens van de gekke dat de hoogbejaarde ondernemer Jan Poot, die Kat ooit goed kon gebruiken in zijn publiciteitsstrijd tegen corrupte rechters, hem nog altijd jaarlijks 24.000 euro toeschuift. De man heeft blijkbaar geen internet en heeft dus ook geen sjoege van de 'weerzinwekkende' holofraud-, pedo- en Alex Jones-complotten die Kat tegenwoordig onafgebroken op zijn site slingert.

43 opmerkingen:

 1. Deze Capelle is maar een (al dan niet in opdracht?) obstructie plegende loser hoor. Die bovendien niet eens in staat blijkt zu sein om in te zien in welke toestand wij met zijn allen ons vandaag de dag hier op deze planeet bevinden? Natuurlijk kunnen wij met zijn allen niet gaan verwachten dat de huidige situatie van de een op andere moment ten gunste van al het rechtvaardige dat er in in dit universum 'moet' plaats hebben kan omslaan eikel. Dat heeft zijn fases van ontwikkeling nodig Francis. En dat jij tijdens dat proces wegens TE geconditioneerde achterlijkheid niet in staat wil zijn (aan je jengelend en kinderachtige ongeduld te zien en lezen!) om daar tussen of in je plaats in te willen bepalen, geeft alles aan over de intenties waarmee je als een dromen vernietigende olifant in een porseleinenkast mensverradend destructief bezig MOET zijn. Het fundament van alle verandering is BEWUSTWORDING! En die voltrekt zich weldegelijk in een steeds rapper wordende tempo. Imbeciel hahaha! Je komt op mij als een verdacht in paniek geraakte verrader die over die omslag maar niet kan heenstappen, en daarom maar met jankende rantjes ten bate van de vijand tussen hun oppositie in is geinfiltreerd om de verwarring maar kompleet te maken. Je kan mij nog meer vertellen meidje. Vanaf vandaag heb jij mij overduidelijk doorzichtig laten doorschemeren niet meer in staat te kunnen zijn om samen met hen die tegen al deze vastgeroestheid op deze planeet zijn nog op te mogen trekken. Dus inderdaad hang jezelf maar desnoods op en laat hen die er nog wel in geloven maar verder met rust wil je? (wuink 3x) De moeder aller oorlogshitsers is al meer van 11 jaar bezig om het midden-oosten als laatste bastion van verzet tegen haar monetaire alleenheeschappij onder haar voeten te krijgen! Wegens dat ontwakende bewustzijn is al 'haar' militair afgerichte kanonnenvlees zich steeds meer van die situatie bewust en komt daar met een onblusbare furie wereldwijd tegen in opstand! Sterker nog ze reizen persoonlijk naar geroezaaleeem af om dat antimenselijke beest kennis te geven dat het in zijn eigen fecalier maar lekker verder gaar kan koken! En francis capelle dat alles hebben wij absoluut te danken aan hetgeen jij zo lafbekkerig met je eigen imbeciliteit hier in dit laagland verradelijk mensverradend probeert stuk te slaan. On your wet dreams jodensloof... Mijd mijn/onze nabije aanwezigheid tot aan je incapseling tussen die welbekende 6 plankjes voorlopig maar. JANKERD hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat is weer totaal gek geworden:

  'Maar twee elementen in haar verklaringen hebben de supergetuige wat ons betreft weer helemaal ‘op de kaart’ gezet: het element Johan Friso en het element Gerlof Leistra. Beiden werden door haar genoemd als betrokken bij de moord op Marianne Vaatstra in verschillende rollen. Iedereen met echte kennis van misdaad en recherche zal het met me eens zijn: het gedrag van Justitie in de zaak-Vaatstra in zo krankzinnig, dat geen enkel scenario bij voorbaat dient te worden uitgesloten.'

  Wat een logica.

  En dit zou het bewijs moeten zijn voor het bestaan van de criminele broers:

  Hay Hovens brigadier 46 23 mei 1966 wordt in bos bij Tegelen doorzeefd met kogels door de gebroeders van Koorlen Evert Peter Claas Aldebrand / Evert loste het dodelijke schot[20]

  Die mensen heten niet eens Van Koorlen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg F'ka-C'le;
  Wat weet jij nou van verzet keukenmeid? Weet jij trouwens al hoeveel tegenstand wij zelfs met de dood tot gevolg al decennia lang voor onze kiezen te verduren mochten hebben? En loop ik daarom maar meteen als een mietje heel het net wegens de consekwenties van mijn verzet maar bang te maken of op stang te jagen!? Bek houden dus en als een man doorgaan. Wat overigens veel door angst ingegeven 'respec' bij de vijand genereert aan hun stompzinnige acties van de laatste tijd overal in de Benelux te zien. Of kan jij niet meer zien franceska? Dus verschoppelingen dezer aarde kom maar gerust de prijs betalend voor al deze shit maar mee doen. Heel goed francecka de klaploper...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kat,Vergeer,Zeevat,Capelle,Ko, Dankbaar,AIRVD,Donk en nog een paar, werken beroepsmatig zeer bewust aan "dode paardenproblemen" Deze zogenaamde bekvechters, moeten nu ruzie maken, omdat de baas het voorschrijft, die zwaar door de mand aan het vallen is, vanwege de overdosis aan gespeelde gekte. Stay tuned.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Micha quote van de dag: "Nooit hebben we hier gezegd dat de supergetuige betrouwbaar is of zelfs geloofwaardig.".

  ..om vervolgens maar weer drogredenen aan te voeren waarom de "supergetuige" (Annemarie van Blijenburgh) wél serieus genomen moet worden. Titel van het stuk: 'Supergetuige blijft maar scoren".

  En dan denk je...
  hoe werkt zo'n gestoord brein?
  Maar goed, niet dat een van de apostelen zich er iets van aan zal trekken. Micha zegt toch maar mooi even de WAARHEID!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Adamas:

  "Weet jij trouwens al hoeveel tegenstand wij zelfs met de dood tot gevolg al decennia lang voor onze kiezen te verduren mochten hebben?"

  Poeh, gewichtig Adamas... enneh, je bent inmiddels 93, en je hebt je helemaal uitgeleefd in die jaren 40-45?

  ... Want dat grootse verzet waarvan een grootse actie op touw stond waardoor je geen tijd meer had om hier te bloggen enzo, waar je zo'n wereldschokkende actie mee zou doen dat die niemand zou ontgaan... tja, die is me een beetje ontgaan.

  Tenzij je iets kunt bewijzen lijkt me een stukje minder hoog van de toren blazen met je 'verzet' me wel verstandig. Niemand kan het controleren, dus voor ons zijn het allemaal woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Exact doggie-style. En daarom zal jij dan ook nooit al mijn kaarten voluit hier op tafel gespreid kunnen vinden hahaha. Je werd door iemand hier (MF geloof ik!) al eens beschuldigd van onovertroffen intellectuele uitmuntendheid, maar met deze vragen/eisen laat je je nsb-BOERKA weldegelijk opzichtig vallen heurrr. Ik denk dat Ziva nu wel met je zal weglopen hondenpenning. Probeer het eens als lokwout?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar er zijn reptillians die onze kinderen opeten. Laten we dat vooral niet vergeten! Toch maar mooi dat David Icke ons daar op wijst. Al meer dan 30000 kinderen zijn alleen al vorig jaar verdwenen. Maar het is 2012 en dit jaar gaat alles veranderen. Misschien komen dan eindelijk de buitenaardsen van een hogere beschaving ons helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De oude Poot heeft van oorsprong een CDA-achtergrond. Als je ziet wat voor lasterlijke bagger Kat al jarenlang uitstort over Beatrix, Friso en andere leden van de koninklijke familie, is het inderdaad vreemd dat Poot hem financieel blijft steunen. Blijkbaar staan de rancuneuze gevoelens tegenover de Nederlandse staat een helder oordeel in de weg. Zoals ook al blijkt uit het grotendeels door Kat samengestelde, maar door Poot bekostigde en verspreide Demmink Dossier, waarin geen snipper bewijs tegen Demmink te vinden is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Poot wil alleen maar geld zien.(Punt uit) Overigens is het vreemd dat de vriendin van Kat liefhebster van dierenseks is, Kat zwijgt in alle talen over deze onvoorwaardelijke liefde. De antropologische tegenstrijdige regie klopt hier ook al niet. Wanneer valt dit gezellige koppeltje om? Redactie van KLOL is door zijn gekte heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik eis een perma-ban van GEEN. En wel hierom.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze doet het met een Kat Adamas, dat is de WAARHEID!!!!!!!! Dus niet gelijk gaan fantaseren en in jouw onuitputtelijke persoonlijke archief gaan spitten he? Capito ? Weetjewel weetjewel,ach ach, mensen mensen toch,het is allemaal zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hier weer een gekko:

