woensdag 24 juli 2013

Makkie

Stel, je bent complotterd. Zo eentje die altijd alles net even eerder ziet dan de rest. De mussen vallen van het dak en de ventilator staat op negen, maar ineens weet je hoe je de dag gaat doorbrengen. Namelijk met het aanwijzen van onvermoede verbanden tussen het Grote Geheel Der Dingen!

Makkie. Men neme zondag 21 juli. De dag van de Belgische troonswisseling. Is het toeval dat de twee koters van het koningsechtpaar 9 en 11 jaar zijn (9 11!), en dat ze de kleuren zwart en rood dragen? Of dat de elfjarige prinses Elisabeth nu kroonprinses van België is en Koning Filip de zevende koning van België? Of dat het park waar de wisseling zich voltrok is ontworpen door een Vrijmetselaar? Nou dan!

Maar daar houdt het niet mee op. De Arc de Triomphe bij de honderdste Tour de France was dit keer niet - Barracuda herhaalt het nog maar eens langzaam - niet het keerpunt. Wat natuurlijk weer alles te maken heeft met de aardbeving in Nieuw Zeeland. De datum van die gebeurtenis: 21-7-2013 = 7. Terwijl weer elders gevechtstoestellen van de Amerikaanse marine bommen (!) hebben laten vallen op zomaar een koraalrif.

'Zouden de locaties van deze opvallende gebeurtenissen op dezelfde lijnen liggen of qua energiepunten iets met elkaar te maken hebben. In die zin dat het in combinatie met deze feitelijke gebeurtenissen verband houdt met elkaar? Paleis (en Warandepark) in Brussel, Arc de Triomphe in Parijs, Nieuw Zeeland aardbeving, Australische Great Barrier Reef (Groot Barrièrerif), (en eventueel de locaties in Irak en Colombia waar doden zijn gevallen).'

Vast wel, niet dat de Erik Engerd van zweefkezensite Olympic Zion zelfs maar een simpele legpuzzel kan oplossen, want die zat alweer druk te rekenen aan het kind van William en Kate. Onderdeel van de Joodse monarchie. No kidding.

Overigens is dit Barracuda-bericht nummer 1315, toevallig ook het jaar waarin de kleine ijstijd begon, een periode van economische neergang en veel ellende. Kijk maar: 1 + 3 + 1 + 5 = 10, minus 3 is 7!! Klopt als een zwerende vinger.

167 opmerkingen:

 1. Dan heb je wel betrekkingswanen ja. Helemaal van het padje. Er zit nog niet eens een systeem achter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie je wel, je kan het wel, haha.
  Iedereen kan het. Het klopt altijd.
  Maar het wil helemaal niets zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. histoireetsociete.wordpress.com/category/compte-rendu-de-livre/
  http://www.dementedagitprop.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Om Crowley te citeren: Every number is infinite; there is no difference"

  Telkens weer zie ik dat de gekkies van Olympiczion proberen gematria, kleurensymboliek, archetypen, synchroniciteit en astrologie toe te passen om de realitet waarmee ze omgeven worden te duiden. Maar zelfs op dat niveau, wat voor de meeste mensen al gestoord overkomt, falen ze eigenlijk jammerlijk.

  Ik gaf zelf een aantal jaar tarotcursussen in Rotterdam en specialiseerde me min of meer in het leggen van zulke verbanden, maar dan volgens de regelen der kunst: binnen de context van een legpatroon waarvan het de conventie is dat je die op zo'n manier duidt. Ik kan dus een eindje in hun waanzin meegaan, maar zelfs de interne logica hebben ze "all wrong".

  Wat ik ook een beetje mis is het verband tussen al die random gebeurtenissen, wat er eigenlijk mee gecommuniceerd wordt en door wie precies. Er gebeurde van alles op de zomer st Jan, maar wat is de diepere betekenis daarvan? Er zou sprake zijn van bewijs dat er menselijke offers gebracht zouden worden, maar waar blijkt dat dan uit?

  Ze laten de revue passeren:
  Een foto van de nieuwe koning en koningin van Belgie met twee dochters en twee zonen. De dochters zijn gekleed in rood en de zonen in donkerblauw. Dat is geen Saturnus-zwart, zoals ze beweren. Donkerblauw en rood zijn gerelateerd aan Jupiter en Mars en houden elkaar in balans op de kabbalistische levensboom als Geburah (Pachad) en Chesed (Gedulah). Het is strijd versus genade.

  De manier waarop ze als koninklijk gezin gearrangeerd werden is ook interessant, in principe zou je er een pentagram in kunnen herkennen: rechtsbeneden is het jongetje die de "Yod" (vuur) representeert, zijn zusje staat voor de "Heh" (water), het broertje links daarnaast voor "Vau" (lucht) en het zusje beneden voor de laatste "Heh" (aarde). Boven ze uit torenen de koning en de koningin, die met hun eenwordng de "Shin", de geest van hun kinderen vormen, zoals de Macroprosopus versus de Microcosopus. Hun eenheid staat voor de "Shin", de spirit. Spelt "Jehoshuah"= Jezus. En los van hun ouders spellen Ze Yod Heh Vau Heh, terwijl; de ouders "Jah" zijn. Compleet hermetisch gearrangeerd.

  Grappig is wel dat de vrouweijke elementen in deze ordening als dominant benadrukt worden. Als tarotist zou ik concluderen dat de vrouwen hier de broek aanhebben en actieve krachten zijn, terwijl de ,mannelijke energie goedmoedig, joviaal, "benign" is. Kortom een leuk gezinnetje met geemancipeerde vrouwen. Het viel de gekkies natuurlijk ook op dat de architectuur en stedebouw in Brussel heel veel vrijmetselaarssymboliek kent. Klopt. So what?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. einde tour de France: wordt alleen maar genoemd, maar er wordt niet uitgelegd wat daar dan bijzonderder aan is dan andere jaren.

  Een aardbeving in Nieuw Zeeland, waarin opgemerkt wordt dat het 880 dagen voor de vorige aardbeving was. Er wordt alleen niet uitgelegd wat de symbolische relevantie van dat getal is. Volgens mij is die namelijk nogal obscuur. Hij correspondeert met השסהתימני, een demonische koning van Edom. Letterlijk betekent het geloof ik "Jemenitische Borst". volkomen random dus, geen enkele relatie met aardbevingen. 888 was nog wel leuk geweest, maar aan 880 is niet echt wat te beleven.

  En dat gaat maar door. Geen enkele correspondentie werd onderbouwd, of in samenhang met die andere "random events" gebracht, geen enkele diepere intentie werd gevonden. Uiteindelijk probeert hij nog een soort verband te leggen met leylijnen, maar zelfs als je daarin gelooft vonden al die gebeurtenissen toch echt op volstrekt verschillende leylijnen plaats, die ook al geen onderlinge samenhang hebben en vind hij niets gemeenschappelijks in de symboliek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfcorrectie: behalve dat zomer st Jan op 21 juni is. De datum heeft nog niet eens een maçonnieke betekenis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Emulating the enemy

  Psychological projection is essential to the paranoid style of U.S. politics:
  It is hard to resist the conclusion that this enemy is, on many counts, the projection of the self; both the ideal and the unacceptable aspects of the self are attributed to him. The enemy may be the cosmopolitan intellectual, but the paranoid will outdo him in the apparatus of scholarship, even of pedantry. Secret organizations, set up to combat secret organizations, give the same flattery. The Ku Klux Klan imitated Catholicism to the point of donning priestly vestments, developing an elaborate ritual and an equally elaborate hierarchy. The John Birch Society emulates Communist cells and quasi-secret operation through “front” groups, and preaches a ruthless prosecution of the ideological war along lines very similar to those it finds in the Communist enemy. Spokesmen of the various fundamentalist anti-Communist “crusades” openly express their admiration for the dedication and discipline the Communist cause calls forth.

  In the personal realm, the paranoid politician usually ascribes “sexual freedom” as a personal vice of his enemy, yet Hofstadter reports that “very often, the fantasies of true believers reveal strong sadomasochistic outlets, vividly expressed, for example, in the delight of anti-Masons with the cruelty of Masonic punishments”.

  en.wikipedia.org/wiki/The_Paranoid_Style_in_American_Politics
  (voor de franse link hierboven)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Ze hebben een vals, volkomen karikaturaal beeld van de "vijand" en zien dat als een legitimatie om zelf de smerigste streken uit te halen, waarin ze doen waar ze de andere onterecht van beschuldigen. Maar dit is nog niet eens paranoia, er wordt helemaal niets blootgelegd, zelfs niet binnen hun eigen "systeem".

   Dat chaotische, het ongeordende ervan doet psychose vermoeden en is volgens mij veel zieker dan de standaard paranoia van complottertjes.

   Verwijderen
  2. Het dramatische vind ik dat ze zichzelf "spiritueler" vinden omdat ze zulk soort percepties hebben en dergelijke verbanden leggen, maar volgens mij is er helemaal geen sprake van valide religieuze ervaringen. Als logemeester en inwijder was het welzijn van kandidaten onder mijn hoede een belangrijke taak van me en er zijn grote verschillen tussen wat je kan zien als een "spiritual emergency" zoals je wel ziet als mensen beginnen met de beoefening van kundalini yoga (zie ook: Stanislav Grof) en psychose. Dit is psychose, maakte allebei van dichtbij mee. De duiding van de beelden heeft hier geen enkele diepgang of inbedding in een conventioneel systeem, het zijn decorstukken. Daarnaast zijn de verbanden volkomen willekeurig, ook op een symbolisch niveau onjuist en illustreren tot overmaat van ramp helemaal niets. Het is alleen maar waanzin.

   Verwijderen
  3. De magische "les" van het zien van de verbanden tussen alles is niet dat de realiteit door een kwade cartesiaanse genius ingegeven werd, maar dat die door je eigen geest ingevuld wordt, betekenisvol gemaakt wordt met je eigen concepten. Als je een dag met jezelf afspreekt je te focussen op een bepaalde kleur, lijkt het aan het eind van de dag of je hele omgeving alleen maar die kleur lijkt te hebben. Zoals er bijvoorbeeld altijd meer auto's van het type auto dat je kocht rond lijken te rijden dan eerder het geval was. De realiteit die we kennen is conceptueel en wordt door onszelf ingegeven.

   Moest een beetje denken aan Dirk Gently's Holistic detective Agency" van Douglas Adams (Hap). Een prive detective die gelooft in de onderlinge verwevenheid van alles en dat ook gebruikt als opsporingsmethode. Dus als hij een nieuw mysterie krijgt om op te lossen loopt hij zijn kantoor uit, stapt in een taxi en gaat een willekeurige auto volgen. Heeft altijd met de zaak te maken:

   The central motif of Dirk Gently's Holistic Detective Agency is the fundamental interconnectedness of all things. Many details may appear superfluous, but turn out to be integral to the plot, such as a sofa belonging to Richard that has somehow become trapped on his staircase. Its position is such that it not only cannot be removed intact (eventually being sawed apart by the police), but also apparently could not have arrived there in the first place. The situation is ultimately explained by the time machine's arrival at the staircase wall three weeks in the past, when the sofa was being delivered; Dirk opened the door to help the delivery men get it up the stairs, but the machine departed before they could finish maneuvering around the corner.

   Verwijderen
 8. Het aloude repertoire: luie suggesties, niks uitzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahaha zoals verwacht zijn daar weer de citaten van Crowley.

  Nog een citaatje dan: Stultus labor est ineptiarum.

  Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je weer stalken, Niccolo?

   Verwijderen
  2. Los van je pose heb je verder niets toe te voegen aan de discussie. Als je denkt dat mijn analyse onjuist is kan je uitleggen waarom, maar daar slaag je dan weer niet in. Wilde je soms beweren dat die "analyse" op olympiczion meer is dan het onsamenhangende gerant van een psychoot?

   Verwijderen
  3. Roep de gerant er maar bij, dit pik ik niet!

   Verwijderen
  4. @Jeroen

   Aan de stellige bewering dat de zogenaamde analyse in zijn geheel goed of fout is waag ik mij niet.
   Heb het net even snel gelezen en zo op het eerste gezicht lijken de verbanden wat ver gezocht.
   Echter wat betreft de energetische en symbolieke waarde is het handig om Dees en geen niet helemaal uit te sluiten.
   De zogenaamde elitaire medemens heeft nu eenmaal een heel ander referentiekader dan Jan met de pet op straat.
   Daar de typering "psychose" op plakken is onzinnig, zolang je niet met de schrijver van gedachte hebt gewisseld.

   De vraag die ik in deze interessant vind is de vraag of jij in de gaten hebt dat door je stelligheid wat betreft je aanname over de geestesgesteldheid van anderen jij je schuldig maakt aan hetzelfde als wat je anderen kwalijk neemt.

   Te weten. Je eigen referentiekader tot waarheid verheffen, en de woorden van anderen te willen minimaliseren. En dat doe je door bijvoorbeeld een omstreden aan heroïne, cocaïne, LSD en mescaline Crowley te citeren.

   De woorden van anderen worden hier altijd belachelijk gemaakt zonder dat men feitelijk kan weerleggen dat een ander ook daadwerkelijk onzin verkondigd. Er is een vermoeden. En dat vermoeden probeert men te bekrachtigen door de boodschapper c.q. Omstandigheden belachelijk te maken. Niet door het weerleggen van zaken.

   Het is simpel om te beweren dat de leeftijd van de kinderen geen referentie naar 9/11 zijn. Het is simpel om te beweren dat de kledingkeuze (rood en zwart) geen verwijzing zijn naar Saturnus blah blah.
   Het blijven echter beweringen zonder enige waarde zolang jij, jullie niet in staat blijken, feitelijk en onomstotelijk aan te tonen dat hetgeen op die site wordt beweerd naar het rijk der fabelen kan worden verwezen.

   Natuurlijk heb je gelijk als je zegt dat, de zogenaamde complotters zulks ook niet feitelijk kunnen aantonen.
   Heden ten dage heeft de zogenaamde complotter wel de wind in de rug. Een zogenaamde economische crisis. Onzinnige oorlogen. Klimaat nonsens. En het onnatuurlijke feit dat de eerst volgende generatie het slechter zal krijgen dan de eigen ouders, gesteld tegenover de maatschappelijke ontwikkelingen van de laatste honderd jaar, maakt dat de zogenaamde complotters het misschien zonder het zelf door te hebben dichter tegen zoiets als waarheid aan schurken dan jij of ik ooit durven dromen.

   Door te twijfelen komen we tot de waarheid.
   (Cicero)   Verwijderen
  5. @Nicollo
   "Zonder dat men feitelijk kan weerleggen...." Me dunkt dat het ongefundeerde geschreeuw en de kritiekloze overname van dubieuze of regelrecht onjuiste (denk even aan Vrijland) beweringen door 'complotters' hier herhaaldelijk uiterst feitelijk worden weerlegd.
   En omdat je van pompeuze spreuken houdt heb ik er nog een voor je: de ene ezel schuurt de andere/asinus asinum fricat.

   Verwijderen
  6. @Jeroen

   Afgelopen zondag of maandag uitgezonden op de BBC "THE secret life of Uri Geller".

   Een uitermate fascinerend stukje televisie. Uri Geller beweerd dat het leven van Uri Geller tot op heden, spannender was dan een James Bond film.

   Uri Geller was volgens eigen zeggen zowel werkzaam voor de CIA als voor de Mossad.
   De waarheid? ..........??? Niemand die het ooit zal weten. De meningen over zijn beweringen? Teveel om op te noemen!

   De 1 noemt hem een leugenaar waar geheime diensten graag gebruik van maken als front, om zo een bepaalde suprematie uit te stralen. Weer anderen dichten hem krachten toe die bovennatuurlijk lijken.
   En dan de feiten. Het is vooral Uri Geller die op tv veel bont gekleurde veren bij hemzelf inbrengt op een plek waar de zon niet schijnt.
   Het is geen pro/contra verhaal. Hier wordt iemands sterretje opgepoetst tot ie glimt als een zonnetje. En zulks heeft altijd een bedoeling!

   Verwijderen
  7. @Gertjan

   Uiterst feitelijk?? Weerleggen? Mondsnoerende? Dat is jou mening.
   In mijn ogen is er sprake van een kunstje.
   Door de achtergrond en het voorkomen van een boodschapper in het belachelijke te trekken, denkt men dat men iets weerlegt.

   Een joint roken of een biertje drinken is hier blijkbaar een teken om aan iemands woorden geen waarde toe te kennen.
   Zulks wordt hier dan aangetoond door bijvoorbeeld Aleister Crowley te citeren. Dat Crowley zwaar heroïne, cocaïne Etc etc verslaafd was blijkt geenszins een bezwaar om hem toch als referentie op te voeren.
   Maar daar hoor je hier, buiten mij dan, niemand over!
   In mijn ogen wordt het dan een schijnheilig gebeuren, waar de grootste schreeuwer denkt dat hij/zij gelijk heeft of hoort te krijgen. En dat alles zonder ook maar 1 enkel feit t.à.v. Bijvoorbeeld de geestesgesteldheid van een ander te kunnen overleggen. De grootspraak daaromtrent zou men ook complottheorieën kunnen noemen. Er is hier niemand en dan ook niemand die wat betreft de geestesgesteldheid van een ander iets feitelijk kan beweren. Hele en halve vermoedens daar blijft het bij.

   Wij verbazen ons te veel over de onwetendheid van anderen en niet genoeg over die van onszelf.

   Verwijderen
  8. @Nicolieko
   Hahaha, die laatste is leuk, maar spreek voor jezelf, ouwe namedropper die je bent. Uri Geller is inderdaad een geheime lepelbuiger, heb ik altijd al geweten.

   Blijf je vooral verbazen met je "wij" , zonder mij danwel.
   Ennuh....;
   Freudiaanse verspreking

   Een freudiaanse verspreking is een verspreking, die onbedoeld inzicht geeft in wat er (wellichtonbewust of ontkend) speelt in de geest van de spreker.

   Verwijderen
  9. "De woorden van anderen worden hier altijd belachelijk gemaakt zonder dat men feitelijk kan weerleggen dat een ander ook daadwerkelijk onzin verkondigd. Er is een vermoeden. En dat vermoeden probeert men te bekrachtigen door de boodschapper c.q. Omstandigheden belachelijk te maken. Niet door het weerleggen van zaken."

   Ach Niccolo;
   Deze werkwijze wordt al zo lang de synagoge van satan gelijk een gojimmennende souteneur met zijn hielen likkende jodensloofjes hier op deze wereld rondkruipt zeer demonisch arrogant en tot aan het irritante toe in de praktijk gebracht! Laat je er toch niet zo door van de wijs brengen en lees op de draadjes van Barrack dat er tegenwoordig nog maar 'slechts' 2 jodenpimps hier als ware capo's lopen te mennen ten bate van hun eigen verdorven dan wel natgedroomde agendatjes! Plus dat daarbij al hun zogenaamde aliassen (waarvan ik al lang heb uitgezocht dat er maar 4 IP-adressen mee gemoeid zijn!) strak filosemitisch afgericht maar hebben te beamen wat hun jodenpooiers alhier bedrieglijk van hun duivel de moeder aller leugens pornografisch bizar moeten door propageren! Hieronder een link waar een eveneens smerige jood (ene lee kaplan!) exact zoals hier bij moderator ook altijd misdaan wordt met diagnoses van krankzinnigheid e.a. karakter misvormingen ten bate van het eigen ongelijk loopt te zieken! Echt die kaplan moet nooit meer binnen een straal van fysiek contact bij mij in de buurt komen te verkeren. En ik ga er met alle pleizier nog voor zitten ook!

   BRON

   Verwijderen
  10. 'Mondsnoerende' zat er niet tussen, Nicollo. Je hebt van mij ook nog nooit iets over Crowley gelezen. Het is ook niet zo dat Vrijland in het belachelijke wordt getrokken om hem zijn status van 'boodschapper' te ontnemen, zijn vermeende boodschap is belachelijk. Lees anders nog even na hoe hij zowel in de zaak Anass en inzake Jeugdzorg heeft aangetoond totaal onkritisch en volstrekt incompetent als 'waarheidsvinder' te zijn. Dat is geen mening of kunstje. Wat mij betreft mogen Kat, Vrijland, en wie al niet argumenteren tegen vaccinatie, Demmink etc. Maar dat doen ze nu juist niet.

   Verwijderen
  11. @jwt

   Dat alles wat zich hier afspeelt ingepast in het grotere geheel, de zogenaamde druppel op een gloeiende plaat is, lijkt me duidelijk.
   Dat het hier op dit blog alsmede op andere blogs maar om een enkeling gaat, kan door mij worden vastgesteld door zogenaamde feitjes.
   1 van die feitjes is het feit dat als ik mij hier niet meldt als deelnemer, dit blog gemiddeld ergens tussen de 4 en 20 reacties kan verwachten. Altijd van dezelfde nicknames, altijd in dezelfde trend, altijd met dezelfde doelstelling, nooit enige vorm van kritische benadering t.à.v. elkaar

   Zoals ik in een andere reactie al aangaf. Als degenen die men regelmatig hier op het oog heeft een joint roken, dan schijnt dat wat te zeggen over de door die persoon gebrachte boodschap. Waarom anders het roken van een joint blijven benoemen in die context.
   Dergelijke zaken worden vervolgens onderbouwd door citaten van bijvoorbeeld Crowley. Een junk in hart en nieren. Zijn heroïne verslaving is zeer uitgebreid gedocumenteerd. En niemand die zulks als bijzonder ervaart.

   Het vermoeden dat @Jeroen hier al een tijdje in zijn uppie aan het klooien is, is er al sinds het begin.
   Zulks blijft voor mij een vermoeden, aangezien ik een dergelijk vermoeden, niet feitelijk kan aantonen.

   Verwijderen
  12. @Gertjan

   Ik heb je ook geen kritische noot gehoord aangaande het citeren van heroïnejunk Crowley!

   Dat een vermeende boodschap belachelijk klinkt is jou mening. Toon eerst maar eens feitelijk aan dat de boodschap feitelijk onjuist is.
   Het geeft naar mijn mening geen pas om anderen onkritisch en volstrekt incompetent te noemen, als je niet in staat bent, feitelijk aan te tonen dat zulks het geval is.

   De hier gebruikte logica heeft altijd betrekking op uiterlijk. En op handelingen die geen betrekking hebben op de mening, zoals blowen. op kleding. Of op wie met wie valt te Ascioceren.
   Nergens valt terug te lezen, die en die hebben ongelijk vanwege die en die feiten!!
   Gewoon simpel en feitelijk aangetoond. Ook bij jou moet het weer gaan over Vrijland of kat met daarop geplakt jou op niets gebaseerde mening aangaande geestesgesteldheid en vermoedens omtrent de doelstelling. Er simpelweg van uitgaan dat de doneer button het hoofddoel is mag. Maar als gevraagd word zulks feitelijk aan te tonen, dan geven jullie in de regel niet thuis.
   Zo is mijn ervaring.

   Verwijderen
  13. @googelieke
   We weten echt inmiddels wel dat je je zwaar gefrustreerd en getraumatiseerd door het leven heen moet slepen en dat je de schuld daarvan graag geheel bij de Geestelijke Gezondheidszorg en de Maatschappij neerlegt.
   Dat je in het verleden bent gediagnosticeerd met één of meerdere psychische defecten en dit je tot op de dag van vandaag achtervolgt mag dan vervelend zijn -en tot op bepaalde hoogte triest- jouw idee dat dit volkomen onterecht is, is toch echt een verkeerde conclusie.
   Je volkomen on(aan)gepaste gedrag en werkelijk waar helemaal niets toevoegende aanwezigheid -met in elke reactie hetzelfde verhaaltje- op Barracuda met betrekkingswanen als zou je werken in/met de Geestelijke Gezondheidszorg terwijl je patiënt bent en je hilarisch simplistische fantasietjes over uitstapjes die je helemaal niet maakt, bewijzen je ongelijk. Bovendien ben je je nu aan het ontwikkelen tot een ziekelijke stalker.

   En ik kan je reactie hierop zo zelf wel even voor je uittypen. Daarin kom je toch weer met krék hetzelfde verhaal en je paranoïde stokpaardjes. Het maakt je een hopeloos geval en ik maak een diepe buiging voor de zorgverleners die het geduld kunnen opbrengen om zo'n enorm onaangename zotkop zoals jij toch blijven proberen te helpen. En dat nog tegen beter weten in. Het is bizar en bijna onvoorstelbaar dat mensen zo'n verknipt zelfbeeld kunnen ontwikkelen.

   OnTopic
   Johan Oldenkamp heeft er ook zo'n handje van, dat lachwekkende doelgeredeneerde gegoochel met cijfertjes.
   Dit inzichtje in de kapotte psyche van Oldenkamp is dan wel van een andere orde maar ook ongehoord grappig. Wat een mafketels lopen er toch rond. En dat noemt zichzelf 'allround wetenschapper'. LOL

   Verwijderen
  14. Crowley boeit me niet. Het zal je misschien verbazen, maar ik behoor niet tot iets als een monolitisch lezersblok. Als er al zoiets bestaat. Verder heb ik nergens het uiterlijk van Vrijland of Kat er bij betrokken. Over hun geestesgesteldheid heb ik inderdaad twijfels, en die ondersteunen ze met hun hersenspinsels. Zo is de complotlezing van de Vaatstra-moord toch wel te noemen. Dat Vrijland -om even bij hem te blijven - een incompetent onderzoeker is, is ook geen op niets gebaseerde mening. Verwijs ik opnieuw naar zijn domme omgang met hem toegespeelde desinformatie. Of de doneerbutton hoofddoel is weet ik niet. Dat het leuk is meegenomen als de lezer er op klikt lijkt me evident.
   Maar als vertegenwoordiger van de betere redeneerkunst kan jij misschien uitleggen waarom deze heren wél als competente waarheidsvinders moeten worden gezien?

   Verwijderen
  15. @Loena

   Je toont zoals gebruikelijk aan dat mijn woorden betrekking hebbend op wat hier plaats vindt waarheid zijn.
   Jij hebt in zijn geheel geen zicht op zaken als het gaat over achtergronden van Dees of geen.
   Zwaar gefrustreerd? Getraumatiseerd? Gediagnosticeerd? Jou woorden gevormd door...??
   Maar enig feitelijk bewijs?? Uiteraard en zoals gewoonlijk geen feiten omtrent mijn gezondheid en die van anderen.

   Altijd mooi om te zien hoe jij en jou soort de mond vol hebben betreffende zoiets als ter zake doende reageren.
   Iets waar ik jou en anderen hier aanwezig nog nooit op heb mogen betrappen.
   Anderen de maat nemen, en zelf niets presteren.
   Alleen al een dergelijke observatie geeft mij. Toegevoegde waarde al aan.

   Het moet ook niet heel makkelijk zijn om zo nu en dan te worden geconfronteerd met je eigen onvolkomenheden.
   Je begrijpt niet veel, en zegt nog minder. Dan hebben we het nog niet eens over zoiets als feiten gehad.
   Het lijkt erop dat jou alter ego bedoeld en verzonnen is om anderen zogenaamd af te zeiken. Zogenaamd vanwege het gegeven dat je hier nooit in slaagt.
   Toegevoegdewaarde t.à.v. Het geheel 0,0.

   De dag dat Loena of anderen van zijn soort instaat blijken te zijn hier feitelijk, aan te tonen dat de op niets gebaseerde vermoedens t.à.v. De geestelijke staat van mijn persoontje e.à. op waarheid berust. Is dezelfde dag wordt feitelijk kan worden aangetoond dat god bestaat.
   nooit dus!!!

   Loena je frustratie druipt uit iedere porie. Misschien dat zonder al je frustie gedoe het mogelijk wordt om eens wat nuttigs te melden.
   Nooit een weetje of een brak breaking fact uit jou mond. Alleen maar zwak gezever. En zelfs dat zwakke en infantiele gereutel kan je maar niet omzetten in zoiets als feiten.
   En dat noemt een ander geestelijk gemankeerd.

   Kom maar op Loena, grow some balls en toon aan dat jou woorden aangaan de mijn geestelijke gezondheid waar zijn!
   En geen excuses dat het voor jou soort allemaal zo klaar als een klontje is. Maar feiten. Ziekenhuisrapporten. Plaats waar ik zogenaamd ben opgenomen. Behandeld arts. Naam van de woongroep. Het tonen van diagnoses, zwart op wit graag.
   En kom dan nog maar eens stoer doen.
   Je praatjes zijn helemaal niets waard. Alleen daden tellen.

   Verwijderen
  16. @Gertjan

   Hetgeen je beschrijft is precies wat ik jullie hier verwijt.
   Nergens maar dan ook nergens heb ik beweerd dat Vrijland, kat of weet ik veel wie waarheid spreken. Ik heb werkelijk geen idee.
   Het feit dat ik geen idee heb wat betreft de waar- c.q. Onwaarheid omtrent zaken maakt het niet waar of onwaar.

   Dat vrijland op een specifieke manier omgaat met informatie kan veel zeggen. Het kan aantonen wat jullie jullie beweren, het kan kan ook het tegenovergestelde aantonen.
   Het enige wat feitelijk is aangetoond, is het feit dat jullie soort de moeite neemt om iemand met valse info te voeren, om een punt te maken.
   Om daar vervolgens als een stel wijven dagen over te gaan ouweklephoeren.

   Jullie soort trekt zaken in twijfel zonder daar keiharde feiten tegenover te stellen.
   Dat stuk op OZ vliegt inderdaad van hot naar her. Maar is dat dan DE defuser? Is dat dan het mondsnoerend feit?
   I beg to differ.

   Verwijderen
  17. Een molenpaard dat steeds hetzelfde rondje draait kan het geluk hebben te denken dat-ie alles aardig voor elkaar heeft. "Het kan zijn, het kan ook niet zijn." We zijn het niet eens. Dat is een feit. Ik zou doodmoe van mezelf worden als ik jou was. Dat is ook een feit. En het zal ook wel een feit zijn dat jij 'will beg to differ'. En zo is iedereen weer blij.

   Verwijderen
  18. @Loena

   En als je toch bezig bent. Graag ook de op feiten, en dus op waarheid berustende medische gegevens van Kat, Vrijland etc etc etc etc

   Wanneer heeft diagnose plaatsgevonden? Wie was behandeldend arts/psychiater. Eventuele ziekenhuizen waar daadwerkelijke opname aangaande geestelijke problematieken hebben plaatsgevonden.
   Dit alles natuurlijk ondersteund door actuele medische rapporten. Zwart op wit. Ondertekend door behandelaar(s).
   Het zou prettig zijn als je in 1 ruk ook even aantoond wat de gevolgen van de diagnoses zijn geweest. M.à.w. Wat waren of zijn de vervolgtrajecten.
   Welke medicatie wordt er gebruikt? In welke hoeveelheden? Over welke periode wat betreft medicatiegebruik spreken wij? Is er sprake van toename danwel afname? Zijn de problematieken van chronische danwel tijdelijke aard?
   Waar maak je dat uit op? En kan je zulks door het overleggen van ,medische dossiers feitelijk aantonen?

   Verwijderen
  19. @Gertjan

   Correctie. Dat jij doodmoe zou worden indien je mij was is geen feit. Dat is zoals gewoonlijk voor jullie soort een vermoeden.
   In mijn reactie vallen hier en daar leestekens te ontwaren. Ook vraagtekens. Normaal gesproken zijn dat vragen.
   Maar jullie hier geven nooit antwoorden. Jullie komen weer met een volgend stukje drek wat kant noch wal raakt.

   Niemand lijkt hier instaat om de letterlijke tekst van het stukje op OZ feitelijk te weerleggen. Het wordt belachelijk gemaakt vanwege een aantal volgens jullie soort opvallende zaken. Deze worden tot hoofd neerwerp gebombardeerd, alles wat eventueel niet uitkomt wat betreft jou/jullie zienswijze wordt achterwege gelaten.

   De ander heeft het altijd fout. Er wordt vermeld waar jullie denken dat een ouder fout zit, echter aantonen hoe het dan wel zit is hier nog nooit vertoond.
   Kijk naar Loena, Geen, Jeroentje en de rest van de alter ego's. Het is een simpel en vaststaand feit dat men aangaande mij het altijd op de persoon speelt.
   Men neemt bij mij e.a. zogenaamd psychische problematieken waar. Allen is geen van alleen in staat om zulks onomstotelijk, feitelijk aan te tonen.

   Zou hier bij graag refereren aan een waar ding wat Jeroen hier zei over het gegeven dat als je een nieuwe auto rijdt, je opeens overal hetzelfde merk en type begint waar te nemen.
   Zou zulks ook graag beweren over een ieder hier die maar blijft zanikken over de geestesgesteldheid van anderen.
   Het lijkt erop dat men zich heden ten dage omringt weet met mensen met ernstige geestelijke problematieken. En dat vervolgens ook hier denkt waar te nemen.
   À posteriori. Of te wel jullie kennis omtrent geestesziekten lijkt afgeleid uit ervaringen.

   Verwijderen
  20. Nee hoor. Dat is echt een feit. Dat er zoiets als 'jullie soort' bestaat, dat is een vermoeden. Het zal Jeroen trouwens wel verheugen dat je zomaar een van zijn observaties onderschrijft. Maar dat is natuurlijk maar een vermoeden. Feit is wel dat je het doet. Over jouw geestelijke gezondheid heb ik het nooit gehad, en die boeit me trouwens even weinig als Crowleys verslaving.

   Verwijderen
  21. Ik onderbouwde volgens mij prima waarom de percepties van Erik volkomen psychotisch zijn. Zag het Nisnollo verder ook niet weerleggen.

   Het is simpel om te beweren dat de leeftijd van de kinderen geen referentie naar 9/11 zijn. Het is simpel om te beweren dat de kledingkeuze (rood en zwart) geen verwijzing zijn naar Saturnus blah blah.

   die kinderen hebben die leeftijd gewoon, bovendien hebben ze vier en niet twee kinderen. Je selecteert er dus twee en gaat het dan opmerkelijk vinden dat die 9 en 11 zijn? Wow. Daarnaast draagt niemand op de foto iets zwarts, het gaat hier om blauw. Als je denkt dat dit wel zwart bent, ben je kleurenblind of gestoord. Of allebei.

   Verwijderen
  22. Zou hier bij graag refereren aan een waar ding wat Jeroen hier zei over het gegeven dat als je een nieuwe auto rijdt, je opeens overal hetzelfde merk en type begint waar te nemen.

   Maar het wel even uit de context rukken om nog eens te benadrukken dat je zo'n uitspraak niet eens begrijpt? LOL.

   Verwijderen
  23. In een normale samenleving zou iemand als Nisnollo net zo lang voor zijn bek getrapt worden tot hij hem dichthoudt. Ik vind het geen teken van beschaving dat dit in een land als Nederland niet gebeurt.

   Verwijderen
  24. Men neemt bij mij e.a. zogenaamd psychische problematieken waar. Allen is geen van alleen in staat om zulks onomstotelijk, feitelijk aan te tonen

   Pardon, je wordt continu op je gedrag gewezen en daarmee geconfronteerd aan de hand van de reacties die je toch echt zelf produceert en die je keer op keer weer terug komt herhalen en waarmee je en passant mijn psychoanalyse dan weer bevestigd.
   Google eens op 'afweermechanisme'.

   En als je toch bezig bent. Graag ook de op feiten, en dus op waarheid berustende medische gegevens van Kat, Vrijland etc etc etc etc

   Dus je associeert jezelf wel degelijk met deze complot idioten waarvan de één in ieder geval zwakbegaafd is en de ander zwaar overspannen. Het is hoe dan ook helder dat jij door een combinatie van deze psychische problematiek geteisterd wordt.
   Het is natuurlijk ook totaal onzinnig dat je van me gaat vragen om medische dossiers van wie dan ook hier op een blog te openbaren. Het geeft aan hoe ver jij van de maatschappij vervreemd bent.

   Verwijderen
  25. @Loena

   Heel goed Loena!!! Ik wordt op zogenaamd gedrag gewezen! Maar door wie?
   Door jou en 3 andere lanterfanters! Hahaha en wie ben jij dan? For all i know ben jij de dorpsgek van Bennekom.

   Het herhaal patroon zou natuurlijk ook heel makkelijk als oorzaak jou hardleerse autistische gedrag kunnen betreffen.

   Ik associeer mijzelf met niemand, dat laat ik met alle plezier aan jou soort over. Ik gebruik de namen van Kat en Vrijland omdat jou soort de neiging heeft om een ieder over 1 kam te scheren. Wat ik je vraag is met een gecertificeerde diagnose te komen. Vastgesteld door daartoe bevoegde personen, die onderschrijven wat jij in je wanen denkt waar te nemen.

   De 1 is volgens jou zwakbegaafd (volgens de wisc of raven test?) en de ander overspannen.
   En wederom ben je in geen velden of wegen in staat om zulks d.m.v. Feiten aan te tonen.
   En Loena, je spreekt over zaken die helder zijn. Dit terwijl men toch sterk mag twijfelen of jij in staat mag worden geacht om zelfs een helder glas water als zulks te onderkennen.

   Je laatste opmerking is de meest grappige van je tot nu toe! In mijn vraag om zaken te openbaren lag al besloten je onmacht om zulks te kunnen. Dit slaat los van het gegeven of zaken ethisch verantwoord zijn om te doen.
   Met mijn vraag laat ik zien waarom sommigen hier te suf zijn om deel te nemen aan een inhoudelijke discussie.

   Loena je kwettert er maar een beetje op los. Niet gehinderd door enige kennis niet gehinderd door enige vorm van gene.

   Verwijderen
  26. Jeroentje je onderbouwd geen ene mallemoer.

   Zoals gewoonlijk lul je maar wat.
   Wat de Belgische kiddos betreft zeg ik niet dat het is zoals op OZ gesteld wordt, ik zeg alleen dat het ook niet valt uit te sluiten. Begrijpend lezen is lastig hè met al die rare emoties van je.

   En wat jij denkt wat er in een normale wereld plaatsvindt aangaande mijn persoontje zegt alles over hoe jij zaken beschouwd.
   De emoties van ut jochie zitten m wat in de weg! Hahahaha

   En gozert al was het normaal, dan was jij daar niet te de aangewezen persoon voor.
   Mij met je handtasje meppen zal er koddig uitzien. Of oh nee jij als zogenaamd ex IDF' er bent natuurlijk Een krav maga expert. Hahahaha
   Beloof dat ik niet terug zal vechten. Het is tegen mijn principes om vrouwen en gehandicapten te meppen. Hahahaha sukkel!!

   Verwijderen
  27. "In een normale samenleving zou iemand als Nisnollo net zo lang voor zijn bek getrapt worden tot hij hem dichthoudt. Ik vind het geen teken van beschaving dat dit in een land als Nederland niet gebeurt."

   Als wij dan toch aan jullie vormen van beschaving zullen gaan 'moeten' toegeven, kunnen wij net zo goed jou wel direct als het beest der lage landen op het schild hijsen...

   Verwijderen
  28. Wat de Belgische kiddos betreft zeg ik niet dat het is zoals op OZ gesteld wordt, ik zeg alleen dat het ook niet valt uit te sluiten.

   Sorry hoor, maar wat ze voor zwart aanzien is toch heus blauw. Dus het is per definitie uitgesloten, idioot.

   Verwijderen
  29. Godallemachtig googelieke, met een beetje gezond verstand kleuter is het beter argumenten uitwisselen dan op jouw verstandelijk zeer beperkte niveau.
   Hoe haal je het in je hoofd om 'jouw gelijk' dicht te timmeren met een subsidiaire 'eis' waar ik i.h.k.v. bijvoorbeeld de wet bescherming persoonsgegevens en/of medisch beroepsgeheim onmogelijk aan zou kunnen voldoen terwijl je simpelweg zegt dat dit gegeven niet terzake zou doen omdat ik bij voorbaat al 'nat zou gaan'!?
   Maar goed, het is een inkijk in jouw 'wereldje' van het 'jouw gelijk halen'. Beetje jammer joh, dat je er in de grote mensen praktijk niet zo veel je gelijk mee haalt.
   Ziehier het 'waarom' je in een situatie zit waarin je niet wilt zitten. Doe er je voordeel mee.

   Verwijderen
  30. @Loena

   Om kort te gaan, kan en mag worden gesteld dat jij Loena geen feiten kan overleggen aangaande de stellige uitspraken die je denkt te moeten doen wat betreft andermans psychische staat van zijn.
   Het is geen eis zoals jij stelt, het is een stelling welke onderschrijft dat jij er zoals gewoonlijk vrolijk op los reutelt.

   Heerlijke ongefundeerde blah blah Loena! Vooral je laatste zin is uitermate tekenend. Dat jij iemand als mij wel even uitleg waarom ik in een onwenselijke situatie zit, is te komisch voor woorden. :-))
   Wat jij Loena argumenten noemt zijn in werkelijkheid vermoedens ontsponnen aan een zogenaamd verengd brein.

   Onderbouw d.m.v feiten je grootspraak. Welke argumenten wissel jij uit dan? Wat en waar spreek je over als jij het hebt over zoiets als "mijn wereld"? Graag onderbouwd met de feiten betreffende "mijn wereld".

   Maar waar ik echt nieuwsgierig naar ben is je feitelijke uitleg over het zogenaamde "waarom" ik volgens jou in een situatie zit.
   Graag wel onderbouwd door feiten. Denk zegt er voor de zoveelste keer maar bij. Jij en jouw soort hebben de neiging om veel te blaten, maar komen nooit en dan ook nooit met feiten op tafel. Helemaal niet als het jullie uitspraken andere personen betreft.

   Verwijderen
  31. Jeroentje moet ik nu echt voor de zoveelste keer gaan uitleggen waarom jij en jou woorden hier als onbetrouwbaar mogen getypeerd??

   Als het toch echt en heus de kleur blauw betreft toon dat dan ook feitelijk even aan. Een aankoop bon of iets dergelijks! :-))
   Trouwens jij als de grote ODOL van OTO zou toch moeten weten dat niets definitief is? En al helemaal niet als het jou woorden betreft!
   Je drama queen vertrek hier weet je nog! Toen was het ook DEFINITIEF! Jeroentje zou hier nooit meer terug keren! Definitief zo kan ik feitelijk aantonen, duurt bij jou amper een week!

   Verwijderen
  32. Als het toch echt en heus de kleur blauw betreft toon dat dan ook feitelijk even aan. Een aankoop bon of iets dergelijks!

   ehh .. ben je kleurenblind ofzo? Dat zijn dus donkerblauwe uniformen, zoals het gekkie zelfs al in zijn tekst aangaf, ook al doet hij daarna net of het toch zwart was omdat zijn kaasverhaaltje ovet Saturnus anders helemaal betekenisloos is. Blauw is overigens de standaard kleur voor officieren van de Belgische luchtmacht, want hij droeg op die foto toch heus het uniform van een luitenant generaal van de Belgische luchtmacht en die is toch echt donkerblauw. Zwarte staatsie uniformen bestaan niet in het Belgische leger, het uniform dat hij later droeg toen hij bevorderd werd tot opperbevelhebber en viersterrengeneraal is ook donkerblauw.

   en dat correspondeert dus met Jupiter, niet Saturnus.

   Verwijderen
  33. *verplaatsen wij ons thans in het absurde en infantiele 'denkwereldje' van googelieke*

   Overleg jij nu eens bewijzen om feitelijk aan te tonen dat je niet in een psychiatrische instelling zit? Graag ontvang ik je naw gegevens om e.e.a. feitelijk te verifiëren en kan ik in je thuissituatie gezellig een biertje komen drinken.
   Kom maar met bewijzen dat je een geweldige baan hebt (werkgeversverklaring) en/of overleg je inschrijving Kamer van Koophandel?
   Graag ontvang ik ook een afschrift van je samenlevingscontract of huwelijksboekje als bewijs voor een duurzame relatie.
   Overleg eens scans van de vliegtickets en de hotelboekingen van al je tripjes etc. etc.

   P.s. je therapeut zit in dit complot. Sterker, ik ben je psychotherapeut. Toon jij feitelijk maar eens aan dat ik dat niet ben.

   Verwijderen
  34. @Jeroen

   Het betreft de kleding van de kiddo's waar men bij OZ aan refereerde. Niet het uniform van Flip.

   Zo op eerste gezicht is het niet geheel duidelijk of het hier zwart of blauw betreft. Verwarring daarover lijkt mij vrij normaal.
   Das trouwens ook de strekking van de mededeling. Het is niet zeker donker blauw of zwart.
   Maar natuurlijk weet jij dit wel met zekerheid te melden. En zoals gewoonlijk is het alleen maar een mening. In dit geval de jouwe.

   Verwijderen
  35. Wellicht ten overvloede:

   ik mat wat foto's van staatsies die belgische luchtmachtofficieren dragen op met colorzilla. Niet alleen die van Filip, maar ook andere foto's die ik online kon vinden. Volgens die metingen is de hexadecimale kleurencode van die uniformen #262937 en de RGB 38 41 55.

   Donkerblauw dus.

   Verwijderen
  36. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  37. De metingen van de uniformkleuren van de zonen komen op exact dezelfde donkerblauwe kleurencode als hun vader uit. Maar meten zal wel teveel werk zijn voor je.

   Verwijderen
  38. Overigens kan het niet aan de kleurenblindheid liggen, want er is geen enkele afwijking die deze kleur naar zwart vertaalt.

   * Mensen met monochromatische afwijkingen herkennen het als #2A2A2A of # 292A2D
   * Mensen met dichromatische afwijkingen herkennen het als #313441, #323341, of #2F3539
   * Mensen met trichromatische afwijkingen herkennen het als #2D303D, #2D3F2D, of #2B3138.

   Geen van die kleuren is zwart, dus wat je overhoudt is dat het niet zozeer een fysieke afwijking is waardoor er zwart van gemaakt wordt, maar een geestelijke.

   Verwijderen
  39. Hahahaha aha Loena wat je ben je toch een verschrikkelijke loser! :-))

   Tuurlijk Loena ik moet aantonen dat wat jij in je wanen beweerd onjuist is! Hahahaha
   Wat is dat nu weer voor slap gedoe! Ik vraag je iets heel simpels! Kom nu eens met feiten ten aanzien van de beweringen die je op constante basis doet, betrekking hebbend op de psychische staat van zijn van mensen die je nog nooit in levende lijve hebt ontmoet!

   Normaal ben je zo stellig wat betreft de amateur diagnoses die je op constante basis, en ongevraagd stelt.
   Beetje boter bij de vis graag Loena! Je weet toch wel wat feiten zijn of...?
   Je begint nu echt te raaskallen. Zeker als je al kwijlend meedeelt dat je "gezellig" een biertje wil komen drinken.
   Lees even je eigen reaguursels na. Dan moet ook jij tot de tussentijdse conclusie komen dat veel termen op jou toepasbaar zijn maar dat gezellig daar vermoedelijk niet bij staat. Hahahaha!

   Volgens jou zit mijn peut in het complot en volgens jou ben jij mijn peut?? En zo ontkom je niet aan het beeld dat het enorm knettert in je hoofd. :-)
   Kom op Loena jij bent degene van de grote beweringen. Jij als mijn peut zou reeds over alle gevraagde info moeten beschikken. Het moet voor jou een peulenschil zijn om zaken aangaande mij en eventuele anderen feitelijk te onderbouwen.

   Ik doe hier niet de meest vreemde beweringen over andermans psyche. Dat is jou/jullie pakkie an. Dus kom op met al die zogenaamde feiten. Niet bij mij komen janken omdat je geen antwoorden meer hebt, maar geef je woorden eens gestalte door het overleggen van feiten t.à.v. Al je grootspraak.

   Verwijderen
  40. Kan jij feitelijk onderbouwen dat Loena zit te kwijlen?

   Verwijderen
  41. Hier de stellige en vaste FEITEN @nisporo, RAL kleuren heet zoiets. Blauw is blauw en blijft blauw. RAL 5004/5005

   http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_loi/change_lg.pl?language=nl&la=N&cn=1995042434&table_name=wet

   Verwijderen
  42. Ik doe hier niet de meest vreemde beweringen over andermans psyche. Dat is jou/jullie pakkie an. Dus kom op met al die zogenaamde feiten.

   Ik toonde anders net aan dat het niet anders kan zijn dan een geestelijke afwijking als je van blauw zwart maakt omdat dit beter uitkomt voor je stompzinnige horrorverhaaltje. Kan geen fysieke oorzaken hebben.

   Verwijderen
  43. @Jeroen

   Helemaal top Jeroentje! Heb het nog niet gecheckt maar als het klopt wat je zegt dan heb je zojuist een feit overlegd. Chapeau gozert!!
   Was dat nu zo moeilijk? Ik heb nooit beweerd dat de pakkies blauw dan wel zwart waren. Ik stelde dat gezien de kleur op de foto's de reden van twijfel overduidelijk is.
   Zelfs in het stukkie van OZ twijfelt men.
   Echter als je zoals jij altijd van die stellige uitspraken doet, is het wel handig om zo nu en dan, nier en daar je woordjes met feitjes te onderbouwen.

   Al zal je je het gezien je laatste woorden vermoedelijk nooit leren.
   Uiteraard is het volgens jou weer een geestelijke afwijking. Om zo glansrijk voorbij te gaan aan de enorme diversiteit aan opties die overblijven.

   Je kunt zoals te doen gebruikelijk je woorden weer eens niet onderbouwen door feiten. Leer je het dan nooit?

   Verwijderen
  44. @Nilullo
   Heb je de FFeiten nu gezien ? Of mag je ze niet zien?

   Verwijderen
  45. @Gertjan

   Nee natuurlijk niet! Domme vraag! Next please.

   :-))

   Verwijderen
  46. Normale mensen zien dat meteen, of als ze kleurenblind zijn maken ze er een andere kleur dan zwart van. waarom zoiets aan jou niettemin "bewezen" moet worden laat natuurlijk vooral wat over jou zien. Vandaar dat ik daar even aandacht aan besteedde. Halve zool.

   Waaruit we kunnen concluderen dat het hele stukje op Olympiczion volledig gestoord was en/of oneerlijk.

   Verwijderen
  47. @Geen en alle andere alter ego's

   Het betrof hier in beginsel een stelling gedeponeerd op een site OZ. Aldaar probeert men een een aantal links te leggen. Het 1 heeft te maken met de centraal opgestelde kinderen van respectievelijk 9 en 11 jaar. Het ander met de eventuele keuze van kleding aangaande diezelfde kids.

   Jullie hier trokken dergelijks met al je goedrecht in twijfel. Prima.
   Heb alleen 3 dagen moeten wachten tot 1 van de alter ego's met een zogenaamd feit daaromtrent op de proppen kwam. Dit ondanks herhaalde verzoeken. Eerst een hoop blah blah, en dan nu eindelijk we primeur op dit blog. Men overlegt een feit!!!!
   Zowaar een unicum, en een absolute reden voor gebak! Hahahaha
   Jij/ jullie snappen er maar weinig van als het anderen betreft.

   Verwijderen
  48. Je hebt vier kinderen, waarvan een negen is en een elf. Als je die eruit vist en de andere buiten beschouwing laat heet dat ook wel "selectieve perceptie", zoals er eerder weer wat misging met het herkennen van kleuren.

   Verwijderen
  49. Het is kortom een leugenachtig en selectief bullshitverhaal dat tot overmaat van ramp nog niet eens een "pointe" heeft. Want wat het verband dan is tussen die toch wel ongerelateerde gebeurtenissen wordt nog niet eens toegelicht. Ook de veronderstelling over leylijnen is onjuist, want al die gebeurtenissen vonden plaats op afzonderlijke leylijnen (niet dat ik waarde hecht aan zulk soort psychogeografie, maar dat terzijde).

   Verwijderen
  50. @Nisporo
   Donder toch op met je nietszeggende gezwets, lees die crap niet eens. Dat je een enorme grote etter bent is inmiddels ook een voldongen feit. Knap gedaan, geweldig, groots, enorm, geniaal, uniek, fenominaal, niet te evenaren!

   Verwijderen
  51. Ik ben blij @googelieke, dat je inmiddels onderkent dat hetgeen ik van je vraag absurd is. Nu nog even het -meest confronterende- stapje maken om in te zien dat dit toch echt het patroon in jouw verknipte 'denkwereld' is.

   Verwijderen
  52. Jeroentje zou hier nooit meer terug keren! Definitief zo kan ik feitelijk aantonen, duurt bij jou amper een week!

   En dan te bedenken dat jouw bewering Jeroen voortaan te negeren nog geen tien minuten stand hield.

   Verwijderen
  53. Jeroentje your barking up the wrong tree!

   Heb nooit enige waarde of waarheid toegekend aan het OZ verhaal. Je maakt de simpele vergissing om te denken dat door het gegeven dat ik hier wat tegengas geef aan jullie soort, ik het automatisch eens ben met anderen.
   Dat is zoals gewoonlijk een misconceptie. Zeg maar je onvermogen om te beseffen dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden.

   Ben hier niet om verhaaltjes op specifieke sites te verdedigen. Ben hier ooit bij toeval terecht gekomen. De trigger om te reageren was de de strekking dat men hier wel even domdenken d.m.v. Logica en feiten de mond gaat snoeren.
   Alleen is geen van jullie tot op heden instaat gebleken om zulks voor elkaar te krijgen.
   Veel kinderachtig gezever en veel, heel veel nietszeggend geleuter, dat is de som van wat jij/jullie hier met maximaal een mannetje of 3 à 4 presenteren.

   Amper inzicht wat betreft eigen handelen, maar altijd een ongefundeerde en niet op feiten gebaseerde mening! Tot meer is men tot op heden niet in staat gebleken.

   Verwijderen
  54. @googlelieke
   Rome is ook niet op één dag gebouwd, maar brandde wel in een dag af.Koester niet te veel bezit, het kan snel ontnomen worden.

   Verwijderen
  55. Jaja Loena jij ziet weer patronen. Dit feitelijk aantonen lukt niet, maar vooral
   Blijven beweren dat jij toch echt patronen waarneemt.

   Volgens jou soort is Die gestoord. Die heeft een geestelijke afwijking, die hoort in een gesticht!
   Maar op de simpele vraag, kan je dit feitelijk aantonen, is het voor jou onmogelijk om een rechtstreeks antwoordt te produceren!

   Gewoon "nee" als antwoordt zou volstaan Loena.
   Al je suffe verhaaltjes doen niets af aan het feit dat je t.à.v. Andermans psyche volkomen en rechtstreeks uit de nek aan het lullen bent.

   Verwijderen
  56. @Geen

   Dat ik een enorm grote etter ben is jou mening, en geen voldongen feit. De ooit opgelopen leerachterstand blijft je maar nekken. :-))

   Ik had het over de wegen die naar Rome leiden. Maar gelukkig daar is Geen weer met achterlijk gezwets over bezit en andere blah blah blah.

   Moet wel erkennen dat je zojuist een feit heb overlegd.
   Want dat je mijn zogenaamde "crab" niet leest is wel duidelijk. Er zijn er maar weinig die de plank zo vaak misslaat als dat jij doet. Daarin blijf ik positief. Had ook een aanname kunnen doen betreffende je geestesgesteldheid. Laten we het er maar ophouden dat je inderdaad niet leest, en dat verklaart een hoop. Zo niet alles!! :-))

   Verwijderen
  57. Oh ja geen. Wat wel een feit is zijn je laatste beweringen t.à.v. Mijn persoontje.

   Knap gedaan! Geweldig! Groots! Enorm! Geniaal! Uniek! Fenomenaal! En uiteraard niet te evenaren!!! Hahahaha eindelijk zeg je iets nuttigs. Eindelijk verkondig je waarheid :-)))

   Verwijderen
  58. Wat een aai over de bol bij sommigen kan doen he @Nonolo?

   Verwijderen
  59. Geen dank, Geen!!
   Had niet verwacht dat je mijn woorden als aai over de bol zou interpreteren. :-))

   Nog wel een puntje van kritiek. De verbasteringen van de nickname hebben de houdbaarheidsdatum reeds ver overschreden. En waren deze nu nog spitsvondig en/of humoristisch dan à la.
   maar het huidige niveau is bedroevend. Is er dan echt niemand die echt leuk uit de hoek kan komen wat dat betreft? :-)))

   Verwijderen
  60. Ik vind toch dat we naar een eindoplossing moeten streven met Nisnollo. Hier komt verder geen einde aan, die gast leeft teveel in zijn eigen wereldje. Nu denkt hij weer dat zijn gestoorde lulkoek "tegengas" zou zijn.

   Verwijderen
  61. En Geen!!! Blijk je toch leugens te verkopen. Eerst melden dat je mijn "crab" niet leest! Om er vervolgens inhoudelijk op te reageren.

   Verwijderen
  62. Iemand een aai over zijn bol geven is geen inhoudelijke reactie, nisnollo. Maar dat je dat onderscheidend vermogen niet hebt was verder al duidelijk.

   Verwijderen
  63. Het is overigens "crap", randmongool.

   Verwijderen
  64. @Injehollo
   Wat de kleur van een Belgische veter van een Belgische politielaars? Alles is op de link te vinden dus incl. RAL nummer. Krijg je dat voor elkaar?

   Verwijderen
  65. Heel goed Jeroentje. The final solution of de entlosung van nicollo. En dat alles vanwege het simpele gegeven dat jij hier in je uppie met de hulp van hooguit 2 andere respondenten, volstrekt nietszeggend werk verricht. Niemand leest, niemand reageert. Tenzij ik zei de gek meedoet. Dan komen het aantal reacties in ieder geval nog boven de 20 stuks.

   Barracuda, Disputax, Swapichouchou allemaal 1 pot nat. En qua lezers en reaguurders volstrekt marginaal.
   Al degene waar jij zo'n grote waffel over denkt te moeten hebben trekken 100 keer meer unieke bezoekers en tientallen unieke reaguurders.
   En dat doet au natuurlijk, zeker met het ego waar jij mee rondsjouwt. Het maakt in die zin in zijn geheel niet uit wat je doet. Het is en blijft een druppel op de gloeiende plaat. Een korte sis en je bent vergeten.
   Je hebt de laatste tijd nog mazzel gehad dat ik de moeite heb genomen om je pathetische gebeuren wat nieuw leven in te blazen.

   Zoals anderen al meerdere keren hebben beweerd, lijkt het vrij duidelijk dat jij hier samen met wat andere kokosnoten, je nietszeggende leventje verdoet door zaken im frage stellen, die je als geenszins serieus te nemen betiteld.
   Eerst beweren dat je anderen niet voor vol aanziet, om vervolgens dagenlang te mekkeren over wat zij allemaal beweren.
   En dat alles met 3 alter ego's en nog wat afgerichte vreemde snoeshanen.

   En ja Jeroentje dat heet tegengas. Waarom? Als het lulkoek was geweest dan had je mij met al je stoere zogenaamde logica en feiten de mond gesnoerd.
   Echter niets van dat alles!

   At the end of the day ben en blijf je een verschrikkelijke jankerd. Wat is het nu weer Jeroentje?
   Op het micropikkie getapt? Ego'tje geschaad? Of zullen wenst gewoon simpel houden en stellen dat als het op de feiten aankomt je gewoonweg niet weet waar je het over hebt.
   Wel slap lullen als iemand met een joint in de auto zit. Om vervolgens hier je ego te laten strelen door de heroïne junk Crowley te citeren!
   Hahahahaha kom er maar weer in Jeroentje! Zet je barracuda masker op en kom maar weer met een lulverhaal betreffende de reden waarom een ander moet worden buitengesloten.

   Hahahaha wat een simpele miezel ben! De grote ODOL van OTO wil iedereen bannen! Alleen nog een uniformpje en een armbandje en Jeroentje is weer thuis. Hahaha

   Verwijderen
  66. Leestekens Jeroentje! Leestekens!! Hahahaha who gives à "crab"!!!!

   Verwijderen
  67. Met mijn onderscheidend vermogen is niets mis. De aai over de bol was reactie op reactie. Niets mis mee. Behalve dan in jou van ellende knetterende brein. :-))

   Verwijderen
  68. crap 

   Share on twitter Share on facebook Share on more1090 up, 311 downone of the most commonly used words in the dictionary; it means many many things (n) 1. a pile of shit 2. the closest word in the dictionary to being a cuss word without actually crossing that line. 3. worthless junk and/or pointless things 4. a great word to say repeditively without other people getting mad at you since you arnt cussing (v) to take a sed crap (adj) (crappy) worthless, terrible, shoddy, pointless, etc... (crapfully) 1. badly 2. sincerely (as in the closing of a letter)what in the crappy crap is going on?? what the hell is this crap all about? you are a serious piece of crap. Crapfully yours, The Claw aw holy CRAP! you ?#*@ing piece of %^$# %&#$ *^*$ crap %&#^@ crappy *&&#* craped *#@& *%&#*$ %&@*$ *%&^#* crap!

   Verwijderen
  69. Mmmzzz, jouw herhaalde obsessie voor Jeroen lijkt me ook wel vervelend. Droom je daar nu over 's nachts ... of misschien wel overdag ?

   Vragen vragen vragen .....

   Verwijderen
  70. Het is "Endlösung der Complotterfrage". Niet "Entlosung", halve zool. Bovendien bedoel ik dingen zoals ze er staan en ik schreef het nou eenmaal niet in het Duits. de Godwin die je daaraan ontleent is voor je eigen rekening.

   Waarom vertel je telkens hetzelfde verhaaltje dat allereerst onwaar is want ik reaguur toch echt alleen als mezelf en in de tweede plaats zou het je toch duidelijk moeten zijn dat het hier totaal niet aanslaat?

   * Alle reaguurders zijn "een pot nat", maar je legt niet uit waarom dat zo zou zijn. zulk soort dingen roep je op een soort misplaatst-triomfantelijk toon die niet ondersteund wordt door argumenten en al helemaal niet bevestigd wordt door andere reacties
   * Hoeveel unieke bezoekers een blog trekt vind ik volledig oninteressant. Overigens bleek mij al uit een korte scan van de complotblogs, dat geen enkele daarvan zijn hits op wat voor manier dan ook weet te kapitaliseren ne het is ook iet zo dat ze met hun gestoode opvattingen "thought leadership" weten te pakken. Daarnaast is het de vraag om welke reden die blogs zoveel hits krijgen. ik denk dat dat met "aapjes kijken" en "ramptoerisme" te maken heeft.
   * Waarom de hoeveelheid hits van andere blogs mij "auw" zouden doen ontgaat me ook. Mijn eigen blog houd ik nauwelijks bij en verdien mijn brood met het bouwen van sites, niet de exploitatie ervan. Dat is een bewuste keuze, want de meeste sites die gelanceerd worden mislukken jammerlijk. Het enige wat mij interesseert is facturabele uren. Bijvoorbeeld voor het assessment systeem dat ik recentelijk bouwde.
   * Je noemt je bizarre gedrag "tegengas", maar dat is het natuurlijk niet. daarvoor schiet je argumentatie tekort en is het te evident dat je bij een tekortschietende argumentatie met drogredanties, demagogie, jij-bakken en kwalificaties aan komt zetten die alleen valide zijn in jouw eenpersoonsuniversumpje.
   * Ik veroordeelde Martijn niet omdat hij blowt, van mij rookt hij maar een eind weg. Wat ik daar lastig aan vond, is dat hij stoned achter het stuur zat en daarmee niet alleen zichzelf (daar heb ik geen problemen mee), maar ook zijn medeweggebruikers in gevaar bracht. maar schrijvers op drugs kunnen natuurijk de prachtigste teksten schrijven. denk maar aan Baudelaire, Capote, of Burroughs. Of Freud, die stijfstond van de coke. Dus daar heb ik niet principieel iets op tegen.

   Verwijderen
  71. Crabs (ook wel "platjes") zitten bij jou in je schaamstreek, Nisnollo. Zoals Martijn dan weer te kampen heeft met genitale wratjes.

   Verwijderen
  72. Een hoop blah blah Jeroentje.

   Het is een nu eenmaal een feit dat jij en je andere alter ego's hier bezig zijn met lui waarvan je van van mening bent dat het marginale onbenullen zijn.
   Helaas ben je tot op heden nergens en dan ook nergens in staat gebleken om zulks feitelijk en definitief aan te tonen.

   Je bent zelfs niet instaat om niet te reageren op al mijn lulkoek en onzinnigheden. Je bent nu eenmaal in de volstrekte overtuiging dat wat jij doet matters.
   Niet dat dat ergens uit blijkt, maar als jij er happy van wordt wanneer jij zulks jezelf wijs maakt, vooral mee doorgaan!

   En dan je morele gezwam over stoned achter het stuur zitten en de zogenaamde vrees dat dit ten koste zou gaan van de veiligheid van andere weggebruikers.
   Hou toch op man!!
   Wederom een aanname! Je hebt gewoon de pest aan de site van Vrijland omdat hij op enig moment privé gegevens van jou op zijn site pleurde.
   Gewoon een kwestie van oog om oog, tand om tand.
   Jij staat volgens het eigen ikkie in het recht om een mening over een ander te hebben, maar als Jeroentje aan de beurt komt is het huilen geblazen.
   Dan gaat Jeroentje zielig doen. Het zogenaamde slachtoffer uithangen. Jeroentje wordt gestalked. Jeroentje wordt bedreigd! En daar moet Jeroentje op internet heul heul hard om huilen! Boehoe!

   Dit alles doe je zonder op enig moment ff in de spiegel te kijken. Het zou zo maar kunnen dat je een egocentrisch en narcistisch gezwel bent, die naar behoren door anderen wordt uitgekotst zodra jij ergens je zogenaamd intelligente snuit opentrekt.

   Opties genoeg om jou specifieke infantiele houding te verklaren.

   Verwijderen
  73. Je bent zelfs niet instaat om niet te reageren op al mijn lulkoek en onzinnigheden.

   Volgens mij ging ik die lulkoek en onzinnigheden net puntsgewijs af.

   QED

   Verwijderen
  74. @aborginal

   Wat is dat toch met jou en je constante stroom van homo erotische verklaringen?

   Wil je iet sin de groep gooien? Hahahaha :-))

   Verwijderen
  75. Nou, volgens mij heb jij wel natte dromen van mij, nitrollo.

   Verwijderen
  76. "Je hebt gewoon de pest aan de site van Vrijland omdat hij op enig moment privé gegevens van jou op zijn site pleurde." Hier haal je toch echt oorzaak en gevolg door elkaar. Je zult dat misschien als een aanname willen afdoen, maar dan vergis je je toch.

   Verwijderen
  77. @Nicollo tikt;

   "morele gezwam over stoned achter het stuur zitten en...."

   ====================

   Genoeg reden voor wat bemoeizorg, maar dat snapt hij dus nooit als het eenmaal zover is. Het gedeelte om na te denken lijkt ook al stuk.

   Verwijderen
  78. Dat vind jij!

   Het hele rijtje is geen reet waard vanwege het simpele feit dat jij het maar moeilijk kan laten om overal een waarde aan toe te moeten kennen.

   Wat je dit keer wel goed doet is dat je zegt volgens mij, ipv al jou blah blah als voldongen feiten te presenteren.

   Maar "aapjes kijken" "ramptoerisme" "drogreden" "demagogie" etc etc etc etc
   etc...... Zijn de zoveelste stroom aan aannames die je doet.

   Verwijderen
  79. Hahaha natte dromen over Jeroentje.
   Maar ik geef toe soms pop je bij mij op. Of nou ja soms, eigenlijk maar op 1 moment en dat is als ik de poep luier van mijn neefje weleens verschoon. Soms heeft produceert hij van die extreem meurende groene smurrie!
   En inderdaad zo nu en dan popt de gedachte op dat het verdacht veel weg heeft van wat jij hier allemaal presteert.

   Een hoop meurende groende smurrie, wat niemand wil zien en waar men zich snel van moet ontdoen.
   Dus in die zin ja, je popt zo nu en dan op! Hahahaha :-)))

   Verwijderen
  80. Hahaha daar is Geen weer!!

   Je leert het nooit hè. AANNAMES GEEN!!!! Je doet een aanname. Geen feit te ontwaren. Alleen maar blah blah. Nooit te betrappen op een nuttige bijdrage.

   Verwijderen
  81. By THE way Jeroentje. Ik stelde dat je NIET instaat was niet meer reageren op al mijn lulkoek.

   Verwijderen
  82. @Nicollo
   Nee geen aannames, gewoon flinke dosis kennis en ervaring. Zie gewoon iemand voorbij trekken met een kermis in de bovenkamer. Tel je knopen en ga hulp zoeken. in plaats van haatzaaiende kul te verspreiden, wat jou zwaar gaat opbreken , helaas. Niet iedereen heeft het slecht met je voor, ook al voelt het zwaar. Gewoon kappen en hulp vragen om jouw stupide doctrine te verlaten.
   AMEN

   Verwijderen
  83. Wat zeg je nou Geen ?????

   Een flinke dosis kennis en ervaring??? Wat jijnvoorbij ziet trekken heeft volgens mij meer te maken met een gemankeerde opvoeding of je zit aan de LSD.

   En haatzaaiende kul?? Kom op Geen je kunt beter. Ik zeg veel, maar haat zaaien? Do tell! Wat zie jij als haat zaaien?

   En Geenje mag gewoon stoppen stoppen met de infantiele wijze waarop jij de amateur psych uithangt.
   Als ik al hulp nodig zou hebben, dan moeten jij en de rest van de slappe hap zich ernstig zorgen gaan maken wat betreft de eigen noodzaak voor hulp.

   Verwijderen
  84. Het is je drijfveer om te reageren oo dit blog en het doel van je stalkgedrag. Haatzaaien.

   Maar als iemand het geen probleem vindt om het leven van anderen in gevaar te brengen is wat drangzorg wel op z'n plaats natuurlijk.

   Verwijderen
  85. @Nicollo
   Standaard reactie dus , maar ik ben inderdaad geen amateur. Dus gewoon even voorstel verwerken, en probeer er nog iets van te maken. Gaat niet goed met jou, en is voor niemand een pretje om te zien.

   Verwijderen
  86. Je doet het weer Jeroentje! Aannames. Helaas voor jou heb je geen idee wat mijn drijfveren zijn.
   Haatzaaien?? Proof it! Zou ik zeggen.

   En het leven van anderen in gevaar brengen??? Vandaag de anti psychotica vergeten? Lekker alles opblazen Jeroentje, daar ben je goed in! En dan ook nog verkondigen dat het jou waarneming is, dat een muis in een tijdsbestek van seconden is verworden tot een olifant.

   Verwijderen
  87. @Geen

   Mocht ik er naast zitten wat betreft je amateurisme, dan ben je vermoedelijk het type wat gebukt gaat onder zogenaamde praktijkervaring.

   En de aanname dat het met mij niet goed zou gaan wordt je vermoedelijk ingefluisterd door de stemmetjes in je hoofd.
   Heerlijk hè!!! :-))

   Verwijderen
  88. Jaja Loena jij ziet weer patronen

   Ja googelieke, jij rookt hier steevast in korte 'blokjes' aanwezigheid je surftegoed op, stalkt in het bijzonder Jeroen en dan is het na een sessie wachten op de mededeling dat je weer even afwezig zal zijn vanwege een verzonnen buitenlandse trip o.i.d.

   Als dat geen patroon is dan mag je mij vertellen hoe ik dit alsdan moet duiden. Maar daar blijft dan steevast een inhoudelijke reactie op achterwege hetgeen ook al weer een vast patroon is.
   Je draait in een neerwaartse spiraal steeds verder de krankzinnigheid in. Dat je daarbij ook fantaseert over het verschonen van luiers van een neefje is even verontrustend als weerzinwekkend.
   Je fantaseert een zogenaamd 'normaal' leven bij elkaar wat je onmogelijk kunt hebben gezien je gedrag hier. En als je dan beweert dat je je hier heel anders voordoet dan in het normale leven dan ben je op zijn minst een schizofrene idioot.

   Voorwaar een loose-loose situatie, die aanwezigheid van jou.

   Verwijderen
  89. En het leven van anderen in gevaar brengen??? Vandaag de anti psychotica vergeten? Lekker alles opblazen Jeroentje, daar ben je goed in!

   Als je stoned achter het stuur gaat zitten en ook nog eens een verhaal inspreken voor de camera ben je een gevaar voor je medeweggebruikers.

   Verwijderen
  90. @Nicollo
   Wat doet wie in godsnaam¿
   Dat doe jij helemaal zelf, evenals een uitnodiging aan een reaguurder versturen, die achteraf als potentiele aanslag is te definieren. Smiley vergeten? Ach na 10000 obsessieve commentjes aan dezelfde persoon, het is je vergeven. En een luierkindje met groene slurrie ligt doorgaans in het ziekenhuis, pervert en fantast die je bent.

   Verwijderen
  91. Hahahaha Geen

   Veel suffer dan jullie soort kom je maar weinig tegen.

   Geen. Vermoedelijk geen kinderen of je nooit bezig gehouden met de opvoeding. Maar het kan zo maar dat kinderen bepaalde meuk eten waardoor de ontlasting kleurt. Die liggen niet in het ziekenhuis. Wat er pervers is aan het verschonen van een luier ontgaat me. De fantasieën die je daar bij hebt mag je ook gewoon voor jezelf houden. :-)

   Verwijderen
  92. Loena,

   Ook voor jou geldt dat je steeds slapper gaat lullen bij gebrek aan beter.
   Hoezo is een luier verschonen verontrustend en weerzinwekkend?? Kind van mijn eigen zus!!
   Jullie soort heeft bijzonder opvattingen als het om de omgang met kinderen gaat!

   De wens is weer eens de vader van de gedachte. Een leven bij elkaar verzinnen? En dat zou ik dan doen om...???
   En uiteraard doe ik al die moeite voor 3 lapswanzen.

   Verwijderen
  93. Tja Nisnollo, op normale mensen komen poepseksspelletjes met je neefje soort van ranzig over.

   Verwijderen
  94. Kinderen dragen doorgaans max 1 jaar een luier. De luiers die ik ooit verschoonde stonken een uur in wind. De rest gaat je geen moer aan. Je bent een pervert en een beledigende fantast, NSA , ambtenaren , politie , boas , geheime diensten, SBS6 , iedereen die wil, leest welk een leugenaar je bent. Wake up!

   Verwijderen
  95. Als die zus van je, jou überhaupt in de buurt laat van haar kind -laat staan luiers verschonen- is ze waarschijnlijk net zo verknipt als jij.
   Of is het onderdeel van je therapie onder toeziend oog van 2 fors gebouwde verpleegkundigen?
   Deel eens een link naar een gezellig familiekiekje? Daar is Ben van den Brink tegenwoordig ook al zo druk mee op zijn schreeuwboek -dit is een doorlopende herhaling- pagina. Fotootjes delen als 'bewijs' dat ze zo'n gelukkig gezinnetje vormden.

   Verwijderen
  96. Geen. Max 1 jaar? Je bent doorgaans nog niet bezig met zindelijkheidstraining als je kroos net 12 maanden is. Dan lopen ze nog niet zo lang. Meeste ouders tegenwoordig beginnen daar wat later mee.
   En groene drek/smurrie duid aan dat het om een baby gaat die geen vast voedsel eet, dus nog geen 5-6 maanden oud is. Want als we alle baby's die nog geen vast voedsel eten als ziek zouden aanduiden dan lopen de kraamafdeling vol.

   Verwijderen
  97. @FIR
   Mijn kinderen waren na 1,5 jaar zindelijk. Groene onlasting is hooguit in de eerste 5 mnd. van toepassing. Daarna is het reden om direct de huisarts te bellen. Verder ga ik geen verantwoording afleggen over de exceptionele uitingen van een verwarde geest. Dus Fir You , zou ik zeggen.

   Verwijderen
  98. @GEEN
   Nou dan zijn we het dus eens. Maar max 1 jaar luiers is wat kort door de bocht :)
   En ik wil helemaal jouw verantwoording niet joh, ik heb genoeg over psychiatrie en spiegeloog(ie) in mijn studietijd gehad om te weten dat je mensen in hun waarde moet laten en dat je al helemaal niet zo snel met een waardeoordeel moet aankomen aangezien achter elk persoon weer een ander verhaal schuilt. Hoe gek die op dat moment ook mag overkomen.

   Verwijderen
  99. aah, googelieke heeft zijn medicijnen tijdens de broodmaaltijd netjes ingenomen. Of was de kruidenthee van een dubieus brouwsel?
   Nu nog een goede nachtrust dan kunnen we morgen weer wat vrinden van googelieke begroeten.
   Wat een figuur.

   Verwijderen
  100. Leugenachtige commentjes mag je afkraken , moet de leugenachtige auteur maar tegen kunnen. @Fir You. Jouw studie kan mij overigens niet boeien, of andere inzichten geven. Iets ging er fout tijdens de les, dat is duidelijk een aantoonbaar feit..

   Verwijderen
  101. Syndroom van NAP zou ik zeggen...

   Verwijderen
  102. Nou dank je wel Geen. Wil ik niet meteen zeggen dat je commentaar leugenachtig was. Wat kort door de bocht zou ik zeggen.
   En mijn studie hoeft jouw inderdaad helemaal niet te boeien was als illustratie van het feit dat ik jouw verantwoording niet wil hebben en wel vanwege die redenen.
   En andere inzichten scherp de geest beste Geen. Leert je je blikveld te vergroten. En zo zijn er nog wel wat voordelen te verzinnen waarom andere inzichten er nuttig kunnen zijn

   Verwijderen
  103. Vertel nu gewoon eens voor welke kerk je predikt, @FY.

   Verwijderen
  104. @Fir

   ik heb genoeg over psychiatrie en spiegeloog(ie) in mijn studietijd gehad om te weten dat je mensen in hun waarde moet laten en dat je al helemaal niet zo snel met een waardeoordeel moet aankomen aangezien achter elk persoon weer een ander verhaal schuilt.

   Als je het belang van de client centraal stelt is dat een prima benadering voor een behandelaar, maar er is natuurlijk ook een maatschappelijk belang. Als mensen vanwege hun psychische/ antisociale/ criminogene achtergrond bijvoorbeeld de moeders van dode kinderen gaan stalken en chanteren, dreigen, overhoop steken, hele dorpen terroriseren, random mensen belasteren, of op andere manieren mismaakt gedrag laten zien, vind ik het belang van die figuren niet centraal staan. Dan vind ik het primair dat de samenleving beschermd wordt tegen zulke gekken en ook relevant om daar een waardeoordeel over te vellen.

   Het "verhaal" van die persoon zal me volledig aan m'n ballen jeuken. Is tussen hem en zijn behandelaar.

   Verwijderen
  105. Laat niet onverlet dat er veel dadergeld te vedienen is in Nederland, slachtoffers leveren alleen maar geld op. FIR timmert hiermee vrolijk aan zijn weg.

   Verwijderen
  106. Overigens is het een fabeltje dat poep van babies die alleen nog gezoogd worden vies zou zijn. Niet dat ik het op zou eten, maar het stinkt niet en nam zo'n 80% van de luiers van onze kleine voor mijn rekening. Het wordt pas ranzig als ze vast voedsel krijgen. In de natuur zie je wel dat zogende moeders de poep uit de reedt van hun kroost zuigen. Katten bijvoorbeeld.

   Verwijderen
  107. LOL Geen, verbasteren van iemand nick/naam is toch echt iets puberaals. Laten we niet tot dat niveau afdalen.
   Welke kerk ik predik. De zelfde als de jouwe, alleen mijn afdeling is misschien iets kritischer en heeft wat meer respect voor andermans mening.

   Verwijderen
  108. Respect eis je niet van anderen Fir, dat geef je. Of niet natuurlijk.

   Verwijderen
  109. @Jeroen
   Snap jij nog waarom antropologisch Nederland niet full ahead op @Fir duikt? Onder gebruikelijk voorbehoud opsluiten die gekken. Punt uit!

   Verwijderen
  110. @Geen

   Nouja, als dat "subtiel" apologetische de nieuwe toon wordt vind ik dat winst.

   Verwijderen
  111. Jeroen. Ik ben het helemaal met je eens dat sommige mensen van het pad af zijn en inderdaad mag je die aanpakken. Vond de proces verbaal actie dan ook erg goed omdat dat aantoonde hoe slecht Vrijland onderzoek doet. Ben er alleen niet voor om iemands prive zaken openbaar te maken er zijn nu eenmaal grenzen. Ik vond dat de tegenactie van Vrijland absoluut geen schoonheidsprijs verdiende. En als je kinderen daarvan de dupe laat worden ben je wel heel laag gezonken.
   Maar er moet ook een moment komen dat je je overwinning pakt. Door bij elke scheet die hij laat je zelf te laten horen geef je alleen maar voer aan zijn groupies. Kan leuk zijn maar gaat op een gegeven moment ook tegen je werken. Ik denk dat met gerichte acties die jij en andere hebben bedacht en uitgevoerd veel meer laat zien wat voor drol het is.

   Verwijderen
  112. Tenminste beter is ook geen koers meer tot op de dag van vandaag, dus kan de PVV de idioten uit de stal blijven halen. FIR is lullig leedvermaak.

   Verwijderen
  113. Nou dat kan als tegeltje op de wand :D
   En ik dacht nu juist het zelfde van jouw

   Verwijderen
  114. @Fir You ¿》

   En welke kerk is het nu ?

   Verwijderen
  115. Jeroen. Ik ben het helemaal met je eens dat sommige mensen van het pad af zijn en inderdaad mag je die aanpakken. Vond de proces verbaal actie dan ook erg goed

   Fir, dat was mijn actie helemaal niet. Waarom ga je ervan uit dat ik daarachter zou zitten, terwijl dit al heel vaak weersproken en weerlegd werd? Ik werd daar met de haren bijgesleept omdat ik als eerste heel hard moest lachen om de poets die Martijn gebakken werd, maar had er verder niets mee te maken. "Out of the blue" gooide Martijn mijn privé gegevens online.

   Ik vind het wel grappig, dat hoaxen, maar het is mijn stijl helemaal niet. Ik ben eerder van de radical honesty en schep er genoegen in om op elke slak zout te leggen. Verder niets.

   Ben er alleen niet voor om iemands prive zaken openbaar te maken er zijn nu eenmaal grenzen. Ik vond dat de tegenactie van Vrijland absoluut geen schoonheidsprijs verdiende.

   Het was dus helemaal geen "tegenactie", maar een volkomen willekeurige aanval op mij, zonder dat ik Martijn Alberda iets misdaan had. Hij liet dus mijn kind "de dupe" worden omdat het kan. Niet omdat hij maatregelen trof tegen iemand die hem iets misdaan zou hebben.

   Maar er moet ook een moment komen dat je je overwinning pakt. Door bij elke scheet die hij laat je zelf te laten horen geef je alleen maar voer aan zijn groupies.

   Weet je hoeveel dat me kan schelen, waaraan ik voeding zou geven? Precies niets. Voor Martijn zich zo bizar ging gedragen reaguurde ik ook al zo en ik uit me zo omdat ik er zin in heb me zo te uiten. Niet omdat ik daar een effect mee beoog. Dus "if you don't mind" zing ik gewoon zoals ik gebekt werd.

   Ik denk dat met gerichte acties die jij en andere hebben bedacht en uitgevoerd veel meer laat zien wat voor drol het is.

   Is mijn doel helemaal niet. Ik amuseer me gewoon en dit valt wat mij betreft onder de categorie "Ersatz".

   Verwijderen
  116. Nee dat niet helemaal waar. Ik vermaak me eigenlijk kostelijk om jouw. En af en toe ook wel een stukje leedvermaak. Vooral je opmerkingen die als tang op een varken slaan ROFL. Maar goed slaaptijd. Schrijf vooral nog even door zou ik zeggen dan kan ik morgen zo fris als een hoentje je antropologisch apologetisch (zonder de relegieuze standpunten) lik op stuk geven LOL.

   Jeroen,
   En ja Jeroen geef ik toe apologetisch moest ik even opzoeken :)
   En nee respect verdien je inderdaad. Maar je kan wel respectvol met elkaar omgaan. Zijn nu eenmaal bepaalde beleefdheidsnormen. Ik dacht dat jij de nettiquette standaard nu juist omarmde.

   Verwijderen
  117. @Firsnollo

   "it may be that yonder beggar is a King. A King may choose his garment as he will: there is no certain test: but a beggar cannot hide his poverty."

   Welke opmerkingen vind je zoal als een tang op een varken slaan? Waarom faal je er telkens in om je kwalificaties te onderbouwen? Denk je dat het werkt in een discussie die zwart op wit staat om zulk soort gesprekstechnieken toe te passen, of zet je jezelf voor lul omdat mensen terug kunnen lezen wat ik net schreef? Wat denk jij, multiple personality gekkie?

   Ik dacht dat jij de nettiquette standaard nu juist omarmde.

   Waar baseer je die opmerking in vredesnaam op? De enige netiquette die relevant is staat natuurlijk omschreven in het wetboek van strafrecht. Wel is het zo dat ik ervaring heb met de moderatie van fora waar nog ziekere geesten dan nederlandse complottertjes op rondwaarden. Bijvoorbeeld DyingChild_65. Liegend, bedriegend, dreigend, trollend en stalkend complottuig moet je gewoon van je forum aftrappen. Vind ik.

   Verwijderen
  118. Je schiet best vaak de fout in met "jou" en "jouw", nisnollo, let daar op. Daarnaast ga je gewoon door met onbeargumenteerd kwalificeren zonder inhoudelijk op argumenten in te gaan die je niet uitkomen, gewoon omdat dat het plafond van je intellectuele vermogens is. Je bent kortom een bedelaar die niet in staat is zijn armoede te verbergen. Mooi Crowley-citaat is dat.

   Verwijderen
 10. Hier pak aan! Barracudaanse filosemietjes!

  Published: July 22nd, 2013 in News » World
  The wing was named after Frank Charles Lindo. According to the Jewish Daily Forward, Lindo was a wealthy Jew, descended on his mother Adeline’s side from the Heilbut family, and on his father Charles’s side, it appears, from one of London’s most famous Sephardi families. (Kate is a Sephardic Jew. ed). The wing was built for ‘deserving poor Jews.’ It is also the same wing where Prince William was born to the late Princess Diana in 1982.

  LINKJE van PIPO!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Hahaha" Wijsheid uit een citatenboekje. Inderdaad lachwekkend.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. BREKEND! De heer Kat is in Frankrijk levenloos in een ravijn aangetroffen met een verklaring van Harakiri notarieel hier bij zijn raadsman in dit Holle-Land opgemaakt. Zijn eventuele erfgenamen staan op KLOL al met nog hetere onthullingen te dringen!

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is duidelijk: als de Kat van huis is dansen de muizen... wat een compleet on(na)volgbare kolder er weer in de reaguurput wordt gestort... op een ander forum zou ik smeken om de moderator. Hier kan ik slechts hopen dat KPN richting Frankrijk nog even in storing blijft.

   Verwijderen
 13. Volgens Kat was Kate al maanden geleden bevallen. Zet je wel aan het denken, zou deze baby gejat zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Uit disrespect voor je hier uitgestalde onderdanigheid aan de synagoge van lucifus, zal ik je DAAR verder met rust laten door er met mijn ongekende wijsheden maar niet de oren te komen afdrogen. Desondanks moedig ik je hierbij toch aan mij nog eens te bekeren tot het pro-demonisme waar jij zo welig bij tiert hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. « “We worden heel vaak geconfronteerd met de cijfercombinatie 2309, de dag waarop hij stierf. Afgelopen zomer nog opende ik per ongeluk een groot .RAR-bestand met Notepad, en toen ik met Ctrl-F zocht op 23 kwam ik enkele regels verder ook een 9 tegen. Dat kan toch geen toeval meer zijn?” »

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zoals Lady Di altijd vol stelligheid beweerde; "'Monarchen' worden altijd als hagedissen gedoopt."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij had wel een goed contact met Di, dat ze je zo in vertrouwen nam?

   Verwijderen
  2. Nou, dan was er dus inderdaad geen bevalling, dat is duidelijk. Zijn er al dierenartsen van de London Zoo op geheimzinnige wijze omgekomen?

   Verwijderen
  3. Laatste gerucht is dat John Cleese de vader is en Jamie Lee Curtis de draagmoeder...

   Ik zet in op de roepnaam Kevin. Of Michael.
   Mocht er een boreling volgen -en het is een meisje- zet dan maar in op Wanda.

   Verwijderen
  4. https://www.youtube.com/watch?v=trAmn6BHQjs&feature=youtube_gdata_player

   Verwijderen
 17. Haha en nog wat vaccinatie waanzin van analist die naar de Oekraine ging om eens wat indringend onderzoek te doen naar vaccinatie daar, omdat de vaccinatiegraad maar 50% is. Wat hij over het hoofd zag:

  * Een difterie epidemie die tussen 1992 en 1997 646 doden kostte
  * Een mazelen epidemie, alleen al in 2006 waren er 42.724 zieken en zeven doden te betreuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En analist heeft op >40 miljoen inwoners wel helemaal 10 gesprekspartners gehad. Als dat geen gedegen onderzoek is...

   Verwijderen
  2. Grappig, ik heb voor een deel vergelijkbare ervaringen in Oekraine. Welke handelsketen er aan die goedkope sigaretten vooraf gaat doet er voor analist kennelijk niet toe. Wat hij ook gemist heeft zijn de vele straatkinderen, waarvan er veel allerlei narigheid onder de leden hebben. Maar ze zijn tenminste niet door de NWO gevaccineerd.

   Verwijderen
  3. Ik zie , statistieke lulkoek van de koude grond, naast sigaretten , ook nog een bekend iemand die aan het strand bij Barcelona onlangs een Fanta gedronken zou hebben. Next.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Wat hij ook gemist heeft zijn de vele straatkinderen, waarvan er veel allerlei narigheid onder de leden hebben. Maar ze zijn tenminste niet door de NWO gevaccineerd.

   Ja, absoluut. en de leuke nieuwe drugs die door de straatkinderen daar gebruikt worden: krokodil bijvoorbeeld. Maar goed, boeien. Als ze niet gevaccineerd worden is het daar Utopia. Klaar.

   Verwijderen
  6. Overigens weet ik wel zeker dat ook analist wel minstens een half uurtje (minstens hè) op een stempel in zijn paspoort heeft staan wachten. Bij vertrek idem. From Holland of niet.

   Verwijderen
 18. Vergelijk reactie Niccolo 25 juli 2013 17:23 eens met reactie Fir 25 juli 2013 18:32

  Hahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad hahaha, een nagekomen neefje van 5 mnd krijgt een schone luier , 30 jaar ervaring, 2 ict bedrijven verkocht, vrijmetselend met groene smurrie, zijn ouwe zus daargelaten, drinkt oostblokbiertjes, en mijmert van alles over Barcelona en 2 maatjes. Ik weet dat het onzinnig klinkt @Fir You. Ga anders lekker winkelen, en voetjeballen via een vliegveld op je i-pad. Ben echt niet gek, dat lijkt maar zo, echt waar.

   Verwijderen
  2. Hallo Loena, jij ook hier.
   Nou vertel meid, wat is er zo om te lachen??

   Geen,
   Nooit gezegd dat je gek bent Geen. Zou ook wel raar zijn als ik dat van achter mijn computer kan beoordelen. Ben Loena niet :D
   En ja Geen klinkt een beetje onzinnig. Want ik heb geen 30 jaar ervaring. Mijn neefje is 5 jaar ipv 5 maanden. Ik heb geen oudere zus. Ben geen bier drinker. Barcelona nooit geweest en ik hou absoluut niet van winkelen.

   Verwijderen
  3. Inderdaad dus goed gediagnosticeerd jullie 3 van hierboven. Wordt toch eens volwassen for god sake!

   Verwijderen
  4. @FY
   Voel je vooral niet aangesproken, wat een ding ben jij.

   Verwijderen
  5. Ennuh, FIR
   Vroeg of laat gaat justitie jou in de kraag vatten en opbergen.

   Verwijderen
 19. "Vroeg of laat gaat justitie jou in de kraag vatten en opbergen."

  En hoe je het ook wend of keert, die zak met botten waar jij je hier bij moderator via geen achter tracht te verschuilen, zal ooit nog eens als voer voor mijn uitgehongerde veestapel dienen. En met het mest dat daar weer uit voortkomt zal het land bemest gaan worden waar jouw nageslacht zijn eigen boontjes verder van zal behoren te doppen. Heb je dat heel goed begrepen? Met je gepensioneerde instrumentarium hier de zwakkeren afbluffende 'good/fat-cop'!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Any body is a Dying Bag of Bones!

   "....I shall surely die. Death will be the termination of my life. Life is very insecure, but death is sure, death is sure! Not long, alas! This my beloved puppet-like body will lie upon the earth! Rejected, void of consciousness, disgusting, and as useless as a rotten log... This very body, from the skin soles of the feet up to the crown of the head, is a just a bag of bones surrounded by skin, full of various mean impurities: Hair of the head, hair of the body, nails, teeth, skin, flesh, sinews, bones, marrow, kidneys, heart, liver, membranes, spleen, lungs, bowel, intestines, slime, excrement, brain, bile, lymph, pus, blood, sweat, fat, tears, tallow, spit, snot, joint-fluid, and foul urine... Just a bag of bones, flesh and skin — skin, flesh and bones... A rotten log... "

   Verwijderen