maandag 15 juli 2013

Legioen

Op 21 september organiseert onze Geurt een demonstratie tegen Rutte II, ondanks het feit dat hij islam plotsklaps weer een groter probleem vindt dan de crisis.

Een dag eerder is het de beurt aan eh...Anonymous. Die wil er zelfs een soort Taksimplein Istanbul van maken. 'De bedoeling is dat we een plein in Den Haag gaan bezetten, en er blijven kamperen, het moet een feest worden, een feest waar de regering wakker van gaat liggen.'

Godallemachtig. Zouden ze Occupy alweer vergeten zijn? Het feest dat al na een paar maanden eindigde met een paar clochards in tenten met een penetrante cannabislucht?

Het brede draagvlak tegen kabinet Rutte komt er misschien uiteindelijk wel, maar dat lukt alleen met de vakbeweging en een brede oppositie, niet dank zij en paar malloten die menen dat je in Nederland via Facebook een revolutie tot stand kunt brengen.

Want wees eerlijk: die hele Anonymous is natuurlijk niks anders dan een handvol puistenkoppen die denken dat je indruk kunt maken door een masker op te zetten en als Darth Vader het volk toe te spreken. Onderstaand filmpje kan er ook wel weer bij: verkeerde robotstem, 'ondertiteling' vol grammaticafouten en volslagen stupide tekst. De maker heeft zelfs niet begrepen dat je 'We are legion' niet moet vertalen als 'wij zijn legioen' (zou hij ooit van de Romeinen hebben gehoord?). Bij NuJIJ wekte deze video alleen maar de lachlust op. Net als de 'eisen' waar zo te zien nog geen halve minuut over nagedacht is.

130 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Er bestaat eigenlijk geen 'echte' Anonymous. Iedereen kan zich Anonymous noemen. Uiteraard krijg je dan óók dit soort amateuristische knoeiers. Om te janken, dit filmpje.

   Verwijderen
 2. 'Protest van de eeuw'
  Zouden ze Micha Kat als tekstschrijver hebben ingehuurd?

  Hoe dan ook: Elke vergelijking met het Taksimplein is wat mij betreft verkeerd als het om Nederland gaat (uitzonderingen daargelaten). Hier worden demonstraties doorgaans georganiseerd en loopt men te klagen dat er eens iemand de straat op moet, daar ging/gaat men gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ...En dat alles om het woordje 'legioen'?

  Waar je maar aandacht mee wilt trekken!

  Legion..., iedereen!
  En mocht je er nu nee tegen hebben gezegd voor jezelf met de gedachten dat je goed bezig bent, ach met een dosis vals 'licht' in je hoofd blijft het duister toch duister, hoezeer je het ook anders probeert voor te stellen!

  Verzetten tegen een aanval, dat lijkt me logisch... Maar het verzet dat hier gepleegd placht te worden, dat is geen verzet tegen een aanval, dat is je broeders en zuster afvallen, en daarmee val je ze al aan! En met dat in het achterhoofd is het toch best wel eng om te zien dat enkele gasten op deze site te touwtjes strak in handen heeft wat betreft de waarheid die hier gelden mag. En daarmee is het precies eender aan welke andere site dan ook die men 'afvalt'!

  De mondsnoerende logica heeft op deze site plaats gemaakt voor domdenken! En velen zullen er niet mee eens zijn maar jullie hebben nog niet helemaal door dat ook jullie behoren tot het groepje 'legion'...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zou het per definitie een aanval zijn? Ik heb zeker sympathie voor het idee achter Anonymous en het kabinet Rutte kan mij niet snel genoeg ten val gebracht worden. Ik zie niet in waarom je dan dús geen kritiek op amateuristisch geklooi als het bovenstaande filmpje zou mogen hebben. Het enige resultaat van dit soort geklooi zal zijn dat ook medestaanders zich van je afwenden. Kritiekloze solidariteit heeft nog nooit wat goeds opgeleverd.

   Verwijderen
  2. Per definitie is het een aanval!
   Ga de overleveringen eens lezen, ga je verdiepen in je aangeleerde logica en dan zal je vast begrijpen dat veel van je huidige gedachten helemaal de jouw niet zijn maar automatische reactie's zijn zoals je hebt aangeleerd gekregen te doen!

   Ben benieuwd hoe je je nieuw te ontdekken wereld ontvangt!

   Verwijderen
  3. Oww... mensenwerk is wakker en iedereen die het niet met hem eens is verkeert in de duistere slaap van onwetendheid! Dat zal het zijn.

   Zucht.

   Verwijderen
  4. Aha, Nicollo al weer snel terug :-)

   Verwijderen
  5. @mensenwerk

   Ik ben er niet in geslaagd je post te decoderen. Het spijt me. Kun je het ook uitleggen in termen die daadwerkelijk wat betekenen?

   Verwijderen
  6. @ Jeroen

   Daar hebben we Jeroen vooraan staan om iedereen een trap onder de kont te geven! Ik herken alleen het woord 'duistere' in je tekstje aan mij gericht maar zelfs dat woord gebruik je al verbasterd..., Jeroen, je laat me zien hoe duister en gewelddadig jij jezelf hier presenteert!
   En vind jij het niet brutaal om in een gesprek tussen twee personen te vallen? Vast niet want je doet het gewoon!
   Beste Jeroen, van iedereen hier aanwezig ga ik jou negeren! Lijkt me veel beter, want wat jij nu telkens weer presteert, tjonge is het erg moeilijk om je iets voor te stellen! Ja, jij hebt er moeite mee... Maar ook dat zal je niet willen toegeven!
   Negeren dus, da's de beste oplossing!

   Verwijderen
  7. Gekkie.. meteen maar denken dat iets een aanval is en psychotisch worden omdat ik het woord "duister" gebruikte. Kan je niet fijn met je andere complotjostivriendjes gaan spelen?

   Verwijderen
  8. Elke kritische noot is een aanval. Right. Welterusten Nisnollo.

   Verwijderen
  9. ho ho jeroen over psychotisch gesproken. It wasnt me!! Je blaft in deze tegen de verkeerde boom. De aanname dat "mensenwerk" en mijn persoontje 1 en dezelfde zijn klopt niet.
   Geeft niets kan gebeuren.

   Verwijderen
 4. > dat je 'We are legion' niet moet vertalen als 'wij zijn legioen'

  Hoe dan wel en waarom? Wat betekent het eigenlijk, in welke taal dan ook?

  > (zou hij ooit van de Romeinen hebben gehoord?)

  Nee, geen idee, vertel eens? Maar serieus, die opmerking over die vertaalfout snap ik dus niet. Uitleg welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wijst erop dat de duivel niet een eenheid, maar een veelheid is.

   Verwijderen
  2. Niet onaardig in dit verband is dat dit 'legion' zich na uitdrijving meester maakt van een troep zwijnen en zich in die vorm in een stromende rivier stort, waarin de hele club vervolgens verdrinkt (als ik het verhaal nog een beetje paraat heb). Er is dus nog hoop.

   Verwijderen
  3. De juiste vertaling zou: "Wij zijn legio" zijn.

   Verwijderen
 5. @ Ruud

  Google eens

  And He (Jesus) asked him (the man), "What is thy name?" And he answered, saying, "My name is Legion: for we are many."

  Goede vertaling is: wij zijn met velen

  Romeinse betekenis

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, dat was het. Een uitdrijving van demonen.

   Verwijderen
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Legion_(demon)

   Interessant: in de originele Griekse bijbelteksten stonden er kennelijk hele andere woorden? Berust al op een vertaalfout van Grieks-naar-Latijn vertalers? Geen tijd er nu in te duiken.

   Verwijderen
 6. Micha Kat verwijst weer naar de inval bij Ernst & Young en laat dit dan weg: „De doorzoeking van justitie had betrekking op het onderzoek naar de heer Van Veggel, niet een onderzoek naar Ernst & Young zelf.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ze hierbij betrokken zijn dan kan het ook op Ernst en Young slaan. Dat moet onderzoek uitwijzen. Helemaal ongelijk heeft hij dus niet. Het zijn de superlatieven waarbij hij hier voor de verandering geen gelijk heeft bij gebrek aan bewijs. Zoals 'vorige week in totale paniek de naam veranderd'. Waar haalt hij vandaan dat het in paniek was? En waarom zou je in hemelsnaam dat doen als je in paniek bent?

   Verwijderen
  2. Kat is een typische Telegraas lezer, zonder De Telegraaf zou hij geen noemenswaardig bestaansrecht hebben.

   Verwijderen
 7. Wat is dat toch met dat ageren tegen mensen die een blowtje roken bij Barracuda? Dat gebeurt in de beste kringen hoor. Zelf hoogopgeleiden roken af en toe wel eens een joint. Zelf blow ik op dagelijkse basis al ruim 35 jaar, en ik functioneer meer dan prima in het dagelijks leven. We hebben het er toch ook niet over dat Barra zich elk weekend laat vollopen met alcohol. [drank maakt meer kapot dan een jointje]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb niks tegen dat soort mensen, maar krijg wel de kriebels van lieden die blowen een soort levenskunst hebben gemaakt.

   Verwijderen
 8. Recent studies by psychologists and social scientists in the US and UK suggest that contrary to mainstream media stereotypes, those labeled “conspiracy theorists” appear to be saner than those who accept the official versions of contested events.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://www.presstv.ir/detail/2013/07/12/313399/conspiracy-theorists-vs-govt-dupes/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu nog even googelen op de auteur Kevin Barrett en diens zoon, bekend van Debunk Dad.

   Verwijderen
  2. Grapje, neem ik aan? Complotters kunnen niet lezen. Wood & Douglas beweren helemaal niet dat 'conspiracy theorists appear to be saner than those who accept the official versions of contested events.'

   Wood & Douglas stellen in hun eigen woorden dat:

   - 'conspiracist commenters were more likely to argue against the opposing interpretation and less likely to argue in favor of their own interpretation, while the opposite was true of conventionalist commenters'

   - 'conspiracist comments were more likely to explicitly put forward an account than conventionalist comments were'

   - 'conspiracists were more likely to express mistrust and made more positive and fewer negative references to other conspiracy theories'

   - 'conspiracists were largely unwilling to apply the “conspiracy theory” label to their own beliefs and objected when others did so'

   - 'conventionalist arguments tended to have a more hostile tone.'

   Dat alles kan volgens hen begrepen worden als 'a reflection of an underlying conspiracist worldview in which the details of individual conspiracy theories are less important than a generalized rejection of official explanations'

   M.a.w.: voor complotters is het a priori verwerpen van officiële verklaringen voor gebeurtenissen van veel meer belang dan de inhoud van de 'theorie'. Kortom, lieve complottertjes: jullie zijn zo bevooroordeeld als de pest. Jullie hebben al vóór het onderzoek de conclusie klaar liggen. Best, maar dan bedrijf je politiek (en nog tamelijk platvloers ook) en géén wetenschap. Mij een raadsel waarom iemand je dan nog serieus zou moeten nemen.

   Verbazingwekkend dat complotters deze tamelijk negatieve conclusie dan vervolgens construeren als een bewijs voor hun eigen gelijk.

   Verwijderen
 10. "We are legion" is een citaat uit de Bijbel, geen taalfout. Ergens waar Jezus een bezetene geneest spreekt die bezetene eerst nog de woorden "wij zijn legio" hiermee trachtte hij aan te geven dat hij last had van het meervoudige persoonssyndroom. Overigens meen ik te hebben gehoord dat hij wel degelijk zegt "wij zijn 't legioen."

  Ik zou het allemaal maar niet te serieus nemen, misschien komt er niemand! Het filmpje is ook niet echt origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. en dan te bedenken dat de schoolvakanties net zijn begonnen. het duurt dus nog even voordat de pubertjes geen tijd meer hebben voor dit soort onzin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er is maar 1 legioen, en dat zit wekelijks bij mijn club Feyenoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor Rotjeknor is het maar goed dat Lee Towers bestaat, anders was de rest van Nederland dat botenvolkje schier vergeten.;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen
   http://www.youtube.com/watch?v=k9wLgf63wEk&feature=youtube_gdata_player


   Verder vond ik nog wat leuke info over conservatief Venray , zoek ook even op Venray van toen op Youtube , o.a. als bakermat van de psychiatrie.

   Verwijderen
  2. Op zich heb ik niet echt sentimentele gevoelens bij Venray.

   Verwijderen
 14. @Pyt van der Galiën

  Het spijt me wanneer je het niet wist te decoderen... En misschien is dat ook niet noodzakelijk en staat er precies dat wat ik vertellen wil!
  Weet je, hier wordt alles al op Jip en Janneke niveau uitgelegd, soms kun je gewoonweg niks verlagen tot het Jip en Janneke niveau, anders verliest het die waarde die je graag wilt overdragen!
  Al met al, het is hier al niets anders dan op willekeurig welke andere complot-site/alternatieve media dan ook! Precies eender, ook het neersabelen van 'andersdenkenden' zonder dat men begrijpt dat zij het zelf zijn die continu aanvallen en goed-bedoelende broeders en zuster afvallen, iedereen die niet tot deze 'Barracuda'-club behoort wordt steevast afgemaakt...

  En dan beweren de meeste hier ook nog 'goede' mensen te zijn.

  Ik ben ben benieuwd of de meeste mensen hier zich in real-live net zo gedragen met hun woorden als dat ze hier doen, vast niet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al vormen linkjes geen bewijs, het is toch een opmerkelijke conclusie over 'andersdenkenden'!
   Speciaal dus voor Jeroen en al die andere debunkers...

   http://www.frontiersin.org/personality_science_and_individual_differences/10.3389/fpsyg.2013.00409/abstract

   Verwijderen
  2. Denk je serieus dat zulk soort onderzoeken jouw bagger valideren, @mensenwerk? Leg nou eerst eens rustig uit waarvan dat linkje in jouw beleving bewijs is. Als ik het goed begrijp zijn complotgekkies eerder bezig met het aanvallen van anderen dan het vertellen van hun eigen verhaal, hangen vaak ook andere complotten aan die al even gestoord zijn en ze vinden het niet leuk om voor "complotgekkie" uitgemaakt te worden terwijl ze dat wel zijn.

   Zou je uit kunnen leggen wat dit onderzoek aantoont? Je zult wel geen Engels kunnen ofzo, maar welke conclusie vond je precies "opmerkelijk"?

   Verwijderen
  3. Haha, oh hoe jij je opstelt als een goed mens!
   En maar blijven ageren en ageren alsof je gelijk hebt. Je eis om 'bewijzen' en uitleg geeft je eigen tekortkomingen al aan. Immers, ben jij het niet altijd die iedereen vertelt hoe fout ze het hebben... Nu alweer! Haha, Jeroen je bent iemand zonder serieus leventje want hier op deze site rondhangen...
   Kijk je eigen onhandigheid nu toch eens! Elke artikeltje op deze site bevat minstens één opmerking van jou... Geeft toch te denken over je tijdsbesteding en hoe jij je tijd aan het opvullen bent! Ach, je zult alles wel op orde hebben zoals het een goed NWO-schaapje betaamt! Want daar sta je voor, voor dat gedachtengoed, ontkennen mag maar ik heb daarover mijn eigen menig al kunnen vormen aan de hand van je commentaren... Ach, wat zal ik daarover zeggen, oppervlakkig, klap en knipwerk, en altijd op de persoon...

   Maar goed, het ene schaapje is de andere niet, en dat blijkt!

   Verwijderen
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Caresrj3BJk&feature=youtube_gdata_player

   Verwijderen
  5. Mensenwerk16 juli 2013 05:47
   Beste Jeroen, van iedereen hier aanwezig ga ik jou negeren! Lijkt me veel beter, want wat jij nu telkens weer presteert, tjonge is het erg moeilijk om je iets voor te stellen! Ja, jij hebt er moeite mee... Maar ook dat zal je niet willen toegeven!
   Negeren dus, da's de beste oplossing!


   Je bent een volledig geobsedeerde en gestoorde stalker @googelieke
   Dat was al wel duidelijk maar hier bevestig je het ten overvloede zelf. Oliedom ook.

   Verwijderen
  6. NWO slaafje. Vertel eens: wat of is dat NWO? Noem eens namen en structuren. Of kan het zijn dat je slaafs complotsites nakakelt en niet eens weet waar je het over hebt?

   Verwijderen
  7. LOL! Jeroen er van beschuldigen op de persoon te spelen terwijl je eigen posts zelden meer zijn dan tamelijk langdradige en slecht geformuleerde ad hominems. Gefeliciteerd.

   Maar goed: redeem yourself! Leg eens uit wat de conclusies van dit onderzoek zijn en hoe die conclusies het gelijk van complottertjes bevestigen.

   Verwijderen
  8. @Loena.Jeroen.
   LOL. Stalkers. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet.
   Jullie hebben al flink wat tijd en moeite gestoken in Vreeland. Vertel eens wat weten jullie inmiddels van deze man zijn privéleven . Hoeveel tijd per dag stoppen jullie in het volgen van deze man. En kom je virtueel klaar als hij weer wat "fouts" heeft geschreven.

   Verwijderen
  9. het is werkelijk dolkomisch om te zien dat jullie aangaande mijn aanwezigheid verkeerde conclusies trekken. Als ik zo nu en dan reageer is dat met de nick "Nicollo" of als "Lieke".

   De paranoia neemt nu een iets te hoge vlucht betreffende het geopperde idee dat ik of anderen stalken. You are barking up the wrong tree.

   Verwijderen
  10. @googelieke
   Oow, dus je weet zelf nog niet dat je ook onder de nick 'mensenwerk' reageert?
   LOL
   Dan weet je het nu.

   @Fir
   Who the fuck is Vreeland nu weer?

   Verwijderen
  11. Het is niet zijn broer , maar wel de zoon van zijn vader. Moet je ook 5 tickets betalen als je op Barcelona vliegt, liegcollofirwerkdon?

   Verwijderen
  12. @googlelieke

   Vertel eens wat weten jullie inmiddels van deze man zijn privéleven .

   Ehh.. alles? Prive, zakelijk, sociaal, het werd uitputtend uitgeplozen. Niet alles is even relevant natuurlijk, maar als Martijn de homofobe pedojagende zedenmeester uit gaat hangen is het wel van belang om even vast te stellen dat zijn seksuele moraal bestaat uit stijf van de drugs zoveel mogelijk proberen te neuken (Bloemendaal); dat hij ieder meisje dat hij ontmoet meteen zwanger wil maken (inmiddels drie bevestigingen van) en het leuk vindt om sadistische spelletjes met zijn geliefden te spelen. Bijvoorbeeld midden in de nacht dumpen op een homo ontmoetingsplaats (ooggetuigenverslag en met de datum corresponderende credit card fraude). Dat hij pornofilmpjes van hemzelf met een vriendin uit wraak online zet (link en screenshot beschikbaar); dat hij genitale wratjes heeft (oeps, twee onafhankelijke bevestigingen).

   Dan moet je geen gekke dingen zeggen over andermans seksualiteit en als je dat toch doet, moet even duidelijk zijn wie dat precies zegt.

   Hoeveel tijd per dag stoppen jullie in het volgen van deze man. En kom je virtueel klaar als hij weer wat "fouts" heeft geschreven.

   Ehh.. minder dan complottertjes aan een gepensioneerde ambtenaar besteden, ik noem maar een zijweg. Je vergist je denk ik in de hoeveelheid tijd die ik hierin zou steken, maar misschien ben ik een ander tempo dan jij gewend :-)

   Verwijderen
  13. Oh jee dat moet Vrijland zijn. Maar Kat mag ook hoor als je daar mee affiniteit mee hebt :P

   Verwijderen
  14. lieve Childeren of the korn. Ik snap jullie wens om het 1 met het ander te verbinden. Maar helaas, its not me. het vermoeden en de logica daarachter snap ik, en in jullie denkwereld zou de wens als logica kunnen worden gezien.

   Jullie overschatten de eigen importantie. Wil best inhaken op verschillende onderwerpen maar gezien het feit dat sommige daar niet zo heel goed mee overweg kunnen, en het feit dat Barracuda als blog aan mij heeft aangegeven dat ik even pas op de plaats moet maken. Heeft mij doen besluiten, wel mee te lezen maar in eerste instantie niet meer te reageren.
   Dat ik van dit besluit nu al terugkom heeft alleen en enig te maken met de rectificatie betreffende jullie zienswijze dat ik onder weer een nieuwe nickname probeer mee te doen met dit gedoetje.

   Snap als geen ander dan het jullie verdomd goed uit zou komen als zulks wel het geval zou zijn. Want daar is dan de zogenaamde bevestiging van het tevens zogenaamde en verzonnen stalking gedracht. En zo wringen jullie je in allerlei cognitieve bochten om de gedachte omtrent mijn eventuele aanwezigheid hier, maar dan weer in een andere hoedanigheid, vorm te geven en te bevorderen tot waarheid.

   Daarmee sluiten jullie 99% van de eventuele andere opties volledig uit. Een beetje eenkennig als je het mij vraagt.

   Verwijderen
  15. "Hoeveel tijd per dag stoppen jullie in het volgen van deze man."

   Hoe en met welke Nick je hier ook komt onderwijzen dan wel terecht wijzen, het deuhhh-'bunkers'-gepeupel zal altijd op DEZE masochistisch tartende wijze door blijven zuigen. WerkeLIJK een gebed zonder eind...

   Verwijderen
  16. @Niccolo

   Dat ik van dit besluit nu al terugkom heeft alleen en enig te maken met de rectificatie betreffende jullie zienswijze dat ik onder weer een nieuwe nickname probeer mee te doen met dit gedoetje.

   Dus eigenlijk is het de schuld van anderen dat je de compulsie om te reaguren niet kon bedwingen? Zoals het ook mijn schuld is dat ik gestalkt word, zoals je schreef? je had het laatst over "externaliseren" en daar herkende ik mezelf niet zo in, omdat ik principieel vind dat alles wat me overkomt mijn eigen schuld is. Altijd. Ook als ik er ogenschijnlijk niets aan kan doen. Doe ik trouwens al jaren, het is een van de richtlijnen uit de Lojong training die ik met wisselend succes probeer toe te passen. Complottertjes veroorzaken erg veel lijden voor zichzelf en anderen door de oorzaken van hun leed alleen maar buiten zichzelf te zoeken.

   On the deepest level, taking karma into account, we are ultimately responsible for our present circumstances, and for the future we are creating right now with each action of body, speech, and mind. But we are responsible on another level also which can be helpful to consider. Imagine, for example, that someone drives into my car and puts a dent in it. In this particular instance I am blameless; my car was stationary. I can target the person who did it, and that person seems truly to blame for my suffering - the dent in my nice new car. But remember how our enemies first appeared when we approached them in the practice of taking and sending. I have isolated this person. It's a sure bet that I am looking at the person who dented my car as an intrinsic, autonomous entity, and in this way I feed the fires of my indignation and self-righteousness.

   What is the real issue here? Was I at fault in this particular context? Both the law and my insurance company would say that I was not. Someone has damaged a possession of mine and I have no freedom to choose whether or not I experience this particular circumstance. On a deep level I have stacked the cards to experience this through my own previous actions. But here lies the freedom: How do I respond? The dent in the car has no power to cause me any suffering unless I yield to it. The dent is only an external catalyst, a contributing circumstance, but by itself it is not sufficient to cause me suffering. The suffering actually arises from the stuff of my own mind. If I were mindless there would be no suffering, but that is not an option. I cannot decide to reject my mind. Instead I must apply my intelligence: What element of my mind was responsible for my suffering?


   Uiteindelijk werkt het veel beter om jezelf de schuld van dingen te geven in plaats van de duivel, de illuminati, Joris Demmink, de joden, noem maar op. Het zijn zwakke mensen die de oorzaken van hun leed buiten zichzelf leggen.

   Snap als geen ander dan het jullie verdomd goed uit zou komen als zulks wel het geval zou zijn. Want daar is dan de zogenaamde bevestiging van het tevens zogenaamde en verzonnen stalking gedracht.

   Welnee joh, een excuuscomplottertje houdt de discussie gaande. Maar je moet je nog een beetje leren gedragen, ietsje inhoudelijker worden met je argumenten, mij niet stalken en wat minder tijd verspillen met het diskwalificeren van je discussiepartner.

   Verwijderen
 15. http://www.youtube.com/watch?v=tNBL5OMeuno&feature=youtube_gdata_player

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je weet alles van hem.. Ik wil dit nog geen stalking noemen maar je komt dicht in de buurt beste.

  @Lieke. De wens is de vader van de gedachte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat nu blijkbaar over mijn persoontje. en dat allemaal omdat jullie de fout maken mensen met elkaar te verwarren.

   hahaha. Beste Fir. je det uitspraken die je feitelijk niet kunt onderbouwen.
   Wat weet ik dan? Waar uit zich dat? En dan graag een logische uiteenzetting van hoe volgens jou persoontje gericht op de uitspraak "de wens is de vader van de gedachte".

   En Jeroentje nogmaals. Soms ben je wat je aanwezigheid op online betreft, een narcistische slapoewehoerende, een ieder en alles beledigende, uit je nek lullende zak met hooi.

   Gewoon even een kwalificatie uit de losse pols. Als jij jezelf nu een ietsie beter zou kennen, dan moet het je niet verbazen, dat je in tijden als deze wordt bejegend zoals je soms wordt bejegend. Niet zo huilen de hele tijd. Dat slachtofferverhaal kennen we nu wel. Grow up. :-))

   Verwijderen
  2. Een selftroller in tha house.Hahaha.

   Verwijderen
  3. En Jeroentje nogmaals. Soms ben je wat je aanwezigheid op online betreft, een narcistische slapoewehoerende, een ieder en alles beledigende, uit je nek lullende zak met hooi.

   Zo ervaar je dat he.. tja... maar argumenten heb je niet echt.

   Als jij jezelf nu een ietsie beter zou kennen, dan moet het je niet verbazen, dat je in tijden als deze wordt bejegend zoals je soms wordt bejegend. Niet zo huilen de hele tijd.

   Omdat ik vaststel dat je een minderwaardige stalker bent?

   Ik weet niet precies waar je het vandaan haalt dat ik zou "huilen", of mezelf zielig vinden? Daar hoop je misschien op, maar je raakt me helemaal niet op die manier. Wel stel ik vast dat je een stalker bent en dat onderkende je ook. Waaruit vind je dat blijken? volgens mij legde ik je net heel precies uit hoe ik daar eigenlijk over denk. eventjes teruglezen!

   Verwijderen
  4. Je weet alles van hem.. Ik wil dit nog geen stalking noemen maar je komt dicht in de buurt beste.

   Yes, tot aan de geslachtsziektes die in zijn boxer rondwaren aan toe. Zijn pathetische leventje werd inderdaad tot diep achterin zijn anus uitgezocht en daar kwam een enorme beerput bovendrijven. Hilariteit alom.

   Maar is dat stalking? Neen. Het is allereerst goede research, maar ook een reactie op Martijn, die het nodig vond om zonder enige aanleiding mijn prive gegevens online te gooien en mijn zoontje te beledigen en bedreigen op zijn blog. Daar doe ik niet zielig over, bekijk zoiets eerder in termen van consequentiemanagement.

   Daarnaast is er natuurlijk een maatschappelijk belang gediend om de seksuele moraal van iemand onder de loep te nemen die zo bezig is met het seksleven van anderen. en haat tegen homo's zit te verspreiden.

   Verwijderen
  5. @ Jeroen

   Jeroentje. Je stelt niets vast. Je kunt niets feitelijk aantonen en dus raad je maar wat.

   Begrijpelijke move van je, het aannnemen van de slachtofferrol, hij past alleen niet.

   het psychotische gekakel waarmee jullie denken aan te kunnen tonen dat verschillende nicks ten alle tijden maar bij 1 persoon uit gaan komen is extreem lachwekkend.

   Wat zou de waarde zijn om via een andere nick met mijzelf discussies te gaan voeren?
   Kijk Jeroen dat jij er dergelijke praktijken op nahoudt is tot daar aan toe. Echter denken dat anderen daar ook enig plezier aan zouden beleven is te zot voor woorden.

   Jullie zijn een stelletje marginale pierewaaiers zonder een echte inhoudelijke mening. Te denken dat een ander uberhaupt de moeite neemt, voor zaken zoals door jullie bedacht is je reinste idioterie.
   Complotten voor dummies zullen we maar zeggen.

   Moet wel zeggen dat het uitermate vermakelijk is om jullie soort zo achter je eigen staart aan te zien jagen.
   Want wat betreft zoiets als waarheid, zitten jullie er licht en lichtjaren vandaan.
   En dat geeft te denken wat betreft jullie mening over andere zaken en andere personen.

   Jullie zijn niet niet eens instaat mij op de juiste waarde te schatten. Werkelijk alle psychische toedichtingen, omgevingsfactoren, denkpatronen en ga zo maar door schatten jullie tot in extremis verkeerd in.

   En dat is vanaf deze kant genieten geblazen. en dat alleen vanwege het o zo simpele feit dat jullie denken het bij het rechte eind te hebben. Echter net als in het gewone leven kunnen jullie er niet verder naast zitten dan dat jullie nu doen.
   Butt be my guest en maak jezelf onsterfelijk belachelijk. De meesten waren al een eind opweg, er is nu echter een nieuwe fase ingeluidt. :-))))

   Verwijderen
  6. Maar waar nam ik dan precies een slachtofferrol in? Omdat ik aangeef dat wat je schrijft grensoverschrijdend en strafbaar is? Omdat ik vaststel dat je een minderwaardige stalker bent en iet in staat om iets aan een inhoudelijke discussie over wat dan ook bij te dragen wegens dom en kwaadaardig? Daarmee zei ik natuurlijk niet hoe ik me voel bij jouw uitspraken.

   Volgens mij zijn de complotgekkies juist zo gefrustreerd omdat het maar niet wil lukken me in die rol te krijgen. Te dom, ik ben ook veel te exhibitionistisch om zo'n aanpak bij mij te laten werken. Denk nou eens na over je strategie joh. Hoe denk je dat zoiets aanslaat bij een volledig schaamteloos iemand? Je geeft me alleen maar een reden om het de hele dag over mij te gaan hebben, wat ik heerlijk vind.

   Zucht.

   Verwijderen
  7. Waar???? hahahaha Jeroentje de vraag, waar niet? is makkelijker te beantwoorden.

   Dat jij denkt dat je gestalked wordt vanwege het feit dat je ook maar een mening hebt, is te dom voor woorden.

   Dat jij je hele hebben en houden op internet pleurt(ken je de sire reclame niet?) om er vervolgens als de eerste de beste naieve boerelul achter te komen dat eventuele mensen met sterke emoties dat aangrijpen tot het doen van uitspraken welke in mijn ogen te ver gaan, is kinderlijk naief.

   In het vervolg zeg je het eindelijk een keer goed. je zegt: Volgens mij....!! En dat is het hele eieren eten wat jou betreft. jij maakt van jou mening, van jou vermoedens feiten. onbewezen vermoedens natuurlijk maar daar lijk jij je niet echt druk over te maken.

   En zo komen wij uit bij een waarheid. eindelijk!!
   Het is het ego wat gevoed moet worden. Daarom bemoei jij je overal mee, daarom lul je altijd zo slap. Het moet en zal over jou danwel jou mening gaan!
   Wil je meegeven dat jij je vergist. je bent niet schaamteloos, je bent naief.
   Dergelijks valt niet meer terug te draaien of te ontkennen en daarom geef jij er maar de draai schaamteloos aan.
   Als je daadwerkelijk zo schaamteloos zou zijn, dan zou iedere opmerking aangaande jou persoontje als water van je af glijden.
   Helaas toon je in de praktijk aan dat je egootje bij het minste of geringte gekwests is.
   neem als voorbeeld je zielige gezeur wat betreft stalking.
   Je roept maar wat. Dit met de hoop dat 1 van je blindgangers toch per ongeluk doel treft.

   Verwijderen
  8. Maar kan je daar ook een voorbeeld van geven, stalker nitrollo? Bij welke van mijn reacties had je zoiets van: "hee, nou zit die Jeroen wel heel slachtofferig te doen"

   Volgens mij snap je het verschil tussen slachtoffergedrag en grenzen aangeven niet zo goed en denk eerlijk gezegd dat het filtertje met grenzen in jouw koppie niet helemaal werkt zoals het hoort te werken. Zie je wel vaker bij stalkers. Denken ook altijd dat ze een soort van "goddelijk recht" hebben om hun misdaden te plegen, die ver boven het wetboek van strafrecht verheven is. Zo werkt het toch een beetje voor jou?

   Verwijderen
  9. Je stelt je als slachtoffer op zodra je begint te kwezelen over dat 1 en dezelfde persoon je stalked. Dat terwijl je niet instaat bent zulks feitelijk aan te tonen.

   Je stelt je als slachtoffer op als je weer eens begint te mauwen over wat jou idioterie voor inpakt heeft op je gezinnetje. Je verbergt jezelf achter een wel of niet bestaand zoontje. En dat alles omdat je regelmatig maar wat lult, en bij tegengas begint te huilen dat de wereld zo oneerlijk is t.o.v. jou persoontje boehoe!!

   Je bent hier al eens op hoge poten vertrokken omdat jou, zogenaamd hoogstaande moraal dit alles niet meer trok. binnen een week was je terug.

   En kijkend naar infantiele gejengel hierboven laat je geen ruimte onbenut om de zielepoot die alles wel eventjes doorheeft uit te hangen.
   En dat zonder enig feit te benoemen. Gebeurd dit aangaande jou persoontje wel, da is het weer eens lijden in last, wat Jeroentje betreft.

   Je hebt de ene domme opmerking nog niet gemaakt, of de volgende zwakzinnige vraag komt alweer uit je vingers.
   Net als hierboven. Een heel blah blah verhaal, wat kant noch wal raakt, omdat je basisidee bagger is. En dan eindigen met wederom een infantiele aanname.

   Jeroentje ten voeten uit.

   Verwijderen
  10. Je stelt je als slachtoffer op als je weer eens begint te mauwen over wat jou idioterie voor inpakt heeft op je gezinnetje.

   Nee hoor, daar trek ik een grens en sla terug. Het is het moment dat ik ook wat destructiever word. Maar "slachtoffer", nee, daar kan ik niets mee. Ik denk dat er heel andere sentimenten meespelen.

   Maar het lukt je dus alweer niet om een concreet voorbeeld te geven van dat "zielige". Het is allemaal zo hol en nietszeggend, nisnollo. En verder glashelder wat voor iemand jij bent als je denkt dat het legitiem is als iemands gezin gestalkt wordt.

   Eigenlijk hoef je daar niets aan toe te voegen.

   Verwijderen
 17. "Het brede draagvlak tegen kabinet Rutte komt er misschien uiteindelijk wel, maar dat lukt alleen met de vakbeweging en een brede oppositie, niet dank zij en paar malloten die menen dat je in Nederland via Facebook een revolutie tot stand kunt brengen."

  Ga toch even lekker je stink bek doorspoelen VVD-rat! Want; Vereniging Voor Dievengespuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Lieke
  Nou de onderbouwing had je zelf al gegeven. En is eigenlijk niet meer dan een bevestiging van wat je schreef :)

  "Snap als geen ander dan het jullie verdomd goed uit zou komen als zulks wel het geval zou zijn. Want daar is dan de zogenaamde bevestiging van het tevens zogenaamde en verzonnen stalking gedracht. En zo wringen jullie je in allerlei cognitieve bochten om de gedachte omtrent mijn eventuele aanwezigheid hier, maar dan weer in een andere hoedanigheid, vorm te geven en te bevorderen tot waarheid."

  @Geen.
  Zou erg inderdaad lachen zijn maar helaas voor jouw. Ook hier geld de wens is de vader van de gedachte :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Fir

   Begrijpend lezen is blijkbaar erg moeilijk.

   Verwijderen
  2. @Lieke
   Daar heb ik doorgaans niet zo'n probleem mee hoor.
   Je betoog was met dat spreekwoord goed te verwoorden. Nogmaals een bevestiging van wat je zei.

   Verwijderen
 19. Helaas voor jouwwwwww, hahaha it comes around and goes around,@@@Fir&co.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig is dat, complotgekkies die met zichzelf in discussie gaan. Psychoot Don heeft daar ook een handje van.

   Kwetst het mij als iemand die ik niet voor vol aanzie gaat roepen dat ik kinderen misbruik? Of course not. Maar het is op zich wel verboden.

   Verwijderen
  2. @Jeroen

   Mag ik zeggen dat het gedrag wat jij vertoont, daarmee bedoel ik dat jij zogenaamd mensen niet voor vol aanziet, volledig teniet wordt gedaan door het feit dat je neiging om te blijven reageren op al die door jou zelfverklaarde sukkels, laat zien dat je gedrag je woorden tegenspreekt?

   Verwijderen
  3. daarmee bedoel ik dat jij zogenaamd mensen niet voor vol aanziet, volledig teniet wordt gedaan door het feit dat je neiging om te blijven reageren

   Eigenlijk ben ik een gekkiewhisperer.

   Verwijderen
 20. Deze stalker heeft kennelijk niks meer te verliezen, waarschijnlijk heeft het te maken met een maatschappij die heel boos op hem is.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Tjonge, hoe jullie samenscholen en hun kinderlijke angsten verpakken in nog kinderlijker fantasieën die jullie elkaar mededelen als een soort van overwinning, om vooral nooit toe te hoeven geven hoe achterlijk het gedrag waarmee jullie je gelijk proberen te halen daadwerkelijk overkomt op volwassenen!
  Mensen mensen, wat een uitstekende commentaren waar zowel diepgang als evenveel nonsens uit te bespeuren valt! Soms kom je woorden te kort, niet omdat je ze niet kunt vinden... soms kom je echt woorden tekort en dat merk je aan de meeste commentaren van o.a. bijvoorbeeld Jeroen H., je weet niet veel Jeroen, zelfs niet echt wat je plakt en knipt zodat je als buitenstaander het e.e.a. wat je bazzelt ook echt in context kan plaatsten. Het lijkt soms alsof je alleen maar tegen ingewijden zit te praten, zo lijkt het maar nog steeds zeg je veel te veel, en wie teveel zegt, die zegt niets. En het grappige, dit alles zal je proberen te buigen om het weer voor mijn voeten te werpen maar alleen aan dat gedrag zou je toch als intelligent persoon al moeten merken dat er iets niet in de haak is met jezelf en de manier waarop je psyche reageert op de virtuele omgeving? Of heb je dat niet door?
  Met het nodige plak en knipwerk probeer je, proberen..., buitenstaanders over te halen jou te gaan zien als een goede man, die onschuldige zijn dagelijkse dingetje vol zuivere intentie's probeert te slijten aan zijn inepte medestanders... Maar je bent eigenlijk als een beest aan het tekeer gaan tegen onschuldige mensen... Nou behalve die ander alternatieve oplichters zoals Alberda of Kat of Oldenkamp wat dat betreft! Je probeert je zo af te zetten tegen dat soort mensen maar je plak en knipwerk laten toch een zekere wens naar een aanbidding zien van jou persoon, vindt je dat normaal?
  Hoe dan ook, je bent al net zo'n slecht persoon als Kat, en welke vergelijkingen jij ertegenaan gooit om het tegendeel te bewijzen,... toch een vraagje, hoe goed ken jij jezelf eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de vriendelijke groeten maar soms zien mensen teveel... Dit liedje legt het best wel aardig uit..., maar dat moet je maar zien willen. En velen hier 'willen' niet... helemaal niet...!

   https://www.youtube.com/watch?v=to3sZbBp450

   Verwijderen
  2. om vooral nooit toe te hoeven geven hoe achterlijk het gedrag waarmee jullie je gelijk proberen te halen daadwerkelijk overkomt op volwassenen!

   Haha, want Nitrollo is echt supervolwassen. Dus die kan dat beoordelen :-)

   Denk je dat het gaat werken met andere nicks waarin je net doet of je kritisch tegenover Martijn en Micha staat? volgens mij moet je je strategie nog wat beter uitdokteren, want dat gaat 'm niet worden. Zelfs dan schemert nog door met welke loser we hier eigenlijk te maken hebben. Om een leuke van Crowley te copypasten:

   "A King may choose his garment as he will: there is no certain test: but a beggar cannot hide his poverty."

   think about it!

   Verwijderen
  3. je bent en blijft een bedelaar, nisnollo. Hoeveel nicks je ook aanmaakt omdat punt te onderlijnen.

   Verwijderen
  4. Jeroentje, en daar gaan we maar weer. Ik hoef nergens over na te denken gozert. Je kan er niet verder naast zitten dan dat je nu doet.

   Dus citeer iedereen je wilt citeren, het slaat allemaal als een lul op een drumstel vanwege het o zo simpele feit dat je vertrekpunt bagger is.
   Je naieve infantiele houding waarmee je denkt aan te moeten tonen dat je iets door hebt is lachwekkend.

   Verwijderen
  5. Maar wat is het vertrekpunt van mij dan en waaruit maak je op dat ik dat vertrekpunt heb? Wel onderbouwen, nitrollo.

   Verwijderen
  6. Moet ik je dat nu ook nog gaan vertellen? Zelf echt geen idee?

   Nou Jeroentje als vertrekpunt nemend dat alle negatieve uitingen aan jou adres uit 1 hoge hoed komen is foutief. Klopt niet. Kolder. Infantiele gedachte. Onbewijsbaar.

   Verwijderen
  7. Nou Jeroentje als vertrekpunt nemend dat alle negatieve uitingen aan jou adres uit 1 hoge hoed komen is foutief. Klopt niet. Kolder. Infantiele gedachte. Onbewijsbaar.

   Dat hoop je dan he, dat zoiets onbewijsbaar is. En als de rechter het dalijk gewoon bewezen verklaart ligt dat natuurlijk aan de rechter. en aan Demmink.

   Verwijderen
 22. Dat soort , jullie soort , gullie, jou(w) persoon.... uh Bingo @gekkenwerk, of nee @Nitrollo , of toch @gekkelieke danwel @doncachot, deuhh @pipa awel zulle @Fir ma leugens en bedrog. Ga hulp zoeken.
  Knetter en knettergek!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Jeroen (en natuurlijk al die anderen die zich vergissen...)

  Nitrollo? Haha, ik vermoed dat zelfs Barrcuda jou ongelijk kan aantonen Jeroen. Sterker nog, ik weet het wel zeker!

  Misschien wil je je vergissen nu, ja echt waar, misschien wil je je wel vergissen nu, maar jouw kennende doe je dat niet!
  Er zijn sowieso vier mensen die weten dat je nu ongelooflijk op je bek aan het gaan bent... Jouw waarheid, welke een aanname is is nu de basis van jou praten... Je slaat een flater die je nooit zult toegeven! Maar jij weet dus zeker dat ik iemand anders ben, nou ik zou zeggen kom maar op met die bewijzen vol zekerheid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @gekkiewerk
   Weet je ook wat IP stapelen is? Jij als anderswetende vergeet echter dat de blauwe pet jouwwwww gekke bedreigingen uit de losse heup aaneen knoopt. Dus laat dat haha maar weg, slik, slik zou ik zeggen. Stommeling.

   Verwijderen
  2. Ja, die Nitrollo is me uitgenast, niet normaal meer! (NOT)

   Verwijderen
  3. En niet in staat tot een normale reactie. Als weerwoord ongetwijfeld alweer een abnormale reactie.
   Maar Jeroen je vergist je gewoonweg..., echt waar! Echt waar man!
   Ik vind het niet erg, hoor, ik geniet.
   Maar jij als alfa male op deze site, je kunt het je toch niet perimenteren om af te gaan? Ik bedoel, je bent dus helemaal niet zo bewust als je eigenlijk wilt doen laten blijken in je comments! Want wat een bagger zeg!
   Nee, je bent niet echt wakker, een grote mond heb je wel maar dat komt door je kroon op de schepping gedachten!

   @geen

   Nee, geen flauw idee wat IP stapelen is maar ik ga het zeker even opzoeken! Je zult het vast belangrijk vinden aangezien je het aanhaalt...?

   Verwijderen
  4. Ja, maar je bent in principe wel nitrollo. Of een ander aangespoeld stuk wrakhout met exact hetzelfde taalgebruik en MO als nisnollo. Maar dat lijkt me toch haast van niet.

   Verwijderen
  5. @Jeroen

   als een langspeelplaat blijf ik het herhalen. Of ik huur morgen via een klant een autist in die jou keer op keer op keer op keer op keer blijft meedelen dat het niet klopt wat je denkt.
   Je verbasteringen zijn niet humoristisch en je denkpatroon aangaande mij en motieven is te achterlijk voor woorden.

   Verwijderen
  6. Maakt je niet minder een stalker.

   Verwijderen
  7. @geen

   Weet je ook wat IP stapelen is? Jij als anderswetende vergeet echter dat de blauwe pet jouwwwww gekke bedreigingen uit de losse heup aaneen knoopt.

   Wat ik wel heel lief vind is dat hij blijkbaar de moeite neemt om telkens van proxy te verwisselen als hij onder een andere nick reaguurt.

   Maar wat hij over het hoofd ziet is bijvoorbeeld de recentste uitspraak tegen Micha, met zijn "pedograaf" haatcampagne. Boeide helemaal niets dat hij dat via andere providers, de oekraine en weet ik wat voor proxies deed, hij was gewoon de lul. Zou nisnollo aan het denken moeten zetten. Maar goed,

   Verwijderen
  8. dat is alleen maar jou mening. Een mening gebaseerd op vermoedens zoals gewoonlijk bij Jeroentje!

   Ik doe niet anders bij jou dan jij bij mij doet. En dan ben ik een stalker??? Kom op Jeroentje is dat het dan?
   Je stelt me teleur.

   Verwijderen
  9. Tja, en ik ga hem/haar niet wijzer maken. Blijft lullig om te zien hoe een verwarde geest zich diep in de nesten werkt.

   Verwijderen
  10. Tja Geen daar kan Jeroentje vermoedelijk niets aan doen ;-))))

   Verwijderen
  11. @Geen

   Zoals te doen gebruikelijk voor jullie soort doe je weer allemaal suffe onbewijsbare, en onbegrijpelijke aannames.

   Verwijderen
  12. @klieko
   Oja, jij als centrum van de wereld zou toch moeten weten, dat veel mensen , en instanties mee kunnen lezen. Persoonlijk ga ik niet graag af door wat ik beweer. Dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

   Verwijderen
  13. Ja, als we het niet aan Lieke bewezen moeten we haast wel GEFAALD hebben!

   Verwijderen
 24. "je bent en blijft een bedelaar, nisnollo. Hoeveel nicks je ook aanmaakt omdat punt te onderlijnen."

  En jij probeert met dat psychopathische jodengejank van je een ieder die wel tegen je moet opstaan theatraal/clownesk te laten weg censureren?! Als je maar niet gaat lopen natdromen dat ik mij ook nog langer ga lenen om hier door jouw achterbakse soort als een wc-rol voor je psychopathische afwijkingen dan wel gemankeerd psychotische natte scheten te laten misbruiken hoor. Dat is je overigens bij die swappende hoer (wat natuurlijk weer eens alles over dat collabolerende gedrocht zegt!) al wel eens met deze of gene gelukt, maar volgens mij heb je met die acties aldaar een hele nare menselijke kant van jezelf in zijn algemeenheid laten zien! En geloof me gecabaliseerde relnicht, ik weet dat je met die aanstellerij er tevens zeer veel vijanden bij hebt gekregen. Want ook die organen vretende pooiermadam van je uit TA mailt je niet eens meer terug he?! Maar zelfs met jou verslaafdheid aan de psychehater zal je daarmee dan wel weer wat onterecht gefraudeerde declaraties van je eigen risico kunnen afschrijven?! Is dat dan je oplichtende bijbedoeling met al deze hier gebraakte aanstellerij?! Ik hoop je echt daar in Schiedam ooit nog eens tegen het gestoorde lijf te kunnen aanschieten. Ontiegelijk irritante randdebiel 'hahaha...'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk.. papi wil ook een aalmoes.

   Verwijderen
  2. @Jeroen

   als ik eerder al aangaf, je begint de realiteit vooledig uit het oog te verliezen. Je legt vernbanden die er niet zijn, en praat over zaken waar ik geen weet van heb.
   En dat alles om jezelf er maar van te overtuigen dat je qua denkpatroon aangaande respondenten hier gelijk hebt. Het lullige voor jou is, dat heb je niet!

   Voor je weer allerei onzin als zogenaamde feiten wil meedelen aan de andere 4 respondenten overweeg eerst eens voor de gein om daadwerkelijk en feitelijk aan te tonen dat hetgeen je zegt waar is!
   Aantonen dat ik buiten Niccolo en lieke vanuit andere vormen reageer! Toon maar aan!
   Dit is dan mijn ego wat spreekt. Ik weet, jij vermoedt. En dus kan ik zeggen: Toon het maar aan!!
   Dat lukt je niet want het is niet zo.
   De rest van je infantiele scheldkannonade leg ik maar naast mij neer. Zegt alles over jou en niets over een ander.

   Verwijderen
  3. Probeer nou eens je kwalificaties met voorbeelden te illustreren, nisnollo. Of heb je dat toch vrij basale argumentatieniveau niet, dat je jezelf telkens weer zo voor lul zet? Welke verbanden leg ik die er niet zijn en waaruit blijkt dat die verbanden niet bestaan? Over welke zaken spreek ik waar ik geen weet van heb en waaruit blijkt dat? Zou je kunnen proberen dat uit te leggen? Of verwacht ik dan teveel van je? Houd je het liever bij loze kreten?

   Ik hoop ook dat je begrijpt dat ik me eigenlijk ook niet geroepen voel om me in de kaarten te laten kijken. Mocht het echt uit de hand lopen met je waanzin, dan houd ik dat kruit liever droog tot ik daar wat srafrechtelijks mee kan en dan laat ik dat wel aan de rechter om te beoordelen of ik dat afdoende aan kon tonen. Tot die tijd stel ik inderdaad dat het allemaal veel te dom en doorzichtig is, zodat je de kans hebt om je gedrag bij te stellen. dat je niet de illusie hebt dat je ermee wegkomt ofzo. Maar doe je ding.

   Maar om jou nou ergens van te gaan overtuigen... dat moet je psychiater maar doen, of dan zou ik daar op z'n minst een uurtarief voor willen krijgen.

   Verwijderen
  4. zoals eerder gezegd jeroentje, je infantiele insteek en vragen krijgen nu een wat zielig karakter.

   De rest van je gereutel laat zien dat jij hier aan het overschreeuwen bent. Voor de honderdduizendste keer... je hebt geen gelijk, je hebt niets achter de hand want je vertrekpunt in deze klopt niet.
   Ja ik ben Niccolo en Lieke. En met de rest heb ik niets van doen. Grote jongen als je denkt aan te kunt tonen dat zulks wel het geval is. En dan maakt het mij niet uit waar!
   Strafrechtelijk? Prima gozert!! maak graag een dagje vrij om jou jezelf voor eens en altijd compleet voor lul te zien zetten.
   Je hebt geen kruid! ja onkruid!! maar daar houd het dan ook echt mee op. Je hebt geen kaarten, en strafrechtelijk heb je geen zaak. zeker niet als jij de eigen uitspraakjes aangaande anderen meeneemt in het geheel. Je krijgt hier blijkbaar uitgemeten wat je verdiend. En dat zint je niet, begrijpelijk.

   Verwijderen
  5. Maar dat lukt je dus niet, om je kwalificaties van voorbeelden te voorzien? Dan gooi je er gewoon nog wat kwalificaties bovenop? Welja...

   Verwijderen
  6. jaja Jeroentje geef je eigen draai er maar weer aan wat de beweegredenen zijn van een ander om te zeggen wat hij of zij zegt.

   Jij en jouw woorden zijn een aanschakeling van voorbeelden gozert. Dat vergt alleen wel een tikkie zelfbesef.

   Verwijderen
  7. Dat zal allemaal wel, maar de vraag was dus of je ook voorbeelden bij je kwalificaties hebt

   Verwijderen
 25. "Natuurlijk.. papi wil ook een aalmoes."

  Dream on stront kakkerlak...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij krijgt ook heus wel aandacht papi!

   Verwijderen
 26. Hieronder nog wat Liekes varianten.

  http://www.youtube.com/watch?v=zd11cRuljMk&feature=youtube_gdata_player

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Lieke

  I like the way you use your words!
  I like the way you handle 'the man'...
  And ik thought the 'bitch' can use my help, so here i am, your Robin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nisnollo's name is "legion"

   Verwijderen
  2. ... Je begrijpt alleen dat 'menselijke' gedeelte van dat legion, of niet Jeroen?
   Heb je je echt weleens verdiept in 'lijden' en waartoe dat leidt? En religie buiten beschouwing gelaten, heb jij dan echt een idee waarover je het hebt?

   Verwijderen
  3. Daar heeft iedereen zijn persoonlijke beeld bij, @gekkenwerk. Ik verdiepte me natuurlijk uitgebreid in het concept van het lijden, niet voor niets is het de eerste nobele waarheid (sabbe pi dukkham) in het Boeddhisme. Ik wil je wel een van de teachings geven die ik gekwalificeerd ben om je te geven over lijden hoor, het maakt deel uit van wat ik gemachtigd ben om over te dragen (het hoort bij de Ngondro, waarvan je de uitleg kan vinden in de woorden van mijn perfecte leraar, die prachtig vertaald werd door het echtpaar Kaptein van Us thus.

   Wat ik alleen vrees is dat je lijdt aan wat in de Ngöndro bekend staat als de three defects of the pot en dan blijft er niets hangen:

   “Three defects comparable with those of a pot are: not to listen is the defect of a pot turned upside down; not to bear in mind what one has heard is the defect of a pot with a leaky bottom; to be affected by emotional instabilities is the defect of a poisonous pot.

   Vroeger werden zulke leerlingen met een stok de tempel uitgeslagen.

   Dus ik wil dat je eerst belooft ervoor te zorgen dat jouw potje geen van deze gebreken heeft. Dan wil ik je wel wat uitleggen over de aard van het lijden. Dit is de houding die ik tijdens zo'n discussie van je verwacht:

   ’When one listens to the Dharma one must be like deer listening to the sound of music. When one thinks about it one must be like a man from the north shearing sheep. When one makes it a living experience one must be like a man getting drunk. When one establishes its validity one must be like a Yak eating grass hungrily. When one comes to possess the fruit of the Dharma one must be like the sun free from clouds’.

   Gaat dat lukken?

   Verwijderen
  4. Kijken we daarna wat lijden betekent voor alle bestaansniveau's.

   Verwijderen
 28. @Jeroen
  Haha, hoeveel bagger heb jij achter de hand en vooral de snelheid waarmee je je psyche blootgeeft is een gift rechtstreeks uit de hemel! Alleen de linkjes die je presenteert zegt toch heel veel over jezelf..., vooral de plek waar je al die shit weet te vinden, denk eens na wat je nu echt laat zien van jezelf!
  Waar hou jij je mee bezig, da's best wel bizar te noemen.
  Wat zeg ik, wanneer ik er over nadenk dan is alles bizar waarmee jij kom!
  Nou ben benieuwd naar de volgende reactie, en denk eraan the world is watching!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, Kurt Schwitters, componist en schrijver van de Ursonate waarnaar ik linkte zegt je natuurlijk niet zoveel, maar dat was in principe wel een van de grootste kunstenaars van de vorige eeuw. Dus als je vindt dat ik daarmee veel over mezelf zeg voel ik me vereerd. Wat jij van jezelf liet zien was een gebrek aan culturele vorming.

   Verwijderen
  2. Hihi,
   Hoe je weer jou waarde toevoegt aan mijn nick in je veronderstelling te hebben vanuit jou perceptie! Geweldig hoe jij de plaatjes weet in te schilderen...
   Paint it black, boy!

   https://www.youtube.com/watch?v=vBecM3CQVD8

   https://www.youtube.com/watch?v=f8REf-lFYSw

   Verwijderen
  3. Nou ja @Jeroen, ik als cultuurbarbaar, zou Kurt binnen 3 minuten alleen in zijn zaal achterlaten.

   Verwijderen
  4. @geen

   Het is natuurlijk wel dadaïsme ;-)

   Verwijderen
  5. Nou. Jeroen zal nu wel in zijn broek poepen, cq in zijn betonnen bunker gekropen zijn.
   Na zoveel feiten en argumenten. Nu druipt hij vast wel af!

   Bwahaha :)

   Verwijderen
 29. ik zag dat er 140 reacties waren en wist eigenlijk direct dat nisnollo weer bezig is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is nu even rustig, de eetzaal gaat om 8 uur dicht.

   Verwijderen
 30. ik zag ook een linkje naar de website van die Don Quichotte. Ook zo'n treurig figuur, die veel op nujij bivakkeerde en in de kont van Kat zat en de meest bizarre theorieen over recente zaken uitpoepte. Het is maar goed dat veel mensen niet weten hoeveel troosteloze paupers er op internet bivakkeren met hun waanzinnige denkbeelden en wanen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Flink gehakt in de reacties. Zaten weer erg veel onfrisse opmerkingen bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sjips, heb ik alle leut weer gemist (͡° ͜ʖ ͡°)

   Verwijderen
 32. @Jeroen
  Het het betere werk van Kurt :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=jyjOW8VR4H0&feature=youtube_gdata_player

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen