zaterdag 21 april 2012

Exit'As jij nou achter me gaat lopen, doen we een treintje....Kedeng kedeng'

30 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen steek er nog eentje op want je vorige werkgever verwacht je weer snel terug liplezend en al op de bühne...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laatst vorige link hier vooralsnog. Wat nou verboden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zeg: good riddance to a load of VERY bad rubbish. En bijna nog verheugender is dat dit het einde betekent van de politieke carriëre van de grootste rat uit de Nederlandse politieke geschiedenis: Maxime Verhagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Pyt

  Hmm, you think so.

  Als er een nieuwe 'Linkse' regering komt dan wordt die internationaal genegeerd. Als er een nieuwe "Rechtse" regering komt wordt die versterkt gebruikt om oorlog te voeren.

  Vandaag heeft de vrede verloren. Helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen idee waar je het over hebt, Ziva. Het maakt mij weinig uit wie er in Den Haag in de regering zitten. Het sociaal-economisch beleid wordt bepaald door Goldmann-Sachs, niet door de Tweede Kamer. In Italië en Griekenland inmiddels zelfs openlijk. Wat het volk vindt, interesseert Goldmann- Sachs en de financiële markten geen reet. Wat hen betreft kunnen we doodvallen. Democratie bestaat in Europa al lang niet meer. Een rechtsstaat nóg wel.

  Het enige waar ik blij om ben is dat een zooi extreem-rechtse, racistische proleten (ja, ik doel op jullie, PVV'ers) niet langer de rechtsstaat kan ondermijnen. De andere partijen beschikken tenminste nog over een modicum aan beschaving. De PVV daarentegen is gewoon de SA.

  Kortom: blij dat Bruin 2 gevallen is. Nu de EU nog. En dat zie ik met het aanstaande faillisement van Spanje binnen nu en 3 jaar óók nog wel gebeuren. Ook wat dat betreft: good riddance to a lot of bad rubbish. Misschien kunnen we na de val van de EU eens gaan werken aan een Europa dat geen slaafje is van de financiële markten en het grootkapitaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pyt van der Galiën schreef:

  "De SP daarentegen is gewoon de moordmachine van Stalin en Mao."
  (of woorden van vergelijkbare strekking)

  Aan de Diederik Stapeluniversiteit gestudeerd, Pyt? Wat beoog je met het schrijven van zulke daverende onzin?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een domme naiviteit toch weer van Ziva. Dacht jij nu werkelijk dat behalve de vrede ook het oorlogvoeren via 'rechts' zowel als 'links' bepaald werd door een andere dan die van de wereldwijd crimineel opererende monopolistische geldwisselaars? M.a.w zowel gretha als welke andere hoerlitieke-oetlul van links of rechts dan ook, zijn 'beleid' moet wel voor de volle 100% afgestemd zijn op de belangen of agendatjes van de geldwisselaarsmaffia. Anders wordt hij/zij niet eens op zijn positie geduldt Ziva. Wel eens van de useful-idiot Volkert gehoord? Of zoals een van de ruckerfeller-serpents het ooit al eens voor hun er nooit genoeg van hebbende bende uitdrukte; "Het maakt mij absoluut niets uit wie de regels bepaalt dan wel uitvoert, zolang als ik het slijk die dat allemaal kan uitvoeren mag leveren is het me allemaal om het even." Dus nee Ziva wie er ook aan het bewind komt waar dan ook jij weet net zo goed als ik dat the march of tyranny gewoon door gaat... Niet dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Over ons kabinet nog even het volgende; Wat maakt het uit? Het maakt niet uit wat zij beslissen want, zij beslissen niet. Zij maken het mogelijk dat wij uitgekleed worden, zij faciliteren criminelen die gewoon onze centen komen halen met een lulsmoes over een Euro crisis. Het Binnenhof is een nest van criminelen dat criminelen in hun activiteiten faciliteert. Omdat zij de wet kunnen manipuleren vanuit het binnenhof, kunnen zij daarbuiten ons op een legale manier beroven.

  De mensen die op universiteiten de wet bestuderen mogen zich eens gaan afvragen of dat wat wettelijk juist is nog moreel juist is. Dan kijk ik graag naar belastingrecht en overige financiele regelgeving. Ik vraag datzelfde aan zogenaamde economen. Hoe kun je nog economie studeren en geen vragen hebben over fiat geld en fractioneel bankieren. Om maar eens 2 voor de hand liggende punten te noemen.

