donderdag 25 juli 2013

Fake Kate

Barracuda komt tot de conclusie dat onze complotters deze week een acute zonnesteek hebben opgelopen. Eerst zag hij enkele dagen terug al een hevig zwetende Martin Vrijland onverstaanbaar zijn licht schijnen over eh...kankercellen in vaccinaties (het geluid van Martin leek er gelijk al door aangetast) en een dag later had hij bedacht dat Kate Middleton niet echt is bevallen van een baby. Die huppelde 24 uur na haar bevalling namelijk weer vrolijk rond. Kan niet, iets met bloedlijnen en David Icke en zo.

Het kwam Martin prompt op een paar reprimandes van vrouwelijke lezers te staan (Martin en de vrouwtjes, het schijnt geen gezegend huwelijk te zijn): 'Kom op zeg, sjesus, dit gaat te ver. Je moet niet overal iets achter zoeken. Keep it real!!!' Maar binnen de kortste keren werd deze critica alweer overgestemd door toet-toet-boing-boing malloten. 'Zoals prins Harry behoorlijk op George W. Bush lijkt, nu maar eens ontdekken waar dit telgje van William en Kate op lijkt...' 'Hun hele lichaamstaal en de rest laat zien dat dit niet hun kind(baby) is. Wat een fake zeg. Maar de hele goegemeente(lees blatende en mekkerende meeloop/meeslijm kudde gelooft dit zonder enige vorm van kritiek.'

Yep. Zoals Jehova-complottertjes achter hun peeseertjes ook ongeveer alles (willen) geloven wat die zweerotter van een Vrijland allemaal oprakelt. Of allerlei andere kulblogjes in verre krochten van het interwebs uit pure verveling of baldadigheid bij elkaar verzinnen. Bij Klokkenluideronline zijn het vooral de draadjes van huisfilosoof Gopal die (bij afwezigheid van de Kat des huizes) opvallen. Iemand die duidelijk geen raad weet met zijn omgevallen boekenkast: 'We mogen dan ook verwachten dat dit koningskind in de toekomst van de Anglicaanse Kerk, waar hij hoofd van zal zijn tot de Synagoge van Satan gaat maken. Of waren ze daar al sinds Hendrik VIII mee bezig in dat enge Engeland?'

Het antwoord op de vraag 'waarom?' wordt natuurlijk niet beantwoord, hoewel Vrijland lijkt te suggereren dat er een reptielenbaby moest worden gebaard en Waity Katie (dochter van zakenman, verkeerde bloedlijn) daartoe niet in staat was.Schijnt dat de hagedis al Arnhem heeft bereikt.

Maar wat complotters nou nooit eens doen is gewoon goed kijken. Want onder de polkadot jurk van Jenny Packham zijn toch echt duidelijk nog de rondingen van haar buik te zien. Ongetwijfeld ook fake.

99 opmerkingen:

 1. Desalniettemin wil ik erop wijzen dat de Russische politicus Zjirinovski meent dat de baby van Kate & William in de toekomst het bloed van Rusland zal drinken ...
  http://www.themoscowtimes.com/news/article/zhirinovsky-not-pleased-about-bloodsucking-royal-baby/483517.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een verhaal dat ik van mijn moeder hoorde. De buurvrouw was in het ziekenhuis geweest voor de bevalling van haar kind. Alles was goed gegaan en de buurvrouw wordt door een verpleegkundige uitgeleid. En de verpleegkundige vraagt waar de auto is, want ze ziet alleen een stel fietsen. Waarop de buurvrouw zegt dat ze ook op de fiets gekomen is en ook op de fiets weer naar huis gaat. Deze anekdote speelt zich nog maar amper veertig jaar geleden af, waren toen de mensen sterker of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Desalniettemin wil ik erop wijzen dat de Russische politicus Zjirinovski meent dat de baby van Kate & William in de toekomst het bloed van Rusland zal drinken ..."

  BINGO!
  "My question is: Kate Middleton (here after a blood drinking session?!) who has lived with Prince William for the past eight years, surely must have been invited to the blood drinking.......She would never be able to even be that close to that satan family is she had not been part of it. Just take a long steady look at her eyes (who seems to be in a 24/7 orgastic and diabolical mood!), and your soul should be able to pick up a harshness and coldness which is chilling. William and Kate are so deep into the blood drinking it is totally disgusting. Another thing, pure Princess Diana had to have a GYN check her out to make sure she was a virgin before she married Big Ears......What about this Kate......she lived with him for 8 years...Hello.....doesn't anyone else see this ??????"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och god... In mijn menselijkheid heb ik zoveel compassie voor je. Echt. Ik meen het. Mijn god gast. Och ik hoop dat je wat blijdschap vind, ergens.

   Verwijderen
  2. "Och god..."

   Dan hoop ik eveneens van harte dat jou er aangenaaide snikkel vanwege die over jezelf afgeroepen ellende, hier bij Barracuda zo dolletjes uitgevent, er vanzelf ooit weer gaat afvallen. Nep mannin hahaha...

   Verwijderen
  3. Och ben je een meisje die een jongen wou zijn of een jongen die eigenlijk liever een meisje wou zijn?

   *moeite heeft met pijlen*


   Sorry mijn vak heeft weinig van doen met totaalmalloten die ook nog eens denken dat ze super zijn.


   *onbekend gebied*


   Och you, I say B.R.I.N.G I.T. O.N. biatch....

   Verwijderen
  4. @Adamas

   and your soul should be able to pick up a harshness and coldness which is chilling

   En daar is de HOAX. 99% van de 'mens' is niet eens in staat om te 'detecten' dat ze met hun platvoeten fysiek op de hielen van hun buurman staan te wiebelen.

   En dan wil je een dergelijk detectie 'feed back' bewijsmomentje als 'zelf test' acceptabel de zogenaamde niet-ge=HOAX-de bunkersamenleving in fietsen?

   LoL

   Pigs don't have souls. That's why they don't scry, but cry"

   Verwijderen
 4. Harde bewijzen
  http://www.mijnalbum.nl/Foto-RJM7WKGK-D.jpg
  http://www.mijnalbum.nl/Foto-AZKAMOLU-D.jpg
  http://www.mijnalbum.nl/Foto-R8E7IA6L-D.jpg

  lol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ehm is zijn naam niet MARTIJN ALBERDA?


  En verder on topic, geen aandacht aan besteden, doodzwijgen dat ongedierte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Adamas

  Wel leuk om te zien dat ook jij je een beetje aan het vervelen bent bij de huidige ontwikkelingen qua reaguursels op Barracuda.

  Dat ge-irriteerde in je opmerkingen deel ik wel.

  Voor het overige blijf ik natuurlijk je Kidon-maitresse, als vanzelfsprekend, dus doe vooral je bunkerpetje niet over beide oren trekken, want dan hoor je mijn Mossad-spin niet achter je flapoor bom-eitjes leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "...dus doe vooral je bunkerpetje niet over beide oren trekken,..."

   Hieronder wordt trouwens exact volgens mijn modus-oprandus tegen jouw ongekend arrogante spatjes aan gepist!

   "I am astounded. She looks like a man. Who would have sex with her? OK, don't answer that one." Source

   Verwijderen
 7. LOL.. Letten de slachtoffers van Joden? Dan bedoel je misschien Herberts Cukurs (de slager van Riga), die nog een headshot kreeg van de Mossad?

  Zielig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren geeft 'huisdierenbijsluiters' uit. Als Vrijland echt zo'n flinkerd is biedt hij de jonge ouders er een aan voor de langstaarthagedis. Ooit vond ik het mooi dat dit soort achterlijke broertjes ook een beetje mochten meedoen, maar ik begin er steeds meer op terug te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na gisteren wel verwacht dat jullie soort wat betreft het hoofd onderwerp de totaal geflipte luier discussie hier zouden voortzetten.

  Met enig goed fatsoen doet een normaal iemand niet mee aan dergelijks. Wat een compleet gestoord geleuter. Haahahahahaha

  Zoals Loena gisteren al terecht aangaf nok ik voorlopig af. Na wat uurtjes te hebben doorgebracht met jullie soort, is het weer tijd om mij onder normale mensen te gaan begeven. Dus koffertjes pakken en Morgen van Schiphol naar Ibiza. De vrouw, kiddo's zijn al 2 weken daar. Weekje genieten. Dan vliegtuigje pakken naar Madrid om daarna een uurtje of tien te luieren onderweg naar San José Costa Rica.
  Daar aangekomen staan de autootjes klaar voor een rit van 5 à 6 uur naar Gandoca, voor een week of 3 strand, jungle en werk.
  Dat betekend voor jullie soort minimaal 4 weken rust!! :-)))

  Naar mijn mening genoeg tijd voor voor jullie soort om eens serieus te overleggen wat voor uniform en bijpassende armbandjes julliemsoort eventueel in de toekomst wil gaan dragen.
  Tevens is er tijd om de zogenaamde "gekkietracker" te bouwen en lanceren.
  De laatste tip is om een lijstje te maken van mensen, die door jullie soort kan worden aangegeven bij de autoriteiten.
  En groot gelijk childeren of the korn! We kunnen het namelijk niet hebben dat iedereen zomaar een eigen mening vormt! Stel je voor, jullie soort kan zulks helemaal niet handelen man!!!
  Het ego van jullie soort is al zo broos!

  Had het idee om tijd voor bezinning voor te stellen. De conclusie nu is dat zulks tegen dovemansoren is gericht.
  Wifi e.d. Is schaars in de jungle, en als ik eventueel toch de behoefte voel om mee te willen doen dat zit zulks er niet in. Je. Moet het namelijk wel waard zijn alsmer 'snachts voor uit mijn bedje moet.

  Bij deze wens ik jullie een leerzame zomer toe.
  Ga bijvoorbeeld vast oefenen op het zinnetje: wir haben es nicht gewusst! Zomaar kans dat jullie soort deze zin ooit nog moeten verkondigen! Hahahahaha

  Zo genoeg gezegd. Tijd om de honden naar familie te brengen. Lieve childeren of the corn, het ga jullie goed, want slechter dan dit is bijna niet mogelijk!! :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nisnollo gaat weer eens op vakantie in zijn hoofd. What's new?

   Verwijderen
  2. "Met enig goed fatsoen doet een normaal iemand niet mee aan dergelijks. Wat een compleet gestoord geleuter. Haahahahahaha", zegt iemand die hier niet weg te slaan is. Je zou eens met analist van KLOL moeten praten, die is ook gek op van die reisgidsverhaaltjes.

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heb jij nu zelf het idee dat je iets aan het beargumenteren bent, of realiseer je je dat het niet meer is dan het botvieren van een obsessie?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Realiseert ie zich niet. Ook niet als je het tegen hem zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee, dat had ik eigenlijk ook kunnen weten. Het is trouwens wel een oersaaie, verschrikkelijk uitgekauwde en vooral ontzettend onoriginele obsessie. Voor zo'n wakkere slimmerik vind ik het toch wat teleurstellend.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Papi denkt gewoon serieus dat mensen die niet dezelfde afwijking als hem hebben "afgericht" zijn. Het kan verkeren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Reacties
  1. Kan je het niet in je eigen woorden schrijven?

   Verwijderen
  2. En kan jij niet eens even verder bij die swappende hoer of om het even waar met je talmudistisch parasitaire gezuig om de kostbare energie der niet joden gemeenschap lopen uitzieken?! Of moet ik je dan toch tot de VAMPIER der lagen landen stuk bombarderen?! Scheer je weg naar dat zelfpijpende lijstje van je waar je ò zó zelfingenomen overal reclame voor schijnt te moeten maken omdat niemand in de virtuele werkelijkheid ook maar iets met je stokende krankzinnigheid te maken wil hebben? Move jij kruipende gespuis...

   Overigens laecatara bedoelde je soms DEZE?

   Verwijderen
  3. Maar papi, het is toch nogal stompzinnig om linkjes te plaatsen en nog niet eens te zeggen wat je ermee wil zeggen? Of zijn zulk soort uitingen betekenisvol in jouw wereldje?

   Verwijderen
  4. Hoe voelt dat papi, om elke dag zo verteerd te worden door je haat?

   Verwijderen
  5. Als complotters hun vage YouTube filmpjes toch niet hadden.

   Verwijderen
  6. Wellicht is YouTube welbewust gecreëerd om ze van wezenlijke zaken af te houden. "Give a dog a bone."

   Verwijderen
 16. @joden-wereld-orde
  "Ha, ha, ha! Hoeveel beter is het gek te wezen, dan zoo verstandig als gij zijt. Gij ziet die schimmen daar niet, en ook de oogen niet in de knobbelige glasruiten, en de geesten niet, die op den wind rijden, en gij hoort ook geene stemmen in de lucht - doet gij wel? Ik heb een veel pleizieriger leven dan gij, met al uw verstand. Ik zou niet met u willen ruilen." Lees eens een fatsoenlijk boek, in plaats van dat stupide linkjesgehark voor 'documenteren' aan te zien. Hoewel in jouw geval iedere poging tot anagoge (niet verwarren, hè) wel boter aan de galg zal zijn.
  "Daarmede zwaaide hij zijn hoed boven zijn hoofd, en snelde heen."

  BeantwoordenVerwijderen
 17. STEEDS! MAAR! WEER! papi, verder heb je niets te vertellen. Waarom zijn complottertjes zo saai en eenzijdig? Jij met je joden, nisnollo die volledig dichtgetimmerd zit in zijn eigen gestoorde belevingswereldje, twijfel je nou nooit eens aan jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Waarom zijn complottertjes zo saai en eenzijdig?"

   Omdat de ontwaakte realiteit gebied te benadrukken dat kruipende jodengespuis zoals jij zich altijd wel als een of andere homo, ashkenazi dan wel zogenaamde slachtofferist blijken te moeten voordoen! Kapish?

   "Ik weiger te accepteren dat mijn ‘VVD- Joodse-Gay riool’ afkomst hierbij betrokken wordt.Hoes deed eerder al eens aangifte wegens bedreiging en belediging om zijn homoseksuele geaardheid en de boel af te leiden van zijn wan en miasdaden. De dader is toen opgepakt en vervolgd door zijn eigen politie. Verder zegt Hoes in het verleden al enkele malen geconfronteerd te zijn met onacceptabele uitingen met nazi-symbolen, onder meer in spotprenten en niet in ‘Black Leather Darkrooms’, want dan staat uiteraard wel weer het ( Nazi) Kruis centraal in de Hole."

   Lees verder, maar denk erom... Steve is dan ook joodsch he?

   Verwijderen
  2. Omdat de ontwaakte realiteit gebied te benadrukken dat kruipende jodengespuis zoals jij zich altijd wel als een of andere homo, ashkenazi dan wel zogenaamde slachtofferist blijken te moeten voordoen! Kapish?

   Maar als je dat verhaal een paar keer vertelde weet iedereen toch wel dat jij het in je hoofd zo beleeft?

   Verwijderen
  3. jij bent raar trol beter negeren mensen heeft geen nut. te laag is het.

   Verwijderen
  4. Smerig hè Rafael, die Jodenhaat van papi. Dan loopt er toch een streep door je hoofd? Hij is ook het soort laffe hond die dat alleen maar vanachter zijn toetsenbord durft. Niet dat hij de wereld ingaat om Joden uit te roeien ofzo.

   Verwijderen
 18. Hahahahaha Jeroentje en zijn praatjes betreffende belevingswerelden.

  Even serieus Jeroentje. Jij en je alter ego's zitten al maanden te mekkeren over de volgens eigen zeggen minimalistische koekenbakkers als Kat, Vrijland e.à.

  En dan van anderen vinden dat deze zich in gestoorde belevingswereld bevinden.hahahaha
  om in je broek te pissen zo grappig zijn deze opmerkingen.

  Als ik mij al in een gestoorde belevingswereld begeef dan is dat hier op dit nietszeggende blogje. :-))
  Een blogje waar je met een zin of 2 een ieder op de kast jaagt. En waar men complotten ontwaard als je in familie verband een helpende hand toe steekt door een keer een luier te verschonen.
  Dat vindt men hier gestoord gedrag! Hahahaha aha!!! Ooit waren jullie de snelste, maar sinds die tijd zijn de meesten van jullie soort, de status van zaadcel niet meer ontgroeid. :-)))

  Zo nu is het echt klaar. Biertje drinken of jointje roken en dan lekker maffen. Morgen vroeg op en heerlijk op mijn gemakkie naar Schiphol. Tot over een week of 4.
  Ben benieuwd of jullie dan al instaat zijn een ander deuntje te zingen. Vrees het ergste voor jullie soort. :-)))) mazzeltov

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En probeer ook wat meer zelfrespect te vinden, Niccolo. Want wat je hier zit te doen getuigt vooral van een gebrek daaraan.

   Verwijderen
  2. Dat luierverhaal heeft je wel getriggerd hè, googelieke? Om het hier in dit topic -waar helemaal niemand anders er een woord aan heeft vuil gemaakt- in je 2 reacties zelf obsessief aan te blijven kaarten. Je hebt het overigens in dat andere topic zelf te berde gebracht. Maar dat lag wel in de lijn der verwachting. Je idee-fixe over poeperdjes is mij namelijk niet ontgaan. Lees je eigen reacties maar eens terug. Daar valt niet tegenaan te turven...

   Verwijderen
 19. Haha, Injehollo fantaseert weer eens een vakantie bij elkaar.

  Heb je van jezelf door dat je je gebrek aan inhoud en argumenten met een nogal overspannen toon aan het overschreeuwen bent en jezelf zodoende nonstop enorm voor lul zet? Of ontgaat dat je en denk je dat je wel goed overkomt? Dat als je ergens honend op reageert je meteen het verhaal van iemand onderuit haalt? LOL.

  Ga deze vakantie eens denken over je geestelijke leegte. Probeer eens met een begin van een eigen verhaal te komen. Je zit wel constant af te zeiken, maar hebt verder geen enkel standpunt of eigen perspectief om te delen, je zit werkelijk alleen maar lucht op te kloppen. Wat dat betreft is je rol op dit blog zuiver parasitair. Als troll faal je ook nog eens, want het lukt je niet echt om te ontregelen los van dat iedereen even om beurten over je heen schijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het is dat ik niet als een op psychiatrische patiënten geilende viezerik wil overkomen, maar soms ontwaart er zich tijdens het lezen van al DEZE gekkigheid bij mij een vooralsnog onbekende fetisj... Echt, haar gangbanging hitlijstjes schreeuwen er toch ook ongewoon om?! Wat jij moderator?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maud's paranoia is vergeleken bij papi's verdorven geestesgesteldheid een onschuldige hiccup.
   Stereotiep dat deze sick bastard/blithering idiot dát nu zelf weer niet inziet.

   Verwijderen
  2. Maud is weer minder agressief.

   Verwijderen
  3. Maar jullie beiden zijn dan weer net wat psychopathisch onberekenbaarder. En daarbij komt nog dat jullie van het rechtse rabbi-anale bruinwerken zijn waar ik dan weer gelukkig in geen geval ooit wat bij kan voelen...

   Verwijderen
  4. De enige psychopaat hier ben jij papi.

   Verwijderen
  5. Vandaar dat je geen gevoelens hebt.

   Verwijderen
 21. MENSEN jeroen is een trol is vaker gezegd op andere websites. zijn mening telt de rest is onzin en doet er niet toe. beter negeren. Groetjes maik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zie j verkeerd Maik. jouw mening doet er niet toe.

   Verwijderen
  2. Jouw mening, die van papi of nitrollo doen er niet toe, omdat jullie alleen maar onbeargumenteerde bagger schrijven die stijf staat van de haat. Nitrollo's belang is vooral mij stalken en de andere reaguurders hier vertellen dat het enorme eik0ls zijn, papi heeft een soort bizarre obsessie met Joden en illustreert vooral dat hij met zijn seksualiteit in de knel zit, jij komt dan zo af en toe langszeilen om te vertellen dat ik vooral genegeerd moet worden.

   Maar een normaal eigen verhaal hebben jullie niet en dan doet het er inderdaad niet toe wat je zegt. Leer eerst maar eens een mening onder woorden te brengen en zindelijk te argumenteren. Tot die tijd moet je er ook niet doorheen praten als de grote mensen in gesprek zijn.

   Verwijderen
 22. "MENSEN jeroen is een trol is vaker gezegd op andere websites. zijn mening telt de rest is onzin en doet er niet toe. beter negeren."

  Jazeker, dat negeren van hem en zijn collega uit het meest amorele leger ter wereld zal verder wel noodzakelijk zijn. Het schorriemorrie is mij inderdaad net iets TE VAAK onbeschaamd onterecht en daardoor via hun stinkende narcistische overdrijving van zichzelf overtuigd. Vooral die zuigende relnicht uit Schiedam met zijn irritante geconditioneerdheid doet mij aan deze RETARDS denken, die met hun gehersenspoeldheid ook al even doorzichtig dom dan wel volksmennend bedrieglijk naar de gunst van hun incrowd lopen te vissen! Laat mij dan maar met mijn jodenstreken wijsheid iets meer in de persoonlijke sfeer van vruchtbaardere oorden onderwijzen en vertoeven, al het schoons dat mijn talenten wel op zijn waarde weet in te schatten maakt al het hier mij ten beurt vallende 'leed' meer dan goed. Dus ja rafael, NEGEREN dat incompetente tuig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar ga dan ook naar die vruchtbaardere oorden papi, of voor mijn part de eeuwige jachtvelden. Probleem is alleen dat je dat helemaal niet waar kan maken en dan toch weer de compulsie hebt om je geesteszieke geleuter hier te lozen.

   Verwijderen
  2. doet mij aan deze RETARDS denken, die met hun gehersenspoeldheid ook al even doorzichtig dom dan wel volksmennend bedrieglijk naar de gunst van hun incrowd lopen te vissen!

   Maar Bram Bakker heeft dus wel gelijk als hij stelt dat complotgekkies zomaar iemand overhoop kunnen steken. En ik ben het inderdaad eens met Peter R. als die zegt dat ze stuk voor stuk in een dwangbuis afgevoerd moeten worden. Overigens zijn die standpunten van Bram en Peter natuurlijk niet uniek, die vertolken wat dat betreft vooral de "stem des volks".

   Een normaal gesprek is verder toch niet met jullie te voeren. Jij gaat persoonlijk bedreigen als je jodenhatende kutverhaaltje de toets der kritiek niet kan doorstaan, Niccolo gaat honen om in ieder geval voor zichzelf de illusie in stand te houden dat hij overeind bleef tijdens de discussie en dan komt mongooltje Rafael zo af en toe langszeilen voor een debiele oneliner.

   Verwijderen
  3. "Maar Bram Bakker heeft dus wel gelijk als hij stelt dat complotgekkies..."

   Op die fiets kan ik inderdaad ook wel alle nog op deze wereld rondkruipende en daardoor ondergedoken moeten parasiterende IDF oorlogsmisdadigers als niet te tolereren gespuis brandmerken. Hoeveel al dan niet valse paspoorten bezit jij wel niet nageboorte der synagoge van lucifer?!

   Verwijderen
  4. Dat kan je wel, op die fiets, maar je bent geen psychiater zoals Bram dus jouw meningen op dat vlak hebben uiteindelijk toch minder waarde. Zeg maar gerust geen enkele. Terwijl de uitspraak van Bram de serieus te nemen waarschuwing van een professional is.

   Verwijderen
  5. "Terwijl de uitspraak van Bram de serieus te nemen waarschuwing van een professional is."

   OMFG jij behoeft inderdaad helemaal geen dwangbuis meer, eigenlijk is DIT nog slechts wat het Nederlandsche volk als bescherming van zichzelf tegen jou onherstelbare verkniptheid heeft te ondernemen! Onvoorstelbaar dat immigratie jou na dat voor je psyché funest/fataal verlopende avontuurtje bij het IDF nog hier de Nederlandse grenzen terug heeft laten passeren!?

   Verwijderen
  6. Ja, dat zegt jou natuurlijk niets, dat iemand ervoor doorleerde en een van de betere psychiaters van Nederland is die ook nog eens kritisch is over zijn eigen beroepsgroep. Jij weet dat allemaal natuurlijk veel beter.

   Verwijderen
  7. Kan je nog een reaguursel met de combinatie :"synagoge van Satan", "pedozionisme" en iets met Zuid Amerika componeren, papi? Amuse me.

   Verwijderen
  8. Jammer.. ik miste de "synagoge van satan" nog.

   Verwijderen
  9. O ja, en DIT is wat er over je bloeddorstige peetoom joseph nog voor 'amusants' te informeren is...

   Verwijderen
  10. Haha, de vader van Stalin is onbekend dus het moet wel een Rothschild zijn.

   Verwijderen
  11. Amusant is het zeker, maar toch niet helemaal zoals jij het bedoelt. Het inkijkje dat je in je eigen persoonlijkheid biedt is dan weer wat minder vermakelijk. Wat een treurigheid.

   Verwijderen
 23. Zo verknipt, papi, je schreef toch zelf eerst dat je al dat schoons in "vruchtbaardere oorden gaat onderwijzen en vertoeven", stem ik daarmee in en moedig je zelfs aan om die oorden inderdaad maar eens op te zoeken, wil je weer niet!

  Beetje inconsequent.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Maar zoals ik al schreef kan je die uitspraak helemaal niet waarmaken. Zoals je eigenlijk niets waar kan maken van wat je schrijft en er alleen maar machteloos gescheld overblijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Cabine papi komt gewoon weer terug met een nieuwe nick om zijn nieuwste dreigementen en braakballen uit te kotsen. De stumper wijst steeds verder van zich af, om niet ontdekt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hij kan er in ieder geval zelf nog steeds om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Want onder de polkadot jurk van Jenny Packham zijn toch echt duidelijk nog de rondingen van haar buik te zien."

  Ja, en wat bewijst dat dan precies en met welke complottertheorie is dat strijdig?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud
   Met Adamas & Eva , kan je dat zelf niet bedenken?

   Verwijderen
  2. Nee, dat kan ik niet, anders vroeg ik het niet. Ik vroeg het me meteen al af toen ik het artikel las, maar dacht iemand anders het zich wel zou afvragen.

   Verwijderen
  3. @Ruud
   Als je het wonder van de schepping van de mens gaat vertalen naar appels en peren verhalen, komt ieder normaal mens uit bij Adamas & Eva verstoordheid, dacht ik zo.

   Verwijderen
 28. @Adamas
  Dat delinquente lachje is zoo herkenbaar, heeft vakman Bram Bakker lekkere pilletjes voor bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Shit begrijpelijkerwijs met Alex opgeschoond! Desalniettemin; Revolution: An Instruction Manual

  Ondank dat ik nog steeds vind dat het volksvod via halve waarheden en hele leugens zich ook hier weer onderdanig laf en des informerend aan zijn broodheertjes conformeert, kan hij/zij die wil zien desondanks weldegelijk constateren dat ook hier in Europa het fundament van alle ellende (namelijk het private en geldmonopolaire bedrog dat in handen van de synagoge van satan al veel te lang via gebakken lucht op de slavenarbeid van de niet joden gemeenschap parasitair inteert jahverdommenogaantoe!!!) er aan zal MOETEN gaan geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Adamas
   Volksvod? Wat is dat?

   Verwijderen
  2. De synagoge van satan ben ik in het artikel anders niet tegengekomen. Met die ideologische revolutie uit die handleiding wens ik je veel succes. Ik heb nog geen coherente gedachte in je vele posts aangetroffen. Wel is duidelijk dat je je door de wereldgeschiedenis uit mentale luiheid de zondebok bij uitstek laat aanreiken. Gemakkelijker dan je eigen tekortkomingen onder ogen zien, dat wel. Maar zeer armzalig.

   Verwijderen
  3. @Gertjan
   Massafilosoof @Adamas is niet van de dialoogwereld om moverende redenenen, dat ook nog eens. Hij jaagt liever via "zijn groep" , @Geen, @Jeroen, @Ziva, @ Loena enz.kogels tussen de oren, doorgesneden kelen, kinderen verkrachtingen , en kapotte flessen op plaatsen waar mensen van sterven. Via Landrovers executeren van tegenspraak, geen probleem. @Adamas be my guest!!

   Verwijderen
  4. @geen
   Je hebt gelijk, en dat was me ook eigenlijk wel duidelijk. Ik kan de neiging niet onderdrukken om het toch te proberen. Als ik dat linkje hieronder trouwens eens bekijk zou ik de aanschaf wat zeemijnen maar eens in overweging nemen als ik jou was.

   Verwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Daag me niet uit geen, want dat gammele bootje van je wordt al enige tijd op DEZE WIJZE afgelegd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Adamas
   Onder water verliest elke kogel het van de zwaartekracht, jeukt hooguit.

   Verwijderen
  2. @Adamas
   En het is Archimedes die je nog steeds voorgaat, onbenullige cabinebewoner die je bent. Oftewel Zombie!!

   Verwijderen
 32. @geen

  Los van hun agressie en stalkgedrag is het inderdaad van een onbenulligheid....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De plaat voor de kop waarmee relnichten zoals jij hun in het openbaar beleden schijnheiligheid ongekend arrogant proberen te maskeren kent in de gojim maatschappij zijn gelijke gewoonweg niet. Wat dat betreft ben jij in een iets andere zetting het evenbeeld van DEZE baviaan, echter bij jou daar in Schiedam zwermen er sinds mijn exposure over jou soort hier bij moderator heel wat meer AIVD-ers rond die volgens mijn modus-operandus eveneens stront ziek aan het worden zijn van jou opruiende mensenmennerij! Hahaha LOSER!

   Verwijderen
  2. The men who are willing by this means to become the saviours of their country shall be called the Synagogue of Satan, so as to keep themselves from the friendship of the fools who mistake names for things. There shall be masters of the Synagogue, but they shall never seek to dominate. They shall most carefully abstain from inducing any man to seek the Tao by any other way than that of equilibrium

   Verwijderen
  3. Maar ben ik nou van de Mossad of deAIVD? Of ben ik dubbelagent?

   Het is allemaal zo verward wat je schrijft, papi.

   Verwijderen
  4. Beste relnicht uit Schiedam,

   Regelmatig lees ik uw nonsens en sta telkens weer versteld hoe u een boeiend onderwerp weet te verkloten. Kap toch eens met dat 'antisemitisme', 'complottertjes', e.a. waanzinnige stemmingmakerij! Nou probeert u vaak wel 'debunkende' en pornografische onzin aan elkaar te plakken en pasten, maar onderwerpen waaraan de mainstream media zich niet eens meer wil wagen verkloot u totaal met al die nietszeggende smeerlapperij waar u altijd maar weer mee aankomt kakken. Bovendien jaagt u Jan en Alleman met al die suggestieve vergelijkingen totaal gedesillusioneerd van dit forum weg?! Dat hoeft toch helemaal niet 'kerel'?! Volgens mij zijn uw lezers een kritisch publiek dat zelf heel goed in staat is om conclusies te trekken en een EIGEN mening te vormen. Wat u nu bereikt is dat mensen u niet serieus nemen, omdat u hen woorden in de mond legt en uw mening opdringt. Kortom, u profileert zich hier op dit weblog als een gestoorde judeo-hooligan, veel blaten en nog minder wol. Mijn vraag aan u is of u nu eendelijk eens wil aanvangen met het ontmaskeren van de judeo-wereld-orde, maar dan wel op een iets minder jankende toon als waarmee u tot nu toe uw stinkende keutel hier heeft trachten te droppen?

   Met vriendelijke groet,

   Je grootste vijand...

   *,-Iets aangepast, echter wel met dezelfde intenties.

   Verwijderen
  5. *Boer laat*

   Dat zal allemaal wel qua redundant lang nat, maar ben ik nou van de Mossad, de AIVD, of allebei?

   Verwijderen
  6. maar onderwerpen waaraan de mainstream media zich niet eens meer wil wagen verkloot u totaal met al die nietszeggende smeerlapperij waar u altijd maar weer mee aankomt kakken.

   Tiswat.

   Verwijderen
  7. Het onderscheidend vermogen van Steve Brown ontgaat @Adamas de truck rukker zoals ook bij een blinde kip het geval is. Volksvod wtf is dat, @Adamas?

   Verwijderen
 33. Tja, dat zaken als vriendschap, vertrouwen, liefde en intimiteit bij jou altijd een verwrongen gedaante aan zullen nemen is inderdaad wel zielig voor je. Vandaar dat je zo eenzaam bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind het interessant en opmerkelijk hoe je je eigen gebrek aan intermenselijke effectiviteit om weet te zetten in iets moois (terwijl het gewoon getuigt van een achterliggend ziektebeeld), door de intermenselijke effectiviteit van een ander verdacht te maken. Zoek het nou eens bij jezelf joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Maar ja, zombie aka @Adamas met een feestneus op, is natuurlijk wel erg hoog gegrepen. Lijkt me een grappig unicum.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Vandaar dat je zo eenzaam bent."

  Typisch de uitlokkende methodes waarmee jouw soort hun eigen gespiegelde werkelijkheid parasitair bedrieglijk uit de hun te misleiden 'slachtoffers' trachten te trekken. En dat alles t.b.v. intelligence gemotiveerde jodenstreken? Die hoerenmadam van je uit TA heeft daar ook zo het een en ander van, maar omdat ik al wat langere tijd jodenwijs ben ontwaakt heeft het kruipende gedrocht maar uit betrapte schaamte het bijltje er maar bij neer moeten leggen. Nogmaals 'hahaha'...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is geen uitlokking, maar feedback. Je komt consistent over als een borderliner.

   Algemene aanwijzingen

   - Gebrek aan aandacht voor de gedachten, gevoelens en wensen van anderen.
   - Invloed van situationele of fysieke factoren
   - Neiging tot generalisaties en vooroordelen
   - Circulaire verklaringen
   - Concrete verklaringen worden uitgebreid tot buiten de context waarbinnen ze toegepast moeten worden

   stylistische aanwijzingen

   - In absolute termen spreken
   - Beschuldigingen en naar fouten zoeken in anderen
   - Overdreven beschrijvingen en zwart-wit denken
   - attributies in termen van onveranderlijke persoonlijke kenmerken
   - Onnodig gedetailleerde beschrijvingen
   - Rigide vasthouden aan de eerste beschikbare redelijke verklaring van het gedrag
   Afwezigheid van refectie → resonantie roept onmiddelijk actie op

   Kenmerkende inhoud van concrete interpretatie

   - Psychisch onwaarschijnlijke referentiekaders
   - Aannamen met betrekking tot motivering gebaseerd op fysieke verschijningsvorm
   - Gedachten en motivering vaak onjuist geinterpreteerd
   - Op arbitraire wijze gevormde ideeen worden zonder voorbehoud geaccepteerd
   - Zonder voorbehoud toeschrijven van kwaadaardige bedoelingen
   - Oppervlakkige of concrete interpretatie van gedrag
   - Problemen met het herkennen van emoties
   - Problemen met het herkennen van het effect van het eigen gedrag, gevoelens en handelingen op anderen
   - Overgeneraliseren van op zichzelf staande intentionele uitingen van anderen, tot een algemene en extremere toestand

   Maar daar herken je jezelf natuurlijk niet in.

   Verwijderen
  2. Helpt het de vrijheid van meningsuiting als je ziektebeelden met meningen gaat verwarren? Natuurlijk niet.

   Verwijderen
 37. "Maar daar herken je jezelf natuurlijk niet in."

  Ik erken de 'waarheid' altijd al als een nobel en na te streven doel op zich! En zelfs bedrieglijke oplichters zoals jij die dat tot aan hun sterfbed moeten voortzetten, behoren daar uiterst selectief voor hun onbestaande geloofwaardigheid uit te blijven vissen. Jou eigen natgedroomde perversiteiten worden namelijk alleen nog maar crimineel misbruikt om manipulerende agendaatjes mee te kunnen verkopen. Hieronder zal ik daarom een incestueuze voortvloeisel van dat door jou hier altijd nog maar vertoonde gedrag meegeven, waarna ik je verder voor vandaag in je eigen uitwerpselen zal laten doorgaren...

  Jewish mothers do love their sons, as is well known, but outright incest is at the origin of a well-known mental illness – one that especially afflicts Jews – called “hysteria.” Incest attracted early the attentions of Freud while he was developing his theories. The parallels between Judaism and hysterical pathology are quite natural.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=SJ0o9NxewmI&feature=youtube_gdata_player

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Kijk nou gewoon eens in de spiegel papi. wat he dan ziet is een geestesziek figuur. Heb ik geen vage bevolkingsgroepen voor nodig die ik dan verdacht moet maken, ik kijk gewoon direct naar je gedrag. Je bent verder toch niet in staat om zulk soort uitspraken over joden te relateren aan bijvoorbeeld mijn relatie met mijn moeder.

   * Invoelende vermogens heb je niet .
   * dat je geneigd bent om te generaliseren is een understatement. Je bent zelfs zo gek in je hoofd dat je ieder probleem dat er bestaat terugbrengt tot de joden en dat doe je ook nog eens op een totaal geobsedeerde manier. De context is helemaal zoek.
   * Eigenlijk zijn al je verhaaltjes circulair, met "denkpatronen" als : "het komt door de joden omdat het door de joden komt".
   * Je trekt die antisemitische metafoor ook nog eens volkomen uit zijn verband, verder dan zelfs Hitler die zou trekken.
   * Je bent niet in staat om gedachten en motieven juist in te schatten en laat dat steeds weer zien. Bijvoorbeeld bij mij.
   * Je bent alleen bezig met de (zogenaamde) fouten van anderen en denkt nogal zwart-wit
   * Als je "opvattingen" niet met anderen resoneren word je agressief, er zit geen enkel vermogen tot refelctie bij je.
   * Je schrijft constant kwaadaardige bedoelingen aan anderen toe
   *Hebt niet goed door wat het effect van je gedrag pp anderen is (namelijk dat je overkomt als een gestoorde idioot)
   * De raarste opvattingen accepteer je zonder voorbehoud en ga je naderen ook nog eens opdringen.
   * Je overgeneraliseert uitspraken van anderen tot een algemenere en extremere toestand.

   Je bent kortom volledig gestoord en als je dat niet herkent, meteen in de tegenaanval gaat zonder ook maar een moment te reflecteren, bewees je mijn punt.

   Gestoorde. Richt ook niet teveel schade aan, want jouw persoonlijke belang weegt niet op tegen wat voor maatschappelijk belang dan ook.

   Verwijderen
  4. Of reageer je eigenlijk alleen maar om medelijden met je op te wekken, papi?

   Is dat je doel?

   Verwijderen
 38. @papi
  Goed luisteren.

  https://www.youtube.com/watch?v=J2e4NlnLr28&feature=youtube_gdata_player

  BeantwoordenVerwijderen