zondag 2 februari 2014

ChauffeurOpmerkelijke wendingen weer in de gekte rond Demmink. Afgelopen week liepen de plotters weg met Henk Krol, die donderdagavond in het televisieprogramma Eén op Eén vertelde dat hij de afgelopen jaren bij minister Ivo Opstelten van justitie tot drie keer toe had aangedrongen om de positie van voormalig topambtenaar Joris Demmink bespreekbaar te maken. De laatste keer dat Krol met de minister over de positie van Demmink sprak, was twee weken voor de affaire om de pensioenpremies bij de Gay Krant. Kan geen toeval zijn, dat begrijpt een kind.

Vervolgens dook ineens een oud-chauffeur van Demmink op. Uitgerekend bij Martin Vrijland, die werkelijk niet wist wat hem overkwam. Hans Bakker was chauffeur van Joris Demmink van 1992 tot 1996 en heeft zelfs nog bemiddeld bij het gesprek tussen Krol en Demmink toen de Gay Krant zijn later gecorrigeerde beschuldigingen afdrukte.

Bakker meldt naar aanleiding van een publicatie over Demmink bij Vrijland, met een vet Haags accent, dat alle geruchten over Demmink zijn inziens volkomen onzin zijn, simpelweg omdat hij Demmink dagelijks bracht en haalde. Tot 's avonds laat zat Demmink gewoon op zijn departement te werken, dus het beeld van de topambtenaar die zich in de late avond naar plantsoenen en jongensclubs liet rijden, klopt niet.

En Bakker maakt ook korte metten met geruchten over wat dé chauffeur van Demmink had moeten zijn: ene Mostert (en niet Mosterd, zoals plottertjes jarenlang weer eens foutief hebben geschreven). Die zou het promiscue gedrag van de DG op de achterbank niet meer hebben kunnen verdragen en kwam onder 'verdachte omstandigheden' te overlijden. Maar die Mostert reed niet voor Demmink, weet Bakker, maar voor de staatssecretaris, en hij is aan een al jaren durende hartkwaal overleden.

'Ja, maar uiteraard was u niet overal bij', werpt Martin tegen. Per slot van rekening moet er nog wat te fantaseren overblijven. Inmiddels weten de plotters bijna zeker dat deze verklaring a decharge voor Demmink 'gestuurd' moet zijn, want zo gaat dat met plottertjes: onwelgevallig nieuws wordt eenvoudig weggereneerd. Met de AIVD enzo.

Barracuda twijfelt echter geen moment aan het verhaal deze inmiddels gepensioneerde chauffeur, gelet op de details die hij vertelt. Die is natuurlijk gaan zoeken op internet na de vele publiciteit rond Demmink van de afgelopen dagen, en had domweg geen idee dat hij een homofobe malloot aan de telefoon had. Dat realiseerde hij zich pas de dag erop toen hij zag hoe Martin het gesprekje had opgetekend. 'Ik heb jouw gesprek met Myra gehoord en daar werd ik niet echt vrolijk van. Jouw ideeën over bijvoorbeeld het Rusland van Poetin vind ik zeer bedenkelijk." Weer wat geleerd: steek nooit je neus in een wespennest van complotters.

Inmiddels bestookt ook Ton Hofstede de arme man weer met hijgerige vragen. Hans, als je dit toevallig leest: gooi de deur dicht voor deze dwazen. Ze geloven je toch niet en gaan met je woorden aan de haal.

16 opmerkingen:

 1. Barracuda, het bagataliseer orgaan van justitie om de misdaden onder de pet te houden. Kotsmisselijk wordt je er van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misdaden, welke misdaden? Kom eens met aantoonbare FEITEN. Niet met geruchten die achteraf toch weer niet (helemaal) juist bleken te zijn, en niet met dubieuze aangiften van lieden met dubbele agenda's.

   Verwijderen
  2. Het idee dat Claudia denkt dat Barra en wij hier van justitie zijn maakt mijn ochtend goed. Altijd leuk zo'n dom gansje dat niet tot 10 kan tellen. Vertel Claudia ik ben èèn en al oor, waarom denk je dat wij hier van justitie zijn? Ik heb de tijd.

   Verwijderen
 2. Als je het gesprek terugluistert, hoor je trouwens dat Bakker Demmink niet eens echt aardig vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. "PS: Kan iemand het Youtube-filmpje nog vinden waarin ik het kantoor van Anker & Anker overval en ene gesprek met Wim Anker heb over de zaken-Vaatstra en Robert M?"

   WOEF

   Verwijderen
 4. Een chauffeur voor een ambtenaar? Laten die lui met het openbaar vervoer gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brekend: Crypto pot vs. gelijkgestemde nicht zoeken troost in elkaars onbegrepen eenzaamheid! BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Psychedelische @Swappende papie heeft weer eens zijn zoveelste stuip van ernstige terminale hersenkrimp.

   Verwijderen
  2. @Adamas
   Ga eens eens een vak leren, i.p.v. de betaalde onderknuppel van "Het grote gelijk" na te doen. Pleur op met je "Gefunden fressen linkende non-info".

   Verwijderen
  3. Brekend: Kat na een elektronische uitglijder op zijn e-(race)fiets gi-gan-tisch de kreukels in! En geen woord daarvan verder in 'onze' MSM hoernalistiek? Hoe is't mogelijk hahaha! Lees;

   stekeldier zegt: "Je gaat te snel, Kat! De twitterende Hans Anker is NIET de advocaat uit Akkrum, maar een “pollster and strategist” bij het EP".

   Verwijderen
 6. Ach...ga toch gelijk een likkende slijmbal weer eens bij je doorzichtig bedriegende joden pooiers verder lopen rukken? Jij ontiegelijk stinkende: non-valeur...

  BeantwoordenVerwijderen