zaterdag 15 februari 2014

Interview

Wat zullen de advocaten van Joris Demmink zich vandaag in de handen wrijven. Want in de Volkskrant-bijlage Vonk verscheen zaterdag een krankzinnig interview met Jan Poot (89), spin in het anti-Demminkweb. De vastgoedmiljonair heeft zich vier jaar geleden vastgebeten in de 'doofpotzaak', en bezweert niet los te zullen laten.

Barracuda heeft nog nooit zo'n strategisch dom interview gelezen (korte weergave hier). Er is nu weinig meer voor nodig om Poot als een wraakzuchtige complotdenker weg te zetten. 'Vastgoedondernemer: wraak via pedofiliezaak' staat er boven. Om te beginnen verklaart Poot dat hij miljoenen in de voortdurende strijd heeft gestoken. Vorig jaar 4 miljoen. Daarna corrigeert hij zich snel. Het exacte bedrag weet hij niet meer.

Op de vraag wie hij allemaal betaalt antwoordt hij: 'De heer Robert Rubinstein van de stichting de Roestige Spijker heeft er samen met lobbyisten voor gezorgd dat er een hoorzitting in het Amerikaanse Congres is gehouden over Demmink. Advocaat Matthijs Kaaks heeft ervoor gezorgd dat er begin maart in de Utrechtse rechtbank voor het eerst in het openbaar getuigen gehoord worden over Demmink. Advocaat Adèle van der Plas, die de twee Turkse jongens bijstaat, betaal ik niet. Maar ik heb wel haar reis naar het Amerikaanse Congres betaald, net als die van de Nederlandse jongen die misbruikt is door Demmink en die van oud-rechercheur Klaas Langendoen.'

Alleen de naam van Micha Kat ontbreekt nog. 

Vervolgens beweert Poot dat Demmink zijn plannen met Schiphol heeft gedwarsboomd. Zo zout had Barracuda het nog niet eerder gelezen. Die ging er nog van uit dat Demmink zich door de slepende Chipshol-affaire steeds kritischer was gaan opstellen tegenover justitie en met Demmink de corruptie wilde aantonen. Maar nee: Hij zou de zelfs hand hebben gehad in het plotseling wisselen van rechters die zich over zijn zaak bogen. Het lijkt godbetert Micha Kat wel.

U denkt werkelijk dat hij daar een hand in heeft gehad?

'Wie kan het anders zijn? Een lage ambtenaar kan zoiets niet regelen.' 

Waarom zou hij dat hebben gedaan?

'Om te voorkomen dat Schiphol mij een hoge schadevergoeding moest betalen.'

Hoe bent u daar zo zeker van?

'Hij had de leiding. Daarom.'

'Joris Demmink beschadigt Nederland. Hij is de reden dat Nederland zich economisch niet goed kan ontwikkelen. De pedofilie is bijkomend. Daar gaat het me niet om.'

En dat houdt u dag en nacht bezig.

'Ja.'

U weet dat Demmink inmiddels met pensioen is.

'Ja, wat denk jij nou? Demmink is nog steeds bezig.'

49 opmerkingen:

 1. Dat maakt van Poot toch een heel bijzonder heerschap! De Nederlandse rechtsstaat ondermijnen voor eigen gewin lijkt me! Fijne man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd geweldig. Een must read voor iedereen.
  Bevestiging van wat al bekend was. Wat lezen we:
  -1- poot is de grote geldschuiver. Hiermee zijn alle geldontvangers dfinitief weggezet als hoernalist / hoeracaat.
  -2- het gaat hem niet eens om de pedofilie.... mooi geframed van poot. Dat is er ook niet.
  -3- mooie omdraaiing: ik ben al die tijd niet aangeklaagd door demmink voor laster, dus het moet wel waar zijn.... Tja, hij hoopt natuurlijk dat met dit interview die aanklacht wel gedaan wordt door demmink.
  -4- heeft de volkskrant wederhoor gepleegd? Dat haal ik er niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo zie je maar weer hoe mensen over hun eigen ijdelheid struikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat toch met die schuldbekentenissen de afgelopen tijd, hoogmoed? De transformantensekte kwam van de week ook al uit de kast en nu weer Jan Poot.

  Allebei bouwden ze zo'n enorm luchtkasteel, dat ze zich succesvol en onoverwinnelijk gingen wanen. en om Micha te citeren: "NU GAAN ZE DOWN, DOWN, DOWN".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, Micha ziet zijn broodwinning op de tocht staan en komt met een "analyse". Hilarisch dat hij het op de interviewtechniek in plaats van de feiten gaat gooien, want hijzelf is bepaald niet de grootste interviewer die we in ons midden hebben. Alsof de meningen van een incompetente interviewer als Micha enig gewicht in de schaal leggen; geen hond die hem verder nog te woord wil staan. Tuurlijk joh, Jan Poot is G'd en Micha is zijn profeet.

  Micha vergeet trouwens ook nog dit citaatje van Poot te "analyseren".

  "Joris Demmink is de reden dat Nederland zich economisch niet goed kan ontwikkelen. De pedofilie is bijkomend. Daar gaat het me niet om"

  Ey Micha, Jan poot is er gewoon open over dat hij die pedofilie aantijgingen misbruikt om wraak te nemen op Demmink.

  Grappig ook, hoe hij zijn diepgewortelde geloof in "mob justice" nog eens benadrukt:

  Het goede nieuws is dat er inmiddels in de samenleving zo’n brede basis is ontstaan voor het aanvaarden van de schuld van Demmink -die dus met name is ontstaan door het bizarre gedrag van pers, rechters en politiek- dat de MSM bezig zijn zich in deze affaire zelf op te blazen.

  Beeldvorming en waarheidsvinding zijn iets heel anders, domme klootzak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe durven die interviewers irritante en provocerende vragen te stellen. Laat ze een voorbeeld aan Micha nemen. Wat een onwaarschijnlijk mentaal stuk wrakhout is het toch.

   Verwijderen
 6. Micha Kat is een uitmuntend onderzoeker, vraag maar aan Hans Anker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, het is definitief: een haat- en lastercampagne dus, met JD in de hoofdrol, alleen niet als Dame maar als Pion. Follow the money, aldus MK: duidelijk waar het verhaal al die jaren vandaan komt. De raadsheren in Arnhem zullen zich nog wel even op het hoofd krabbelen of hun argument voor vervolging 'de media aandacht' juridisch en moreel nog zo steekhoudend is...! Als rechter meewerken aan MOB justice, dat is nou net niet de bedoeling van een rechtsstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de kat kon vliegen, was er geen spreeuw meer in de lucht.

   Verwijderen
 8. Wie de Quote had gelezen die een aantal artikelen over de familie Poot publiceerde, had op hetzelfde uitgekomen. In de hetze tegen Demmink was Quote een van de weinige bladen die inzicht bood over Chipshol, de rancune van de familie Poot en het vissen in troebel water van vader Poot. Dat Joris Demmink in alle talen zwijgt is wijs, maar het zegt ook veel over de man die nog steeds staat nadat hij alle shit over zich heen heeft gekregen door een potentaat die niet tegen zijn verlies kan en teveel geld heeft om zijn vuile plannen heeft uit te voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo, nu eindelijk de laatste financier van alle laster tegen Demmink bekend is mag ik hopen dat dit boek snel en voorgoed geschoten wordt. Ik heb altijd al gezegd dat men het spoor van het geld moest volgen. Dan zou de oorsprong van alle verhalen rond Demmink wel boven komen drijven. Ik denk dat het nu klaar is. Ik dacht dat het die Turkse drugs crimineel was, maar het blijkt dus een andere crimineel te zijn. Maar je zal toch POOT heten en dan op een achterbakse manier willen lasteren en roddelen, kwaadspreken en achterklap bedrijven. De naam POOT is wel een goed voorbeeld van nomen est omen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @vanhetgoor: voor trouwe barracuda reaguurders is het toch geen nieuw verhaal dat Poot de haatcampagnetegen Demmink in stand houdt en financiert?

   Verwijderen
 10. Wel verhelderend interview: Poot gaat het alleen om het geld, niets nobele motieven. Vandaar ook dat je alles op Klokkenluideronline mag beweren behalve onwelgevallige reacties over fam. Poot, dat wordt direct verwijderd of zelfs reden om te bannen.
  Maar dan nog, goed dat de pedo-elite elkaar aanpakt.
  Heel verhelderend.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zullen we eens de stoute schoenen aantrekken en de CDA fractie benaderen of de 'kritische vragen' van Omtzigt in het licht van deze onthullingen bezien niet een beetje onverstandig zijn? Laten we wel wezen, Poot (niet Demmink) brengt ons land zelfs internationale reputatieschade toe! En naïve types als Omtzigt helpen daar nog een handje bij door zgn. 'door te vragen'. Niet beseffend (of nu wel misschien) dat ze voor een heel bedenkelijk karretje ingespannen staan. In Rusland, Turkije of andere minder rechtsstatelijke rechtlijnige landen was Poot na dergelijke onthullingen subiet afgevoerd als 'staatsvijanding'. En strikt genomen IS hij dat ook - bewust en (hoe zou Kat het mooi zeggen) malicieus!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het niveau hier valt me elke keer weer op: net of jullie in een of ander achterlijk derde wereld land wonen waar de stasi de dienst uitmaakt en niet de grondwet en andere wetten. Als de elite zich te buiten gaat aan het misbruiken van kinderen en je stelt dat aan de kaak dan doet de reden er totaal niet toe, voor mij part doet Poot het voor de fun. Als er hier wetten zouden zijn die het bekritiseren van de elite gelijk stelt aan staatsvijandigheid dan zou het niveau hier nog achterlijker zijn dan derde wereld land.
  Maar goed, jij bent en een vrouw en hebt een IQ van onder de 100, dus het is je allemaal niet kwalijk te nemen dat je in derde wereld land termen denkt, daar zijn ze ook niet al te ontwikkeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Airvd, het niveau van Kat c.s. is erger, als het hun lag dan belanden weer in de duistere middeleeuwen. Voor het schavot, verbranden de guillotine desnoods voor alles wat tegen hun mening indruist. Als je dat liever wil, sluit je dan maar aan. Als het niveau je hier niet bevalt, wel het is een vrij land.
   En een ieder die kinderen misbruikt is gewoon fout. Maar smaad en laster zijn 2 hele andere dingen. Gelieve dat wel te onderscheiden.

   Verwijderen
  2. waar baseer je die gestoorde aanname dan op, @AIRVD, dat de "elite" zich te buiten zou gaan aan kindermisbruik? Waarom heb je zulke vreemde fantasieën? Geil je daar stiekem een beetje op ofzow? Poot gaf ook aan dat het hem helemaal niet om die pedofilie te doen is, dat gebruikt hij alleen maar omdat hij modder nodig heeft om naar Demmink te kunnen gooien, zodat zenuwzwakke figuren zoals jij voor zijn karretje gespannen kunnen worden.

   Verwijderen
  3. En waar haal je het vandaan om andere mensen zogenaamd op hun "niveau" af te rekenen, terwijl je zelf een gestoorde loser bent, die zich door anderen in de vreemdste wanen laat manipuleren, @AIRVD?

   Verwijderen
 13. Kun je nou niets beters verzinnen Jeroen? Iemand die diefstal onderzoekt is zelf een dief? Iemand die misstanden onderzoekt en aan de kaak stelt is zelf een crimineel? En iemand die kinderverkrachtingen verwerpelijk vindt is zelf een pedo. Etc, het is zo'n zwakke aantijging. Dit is me persoonlijk al een paar keer gevraagd en vind het uiterst zwak.
  Runderkamp papers, Zandvoort-zaak, Frank Leenders, Turkse jongentjes, Gaykrant Panorama, Salomonson, Anna Frank plantsoen etc etc etc etc de bewijzen en feiten gaan eindeloos door.
  "Geil je daar stiekem een beetje op ofzow?" Om daar serieus antwoord op te geven: ik kan me geen seks met kinderen voorstellen, alleen warmte en liefde wil ik ze geven, geen seks. Wel kan het zo zijn dat als ze seksueel volwassen zijn, soms begint dat al op hun 12e, kinderen seksueel aantrekkelijk kunnen zijn, maar puur omdat dat moreel verwerpelijk is zowel als wettelijk verboden is kijk ik daar niet naar, houd ik me daar verre van. 10.000 euro stelen kan ook aantrekkelijk zijn, maar ook van dat soort zaken houd ik me verre. Omdat, zoals jij ook zou moeten weten, alleen de onwetenden zich niet aan de wetten houden en domme misdaden begaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sodeflikker hier toch op, gek. Met je elite. Van Demmink zaak heb je duidelijk niks begrepen op dat maffe blogje van je: 'Het hof in Arnhem heeft besloten dat Joris Demmink strafrechtelijk vervolgd moet worden voor het verkrachten van twee Turkse jongetjes.'

   Nee, dat heeft het hof niet besloten. Het Hof heeft een onderzoek gelast.

   Verwijderen
  2. @AIRVD: "de feiten en bewijzen gaan eindeloos door". Ik heb op KLOL al ik weet niet hoe vaak gelezen dat JD baby's verkracht en aan stukken zaagt. Welke feiten en bewijzen zijn er bij die beschuldiging geleverd? Als jij de rechtstaat inderdaad hoog hebt zitten moet je blij zijn dat iemand niet op grond van zulk geraaskal kan worden opgeknoopt. Als er uit gedegen onderzoek (en daar is het OM ondanks herhaaldelijke blunders zeker wel toe in staat) strafbare feiten blijken zal het balletje echt wel verder rollen. De grootste misvatting in deze hele zaak is dat de afwezigheid van concreet bewijs voor Kat c.s. aanleiding is om over machinaties en manipulaties te gaan schreeuwen.

   Verwijderen
  3. @Gertjan
   Ik ken de verhalen van Frank Leenders die vertelde dat jonge kinderen tijdens het opnemen van kinderporno stierven. Denk dat bepaalde beweringen van Kat ook zijn gebaseerd op bepaalde bronnen die hij niet kan noemen. Zoals journalisten wel vaker doen, bronbescherming.
   Ook komen zulke getuigenissen voor in de Dutroux zaken en Zandvoort zaak. Ben zelf overigens niet overtuigd van de juistheid van deze beweringen van Kat. Daar is gewoon te weinig info over bekend.

   @John
   Zoek het even lekker zelf uit, eerst jezelf totaal voor lul zetten door te zeggen dat het geen strafrechtelijk onderzoek is en dan vragen wat een preliminaire stap betekent. Ik kan je dit wel zeggen: dat is dus onderdeel van het strafrechtelijk onderzoek.

   Verwijderen
  4. @AIRVD

   Zou je misschien kunnen aangeven wat er precies bewezen wordt met de voorbeelden die je geeft? Volgens mij is het opgeklopte lucht waaruit geen moment blijkt dat er sprake zou zijn van een "pedofiele elite".

   Verwijderen
  5. Er gebeuren akelige dingen met kinderen, dat is zeker. Maar 'bepaalde beweringen' en 'bepaalde bronnen' is me wel wat vaag. Kat heeft het over "aan stukken zagen", en als hij daar bewijzen en bronnen voor heeft moet hij daar mee voor de dag komen. Als er echt 'killer cops' rondliepen die in opdracht van JD of koningshuis critici ombrachten lag Kat allang op het kerkhof. Het wordt dan ook hoog tijd dat hij de bewijzen voor al die 'feiten' die hij noemt op tafel legt.

   Verwijderen
  6. @AIRVD

   een preliminair onderzoek is inderdaad geen strafrechtelijk onderzoek. de vraag van zo'n onderzoek is of er iets onderzocht moet gaan worden. Als het antwoord daarop "nee" luidt, komt er ook geen strafrechtelijk onderzoek.

   Verwijderen
  7. Als je nu nog met een fantast als Frank L. komt aanzetten, is het net zo erg met je gesteld als met Kat, Dankbaar, Vergeer en mr. drs. ir. BoeBoe (de en-toch-is-Jasper-onschuldig-brigade). Over die Frank L. valt nog op te merken dat het "Praagse" deel van zijn verhaal door de Demminkjagers stelselmatig wordt verdonkeremaand, omdat zelfs zij wel inzien dat dat honderd procent verzonnen is. Frank L. is indertijd veroordeeld wegens het doen van een valse aangifte, maar voor de gelovigen in een Haags pedonetwerk is dat natuurlijk alleen maar een bewijs dat Justitie één groot komplot is. Een zinloze "discussie".

   Verwijderen
 14. Ach, de domheid zelve voelt zich ook geroepen om te reageren. Uit jouw reacties spreekt alleen domheid.

  Hier vele links om jouw domheid aan te tonen

  https://www.google.nl/search?q=hof+in+Arnhem+heeft+besloten+dat+Joris+Demmink+strafrechtelijk+vervolgd&rls=com.microsoft:nl-NL:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7MSIM_nlNL562&gfe_rd=ctrl&ei=26j_UrH3K8uG8Qea3IGYDA&gws_rd=cr

  Een preliminaire stap voor het strafrechtelijk vervolgen is een strafrechtelijk onderzoek, dat is al onderdeel van het strafrechtelijk vervolgen zoals in de links is te lezen.

  Je bent de domheid zelve.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat denk je dat preliminaire stap betekent, Einstein?

   Verwijderen
  2. Zoals de check op evt. inreisdata , die analogisch moet kloppen met de nog nader te verklaren tijdstippen van de vermeende verschrikkelijke misdrijven. Is het niet links of rechtsaf, er gaan een paar mensen door de hel, alleen al vanwege deze vaststaande complementaire feiten. Mag hopen dat JD momenteel een feestje geeft.

   Verwijderen
 15. @Gertjan
  Moet nog wel zeggen dat ik er steeds overtuigder van begin te raken dat Kat en Poot bepaalde info aangeboden hebben gekregen van 'dubieuze partijen' om daarmee Demmink en de powers that be te chanteren. Ik dacht te maken te hebben met mensen die oprecht onrecht aan de kaak wilden stellen, achteraf blijkt dit niet zo te zijn.
  Maakt dat de misdaden minder erg als ze wel waar blijken te zijn, ook al komt de info van 'dubieuze partijen'? Daar ben ik nog niet helemaal over uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijne familie die een hoogbejaarde voor het geldkarretje spant via allerhande rechtspersonen. Het zou zomaar eens op land of hoogverraad kunnen uitdraaien. Zielig , aangezien oud ambtenaar Poot(planoloog)ook al niet lang standhield, en de keuze maakte om commercieel te gaan. Van je familie moet je het hebben zeggen ze soms.

   Verwijderen
  2. @AIRVD
   Nee, dat maakt de genoemde misdaden niet minder ernstig. Maar als die misdaden helemaal niet gepleegd zijn maakt dat de beschuldigingen - willens en wetens ten onrechte geuit - des te ernstiger. En misdadig op zichzelf. Die Poot geeft in dat interview in al zijn ijdelheid toe dat die pedofiliebeschuldigingen maar een stok zijn om de hond te slaan. Micha heeft zichzelf jarenlang lopen overschreeuwen en als hij een knip voor zijn neus waard is gaat hij zich de rest van zijn armzalig leven heel stilletjes en heel diep zitten schamen.

   Verwijderen
 16. Wat mij enigszins bevreemdt in de hele situatie is dat er steeds met de elite wordt gegooid. Het koningshuis,bepaalde kringen en zo. Misbruik vindt in alle kringen plaats, en de gevolgen zijn niet te overzien. Bij de padvinderij, kerk, onderwijs, families, internaten en ga zo maar door. Het trieste van de hele zaak is dat er verlekkerd wordt gekeken naar de elite, terwijl er nog talloze slachtoffers van kindermisbruik niet naar buiten durven komen. In de zaak van Demmink gaat het in dit geval om een rancuneuze familie, die niet in de gaten heeft hoeveel schade ze ermee aanrichten. En voor Micha Kat en Wim Dankbaar maakt het niet, die zijn zo narcistisch dat ze alleen maar zichzelf zien.
  Deze zaak kent geen winnaars alleen maar verliezers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dorothy
   Macabere figuren pur sang, vooral als je sommige reacties op de dood van Els Borst leest. Effe aanbellen aan de voordeur, of het nog wel goed gaat met ze. Technisch gezien kan het binnen 10 minuten, nu nog even juridisch.Plasterk gaf onlangs nog een vakkundige aftrap.

   Verwijderen
 17. @ Geen, ik heb de reacties op de dood van Els Borst niet gelezen, maar ik kan me de lijn wel voorstellen. Of ze macaber zijn betwijfel ik maar ik moet wel denken aan Johnnie de selfkicker. Met name selfkicker als je begrijpt wat ik bedoel. Wat Poot sr heeft ingehuurd zijn een stelletje dorpsidioten bij elkaar die teveel aandacht krijgen. Het is niet alleen hier in Nederland, maar globaal hebben de dorpsidioten, narcisten, en gestoorden elkaar gevonden. Als ze nou nog binnenshuis hielden was het nog te behappen, maar het onderbuik gevoel reageert.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Dorothy
  Johnnie de selfkicker was een dood ordinaire verslaafde, evenals Herman Brood. Ze deden feitelelijk geen vlieg kwaad, ware het niet dat ze qua marketing instrumunteel waren waren voor de opkomende drugsindustrie. Ik kots over de mensen die Els Borst als 80 jarige de hersens inslaan, politiek, activistisch of uit geldnood. Herman Brood, is trouwens kutmuziek in mijn beleving, geef mij maar Chet Baker, of een dosis Gershwin. Kan trouwens prima leven met de prestaties van Andre Rieu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dorothy
   Ik had mijn leesbril niet op, sorry.

   Verwijderen
  2. @ Geen, ik kan zonder mijn leesbril bijna niet zien wat er op het scherm staat. :)

   Verwijderen
 19. Zeg Barra, twijfel jij er echt nog aan dat Demmink kleine jongetjes neukt en hele gemene dingen gedaan heeft die echt niet door de beugel kunnen? Of dat het OM en de media de boel onder de pet houden? Zeker nu ook blijkt dat de elites overal ter wereld met hun handjes (en nog meer) aan kindjes zitten?

  Tuurlijk kun je van alles vinden van de manier waarop, maar is het niet nogal wat belangrijker dat het een keer op tafel komt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijkbaar heeft dit nieuws over Poot een aantal mensen behoorlijk zenuwachtig gemaakt, want plots zie ik weer reacties van malloten die hier maanden niet meer gereageerd hebben. Het is ook niet echt handig van Poot om te vertellen dat die pedofilie hem eigenlijk niets interesseert, zolang die Demmink maar kapot gaat.

   En daar hebben we dus ook Anthony Migchels alias Real Currencies weer met zijn vader is de wens van de gedachte-opmerkingen. Homofilie was in jouw ogen toch een ontwikkelingsstoornis die prima is te behandelen, omdat het anders tot pedofiele leidt? En geweldloosheid was toch 'zelfverheffende lafbekkerij', waardoor vrouwen in het huis zo nu en dan een flink pak slaag verdienen? Gedverdegedver.

   Verwijderen
 20. AIRVD is dat niet degene , die ooit is ontmaskerd door B.Brussen als pedofiel. Iets staat me daarvan bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is dat zo, maar dat " Iets staat me daarvan bij." is nou precies het probleem. Het zou mooi zijn als zo'n " iets" eerst even werd onderbouwd en dan geuit in plaat van andersom.   Verwijderen
 21. En bingo: zaak Borst gekoppeld aan Demmink, van ons kaalkopje:

  'Ja, ik heb ook al gedacht dat de moord op Borst in directe relatie zou kunnen staan met de zaak-Demmink. Stond Borst op het punt iets naar buiten te brengen? Kon ze het allemaal niet meer aanzien?'
  Gezien het bizarre gedrag van Pechtold in de zaak-Demmink zou hij de moord op Borst zelf bevolen kunnen hebben. Misschien weet Katrien Kroes hier meer van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals ik laatst al zei is iedere dood voor bepaalde mensen per definitie verdacht. De reden? "De persoon wist teveel of wilde iets naar buiten brengen". Andere opties zijn er niet.

   En dat is het probleem bij veel mensen in deze scene. Sommigen klagen dat we in een samenleving komen/zitten 'schuldig tot het tegendeel bewezen is', maar zoals we bij Poot en Kat en andere figuren maar weer kunnen lezen hanteren ze zelf "schuldig zelfs al is het tegendeel bewezen". Mja.

   Verwijderen
 22. Je kan zeggen wat je wilt, maar de club rond Micha blijft voorspelbaar. Het is te hopen dat ze de familie met rust laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Om te beginnen verklaart Poot dat hij miljoenen in de voortdurende strijd heeft gestoken. Vorig jaar 4 miljoen. Daarna corrigeert hij zich snel. Het exacte bedrag weet hij niet meer.

  Lijkt me een uitgelezen aanleiding voor de FIOD-ECD om eens te gaan spitten in wat er van die miljoenen is weggeboekt als bedrijfskosten terwijl de oude Poot er geen enkele twijfel over laat bestaan het hier te hebben over het financieren van zijn persoonlijke 'hobby'. En dan meteen even doorpakken bij de 'begunstigden' die gulzig uit deze 'hetze-ruif' hebben zitten graaien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel benieuwd naar de identiteit van alle begunstigden. Die vier miljoen zal niet alleen maar achter een roestige spijker zijn blijven haken.

   Verwijderen
 24. Om te beginnen verklaart Poot dat hij miljoenen in de voortdurende strijd heeft gestoken. Vorig jaar 4 miljoen. Daarna corrigeert hij zich snel. Het exacte bedrag weet hij niet meer.

  Lijkt me een uitgelezen aanleiding voor de FIOD-ECD om eens te gaan spitten in wat er van die miljoenen is weggeboekt als bedrijfskosten terwijl de oude Poot er geen enkele twijfel over laat bestaan het hier te hebben over het financieren van zijn persoonlijke 'hobby'. En dan meteen even doorpakken bij de 'begunstigden' die gulzig uit deze 'hetze-ruif' hebben zitten graaien.

  BeantwoordenVerwijderen