  Deze maatschappij heeft geen duidelijke fundamenten meer, de meeste burgers zijn alle interesse erin verloren en doen hun eigen ding en hopen dat het beter wordt. Niets gaat vanzelf … maar, dat mensen gaan studeren en niet doorzien hoe volkomen corrupt alles in deze maatschappij is begint mij echt te irriteren. Denk na!! Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te kunnen zien dat deze maatschappij heel anders in elkaar steekt als gepresenteerd wordt."


  Norbert for president...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het geneuzel van domrechtse proleten als jij interesseert me geen reet, Lezer. Die belanden automatisch op mijn ignorelist. Byebye.

  Adamas, houd de Joden er buiten. Je verpest mijn goede humeur met je antisemitische gezwatel. Aan bondgenoten als jij heb ik geen behoefte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zak maar lekker in dat gehersenspoeld/slachtofferistische wereldje van je weg pytje aivd-bell. Ooit zal ik je anders dan met die verbouwde breivik is gebeurd, zo aan je pijpenkrullen mijn speciaal voor dat doel ingerichtte opvangelegenheden in sleuren. En geloof mij de doodstraf is bij mij vooralsnog onbekend hahaha! Want crypto kruipers zoals jij sissen mij net iets te lang met hun grote schijtheilige bakkes ongestraft rond. Mark my words filosemitische lamlullo. Hier bereid je maar alvast voor op hetgeen jouw soort wacht. Bedankt voor je gekosjerd/zuigende feedback...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Webmaster van de heer Kat is geheel volgens verwachting net zoals zijn opdrachtgever trouwens to-taal van het potje gerukt uit de kast gekropen!? Hahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeg Adamas, ik ben die dreigementen van jouw inmiddels knap beu. Wanneer je me wat te vertellen hebt, weet je waar je me kunt vinden. Kom het me maar even in mijn gezicht vertellen. Moet je eens kijken wat er daarna van jouw gezicht over is. Lul.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nogmaals pytje-aivd-bell ik dreig never en te nooit niet dombo;

  Bovendien geheel jodenwijs en al al ben ik langere tijd heel goed bekend met jullie blaffende maar vooral laf-bekkerige modus-operandus. Kom dus maar lekker op want je van lutje-broek meur begint zelfs al door mijn scherm heen te penetreren. En je stinkt behoolijk gekosjerd-verrot hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Denk je wel een beetje om je hart, Pyt?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Adamas

  Typerend: eerst roepen dat je na de Machtsübernahme wel even korte metten zult gaan maken en daarna beweren dat je dat nooit gezegd hebt, ook al kan iedereen het nalezen. Niet alleen ben je een racist, je bent nog een lafbek ook, Adamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gelukkig weet ik dat jij werkelijk nooit maar dan ook nooit goed zal kunnen, mogen of willen absorberen hetgeen ik in echt in te brengen heb pýtrà-nelia...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Pyt

  Ik betwijfel Wilders' empathie voor de 'ouderen' en 'anti-Europa'. Immers als hem dat zo na aan het hart ligt dat hij er verkiezingen voor over heeft, dan had hij dat wel eerder bekrachtigd met een mooi boekje ipv zijn tijd te verdoen met kwebbelen over 'de grote strijd tegen de Islamitische rovers, en Obama als Dhimmi wegzetten'.

  Zijn timing is daarvoor ook te typisch. Hij brengt de Rechtstaat namelijk in haar meest labiele periode (verkiezingen plus de formatie) juist op een moment dat elders het politieke speelveld ook wiebelt.

  16 mei - inauguratie van (nieuwe) Franse President
  (mocht Hollande winnen zien we op Buitenlandse zaken waarschijnlijk Pierre Moscovici; uitgesproken pro-Israel en Atlanticist.

  23 mei - finale onderhandelingen met Iran over nucleaire programma in Baghdad die waarschijnlijk mislukken omdat de westerse eis om af te zien van verrijking op Iraans grondgebied door het regime intern niet valt te verkopen.

  Juni/Juli - verkiezingen en formatie NL

  Vanaf Juli tot November - Cruciale en finale fase van de Amerikaanse President campagnes.

  Absolute deadline voor Netanyahu voor een aanval op Iraanse nucleaire doelen - September.

  Vanaf November 2012 is het game-over Iran wins en is niet meer unilateraal door Israel te stoppen.

  Maw de zomer/nazomer biedt een ideale omstandigheid voor Netanyahu om zijn beslissing te nemen. Obama zal zijn conservatieve kiezers niet willen vervreemden. Frankrijk heeft een president die of al pro-Israel handelt (sarkozy) of een president die blindvaart op zijn ervaren pro-Israeli minister van buitenlandse zaken.

  En voor NL geldt hetzelfde. NL is militair gezien zeer belangrijk voor Israel. Niet alleen bezit NL over Patriot-eenheden die ook nog eens gekoppeld zijn aan het Amerikaanse AEGIS systeem. Beide zijn cruciaal voor de verdediging van Israel tegen lange afstand raketten vanuit Iran. Daarnaast is NL een belangrijke hub om munitie naar Israel te vervoeren. En zo zijn er nog wel wat zaken waar NL Israel fors ondersteunt.

  In de tijd van verkiezingen of de formatie daarna hoeft niemand zich politiek aan die steun te branden, want kan zich prima verschuilen achter 'internationale afspraken van het vorige kabinet'.

  En zo kijkt iedereen naar de arme oudjes en de arme AOW-ers, maar wordt het schaakbord elders opgezet.

  "A Kansas City Shuffle"

  Dat is waarom ik mijn opmerking maakte dat de vrede heeft verloren. Het sociaal-economisch beleid is idd irrelevant. Het geo-politieke beleid is echter volop in beweging, waarbij ik me nogmaals afvraag waar de loyaliteit van Wilders ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Blijf van mij af Ziva!; Dronken lor dat jij er bent. Pyt-ra nelia denkt gewoon dat jij helemaal niet meer met mij bent heurrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik dacht ik help je weer even op je verlichte pad. Er kwam nl alleen nog maar gebrom uit je, en je had wat moeite om 'ons' de schuld in de schoenen te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. T'ís dat je van de verkeerde tribe bent Ziva, anders zou ik je alle hoeken van het bestaan laten zien meidje...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Ziva:

  "Absolute deadline voor Netanyahu voor een aanval op Iraanse nucleaire doelen - September."

  Nou, ik hoop van harte van niet Ziva. Ik denk dat het een beetje spookt in je hoofd van de vermeende dreiging die van Iran naar Israël uit zou gaan. Iran met kernwapens vind ik in principe geen heel fijn idee (hoe minder landen 'de bom' hebben, hoe beter), maar het idee dat ze er werkelijk Israël zomaar mee gaan aanvallen en directe wederzijdse vernietiging zullen bewerkstelligen lijkt me absurd. Ook Mullahs die stevig in het zadel zitten en aan alle touwtjes trekken vinden het lekkerder om gewoon in dat zadel met die touwtjes te blijven zitten, dan om raketten op Israël te lanceren en zeker te weten dat hun land (samen met het zadel en de touwtjes) tot verschroeide aarde zal worden gereduceerd.

  Je hebt dus een soort doomsday-scenario in je hoofd. 'Snel nog Iran aanvallen, straks is het te laat dan kan het niet meer en dan en dan...'
  Mijn inschatting? Dan gebeurt er.... niets....

  "NL is militair gezien zeer belangrijk voor Israel. Niet alleen bezit NL over Patriot-eenheden die ook nog eens gekoppeld zijn aan het Amerikaanse AEGIS systeem. Beide zijn cruciaal voor de verdediging van Israel tegen lange afstand raketten vanuit Iran."

  Die hoef je volgens mij alleen maar actief in te zetten als Israël zelf begint met aanvallen... En juist dan hoop ik dat Nederland ze niet gebruikt ter verdediging van Israël, it will be your mess not ours, en ik zou niet willen dat Nederland zich met zo'n wespennest bemoeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Tim Dog

  Zoals je wellicht uit mijn vorige reactie had kunnen opmaken was mijn 'doom scenario' met opzet overtrokken om Adamas wat vriendelijk te sarren.

  Anyway, het gaat niet om de directe dreiging van een wederzijdse nucleaire aanval. De zorg bij een nucleair bewapend Iran is vooral de consequentie's binnen de regionale militaire machtsverhoudingen, de reactie van de Saudi's, de Turken, de Egyptenaren, en de positie van Hezbollah nav een nucleair Iran die de veiligheid van Israel gevaarlijk onder druk zal zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Ziva

  Probeer je nou te zeggen dat de val van Bruin II een oorlog in het MO naderbij heeft gebracht?

  Met alle respect, ik kan je redenering in deze écht niet volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ Ziva:

  Over welke consequenties binnen regionale machtsverhouding heb je het dan, en wat is daarvan denk je dan de invloed op Israël? Denk je dan dat alle andere landen ook 'de bom' willen, eerder vriendjes met Iran willen worden of juist gespannen worden van een nucleair Iran?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Andere landen in de regio willen dan idd ook de 'bom' of verhogen de kwaliteit van hun defensie. Israel raakt de basis van haar veiligheidsdoctrine 'Qualitative Military Advantage' dan kwijt, en dat zal een aantal lieden die niet zo vredelievend naar de Hebreeuwse mens kijken onnodig motiveren een plekje bij Allah op schoot te scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik stel voor dat de Iraniërs en Israëli bij elkaar voor de grens ieder een stukje grond huren en vervolgens dergelijke dansen voor elkaar opvoeren. Als ze dan niet tot verzoening komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Mind Fever

  Die hippie's hebben elkaar al op Facebook gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh hemel ik was even vergeten wat voor naargeestige heks jij af en toe ook bent. Teveel zon hier. Wordt je gelukkig van. You should try it.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Ziva:

  Ik zie niet in waarom een veranderde militaire verhouding in de regio plotseling extra mensen zal motiveren "om een plaatsje op schoot bij Allah te zoeken". Ik kan net zo makkelijk het tegenovergestelde beweren. Een 'eerlijker' militaire machtsverhouding in de regio kan voor minder scheve ogen richting Israël zorgen, waardoor minder mensen geneigd zullen zijn "om een plaatsje op schoot bij Allah te zoeken". Onzin natuurlijk, maar ik wil er alleen even mee stellen dat jouw redenering net zo min kloppend hoeft te zijn.

  Ten tweede, "Andere landen in de regio willen dan idd ook de 'bom'"

  Hmm... Zou kunnen, hoeft niet...
  Laten we eens een paar landen langs de lat leggen.
  Turkije, wil ze 'de bom'?
  Ze heeft ze al, als NATO-lid liggen er Amerikaanse B61-bommen bij de Incirlik basis bij Adana vanwege Washington's "extended deterrence".
  Wil Turkije zelf ook zo'n ding? Ze hebben de capaciteit niet om hem te maken, noch de interesse om tegen NATO in te gaan.

  Egypte?
  Tja, hun nucleaire programma is al wel oud... En Mubarak's zoon heeft een paar jaar geleden nog geroepen dat hij voortgang wilde in hun nucleaire wapenambities...
  Maar moeilijk om serieus te nemen. Mubarak heeft $160 miljoen uitgegeven aan consultatns om hem te laten vertellen waar 10 van die dingen zouden moeten gaan staan. Maar dat iedere nucleaire reactor $1.5 miljard zou gaan kosten, in een land dat in 15 maanden zo'n $26 miljard aan geleend geld heeft uitgegeven om alleen maar te kunnen blijven drijven....
  Egypte praat al heel lang over hun nucleaire ambities, al zo'n slordige 50 jaar... Ze zijn nu verderweg dan ooit. Ze missen financiën en de infrastructuur.

  Wie wel het geld hebben zijn de Saudi's... Daarmee zouden ze ook de kennis kunnen importeren, bijvoorbeeld van Islamabad.
  Maar ja, het koningshuis aldaar hangt aan de tiet van Amerika, en om Washington zo te schofferen is voor hen-die-in-het-zadel zitten niet handig. Lijkt me niet dus.

  Je zou wel gelijk kunnen hebben in deel twee van je zin, "verhogen van de kwaliteit van hun defensie", en dan eigenlijk voornamelijk Saudi Arabië... maar of dat echt wereldschokkende veranderingen in de regio teweeg zal brengen? Lijkt me ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen