woensdag 3 juli 2013

Mazelen

Een beetje complotterd heeft overal verstand van. Tegenwoordig ook al van mazelen. Dat komt omdat complotters op vage sites die ze frequenteren regelmatig iets lezen over hoe overheden dan wel loslopende horrorvirologen hun burgers langzaam vergiftigen, bij voorkeur met vaccins tegen enge ziektes. Met extra veel 'kwik' erin. Zapruder: 'Mazelen vaccins werken niet. De enige manier om immuniteit tegen mazelen op te bouwen, is door de mazelen te krijgen. En dat is helemaal niet erg'

Nee, helemaal niet erg. Vijf kinderen die besmet zijn met mazelen, liggen inmiddels met ernstige complicaties in het ziekenhuis. Twee kinderen zouden hersenvliesontsteking hebben en twee andere kinderen een longontsteking. Als je de alternatieve media moet geloven allemaal propaganda van het RIVM. Martin Vrijland: 'Het is toch niet verifieerbaar'.

Die kul die hij leest over de Anunnaki al helemaal niet, maar dan gelden merkwaardig genoeg heel andere criteria. Trouwens, volgens meldingen van de staatspropaganda zou het gaan om gevallen in het Land van Heusden en Altena in Brabant, dus als Vrijland nu eens ging filmen bij Ziekenhuis Werkendam? Vrijland cs gingen een dezer dagen namelijk wat slap staan filmen bij het RIVM in de hoop dat Josef Mengele himself, de gifmenger van Halabja en een handvol grafzombies naar buiten zouden komen. De enige die naar buiten kwam was een man op een brommerd.

Vrijland: 'Op dit moment worden alle registers opengetrokken om het vaccineren weer populair te maken. Je neemt een minderheidsgroep die vrij eenvoudig in de belachelijke hoek te plaatsen is. Je versterkt het beeld wat er heerst van deze groep door een foto te plaatsen van streng gereformeerden met hoedjes en een suf imago en bingo!' 

Barracuda heeft ook nog even bij de RIVM gekeken en constateert niets van propaganda. Een enkel berichtje gaat over extra vaccinatie mazelen voor risicogroepen. Dat komt omdat in Nederland het aantal patiënten met mazelen en het aantal sterfgevallen spectaculair gedaald is. RIVM stelt zelfs dat de verplichting van inenting onder risicogroepen zinloos is. Dus hoezo propaganda?

Barracuda wil overigens met alle plezier een soepje brouwen met wat enkelstrengs RNA-virussen erin, zodat Martin zijn trip met ons kan delen. Alleen grote kans dat hij als kind al is ingeënt.

56 opmerkingen:

 1. Wat is het toch banaal, puberaal en vooral recalcitrant gedrag. Ze weten echt niet waar ze het over hebben lezen de bronnen niet eens van de sites die ze aanhalen, als je dan één zo'n bron (nota bene een gerespecteerd medisch journaal) aanhaalt met meerdere publicaties die juist het tegendeel aantonen dan negeren ze dat totaal. Er valt dus niets mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee vadsige mannetjes - Kat en Vrijland uiteraard - lopen op een schoolplein tussen de kinderen te filmen. Ongeveinsde verbazing als blijkt dat niet iedereen dat kan waarderen. "De mensen zijn duidelijk bang voor het negatieve imago dat ze aangepraat wordt". Cameraman Micha valt interviewer Vrijland in de rede tijdens het gesprek met de directeur.... Als ik iets bij de MSM was zou ik me weinig zorgen maken over het nieuwe-media-offensief dat de heren gaan uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel mooi, ze hebben elkaar blijkbaar gevonden.. En wat een ongelooflijk slechte "reportage". Het gaat een beetje richting de stijl van POWNEWS. Dit gaan we nu dus vaker zien.

   Ik vond Pownews na 1, 2 seizoenen (toen was het nog vernieuwend, spraakmakend, er zitten ook beauties van reportages in) al vervelend worden.

   Verwijderen
  2. Het had inderdaad iets homo-erotisch ik vraag me dan ook af of ze op de terugweg nog eventjes een parkeerplaats zijn opgereden. Gewoon omdat dat kan.

   Verwijderen
  3. Pownews zat in ieder geval productietechnisch goed in elkaar, en had doorgaans wel een journalistieke insteek. Hier gaan twee amateurs zonder plan, behalve dan 'gewoon met de camera er op af', onaangekondigd en nauwelijks voorbereid proberen bijval te verwerven. Ik heb niet veel op met bevindelijke christenen die profylaxe onbijbels vinden, maar ik hoop oprecht dat ze het lopende dispuut niet door deze nitwits laten vervuilen.
   We gaan dit inderdaad vast vaker zien. Als ik wil lachen geef ik echter toch de voorkeur aan Laurel & Hardy. Grappiger, beter, en de verbijsterende domheid is gewoon gespeeld.

   Verwijderen
  4. Nou ja, Martijn had tenminste zijn haar gewassen en schone kleren aan. Hij mist wat interview-technieken, en kan de steady-shot button op zijn handy-cam niet vinden, maar dat is hem vergeven wanneer ik de presentatie van Micha Kat er naast zet.

   Micha profileert weer met sturende 'vragen', vervalt weer in aanzetten tot demagogische monologen, en kleedt zich weer eens als een zwerver. Om over zijn lichaamshouding maar te zwijgen - hangend tegen een kast als een invalide dronkaard.

   Valt me nog mee dat Micha Kat geen blikje bier in zijn achterzak had toen hij zo onbeschoft filmend over het schoolplein hobbelde.

   Voor de rest vond ik het een marginaal werkstukje van een paar middelbare scholieren iov de maatschappijleer juf oid.

   En dat meent zich in journalistiek nederland als professionals te kunnen vestigen. LoL.

   Verwijderen
  5. Twee zelfingenomen volslagen idioten en mislukkelingen waarvan de één zich werkelijk heel diep zou moeten schamen voor zijn achterban als hij daadwerkelijk ooit nog een serieus genomen en gerespecteerde 'echte' journalist zou willen zijn die weer in genade wordt toegelaten tot de NvJ (wat zijn diepste verlangen is) en de ander waarvan de inhoud van zijn bovenkamer tot pulp is gesnoven en maar blijft aasgieren op het 'grote geld' en de snelle jongen wil uithangen (wat zijn diepste verlangen is).

   In het geheel niet bezienswaardig dus.

   Last exit for the Lost => => =>

   Verwijderen
  6. Ja, ik snap de ambitie ook niet. Ik bedoel als je de 'wereld' wel even wil laten zien dat de 'alternatieve media' niet alleen bestaansrecht heeft, maar ook een factor van belang is, dan zorg je er toch voor dat je werk er onberispelijk uitziet.

   Dan bereid je de interviews voor, spreekt de shots door, zorg je voor een professionele presentatie, en besteed je aandacht aan je editing. En bovenal zorg je ervoor dat je beoogde onderwerp en stelling zonder twijfel voor het voetlicht wordt gebracht.

   En dan voorkom je dus dat je aperig langs elkaar heen pratend met een schooldirecteur staat te filosoferen.

   Verwijderen
  7. De gereformeerden, althans een deel van hen, baseert zich in ieder geval nog op een concrete tekst. Persoonlijk hecht ik geen waarde aan wat Marcus Jezus in de mond legt; ik doe niet aan religie. De representanten van de nieuwe media hoeden het bij een beetje geblaat over het RIVM en de depopulatiestrategieën van de NWO. Geen van beiden serieus nemen zou ik zeggen.

   Verwijderen
  8. Persoonlijk heb ik ook niets met de 'gezindte' van deze groep, maar ze hebben hun argumenten tenminste op een rijtje, en dat is hun goed recht. Al blijft voor mij de vraag of de ouders het recht hebben hun 'gezindte' aan hun kinderen op te leggen.

   Het kirren van Micha Kat over potjes pindakaas is alleen daarom al stuitend dom. Alsof op de verpakkingen van voedingsmiddelen wel transparant aangeduid wordt wat de stoffen zijn die gebruikt worden.

   Ik bedoel, als Micha Kat in zijn favoriete fast food restaurant een aardbeien milkshake besteld dan leest hij:

   Ingredients: milkfat and nonfat milk, sugar, sweet whey, high-fructose corn syrup, guar gum, monoglycerides and diglycerides, cellulose gum, sodium phosphate, carrageenan, citric acid, E129 and artificial strawberry flavour

   Redelijk duidelijk, maar als je bekijkt wat 'artificial strawberry flavours' inhoudt wordt het een stuk dramatischer:

   amyl acetate, amyl butyrate, amyl valerate, anethol, anisyl formate, benzyl acetate, benzyl isobutyrate, butyric acid, cinnamyl isobutyrate, cinnamyl valerate, cognac essential oil, diacetyl, dipropyl ketone, ethyl butyrate, ethyl cinnamate, ethyl heptanoate, ethyl heptylate, ethyl lactate, ethyl methylphenylglycidate, ethyl nitrate, ethyl propionate, ethyl valerate, heliotropin, hydroxyphrenyl- 2-butanone (10% solution in alcohol), ionone, isobutyl anthranilate, isobutyl butyrate, lemon essential oil, maltol, 4-methylacetophenone, methyl anthranilate, methyl benzoate, methyl cinnamate, methyl heptine carbonate, methyl naphthyl ketone, methyl salicylate, mint essential oil, neroli essential oil, nerolin, neryl isobutyrate, orris butter, phenethyl alcohol, rose, rum ether, undecalactone, vanillin and solvent

   Zonder enige kennis punniken met onbekende toevoegingen of agents in vaccins en brabbelen over 'wakker worden' is dan niet alleen oliedom, maar ook heel naief. Want met de stofjes in dat onschuldige aardbeien-drankje kan een beetje (bio-)chemicus heel effectief een onvruchtbare zombie-bevolking knutselen.

   Verwijderen
  9. @Ziva
   Inderdaad is de vrijheid van de ouders een lastig punt. Ik vind dat de grenzen van die vrijheid ver weg liggen, maar het belang van de kinderen is natuurlijk erg groot. Zelf vinden de bevindelijken het alleszins redelijk dat ze pas verantwoording afleggen als ze te zijner tijd voor Gods Troon staan. De kinderen waarbij het eventueel is misgelopen hebben daar alleen niet zo veel meer aan.
   De wereld van de biochemie is voor mij nagenoeg terra incognita. Dat met dat aardbeiendrankje, is dat werkelijk zo eenvoudig?

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. @Gertjan,

   Nou eenvoudig is het niet helemaal. Het merendeel van de gebruikte stoffen zijn goedkope chemicaliën die rechtstreeks uit de parfum industrie komen. Al zitten er wel een paar tussen die vervelende effecten op het centraal zenuwstelsel kunnen hebben; als in je tot een 'zombie' maken (CNS Depression).

   Maar het is een chemisch spelletje met het manipuleren van chemical structures, hoeveelheden, en combinatie's die weer een ander wenselijk stofje produceren.

   Simpel gezegd kan je met dit setje chemicals alle milkshake smaken fabriceren: sinasappel, ananas, banaan, amandel, you name it.

   Een beetje aan de knopjes draaien en je hebt een bananen milkshake, of de smaak van een marlboro sigaret (dezelfde chemicaliën worden gebruikt om sigaretten smaak te geven), of een agent die zich wat onaangenaam met je serotonine of dopamine levels gaat bemoeien.

   Anyway, genoeg mogelijkheden om via voeding ongezien met mensen te knoeien. Meer dan met vaccins. Al blijft het natuurlijk aangenaam om de 'useless eaters' rechtstreeks via de bloedbaan het toekomstloze pad op te duwen. Eenvoudiger dan via chemtrails, HD-televisie's, GSM-masten, kraanwater, of milkshakes.

   Verwijderen
  12. @Ziva
   Erg grappig wat je schrijft. Maar in werkelijkheid is de voedingsindustrie aan dermate veel procedures onderhevig, dat het koken van een ei thuis onmogelijk zou zijn.Elk bestanddeel ligt vast , al dan niet in patenten. Toxische werkingen achteraf , denk aan melkpoeder, makkelijk traceerbaar. Lijkt me ook knap moeilijk om een producent van bijv. doseerunits zo gek te krijgen om het toevoegen van een paar ppm Ullespul mogelijk te maken. Die heeft ook geen zin om zijn leven te geven aan een voetbalstadion.

   Verwijderen
  13. @geen

   LoL. ja natuurlijk is dat zo. Maar als NWO maken we de regeltjes zelf, je weet wel...

   Toch is het niet altijd even eenvoudig. Op papier worden waarden, tolerantie's of aanwezige stoffen keurig vastgelegd, en in de praktijk getoetst door (verplichte) testen.

   Echter die testen voldoen niet altijd. Ze testen immers bijv de aanwezigheid van bepaalde verboden stoffen. Verboden stoffen die in een lijstje staan. Staat een stof niet in het lijstje wordt er niet op getest, en bestaat de kans dus dat het door de controles glipt.

   Dat probleem bestaat bijv bij bloed verkregen via bloedbanken. Dat wordt streng getest op de aanwezigheid van een x-tal stoffen, virussen, etc. Maar niet oneindig. Een junk uit een ver-weg-land die een exotische verslaving heeft, en voor zijn shotje zijn bloed laat tappen bij een commerciele bloedbank kan op die manier een akelige besmetting toevoegen die dus niet wordt gedetecteerd.

   In een wat smakelijker omgeving wordt met name zo in de vleesindustrie behoorlijk ge-R&D-ed om maskers aan te brengen die de gebruikelijke DNA-test fopt.

   Dus ja, de voedselindustrie wordt zwaar gecontroleerd, maar is zeker niet vrij van scammers.

   Verwijderen
  14. @Ziva
   Loop al meer dan 30 jaar mee in de procesindustrie. Van booreilanden tot pasteitjesfabrieken en nog boeiender. Het integraal toepassen van depopulatietechniek zou mij echt niet ontgaan zijn, evenals de honderden miljoenen overige uitoefenaars van een vak. Die googleglasshole en I-Cap mockup laten overigens mooi zien hoe technofoben en evil marketeers bereid zijn om de lolbroek uit hangen.

   Verwijderen
  15. @geen

   Nee, in het integraal toepassen van depopulatietechnieken geloof ik ook niet. Te ingewikkeld, en niet te managen.

   Verwijderen
 3. Ben er nu vrijwel van overtuigd dat moderator plus aanhang dusdanig ongeneeslijk zijn afgericht, dat hun ontwakingsproces zo meteen absoluut dodelijk zal blijken uit te pakken... SOURCE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zouden we zijn zonder jouw heldere bespiegelingen .....

   Relax https://play.spotify.com/user/glamcult/playlist/74dJmGwf7OYyfon1CX3oLd

   Verwijderen
  2. Hoeveel jaar ben jij dit blog nu al aan het onderfluimen met hetzelfde riedeltje stuitende onzin @papi? En het dan maar niet doorkrijgen dat je hier op een totaal kansloze missie was?
   Maar goed, je bent er dan nu pas van overtuigd dat 'we' ongeneeslijk zijn afgericht.

   Ik zou zeggen, so long en tot nooit weerziens. Jouw 'bijdragen' zijn tenslotte zinloos geweest. En dat zal zo blijven ook.

   Verwijderen
  3. @Flappen Tap
   Voor het zover is met dat dodelijk ontwaken zou ik nog zo graag willen weten wat er misdadig is aan de maanlanding (uit vorig topic). Destijds werd ik als klein kind uit bed gehaald om het te kunnen zien. Ik ben gewoon getuige van een misdrijf geweest.

   Verwijderen
 4. Voor de pharmaceutische industrie geldt wel degelijk de strategie: "Market the disease to sell the cure". En omdat openlijke marketing/reclame (deels) aan banden is gelegd voor een groot deel van de pharmaceutische producten zijn de marketers van deze bedrijven erg bedreven geworden in meer onzichtbare technieken zoals lobby, en/of propaganda.

  Daarnaast hebben ook overheden belangen en doelstellingen mbt preventieve gezondheidszorg en het vergroten van bijv 'gezondheidswinst'. En daar horen vaccinatie-programma's bij. Zie hier bijv een PPT outline van de Vlaamse overheid.

  Soms vinden die twee elkaar zoals bijv tijdens de HPV-campagne in NL. Dat verdient zeker niet altijd de schoonheidsprijs voor transparantie. Ik bedoel successen van een programma breed (laten) uitmeten in de redactiekolommen van landelijke (onafhankelijke) media om meer mensen te bewegen zich te laten inenten is onwenselijke 'staatspropaganda'. Zeker wanneer niet duidelijk is wie de boodschapper van het artikel is.

  Over die 'marketing' van beide partijen mag best meer openheid komen wat mij betreft.

  Het staat echter een heel eind weg van de aantijgingen van de conspiracy-scene die aan de hand van uit de context gerukte UN-documenten, uitspraken van Bill Gates, scenario-theories, of een mysterieus monument in Georgia beweren dat er een kwade macht de vaccins volstopt met 'bad agents'. Al is het helaas zo dat bij sommige vaccinatie-programma's in het verleden wel degelijk toevoegingen zijn gebruikt die een andere 'geheime' agenda dienden dan die je vanuit de openbare formele doelstellingen mocht verwachten.

  Maar ook dit heeft niets met de mazelen-uitbraak in de NL Biblebelt te maken. Ook al proberen Vrijland/Alberda en Micha Kat dat uit alle macht binnen hun eigen complotstraatje te rommelen.

  Ten eerste is de bescherming van een mazelen-vaccinatie niet slechts individueel, maar ook sociaal. Des te meer mensen rondom een persoon die ingeënt zijn, des te minder kans maakt dat persoon om besmet te raken. De kleine groep 'refo's' - 250,000 groot - levert dus geen nationaal gevaar op. Je kan ook mooi zien op dat kaartje van de NRC uit de link van Barracuda hoe die biblebelt zit ingekapseld. Hence 'verplichte vaccinatie heeft geen zin".

  Ten tweede gaat het niet om het individu dat zich niet wenst te laten inenten, maar om die personen die de preventie wel willen, maar ongewild hun jonge kinderen blootgesteld zien aan risico's opgelegd door anderen. Ouders met hele jonge baby's - baby's zijn een aantal maanden zeer kwetsbaar vóór de inentings-leeftijd is bereikt - maken zich dus terecht zorgen als ze in die biblebelt wonen, en lobby-en begrijpelijk voor verplichte vaccinatie. het risico voor besmetting wordt in hun ogen door een ander bepaald om redenen die zij niet delen, en die enigszins in conflict zijn met een seculiere staat.

  Maar dat ontgaat het duo Vrijland en Kat volkomen, want die zijn er slechts op uit hun eigen verknipte werkelijkheid op te dringen aan anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als Laurel&Hardy wannabees nu maar geen mazelen krijgen, dat zou een journalistieke ramp zijn.
  @Ziva
  Napoleon deed het met Arseen las ik ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The marvel of all history is the patience with which men and women submit to burdens unnecessarily laid upon them by their governments.
  George Washington

  The government, which was designed for the people, has got into the hands of the bosses and their employers, the special interests. An invisible empire has been set up above the forms of democracy.
  Woodrow Wilson

  U allen vergeet het simpele adagium welke stelt dat, zowel de Nederlandse als Europese "overheid" als front nietszeggende en volstrekt onwetende politici kent.
  Het heet tegenwoordig niet voor niets de BV Nederland. In dat kader en zeker t.a.v. big pharma geldt de stelling create your own demand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Create your own demand" is zo'n beetje de universele vuistregel voor alles. Zonder je aan die stelregel te conformeren ga je dood.

   Dus leuk die quotes, maar het wordt wat magertjes door je brein verwerkt.

   Verwijderen
  2. Is die BV-aanduiding opgenomen in het Statuut van het Koninkrijk, of zou het gewoon een aardige trouvaille van deze of gene commentator zijn?

   Verwijderen
 7. U allen vergeet het simpele adagium welke stelt dat, zowel de Nederlandse als Europese "overheid" als front nietszeggende en volstrekt onwetende politici kent.

  Je zal toch zelf moeten toegeven @googelieke, dat je raaskalt en hier een volstrekt onbegrijpelijke zin neer schuimbekt? Verwijzen naar een adagium wat er niet is of in ieder geval niet eens in de buurt van een adagium komt!?
  Heb je weer wat surftijd van je behandelend therapeut gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mischien wat vreemd, maar DIT vrouwtjesmens doet mij wel wat denken aan die stalker dat mij hier al jaar en dag via niets voorstellende dikdoenerij in haar mooszaad valletje probeert te lokken. Echter in tegenstelling tot mijn stalkster alhier zou ik dat lekker gebekte Meesje volgens mij best wel eens dik dan wel gelukkig en met tollende oogjes kunnen vaccineren hoor. 'Vrouwen'...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach wat schattig, ik moest ook aan jou denken toen ik dit artikel las gisteren.

   Lijkt me wel wat om operatief wat wissels bij je aan te brengen. Is je lichaam net zo suf als je hoofdje, dan zetten we het hoofd op een gezonder lichaam, en kan je weer aan het werk. Straten maken of zo.

   Is je lichaam nog gezond en sterk, zetten we er een ander hoofdje op, en kan je ook weer aan het werk. Viskratten aan wal dragen oid..

   Win/win..

   Maar ik stel wel voor om nog een paar jaartjes te wachten tot de procedure iets goedkoper wordt, want een investering van $ 8.5 miljoen verdienen we met jou natuurlijk nooit meer terug.

   Wat denk je? Doen toch?!

   Verwijderen
  2. @Ziva
   De rudimentaire aansluiting op staartbotjes van @papihoofden , is helaas nog steeds niet bewezen. Jouw informatiebron grijpt anno 2013 ietwat te hondjes en te makkelijk naar een hoax uit de russische technologische kruikentijd.

   Verwijderen
  3. @geen

   Los van de mechanische problemen om de touwtjes weer juist op elkaar aan te sluiten, kan je je ongetwijfeld ook wel een voorstelling maken van het psychologische drama dat zich ontpopt wanneer je wakker wordt en je hoofd zit op een ander lichaam. De conflicten die zich gaan openbaren tussen brein en motorische functie's, interpretatie;s, brein/body communicatie, functioneren viscerale zenuwstelsel, etc, etc. De revalidatie van een dergelijke patient gaat heel lang duren.

   Maar wat mij betreft kunnen we dat best met @papi testen. Ik bedoel die zit toch de hele dag onzinnige dingen te bookmarken.

   Verwijderen
 9. "Als je ondanks zo’n brief die je sommeert te stoppen toch doorgaat, ben je een psychopate, zeker als je ook nog juriste bent zoals Mees."
  ... schrijft ene Micha Kat, die zelf standaard verwijderingsbrieven negeert, en zelfs rechterlijk bevelen waar dwangsommen aan hangen tot in de tonnen.

  Wat een zelfinzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat noemen ze "Het feest der herkenning", @Ruud.

   Verwijderen
  2. We willen Micha toch zeker niet aan dezelfde maatstaven onderwerpen als de rest van de mensheid? Het idee.

   Verwijderen
  3. @Ruud
   Dat is één ding. Maar waarom kiest Kat in hemelsnaam ook nog eens partij voor een elitaire graaier (het standaard label dat Kat aan een bankier hangt en lid van een -in Kat's ogen- verwerpelijk geprivilegieerd machtsblok) die vrouw en kinderen belazert met een buitenechtelijke affaire i.p.v. die van de overduidelijke underdog?

   Heeft Kat soms ooit een blauwtje gelopen bij Heleen?

   Verwijderen
  4. LoL, yes, Micha parachuteert weer op een fraaie wijze zijn eigen idioterie.

   Past mooi bij deze opmerking van Micha Kat in de reactiepanelen van Villamedia.nl: [reactie 10 en 14)

   Wat is het De Pers-beleid inzake het recruteren van criminelen? Voorwaar een interessant onderwerp, ook voor deze website! Zeker in deze tijd, waarin de journalisten en masse de straat op worden geschopt, mag het opmerkelijk heten dat De Pers de deuren openstelt voor een strafrechterlijk veroordeelde pseudo-journaliste. Hoe zit dat, JJ?

   Helemaal ontdaan was onze 'onderzoeksjournalist', maar tekende daarmee zijn eigen dodemansbriefje: Micha Kat mag en kan op basis van zijn eigen normen en waarden nooit meer voor een respectabel medium schrijven.

   Want alleen al bij Villamedia via Google vind je voldoende argumenten om Micha Kat onder de door hem gestelde paraplu van 'crimineel' te hangen.

   Maar dat is natuurlijk niet de crux van Micha's typeringen. Er ligt weer eens een 'conflict' onder. That is, Mees heeft Micha ergens afgewezen, miskent, of voor de voeten gelopen. Dat is namelijk altijd en uitsluitend de reden waarom Micha Kat fulmineert.

   Dat wordt ook prachtig geïllustreerd in dit draadje op datzelfde Villamedia.nl waar Micha Kat weer eens tegen de Pers en Ben Rogmans tekeer gaat. Wat blijkt Rogmans cq de Pers heeft het in zijn bolle hoofd gehaald Micha af te wijzen: oh hell and fury...

   Het is allemaal even simpel als triest. En kansloos, want let wel, deze onzin komt uit 2009, en het is er de laatste jaren - crimineel gezien - niet beter op geworden met de mentale staat van Micha Kat.   Verwijderen
  5. Heerlijk leesvoer, thnx ;-)
   De enige verzachtende omstandigheid voor Kat is dat er echt geen enkel misverstand over kan bestaan dat hij geestesziek is.
   Je ziet het ook op klol. Het ene 'artikel' met hel en verdoemenis voor de hele mensheid is amper geplaatst of het volgende met een euforisch 'Kat wint voor heel Nederland op alle fronten' ziet het daglicht alweer.
   Jantje huilt. Jantje lacht. En dat in een onnavolgbaar tempo aan stemmingswisselingen. De chaos in Micha's bovenkamer is compleet. Nu nog een flesje witte wijn erin gieten en we kunnen weer genieten van een schuimbekkende 'urgent call'...

   Verwijderen
 10. Reacties
  1. Altijd hetzelfde gesodemieter met oudere getrouwde mannen....

   Verwijderen
  2. Haha, dacht ik vroeger ook.

   Tot ik enkele jaren geleden op een verjaardag van mn toenmalige, getrouwde, stoeipoes zat en de helft van de getrouwde vrouwen hoorde over hun nevenactiviteiten.

   Verwijderen
  3. Toch verwonderlijk; ik ben verre van kapitaalkrachtig, maar $5000 bail zou ik zo neer kunnen leggen.

   Verwijderen
 11. http://www.beurs.com/2013/07/04/nigel-farage-weer-in-goede-doen/26330

  Over mondsnoerende logica gesproken. Benieuwd wat de simpeltons hier aanwezig tegen zulks hebben in te brengen. Het zal wel weer neerkomen op de uiterlijke kenmerken waarom iemands boodschap niet ter zak4e doet. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Niccolo

   Over mondsnoerende logica gesproken

   Nope, dat heet 'populisme'

   Het slaat op een politieke stijl, eerder dan op een ideologie als een discours dat het volk centraal stelt. Als communicatiestijl is het populisme door eender welke ideologie te gebruiken. Ze gaat uit van de onderdrukking van de bevolking door een elite en streeft naar een samenleving waar het volk de staat beheert. Hierbij refereert ze aan de economische en sociale status van de "gewone man"

   Kijk, als referentie, eens op de site van de UKIP; een verzamelbak van de populaire thema's onder het Britse volk.

   Nigel Farage is een begnadigd spreker, maar de context van zijn woorden, en het gebruik van metaforen, niet uniek. Sterker, die metaforen zijn juist alarmerend. Ze verschillen namelijk in essentie niet met de "Bierstube" speeches van Hitler (om de Godwin maar te plaatsen).

   Maar dichter bij vandaag, is zijn slotzin in het door jou geplaatste video-linkje: "If it comes to turkeys, I'll be the first to vote for Christmas", in zijn geheel niet anders dan een Egyptische Morsi die stelt te willen sterven voor zijn gelijk.

   Kortom het is de psychology van een dictator, en ook al legt Nigel Farage op een briljante manier de vinger doorlopend op de zere plek, het betekent niet dat hij gelijk heeft, of dat zijn intentie's zuiver zijn.

   Er is ook geen rationele verdediging mogelijk tegen dit type van cirkelredenering; "If it looks like a duck, it acts like a duck, it must be a duck".

   Nou, als we dat statement als uitgangspunt hadden genomen in de sociale ontwikkeling van de maatschappij, dan hadden we pas echt problemen gehad, en waren we waarschijnlijk als beschaving lang geleden al ten onder gegaan. Die context is namelijk de basis van genocide.

   Dus, wat denk jij?

   Verwijderen
  2. Da's niet populisme, maar simplisme.

   Sommige hebben blijkbaar moeite zich in iets of iemand te verdiepen.

   Ben bijv. geen zwartkijker, maar ook hier in NL. zijn er grenzen aan de tolerantie. De armoede is steeds groter aan het worden. Voedselbanken moeten hun "regels" al scherper uitvoeren.

   Wel een voedingsbodem voor populisme, zeker ...

   Verwijderen
 12. Dit artikel vat de zaken goed samen:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3470141/2013/07/04/Mazelen-is-absoluut-geen-onschuldige-kinderziekte.dhtml

  En deze commenter slaat de spijker op de kop:

  Thomas Hobbes
  Het wordt ongetwijfeld een herhaling van zetten. Maar toch goed om het even rustig en duidelijk uiteengezet te zien. Het enige antwoord van de antivaccinatiebeweging zijn samenzweringstheorieën.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Interessanter dan het gedoe rond Mees vind ik de manier waarop Kat reageert op het nieuws dat uitgerekend op de school in Barneveld waar hij samen met Martijn Alberda een potje kwam slijmen met de zwaar griffermeerde bovenmeester, twintig kinderen ziek zijn geworden, vermoedelijk besmet met mazelen..

  Ieder ander zou geschrokken wat gas terugnemen, maar Kat reageert door a) zogenaamd grappig te overdrijven (de kinderen zouden "op sterven liggen") en b) keihard te suggereren dat het bericht een op last van Coutinho en Osterhaus verspreide leugen is.
  Wat moet je nu toch met zo iemand?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha ziet zichzelf als volkstribuun. Tijdens de kwestie Jasper S. kwam hij met een lachwekkende poging de Friezen tot opstand aan te sporen, vlak voor die landelijke demonstratie waar de volksmassa's met een paar dozijn op af kwamen wilde hij een Beppe Grillo zijn en nu hoopt hij dat de volgelingen van de Gekruisigde zich achter hem zullen scharen. Zoals hier al door velen is verzucht: het boeit hem niets wie of wat hij daarvoor moet doodrijden. The Micha-show must go on.

   Verwijderen
  2. Klol heeft met zijn marginale performance-blogje nog niet eens het bereik van een 27 mc bakkie uit vervlogen jaren. Kaalkoppig rechts gedans op het imago-graf van Heleen(kennelijk even de weg kwijt) is tegenwoordig de norm .Ik wens echter dat vrome schooldirecteurtje een 20 voudige mazeltof ervaring toe.

   Verwijderen
 14. het is ook proppoganda het zal er best zijn maar in enten is juist gevaarlijk en wekt vakr ziektes op dan dat het geneest. dat weet elke wetenschapper. er word erg veel aan verdiend en de massa trapt er in. net als ADHD leugens etc. je kan zo wel even door gaan. kijk het filmpje van martin vrijland en dan zie je hoe het daar op school echt aan toe gaat. en hoe de media nos rtl ETc dus bewust mensen op het verkeerde been zet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inenten redt levens, sukkel.

   Verwijderen
  2. dat weet elke wetenschapper

   LOL

   Anti-vaccinatie fundamentalisten bestaan louter uit uilskuikens en kruidenvrouwtjes. Allesbehalve wetenschappers.

   Verwijderen
  3. Kruidenvrouwtjes kunnen best leuk zijn als ze hn extracten niet verdunnen. Deze vakantie ga ik ook op cursus. Niet zozeer vanwege medisch, eerder recreatief zeg maar. Fijn bezig met plantjes, beetje gifmengen, helemaal goed. Ontspant me. Maar het is natuurlijk wel zo dat de meeste medicijnen eerst in de natuur aangetroffen werden en later pas gesynthetiseerd.

   Verwijderen
 15. Wat leerde je precies van het filmpje van Vrijland, Rafael? Micha en Martijn zijn dusdanig incompetent, dat ze de "jackpot" raakten met een school waarop twintig (!) kinderen de mazelen hebben en dat nog niet eens wisten te melden. Het enige wat ze interesseerde was anti-vaccinatie kreten van die grefo bovenmeester.

  Dan heb je dus bewezen dat je journalistiek bekeken geen enkele meerwaarde hebt. Een echte journalist had dat boven water gekregen en gemeld. Maar Martijn en Micha zijn activisten (op een mismaakte manier), dus waarheidsvinding is helemaal niet relevant voor ze. Het gaat alleen maar over beeldvorming, niet over feiten.

  Ze vormen inmiddels niet alleen een geestelijk volksgezondheidsrisico, maar ontpoppen zich dus ook letterlijk als "centres of pestilence".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonder de "Main Stream Media" hadden we nooit geweten dat er zoveel mazelenpatienten op die school zitten en het plaatst de uitspraken van die grefo bovenmeester in een nogal ander daglicht. Zoveel zieken op je school en dat dan keihard zitten downplayen. Zeggen dat het "mild" is, terwijl er inmiddels op 230 patienten zeven mensen in het ziekenhuis liggen. Dat is niet "mild".

   Wat Micha en Martijn aantoonden is dat het niet de "main stream media" zijn die hierover desinformeren, maar de complottertjes.

   Verwijderen
 16. http://www.rijnmond.nl/nieuws/04-10-2012/huisarts-hervat-protest-tegen-griepprik

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&ss=P829&l=NL

  Inderdaad!!! Geen arts te vinden die vraagtekens zet bij vaccineren.

  BeantwoordenVerwijderen