zaterdag 13 juli 2013

Ezel

Complotblogger Martin Vrijland zou zich geen tweede keer aan dezelfde steen stoten, zo beloofde hij nadat hij bij de neus was genomen door Kate Lans in de zaak Anass. Er was niet meer voor nodig dan een vers aangemaakt e-mailaccount en een sterk verhaal om Martin te laten geloven dat hij echt contact had met een babbelgrage diender van de politie Haaglanden. Eentje die hele documenten wist te ontfutselen die precies vertelden wat Martin met zijn eksteroog allang vermoedde. Martin, de zelfbenoemde burgerspeurder die wel even een satanische moord zou oplossen, ging hard onderuit.

Toegegeven: de tweede poging was wat minder ingenieus, maar werkte even goed. Martin begon de laatste dagen weer eens te mopperen over Jeugdzorg, vooral om zijn eigen frustraties over zijn ex en de omgang met zijn kind te uiten. Op het gênante af. Nederland was zogenaamd de proeftuin van het kind roven op grote schaal. Jeugdzorg zou er alles aan doen om met name de relatie vader-kind zo veel mogelijk te 'draineren'. Het verklaart waarom Martin via een heel rare kronkel in zijn hoofd homofoob is geworden en denkt dat er een geheim programma bestaat om hetero-normativiteit in te ruilen voor 'homo-normativiteit'.

Wat is er dan mooier als je zomaar een mail ontvangt van een Jeugdzorg-medewerker die zegt dat hij aan het ontwaken is? 'Er wordt niet gekeken of een kind de goede zorg krijgt of andere zorg nodig heeft, nee we plaatsen gewoon, zodat er weer geld binnenkomt'. Dat is precies wat Martin wil horen, dus pleurt hij de mail meteen online, met als kop 'Jeugdzorg medewerker over de jeugdzorg beerput'.

Maar deze Jeugdzorg-medewerker is dus een hoax van anti-complotterblogger Swapichou, die zelf stond te kijken van zijn succes. Barracuda onderhand niet meer. Dat Martin keer op keer in dezelfde val trapt komt omdat hij net als andere complotters veel te gretig bevestiging zoekt. Hetzij via uit zijn verband gelichte citaatjes, hetzij via de eerste de beste mail die binnenkomt. Martin checkt niks. En maar schelden op die incompetente main stream media.

112 opmerkingen:

 1. Het bizarre is wel dat Martijn ervan op de hoogte gesteld werd dat hij weer eens bij de neus genomen werd (ik mailde hem) en hij gewoon laat staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee fout jeroen ik had hem gemailt en het klopte wat ik hem schreef dus ,,,;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als hij het zonder enige rectificatie laat staan is dat op zich goed nieuws: kan Jeugdzorg hem aanklagen voor het verspreiden van leugens over ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou maar weer onderduiken. Vorige keer duurde het ook even voordat Martijn 'wakker' werd. En vervolgens ging hij door het dak.

   Verwijderen
  2. Moet ie doen. Ik heb nog een leuk martijnolizer conceptje op de plank staan.

   Verwijderen
 4. @Jeroen,,,,, Fout ! Hij heeft genoeg bewijzen dat hij de waarheid heeft geschreven hoe het daar aan toe gaat in NL Er gaan genoeg filmpies over jeugdzorg de ronde en vergeet niet de zaak Ben vd Brink bv dat al zegt genoeg wat er allemaal gebeurgd in NL!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat gebeurgd er dan allemaal?

   Verwijderen
  2. Zo, even zitten suffen zeker? Ongeveer alle bloggen hebben Vd Brink inmiddels als leugenaar aan de kant geschoven. Waarom weet jij dat nou weer niet?

   Verwijderen
  3. Leuk dat complottertjes dat nu ook doorhebben trouwens, maar hoe kan het dat normale mensen na het lezen van vijf regels Ben vd Brink al weten dat het een gestoorde leugenaar is en complottertjes eerst een aksiegroep moeten oprichten en een boete van anderhalve ton krijgen voor die niet al te ingewikkelde werkelijkheid tot ze doordringt?

   Hoe kan je dan volhouden dat je "wakker" bent? Voor mij zou dat een moment zijn om mijn eigen aannames eens onder de loep te nemen.

   Verwijderen
 5. Komt nog bij dat Jeugdzorg helemaal niet meer bestaat, over slaapkoppen gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ..maar de reguliere media wel huldigen op het moment dat ze iets schrijven/doen wat hen uitkomt uiteraard.

  En wee diegene die zulke dingen durft op te merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar toch.. als ik zinnetjes als deze lees is mijn dag weer goed:

  waarop defensie het grondstation sloot en haar satellieten herplaatste bij haar basis in de Marnewaard.

  Jaja mensen, er staan satellieten in het weiland, en schotelantennes in de ruimte. Dat is een nieuw MKultra concept.

  en maar door blijven bloggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tekst komt uit de Wikipedia, zoals er ook duidelijk bij staat.

   Tja, dan moet het wel waar zijn, toch?

   Waarschijnlijk is het woord 'satelliet' in een andere betekenis gebruikt. Verder niet in verdiept.

   Verwijderen
  2. Voor je zoiets doorplaatst kan je op z'n minst even de moeite nemen om te lezen wat er staat. Dit is gewoon bezopen.

   Verwijderen
  3. Ik moet ineens denken aan een vliegsim met een stewardes aan boord, gek toch¿

   Verwijderen
 8. Overigens is die vuile duivelsche enge gemene Main Stream Media ook in een briljante grap getrapt: http://www.nu.nl/media/3525232/amerikaanse-tv-zender-blundert-met-namen-piloten-san-francisco.html

  Maar die namen ten minste nog de moeite gedaan navraag te doen, waarbij kennelijk iets fout is gegaan waardoor deze geestige grap de wereld in kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vraag me af wat het iq van Martin Vrijland is. Het komt op mij over als debiliteit. Of heeft hij teveel uit de trommel met geestverruimende middelen gesnoept?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet uit eigen ervaring dat er veel, heel veel mis is binnen de Jeugdzorg. Daar moet hoognodig eens een onafhankelijk onderzoek naar worden ingesteld. En natuurlijk houd de jeugdzorg zichzelf in stand met zaken als uithuisplaatsing, ondertoezichtstelling etc. Dat is al jaren bekent. Er is ook geen onafhankelijke instantie zoals bv de Ombudsman waar je kunt klagen. De macht van Jeugdzorg is onbegrenslijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal met je eensch ja, ook van dichtbij meegemaakt.

   Jeugdzorg verwoest komplete levens met een soms onbegrijpelijke dadendrang.

   Verwijderen
  2. Werk al ruim 20 jaar in (jeugd)zorg land.
   Weet niets van satanisch misbruik. Weet wel dat buro jeugdzorg de eigen naam maar weinig eer aan doet.

   Verwijderen
  3. Ondersteken verschonen is niet hetzelfde als jeugdzorg, nisnollo. Bovendien werkte je laatst nog 30 jaar in de zorg, wat @geen zegt. Waar bleven die tien jaar?

   Verwijderen
  4. Ruim 20 jaar!! Dat kunnen er 25, 30 40 etc etc zijn.

   Verwijderen
 11. Barracuda citeerde Martin Vrijland als schrijvende:
  "zo veel mogelijk te draineren."

  Dat schreef hij inderdaad, maar hij bedoelde vast wel 'traineren'. Drainage is iets met buisjes onder een weiland of voetbalveld om de drassigheid te verminderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Typerend voor een bloedzuiger als Martijn, zo'n verschrjving.

   Verwijderen
  2. Martijn heeft op zijn complotblogje ook een categorie 'Flase flags'.
   Of de vele taal- en spelfouten van Martijn een gevolg zijn van aangeboren dyslexie of cognitieve stoornissen tengevolge van bovenmatig middelengebruik, daar ben ik nog niet over uit. Vermoedelijk een combinatie van beide.

   Voor het overige voorzie ik een neerwaartse spiraal naar een wel zeer verstandelijk beperkt en weerzinwekkend 'Ben van den Brink niveau'
   Als je dit leest;
   link1
   link2
   link3
   dan bekruipt je toch al snel het gevoel dat het klip en klaar is in welke hoek je het vermeende misbruik van die kinderen aldus moet zoeken.
   Ook als je de hersenspinsels van Leonie leest op die Facebook pagina van Brinkmans -over haar zogenaamde geblokkeerde herinneringen over vermeend misbruik- kan ik eigenlijk geen andere conclusie trekken dat die Ben haar van alles aanlult. Een smerige manipulator is die gestoorde en criminele idioot. Die moet echt opgeborgen worden in een gesloten GGZ instelling. En wel a.s.a.p.

   Verwijderen
  3. Tuurlijk Loena laten we alles en iedereen opsluiten!! Dat is DE oplossing.
   Kom nu eens een keer met feiten ipv domme vermoedens die je niet kunt staven met feiten.

   Denk dat het hele probleem besloten ligt in een door jou zelf gemaakte opmerking te weten: " ....kan ik geen andere conclusie trekken dan...."
   Zie hier je eventuele manco. Je kunt het gewoon niet.

   Verwijderen
  4. Nou, het zou wel beter zijn hoor, als mensen met zulke wanen wat meer uit de samenleving gehaald worden.

   Verwijderen
  5. Tuurlijk Loena laten we alles en iedereen opsluiten!!

   Waar zeg ik dat?

   Kom nu eens een keer met feiten ipv domme vermoedens die je niet kunt staven met feiten

   Die feiten 'ververst' BvdB dagelijks op zijn 'schreeuwboek' pagina in een niet aflatende stroom aan hetzelfde leugenachtige waanzinverhaal, ongefundeerde en ziekelijke verdachtmakingen en bedekte bedreigingen met fysiek geweld.
   Hij vervalt nu al zeker meer dan een jaar in een oneindige herhaling van zetten (in die zin zien we een parallel bij jou) die vroeg of laat gaat uitbarsten met alle gevolgen van dien. Daar hoef je geen Freud voor te heten dit te kunnen voorzien. Dat jij deze mensenkennis en inzicht in de menselijke psyche ontbeert is jammer dan joh.

   Zit je niet op de Mont Ventoux vandaag?

   Verwijderen
  6. Loena het is jij die voorstelt om iemand op te bergen in een gesloten GGZ instelling.
   Gesloten beste Loena tik betekend in de regel dat er een RM aan te pas moet komen.
   In de praktijk betekend dit heel simpel dat iemand of een misdaad moet begaan of er moet een heel traject worden opgestart door derden, die overal en nergens aangifte doen om te zorgen dat de RM ook daadwerkelijk kan worden opgelegd.
   Een RM met een UHP.

   Verwijderen
  7. En nee Loena. Vandaag geen Ventoux. Volgende week wel naar Costa Rica. Met 2 maatjes eerst een paar dagen Panama City. Vliegtuigje regelen landen op 1 of andere bananenstrip in de buurt van sixaola en dan de grens over. Opgehaald door vrienden. En dan werken en genieten.

   Verwijderen
  8. @Nicostalo
   Mag jij zeker in het midden lopen, fijn he?

   Verwijderen
 12. Het is fascinerend om te zien hoe jullie aan de ene kant personen wensen te marginaliseren om hen vervolgens weer op een voetstuk te hijsen, dit doormiddel van het voeren van desinformatie, om hen daarna verbaal met de grond gelijk te maken!!

  Er zijn tien duizenden sites van gelijke strekking als die van Kat, Vrijland e.à. Maar als een stel autisten blijft men zich vastbijten in figuren waarvan men bij hoog en laag blijft beweren dat men hen niet serieus neemt.
  Jullie soort gaat zelfs zover om dit soort figuren te voeren met desinformatie, met als enig doel het bevestigen van het eigen gelijk. Het strelen van het eigen ego!

  Jullie soort heeft een uitgesproken negatieve mening betreffende de cognitieve capaciteiten van anderen. De ziekelijke kenmerken welke jullie soort op een ander wensen te plakken zijn in deze dan ook fascinerend.
  Zeker als je ziet hoe jullie jezelf volstrekt belachelijk maken door nu al maanden, uren en uren per dag, te besteden aan, in jullie ogen marginale figuren.

  Het is te komisch voor woorden welke typeringen jullie op een ander wensen te plakken. En dat zonder eerst een blik in de spiegel te hebben geworpen.
  Er is geen 1 typering welke jullie met feiten kunnen staven. Wensen, verdachtmakingen, en jomanda gedrag. Veel verder komt jullie soort niet.

  Vraag me serieus af wat hier qua respondenten de gemene deler is! Het vermoeden is zuurstofgebrek bij geboorte. Butt thats Just a educated guess. :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg nou zelf, Nitrollo. Als Martijn schrijft:

   Onderzoeken aangaande gevaren en schadelijke effecten op de korte en lange termijn worden simpelweg niet gedaan, niet genoemd of gebachetaliseerd.

   Dan is dat toch hilarisch?

   Of deze:

   U heeft niets meer te zeggen over de opvoeding van uw eigen kinderen. Wilt u ze bijvoorbeeld bepaalde seksuele normen en waarden bij brengen, dan vindt de overheid wel dat ze daar even haar eigen stempel op moet drukken.

   Wat is de "seksuele moraal" die Martijn zijn kind bij wil brengen? Net als hij? Seksverslaafd? Dat het een goede zaak is om snuivend en pillenslikkend geslachtsziektes op te lopen tijdens orgies met andere junks in Bloemendaal? Dat het lachen is om samen met je vriendin genitale wratten te hebben? Hoe halat zo iemand het in zijn hoofd om wat dan ook over de seksualiteit van anderen te zeggen? Wat voor streep loopt er dan door je hoofd?

   Verwijderen
  2. Hoe haalt zo'n wandelende geslachtsziekte het in zijn hoofd om de seksualiteit van anderen de maat te nemen? Waar stond het pornofilmpje van hem met zijn "Daisy" ook alweer?

   Verwijderen
  3. Hij zal wel "gebacchanaliseerd" bedoelen ;-)

   Verwijderen
  4. lekker wappie je leuter overal inhangen. dat is de seksuele moraal van Martijn. Prima verder, maar hang dan ook niet de zedenmeester uit...

   Verwijderen
  5. @Jeroen

   Je eerste opmerking is inderdaad grappig. Helaas ga je er direct vanuit dat er sprake is van onkunde. Nu gebruik ikzelf een pad, en wordt persoonlijk gek van het feit dat de spellingcontrole een eigen leven lijkt te leiden.
   Alhoewel dat hier vermoedelijk niet het geval is.

   Je verhaal betreffende seksuele moraal is voor mij onbegrijpelijk. Snap niet wat je hier mee wilt zeggen.
   Het voorbeeld onderwerp zou je inderdaad als, onhandig gekozen kunnen betitelen.
   Het vervolg van wat je stelt zegt meer over jou, en als het inhoudelijk al klopt, dan vraag ik mij af hoe het komt dat jij zo gedetailleerd op de hoogte bent c.q. Wenst te zijn van Vrijland 's seksleven.
   Nogal typische manier van redeneren m.i.

   Verwijderen
  6. Dan moet je beter begrijpend leren lezen Nisnollo. Het slaat helemaal nergens op als een seksverslaafde als Martijn Alberda, die een track record heeft op het vlak van orgies, drugsmisbruik en geslachtsziekten die hij overdraagt op zijn vriendinnen de mensheid de les gaat lezen over seksualiteit.

   Dat komt op jou verder niet over als nogal hypocriet en tegenstrijdig?

   Verwijderen
  7. Hoe kwam Martijn aan die genitale wratten als hij zo'n zedenmeester is? Waarom besmette hij zijn vriendin daarmee?

   Verwijderen
 13. ' dit doormiddel van het voeren van desinformatie, om hen daarna verbaal met de grond gelijk te maken!!'

  Je begrijpt er weer geen jota van. Iemand die claimt aan waarheidsvinding te doen, is heel voorzichtig met het plaatsen van informatie en verifieert het een en ander. Maar onze vrind Alberda interesseert dat allemaal geen lor. Het feit dat die foute informatie nu nog steeds op zijn site staat spreekt boekdelen. Het lijkt me sterk dat Alberda inmiddels niet weet dat hij bij de neus is gekomen, maar hij laat zijn lezers liever in onwetendheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha die Nisnollo!

  Het is fascinerend om te zien hoe jullie aan de ene kant personen wensen te marginaliseren om hen vervolgens weer op een voetstuk te hijsen, dit doormiddel van het voeren van desinformatie, om hen daarna verbaal met de grond gelijk te maken!!

  "We" marginaliseren toch helemaal niet? En niemand wordt verder op een voetstuk geplaatst. Wel in het zonnetje gezet.

  Waarom je trouwens zo faalt met je zaadverhaaltjes is omdat je woorden als "desinformatie" laat vallen en dat bekt best goed, maar het lukt je nooit eens om met concrete voorbeelden erbij te komen. Als daarom gevraagd wordt probeer je doorgaans zo'n verzoek te overschreeuwen met nieuwe kwalificaties en hoop je maar dat mensen die je verhaaltjes lezen niet doorhebben dat je eigenlijk niets te melden hebt. Het is zo hol joh, dat gelul van je.

  Weet je wat desinformatie is? Als Martijn ervan op de hoogte is dat hij bij de neus genomen werd en zo'n artikel toch laat staan. Hij weet inmiddels dat er een grap met hem uitgehaald werd, maar omdat hij beeldvorming belangrijker vindt dan feiten doet hij net of er niets aan de hand is. Dan bewijs je dus dat je niet alleen een domme lul bent omdat je kritiekloos een vaag emailtje doorplaatst, maar ook een oneerlijke domme lul.

  Er zijn tien duizenden sites van gelijke strekking als die van Kat, Vrijland e.à. Maar als een stel autisten blijft men zich vastbijten in figuren waarvan men bij hoog en laag blijft beweren dat men hen niet serieus neemt.

  Inderdaad: e.a. Het beperkt zich helemaal niet tot Kat en Vrijland, je zelgt het zelf al. Als je nog meer kandidaten voor de gekkieracker weet houden we ons aanbevolen en vanzelfsprekend krijgen de grootste gestoorden de meeste aandacht.

  Jullie soort gaat zelfs zover om dit soort figuren te voeren met desinformatie, met als enig doel het bevestigen van het eigen gelijk. Het strelen van het eigen ego!

  Lulz zijn nou eenmaal belangrijk. Het zijn internetvitamientjes. Maar dit soort van desinformatie dient natuurlijk een doel. Nu weten we zeker dat Martijn een leugenaar en een domme lul is.

  Jullie soort heeft een uitgesproken negatieve mening betreffende de cognitieve capaciteiten van anderen. De ziekelijke kenmerken welke jullie soort op een ander wensen te plakken zijn in deze dan ook fascinerend.

  Dat valt wel mee denk, maar die blijkt telkens weer.

  Zeker als je ziet hoe jullie jezelf volstrekt belachelijk maken door nu al maanden, uren en uren per dag, te besteden aan, in jullie ogen marginale figuren.

  Heet ook wel "amusement". Ik vind het leuker dan Laurel & Hardy kijken in ieder geval. Het is een soort live entertainment. Vroeger kon je op zaterdagen een kaartje kopen om gekkies te kijken in het dolhuis en tegenwoordig krijg je dat allemaal live en gratis aangeboden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen

   Uiteraard is het allemaal gebakken lucht wat je hier allemaal loopt te kakelen.
   M.i. Heb je bij meerdere gelegenheden reeds aangeven dat jij mij als een onwaardige gesprekspartner beschouwd.
   Echter na nu blijkt zijn ook die woorden, net als je zogenaamde vertrek, een infantiele leugen.

   Waarom zoveel woorden besteden aan marginale figuren?? Wat zegt zoiets over jou persoontje??
   Wat je maar niet wenst te begrijpen is dat de woorden welke jij voor anderen wenst te gebruiken, ook op de eigen ik van toepassing zijn.

   "when people Cut you down or talk behind your back, Remember, they took time out of there pathetic lives to think About you".

   Jullie soort, jij dus, hebben de wat ziekelijke neiging om eerst zogenaamd vast te stellen dat een ander, volgens jullie eventueel cognitief gemankeerd is, om iemand daarna belachelijk te maken.
   Jullie soort staat bij de poort van zorginstellingen om daar loslopende mongooltjes te bespotten, om het eigen ego een boost te geven.
   En dat noemt jou soort amusement.

   Verwijderen
  2. @Nicclololo
   Het kan natuurlijk ook zijn dat er mensen zijn die je willen helpen, of ben jij niet meer te helpen?

   Verwijderen
  3. "when people Cut you down or talk behind your back, Remember, they took time out of there pathetic lives to think About you".

   Behalve dat ik eerder een "in your face" type ben, om Micha te citeren :-) Maar ja, die reaguursels worden niet toegestaan op complottersites, want dat verstoort de illusie van het eigen gelijk zo.

   Jullie soort staat bij de poort van zorginstellingen om daar loslopende mongooltjes te bespotten, om het eigen ego een boost te geven. En dat noemt jou soort amusement.

   Nou, wat ik wel relevant vind is om vast te stellen dat mongooltjes mongolenopvattingen hebben. Dat heeft een functie, want ze proberen daadwerkelijk mongoleninvloed uit te oefenen. In de privacy van hun instelling mogen ze die opvattingen heus wel huldigen, maar het gaat natuurlijk wel een beetje mis met de samenleving als de mongooltjes zich destructief gaan gedragen omdat ze hun zin niet krijgen. Dan is het niet meer grappig.

   Verwijderen
  4. Laatst nog: probeerde ik een reaguursel op Martijn's site te plaatsen, dat hij bij de neus genomen werd en helegaar niet gemaild werd door een Jeugdzorg medewerker. Zo'n reactie laat hij niet door, want dat past niet in het plaatje.

   Verwijderen
  5. Helaas Jeroentje ben je tot op heden niet in staat gebleken om zogenaamde mongolenopvattingen te debunken met zoiets als feiten. Altijd jammer.

   En wat je lul nou betreffende destructief gedrag van... .?? Volgens jullie soort, hebben wij het hier over ernstig gemankeerde en zeer marginale figuren zonder inhoudelijke context zonder aanhang!!
   Dus wat is de verwachte schade? Wat is de verwachte maatschappelijke werking van het 1 en het ander?
   Volgens jullie soort helemaal niets. Behalve dan dat je nu precies het tegenovergestelde beweert.

   En oh!! Eerst was het amusement en nu is het ineens niet grappig meer. Omdat de zelfverklaarde internet Gestapo er zijn volstrekt niet inhoudelijke mening op los denkt te moeten laten.

   Verwijderen
  6. Helaas Jeroentje ben je tot op heden niet in staat gebleken om zogenaamde mongolenopvattingen te debunken met zoiets als feiten.

   Het feit dat jij dat zo ervaart maakt het natuurlijk niet waar Niccolo. Dalijk wat linkjes met feiten.

   En wat je lul nou betreffende destructief gedrag van... .?? Volgens jullie soort, hebben wij het hier over ernstig gemankeerde en zeer marginale figuren zonder inhoudelijke context zonder aanhang!!

   Tja, waarom denk je dat complotgekkies in rechtszalen met politieagente omringd worden en hooguit achter glas mogen bijwonen? waarom denk je dat de wrakingskamer al klaarzit bij een zitting tegen Micha? Waar komen al die veroordelingen van niet alleen Micha, maar heel veel complottertjes vandaan en tonnehoge boetes? Vanwege hun constructieve gedrag? Zou het?

   die aanhang is inderdaad marginaal en aan het splijten en afbrokkelen. Houwe zo!

   Volgens jullie soort helemaal niets. Behalve dan dat je nu precies het tegenovergestelde beweert.

   Waarom denk je dat ik het allemaal schadeloos zou vinden? Dat is het niet, als ik bedenk dat complottertjes vanwege hun opvattingen zomaar iemand overhoop kunnen steken, dat er tamelijk wat pedo's tussenzitten en mensen die terecht problemen hebben met justitie of jeugdzorg, dat Micha veel overlast geeft, mensen random van moordaanslagen beschuldigt, dat complottertjes hele dorpen terroriseren, bedreigen, reaguurpanelen vervuilen, er kinderporno geplaatst wordt, of moeders van overleden kinderen keihard gechanteerd worden.

   Dat je zulk soort feiten langs je heen laat gaan.. Tja... Dan komt het onderwerpje repressie inderdaad aan de orde, want dan ben je verder toch niet voor rede vatbaar, zoals je keer op keer aantoont.

   Verwijderen
 15. Hoeveel jaar? Eerder was het nog 30 jaar, in de Barcelona versie, dat erbij opgemorken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals eerder gezegd Loena, RUIM 20 jaar!!!
   Dat kunnen er 25, 30, 40 etc, etc , etc zijn!!

   De eerder opgelopen beschadigingen beginnen zich nu te wreken Loena. :-))

   Verwijderen
  2. dus jij vindt twintig jaar zoiets als dertig jaar? Tien jaar meer of minder is je verder om het even?

   Verwijderen
  3. Met betrekking tot hier en jullie soort kan ik volmondig JA antwoorden op je vraag.

   Kom er maar weer in als amateur psycholoog!! Je zult wel weer met een suffe uiteenzetting op de proppen komen, wat iets zou moeten zeggen, maar zoals gewoonlijk helemaal niets zegt.

   Verwijderen
  4. De eerder opgelopen beschadigingen beginnen zich nu te wreken Loena. :-))

   Denken dat je reageert op mij terwijl je toch echt reageert op @geen

   Beetje geobsedeerd wellicht? Ben ik na Jeroen jouw volgende stalking subject?

   LOL

   Verwijderen
  5. Klopt Loena.

   Vergissen is menselijk. En zeker hier. Jullie lullen allemaal even dom. Een vergissing in die zin is snel gemaakt.
   Excuus. Voortaan zal ik beter opletten ;-))

   Verwijderen
  6. Zelfs als je compleet ongelijk hebt en daar niet omheen kunt ga je nog roepen dat anderen "dom lullen". Hoezo narcistische krenking?

   Verwijderen
 16. LOL
  Nu heeft Martijn Alberda weer een broddelwerkje bij elkaar geknipt en geplakt over Groene Stroom. Domweg gejat van een website bestaande uit een clubje vrijwilligers en uiteraard voorzien van de onvermijdelijke donatie button.

  Elk kritisch geluid in die richting wordt van het internet geweerd beweert Martijn terwijl hij verwijst naar een 'kritisch' artikel wat notabene al twee-en-een-halfjaar geleden op die website is geplaatst.
  Ja, die Alberda zet de mensen wel aan tot logisch en kritisch nadenken hoor. Wat een domme überloel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat technofobisch ijlen over wisselstroom maakt het helemaal grappig. Snapt dus ook niet wat een batterij is. De inhoud van dat stukje klopt zelfs nog niet een beetje, wat zijn doel daarmee is laat zich raden.

   Verwijderen
  2. Zijn stukje gaat dan ook nog over 'een leugen om nog meer geld te roven'. Als ik zou denken dat er zich enige intelligentie onder MV's schedeldak verschool, zou ik het als bewuste ironie opvatten. Maar de wereld wil bedrogen worden, dus wordt zij bedrogen. Voor de stakkers die achter hem aan kruipen en geld doneren maakt dat eigenlijk niet eens uit, zolang ze zich maar 'wakker' kunnen voelen. En te slim om zich door MSM etc. in de luren te laten leggen. Een twijfelachtig strohalmpje is immers beter dan niets. Hyena's als Vrijland weten wel raad met zulke sukkels.

   Verwijderen
  3. @Gertjan

   Allemaal leuk en aardig dergelijke vermoedens. Maar ben je ook instaat om je woorden feitelijk te onderbouwen?
   Of is de doneer button de enige strohalm die jullie soort in deze heeft?

   Verwijderen
  4. Tot op zekere hoogte is Martijn natuurlijk zelf ook een slachtoffer en ik geloof er niets van dat hij er financieel zo beter van zou worden. Des te triester zou ik zeggen.

   Verwijderen
  5. Een slachtoffer??

   Een slachtoffer waarvan?
   En als hij "ook een" slachtoffer is, wie zijn dat dan nog meer?

   Verwijderen
  6. Nouja, jij bijvoorbeeld. Zie je ook wel bij andere sektes, dat de ergste slachtoffers de "leer" het agressiefst uitdragen. Net als bij $cientology. De mensen die op straat moeten staan om bij mensen een persoonlijkheidstest af te nemen, helemaal bevroren zijn in het "gelijk" van hun sekte, of bij Jehova's getuigen die de deuren afgaan omdat we anders naar de hel gaan, dat werk. Je kan mensen zoals jou die zich dagelijks afbeulen eerder als slachtoffers dan daders zien. Wat word jij nou beter van je domme gereutel hier? In wezen is het alleen maar zielig.

   Verwijderen
  7. @Jeroen

   Typerend. Waarom zou mijn doel zijn om hier ergens beter van te worden? Is het nu echt zo moeilijk om aan te nemen dat mijn persoontje, per toeval op dit blog terecht komt, en het op sommige dagen als echte humor ervaart om jullie hier en daar te verblijden met wat vraagjes?
   Als dan vervolgens blijkt dat jullie soort er ook maar een beetje simpel en testikel loos op los ouwehoert, dan is het blijkbaar moeilijk voor te stellen voor jullie soort, dat lui als ik daar lol aan beleven.

   Je achterlijke vergelijkingen zijn dolkomisch. Scientology en meer van dat soort idioterie moet je er bij slepen om je eigen doldwaze theorietjes nog enige richting te geven.
   Niet alleen jammerlijke maar liederlijke onzin die je verkondigd als het om anderen en hun motieven gaat.

   Verwijderen
  8. Dat zeg ik toch ook niet dat je er beter van zou worden? Vandaar dat ik je dan ook als een voorbeeld van een slachtoffer zie. Je bent heel vasthoudend in je mauvais foi, zoals dat dan in het existentialisme genoemd wordt.

   Verwijderen
  9. Nou, als ik kijk naar het gestalk van mij op verschillende blogs, waar jij deel van uitmaakt, gaat die vergelijking met scientology toch wel op hoor.

   Verwijderen
  10. Het is allemaal wat onbeholpen omdat jullie aan het eind van de dag ook voor zulk soort spelletjes te dom zijn, maar het is natuurlijk wel sektarisch gedrag.

   Verwijderen
  11. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!! Dit staat voor zoiets als bijna de slappe lach om zoveel debiel gelul van jou kant!!

   Gestalk?? Jeroentje ben hier 1 à 2 keer per week aanwezig. De reden dat ik op jou reageer heeft alleen en enig te maken met het feit dat je de grootste waffel hebt en daarbij ook nog regelmatig dom lult.

   En sektarisch gedrag?? Nogmaals mag ik even lachu?
   En dat zegt de pipo de clown die zich hier al maanden drukt maakt over steeds dezelfde figuren.
   Jij noemt een ander een stalker?? Hahahahaha wat een leeghoofd!! Jij en de andere idioten hier hebben alleen en enig een mening over hooguit 4 marginale figuren, waarvan jullie pretenderen dat jullie hen niet serieus nemen, om het vervolgens maanden over de zogenaamde marginale, snel op te sluiten, stoney, met verkeerde snoetjes en de oogjes in rare standen figuren te hebben.

   En dat noemt een ander sektarisch en een stalker!! Hahahahahahahaha

   Jeroentje, je bent een flapdrol.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Ja, een minderwaardiog hondsvod van een stalker noem ik je. Net als "Willem" op Sargasso stalkt, "Don Quijotte" op Swapichou en weer een ander op GeenStijl. Het omvat ook dreigmailtjes, beledigingen en bedreigingen van mijn zoontje, mijn priveleven online gooien, absurde beschuldigingen dat ik een "kindermisbruiker" zou zijn, ook in mijn afwezigheid op een blog word ik door bijvoorbeeld jou verdacht gemaakt er worden zelfs blogs opgericht met het enige doel om lasterlijke leugens over me te verspreiden. Ik noem dat allemaal bij elkaar wel stalken ja. En vergis je niet: dat wordt heus wel gezien.

   Je kunt het natuurlijk ontkennen en weghonen, ik verwacht eigenlijk niet anders, maar ook daarmee haal je de realiteit niet weg dat jij een stalker bent. Een buitengewoon domme bovendien, die door iedereen geminacht wordt.

   Ook als je daar hard om moet lachen, stalker.

   Verwijderen
  14. Aaaahh wat zielig toch voor jou en je gezinnetje. En natuurlijk is jou gezinnetje het slachtoffer van anderen, en vooral NIET van het onnozele gedrag van vaders. Natuurlijk niet!!! Externaliseren die hap! Het ligt altijd aan de ander!

   En vertel Jeroentje door wie wordt ik allemaal geminacht? En welke waarde moet ik aan jou mening en de minachting van anderen toedichten! Laten we wel wezen Jeroentje, de waarde van wat je beweerd is 0,0.

   Vindt jullie soort vermakelijk. En eerlijk is eerlijk soms ook ergelijk. jullie soort klopt zich zelf als de silverbacks van de groep op de borst. Echter de goede verstaander, en degenen die wel wat te melden hebben, hebben al snel door dat men hier niet met de gevreesde silverbacks van doen heeft, maar met kapucijneraapjes die vooral plezier beleven aan de door henzelf gedraaide drollen.

   Verwijderen
  15. @Jeroen

   Je zielepieterij is natuurlijk lachwekkend.. Vooral jij met je über grote mond over de ander moet niet zeiken maar incasseren. Of je geef je meningen, woorden gestalte door voor de verandering eens met feiten te komen ipv je suffe geleuter betreffende stand van oogjes, kleur van shirts, het haar, het aantal tenen en andere totaal nietszeggende informatie.

   Misschien is het een idee om Crowley, Agrippa of Bardon weer eens te citeren. Dan is het net of je t.à.v. Andere onderwerpen echt weet waar je over spreekt.

   Verwijderen
  16. Aaaahh wat zielig toch voor jou en je gezinnetje. En natuurlijk is jou gezinnetje het slachtoffer van anderen, en vooral NIET van het onnozele gedrag van vaders. Natuurlijk niet!!! Externaliseren die hap! Het ligt altijd aan de ander!

   Gelukkig dat je met mij ziet dat dit dus stalking heet. Dat je denkt dat je het recht hebt om mij en mijn gezin te stalken omdat het je niet bevalt wat ik schrijf is wel bizar ja. En dat ik me daar verder toch niet door laat intimideren klopt ook. Dan moet je me maar dood komen schieten, of overhoop steken.

   Volgens mij is het gewoon mijn recht om te schrijven wat ik wil, ook als ik kritisch ben en heb ik er ook recht op om gevrijwaard te blijven van stalking.

   Verwijderen
  17. @Niccolo
   Inderdaad, alleen maar vermoedens en speculatie. Vrijland is een ware Socrates die zich uitsluitend met waarheid en feiten bezig houdt, en zijn aanhang bestaat uit kritische geesten. Zo beter?

   Verwijderen
 17. Kopie of geen kopie. Wat interessant is, is of de strekking van de inhoudt een beetje klopt.

  Je beschrijvingen van wat iemand doet, en wat jou mening daaromtrent is, interesseert toch geen hond!

  Ben altijd benieuwd waarom je denkt zoiets nietszeggend te moeten melden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar die kopie begrijpt hij dus ook niet, zoals @geen net aangaf. De werking van batterijen is al te lastig.

   Verwijderen
  2. @Jeroen

   Jeroentje! Beweringen beweringen. Feiten graag!
   Dat jij stelt dat iemand de werking van een batterij niet begrijpt zegt niets. Jij bent een feitelijk aantoonbare leugenaar.(je vertrek weet je nog?)
   Dus waarom jou serieus nemen? Daar is in zijn geheel geen aanleiding voor anders dan dat je hier de grootste waffel hebt.

   Toon eerst maar eens aan dat iemand ook daadwerkelijk niet snapt van wat hij beweerd.
   Daarbij. Jij loopt hier toch ook altijd stoer te doen met gejat werk van Crowley. Maar in de praktijk laat je alleen zien dat je narcistisch overkomend ventje bent, die hier vermoedelijk loopt te brullen, om maar niet na te hoeven over de eigen tekortkomingen.

   Verwijderen
  3. Ik hou het vooral voor jou wat behapbaar @googelieke. Als ik nu ook nog inhoudelijk moet gaan uitleggen wat precies de baarlijke nonsens is die Alberda klakkeloos overneemt dan raak je het spoor meteen al helemaal bijster.

   Ik haal er dan gewoon een simpel stukje uit waaruit blijkt dat Alberda gewoon een hele domme lul is met een even domme 'achterban'. Dan hoef ik niet de hele inhoud te ontleden. Noem het gemakzuchtig. Mag ook.

   Verwijderen
  4. M.à.w je je bent gewoonweg niet in staat om het 1 of ander aan te tonen. Je loopt gewoon zielloos achter de meute aan. Roept om het roepen, maar als het op inhoudt aankomt ben je volstrekt nutteloos.
   En dat neemt anderen de maat. Hahaha :-)

   Verwijderen
  5. @Ni
   P=U×I nog steeds, en wisselstroom/gelijkstroom, (AC/DC) heeft geen mallemoer met de output van een windmolen te maken. Dus optiefen met verhalen over Tesla, die wel wist waar hij over sprak. Rendement van een windmolen is trouwens nagenoeg 100% , weet je dat ook? Heeft ook al niets met de overheid te maken.

   Verwijderen
  6. @geen

   Zo zo Geen!! Je zegt voor het eerst daadwerkelijk iets nuttigs!! Ben ik niet van je gewend.

   Verwijderen
  7. M.à.w je je bent gewoonweg niet in staat om het 1 of ander aan te tonen

   Paradoxaal genoeg zeg je daar een waarheid als een koe. Complotters leven in hun eigen wereldje ver weg van de realiteit in hun eigen waarheden. En dat valt dus maar niet aan het beperkte (lees: veelal beschadigde) verstand van de complottert te peuteren dus in jouw beleving is dat dus ook niet aan te tonen. Logisch toch?

   Verwijderen
  8. Daar ga je weer Loena. "complotters leven in hun eigen wereldje ver weg van de realiteit"!!!

   Leuk gesteld. Je bent alleen niet in staat feitelijk aan te tonen dat zulks waar is.
   En wat is dat dan een complotter? en in welke zogenaamde wereldjes leven zij dan?
   Het grappige is dat jullie soort geen flauw benul heeft van het feit dat jullie geen haar beter zijn!! :-))

   Verwijderen
  9. Nee, in jouw beleving is Loena niet in staat om dat aan te tonen.

   Verwijderen
  10. in geen enkele beleving, werkelijkheid of dimensie zijn jullie in staat om, de door jullie soort gebruikte woorden om te zetten in feiten.
   Het handelt zich allemaal om uiterlijke kenmerken die volgens jullie soort alles zegt over de boodschapper.

   Nutteloos en jammerlijk zwak.

   Verwijderen
  11. Ja, zo beleef je dat, zelfs als de ander met duizend argumenten komt.

   Verwijderen
  12. Vandaar dat mensen het niet perse de moeite waard meer vinden om jou nou van tegenargumenten te voorzien. Zo gaat dat. Als je escaleert bellen we de politie of de ambulance wel, maar verder maakt het niet zoveel uit. Ook niet als je in de afwezigheid van eigen inbreng gaat roepen dat je "niet overtuigd" bent. Zal wel.

   Verwijderen
  13. If only....!!
   Argumenten!! Jullie woorden zeggen in deze veel meer, zo niet alles betreffende het uitblijven van jullie daden

   Kwam jullie soort maar eens met argumenten!! Correctie. Steekhoudende argumenten. Feiten zoals u wilt!!
   Daar zijn jullie helaas niet op te betrappen. Simpele domme opmerkingen gericht op uiterlijk, spelfouten en andersoortig nietszeggende informatie zijn jullie zogenaamde wapens om aan te tonen dat jullie soort wel degelijk in staat kan worden geacht met mondsnoerende logica op de proppen te komen.

   Verwijderen
  14. Jaja blah blah Jeroentje!!!

   Men vindt het niet de moeite waard! Het standaard excuus als je inhoudelijk, feitelijk geen mallemoer te melden hebt.

   Het is uiteraard mijn houding die voorkomt dat jullie soort ook maar überhaupt iets zinnig te vertellen hebben!! Hahahaha
   Ook jij Jeroentje kent het verschil tussen, niet willen en niet kunnen toch wel?? :-))

   Verwijderen
  15. Oh wacht.. je denkt dat je de mond niet gesnoerd werd omdat je ervoor kiest om door te gaan met het het uiten van domheden, argumenten te negeren of belachelijk te maken, of roepen dat je er "niet van overtuigd" bent zonder dat je in staat bent om met tegenargumenten te komen? Deed je hierboven allemaal, het is echt alleen maar dom wat je uitbraakt. Je kan dan nog wel doorgaan met het aannemen van arrogante in misprijzende poses, maar dat is eigenlijk zo hol dat je de mond wel degelijk "gesnoerd" werd.

   Hoe voelt dat, om jezelf constant op de schouders te kloppen omdat verder niemand anders het doet? Ga je dan echt geen moment bij jezelf te rade?

   Verwijderen
  16. Mag ik er in deze van uitgaan dat bovenstaande een monoloog t.à.v. De eigen ik is? :-))

   Jeroentje ik weet dat mijn mond niet gesnoerd is. Dat weet ik omdat ik inderdaad bij mijzelf te raden ga.
   Want Jeroentje ook mijn zogenaamde domheden kanje niet feitelijk benoemen dan wel aantonen.

   Het tegenargument mijnerzijds is vrij simpel. Jullie soort lult maar wat! Nooit een feit nooit zoiets simpels als een verwijzing naar een feit. Het is het aloude verhaaltje dat het uiterlijk en of gedrag van een boodschapper alles zou zeggen over de gebrachte boodschap.
   Het referentiekader waar jullie soort altijd mee op de proppen komt bestaat uit niets anders dan hele en halve vermoedens en onwaarheden.
   Wordt je daar op aangesproken dan is de beer los. Had alleen gehoopt dat zulks 1 van jullie zou hebben getriggerd op het hier en daar benoemen van feitjes. In plaats daarvan gaan jullie dommer en dommer lullen.

   Verwijderen
  17. Het tegenargument mijnerzijds is vrij simpel. Jullie soort lult maar wat!

   Dat is dus geen argument, maar een kwalificatie. en zo gaat je hele berichtje maar door met algemene kwalificaties. Je weet niet aan te geven wanneer we dan "lullen", roept iets met "halve vermoedens en hele onwaarheden", maar slaagt er niet in om daar voorbeelden bij te geven. Kan je ook niet. Overigens negeer je argumenten als je die op een presenteerblaadje aangeboden krijgt en ga je vlug in een ander subdraadje door met schelden, kwalificeren en roepen dat je niet overtuigd bent. Alleen maar dom vind ik niet erg. Dom en oneerlijk wel.

   Zo stond deze reactie van me boordevol met argumenten. Maar dat negeer je dan natuurlijk. Als @geen je de werking van een batterij uitlegt terwijl je eerst stelde dat hij dat niet zou kunnen, heb je niet het vermogen om daar normaal mee om te gaan. Het lijkt haast wel alsof het je krenkt, om zo af en toe je ongelijk te erkennen en je dat dan met doorzichtige demagogie en nog meer domheid probeert te compenseren. Narcistische krenking heet het verschijnsel ook wel, je symptomen zij exemplarisch!

   Mensen met narcistische problematiek zijn zeer gevoelig voor krenking, afwijzing. Kritiek ervaren ze niet als een opmerking over een aspect van hun doen en laten. Nee, het komt binnen als een meedogenloos onderuithalen van henzelf als persoon. Narcisme kunnen we zien als een continuüm, maar ook als twee zijdes van dezelfde medaille. Grandiositeit, arrogantie aan de ene kant; extreme minderwaardigheid, onzekerheid aan de andere kant. Bij mensen met narcistische persoonlijkheidsproblematiek zien we hardnekkige patronen die ervoor dienen een gevoel van eigenwaarde in stand te houden of veilig te stellen. Falen kan leiden tot een sterke angst door de ander te worden gezien als slecht of fout. Ze reageren vaak met woede, maar verbergen daarmee hulpeloosheid, onmacht, onaantrekkelijkheid, inferioriteit en schaamte. Ook sterke afgunst kan opspelen; de ander bezit datgene (talent, partner, aandacht, baan) wat hij/zij meent tekort te komen. Dat kan leiden tot heftige agressieve gevoelens.

   Maar daar herken jij jezelf natuurlijk niet in :-)

   Verwijderen
  18. Jeroentje. Inhoudelijk zeg je helemaal niets. Je uit vermoedens gebaseerd op je eigen vertroebelde waarnemeningen.

   Ik heb je al te vaak verteld dat jullie soort je alleen maar richt op uiterlijke kenmerken van een boodschapper.
   Feiten zijn aan jullie soort niet besteed en daarom zijn jullie ook niet instaat gebleken om aangaande jullie waarnemingen ook de daadwerkelijk bijhorende feiten te overleggen.

   Kijk maar hoe je mijn persoontje benaderd. Je lult maar wat niet gehinderd door enige kennis.
   Die beweerd dat ik GGZ woonachtig ben. De ander is er stellig van overtuigd dat ik in de bak zit. Bij navraag waar deze gedachten op gebaseerd zijn, komt niets anders dan sla gelul.

   En vooral jij, met de grootste waffel, roept het hardst, en lult het slapst. En dan ligt het aan de ander dat men jou als mikpunt van spot neemt?
   Hahahaha je berichtjes, en het maakt niet uit hoeveel Wikipedia je toevoegt, doen steeds infantieler aan. Maar ook dat zal wel de schuld van een ander zijn.

   Het maakt niet uit hoeveel woorden je denkt te moeten gebruiken, je zwakte probeer je verbergen door jezelf te overschreeuwen. Moet zeggen dat gaat je dan wel weer goed af.

   Verwijderen
  19. Je bent een stalker, Nisnollo. De rest doet er niet toe.

   Verwijderen
  20. Die beweerd dat ik GGZ woonachtig ben. De ander is er stellig van overtuigd dat ik in de bak zit.

   Dat zijn beeldspraken, Nisnollo. Omdat je gestoord overkomt en je gedraagt als een stalker die achter slot en grendel hoort.

   Verwijderen
 18. Wat een vreselijke ouwehoer die niccolo. Aan dat soort figuren moet je geen enkele seconde verspillen. Laat ze maar in hun wanen. In hun laatste levensmomenten realiseren ze zich dat van al hun paranoide complotterie 99% niet is uit gekomen. Die andere 1% is bereikt omdat ze met hagel schieten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Master!!!

   Toon eerst maar eens aan dat ik een zogenaamde complotter ben?? Toon feitelijk maar aan waar je waarneemt dat ik last heb van wanen?

   Daarbij t.à.v. Van jullie soort schiet ik niet met hagel maar met een Remington MSR.
   Deze staat bekend om zijn "surgical Precision". ;-)))

   Verwijderen
  2. Nicole het feit dat je mensen bedreigt, stalked en nog erger familieleden (kinderen) er bij betrekt dat zegt al genoeg.

   Verwijderen
 19. Even voor alle duidelijkheid. In principe bekent Niccolo dat hij mij stalkt en vindt het de normaalste zaak van de wereld dat ik en mijn gezin beledigd en bedreigd worden, dat er blogs over me opgericht worden, dat ik van de raarste dingen beschuldigd word en een constante stroom met haat over me heenkrijg, per email bedreigd word en op ook andere blogs obsessief vervolgd.

  Aaaahh wat zielig toch voor jou en je gezinnetje. En natuurlijk is jou gezinnetje het slachtoffer van anderen, en vooral NIET van het onnozele gedrag van vaders. Natuurlijk niet!!! Externaliseren die hap! Het ligt altijd aan de ander!

  "Je zielepieterij is natuurlijk lachwekkend.. Vooral jij met je über grote mond over de ander moet niet zeiken maar incasseren."

  Hier wordt stalking erkend. Nitrollo denkt ook dat het logisch is als mijn kind schade lijdt omdat hij het met me oneens is en ik moet allemaal in principe criminele gedragingen "incasseren".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en dan doe je geen aangifte? Ik heb in het verleden ook last gehad van dit soort figuren. Eentje zou er zelfs naar mijn huis toekomen. Ik heb hem gezegd dat hij "hartelijk welkom" is. Maar dan had hij wel een paar draaien om zijn oren gehad. Dat ik op internet wordt uitgescholden enz vind ik niet zo erg, maar op het moment dat mijn kinderen niet meer veilig zijn in hun eigen huis vanwege een complottertje die niet de discussie kan, dan is bij mij de limiet bereikt
   Het is het schuim der aarde dit soort. Laag iq ook nog eens keer

   Verwijderen
  2. @Jeroen, allememachies je bent een BN-er joh. Eigen fan site. Stalkers. Straks vernemen we nog van een "source close to the family" dat je een soa hebt opgelopen, en dat je je hele huis kort en klein slaat als je met een spelletje verlies.

   Maar even zonder gekheid, dat ze je kind bedreigen is natuurlijk lager dan laag. En dit soort verdient een knieschot.

   Verwijderen
  3. Oei, zoals ik dan weer uit twee onafhankelijke bronnen over de genitale wratjes van Martijn vernam? (wat relevant is voor de discussie als je bedenkt hoe hij de zedenmeester uit zit te hangen). Jij zuigt nu iets uit je duim, terwijl ik me op feiten baseer.

   Verwijderen
 20. @ Niccolo. Tot dusverre vond ik dat perpetuum mobile commentaar van je vol grammaticafouten nog net te tolereren, maar nu maak ik er even een einde aan, want je gaat schelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL een trol die trollen trolt krijgt een ban??
   Maar iemand zijn naam moedwillig verkeerd schrijven behoord blijkbaar niet tot de fatsoensnorm. Als je dat geen probleem vind dan noem ik je voortaan Baardjeknudde :P

   Verwijderen
 21. Ondertussen lopen ze bij Vrijland met molentjes, en heeft de eerste de beste commenter een klap van molen opgelopen.
  ==========================<=
  Comment :
  Anti deVriesmaffia op juli 14, 2013 om 12:54 pmAls je logisch nadenkt (dat lukt 90% van de bevolking helaas niet) begrijp je ook dat windmolens het weer beïnvloeden.Wind is energie, de wind stuit op de windmolens die de energie gebruiken om te gaan draaien, waardoor het weer ACHTER het windmolenpark beïnvloed wordt.Daar hoor je nooit niemand over omdat het te ingewikkeld is om te begrijpen waarschijnlijk.Toch is het geen raketkunde.

  =====================


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch heeft hij in principe gelijk? Butterfly effect? ;)

   Verwijderen
  2. Onbegrijpelijk dat we Nederland niet helemaal met windmolens 'ommuren'.
   Eindelijk zonder tegenwind fietsen. Wie wil dat nu niet?

   Verwijderen
  3. tuuk heeft hij in principe gelijk. Maar
   1) Het is voor zover ik weer nog nooit wetenschappelijk aangetoond dat windmolens het weer veranderen
   2) Complotters overdrijven altijd. Dus de beinvloeding van het weer zal in verhouding tot wat complotters beweren marginaal zijn. Valt me mee dat hij niet beweert dat de windmolens in opdracht van de NWO zijn neergezet (gefinancierd door Rothshild) om zodoende het weer te beinvloeden
   3) Complotters doen altijd alsof zij de enige zijn die iets weten. Ze hebben ook overal verstand van. Apart vind ik dan weer dat de meeste complotters gemiddeld gezien een zeer lage opleiding hebben

   Verwijderen
  4. Ja, ik ben ook erg benieuwd naar de verklaring waarom windmolens zo'n "slecht" effect zouden hebben en iets als een gemiddeld flatgebouw dan weer niet.
   Is wel nobelprijs waardig als je daarover met een sluitende theorie komt lijkt me? :)

   Verwijderen
 22. Oops, damn, alles aktie weer gemist zie ik :-)

  Tijd voor een zwoel zomermuzakje [Africa's beste DJ] tijdens 't bijlezen ...

  http://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=371

  BeantwoordenVerwijderen