maandag 17 februari 2014

Wim D.

Wim Dankbaar, tegenwoordig beter bekend als Wim D. uit Overveen, moet stoppen met het belasteren van Dik Sletering en Jano Hassan, die in zijn ogen de ware toedracht rond de moord op Marianne Vaatstra toedekken door informatie achter te houden.

Het OM eiste vanmiddag wegens smaad en belediging een werkstraf van 80 uur en 4 weken voorwaardelijke celstraf. En opmerkelijker: alle lasterlijke teksten moeten van het internet verdwijnen. Bovendien mag hij geen contact meer zoeken met twee van zijn 'slachtoffers'. Dat belooft nog wat voor dat mooie speculaasboek van Wim D. en Hans M, want Barracuda vermoedt zo dat daarin ook het nodige over Sletering en Hassan komt te staan.

Wim (of was het Hans?) ging vanochtend nog even flink tekeer tegen Rob Zijlstra van het Dagblad van het Noorden, die onder de noemer Zotternij een mooie voorbeschouwing in zijn krant had geschreven. 'Wim D. ziet de rechtszaal als een podium waarop hij zijn ideeën kan verkondigen. Daarbij geldt: wie niet voor hem is, is tegen hem en wie tegen hem is, is een vijand die deel uit maakt van het grote complot.' En ja hoor, ook Rob kreeg een pak slag.

Maar nu komt het: Wim D. koos ervoor, volgens de aanwezige rechtbankverslaggevers, om maar helemaal niet op te komen dagen. En wat is er eigenlijk terechtgekomen van het verplichte bezoek van Wim aan de psychiater? Over twee weken de uitspraak.

11 opmerkingen:

 1. Oei, arme WIm,

  Succes Wim met het bewegen van Micha Kat om al die mega lange Vaatstra opstellen van je, die je in de tijd dat je er nog brood in zag om die KLOL-kliniek over te nemen, daar zo ijverig plaatste.

  Hier, ga maar vast oefenen met dit email-post-opstel.

  Er staan er nog wel meer, maar die vind je vanzelf, of anders helpt Micha je wel, want die wil natuurlijk niet dat je door die gast-opstellen in de problemen komt. Toch?!

  Maar, inderdaad. Hoe zit het nou met dat koppie van Wim?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yo Wim ... we weten dat je meeleest :P ... je kan hier zelf alvast een test doen ... paar mooie vragen !

   http://www.psychischegezondheid.nl/narcistische_persoonlijkheidsstoornis?tab=3&gclid=CLD3xMGa1rwCFeXLtAodTyQADg

   Verwijderen
 2. Wat een vreemde man is die Wim Dankbaar, als hij niet zo dom had gedaan was hij er met een boete vanaf gekomen en nu hangt hem een taakstraf boven het hoofd. Ik vrees echter dat hij er niet van zal leren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitspraak 3 maart, voor verschijnen boek. Kan dus nog worden teruggeroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tijdens het papier prikken, zal Wim D vast nog eens denken. Ik heb glansrijk gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien kunnen ze hem als straf de wet op laster en stalking laten overschrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Frides Lameris: 'Ik schrijf graag voor jullie een wat uitgebreider en genuanceerd opiniestuk over de stand van zaken rond de Vaatstrazaak en de mogelijke heropening van de zaak in het licht van het eind van deze maand verschijnende boek van Mauritz en Dankbaar over het ‘Verboden dagboek van Maaike Vaatstra’

  Guanceerd? Hahahaha, Frides en zijn doofpotter verhalen, daar zitten we echt op te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Barra, het artikel over Jano is weer weggehaald (misschien tijdelijk). Google cache versie hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. trollen hier het boek is ook te koop in de winkels toch boek handel etc. en een klik op google en het staat er een aantal 100 keer. dat mensen hier niets beter te doen hebben dan liegen en niet naar de feiten kijken en natuurlijk de Tv allee maar geloven hahaha. tjee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs twee woorden fatsoenlijk achter elkaar tikken is nog te veel gevraagd.

   Verwijderen
  2. Dan moet een winkel het wel eerst willen inkopen en als je het via internet wil doen moet je er wel van weten en het ook nog wíllen kopen...

   Verwijderen