maandag 29 juli 2013

Catcorders

Barracuda kende hem nog niet, maar is niet verbaasd dat complot een dezer dagen opdook bij het blog voor Paranoia Unlimited, Anarchiel. 'Zijn katten de spionnen van een buitenaardse beschaving?' Maar ja, uw webmaster wist ook niet dat muggen ons injecteren met Nano RFID chips.

Huiskatten zijn misschien wel buitenaardse spionnen die naar de aarde zijn gestuurd om ons te bespioneren, en hun bevindingen vervolgens terug te beamen naar het moederschip. Vandaar het spinnen natuurlijk. Katten zijn, kortom, buitenaardse camcorders die al onze bewegingen opnemen. Is het je weleens opgevallen dat katten vaak als ze wakker worden uit een diepe slaap gelijk de kamer uitrennen? Dat zijn transmissies die binnenkomen van het moederschip - daarom moeten ze alleen zijn. Trouwens, katten schenden ook nog eens de wet van behoud van impulsmoment.

Bij Motherboard Beta kwamen we een lange verhandeling tegen over de samenzweringstheorieën rond de Felis Catus. Er zijn bijvoorbeeld geen documenten van vóór de Egyptische oudheid die het bestaan van katten vermelden. En in het oude Egypte werden katten aanbeden als geschenken van de goden.Verdacht.

Maar dat spinnen, daarover is wel wat meer bekend. Het gaat om ritmische, repetitieve neurale oscillator n de hersenen welke een boodschap stuurt naar de laryngale spieren, waardoor deze gaan trillen met een snelheid van 25 tot 150 vibraties per seconde. Dit veroorzaakt de unieke kattenvibrato. Is misschien wel aangeleerd. Dove katten spinnen niet.

Verontrustend is ook dat katten je opeten als je doodgaat. Kijk maar eens goed in de kattenmand: je vindt er altijd wel een schouderblad of een neusschelp. Net als bij aliens: de berm tussen Mars en Venus ligt bezaaid met kuitbeen. Nee, Barracuda heeft Lieseleerelotje met buideltje meteen het huis uitgestuurd. Terug naar Andreomedanevel.

12 opmerkingen:

 1. Even een vraag: wat vinden de mensen hier van deze onzin?
  http://www.chronicle.su/news/snowden-uncovers-shocking-truth-behind-chemtrails/

  en dan mert name dit:

  Because the program has been carried out on such a massive scale, skeptics might find Snowden’s story unbelievable. However, Snowden explained that the chemtrail program has been incredibly easy to hide, especially with the cooperation of jet fuel companies, a crucial part of the military-industrial complex. Snowden said, “The chemicals which are released by passenger airplanes have been covertly introduced as ‘additives,’ supposedly to improve efficiency. Only as the plane reaches cruising velocity does the heat and atmospheric pressure cause a chemical reaction that synthesizes the top secret carbon-trapping molecule. This process is imperfect, and many of the by-products are incredibly dangerous even in trace quantities. The most dangerous thing is that although chemtrails are keeping the climate of the U.S. reasonably stable, citizens are bombarded every day with an invisible rain of carbon-laden molecules, and the effect on health is totally unknown.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben geen chemicus, maar "carbon-laden molecules" klinkt niet erg geloofwaardig. ALLE organische stoffen -- inclusief die waar wijzelf, dieren, planten en ook kerosine uit bestaan -- zijn namelijk "carbon laden", d.w.z. het zijn koolwaterstoffen.

   Ook ontgaat mij totaal de logica van CO2 uit de atmosfeer te willen halen via vliegtuigbrandstof, bij de verbranding waarvan juist CO2 vrijkomt. Als zoiets al chemisch/technisch mogelijk zou zijn, dan is het veel handiger en efficiënter om het gewoon op de grond te doen in een soort chemische fabriek, maakt niet zoveel uit waar, en niet achter vliegtuigen.

   Dus mijn indruk: totaal kulverhaal. Als Snowden dit soort zogenaamd authentieke topgeheime documenten weet te onthullen, wat is dan de waarde van zijn andere 'onthullingen'?

   Verwijderen
  2. Ja, natuurlijk is het een kulverhaal, en je vind het alleen terug op de koppiepeest-gekkiesites.

   Wat je niet terug gaat vinden is waar en wanneer Snowden dit gezegd zou moeten hebben, tegen wie, en op basis van welke documenten. Meneer 'Kilgoar' - die de oorprong van dit verhaal lijkt te zijn - trekt naar goed aluhoedjesgebruik het hele verhaal gewoon uit z'n eigen kont.

   Verwijderen
  3. "Snowden shared decisive documents with The Internet Chronicle, but out of concern for national security, only his testimonial can be published. These documents contain references to scientists who would surely be targeted by foreign counterintelligence..." Het bewijs komt dus uit de documenten die NIET getoond worden. Begrijp ik nu goed dat complotters informatie achterhouden om de nationale veiligheid te waarborgen? En het gevaar komt niet meer van de 'eigen' diensten maar van elders? Ik heb geen talent voor dit gedoe, maar meer 'cloak & dagger' kan het toch niet worden.

   Verwijderen
  4. Waarom zou er een organisatie bestaan , die extra additieven gebruikt om de atmosfeer te vervuilen die ze zelf incl. eigen familie) ,inademen? Om over kennis van turbinemotoren maar even te zwijgen.

   Verwijderen
  5. Op dezelfde site: NSA Whistleblower Ed Snowden: Saddam Hussein did WTC 7.

   Volkomen nonsens dus.

   Verwijderen
  6. Dank voor jullie antwoorden :)

   Verwijderen
 2. Ronald Goedemondt zei het al zo mooi afg. zaterdag ...

  "alle complottheorici" werken samen om ons te brainwashen :-)

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1357567

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, als mijn kat signalen moet doorsturen gebeurt dat gemiddeld nog geen uur per dag. De rest van de dag slaapt hij namelijk :). Of zou hij dan in zijn dromen contact maken met het moederschip?

  Verrek, nu ik over nadenk... soms schokt hij wel een beetje in zijn slaap! En ik dacht altijd dat de geluidjes tijdens het slapen snurkgeluidjes waren.. maar is natuurlijk een geavanceerd communicatiemiddel!

  Helemaal duidelijk nu.

  Poeh..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga bij mijn mede patiënt verder maar aan mijn gerief komen want dit hier schiet vandaag niet echt op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Oen zonder enig fatsoen, met het verstand van Joep Meloen.
   Het zal iedereen aan zijn reet roesten @papi.

   Verwijderen