maandag 9 maart 2015

Pensioen

Het opvallendste nieuws van de afgelopen week was wat Barracuda betreft niet de onnavolgbare superduper complotten rond Pieter Lakeman, de zoveelste ontmaskering van yours truly, of de gecontroleerde oppositie van het plotsklaps gefuseerde Klokkenluideronline Barracuda WeAreChangeRotterdam (warhoofden en hun logica), maar het bericht van het vervroegde pensioen van Micha Kat.

Micha had zoveel gelijk gekregen dat de missie was volbracht, schreef hij: 'Het heeft nu geen zin meer te blijven roepen dat Nederland een pedocratie is en dat de elite kinderen verkracht en baby’s aan stukken snijdt of dat Rutte een massamoordenaar is: de feiten spreken nu voor zich.'

Daarnaast zou het besluit om te stoppen zijn ingegeven door de 'haat- en hetze-campagne tegen mijn persoon die nooit eerder in Nederland is gezien'.

Per 1 april worden alle artikelen bevroren en wordt Klokkenluideronline een 'forum waarop Nederlands hun ideeën kunnen ontvouwen voor de revolutie die ons moet gaan bevrijden van de pedoplunderaars.'

De werkelijke reden is natuurlijk dat Kat geen donatie meer binnenkrijgt en hij noodgedwongen per 1 april verkoper wordt bij de McDonalds in het Ierse Wexford, waarvoor hij de laatste tijd al volop reclame aan het maken was.

Barracuda denkt trouwens dat het niet lang meer zal duren voordat Kats gezworen vijand Martin Vrijland wegens gebrek aan financiën de stekker uit zijn site zal trekken. Het aftellen is letterlijk begonnen op het door hemzelf beheerde donatieplatform Fundpress.nl. De looptijd voor zijn salaris van de maand maart is niet alleen verlengd tot 45 dagen, de binnenkomende bedragjes komen de laatste tijd steevast van '0 backers', terwijl die bij de start van de site nog wel werden meegeteld. Het bewijs volgens Martin-watchers dat Vrijland iets te enthousiast aan de knoppen draait.

Er was trouwens nog meer onheil afgelopen week voor plotters nu bekend is geworden dat Google de 'waarheid' op het internet gaat bepalen. Onzin en leugens worden weggedrukt in de zoekresultaten. Barracuda voorspelt het einde van de nog weinig overgebleven complotbloggen wegens onvindbaarheid.

De vindlogica van Google wordt op dit moment vooral bepaald door verwijzingen naar sites. Wordt een pagina veel gelinkt of veel geselecteerd, dan komt het hoger in de resultaten. Van die zwakte maken plotters dankbaar gebruik door veel en vaak te linken. Daarom wemelt het op Google van de lariekoek over FEMA kampen, HAARP, 9/11 en andere Golden Oldies.

Maar Google slaat terug met de Knowledge Graph, meldt de New Scientist. Vindt Google tijdens het indexeren veel statements die overeen komen met feiten uit de Knowledge Graph, dan wordt die pagina betrouwbaar geacht en komt hij hoger in de resultaten.

Maar Barracuda begrijpt de kritiek op dit systeem ook wel. Was Google uitgevonden ten tijde van Galileo Galilei, dan was de aarde behoorlijk plat gebleven. Aan de andere kant: als je nu maar hard genoeg schreeuwt dan de aarde hol is, dan staat dat godbetert nog bovenaan ook.

De plotters zoeken hier natuurlijk meteen weer een complot achter. Dat het internet 'gezuiverd' moet worden van complottheorieën. En alleen de officiële geschriften van het 'ministerie van Waarheid' verspreid worden via de media. Barracuda verwacht echter dat alternatieve geluiden nog steeds te googelen zijn, alleen niet meer de zoekresultaten zullen overwoekeren.

11 opmerkingen:

 1. Rutte een massamoordenaar?! Moet die achterlijke Kat eens overkomen vanuit Ierland en dat in zijn gezicht zeggen. Belandt het Katje zó zonder enig proces achter tralies op water en brood. En dat forum wat hij voorspeldt zal ook een behóórlijke faalactie worden net zoals die Fundpress.

  Plotters. Kunnen ook niet één ding GOED doen... Faalvolkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is maar goed dat dat forum er komt. Dan kunnen de Gretha Mulders weer helemaal loos gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor wat het waard is:

  http://www.martinvrijland.nl/2015/03/09/micha-kat-gooit-handoek-in-de-ring-op-de-dag-dat-ierse-victoria-hem-exposed/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor comments zie ook: https://www.facebook.com/martin.vrijland

   Verwijderen
  2. Nog steeds niet duidelijk wat er gebeurd is. Is Kat nou met slaande deuren uit Ierland vertrokken? Dat er geen chemie was tussen Kat en die Victoria was mij wel duidelijk.

   Verwijderen
  3. Weer zwerfkatje geworden... NL kan hij niet in (geen geld) en kan ierland niet uit (ook geen geld)

   Hallo Swiebertje........!

   Verwijderen
  4. ROFL. Duizenden euro's in huis in Wexford gestoken. MK heeft zich dus gewoon laten 'leegzuigen' door Victoria. Ik mag hopen dat er - anders dan in z'n portemonnee - ergens anders wel een knoop zit :-). Anders kan MK nog 18 jaar lang z'n bijdrage leveren. Daar is een goed woord voor - naïef. MK naïef? Met vrouwen in de buurt blijkbaar wel dus. Snap nu waarom MK een 'wit voetje' bij EV wilde halen.

   Verwijderen
 4. Het is niets voor Kat om opeens te stoppen. Óf we zien hem over een paar dagen doodleuk weer "artikelen" posten, óf er is een ingrijpende reden voor zijn besluit. Omdat Kat al jarenlang nooit meer de waarheid schrijft, zullen we die reden niet van hem te horen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pff inderdaad ik lees zo nu en dan ook de grootste onzin. Ik zeg niet dat er überhaupt nergens complotten om zouden bestaan, maar bepaalde sites zien in werkelijk alles maar dan ook alles een complot zelfs als bewezen is dat iets niet kan kloppen qua hoax HAARP Alaska bv is allang gesloten heeft wel bestaan verder maar geen huidig doel meer. Helemaal moe word ik van de RT leugens, ik snap niet dat mensen zo'n Putin hond verdedigen in ieder geval. Zielig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook een overtreffende trap heeft een bovenste tree. En ik vermoed dat MK weet dat hij bovenaan staat - en alleen nog kan afdalen (of een smak kan maken).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is het eerder zo dat hij dénkt dat hij bovenaan staat.

   Verwijderen