  'De dood van de brigadier Hay Hoovens vond in 1967 plaats op zijn 46 jarige leeftijd.
  De overlijdens datum (moord) is omdat dit de broers beter uitkwam later 10 jaar verschoven alsmede de datum op de grafsteen !'

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van Klokkenluider dus, het gekkenhuis van het internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. KLOL is meer een hangar voor mensen die denken dat ze een vliegtuig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Adamas:

  Als je van het verzet bent, dan is volgens mij een beetje de regel... praat niet over het verzet. Van mij hoef je helemaal niets te bewijzen, maar begin er dan ook gewoon niet over.

  Soms komt er weer zo'n vage comment van je over je verzetsmakkers die met gevaar voor eigen leven blablabla acties en heel groot en netwerk enzo... Er is geen context, er is geen duiding, en daarom slaan die verhalen ook werkelijk nergens op. Als je niets van die verhalen gelooft (zoals ik) klinkt het als pure idiote onnavolgbare borstklopperij van een inflatable ego. Als er mensen zijn die wel in je verhalen geloven zijn die stukken tekst over je verzet nog steeds zinloos, ze slaan als een tang op een varken zonder dat je het doel, context of wat dan ook van je 'verzet' aangeeft.

  "En loop ik daarom maar meteen als een mietje heel het net wegens de consekwenties van mijn verzet maar bang te maken?"

  Nee, wat jij doet is stoere stukjes zeemanspraat aan de wal vertellen, oncontroleerbare stukjes tekst over de zeemonsters die je met gevaar voor eigen leven samen met je onzichtbare superhelden verslaat. En dat moeten mensen dan ook maar on face value geloven allemaal, en daar wil je ook nog eens een soort van respect voor hebben ("Wat weet jij nou van verzet keukenmeid?"). Tja, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.

  Mijn vraag is dus niet: leg het allemaal eens even haarfijn uit (a la lokwout), mijn advies is eerder: als je er toch niets substantieels over gaat/kan vertellen, hou het dan lekker voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @John,

  Yep, en onze top-onderzoeksjournalist Micha Kat duikt als een moderne Sherlock Wiki in om hijgend vast te stellen dat in de wiki idd '1966 vermoordt door Kwik kwek en kwak', staat, en niet '29 mei 1977 moordenaar onbekend' als overlijdensdatum/dader van deze brigadier.

  Hij mist alleen, of wil ons doen laten missen, dat die wiki op dat punt op 11 april 2012 is aangepast, en precies zo dat het in het verhaal van de supergetuige past.

  Ook al herinnert de zoon van de brigadier het bericht van de moord op zijn vader in 1977 nog als de dag van gisteren; het miezerde.

  Je moet er maar opkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nu weet ik nog eens zeker dat een smekende hond echt niet alleen dom is, maar ook nog eens oningewijd slap door het leven van de pijn in zijn gaatje verplicht is rond te kruipen. Gatver TD wat bentgè een domme neanderthaler zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Domweg schelden en beledigen staat ook niet heel charmant Adamas. Cursusje omgangsvormen en fatsoensnormen lijkt me wel van toepassing.
  Buiten dat, sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Ziva, vast en zeker die mafkees van een Tom Couzy.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @John

  Waarschijnlijk, en het zal me niet verbazen dat Tom Couzy bij de slager Annemarie heet.

  Knettergek!! Dat mens is in haar eigen boek gaan geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik zie wel een heleboel gevatte opmerkingen maar begrijpen jullie wel waarover dit allemaal gaat?
  Ik bedoel, dat Krikkegate is mijns inziens Argusoog binnengeslopen middels de aldaar aanwezige 'Gastheer', niet nader bij naam te noemen, maar toch in de tussentijd als een heuse dictator allerlei ongemakkelijke comments verwijderend, zijn ego aan het oppoetsen is en mensen bannend, ik bedoel... chaos aldaar! Afijn, Krikkegate en Argusoog.org, een heleboel belangen die bijna het oppervlakte bereikte joh! ... althans, dat heb ik begrepen nadat een heleboel comments van mij verwijderd zijn. Veel ontkenningen vernam en veel reactie dus verwijderd zag worden. Wat blijkt; Mijn vragen, die tot aantijgingen werden verheven, openbaarde de mogelijkheid van een correcte connecting the dot van mijn zijde omtrent Krikkegate. En nu, de gastheer van argusoog is woest en wenst geen enkele verantwoording af te leggen... want het is zijn privé! Dat klopt ook! Maar dat is natuurlijk geen argument meer omdat elke van drugs verdachte handelaar dat zegt! Ondanks dat ze op heterdaad betrapt zijn...
  Nou, en dan is handelaars misschien iets teveel van het goede maar de link, en daar ging het om, werd toch opgepikt... daarmee wil ik zeggen, wat niet weet wat niet deert, maar het deerde ontzettend gezien de reactie's terug!

  Afijn, inmiddels dus gebanned wat comment's betref... Kan de site nog bezoeken maar het reageren is onmogelijk gemaakt... Ik dacht altijd dat zoiets als de waarheid altijd met open armen ontvangen werd maar da's weer mijn goedgelovigheid geweest. Het leverde in ieder geval een verhelderende Zondag op voor de gemeenschap op Argusoog.org.

  Nieuw! Nieuw! Voor alle ophelderingen...
  'jeroen, voor de knuppel in uw hoenderhok!'

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kan iemand mij uitleggen aan wie Adams rant van 8:11 nou eigenlijk gericht is? :S

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zeg Jeroen Pipo ga eens een arts raadplegen met een psychologische insteek danwel, volstrekte mafkees die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ja Jeroen, het is wat, het is wat.

  Greta Duisenberg was getrouwd met de baas van de Europese Centrale Bank, waar de NWO dagelijks wordt uitgeperst. Greta vindt Israel heel stom. Niet echt natuurlijk, maar omdat ze dat van haar man tussen de lakens heeft opgedragen gekregen.

  Want eigenlijk vindt de NWO Israel stom. Dat eigenzinnige landje wil niet luisteren naar de grote NWO-agenda prikkers. Dus hebben ze Greta opdracht gegeven stom te doen tegen Israel.

  Het is wat allemaal, dat gekonkel en gedoe. Lullig ook, want voor dat je het weet stoot je je neus, en krijg je een ban.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het is niet netjes om te 'editen' in een quote, Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. > nog een veeg uit de pan kreeg bij BOEblog.

  Ze zegt zelf in een commentaar (jawel, ik heb ze ALLEMAAL gelezen) onder http://www.boublog.nl/14/04/2012/francis-capelle-over-de-valkuil-van-het-internet-activisme/ ergens dat het niet Boeblog is maar Bouwblog, qua uitspraak dan. Wat ik er ook van moge vinden (niet veel goeds: de een nog gekker dan de ander, en allemaal ruzie met elkaar): dat moet gerespecteerd, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ruud, ga mijn grap nou niet uitleggen

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Aj! Geen gevoel voor humor, dat is er mis met mij.

  http://www.lyrics80.com/FRANK-BOEIJEN-GROEP-EEN-KEER-LYRICS/179850/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heb toch maar eens een paar filmpjes bekeken van Francis Capelle. Inderdaad Adamas, wat een gezanik en simpel huiskamergefilosofeer van een voor een 43-jarige uiterst belabberd uitziende Francis.

  Het is echter wel interessant hoe de heren Zeevat en Kat met hun welbekende semi-intellectuele 'double speak' om de hete brei, en essentie van Francis' betoog, heendraaien.

  Capelle's kritiek op Micha Kat wordt vooral gestuurd door het niet nakomen van (financiële) afspraken met Eric Donk en Kat's laffe weigering naar Nederland te komen om de consequentie's van zijn actie's onder ogen te zien, terwijl Kat wel bij voortduring zijn achterban oproept soortgelijke actie's te ondernemen. Dat laatste is inderdaad laf.

  Het 'Eric Donk' geval laat Kat deels onbeantwoord. Hij geeft toe dat hij een overeenkomst heeft (gehad) met Eric Donk waar hij Eric 250 euro per filmpje zou betalen, en dat doet hij dus niet. Well, Micha Kat, I have news for you.. Een mondelinge overeenkomst is ook een overeenkomst. Dus Eric Donk, mocht je dit lezen, zoek contact met een advocaat, want voor ieder filmpje waar je van kan aantonen dat het in opdracht van, of met medeweten van, Micha Kat is gedraaid ligt een rechtsgeldige vordering van 250 euro. Zeker nu Kat op zijn site zelf aangeeft dat die overeenkomst idd bestaat. En er zijn zat incassobureau's die tegen een percentage je vordering in Laos gaan verhalen.

  Het tweede financiële hangijzer is de 7000 Euro 'schuld' (lees: boete/schadevergoeding) waar Eric Donk mee opgezadeld zit. Tja, dat zijn de kosten voor en van de rechtszaak van de eeuw, tegen Bilderberg c.s., waar de rechtbank de heren veroordeelde tot het betalen van de schade, inclusief een addertje onder het gras voor Eric Donk; de rechtbank stelde Eric Donk hoofdelijk aansprakelijk voor de schadevergoeding die Kat moet betalen. De rechter zag de bui al hangen. Kat zit in Laos, en die gaat never niet betalen, dus verleg ik de factuur naar Eric Donk. Auw. Nu dit dus kennelijk ook gebeurt is Eric Donk begrijpelijk heel erg boos. Tja Eric Donk, Micha Kat is een eigenwijs en onbetrouwbaar sujet die hoog van de toren blaast, maar achter zijn ellebogen stiekem de lasterpraatjes over Yehudi Mosckowicz op zijn site, en uit de Google-listing verwijdert. En maar fantaseren dat hij de waarheid en niets dan de waarheid vertelt.


  Well done Francis Capelle. En Eric Donk; bel een advocaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dan Arend Zeevat, de druppel voor mij om toch maar te reageren, die vandaag met een wel heel erg domme en belerende reactie komt op Francis Capelle's kritiek op het achterhouden van het 'Krikke-gate mailtje'. Man, man, hoe kan je denken dat mensen hier in trappen, Arend Zeevat?

  In zijn verklaring geeft Arend Zeevat het bestaan en het karakter van het mailtje toe: Hij voelde zich in het gedrang komen en begon van zich af  te slaan per mail. Uit wat ik begreep van mijn partner, had die mail een enigzins dreigend karakter, hetgeen de onmacht van de betreffende persoon weerspiegelde. Maar verder stond er niets in om een keiharde en goed onderbouwde tenlastelegging op te kunnen baseren.

  Precies Zeevat, dat is wat Sietze Planting nodig had om zijn 'case' te borgen; de onmacht over het in gedrang raken, en nog wel op schrift.

  Maar Arend Zeevat kiest ervoor, ook nu in zijn verklaring, om het beestje niet bij zijn naam te noemen zodat zijn eigen persoonlijke levenssfeer niet in het gedrang komt. Helemaal boos wordt Arend Zeevat wanneer derden vragen gaan stellen:

  Het blazen van uit frustratie voortkomende zeepbellen is eerder schadelijk dan bevorderlijk in deze zaak. Te meer daar sommige reageerders vanuit hun eigen comfort zone zichzelf het recht menen te moeten geven, om zonder het dragen van de bij deze zaak horende verantwoordelijkheid, risico’s en gevolgen, er wel een oordeel over te mogen hebben. Waarschijnlijk zullen ze als de zaak zou escaleren het als een ver-van-hun-bed-show beschouwen, daar het hun eigen comfort zone niet bedreigd en daarna verder gaan met hun eigen orde der dingen.

  Aha Arend Zeevat. Is dit niet exact hetzelfde als jouw eigen gedrag mbt de labiele familie van den Brink? Is het niet zo dat Ben van den Brink mede door jouw platform bemoeienis nu vastzit, en de kinderen verder van huis zijn dan ooit? En zat je niet zelf trillend op de bank toen je een lasterclaim aan je broek kreeg? Klom je niet onmiddellijk in de bedelpen toen je eigen 'comfort zone' door die veroordeling onder druk kwam te staan?

  Kortom, het is meten met twee maten dat de heren Zeevat en Kat doen, en daar legt Francis Capelle is al zijn simpelheid terecht een vinger op. Het is geen laffe aanval. Het is het dekseltje optillen van een uiterst onfris ruikend emmertje van waaruit Micha Kat en Arend Zeevat dagelijks hun vermeende gelijk scheppen.

  Nogmaals. Well done Francis Capelle

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Aha, dat had ik nog niet gezien in die veroordeling dat Eric Donk voor de volledige kosten opdraait, zolang Kat zijn knip op de portemonnee houdt. Dat is wel heel laag bij de gronds.

  Maar ik geloof niet dat het Micha is die bepaalde artikelen over Yehudi uit de google-zoekresultaten houdt.
  De artikelen staan allemaal nog op de site, inclusief bv. de lasterartikelen.
  Dat die artikelen niet meer vindbaar zijn in Google zal het gevolg zijn van initiatief van Yehudi, gesteund door gerechterlijke uitspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @bezemwagentje

  Het gaat om de artikelen voor 6 februari 2012, en die zijn foetsie.

  De artikelen waar jij naar verwijst zijn na 6 februari 2012. Dus na de uitspraak, en buiten de vordering.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nee hoor, er is niets weggehaald.
  Zie hier, en klik door naar pagina 4, 5 en 6. Helaas geen directe URL mogelijk (javascript navigatie). Alles staat er.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zie je wel dat 'mijn' zionistenfetishiste absoluut van toeten nog blazen weet!? Kan jij overigens goed blaßen Ziva?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @bezemwagentje

  Oeps, je hebt gelijk. Slicha Micha.
  Duur geintje overigens/

  @Adamas

  ;-) expert level, en ik slik alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ziva schreef:
  "maar achter zijn ellebogen stiekem de lasterpraatjes over Yehudi Mosckowicz op zijn site, en uit de Google-listing verwijdert."

  Hoe weet je dat Micha Kat dat zelf gedaan heeft? Er staat bij het op basis van gerechtelijke stukken is gebeurd. Dus zouden dan niet eerder Vissers & Moszkovicz Google hebben aangeschreven? Volgens het vonnis in kort geding mogen ze dat ook.

  En ALS Micha het zelf heeft gedaan: dat vind ik niet stiekem, het is gewoon wat de rechter hem heeft bevolen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ziva:
  "Man, man, hoe kan je denken dat mensen hier in trappen, Arend Zeevat?"
  http://www.argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/

  Ik vind het anders een heel redelijk verhaal, heel wat overtuigender dan die emotionele chaos van Francis Capelle.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Je komt weer eens als mosterd na de maaltijd Harmsen.

  @Adamas

  Ah, afraid much hombre?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ Ruud Harmsen

  Een redelijk verhaal? Man, het is een enorm wollig jankverhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een onzin weer allemaal zeg....in een politiecel vanwege een huurschuld?

  ...Dat zou helemaal mooi worden.

  Meteen gratis kost en inwoning!
  Wat een mooi land is dit toch he! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen