dinsdag 30 juli 2013

Just another WordPress site

Barracuda blijft zich verbazen over de alternatieve media. Wel keer op keer de meen striem media doodverklaren, maar diezelfde MSN gebruiken om op te parasiteren. Hef alle kranten en uitgeversbloggen morgen op, en de alternatieve media zijn uitgeschreven.

Ook vergissen ze zich voortdurend in hun marktpotentie. Zo kwam de oprichter van Zapruder en Zaplog - blogs die al jaren gedeeltelijk aan het infuus liggen - een dezer dagen op het lumineuze idee om beide platforms maar weer eens helemaal te vernieuwen. Maar dan moet er wel serieus geld op tafel komen. Of worden samengewerkt met andere blogs voor even serieuze crowdfunding. Een paar tientjes voor de hosting, veel gekker moet het toch echt niet worden.

Sites vernieuwen is trouwens helemaal niet zo verstandig. Eerder dit jaar meldde Barracuda dat het Vrije Volk in zijn oude glorie terug zou keren. Het PVV-minded blog van Duns Ouray liet zomer 2011 zijn vaste team van moslimvreters per mail weten dat zij niet langer pasten in de hyperallergenisch geteste witter-dan-wit 'nieuwe formule'. Daarin lag 'de nadruk niet langer op eigen content, maar op korte, snel te actualiseren voorpagina-items die verwijzen naar content op andere sites.' Binnen de kortste keren was het Vrije Volk ongeveer al zijn lezers kwijt.

Eind juni heeft Duns maar weer eens een poging tot restyling ondernomen. Alle oude content is van de site gehaald en vervangen door een tweetal redactionele commentaren over Syrië en eerlijke koffie. Ook de vormgeving staat nog in de steigers, en dus is het blog nog altijd grotendeels 'just another WordPress site' vol dode stegen. Nee, dan Artikel 7, die trekt er gewoon de stekker uit. Een afscheid van twee zinnetjes. Klaar!

21 opmerkingen:

 1. Over die vernieuwingsdrang van Zaplog/-ruder..

  Dat gaat natuurlijk helemaal niet over zaplog, maar over Patman's nieuwe project, het superduper mobbr.com crowdfundingsysteem dat alles kan wat nog niet kon. Het wordt met net zoveel broeha gepresenteerd als destijds zaplog (dat ook de hele nieuwsblogosfeer zou veranderen omdat het alles kon).

  Dus nu moet er een 'showcase' komen, en aangezien Patman prat gaat op z'n "bijna 200.000 unieke bezoekers per maand" (wie legt 't 'm uit hoe die site-stats werken?), moet zaplog dus hiervoor gebruikt worden.
  Hoe het ook verloopt, het zal ongetwijfeld weer het grootste succes uit de internetgeschiedenis worden, volgens Patman.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, Angular.js is zeker leuk om iets op te bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer gooit Barracuda eindelijk de handdoek in de ring?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer zoek jij professionele hulp? :-P

   Verwijderen
  2. @donQuijotte
   Wat ga jij de rechter wijsmaken?

   Verwijderen
  3. Inderdaad zeg.. Zo ontmoedigend dat Martijn voor de rechter moet komen en de complottertjes waar mogelijk gebuttfucked worden met hun kut verhaaltjes.

   Dat gestalk en gedreig (Don bedreigde me deze week alleen al verschillende keren met de dood) werken ook echt. Zo durf ik echt niets meer over ze te schrijven, zo bang ben ik nu.

   Verwijderen
 4. leeft de patterik nog. Zelden zo'n bluffer meegemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Door het lezen van te veel ridderromans is dehidalgo Alonso Quijano zijn verstand kwijtgeraakt. Denkend dat hij zelf een dolende ridder is, verlaat hij onder de naam Don Quichot van La Mancha (naar zijn geboortestreek) zijn huis en begint een dwaaltocht over de wegen en het platteland vanSpanje, op zoek naar avonturen. Als doel heeft hij voor ogen het rechtzetten van alle soorten onrecht, om door deze goede daden beroemd te worden. Uiteraard heeft hij zich geheel ondergeschikt gemaakt aan zijn vurige liefde voor de wonderschone Dulcinea, die hij echter nimmer heeft gezien en die vermoedelijk niet eens bestaat, een parodie op het genre van de amour lointain.Op zijn trektocht wordt Don Quichot vergezeld door zijn buurman en dienaar Sancho Panza. Sancho is een kleine boer, analfabeet maar niet dom, en heeft eten en drinken als zijn belangrijkste interesses. Hoewel Sancho weet dat z'n meester niet helemaal goed bij z'n hoofd is, volgt hij hem, want zijn zwakheid voor de aardse geneugten maakt dat hij gelooft in de grote beloning die Don Quichot hem in het vooruitzicht stelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.dehulplijnvoormensenzonderpsychischeziekte.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dacht dat je vakantie had Mark van de TLbalken. Slecht geregeld dezer dagen bij de Hermandad. Daar staan dan wel weer topsalarissen tegenover las ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @donquijotte
   Kan jij ook wat minder vaag jou→w← angsten onder woorden brengen¿

   Verwijderen
  2. @donquijotte: Hoe kom je daar nou weer bij? :-P Jij verzint toch steeds weer van die gekke dingen over mij ;-)

   Verwijderen
  3. @geen Ik ken geen angst. Niets om onder woorden te brengen dus. Jouw angst druipt echter van alles af. LOOSERT.

   Verwijderen
 8. Heb alle afleveringen gezien en kan nu zeggen dat de inhoud van deze post meer indruk op mij maakt dan de uitzendingen zelf. Opvallend is het nagenoeg ontbreken van reacties hier (welgeteld één?). Vrees dat vooral de oude journalistiek naar de serie heeft gekeken en dat men nu nog steeds niet voldoende wakker is.

  Aldus ene Anke in de 5e comment onder deze serie. En in de aflevering van gisteren (deel3) wordt Micha trouwens (03:29) met de arrogante toon van een sussende psychiater vol dedain weggezet. Terwijl het helemaal niet meer gaat over hoe je de 'journalistiek' al dan niet gratis wordt gedistribueert, het probleem is veel meer dat de massa's er zo langzamerhand wel achter zijn dat de nieuwsvoorziening uit financiële belangen (wie betaald bepaalt!) nog te vaak op een hoernalistieke wijze ten bate van volksmennende agendaatjes verraderlijk aan de mens moet worden verkocht! Exact zoals de wegenbelasting dat crimineel doet om je daarna met diezelfde verdiensten via hun flitsdwangbuisjes voor je zogenaamde verkeersveiligheid verder af te kunnen persen! En of je dat nou vanuit de mainstram of niet doet, het wantrouwen dat er via ALLE media bij de consument door de strot is geramd heeft veel onherstelbare schade aangericht. Het kwam te voet maar vertrok te paard o.i.d... Dus het zit hem niet in de verpakking of prijs die je eraan vasthangt, nee de onafhankelijke waarheidsgetrouwheid is het probleem waarmee de journalistiek wereldwijd verworden is tot een leugens verkopende bordeel van de gelsysteemmonopolisten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @papi
   Is het weer volle maan?

   Verwijderen
  2. Aan: geen op 30 juli 2013 23:50;

   Of je spreekt me aan zoals ik daadwerkelijk heet en via mijn avatar weergeef, of ik zorg ervoor dat je net zo snel als Alex-nieuwsbreker hier weer door moderator van zijn draadjes wordt gedelete. Ik kan of wil niet zo ver gaan als die relnichtende prostituee uit Schiedam die all-over via zijn jankerige toneelstukjes zijn persoonlijke oppositie van allerlei fora doorzichtig zielig tracht te verbannen, maar het gezuig waar jij je hier dagelijks mee op de been probeert te houden smeken gewoonweg om de met pek en veren behandeling. Wat ben jij toch een door zijn hoeven gezakte zwerver die bij Barracuda hoernalistiek zwakzinnig om de aandacht van hen die er nog WEL TOE DOEN loopt te bedelen zeg! Ga anders even hier bij DEZE open inrichting voor wat meer op jou niveau toegespitste feedback lopen zuigen?! Aan de ontbrekende aandacht die mevrouw daar verder wel van niemand meer zal krijgen, ben ik er echt van overtuigd dat je daar de virtulle de kleren van het lijf gerukt zal worden hahaha. Hup, scheer je weg naar die om negativiteit bedelende mede collega retards van je? Loslopende dwangbuis patiënt...

   Verwijderen
  3. Papi, hoeveel nieuwe nicks je ook voor jezelf verzint, aan het eind van de dag ben je nog steeds een zielig randfiguur die niet anders kan dan onsamenhangend schrijven, dreigen en dom lullen over joden. Draadjes worden op jouw indicatie helemaal niet verwijderd en je antics zijn inmiddels zo bekend, dat niemand er last van heeft.

   Je bent onze mascotte, papi. De enige reden dat je hier mag blijven schrijven is omdat je zo'n heerlijke idioot bent en omdat elk berichtje van jou bevestigt dat complottertjes inderdaad psychische wrakken zijn. Jij bent daar zo'n prachtige, volkomen ondubbelzinnige illustratie van....

   Keep up the good work!

   Verwijderen
  4. Verdacht man, dat echte journalisten een salaris krijgen.

   LOL

   Verwijderen
  5. @jeroentje Wanneer ga jij een salaris verdienen? Je bent het voorbeeld van de totale verdomming van Nederland.

   Verwijderen
  6. Dat Jeroen nu weer de volgende stalkende idioot aan zijn fiets heeft hangen zegt inderdaad wel iets over de verdomming van Nederland. Maar dus niets over Jeroen.
   Echter gaat die constatering jou -@donquizot- natuurlijk al vér boven de intellectuele pet (die je sowieso al niet op hebt).
   Zelfs een beetje zorgvuldig stalken gaat je al niet goed af en/of ben je daar veuls te dom en lui voor. Iedereen die dit blog volgt kan namelijk weten dat Jeroen een zelfstandige is die gewoon netjes en hardwerkend zorgdraagt voor zijn eigen inkomen, premies en verzekeringen betaald en zijn eigen pensioenvoorziening moet opbouwen. En hiermee betaalt hij vanuit zijn ondernemerschap dus gewoon nog eens grof mee aan de uitkering die jij als zorg- en hulpbehoevende van onze maatschappij en verzorgingsstaat als recht hebt verworven.
   Ondankbare hond.

   Verwijderen
 9. het is uberhaupt verdacht dat de meeste mensen een salaris krijgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen