woensdag 31 juli 2013

Afgerond

Justitie gaat geen aanvullend onderzoek doen naar de dood van Anass. Dat heeft het Openbaar Ministerie aan Omroep West laten weten. Justitie denkt nog steeds dat de 13-jarige jongen uit Wassenaar zelfmoord heeft gepleegd. In de aangifte van zijn moeder zitten volgens het OM geen nieuwe aanwijzingen voor het tegendeel. Eind juni was het OM al min of meer tot die conclusie gekomen.

Waarmee een treurig familiedrama van vele maanden definitief wordt afgesloten. Wel is de Onderwijsinspectie een dezer dagen nog op bezoek geweest bij de school van de Wassenaarse jongen om te kijken of pesterijen daar wel grondig worden aangepakt. Pesterijen die mogelijk hebben geleid tot een wanhoopsdaad.

En nou maar hopen dat de volgende zaak Anass verschoond blijft van de bemoeienis van verveelde internetgekken die nog geen deurkruk van een livor mortis kunnen onderscheiden, als onderdeel van bizarre David Icke-fantasieën naarstig op zoek gaan naar aanwijzingen voor satanistische rituelen ('voormalig restaurant Lucifer' aan de Van Zuylen van Neyeveltstraat), op grond van een voorlopig onderzoeksrapport op hoge poten antwoorden gaat eisen van politie en andere instanties en erger: een radeloze familie probeert te manipuleren louter ter verheffing van het eigen ego. Overigens is dat laatste verrassend geëindigd in een rechtszaak die 20 augustus voorkomt.

64 opmerkingen:

 1. Haha, halve zool Martijn moest zijn kutverhaaltje ook nog even kwijt:

  Wel interessant om te weten is dat ik 20 augustus aanstaande voor het gerecht gedaagd ben door de moeder van Anass om het filmpje uit dit artikel van mijn site en van YouTube te verwijderen.

  Alles lijkt zeer goed getimed. En het verloopt ook prima voor het OM en haar doofpotbeleid. Er waren wat vasthoudende complotters die uitgeschakeld moesten worden, waaronder die gene die de NFI rapporten lekte, maar van wie de naam in de Main Stream Media angstvallig gemeden werd, om maar vooral te voorkomen dat er bezoekers naar zijn website getrokken zouden worden. Dat is niet helemaal gelukt, maar dat is collateral damage. De ‘Anass doofpot‘ mag dan ook betiteld worden als succesvol.


  Ach gossie. Randmongool Martijn vindt zichzelf zielig omdat hij voor de rechter moet komen voor zijn lijkenpikkerij, gestalk, gemanipuleer, chantage en filmen zonder toestemming. Maar zijn waarneming dat er een stalkend complotgekkie uitgeschakeld moest worden -te weten hijzelf- is op zich juist. Om hem voor de rechter te krijgen heeft nogal wat moeite en overtuigingskracht gekost, maar over deze uitkomst ben ik dik tevreden. Nooit meer doen Martijn. De volgende keer ben je pas echt de lul.

  Hilarisch hoe hij zich erover beklaagt dat hij niet genoemd werd door de "meen striem miedia" terwijl hij nog zo zijn best deed om vertrouwelijke stukken te lekken. Hij ziet dat rapport als een soort "trofee" die hij de rouwende ouders wist te ontfutselen en wil daar natuurlijk wel alle eer voor krijgen.

  Nou Martijn, die "eer" krijg je. In de vorm van een dagvaarding, stuk stront.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop echt dat hij niet zozeer veroordeeld wordt, maar eens goed onderzocht door een forensische psychiater. Niet alleen omdat het evident is dat Martijn behandeling nodig heeft, maar ook omdat het complottertjes niet helemaal duidelijk is waar precies de grenzen van het maatschappelijk acceptabele liggen. Dat snappen ze niet vanwege hun psyche ofzo.

  De gekkies kunnen complotteren wat ze willen, maar er gaan geen nabestaanden meer lastiggevallen worden: niet Bauke Vaatstra, niet de moeder van Anass, gewoon wegblijven. Gewoon niet meer manipuleren en stalken, want je bent zwaar de lul.

