maandag 3 februari 2014

Ankergate

En ineens was daar Ankergate. Vrijdag meldden enkele kranten dat Hans Anker, de raadsman van het gerenommeerde advocatenduo Anker & Anker, voorlopig uit de running is na een ongeluk met zijn racefiets. Daarbij brak hij beide benen en liep hij ook nog eens een bacteriële infectie op.

Het nieuws kwam wat laat naar buiten omdat Wim Anker in de Utrechtse rechtbank een zaak van zijn broer overnam en moest uitleggen waarom hij daar stond (niet dat je het verschil kunt zien). In het ziekenhuis schrokken ze eind vorig jaar flink van de ernst van de verwondingen. 'Er werd een vergelijking getrokken met een parachutist die van honderden meters hoogte neerstort zonder dat de parachute opengaat.'

Het nieuws was nog niet bekend, of Micha Kat wist de ware toedracht. Er was natuurlijk een moordaanslag op Anker gepleegd omdat hij zou gaan 'zingen' over Demmink, Vaatstra en de pedonetwerken. En gisteren had hij het bewijs daarvan in handen. Want Hans twitterde ondanks zijn gebroken benen vrolijk door. 'De tweets van Hans Anker (afbeelding) tonen een gat op 29, 30 en 31 december'.

Een lezer moest Kat uit de droom helpen. 'Je gaat te snel, Kat! De twitterende Hans Anker is NIET de advocaat uit Akkrum, maar een “pollster and strategist” bij het EP'. Het staat er inderdaad ook nog bij ook: @HansAnker, Pollster and strategist, The Hague. De Ankertjes die Kat bedoelt wonen al jaren in Friesland. De broers zijn zelfs actieve gangmakers in het verenigingsleven van Akkrum. Twitteren doen de tweelingbroers al helemaal niet.

Kortom, Kat heeft zichzelf overtroffen. Grote klasse. Zijn speurderskwaliteiten zijn nu voor eens en voor altijd aangetoond. We hebben het stukje ingelijst voor het geval het vanochtend schielijk wordt weggehaald.

UPDATE: Kat heeft zijn canard snel weggepoetst.

19 opmerkingen:

 1. Nog iets: het interview met Anker in de Heerenveense Courant, waarin met geen woord wordt gerept over het ongeluk, vindt Kat ook verdacht. De Heerenveense Courant is een weekblad. Het interview stond in het tweede nummer van januari en is ongetwijfeld rond kerst afgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, meneer Kat ziet elke week wel ergens een moordcomplot. Dat is treurig genoeg, zeker voor de man zelf, leven met zulke angsten is een verschrikking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De logica is weer ver te zoeken. Enerzijds wil Kat aannemen dat er een moordaanslag op Anker is gepleegd, met lichamelijk geweld, anderzijds in het ook weer een hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat hele Demmink-netwerk maar een stelletje sukkels. Ze willen iedereen die hen 'exposen' kan vermoorden maar het lukt nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Ik vind dat hele Demmink-netwerk maar een stelletje sukkels."

  Dan heb jij gelukkig voor jezelf nog geen kaas van hun modus-operandi gegeten. Waarom denk jij anders dat 'onze' MP op het moment door een geinfiltreerde en voor de onderwereld snufbijeenkomsten faciliterende heks met een zich ontwikkelende wiSSje-gate aan en bij zijn cojones wordt gestreeld? Letterlijk! Hier lees maar want... Absoluut on-topic! EU-topia? Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Persconferentie!: "Het kan he-le-maal niet verhullender meer worden 'landgenoten'..."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Willy Brouwer Jij kunt wel onderzoekournalist worden Willy. Peter R. de Vries is er mee opgehouden, dus nu is er plaats voor een nieuwe. Wat die maand ziekenhuis betreft, Hij had er een bacteriële infectie bijgekregen, stond in de krant. Ik moet iets spannends bedenken van jou hè. Nou, misschien is hij op oudjaarsdag gaan fietsen met het idee; Ik fiets 'n eruit. (het oude jaar). In plaats daarvan fietste hij zich erin. (ziekenhuis). Daar schaamt ie zich vast voor en dat die valpartij daarom stil gehouden is. Wat denk je, zou het zo kunnen zijn?" :-) Jacoba Tacoma

   Verwijderen
  2. Meteen maar eens even naar de publicaties van het LC op oudejaarsdag gevraagd. Als je goed navorst kan je inderdaad plaats, tijd en betrokkenen zo opsporen Kat! Wat ben jij nu voor een labbekakkende onderzoeksjournalist? Het hele gebeuren omheen dit voorval had je toch al lang naar Friesland moeten doen afreizen? Hup aan het 'werk' kerel! Ik ben overigens via een paar goed platgemaakte mollen op hun redactie al enig tijd op de hoogte. Als je mijn raad dus goed dan wel geslepen opvolgt kom je er wel want mijn jokertjes & aasjes verhinderen mij vooralsnog nu al uit de school te klappen. En ik ben mij er een heurrr hahaha...

