zaterdag 17 augustus 2013

Area 51

Ja, boppers, hij bestaat. Area 51. Het bestaan van de mysterieuze militaire basis was een publiek geheim, maar de CIA heeft nu documenten vrijgegeven waarin de basis zomaar in geuren en kleuren beschreven staat (De hele inhoud hier).

Maar helaas: geen UFO's of marsmannetjes met groene, glibberige tongen en torrige tentakels. Ook geen eenarmige visman met haaientanden en verrekijkerogen. In de stukken wordt niet gesproken over ruimtes waar buitenaardse lichamen zijn onderzocht (op sterk water) of hangars met ruimteschepen (een beetje zoals een verzamelaarswagenpark met exclusieve Koenigseggs en Pagani's).

Vele tientallen jaren ging het gerucht dat de VS in de woestijn de wrakstukken bewaarden van een vliegende schotel die in 1947 in Roswell zou zijn neergestort. De CIA en de Amerikaanse luchtmacht blijken de basis echter alleen maar te hebben gebruikt om spionagepiloten te trainen en nieuwe vliegtuigen te testen, zoals de fameuze U2.Vandaar de mysterieuze lichtjes in de lucht. Het gebied werd in 1955 aangekocht door de Amerikaanse overheid, omdat het ver van de bewoonde wereld lag, maar de officiële naam luidde Paradise Ranch.

Niet dat je de CIA moet geloven natuurlijk. De Ray Ban-zonnebrillen kunnen dus weer op.

9 opmerkingen:

 1. Jeetje, iedereen weet toch dat die wrakstukken en alien lichamen naar Bozeman, Montana zijn gebracht waar ze in de afgelopen decennia middels reverse technology en genetics zijn gemapped en doorontwikkeld.

  Want als straks de aliens terugkomen zal onze enige kans op overleven liggen in de handen van een dappere Air force Captain en een ex-wetenschapper van MIT die samen in 'onze' versie van het bij Roswell gecrashte alien-surface & air combat ship naar het moederschip vliegen om een fatal genetic virus in het centrale zenuwcentrum van de aliens te planten.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsof de CIA nu opeens het achterste van haar tong laat zien, en alles onthult wat daar in area 51 plaats vind [Not]

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En de eerste prijs, een Ray Ban zonnebril is gewonnen door...tromgeroffel...trompetgeschal...Arminius!
  Gefeliciteerd jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dus al ze iets laten zien op een plaatje geloven de meesten het meteen hahahaha net als op tv. makkelijk zo mensen manupileren he.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou eens een kopje koffie gaan drinken met onze Nicollo, als ik jou was.

   Verwijderen
  2. Hier wat gespreksstof http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_autopsy

   Verwijderen
  3. Dat kun je wel zeggen: Zet iets op youtube of internet algemeen en mensen geloven het.

   Verwijderen
 5. Mocht je niet weten wat te doen met je zomer... http://www.youtube.com/watch?v=Himnhxw8R6E..hij staat altijd garant.

  BeantwoordenVerwijderen