  End of story.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is dat ik hier vandaag dus niet met een in zijn vuist wrijvende (hoe perfide geflipt he?) relnicht in debat ga, maar als het om de omstandigheden zou moeten gaan waarbinnen zowel Zohra als haar 'vriendin' sifira zoutendijk hun brood mensverradeLIJK blijken te 'verdienen', dan kan het bijna niet anders zijn dan dat er hier weldegelijk sprake is van kindermisbruikende criminaliteit. Die bovendien macht misbruikend binnen de hoogste kringen van de 'kinderbescherming' wordt beoefend en over de geschiftheid van een radeloze moeder vanwege de 'hogere' belangen der pedocratie Nederland proefondervindelijk onder het tapijt dient te worden gemoffeld! Het is niet anders. En als jullie dat allemaal niet bevalt zou ik toch nog maar even wachten met het je om het leed van anderen verkneukelen, want tijdens dat proces zal Martijn met wat verstrengelde belangen aantonen dat er weldegelijk sprake is van moord dan wel het met voorbedachte rade binnen 'justitie' en 'kinderbescherming' ritueel offeren van kinderen. Ik deel de samenwerkingsverband van Martijn met Steve en Micha absoluut van geen kant, maar zit nog wel een beetje in dubio of de ongekende resultaten van mijn onderzoeksjournalistiek daarom maar in een lade moeten gaan vergelen. Met name ook omdat ik de intenties van de nog altijd over de betrokkenheid der kosjere-nostra zwijgende oplichters dan wel lafaards niet echt deel en daarom al enige tijd wantrouw. Echt waar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe haal je het in je achterlijke rotkop om de moeder van een overleden kind te beschuldigen van kindermisbruik omdat ze zich niet liet manipuleren door een geestesziek complottertje met een verstoorde gewetensfunctie?

   Zulk soort shit is dus grensoverschrijdend. Vandaar dat gekkie Martijn dan ook terechtstaat.

   Verwijderen
  2. Overigens is het onderwerp van de rechtszaak niet de doodsoorzaak van Anass Papi, maar het misselijkmakende gedrag van Martijn. Een beetje machteloos ranten zoals jij doet is verder prima (amusant wel), maar wat Martijn flikte was dan weer grensoverschrijdend.

   Dan kom je voor de rechter en inderdaad lach ik dan in mijn vuistje en wrijf me in de handen. Het laat zien dat onze rechtsstaat werkt.

   Hoe gestoord jullie zijn blijkt ook wel uit de random beschuldigingen aan het adres van Sifra Soutendijk, die werkelijk nergens mee te maken heeft. Mensen die anderen totaal random gaan beschuldigen van de smerigste misdrijven horen niet in deze samenleving thuis.

   Ergens weet jij dat ook wel papi. Vandaar dat je een anoniem reagerende laffe hond bent.

   Verwijderen
 4. Aan de slingers te zien is @papi jarig vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Hoe haal je het in je achterlijke rotkop..."

  Zie je wel dat het geen enkele zin heeft om met relnichtende imbecielen in 'debat' te gaan? Lezen of zelfstandig nadenken kunnen dat soort van onbenullen al niet, laat staan dat ze even de moeite nemen om hetgeen er tussen de regels door geïnformeerd wordt op hun merites te willen inschatten? Wat ik maar wil zeggen is dus dat er door die kindervretende monsters op het pluche altijd wel misbruik gemaakt zal worden van de op dat moment heersende (al dan niet emotionele) afhankelijkheid van hen die onder hun werk verschaffende toezicht zogenaamd 'verplicht' zijn te disfunctioneren. Kruipende jodennatnek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft ook geen zin papi, maar merites hebben je schijtende kutverhaaltjes zeker niet, dat is juist. En wat je "tussen de regels" schrijft, tja.... Leer eerst eens grammaticaal kloppende zinnen schrijven, verhaspel spreekwoorden niet (zoals "in je vuistje lachen" en "in de handen wrijven" ) en misschien valt de "subtekst" dan wel op. Nu kom je alleen maar over als een analfabeet met een kwade dronk en wordt er sowieso niets achter je random lettercombinaties gezocht. Het is al lastig zat om de letterlijke betekenis van je wartaal te ontcijferen, halve zool.

   Waarom blijf je eigenlijk reageren terwijl je nog niet eens kan schrijven? Waarom verneder je jezelf telkens zo? Je kan toch ook iets leuks met je handen doen zoals andere proleten? Je bereikt verder toch niets, behalve dat je geminacht wordt en je een soort wandelend reclamebord bent voor de relevantie van Joodse belangenorganisaties, die dankzij jouw uitingen weer een jaartje extra subsidie krijgen. Dat is eigenlijk de enige "merite", waarvoor dank trouwens.

   Verwijderen
 6. Die Martijn. "Machiavelli staat voor leugen en bedrog", "De AIVD zet filters op mijn site", "De NWO-agenda...." Eigenlijk zielig om te zien aan welke plechtankertjes hij zich vastklampt om zich voor te stellen dat hij iets voorstelt in een wereld waar hij weinig van begrijpt. Als hij Machiavelli eens zou lezen, of op z'n minst zou proberen te doorgronden waar 's mans relevantie op steunt, en als hij zich eens zou verdiepen in de onderwerpen die hem kennelijk interesseren zou hij misschien nog wel eens een originele gedachte kunnen formuleren. Te veel moeite waarschijnlijk.
  Eens met Jeroen: goed dat hij door de boze buitenwereld wordt gewezen op de grenzen die er ook voor hem zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Waarom blijf je eigenlijk reageren terwijl je nog niet eens kan schrijven?"

  Omdat ik die overal uitgekakte en dus uit al hun openstaande gaatjes ruftende slachtofferisten zoals jouw jodensoort wil kunnen blijven portretteren! Zo kan de gojimgemeenschap wat meer van hun afgetroggelde (wat jij hier dus weer eens ongekend arrogant 'subsidie' durft te noemen!?) sjekkels nagenieten. Jij op de gepimpte emotionaliteit van de niet beter wetende gojim rond parasiterende natnek...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo en nu ga ik die Maud daar in Amsterdam eens even wat para-genezende technieken bijbrengen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je realiseert je dat je het tegenovergestelde bereikt van wat je beoogt? Of ben je daar werkelijk te debiel voor, papi?

   Verwijderen
  2. Nu wil ik niet veel zeggen, maar 'pompeus om pompeus te zijn' is gee reclame voor een tekst. Je geeft er constant blijk van geen gevoel voor humor of ironie te hebben, je retorische vaardigheden zijn niet-bestaand en je omslachtige gebazel doet slechts in volume aan Ollie B. Bommel denken. Enige literaire gelaagdheid is er alleen bij jou niet. Inhoudelijk nooit verrassend of interessant (het gaat uiteindelijk altijd alleen maar weer over joden), buiten jezelf door niemand gewaardeerd, zit er inderdaad wel iets heel futiels in. Als jij echter zo je leven wil verbrengen moet je dat natuurlijk vooral doen. En 'die Maud', die ziet je al aankomen.

   Verwijderen
  3. Maar jullie beiden zijn dan weer net wat psychopathisch onberekenbaarder schreef papi onder een ander topic.

   Wat mij betreft is het waar de verschillende reaguurders hier op dit blog voor staan -zowel pro als contra- in grote lijnen glashelder. Maar vanuit papi's hersenschimmenrijk beoordeelt hij Jeroen en mij als psychopathisch onberekenbaarder. Het is toch wat.
   Het enige wat papi steeds maar weer komt bevestigen is dat hij een laf, zielig, geniepig en weerzinwekkend onderkruipseltje is. Bovendien blijkt papi zo hersenloos te zijn dat hij niet in de gaten heeft dat hij zich met-de-meest-laag-bij-de-grond-bestaande-haat-die-er-is laat indoctrineren door obscure gekkenwebstekjes blijkens zijn met wezenloze linkjes doorspeende geraaskal.
   Hoezo doet papi zelfstandig nadenken!? Wat is het toch een domme lamlul.

   Verwijderen
  4. Hij (m/v) weet dat woorden iets uit kunnen drukken, maar heeft niet echt een idee hoe. Het heeft iets van iemand die een smid of een loodgieter aan het werk ziet, denkt 'ha, een beetje met vuur klooien, dat kan ik ook' en ten slotte in Beverwijk belandt.

   Verwijderen
  5. @loena

   Om Austin Osman Spare te citeren, toen Hitler vroeg of hij een portret van hem wilde maken: "If you are a superman, let me be forever animal"

   Verwijderen
  6. Wacko Wacko, we zijn jouw weirde bemoeienis met de zaak Anass nog niet vergeten, blokhoofd !

   Verwijderen
 9. 1 Er komt een contra expertise in de zaak Anass (wat, wie, hoe?)

  Dus dat houdt voorlopig de onverdeelde aandacht van 'onderzoeksjournalisten'

  2 Frides Lameris heeft Martin Vrijland gevonden (en nu?)

  Zie onderstaand:

  Frides Lameris (@frideslameris)

  juli 29, 2013 om 11:31 pm

  In Case van den Brink zijn de dingen die recentelijk ontdekt zijn nog vele malen erger dan de al gruwelijke acties van Jimmy Savile. Daarom is er maximale tegenwerking van justitie om verspreiding van informatie over deze schokkende zaken te blokkeren. Computers worden bestookt en/of lamgelegd en vandaag was er weer volop actie om de computer van Ben van den Brink met porno te infecteren zodat ze een voorwendsel hebben om hem op te pakken. Het zijn meestal politie-of rechtbank (justitie)medewerkers die dit doen. Buitenlandse journalisten komen binnenkort deze kant op om Case van den Brink te verslaan. Het zullen schokkende reportages worden.

  http://martinvrijland.com/2013/07/29/gaan-de-koningshuizen-de-dans-ontspringen-na-nieuwe-pedo-ontdekkingen/

  Nieuwe uitlaatklep voor BVDB?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nieuwe uitlaatklep voor BVDB?

   Wel lachen dat geflopte theoloog en uitkeringstrekker Frides nu Ben van den Brink bijstaat om na Arend Zeevat ook Martijn Alberda aan een forse dwangsom te helpen. Het kan bijna niet anders dat één van de twee een speciale Bilderberg afgezant is ;-)))

   Lezen jullie trouwens hier wel eens?
   Huiveringwekkend hoe stuitend dweepziek die Ben aan het worden is. Aftellen tot hij een willekeurig onschuldig iemand wat aan gaat doen.

   Verwijderen
  2. > Lezen jullie trouwens hier wel eens?

   Nu voor het eerst dus. Van den Brink is dus nog steeds volop bezig met dezelfde groteske waanzin.

   Nog erger: hij blijkt ook Wicher Wedzinga voor zijn karretje te hebben gespannen, een "ex raadsheer van het hof". Bekend van de Deventer moordzaak indertijd, waarbij hij van alles aankondigde, maar er kwam nooit iets van terecht. Enig denkvermogen heeft hij wel, denk ik, hij zal toch hopelijk wel snel doorhebben dat die BvdB niet spoort?

   Verwijderen
  3. Citaat BvdB, 20 uur geleden:
   "Nu ben ik degene die moord wil plegen [...]"

   Openlijke bedreigingen dus. Zou dat nou allemaal maar mogen volgens de voorwaarden van Facebook?

   Verwijderen
  4. Bens schrijf- en denkstijl lijkt trouwens wel wat op wat hier gepersifleerd werd, maar dan veel erger.

   Verwijderen
  5. De bedreigingen van complottertjes worden de laatste weken steeds extremer en gewelddadiger. Ook aan mijn adres. Wat Donquijotte schreef op het blog van swapichou was ook zo bizar.

   Verwijderen
  6. Wicher Wedzinga, die had toch losse handjes? En nog wat meer dingetjes, zoals bedreiging en oplichting.

   Past goed bij elkaar. Briljante combinatie zou ik zeggen.

   Verwijderen
  7. Openlijke bedreigingen dus. Zou dat nou allemaal maar mogen volgens de voorwaarden van Facebook?

   Geen idee @Ruud. Je zou zeggen van niet maar ik heb alleen ooit eens een facebook accountje aangemaakt om zo rechts en links eens wat te kunnen lezen. Voor de rest heb, doe én kan ik he-le-maal niets met dat facebook.

   @Duttycat
   Aan een ieder die zich voor het karretje van BvdB laat spannen zit wel iets los, me dunkt. Vooral de nodige steekjes...

   Verwijderen
 10. Die profieltjes van papi gaan steeds minder lang mee. Kan hij niet helemaal wegblijven? Of is het onhandig om zoiets te zeggen omdat hij dan juist terugkomt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik blijf bij mij standpunt dat het Barra is die deze antisemitsche drek plus html-ziekte zou moeten weren. En, failing that, dat niemand op deze gestoorde trol zou moeten reageren.

   Verwijderen
  2. Eerste deel van je stelling ben ik met je eens, hoewel dat Barra's eigen beslissing is. Zijn commentaar een tijdje geleden dat papi "interessante linkjes" zou hebben is natuurlijk bullshit. Snap niet echt wat hem drijft om iemand als papi te handhaven, terwijl iemand als Nieuwsbreker stukken minder misdoet en agressief geweerd wordt. Blijkbaar vindt barra het geen punt als zijn reaguurders bedreigd en gediscrimineerd worden, grijpt hij pas in als de bedreigingen op hem gericht worden. Uiteindelijk is het zijn eigen beslissing natuurlijk.

   Tweede deel ben ik niet met je eens, want het is hem helemaal niet om de dialoog te doen en bevestiging zegt hem ook niets. Net als andere dieren plast papi gewoon om zijn territorium af te bakenen. Dus daar urineer je dan weer overheen met een net iets penetrantere pislucht. Zo werkt dat in papi's dierenrijk.

   Verwijderen
 11. Ik kan mij die ouders zou goed voorstellen, als iemand een kind opvoedt dan hoop je dat het goed gaat. Als dat kind geen uitweg meer ziet dan moet er ergens een fout zijn gemaakt. Dan blijft men zoeken naar een andere oorzaak dan de opvoeding.

  Mensen leven te veel abstract. Er zijn te veel dingen die er feitelijk niets toe doen. Als kind moet je maar de juiste weg weten te vinden, en ouders zijn vaak geen enkele hulp omdat de ouders vaak net zo moeilijk er voor zitten als ieder ander.

  Er zijn veel gevaren die op de loer liggen, de jacht naar geld is er een van, maar het geloof in sprookjes is een hele grote tweede oorzaak van alle ellende. Kinderen die opgroeien in een milieu waarin de ouders op jacht zijn naar valse idealen, die kunnen er aan onderdoor gaan. Het komt voor dat kinderen beter kunnen nadenken dan hun ouders. Alle idealen van ouders kunnen waardeloos worden zodra een kind doorkrijgt dat het valse idealen zijn.

  Als een kind besluit om er uit te stappen omdat het wordt gepest, dan is er iets heel erg fout. Dan mist de veiligheid, dan mist een drang om te overleven, dan is het allemaal hopeloos geworden, dan heeft het ook geen zin meer. In al die gevallen gaan de ouders op zoek naar een andere schuldige. Het is niet zo vreemd, maar ik weet niet of het rechtvaardig is om dat te doen. Maar wat maakt dàt uit ze hebben toch al gefaald. Of links om òf rechts om!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24396/micha-op-vakantie-tot-9-augustus#comment-98790

  "Van 11 sec tot 15 sec beweegt hij 2 keer met zijn hoofd naar voren
  Van 16 sec tot 17 sec maakt hij een piramide (volg zijn ogen)"


  MindOverMatter de Ubermatteklap..
  Ben ik nou echt gebrainwashed blind of is het er gewoon echt niet? :)

  Vervolgens wrijft hij 2 keer aan zijn neus, daarna 2 keer aan zijn mond, en kijkt dan met extreem wijde ogen van rechts naar links door de zaal (hij opent opzettelijk zijn ogen nog verder).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MindOverMatter raaskalt gewoon door verderop:

   "Maar Lloyd Pye heeft veel meer te vertellen, namelijk dat de kaart van onze wereld voor geen ene klote klopt!!! Als je bijvoorbeeld op google maps kijkt, en dan bijvoorbeeld de satelietversie van de wereld, dan word je toch een partij voor de gek gehouden. Zo is Rusland in werkelijkheid ongeveer 25% kleiner dan Afrika, maar als je op de kaart kijkt past Afrika wel 3 keer in Rusland!!! Kijk deze korte video van Lloyd Pye (6 minuten) en je weet het zeker: Everything you know is wrong! Ze hebben ons alleen maar leugens gevoerd via het Lucifer schoolsysteem en via de media. Verspreidt deze video van Lloyd Pye zo veel mogelijk, iedereen kent namelijk “de wereldkaart”, deze video zal een zeer groot effect kunnen hebben op de nog onwetende massa. De reus moet wakker worden!"

   Ehm, nooit van Mercatorprojectie gehoord misschien? Is algemeen bekend (bij de meesten die hun middelbare school hebben afgemaakt) dat Afrika op 'westerse' landkaarten onderbedeeld is.

   Verwijderen
 13. Credits Disputax:

  Artikel 139f
  Met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de vierde categorie wordt gestraft:
  1°. hij die, gebruik makende van een technisch hulpmiddel waarvan de aanwezigheid niet op duidelijke wijze kenbaar is gemaakt, opzettelijk en wederrechtelijk van een persoon, aanwezig in een woning of op een andere niet voor het publiek toegankelijke plaats, een afbeelding vervaardigt;
  2°. hij die de beschikking heeft over een afbeelding welke, naar hij weet of redelijkerwijs moet vermoeden, door of ten gevolge van een onder 1° strafbaar gestelde handeling is verkregen.


  Een geldboete van de vierde categorie kan oplopen tot EUR 19.500,-.
  Valt me nog mee. Al zal Martijn het niet hebben en zal die loser dat feit natuurlijk dankbaar aangrijpen om weer tot zielige bedelacties over te gaan.
  Echter, hand op de knip, jongens en meisjes complottertjes. Want al krijgt Martijn dat geld bij elkaar houdt hij het toch lekker voor zichzelf. Gaat hij na een tijdje 'brommen' gewoon lekker van op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch heb ik de indruk dat het hier ee civiele zaak betreft. Loopt via de advocaat, niet justitie.

   Verwijderen
  2. Ik lees inderdaad nergens aanknopingspunten dat er in dit geval ook een strafrechtelijke procedure loopt. Hoe is dat in jouw geval met de akkefietjes die jij met die randdebiel hebt (gehad)?

   Maar goed, in de civielrechtelijke procedure zal naast de eis dat Martijn Alberda e.e.a. van het net zal moeten verwijderen waarschijnlijk een schadevergoeding worden geëist. Ik heb eigenlijk geen idee of ze bij de bepaling van de hoogte daarvan -de hoogte van de boete die voor een dergelijk vergrijp in een strafrechtelijke procedure geldt- als leidraad nemen. Enfin, even afwachten.

   Verwijderen
  3. Nou, dat er van mijn aangifte een mutatie werd opgenomen, maar dat er niet tot vervolging wordt overgegaan. Wat overigens nogal bizar is als je bedenkt dat in totaal vijf partijen aangifte tegen hem deden.

   Verwijderen
  4. @Jeroen
   Het probleem van justitie is de digitale bewijslast. Wat is de authenticiteit van de publicaties en bedreigingen. Daarom mag 1,2,3 Ibiza @papi op zijn knieën bidden dat zijn of haar SIM/IP/IMEI management hem niet gaat nekken. Hope-LIJK geeft je dat wat rust na al die infantiele dreigementen.

   Verwijderen
  5. @Jeroen
   In eerste instantie vond ik jouw psychische webdiagnostiek ongepast. Ik moet echter toegeven dat het geval @papi , via de juiste zoekstring mijn ongelijk bewijst. Vergeet echter niet de gele kanarie, als je begrijpt wat ik bedoel. Het zijn per slot van rekening mensen die bepaalde vrijheden niet weten te gebruiken.

   Verwijderen
  6. @geen

   Rust? M'n zoontje en ik zitten inmiddels in een vluchtelingenkamp!

   Verwijderen
  7. Toch wonderlijk dat zo'n idioot eigenlijk zijn goddelijke gang kan gaan en je zelf een civielrechtelijke tegen hem moet opstarten -die je linea recta forse advocaatskosten opleveren- die je dus never-nooit-niet meer op die mislukte randdebiel zal kunnen verhalen. Althans die gok zou ik niet nemen.

   Verwijderen
  8. @vluchtelingenkamp

   LOL

   Verwijderen
  9. @Jeroen
   Mooi man, en leer jouw zoon de techniek het vissen! Probeerde ik ooit ook bij mijn mooie dochters. Ze waarderen het nog steeds! Veel plezier man!

   Verwijderen
  10. Wel een vluchtelingenkamp met full-featured Wi-Fi zo te zien. Hoe anders kunnen posten?

   Leuk te zien dat kamperen (met een tent dus, niet een kerreven of mobielhoom!) nu dermate impopulair is dat zelfs in deze zwartezaterdagtijden er nog zat emplacements vrij zijn! Verbaast me niet echt, eigenlijk.

   Verwijderen
 14. Goed stuk van Ewout Klei. Helemaal mee eens.

  Weliswaar veel ruimer toepasselijk, maar ook typerend voor de manier van 'discussiëren' in de complotterwereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Compleet mee eens op een puntje na. Als Teeuwen zegt dat hij zichzelf censureert liegt hij natuurlijk, kijkend naar zijn werk. Die uitspraak gebruikte hij instrumenteel om de anti islam hetze weer aan te jagen. Misselijkmakend.

   Verwijderen
  2. Waarom misselijkmakend ?

   Dacht juist verhelderend :D ... http://loorschrijft.blogspot.nl/2013/07/verkreupeling-door-constante-vrees.html

   Verwijderen
  3. Misselijkmakend om een soort slachtofferschap te fingeren om je punt te moeten maken bedoel ik. Beetje meedrijven op opgeklopte morele verontwaardiging zeg maar. Als ik de Islam een kutgeloof zou vinden zou ik dat gewoon zeggen

   Verwijderen
  4. Loena Tik schreef:
   "Ik heb eigenlijk geen idee of ze bij de bepaling van de hoogte daarvan -de hoogte van de boete die voor een dergelijk vergrijp in een strafrechtelijke procedure geldt- als leidraad nemen."

   Nee, doen ze niet. Schadevergoeding en boetes en dwangsommen zijn drie totaal verschillende dingen. Meer info bij iusmentis.com.

   In Nederland (anders dan in Amerika) moet te vergoeden schade concreet aantoonbaar zijn, bonnetjes overleggen e.d. Immateriële schade bestaat, maar moet ook aantoonbaar zijn, en de bedragen zijn bescheiden.

   Dus deze zaak schat ik in als: portretrecht, mevrouw heeft een belang (privacy) dat zwaarder weegt dan MV's belang (namelijk niet of nauwelijks serieus te nemen). Dus vonnis: verwijderen en verwijderd houden, aanschrijven zoekmachines, op straffe van dwangsommen.

   Verwijderen
  5. Helemaal niet moeilijk toch, ik kan zo rechter worden, ha ha ha!

   Verwijderen
  6. Stuk van Hafiz *) Bouazza staat ook, of stond oorspronkelijk, hier hier in de NRC.

   *) Ik ben van mening, om mij moverende redenen, dat dat de juiste schrijfwijze van zijn voornaam is, maar hij schrijft die zelf als Hafid, dus dan is dat zo. Ik heb wel respect voor mensen hun naam, en ook voor hun mythes, mits ze die niet aan mij opdringen.

   Verwijderen
  7. De rijdende rechter vervolgens de rare rechter, het zou zomaar kunnen @Ruud.

   Verwijderen
 15. Als je al dat kakelende tuig van die swappende hoer niet heel rap van je draadjes weg haalt Barracuda, dan geef ik mijzelf uit plaatsvervangende schaamte vandaag nog een spermaban! Met als uiterste consequentie dat mijn hier bij elkaar verzamelde content vanzelfsprekend meteen weer naar vruchtbaardere oorden zal verkassen! Dat loopt hier als krolse katers de boel onder aanvoering van een ongestelde natnek maar te intimideren dan wel 'bedreigen' (*proest*), en jij als moderator doet na herhaalde klachten van de wat meer gedeconditioneerden hieromtrent helemaal niets niènté nádà?! Ik heb al bij een aantal schietgrage cowboys van de gewapende monopolie aangifte gedaan, maar blijkbaar vang ik ook bij hen vooralsnog zo bot als een geknevelde Andries. Misschien dat het MDI met een goed uitgedokterde toneelstuk nog wel aan het werk te zetten is. Schandalig gewoon. Nogmaals je bent gewaarschuwd omtrent mijn spermaban. Denk erom...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nooit voor jouw snitchende üntersoort. Nageboorte der verraderlijke kampcommandanten gespuis...

   Verwijderen
  2. Hilarisch hoe je moeite doet voor een umlaut terwijl je het het onjuist spelt. Mongool.

   Verwijderen
 16. "Mongool."

  Heb je ZE als crypto 's voor mijn primair desinfecterende maatregelen zoals jezelf al met je kak aan je schoen doet om je heen zien wegsluipen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superieur inkijkje weer in jouw 'zelfnadenkend vermogen' papigaai. Dat is dus geheel afwezig. Je bent domweg een hersenloze nablater. Vandaar papigaai (ik moet het je wel uitleggen omdat het je allemaal ver boven je theewater gaat).
   En er is werkelijk geen hond op de hele planeet te vinden die zit te wachten op jouw ziekelijke haat uitingen.
   Hoe voelt dat nou om zo eenzaam, verstoten en totaal overbodig te zijn?

   Verwijderen
  2. Je verwart zelfbevlekking met desinfecteren, papi. Maar dat je alle Joden graag onder de douche wil zetten is glashelder.

   Verwijderen
 17. "Je verwart zelfbevlekking met desinfecteren, ⋆★☆ADAMAS☆★⋆."

  Het is al jaren aan de gang. Beste lezer, u betaalt dit en het kost heel erg veel. Qua kosten: meerdere miljoenen. De maatschappelijke schade is vele malen groter. Als u de volgende keer een minister hoort praten over het belang van staatsveiligheid… dat geld gaat op aan lelijke loosers die in kleedkamers van sporthallen stiekem de dames in de douche filmen en vergelijkbare zaken. Dit niveau. Niemand wordt daar hitsiger van. Zij zijn er net zoals jullie hier allemaal erg trots op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Blijf eens met je grafklauwen van de teksten van Molovich, papi.

   Verwijderen
  3. Tis wel een beetje sneu voor je @papigaai.
   Ontwikkel je ook nog eens een Maud fetisj en koester je hoop -Maud is er tenslotte krankzinnig genoeg voor- ooit sex met haar te gaan hebben (je ontmaagding!) blijkt ze zo preuts als de vrouw van Jacopo Rusticucci in het kwadraat.
   Het zit je in dit leven ook niet echt mee hé.

   Verwijderen
  4. Die adamas met oorbellen, denk je dat Maud daar opgewonden van raakt @papi?

   Verwijderen
  5. Mauds wederwaardigheden - althans zoals zij ze opschrijft - doen op z'n zachtst gezegd ernstige paranoia vermoeden. Ik kan met de beste wil van de wereld niet bedenken waarom half machthebbend Nederland dag in dag uit bezig is haar te vervolgen - afgezien natuurlijk van het feit (op z'n Kats) dat ze de Koninklijke entourage kinderen heeft zien misbruiken. Verder komt ze alleen slachtofferig en niet kwaadaardig over, en dat is al heel wat. Wellicht veranderd dat als onze halve gare zich aan haar deur aandient.

   Verwijderen