zondag 9 februari 2014

Piraat

Ze schrokken zich het leplazerus, dit weekend, de piratenpartij. Erwin Lensink, beter bekend als de waxinelichthoudergooier, bleek kandidaat te zijn voor de Piratenpartij bij de gemeenteraadsverkiezingen in Nijmegen. Partijvoorzitter Dirk Poot zegt dat de man in de partij alleen bekend was als Erwin. Hij voldeed echter aan alle voorwaarden voor kandidaatstelling, ook nog. De Piratenpartij dreigde met de Raad van State om hem alsnog van de kieslijst af te krijgen.

Maar zie: De Piratenpartij in Nijmegen en Erwin Lensink zijn vanmiddag overeengekomen dat Lensink niet de naam 'Piratenpartij' zal gebruiken op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Nijmegen. Lensink en de Piratenpartij zullen gezamenlijk naar de Kiesraad stappen om de aanduiding te laten schrappen. Lensink blijft wel verkiesbaar als blanco lijst.

Lensink zelf vond het nog niet de moeite waard om erover te twitteren. Vandaag ging het weer eens hoofdzakrlijk over - zucht - de Rothschilds, David Rockefeller, Henry Kissinger en 'handlangers'. En eerder afgelopen week roeptoeterde Erwin: 'Wie gelooft nu na het lezen van deze twitter berichten nog niet, dat NL af en toe via erfopvolging meer lijkt op Saudi-Arabië + Noord-Korea?' Oftewel: Erwin is heel begaan met de gemeentepolitiek, dat lees je zo.

Bij Powned konden de geinponems zich niet inhouden: 'Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kan je zo de politiek in...' 'Misschien werpt ie licht in de duisternis'.

5 opmerkingen:

 1. Deze cross media gestoorde Leipo Lensink kaapt gewoon het partijprogramma van de Piratenpartij , het zou verboden moeten worden, foei! Parlementaire enquette!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En hij is niet de enige. Zijn er niet ook mensen die het idee van Anonymous kapen voor hun theorieën? Of de zaak Demmink? Of Occupy?

   Verwijderen
 2. Barracuda even heel iets ander ik zoek Gerry Geldermalsen weet jij waar de man te bereiken is het gaat voor informatie dat is de vraag aan jou als je iets weet zet ik mijn email hier pas weer neer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oke dan zoek ik verder bedankt

  BeantwoordenVerwijderen