donderdag 18 juli 2013

DAARP?

Hoe gaan complottertjes dit nou weer uitleggen? Onderzoekslab HAARP in Alaska blijkt al sinds mei stil te liggen omdat er geen geld meer is. De dieselgeneratoren om het Deus Ex Machina aan te jagen voldoen niet meer aan de hoogste eisen en vervanging kost 800.000 dollar. Om de locatie draaiende te houden is 300.000 dollar per maand nodig, experimenten niet meegerekend. Alleen de militaire onderzoeksorganisatie DARPA zou nog gebruik willen maken van de faciliteiten (DAARP?).

Merkwaardig is het wel dat de oppermachtige New World Order even geen acht ton kan ophoesten. Inmiddels zijn er alweer flink wat aardbevingen en tropische stormen geweest, dus daar moet weer een andere oorzaak voor worden verzonnen. Zou HAARP nu echt ondergronds/onderzees zijn gegaan?

Vast wel. Want wat hebben we de afgelopen jaren gelachen met HAARP en complotters. Er staat onderhand zoveel kul over HAARP op internet dat je moeite moet doen om nog serieuze informatie te vinden. Jammer is wel dat de HAARP website ook uit de lucht is, want daar stond ten minste nog een beetje wetenschappelijke informatie te lezen. HAARP bestudeerde namelijk de ionosfeer, zo'n 70 tot 400 kilometer boven de aarde, maar ja, een beetje fantast bedenkt dan dat je daarmee ook 'stormen, tsunami’s en aardbevingen' kunt triggeren. En dat allemaal vanuit een punt in Alaska. Makkelijk zat.

23 opmerkingen:

 1. www.youtube.com/watch?v=BKaQLYPf5hM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens zijn er nog een 15 tal ander HAARP stations die wel open blijven Er zijn zelfs drijvend HAARP stations :) Google haarp floating platform

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bron? Volgens mij is er maar 1 HAARP, en wel in Alaska. De locatie is ook niet willekeurig gekozen.

   Verwijderen
 3. Het complex is niet permanent gesloten. De verwachting is dat het in dit najaar weer tijdelijk opent voor Darpa.

  Echter, het is 'niet te vroeg juichen' voor de complottertjes, want de US Military is niet echt blij met de resultaten van dit project:

  “...the Pentagon wanted to know when its overpriced conspiracy-magnet would produce that battle-ready technology they'd been promised,”

  en met een glimlach naar de complottertjes:

  “If (HAARP) could control the weather, I think (the military) would be a whole lot happier,”

  BeantwoordenVerwijderen
 4. > Zou HAARP nu echt ondergronds zijn gegaan?

  Onderzees! Daar ging het hele programma oorspronkelijk over: manieren om via hoogfrequente aansturing van luchtlagen, die lagen zeer laagfrequente golven te laten uitzenden om te communiceren met onderzeeboten. Dat zou besparen op grote en dure antennes (die ze allang hebben). Kennelijk technisch niet haalbaar gebleken, dat dacht ik altijd al.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Barra bron?

  US Navy Deploying HAARP Tesla Weapon Platform SBX-1
  http://www.youtube.com/watch?v=JqhME0dD5Ds
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht al dat je het SBX-1 platform bedoelde met je 'floating HAARP' in je eerdere reactie, maar ik zie zelf niet echt overeenkomsten tussen de SBX-1 en de HAARP-installatie in Alaska.

   De SBX-1 maakt onderdeel uit van het Missile Defense Shield van de Amerikanen, en werkt op de X-band icm Aegis S-band, en Patriot C-band). Het detecteert ballistic missiles, maar 'zapped' ze zeker niet uit de hemel. In die zin is de SBX-1 dus geen wapen.

   Deze Missile Defense capability werd ook toegedacht aan de HAARP-installatie, maar HAARP heeft dat nooit waar kunnen maken.

   Verwijderen
  2. Dank voor je antwoord Ziva ;)

   Verwijderen
 6. Dat heeft de vakbond voor gemtreel personeel toch maar mooi voor elkaar gekregen. Weg met dat HAARP. Gewoon ouderwets die complotkoppies blijven besproeien. Veel efficiënter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ barra....

  Hoezo maar 1 Haarp !!

  http://youtu.be/GdxD_hMi2fA

  en

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1321539/pg1


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar gaan we weer. Uitgezocht wat die structuren zijn? Nee dus. Militaire objecten bij Google toch vaak geblurred worden, en deze toevallig niet.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Even serieus

  http://www.alaskadispatch.com/article/20130717/alaska-s-controversial-haarp-facility-closed-will-it-come-back-online

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, dat is dus het artikel waar ik in mijn eerste reactie hier naar linkte.

   En waar dus de teleurgestelde quotes van de generaals uit zijn gevist.

   Leuker wordt het wanneer je de bewering van weatherspace.com serieus neemt, en dus aanneemt dat de HAARP-facility voor een jaar door hen is gehuurd.

   Verwijderen
 9. Obama’s BRAIN gets hammered
  Telling neuroscientists to stop criticizing a big government research project is not how science should be done

  http://blogs.scientificamerican.com/cross-check/2013/05/22/why-you-should-care-about-pentagon-funding-of-obamas-brain-initiative/
  http://neuroself.com/2013/04/03/eisenhowers-ghost-and-obamas-brain-how-the-mainstream-press-missed-darpas-50-million-move/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @kroets
   Maar denk jij dat Obama niet snapt, dat neuroscience niet langer in de kinderschoenen mag blijven?

   Verwijderen
 10. Ik denk niet dat het snappen wel/niet van Obama iets uitmaakt, en er is een groot verschil tussen 'in de kinderschoenen staan' en het verkopen van dit soort onderzoek aan militaire en commerciele belangen.
  Ten eerste is er schokkend weinig belangstelling voor dit soort zaken door media en publiek en ten tweede gaat het over kritiek die wetenschappers hebben op het hoe en wat van dit project.

  Waarom wordt het Brain-project gefinancierd met militair geld ?

  Shockingly, the most thoughtful and honest treatment of DARPA’s intentions was by…. DARPA itself. Here’s their press release, which acknowledges in a roundabout way that military funding of neuroscience brings up ethical issues. But wait a minute – shouldn’t the press be asking these questions before DARPA starts answering them? And isn’t a bit of skepticism about those answers in order?

  http://www.darpa.mil/NewsEvents/Releases/2013/04/02.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @groets
   Waarschijnlijk omdat defensie beschikt over een klinisch onderzoeksveld, waar wij liever niet over praten : het episch slagveld. Daarnaast is het al sinds jaar en dag zo , dat innnovatie via overheden , universiteiten , zijn weg vind naar het bedrijfsleven. Dus weinig nieuws onder de zon in dit geval.

   Verwijderen
  2. natuurlijk heb je helemaal gelijk :(
   dus we gaan gewoon door met achteraf verontwaardigd zijn.

   Verwijderen
  3. @broeds
   Weet jij dan iets wat niemand weet? Die publicaties geven toch aan dat er niks bijzonders aan de hand is.

   Verwijderen
 11. A method of controlling gravity. Technology UFO; http://www.youtube.com/watch?v=z7BsTXIPyrE Metal floats in a magnetic field. It is the creation Skytrain transport.
  Help to find an investor. I made a discovery about the nature of gravity. I made a discovery about the nature of the magnetic field. I will make gravity trucks for 1 year. V.Vlasov

  BeantwoordenVerwijderen