maandag 12 augustus 2013

Bedelstaf

Edwin de Roy van Zuydewijn blijkt niet als God in Frankrijk te wonen, zoals HP/DeTijd meende te weten, maar in Portugal. De ex-man van prinses Margarita zou daar volgens EenVandaag aan de bedelstaf zijn geraakt en leven van giften van familie en soms van vrienden. 'Die doneren elke maand iets zodat ik in leven kan blijven.'

Roddelblad Weekend wist de villa te lokaliseren, en noteert: 'De villa, die over meerdere slaapkamers beschikt, heeft een prachtig uitzicht over een vallei en in de verte is zelfs de zee te zien. Bij zomerse temperaturen zorgt een zwembadje voor de nodige verkoeling.'

Niet het soort optrekje voor een man aan de bedelstaf dus. Ook geen armoedig vakantiehutje. Laat staan een stacaravan. De Roy geeft zich er uit voor Italiaans schrijver en neemt eens in de zoveel tijd een taxi om proviand op te halen. Zelfs als het zo is dat De Roy tijdelijk gebruik mag maken van de villa, is dat niet bepaald armoede. Hetgeen waarschijnlijk verklaart waarom EenVandaag de villa niet in zijn geheel mocht filmen.

Barracuda heeft de Weekend er even bij gepakt en constateert dat het blad prima werk heeft afgeleverd. Wat je ook van roddelbladen mag vinden, dit is onthullingsjournalistiek volgens het boekje. Inclusief hoor en wederhoor aan het adres van De Roys advocaat Meijering, die overigens niet wenst in te gaan op details over de villa.

Kortom, precies het soort kritische journalistiek waarop de alternatieve media altijd hameren. Alleen komt het dit keer even niet goed uit, want hun geliefde Oranje-complotter mag je niet afvallen. Zich niets aantrekkend van het gerechtelijk verbod om de krant zo te noemen verwijt Klokkenluideronline de 'Pedograaf' De Roy van Zuydewijn te blijven demoniseren, terwijl die krant niks anders doet dan Weekend citeren (net als het AD trouwens). Het enige wat je de Telegraaf en zijn zusteruitgave Privé kunt verwijten is dat ze de boot hebben gemist (Weekend is van uitgeverij Audax).

55 opmerkingen:

 1. 10 punten voor Ruud, die meteen 'Portugal' zei. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch geen sensorbeeldpunten, mag ik hopen? :)

   Verwijderen
  2. nee, die heb ik al voor je geconverteerd naar een reep chocola (terugconverteren kan alleen de kassabon) ;)

   Verwijderen
 2. Maar waar? De streken die ik op het oog had waren meer rond <s>Barracuda</s>Braga, nee die haal ik altijd door elkaar, Bragança (bekend van de bekende ex-koningshuizenfamilie!), of Portalegre (niet te verwarren met Porto Alegre in Brazilië). Alleen, die liggen beide niet aan zee, gauw 200 km kachelen over de snelweg.

  Aljezur dan, maar, in de buurt van? (Nooit geweest zelf, maar van plaatjes.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kudos voor jou Ruud. Je riep al meteen iets over dat de daken er Portugees uitzagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Friso overleden, bereid je voor op weer veel onzinverhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het eerste is er al bij Kat. Vrij rustig geschreven heb ik het idee, alsof het net als de necrologie al klaar lag.

   Verwijderen
  2. Klein beetje indekken kan nooit kwaad: niet Micha beweert dat Friso bij de Vaatstra-moord was, hij beweert dat iemand anders dat beweert. Een Pontius Pilatusje op KLOL. Wie had dat ooit kunnen denken.

   Verwijderen
  3. Lol, inderdaad. Maar daar kan hij zich natuurlijk niet echt achter verschuilen, want die supergetuige is een gestoorde leugenares en dat weet hij zelf ook.

   Wel leuk om te lezen dat de realiteit langzaam bij hem begint in te zakken dat werkelijk niemand zijn dorpsgek act met journalistiek verwart.

   Verwijderen
  4. Tja. Hij gebruikt die hersenspinsels om z'n 'feiten' te onderbouwen, en als het warm wordt smijt hij haar net zo makkelijk voor de krokodillen. Want eenmaal pissed off zijn die Oranjes niet mals. De rekenwonders onder z'n aanhang hebben inmiddels alweer uitgeknobbeld dat een beetje gegoochel met de sterfdatum aantoont dat Lucifer er achter zit. Anderen moeten eerst nog maar eens met eigen ogen zien dat Friso wel echt dood is. Hem een beetje zoals Khomeini door de straten rondzeulen of zoiets. Er treedt geloof ik een soort waanzinskwadratering in onder dat volkje.

   Verwijderen
  5. moet zijn: in werking onder dat volkje.

   Verwijderen
 5. Heb je dat stekje trouwens van de papieren of online weekend editie ingescand Barracuda? Want anders vrees ik inderdaad met Kat voor het verdere fysieke dan wel mentale welbevinden van de Baron.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik verwens Le Baron tevens het allerbeste;

  "Wellicht dat iemand een keer wakker wordt in Den Haag of bij het Openbaar Ministerie. Er wordt hier iemand genaaid en zijn naam is Edwin de Roy van Zuydewijn. Willem Oltmans kreeg acht miljoen euro schadevergoeding nadat hij decennia lang was tegengewerkt door de overheid. De kwestie De Roy van Zuydewijn lijkt daar een beetje op. Een beetje, want in dit geval danst het Openbaar Ministerie naar de pijpen van een lid van de koninklijke familie en dat is net een graadje erger. Oltmans acht miljoen, misschien heeft De Roy wel recht op meer. De hele zaak riekt naar klassenjustitie. Wordt vervolgd."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je Maud al gelezen? Die heeft zelfs een lijvig rapport met bewijzen, maar huilie niemand wil het lezen. We willen het allemaal niet weten. Wel moedig maa o zo dommig. Echte actie in complot land, nu dus echt. http://maudoortwijn.wordpress.com/2013/11/24/een-artikel-12-procedure-waarom-doet-edwin-de-roy-van-zuydewijn-dit-niet/

   Verwijderen
  2. Edwin moet gedegen zoeken en dan pas aandacht zoeken. Heb wel een templateje v. Edwin.... http://maudoortwijn.wordpress.com/2013/11/24/een-artikel-12-procedure-waarom-doet-edwin-de-roy-van-zuydewijn-dit-niet/

   Verwijderen

 7. Interessant vond ik een uitgebreide bespreking van het proefschrift van De Roy, hier:

  http://www.groene.nl/2003/17/d-phil-de-roy-van-zuydewijn

  Tegen het eind constateert de bespreker dat De Roys opvattingen over de koninklijke familie corresponderen met de manier waarop hij naar de politiek in de Westerse wereld kijkt. Die wordt, naar zijn mening, beheerst door "de macht van een kleine elite die achter de schermen aan de touwtjes trekt".

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op de eerste plaats. Rekenen is van geen van de respondenten hier een sterk punt. Het tijdsverschil met jullie daar in de polder is in de zomer -8 uur en in de winter -7 uur. Lokale tijd hier nu terwijl ik typ is 08:33 uur lokale tijd. Dat betekend dat het bij jullie een uurtje of half 5 in de middag moet zijn.

  Dan Ziva. Hij/zij is zo extreem niet soepel van geest waardoor het voor dergelijke figuren onmogelijk wordt om geheel zelfstandig te bedenken dat het mogelijk moet zijn om met meerdere personen vakantie te vieren. In ons geval 15 personen.
  Mijn broertje woont definitief op Ibiza. Wat tevens de verzamel plek was voor  de uiteindelijke midden Amerika groep. 
  Eenmaal met z'n allen geland in Panama City splitst de groep zich geheel zelfstandig in stukken, en gaat een ieder de eerste paar dagen tot een week in subgroepjes zijn eigen gangetje! Sommigen vlogen direct door naar San José, sommigen bleven achter in Panama City. En de jongere generatie wist niet hoe snel zij vervoer moesten regelen richting Bocas Del ! 
  Uiteraard heeft Ziva gelijk als hij/zij stelt dat zulks vreemd gedrag is.   Volstrekt idioot zelfs!! Lui die op gezamenlijk op vakantie gaan, en ondertussen ook nog wetje hun eigen gangetje gaan!! Uiteraard totaal ongeloofwaardig! Zulks ligt natuurlijk niet aan het ontbreken van iedere vorm van inleven c.q. Het hebben van fantasie. Neen neen wat ik beweer is typisch. :-))

  Weer een staaltje hersengymnastiek van Ziva waarmee hij/zij aantoont hoe verschrikkelijk beperkt het denkvermogen in werkelijkheid is. Dat krijg je als je als alleen maar tegen een muur staat te mekkeren, en daarom verschoond blijft van een weerwoord! Uiteindelijk ga je al je eigen ziekelijke brainfarts aanzien voor zoiets als waarheid!

  De rest van jullie gezever laat ik maar voor wat het is. Wel fijn dat jullie soort zo voorspelbaar is en blijft. Wederom is het de persoon waar jullie je wel op moeten richten. De inhoudt is niet aan jullie soort besteed.
  uiteraard om een inhoudelijke discussie betreffende zaken als zionisme, en het achterlijke idee dat Dries van Agt een Antisemiet is uit de weg te gaan.
  Heel begrijpelijk hoor van jullie kant! Een discussie betreffende de zionistische entiteit Israël is voor jullie soort een simpele Lose-lose situatie.

  Hier een mooi voorbeeld van  Sir Gerald Kaufman, een Brits MP.
  In zijn verklaring stelt hij letterlijk dat, Israël zich in Gaza gedraagt als Nazi's!

  En nog mooier zijn de door Kaufman gedane terrorisme vergelijkingen! Daaruit blijkt dat Israëli's c.q. Zionisten beschikken over een extreem selectief korte termijn geheugen wat ook nog eens tot stront word geknepen door diezelfde selectieve wijze van herinneren.

  Zoals gebruikelijk verwacht ik van jou/jullie geen ter zake doende toeters en bellen. De reacties blijven uit of kennen als onderwerp: klokkijken voor beginners en/of andersoortige idioterie! 
  Misschien is het een idee om een foto bij te voegen waardoor jullie soort nog enigszins wat te zemelen heeft betreffende uiterlijke kenmerken. Veel anders en veel meer mag er helaas niet worden verwacht. 


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Barra.
   Maar sjeezus googelieke, ben je nu echt zo hopeloos op jacht naar aandacht dat wanneer je in het "R.I.P Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten" topic niet binnen tweeënhalf uur een reactie krijgt op je hersenloze gezwam, het geheel gewoon ook in dit topic neerpleurt?
   Wees gerust fantastische leugenaar, in genoemd topic heb ik ook weer een reactie op de leugens waarin je zelf hopeloos verstrikt bent geraakt geplaatst.
   En je hebt zo rond het borreluur bij 'jou' -rond 18.00 uur- toch wel even een gaatje om te reageren? Moet je je alleen niet vergissen om dat om 14.00 uur 'onze tijd' in de middag te doen!? Ach, het is logica die intellectueel veel te hoog gegrepen is voor je. En zo ging de flitsende carrière die je voor jezelf voorzag ook al in rook op, is het niet?

   Verwijderen
  2. Hoe krijgen mensen dat voor elkaar om zo hardnekkig pathetisch te zijn?

   Verwijderen
 9. Bij deze nog de link naar de speech van Sir Kaufman.

  http://www.youtube.com/watch?v=xEYz00MqCx0

  Gevolgd door de uitgeschreven speech. Dit voor degene die het echt niet snappen!

  British Jewish Zionist MP Gerald Kaufman, in a speech given to the House of Commons, and after qualifying his Jewish Zionist credentials, equates the actions and rhetoric of the Israeli state and its State actors with the actions and rhetoric of the Nazis.
  Full transcript of Gerald Kaufman's speech:
  Sir Gerald Kaufman (Manchester, Gorton) (Lab): I was brought up as an orthodox Jew and a Zionist. On a shelf in our kitchen, there was a tin box for the Jewish National Fund, into which we put coins to help the pioneers building a Jewish presence in Palestine.
  I first went to Israel in 1961 and I have been there since more times than I can count. I had family in Israel and have friends in Israel. One of them fought in the wars of 1956, 1967 and 1973 and was wounded in two of them. The tie clip that I am wearing is made from a campaign decoration awarded to him, which he presented to me.
  I have known most of the Prime Ministers of Israel, starting with the founding Prime Minister David Ben-Gurion. Golda Meir was my friend, as was Yigal Allon, Deputy Prime Minister, who, as a general, won the Negev for Israel in the 1948 war of independence.
  My parents came to Britain as refugees from Poland. Most of their families were subsequently murdered by the Nazis in the holocaust. My grandmother was ill in bed when the Nazis came to her home town of Staszow. A German soldier shot her dead in her bed.
  My grandmother did not die to provide cover for Israeli soldiers murdering Palestinian grandmothers in Gaza. The current Israeli Government ruthlessly and cynically exploit the continuing guilt among gentiles over the slaughter of Jews in the holocaust as justification for their murder of Palestinians. The implication is that Jewish lives are precious, but the lives of Palestinians do not count.
  On Sky News a few days ago, the spokeswoman for the Israeli army, Major Leibovich, was asked about the Israeli killing of, at that time, 800 Palestinians—the total is now 1,000. She replied instantly that 500 of them were militants.
  That was the reply of a Nazi. I suppose that the Jews fighting for their lives in the Warsaw ghetto could have been dismissed as militants.
  The Israeli Foreign Minister Tzipi Livni asserts that her Government will have no dealings with Hamas, because they are terrorists. Tzipi Livnis father was Eitan Livni, chief operations officer of the terrorist Irgun Zvai Leumi, who organised the blowing-up of the King David hotel in Jerusalem, in which 91 victims were killed, including four Jews.
  Israel was born out of Jewish terrorism. Jewish terrorists hanged two British sergeants and booby-trapped their corpses. Irgun, together with the terrorist Stern gang, massacred 254 Palestinians in 1948 in the village of Deir Yassin. Today, the current Israeli Government indicate that they would be willing, in circumstances acceptable to them, to negotiate with the Palestinian President Abbas of Fatah. It is too late for that. They could have negotiated with Fatahs previous leader, Yasser Arafat, who was a friend of mine. Instead, they besieged him in a bunker in Ramallah, where I visited him. Because of the failings of Fatah since Arafats death, Hamas won the Palestinian election in 2006. Hamas is a deeply nasty organisation, but it was democratically elected, and it is the only game in town. The boycotting of Hamas, including by our Government, has been a culpable error, from which dreadful consequences have followed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. (vervolg speech Kaufman)


  The great Israeli Foreign Minister Abba Eban, with whom I campaigned for peace on many platforms, said: You make peace by talking to your enemies.
  However many Palestinians the Israelis murder in Gaza, they cannot solve this existential problem by military means. Whenever and however the fighting ends, there will still be 1.5 million Palestinians in Gaza and 2.5 million more on the west bank. They are treated like dirt by the Israelis, with hundreds of road blocks and with the ghastly denizens of the illegal Jewish settlements harassing them as well. The time will come, not so long from now, when they will outnumber the Jewish population in Israel.
  It is time for our Government to make clear to the Israeli Government that their conduct and policies are unacceptable, and to impose a total arms ban on Israel. It is time for peace, but real peace, not the solution by conquest which is the Israelis real goal but which it is impossible for them to achieve. They are not simply war criminals; they are fools.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We weten het nu wel. Deze offtopic discussies ga ik er in vervolg gewoon afgooien.

   Verwijderen
  2. ach welnee, Barracuda.

   Dat heb je de afgelopen 7 jaar nou al zo vaak geroepen, en er gebeurt nooit iets wezenlijks. Hooguit hou je het een weekje vol, en dan is alles weer bij het oude.

   Ik lees hier al vanaf het begin mee, en dat doe ik omdat ik je stukjes gewoon heel leuk vind om te lezen.
   En dat staat in schril contrast met de comments; een clubje malloten dat hier reageert omdat het op de rest van het internet al is geband, en een ander clubje dat steeds maar weer meent er plichtmatig op te moeten reageren.

   En inderdaad: ik had afgelopen 2 weken tijd over, dus ik dacht, laat ik ook eens lekker slow-chatten en ouwehoeren. Net zoals de eeuwige papi/Ziva en/of Jeroen/Niccolo-discussies interesseert het toch verder niemand wat, en dan gaat het eens een keertje niet over 'the jews'.
   Dat ik er verder niemand een plezier mee deed, snap ik ook wel. De kans dat je zou ingrijpen was nihil.

   En dat is het punt. Je roept soms wel: "als je gaat schelden gooi ik je eraf", maar dat doe je dus niet. Het enige criterium wat je hanteert is als JIJ het mikpunt bent van die scheldpartij. Als andere reageerders dood worden gewenst interesseert het je niks, en doe je er niks aan.

   En zo heb je dus iemand als Sandokan/Papi werkelijk al jaren hier rondhangen die er consequent voor zorgt dat vrijwel ieder comment-draadje uit de hand loopt, maar hij scheld JOU niet uit, dus laat je het lekker gaan. Sterker nog: je zegt zelfs dat je het af en toe waardevol vindt. Dat het ronduit kwaadaardig racisme is en dat ie regelrecht mensen doodwenst die hier op jouw blog interesseren, neem je geen enkele verantwoording voor. (En ja, die verantwoordelijkheid heb je wel).

   Dus 'Alex Nieuwsbreker' moet eraf omdat ie op JOU schelt, en iemand als Papi, die minstens net zo hard scheldt op vanalles en nog wat, mag lekker blijven, of steeds weer terugkomen met 100+ accounts.

   Gedeeltelijk komt dit voort uit technisch onbenul; je weet eigenlijk niet zo goed hoe je mensen kan blokkeren, of snel erachter komen of iemand terugkomt onder een andere naam, etc. Maar je vraagt ook nooit om hulp.

   Totdat je een keer besluit om gewoon een aantal fatsoensregels te hanteren die je consequent hanteert (dus niet uitsluitend dingen verwijderen als JIJ het onderwerp bent van schelden), blijft het dweilen met de kraan open.

   Doe je dat niet, dan weet iedereen die hier reageert wat je woorden waard zijn; een paar dagen lang gooi je wat comments eraf, of je hanteert even een pre-moderatiebeleid, en daarna: terug bij af.
   En zelf weet je het ook wel.

   (en nee, ik heb geen enkele illusie dat mijn comments van afgelopen week iets wezenlijks bijdroegen aan dit blog; het was gewoon omdat het kon, omdat je toch geen regels hebt; heb je ook eens een commentdraadje waar geen bevolkingsgroepen worden beschuldigd van alle ellende in de wereld).

   ik heb gezegd
   (en er zal waarschijnlijk niks mee gebeuren)

   Verwijderen
  3. Ik verwijder meer dan jij denkt, of liever gezegd: wat jij hier zoal leest. De grens ligt voor mij bij onfatsoen en ranzigheid, maar dat is een rekbaar begrip. Wij verschillen van mening over Sandokan/Papi. Die neem ik niet zo serieus. Jullie iedere keer wel weer.

   Verwijderen
  4. Volgens mij moet barra fijn zelluf weten hoe hij modereert, ook als ik dat niet leuk vind en papi evengoed liever kwijt dan rijk ben.

   Verwijderen
  5. Ik ben er inmiddels aan gewend geraakt dat het soort onderwerpen dat op dit blog wordt aangesneden nogal excentrieke lieden aantrekt, aan beide kanten van het spectrum (voor of tegen), dus 'normaal' zal het hier nooit worden.

   Blogger is inderdaad beperkt wat blokkeren betreft, maar mijn moderatie werkt over het algemeen wel: afgezien van een enkele malloot die niet van ophouden weet valt het kwartje doorgaans wel bij lieden die ik blijf verwijderen.

   Verwijderen
  6. Gewend geraakt? Je kan het beter als, selectief geworden betitelen.
   Je hebt er blijkbaar geen enkele moeite mee als Dees en hier dan letterlijk Geen, Dries van Agt zonder enige feitelijke onderbouwing een antisemiet noemen! Maar ohwee als zionistische entiteiten d.m.v. Het overleggen van feiten de waarheid eens krijgen uitgemeten! Dan is leiden in last.!!!

   En als klap op de vuurpijl heb je ook nog eens een moreel dieptepunt bereikt!
   Je citeert notabene de Weekend!! 1 van de meest vuige, notoire leugenachtige vorm van zelfbevlekking ooit uitgevonden door de mens. Grotere fantasten dan de weekend, privé of story zijn niet te vinden.
   Maar nu het jou soort uit opportunisme uitkomt , steken we de zogenaamde journalisten van dergelijke zwakzinnige pulp als de Weekend een paar veren op de plek waar de zon niet schijnt!

   Infantiel zeiken over mijn reacties, maar geen oog meer betreffende eigen handelen.
   Daarbij is het natuurlijk volstrekt zwakzinnig als anderen blijven reutelen over zogenaamde "draadjes"!
   Niet om het 1 of ander maar bovenstaande is ontsproten op het moment dat er t.à.v. Prof. frik weer eens wat stupide uitlatingen werden gedaan. Waarop ik reageerde dat Frik hier en daar een rare was. Zeker als je Dries van Agt een antisemiet noemt. En dat alleen omdat hij het opneemt voor de Palestijnen.

   Slavoj Zizek het "denkbeest van Ljubljana" noemt een dergelijke houding anti antisemitisme!

   http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3337805,00.html

   Een tussentijdse conclusie zou zo maar kunnen zijn Barra, dat het kwartje op veel plekken is gevallen of op het punt staat dit te doen. Behalve hier!! Hier ligt iedereen plat op zijn uitgezakte pens op de grond. Allemaal op zoek naar zogenaamde "kwartje".

   Je mag iedereen verwijderen, blokkeren of weet ik veel wat! Dat veranderd voor jullie soort helaas niets betreffende de realiteit.
   Jullie soort steekt je kop in het zand bij gebrek aan een weerwoord.
   Vanaf het eerste moment heb ik nog geen normale reatie mogen ontvangen. In plaats daarvan volgde de ene na andere infantiele kutsmoes, waarom jullie soort denkt niet te hoeven reageren.
   Wel honderde achterlijke ideeën op het net plempen maar als het er echt op aankomt geven jullie nooit thuis.
   De ander is altijd te min, te dom of jullie hebben wel een ander kutsmoesje waarmee jullie soort denkt te kunnen voorkomen om ook daadwerkelijk eens iets interessant te verkondigen!

   Wat een knurftige huilebalkjes zijn jullie toch !:-))
   Grote bek over een ander. Maar als jullie soort zelf geplaagd wordt andere kindertjes, dan weten jullie niet hoe hard jullie naar pappie en. Mammie moeten rennen, om te vertellen dat jullie gepest worden!!

   Verwijderen
  7. En Barra het zijn niet de onderwerpen hoor die zogenaamde "rare gasten" trekt.
   Het is jullie totale nietszeggendheid, terwijl barruda als blog de belofte doet, om domdenken in de alternatieve media de mond te snoeren met logica!!
   Echter om de 1 of andere reden slaag jij/jullie daar voor geen meter in!!

   Om vervolgens zo weinig zelfkennis wat dat aangaat ten toon te spreiden. Waardoor externalisatie van de door jullie soort waargenomen problematiek een feit is.
   Geen hand in eigen boezem. Het ligt altijd aan de ander!! Externaliseren die hap!
   Heerlijk hè als je de zelfkennis van amoebe bezit? :-))

   Verwijderen
  8. Je hoeft echt niet te onderlijnen dat denkers als Zizek net iets te moeilijk voor je zijn,, Lieke. Maar het concept van anti antisemitisme van hem begreep je dus helemaal niet. Moet je je niet aan vertillen joh, je staat al voldoende voor lul.

   Weet je wat van een gebrek aan zelfkennis getuigt! Maar terug blijven komen op een blog waar iedereen je uitkotst.

   Verwijderen
  9. Niccolo 26 juli 2013 13:09
   Dat betekend voor jullie soort minimaal 4 weken rust!! :-)))
   Wifi e.d. Is schaars in de jungle, en als ik eventueel toch de behoefte voel om mee te willen doen dat zit zulks er niet in.


   En googelieke is zelfs niet in staat om toezeggingen die rechtstreeks voortvloeien uit zijn gelieg gestand te doen. Amper een weekje heeft hij het volgehouden. En maar klagen dat hij door niemand serieus wordt genomen. LOL

   Verwijderen
  10. En zo ziet 'relaxen' op het gefantaseerde strand bij googelieke er dus uit. Met rood aangelopen hoofd, schuimbekkend fulmineren op Barracuda.
   En op zijn eigen donguijotte blog niet te vergeten. Daar is het al helemaal nooit ergens over gegaan.

   Verwijderen
  11. @ Lieke. Doe ons een plezier en volg eens een taalcursus. Die grammaticafouten halen het niveau vreselijk onderuit.

   Verwijderen
  12. Als ik zou modereren zou me dat een slachting worden... De holocaust zou er kinderspel bij zijn.

   Verwijderen
  13. Ten eerste heb ik geen klachten wat betreft aandacht ;-)!
   Het krijgen van aandacht , indien het vergaren van aandacht hier als kern  wordt gezien, is een peulenschil.

   Dan de grammatica. John lekker boeien zou ik zeggen! Grammaticaal gezever blijft over voor degene die never nooit iets inhoudelijks te melden hebben. Dan blijft er weinig anders over dan het tellen dtjes en ttjes, om daar eens even lekker nutteloos over te gaan mekkeren. Dat zoals het een nuttig maar dom schaapje betaamt.
   Grammatica wordt m.i. Pas belangrijk als de ander(en) ook nuttige en interessante zaken ter sprake brengt. Dat is hier geenszins het geval. :-))
   Een ieder begrijpt wat er wordt bedoeld, maar je mot als suf schaap toch wat te mekkeren hebben.

   Loena wat de vakantie heb je gelijk. Het kost moeite om jullie soort zo te zien modderen. Kan het dan niet laten jullie soort zo hier en daar een spiegel voor te houden betreffende eigen gedrag. En zo kan het zijn dat ik inderdaad inboet op eigen belofte! Daar komt bij dat ik op vakantie ben met lang slapers. En aangezien ik dagelijks om 7 uur naast mijn nest na, kon hè zo gebeuren. Excuus! ;-)
   Maar maak je geen zorgen. Op mijn leeftijd heb je soms behoefte aan een vast stramien. En zo kan het gebeuren dat ik iedere morgen zo rond 8 uur even van Manzanillo naar Puerto Viejo rij, alwaar een maatje van mij eigenaar is van een barretje waar koffie wordt geschonken.
   Deze rit word dan ook ingegeven door de behoefte aan een kop goede koffie. iPad komt dan op tafel, en het "leed" is al snel geschiet!
   Echter na jullie te hebben verblijdt met mijn woorden, is strand etc etc wel degelijk aan de orde van de dag! Tenminste als er zon is! 

   Dan jeroentje. Gelukkig ben jij op deze wereld. De grote ODOL van OTO heeft namelijk overal verstand(lees mening) van (over) en zo ook wat betreft Zizek. 
   Zizek wordt uiteraard door niemand begrepen behalve dan door de bijziende ODOL van OTO. 
   THE grand wizard van Barracuda is zelfs zo zelfingenomen dat hij daadwerkelijk van mening is dat mijn aanwezigheid op dit blog ook maar iets te maken heeft met acceptatie door jullie soort!
   Om in 1 ruk door, mijn gedrag te wijten aan een enorm gebrek aan zelkfkennis!
   Uiteraard niet om het 1 of ander jeroentje maar het is natuurlijk redelijk debiel, na het lezen van mijn reacties hier, om te denken dat het mij zou gaan om acceptatie! Denken dat ik de behoefte heb door jullie soort te worden geaccepteerd, betekend dat jullie soort geen inzichten heeft m.b.t. De beweegredenen van anderen. Iets wat dagelijks hier tot uiting komt!
   Het is juist het feit dat ik wordt uitgekotst door jullie soort wat maakt dat het interessant blijft.
   Men zou bijna kunnen beweren dat het voor normale mensen juist een geruststelling is als jullie soort hen uitkotst! Dit vanwege het simpele feit dat het bij jullie soort altijd gaat over de vorm(de stand van de oogjes, de kleur broek,trui of haar en vele andere niet ter zake doende futiliteiten) en nooit maar dan ook nooit over de inhoudt. Jullie soort is extreem oppervlakkig. Veroorzaakt door het totale gebrek aan feiten en inhoudt.
   Iets wat natuurlijk prachtig wordt gedemonstreerd nu jullie soort het noodzakelijk achten om anderen belachelijk te maken, maar zelf wel de fucking Weekend citeren en als bron nemen. Er wordt niet terug gekeken naar eerder werk van Weekend! Nee nee, de Weekend meuk komt jullie soort nu even goed uit. E voilà!!! 
   Over het hebben van zelfkennis gesproken.
   Anderen de maat nemen wat betreft info. En zelf de weekend als serieuze bron opvoeren.
   Humor!!! Wel tragikomisch, maar veel meer mag de lezer hier niet verwachten.

   Verwijderen
  14. Hoe laat was het ook al weer bij jou als jij hier iets om 14.00 uur NL tijd op Barracuda plaatst?

   Verwijderen
  15. Het toeval wil dat ik alles van Zizek voor op de iPad downloadde en meenam op vakantie. Nouja, niet zo toevallig natuurlijk, want het is met Sloterdijk en Baudrillard mijn favoriete denker die je nooit had gekend als ik er niet geregeld naar hem verwezen had. Want van zelfstandig denken heb je al helemaal geen kaas gegeten, Nisnollo. Vandaar dat je zo verveelt.

   Verwijderen
  16. Het zou wel fijn zijn als Barra Nisnollo zou modereren. Dat wel. Want het gaat allemaal nergens over, dat gelieg en het gaat hem uiteindelijk om het stalken van mij.

   Alsof ik honing aan m'n reet heb.

   Verwijderen
  17. @loena
   Dat weet hij morgen als hij met zijn zoveelste maatje met wifi en koffieshop, wil bewijzen dat het hoest. 110 Volt I-Pad adapter , huurauto Jezus wat een fantast. Zou hij zijn roze helm ook bij zich hebben?

   @Jeroen
   Dit maak je maar 1 keer in je leven mee, geniet ervan, en laat je niet gek maken.

   Verwijderen

 11. Hier wat artikelen van mijn favoriete linkse blog, Harry's Place, over de Joodse Israelhater en antisemiet Gerald Kaufman:

  http://hurryupharry.org/2009/01/16/kaufman-nazi-jibe/

  http://hurryupharry.org/2010/10/03/sir-gerald-kaufman-and-hamas-chic/

  http://hurryupharry.org/2011/03/31/here-we-are-gerald-kaufman-again/

  Welke "Joodse vriend" ga je hierna citeren, Niccolo? Gilad Atzmon?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet nog wel dat De Roy van Zuydewijn jaren geleden de 'erbarmelijke' omstandigheden waarin hij toen verkeerde -hij had de beschikking over een logeerkamertje met een matras op de grond- maar wat graag liet filmen door een nationaal actualiteiten programma (weet niet meer welk).
  Het zegt toch genoeg dat de 'erbarmelijke' omstandigheden waarin hij zich nu in Portugal beweert te bevinden nu ineens niet gefilmd mogen worden?
  Begrijp sowieso niet de aandacht voor die man. Het is een goudzoeker. Een profiteur. Een fantast. Ik heb niet zoveel met het koningshuis maar dat de koninklijke familie niet graag de vuile was buiten gehangen ziet worden, is toch volkomen legitiem? Wie of welke familie ziet dat wel graag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In vroeger tijden was het huwelijk van Edwin om te beginnen al niet doorgegaan en had hij tot in lengte van dagen in een donkere kerker onder het paleis gezucht. Tegenwoordig vinden we het juist humaner om de hele samenleving met zo'n figuur te belasten.

   Dat heet vooruitgang.

   Verwijderen
  2. Vergelijk Anna van Sasken.

   Toen waren de Oranjes nog echt misdadigers -- vermoed ik toch sterk, als ik de historische gegevens zo bekijk; en bekeek, want na een toevallig bezoek aan de Duitse stad Siegen liep ik jaren terug al tegen het verhaal aan. Die stad speelt namelijk een rol in het verhaal, evenals indirect Recife in Brazilië.

   Daar hoor je die complotters nooit over.

   Verwijderen
  3. o toen waren het wel echte misdadigers? oooh jjjjaaaaah . ik denk dat ze met de huidige media en aivd technieken gewoon meer genieten van martelen midden op het marktplein. dat is de afweging: in de kerker of op het marktplein. dat tweede is leuker en laat zien dat je machtiger bent. half NL weet dat je nooit iets onaardigs mag zeggen, want dan word je een EdrvZ. en dat wil niemand, juist omdat we het openlijk zien. vroeger zou dat zo niet kunnen, want de bedelaar ik kwestie liep dan 2 weken zuidwaarts en begon een nieuw leven onder de zon. nu zijn ze zo machtig, dat kan niet meer.

   Verwijderen
 13. @Archibald
  Hier nog wat bewerkte sensordata. Goed kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Archibald
   Bovenstaande link laat toch zien , dat sensordata ook via holografie manipuleerbaar is met of zonder RAW bewerking. Daarmee is jouw stelling toch onjuist? Mij ging het overigens niet om die 10000 pepernoten, die mag je aan Sinterklaas geven.

   Verwijderen
 14. Tering wat een kinderachtige zelfbeklag hier vandaag weer eens. To hell with you all! Ik heb het weer eens helemaal gehad met jullie strak gehersenspoelde en nooit meer tot de realiteit terug te herstellen afgerichtheid. Zoals dat overigens nergens nog op een gelijkaardige wijze (althans zo infantiel/dom gedresseerd!) tot in den eeuwigheid meer zal worden gedemonstreerd. Tabee. En tot in mijn concentratiekampen alwaar ik jullie samen met dat laffe jodenpooiers geteisem ter zijner tijd weldegeLIJK eens flink zal gaan afdrogen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afscheid numéro hoeveel is dit alweer, papi?

   Verwijderen
  2. Voor diegenen die mij nog met de kop in hun eigen anus tot aan hun graf denken te mogen provoceren raad ik deze parel van grote waarde aan, dat allicht on nagekeken zoals het een Barracudaanse zwijn betaamt als van generlei waarde direct zal worden vertrapt. Maar goed deze moederpoel hier bij moderator heeft mij eigenlijk al te lang naar een rottende mest-stank doen stinken, of zoals die uitdrukking informeert wanneer je weer eens te lang ergens tussen de loopse teefjes dan wel blaffende honden van de gebeten vlooien uitslag de mand van oeverloos uitzuigende gespuis puur en uit lijfsbehoud hebt dienen te verlaten. Nogmaals, tot aan mijn harde heelmeesters operatie dan wel een noodzakelijke en totale eliminering van al jullie terminaal en helaas nog steeds allover voortwoekerende kwaadaardigheid. BRON

   Verwijderen
  3. Reken je de mening dat je geschrijf in stilistisch opzicht ronduit om te janken zo lelijk is ook tot de provocaties? In dat geval zal ik die parel maar eens gaan bekijken.

   Verwijderen
  4. Hahahahaha, ik zie het nu pas: "....in mijn concentratiekampen...." Hahaha!

   Verwijderen
 15. @Papi
  Wat hebben de stupiditeiten van bijv. M. de Hond te maken met zijn afkomst? Overtuig mij eerst maar eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me een soort schijnvertoning, Edwin de Roy vs Koninklijk Huis.

  Prima geschikt voor Micha Kat om er weer wat virtuele conspiracy entertainment mee te verschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Word er nog wel wat leuks met de zomer gedaan mensen?

  BeantwoordenVerwijderen