   Verwijderen
 7. En waar blijft zijn theorie rond de dood van Philip Seymour Hoffman? Want jullie weten het: Elke dood is verdacht ook al is het tegendeel bewezen. Zeker bij beroemde mensen en chauffeurs. Want die zouden wel eens iets bekend kunnen willen maken. Een andere reden is er domweg niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Ik heb een idee: zodra dat boekje van Wim Jankbaar uit, digitaal verspreiden op internet. Dat vinden ze vast niet erg. Ze geven immers toch niets om het auteursrecht.

   Verwijderen
  2. Grappig. Ik bedacht vanmiddag hetzelfde. Maar het is dat ik de stumperds Dankbaar/Mauritz geen euro inkomsten gun uit hun volkomen misplaatste hersenschimmen dus ik zal het zeker niet aanschaffen.
   Bovendien zal alles wat er in hun broddelwerkje staat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid allang door Dankbaar zelf op zijn blog te lezen zijn geweest en door de rest van de wereld uitputtelijk zijn gedebunked.
   Dankbaar is domweg heul erg voorspelbaar en blijft blijkens zijn meest recente en nogal infantiele reacties in een realiteit hangen die allang door de werkelijkheid is ingehaald.
   Hij scoort er in ieder geval wel bonuspunten mee voor het psychologische rapport wat hem boven zijn hoofd hangt.

   Verwijderen
 9. Wat een nare dingen worden er gezegd over Hans Anker, ik ken de advocaten broertjes niet persoonlijk, maar op TV komen ze zeer betrouwbaar over. Gewoon deskundig en beschaafd. Niets op aan te merken, maar als dan nu gesteld wordt dat hij zou gaan 'zingen' dan is dat een ernstige belediging. Dat doet een advocaat niet, daarvoor is het de raadsman van iedereen die iets fout gedaan heeft. (en ook voor onschuldigen)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ok Barracudanen;

  Dat de hoernalistiek altijd al een klepelswaffelende dagopvang voor mensverradende uitkeringszuigers is geweest was ons allen zo mag ik 'hopen' met dit postje nu toch wel eens bekend. Dat de hoerlitiek echter via o.a. deze uit haar 'linkse' bek ruftende troela tegenwoordig ook & juist buiten de schijnwerpers als een ware ripdealster voor de farmamaffia met het demoniseren van biologische producten haar uitpuilende zakken tevens hypocriet crimineel tracht te vullen, moet voor jullie allen hier bij moderator toch wel de schellen van jullie maatschappelijke bijziendheid doen vallen. Ik bedoel, het is alsof morgen uit zou komen dat Micha in conclaaf met deze besneden pooier door de schaduwmachthebbers van deze kloot met mable als frontslet onze huidige 'premier' in betaalde opdracht bij de zak hadden behoren te vatten! Dat gelooft toch ook niemand met een beetje kwantitatieve intellectuele vermogens meer? En wat ligt er dan ook nog eensch voor deze gladde SSp-adder in het verschiet? Of kan het nog gekker jahverdommenogaantoe...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is dieptreurig dat iemand die zich journalist noemt nog niet eens een Twitter account kan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is diep treurig dat iemand als Micha Kat zich journalist noemt. Een affront jegens Egon Erwin Kisch, Kuifje, Martin van Amerongen en vele anderen.

   Verwijderen
 12. Naar mijn mening is er al eerder melding gemaakt van het fiets ongeval. Dit omdat ik dit nieuws al eerder ergens gelezen heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo, die Kat serveert Myra even af:

  'Even voor de duidelijkheid: Van Puffelen is Myra van Talk2Myra. Zij gelooft helaas nog altijd in het gif van de Anne Frank Stichting en het CIDI. Dat kunnen we haar niet kwalijk nemen: ze is nog niet ver genoeg gevorderd op het pad van ‘wakker worden’. Ze is helaas nog onderdeel van de Joodse mind control. Ik wens Myra veel wijsheid en vooral hoop ik dat ze de moeite neemt de feiten over de Holocaust en de Joodse total-takeover zoals beschreven in De Protocollen te bestuderen. Helaas kunnen de meeste mensen van haar groep dat niet opbrengen. For the record: dat de Joodse mafia de wereld tot een hel maakt wil NIET zeggen dat elke Jood of Jodin evil is; net zomin als elke Katholiek evil is omdat het Vatitcaan een duivelse power is.'

  BeantwoordenVerwijderen