donderdag 6 februari 2014

Schaduwregering

Denk niet dat de VS worden bestuurd door Obama en zijn regering. Nope. Volgens een Iraans persbureau is er namelijk een Alien-schaduwregering die stiekem aan de touwtjes trekt. Zou allemaal staan in uitgelekte stukken van klokkenluider Edward Snowden. Die uitgerekend handen van Iran zijn gekomen.

Dat lezen we uiteraard weer bij Want To Know van allesgelover Guido Jonkers, die elk onzinstuk vertaalt dat hij op het internet vindt, en daarvan dan ook meteen maar het auteursrecht claimt. Zou Jonkers zich nou nooit eens realiseren hoezeer die stukken elkaar tegenspreken? Want Barracuda kan diverse artikelen aanwijzen waarin Obama weer een handpop van de New World Order is.

Ook leest Jonkers steevast nooit eens verder dan zijn neus lang is. Hij haalt The Washington Post aan, maar laat de context weg. Bij die krant wordt namelijk flink de draak gestoken met de Iraanse berichten. Temeer daarde vermeende alienregering in Nevada zou kamperen en voorheen Nazi Duitsland regeerde. 'Fars News takes us through a veritable hall-of-mirrors of sources "confirming" their scoop. The progenitor of it all, of course, is ostensibly NSA leaker Edward Snowden, who has waited until now to reveal that the real reason for all those NSA programs is aliens. As best I can tell, Fars claims that Snowden gave this information to Russia's Federal Security Service  (FSB). They also say it was independently confirmed by former Canadian defense minister Paul Hellyer. (Hellyer, who is 90, does indeed argue that aliens have visited Earth many times, though I haven't seen him comment on this particular story.) The FSB, they say, put all this information down in a secret report, which was inexplicably obtained by the ultra-fringe conspiracy theory Web site, Whatdoesitmean.com.'

Maar Guido weet het weer zeker: 'Feitelijk is er wel degelijk méér te vinden over de beweringen die het Iraanse persbureau doet. Velen van onze lezers hebben veel tijd in deze materie gestoken en wéten dat dit verhaal een harde kern-van-waarheid bevat..'

Hoezo, feitelijk? Guido haalt een artikel aan over geheime ontmoetingen tussen de Amerikaanse president Eisenhower en aliens. Maar denken we even met Guido mee, en laten we het waarheidsgehalte van dit verhaal ook maar even buiten beschouwing, dan kun je daaruit toch moeilijk afleiden dat de VS door een alien schaduwregering wordt aangestuurd. Het kan immers maar zo zijn dat Eisenhower de buitenaardse bezoekers heeft uitgezwaaid en nooit meer terug heeft gezien.

Het curieuze is: zelfs als enkele lezers van Want To Know het verhaal in twijfel trekken en Guido beschuldigen van het papegaaien van nieuws van dubieuze websites, dan nog schiet Jonkers onmiddellijk in de verdediging. 'Van dit soort reacties krijg ik altijd een beetje buikloop'.

Zijn critici zijn echter onverbiddelijk: 'Wanttoknow.nl neemt het bericht over van openminds.tv (1x) Deze neemt het over van Washington Post journalist Max Fisher die het zelf al niet serieus neemt (2x). Fisher heeft het weer van Fars (Iraanse nieuws agentschap). (3x) Hoezo Iran????? Zit de rest van de wereld te slapen of zo? Fars heeft het weer van whatdoesitmean.com (4x) Geen idee wie of wat deze site in de lucht houdt en waar ze zitten.' Na nog wat kritiek weet Guido eindelijk hoe hij hierop moet reageren: 'Open your mind.. It’s like a parachute.. It ONLY WORKS when its OPEN..' 

12 opmerkingen:

 1. 'Open your mind.. It’s like a parachute.. It ONLY WORKS when its OPEN..'

  In zo verre mee eens dat de aansturing van Obimbo niet gebeurt door oerlelijke aliens dan wel onzichtbare mensachtigen, het is eerder een zo aards als maar mogelijke zaak zoals het momenteel helaas nog plaatsheeft! Lees;

  "Rabbis calling themselves Committee to Save the Land and People of Israel write secretary of state warning that his actions were ‘a declaration of war against the Creator and Ruler of the universe.'"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OT

  Dankzij de oliedomme Vergeer -die natuurlijk de afgelopen periode te weinig aandacht heeft gekregen en als 'collega-onderzoeker' (hoe verzint hij het) ook 'zijn deel' uit de Vaatstra ruif wil- weten we nu ook meteen wat Dankbaar/Mauritz nog aan niet eerder gepubliceerd maar 'explosieve onthullingen' hadden achtergehouden wat het waard had moeten maken om toch vooral hun 'boek' te kopen.

  Wat zullen de complottertjes teleurgesteld zijn als er werkelijk helemaal niets nieuws onder de zon in het hersenschimmen werkje van Dankbaar/Mauritz zal blijken te staan.

  Lees hier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nabrander.

   Mevrouw Bou had laatst overigens op het complotblogje van Dankbaar onenigheid met een andere reaguurster aldaar.
   Nadat mevrouw Bou daarover begon te huilebalken bij Wim heeft hij e.e.a. 'opgeschoond'.
   Zou mevrouw Bou de idioterie van Vergeer weer verwijderen als Dankbaar haar daarom verzoekt?
   Weten we in ieder geval genoeg <;-D

   Verwijderen
  2. Vergeer maakt iedere keer dezelfde fouten. Eerst al de aanname dat wat Maaike heeft opgevangen en opgeschreven ook precies zo is gebeurd, dat zou je toch eerst eens moeten verifiëren, ten tweede de interpretatie van die feiten. Als er een bankpasje van Marianne is gebruikt, volgt daaruit de logica dat hij door haar belager is meegenomen? Waarom kan dat pasje niet gewoon op straat hebben gelegen en zijn gevonden? Waarom zou een belager slapende honden wakker maken door met een pasje voor een betaalautomaat te gaan staan, waarin mogelijk een camera zit?

   Verwijderen
  3. Pcies.

   En er is ongetwijfeld onderzocht wie die pin poging heeft ondernomen. En daar is natuurlijk uit gebleken dat diegene niets met de moord van doen heeft gehad. En omwille van privacy zijn de gegevens van dit onderzoek afgeschermd om te voorkomen dat privé gegevens van een onschuldig iemand op straat kwamen te liggen en (wederom) iemand die geen blaam treft door idioten als Dankbaar en Vergeer zou gaan worden gestalkt. Heeft helemaal niets met een doofpot te maken.
   Dat de wanhopige en diep verdrietige moeder van Marianne in die tijd iedere strohalm aangreep om de moord op haar kind op te lossen is meer dan begrijpelijk. Maar zelfs de moeder van Marianne heeft de tegenwoordigheid van geest dat haar realiteit van toen is achterhaald door de werkelijkheid van nu.
   En dat dat maar niet aan het beperkte verstand van figuren als Dankbaar en Vergeer is te peuteren en het maar niet wil doordringen in die zieke koppies van ze is echt onvoorstelbaar. Keihard aanpakken die lui.

   Enough is enough.

   Verwijderen
  4. Het was toen een gebruikelijke manier om een onbruikbaar pasje in te leveren. Zo simpel is dat. Los nog van het feit dat het een en/of rekening zou kunnen zijn. Puur stemmingmakerij , zoals gewoonlijk.

   Verwijderen
 3. Reactie Nick op wtk.

  En dan Guido die er weer als door een adder gebeten meteen op reageert om in de reactie daar weer onder te beweren: Voel me niet aangevallen oid.

  Wat is het toch met die mensen?
  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge, jonge, jonge... Er zijn al wat gelederen der Nederlandsche gecaballiseerde 'debunkers' maffia kaltgestellt en hier blijven ze met zijn allen desondanks toch nog maar slaafs achter jullie jorusje en zijn pedocratenbende aankruipen? Ik weet niet of jullie het al in de gaten hadden, maar aan de overkant beginnen ze al met arrestatiebevelen betreft deze 2 ring leden te verordineren!

  *,-MATT TAYLOR ORDERS THE IMMEDIATE ARREST OF DAVID CAMERON & THE QUEEN.
  *,-Maar ogen zijn blind. Met het hart moet men zoeken...
  *,-"When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit @-mailtje van ratje-vlug zal inderdaad een cruciale rol blijken te gaan spelen bij het beoordelen of de 'onafhankelijke' rol die hij als 'hoerist' binnen deze zaak zogenaamd in het 'belang' van de onterecht veroordeelde en dus nog steeds vast zittende Jasper heeft 'moeten' veinzen! En als zijn stinkende taak binnen dit geheel is wat ik met een behoorlijke staat van dienst & als grote afnemer van juridische diensten denk, dan rest de orde van advocaten nog slechts dit al eerder met succes beproefde metier. Heel goed Micha. Volral juist & op dit ogenblik behoor je tevens nog even door te pakken omtrent zijn belabberde omgang met het zogenaamde DNA-spoor dat nooit echt op zijn merites is beproefd! Sjapo/sépò kerel! Meer laters...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk al wel wat Kat bedoeld met deze woorden betreft een eventueel nog uit te vechten bitchfight within 'onze' binnenlandse egomasturberende klepelswaffelaars gilden. De smerigheden binnen dat wat er momenteel allemaal over het Engelse establishment plaatsheeft en wordt exposed, bevat namelijk een aantal zeer opmerkelijke overeenkomsten & verbintenissen met hetgeen er onheen jorusje hier in Nederland begint los te komen. En gezien zijn uitbrander van de week naar 'van puffelen' toe op dit draadje ben ik er van overtuigd dat hij dit opmerkelijke feit eveneens heeft opgemerkt! Een tipje van de sluier kan ik alvast weggeven via mijn ontdekkingen dat Myra van Puffelen een in opdracht van de mooszaad desinformerende sayan is en waarvan er documenten in mijn bezit bestaan waaruit subiet blijkt dat haar vader een nog steeds in shitraël functionerende rabbi a-la dit niveau blijkt te zijn!

  "Uit de woorden ‘helaas voor jou’ blijkt dat Wim uit is op een soort confrontatie. Ik hoop niet dat die zich doorzet. Want die ga ik winnen. Helaas voor Wim."

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, gezellig regime, stelt ook voor om de Joden 'preventief' uit te roeien.

  http://likud.nl/2014/01/iraanse-staatspersbureau-publiceert-oproep-om-de-joden-preventief-uit-te-roeien/

  BeantwoordenVerwijderen