donderdag 29 augustus 2013

FEMA fabels

Niburu.co, voor al uw sterke verhalen. Het altijd weer fanatiek overschrijvende blog (in keurig Nederlands, dat wel) meent zeker te weten dat de Amerikaanse rampenorganisatie FEMA zich voorbereidt op een catastrofe waarvan wij helemaal niets mogen weten.

Een complotter bij Zaplog dikte het verhaaltje nog eens als volgt aan: Heel de Amerikaanse oostkust gaat er per een (...) oktober aanstaande aan. 'FEMA moet voor 22 miljoen dollar zakjes met noodvoorraden water kopen die voor 1 oktober naar Region 3 verscheept moeten worden. FEMA moet voor 13,6 miljoen Dollar kant en klare maaltijden kopen die voor 1 oktober naar Austin (Texas) verscheept moeten worden. Er wordt een negen weken durende trainingscursus georganiseerd voor 386.000 man buitenlandse VN troepen in Amerika om te leren omgaan met Amerikaanse wapensystemen en zich te bekwamen in wat men noemt “urban warfare”, oorlogsvoering in bewoonde gebieden.'

Hea-vy! Maar waar komt deze informatie eigenlijk vandaan? Daar begint de ellende al. 'Een dame en dominee, Michelle Hopkins, zegt deze e-mail van de voormalig senator te hebben ontvangen.' O jee, Hopkins: Een Wees Waakzaam-achtige doemprofete met grafstem die voortdurend waarschuwt voor HAARP en chemtrails, vergezeld van een spervuur van Bijbelcitaten. Haar informatie komt weer van een voormalige senator, die niemand thuis kan brengen, en die het ook weer heeft doorgestuurd. Hoezo, betrouwbaar?

En niemand die eens op het idee komt om die informatie eens te verifiëren bij FEMA zelf, want de kans is groot dat de organisatie zich gewoon voorbereidt op het gebruikelijke orkaanseizoen. Zoals elk jaar om deze tijd. Maar dat is weer niet spannend genoeg voor Niburu-land. Die ziet nu trouwens plotsklaps weer een verband met de komeet ISON op korte afstand de planeet Mars zal passeren. Logisch, toch?

Hoeveel onzinberichten over FEMA hebben we inmiddels al niet gelezen bij de alternatieve media? Over FEMA kampen die binnen 72 uur geactiveerd moesten worden, maar niet heus? Over vermeende FEMA gevangenissen die helemaal geen gevangenissen bleken te zijn? Over een vergaande samenwerking met Russische troepen, die minder spannend was dan het leek? Over doodskisten die niet helemaal niet van FEMA waren?

En inmiddels denkt Niburu.co dat ook Nederlandse militairen zich stilletjes voorbereiden op de Grote Gebeurtenissen in het najaar. Omdat een paar schietende Nederlandse militairen in een YouTube filmpje zijn te zien. Maar als de luiwammesen eens wat beter hadden gegoogled hadden ze kunnen weten dat de Nederlanders vorig jaar mei als onderdeel van VN vredesmacht een Amerikaanse training hebben ondergaan. Meldde nota bene zelfs Prison Planet, het complotblog dat Niburu zelf zo gretig citeert. 

14 opmerkingen:

 1. Wat een grote bak, daar kunnen wel een paar volwassenen in, of speciaal op maat voor de allerdiksten ? Maar plastic bakken voor dooien is ook niet het logisch-te.
  Een tupperware-party ?
  En een kolossale miskoop ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. As Popular Mechanics points out, this “famous coffin facility” is actually the home office of Vantage Products, the largest commercial producer of plastic coffin liners, who supply the material for many of the 900,000 in-ground burials that take place every year in America. As you can see from their site, Vantage is a pretty non-threatening compnay. As you can see on Google maps, they’re located right in Covington, GA—outside Atlanta.

   Verwijderen
  2. Dat zijn plastic kisten waarin je een doodskist kunt plaatsen.
   Op veel Amerikaanse begraafplaatsen is het een vereiste dat de doodskist niet rechtstreeks de grond in gaat, maar wordt omgeven door een 2e omkisting die voorkomt dat de grond verzakt tijdens het vergaan van de kist en die het makkelijker maakt het graf te ruimen als het daar de tijd voor is.

   Verwijderen
  3. De aflevering van Jesse Ventura hierover was hilarisch. Die verschool zich met Alex Jones in de bosjes om de opslag van deze coffin liners te bespieden.

   Maar daar loopt dus een hele cameraploeg omheen om hun handel en wandel vanuit meerdere posities te filmen :o)

   Verwijderen
 2. waarom meteen fabels noemen heb je bewijs nee nou waarom plaats je het dan? beetje raar eerst mense complottertjes noemen en nu dit. krijg je opddracht om zo te moeten praten ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar zijn je punten en komma's gebleven? Of zit je nu alweer aan de rookwaren?

   Verwijderen
 3. Ze moeten daar bij al die enge clubjes maar goed beseffen, dat als de derde wereldoorlog komt dat zij dan als éérste tegen de muur worden gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Obama geeft ook nog even een verklaring over de FEMA Kampen
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HkSkQgnEV-Q

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, Micha Kat houdt grote schoonmaak onder zijn volgers:

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24679/oproep-aan-knowtoomuch-stop

  Wegens te veel holofraud. Eh.... wie was daar ook maar weer zo door geobsedeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat moet natuurlijk ook weer niet te wild gaan 'bezemen' want dan houdt hij geen reaguurdertjes meer over.
   Maar neem bijvoorbeeld zo'n wandelende tijdbom als ene 'vonne'. Goeie god zeg. Dat mens loopt maar gewichtig te doen dat ze alles de 'MSM in kiepert' om 'ze' te laten zweten. Ze pleegt dagelijks wel een paar telefoontjes en/of zit druk de MSM te mailen. Nou, nou.
   Zou zo'n zwaar gefrustreerd figuur nu echt niet door hebben dat dit in het geheel niet functioneel is en slechts leedvermaak oplevert?

   Verwijderen
  2. Ondertussen zijn ze er allemaal op hun eigen wijze van overtuigd dat de hele MSM/NWO door hun inspanningen op instorten staat/staan. "En d'Internationale zal morgen heerschen op aard". Dat elke dag zingen kan je rustig jaren volhouden.

   Verwijderen
  3. Het is alsof er op KLOL een puist uitgeknepen werd. Iedereen rolt over elkaar heen! Echt een hilarische janboel.

   Verwijderen
 6. Zo jammer weer dit
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3500542/2013/08/29/Soldaten-Israel-gestraft-na-Gangnam-Style-met-Palestijnen.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen