vrijdag 5 juli 2013

Bible Belt

De vaccinatie-oorlog giet oan! NWO en MSM targeten school in Barneveld waar de Resistance net een reportage maakte. En toen was er geen vuiltje aan de lucht. Kortom: De Bible Belt wordt met de grofste leugens en spins aan de spuit gedwongen. Ron en Ab trappen nu al de deuren in. Martijn Bijdehand belt met de directeur van de school, Wim Bovenmeester.

De main stream media melden dat groot deel een reformatorische school in Barneveld thuis door ziekte. Dat kunt u zeker wel ontkennen?

Bovenmeester: 'Nou, het is inderdaad zo dat maar 6 van de 28 kinderen aanwezig zijn en de rest ziek thuis is'.

Maar toch niet door mazelen?

Bovenmeester: 'De symptomen wijzen daar wel op, maar de ziekte verloop mild.'

Maar dat gelooft u toch zeker zelf niet? De NWO probeert de bible belt met leugens aan de spuit te krijgen.

Bovenmeester: 'We hebben voortdurend contact met de ouders en met de artsen en het is gewoon mazelen.'

Kunnen we hier niet een andere draai aan geven? The Resistance wil samen met de gereformeerde gemeenschap strijden tegen vaccinatiehorror van de NWO!

Bovenmeester: 'Nou mijnheer Bijdehand, wij varen niet op de NWO, maar op God. Vaccinatie wordt in onze gemeenschap gezien als bewijs van gebrek aan vertrouwen op God, een ontkenning van Gods voorzienigheid, een treden in de plaats van God, een zich niet willen buigen onder Gods tucht of straf en een miskenning van Gods trouw. Met andere woorden: een slag in het Aangezicht van die God.'

Het kan niet door mazelen komen. Hebt u al in de lucht gekeken naar de chemtrails?

Bovenmeester: 'Het bij voorbaat willen voorkomen van allerlei rampspoeden betekent dat men Gods tucht wil afweren, terwijl alle kastijding nu eenmaal een zaak van droefheid moet zijn. Zo staan wij hier in het leven.'

Maar u begrijpt toch wel dat u wordt misbruikt door een smerige propaganda van de NWO? 

Bovenmeester: "Wij hoeden ons voortdurend voor propaganda. Voor hetzelfde geld wordt dit gesprek misbruikt in het kader van een weer heel ander geloof. Hoe heet die God van u ook maar weer?'

David Icke!

Bovenmeester: 'Dat bedoel ik.'

28 opmerkingen:

 1. @barra

  Petje af voor je beheersing van de tale Kanaans, een bedreigd cultuurgoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig is wel dat Martijn in zijn telefoontje met het schoolhoofd volledig clueless is. Een open deurtje weet hij nog net in te trappen: het heeft te maken met de ontkerkelijking! Hij krijgt er verder niets uit in de richting van enige vaccinatiehorror van NWO-zijde, en de directeur heeft alle gelegenheid om een betoog op te zetten op het tanende gezag van Gods Woord. En om te lonken naar de antroposofen. Daar verwacht hij duidelijk meer van dan van 'The Resistance'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet zijn: ...over het tanende gezag....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen die zich wel laten inenten, gaan niet meer naar de kerk, volgens de logica van Martin Vijand. Een bijwerking die hij ter plekke bedenkt, zoals Toon Hermans kon dichten zonder zijn schil op te lichten.

   Verwijderen
 4. Het lijkt allemaal best grappig wat Micha Kat en Martijn Alberda (Martin Vrijland) hier uitspoken, maar het is gewoon oplichterij cq misleiding.

  Ze stellen zich voor als 'journalisten', wat ze afgesteld op de perceptie van deze mensen niet zijn, en zijn slechts op zoek naar 'haakjes en oogjes' die ze voor hun eigen agenda kunnen gebruiken.

  Weer worden er gesprekken heimelijk opgenomen, en zonder duidelijke toestemming gepubliceerd op het web.

  Als dit het antwoord van de alternatieve media is op de 'doorgeslagen MSM' dan zie ik op geen enkel niveau een verbetering.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Als dit het antwoord van de alternatieve media is op de 'doorgeslagen MSM' dan zie ik op geen enkel niveau een verbetering."

  Die 'verbetering' ambieert zowel jij als Kat beiden als uitverkoren lieverdjes van moloch uiteraard dan ook helemaal niet he?! Zowel jij als Kat en Vrijland proberen namelijk bewust op deze uiterst geslepen wijze de gifmengende bijbedoelingen van de synagoge van lucifer te maskeren. Waarom anders verzwijgen jullie beiden met een hegeliaans gecontroleerde dialectiek het feit dat zowel cojoño(=jood) als zijn parasiterende pooier(=jood) hier in het midden samen met hun zwaar afgerichte jodensloofje op rechts (BRONFOTO) allen zowel financieel als facilitair door de synagoge van satan op handen worden gedragen voor dit uiterst onmenselijke orgie van misdadige giftoediening?! Of is deze gojimmennerij allemaal weer eens louter op toeval terug te brengen en heeft het volgens jullie uiteraard niets meer HIERMEE te maken?! Hahaha! Wat een sukkels zijn jullie hier toch ook met zijn allen nog steeds he? Zelfs op jullie saai en nietszeggende draadjes kunnen jullie met je masochistisch zuigende opmerkingen niet eens meer verhullen aan zowel de misdadige dan wel over de waardigheid van vergiftigde nietjodenkinderen mee collaborerende kant je sjekkels van onder de tafel volks verlakkend dom bijeen probeert te harken!? Vooral dat geniepige jodensloofje geen is een vet/laf opgefokte hamburger die voor een uitgehongerde varkensveestapel uitgepoept lijkt te zijn. Loser! Jij samen met je parasitair en organen bijeen rovende idf-dealster lopen al een heel 'klein' poosje bij mijn groep heel lelijk tegen de lamp in te loeren! Wisten jullie dat eigenLIJK al? Kleine hint; Onze aflegbolides worden vrijwel altijd 4-wiel aangedreven en zijn van de zeer flexibele landrover klasse...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertel eens wat meer over je "groep" papi. Is dat een multiple personality dingetje?

   Verwijderen
  2. Nou neen dus. @PAPIE BREAKING is niet meer dan een digitale fluithaas.

   Verwijderen
  3. De enige land rovers die bij mij in de buurt zijn gekomen de laatste maanden waren niet van jouw groepje @Adamas, maar van mijn vriendjes.

   Verwijderen
 6. De laatste poging vanuit de Landrover klasse, type Range Rover, liep voor de 2 inzittenden niet zo best af, @pipa.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze uiterst assertieve bijbelse schoolmeester, droogde Martin en consorte af als zijnde een slap aftreksel van de sublieme Bromet journalistiek. Een simpele vraag van Martin "De geheimzinnige meningsverkondiger" kwam zelfs met infantiel nabellen niet in hem op. Een simpele rondvraag over het toenemende gebruik van Sinaspril(komt dus niet uit een naald) in Barneveld, zou Godsgeschenken een twijfelachtig plekkie kunnen geven. Mijn kinderen kregen dit wel, inclusief koude washandjes, voorlezen en warme melk, ook nog na de anti polio vaccinatie.

   Verwijderen
 7. Dit even terzijde. Kat pakt vandaag wel heel origineel uit met een script over een gehamburgerde man in een vrouwenlichaam o.i.d... Ik moet eerlijk bekennen dat mijn aanvankelijke voorstelling van de om aandacht geilende spook ook niet overeenkwam met de realiteit! OMFG! Wat is die loslopende retard toch een onaards lelijk dan wel achter een maskerade van misluktheid opererende mensachtige zeg!!! Mannen; dus nooit meer nadat je met een gemaskerde bimbo in een dronken bui de lakens hebt gedeeld achteraf ook nog eens veronderstellen dat je weldegelijk te maken moet hebben gehad met een hit van een geschoten prooi. En vaak worden die manwijven door de echtgenotes van de overspelige tevens ervan beschuldigd hun man in alle opzichten van zich vervreemd te hebben? Nu weet ik wat daarmee bedoeld wordt hahaha... Ben ik even blij dat ik tot nu toe nog altijd mijn uitspatjes zonder make-up en naakt voor me heb laten rond paraderen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou maar hopen dan dat Kat zijn script snel verkoopt, want hij mag weer een paar duizend euro bijelkaar sprokkelen om zijn verloren "Pedograaf-zaak" (Vonnis-PDF) te betalen.

   Maar misschien kan jouw financiële man Micha weer even helpen @Papi. Kan Kat wel gebruiken, want nieuwe verbeurde dwangsommen liggen al weer op de loer.

   Verwijderen
  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik onder tafel lag van zijn stukje. Deze vond ik serieus +1.

   Verwijderen
  3. Dat met die "Joe the Plumber" is ook "too good to be true", zeker als je bedenkt dat hij zich met name in open riolen specialiseert. En dat hij ook een "aanbidder van sterke vrouwen" is qua ironie, dat vette Newyorkse accent.. Dit hoef je niet eens meer te verfilmen! Maar las ook dat een zekere Amsterdamse jurist die al eerder in P&W met haar van gedachten wisselde over de zaak Strauss-Kahn en nogal zat te lonken. 925 beweert over bewijs te beschikken dat die haar bail regelde. Zou zomaar kunnen dat "Joe the Plumber" eigenlijk de middelman van die Amsterdamse gewezen advocaat is.

   Maar goed, kan niet anders dat Buiter eerder verdrietig is over zijn misgelopen functie als baas van de DNB. Die wilden er niet meer eentje hebben met een "gestoorde heks" aan zijn zijde. Een Gretta was wel weer genoeg.

   Verwijderen
  4. Re: http://www.youtube.com/watch?v=NFHFLq6e9g4#t=16m03s
   Wat een vreselijk accent die man. Het is zogenaamd Engels, maar het klinkt als Limburgs, waar hij ongetwijfeld vandaar komt. Zo'n zwaar accent, dat het mij voor velen ter wereld zelfs moeilijk verstaanbar lijkt! En dan optreden als "China Speaker"?

   Verwijderen
  5. Oh, schande, de rechter heeft hier een fout gemaakt, want www.klokkenluideronline.is is een URL maar geen internetdomein, dat is namelijk klokkerluideronline.is. Technisch onbenul! Erg hè? Wraken die hap!!!

   (Not)

   Verwijderen
  6. Ik snap dan weer totaal niet dat er niet een bodemprocedure wordt gedaan. Maar dat zal wel aan mij liggen. Waarom kort geding?

   Verwijderen
  7. @ Ruud die wrakingsacties getuigden sowieso van een totaal onbenul. Welke advocaat heeft de lef om hem bij te staan. Ik vind mr. Krul ballen van staal hebben, ik zou het niet aandurven.

   Verwijderen
  8. Verder prima vonnis, alleen hadden van mij de dwangsommen veel hoger gemogen, hoewel dat nauwelijks zin gezien de twijfelachtige te verwachten inbaarheid.

   Verwijderen
  9. Och ja van een kale kip valt niet te plukken... Dat zal het devies van Micha zijn.

   Verwijderen
  10. @ Ruud, dan mag TMG zijn activa incasseren. Waar onder bijvoorbeeld KLOL

   Verwijderen
  11. Vandaar ook het briljante plannetje van Martijn en Micha om verder te gaan onder martinvrijland.com zeer binnenkort met als gastschrijver Micha Kat die schrijft over Micha Kat, met vooral in de hoofdrol Micha Kat die natuurlijk alle problemen aanschrijft met betrekking tot Micha Kat en natuurlijk gaat het vooral over Micha Kat. Want zo rolt Micha Kat. Het is de Kat show met, voor en vooral door Micha Kat. En zo is dat.

   Verwijderen
  12. KLOL is niks waard, KLOL = Kat, zonder hem is het niks meer (met een freak show) dus niemand wil het hebben.

   Verwijderen
 8. 'Mijn' financiële ezeltjes weten volgens mijn gegevens niet eens dat ik besta heurrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van een kale kat is het lastig plukken, maar volgens eigen zeggen heeft Micha toch al aardig moeten afschuiven:

  Zoals jullie wellicht weten ben ik verwikkeld in een gevecht op leven en dood met Yehudi Moszkowicz. Hij heeft meerdere malen aangifte tegen mij gedaan en mij civiel gekielhaald met behulp van een bevriende corrupte rechter als gevolg waarvan beslag is gelegd op al mijn bankrekeningen. Ik heb inmiddels 100.000 Euro aan dwangsommen bij hem verbeurd.

  Helemaal eigen schuld. Tien tegen één dat hij ook nu weer geen teksten gaat verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. HaHAha, Rubinstein heeft voortaan voorzitter van "De roestige spijker" op zijn CV, je kan maar ergens blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen