donderdag 26 maart 2015

Holleeder = onschuldig

Een (GeenStijl?) reaguurder twitterde gisteren: 'Holleeder = onschuldig. Hij weet echter te veel over #Demmink'. Nog even en Holleeder krijgt van de neurootjes dezelfde heldenstatus als Poetin. Het was in elk geval al de insteek van de tegenwoordig behoorlijk loens kijkende Steve Brown. 'En dus moet ‘Jan met de Pet’ vooral worden afgeleid van de echte Monsters in de EU en “Banana-Fraude-Nederland”. En wie is daar op dit moment beter geschikt voor dan het ‘Monster Holleeder?'

Ironisch op het waanzinnige af in dit verband is volgens Brown dat juist Peter R. de Vries jarenlang in alle talkshows heeft lopen verkondigen dat De Neus zo’n goeie man is. 'Daarnaast schreeuwde die Maffiajournalist en politie informant Peter R. de Vries wel van de daken dat Steve Brown kinderen loopt te bedreigen en  de zoon van zijn Media-Maffia Boss John de Mol wilde ontvoeren. Volslagen walgelijk kwaadaardige leugens. Brown heeft De Vries daarvoor dan ook persoonlijk twee keer volledig in elkaar gemept,omdat voor Steve Brown in tegen stelling tot Peter en Willem de code niet aan vrouw en kinderen komen heilig is.'

Twee dikke Brown-leugens achter elkaar: dat in elkaar meppen was niet meer dan een voorzichtige schop tegen de kont en Barracuda heeft Peter R. nooit - ook niet met zoveel woorden - horen zeggen dat Holleeder zo'n aardige jongen was. Maar dat zal wel komen omdat Brown al bijna een kwart eeuw volledig uit zijn dak gaat als hij de naam Peter R. hoort. En dat heeft hij dan gemeen met 'Het Monster', dat de misdaadverslaggever ook het liefst meteen onder de grond had gestopt.

Een ding moet Barracuda sceptici wel gelijk geven. Die geluidsfragmenten waar we al de hele week mee gek werden gemaakt, maakten niet veel indruk. Bij menige tokkies in Vinkeveen moeten dit soort gesprekjes van tijd tot tijd in de achtertuin te horen zijn (ook al is het allemaal niet erg netjes). Daar krijg je Willem niet mee achter de tralies.

Geinig is wel weer dat Brown een heel complot opvoert rond de megasalarissen. 'Monster Carlos Ghosn strijkt over het afgelopen jaar een totale beloning van €7,2 miljoen op zonder enig gevaar te lopen op welk gebied dan ook. Dat zien wij de “Holleeder Monsters” hem niet gauw na doen.'  

Eh...hoeveel had die Holleeder ook maar weer in de grond gestopt? Blijkbaar genoeg om al die afrekeningen te kunnen betalen. En hoe zit dat met Brown? Die is nog te jong voor een pensioen, maar lijkt al jaren te rentenieren dankzij in het verleden verdiende hasjmiljoenen.

6 opmerkingen:

 1. Yep vandaag is bekend dat het ongeluk met het toestel van German Wings geen ongeluk was. Wedden dat het in opdracht was van de pedo-elite en dat Rutte en Demmink erachter zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was gisteren al direct bekend.

   Verwijderen
  2. Daar kon je op wachten dat het gelijk een 'false flag' is. Maar de waarheid is bizar en je kan erop rekenen dat hier jaren aan complottersvoer is. Is het hier Demmink/Rutte ergens anders vinden ze wel een andere variant. Triest voor de nabestaanden en de ouders van Andreas Lubitz mogen een stroom van plottertjes verwachten. Valt me mee dat Micha nog niet een telefoongesprek live op zijn blog heeft staan. Verdomde aasgieren.

   Verwijderen
  3. Kwestie van vraag en aanbod, @Dorothy.
   De mensen vréten het.
   Op Nujij inmiddels 1500 zelfbenoemde cockpit-deskundigen, die met elkaar op de vuist zijn.

   Verwijderen
  4. Ik zag al op Twitter voorbijgaan dat Andreas Lubitz verdacht wordt een moslim te zijn. Dat op nujij 1500 'deskundigen' met elkaar op de vuist gaan is niets nieuws. Vrijland kwijlt er bij en we kunnen natuurlijk in Vrijland-stijl een artikel verwachten. Die piloot mag dan mesjogge zijn- maar die plotters zijn het vele malen erger en kwaadaardiger.

   Verwijderen
  5. Martijn Alberda heeft er gelukkig geen tijd meer voor wegens sociale werkplaats.
   Schreef blijkbaar pas drie uur geleden een snier op zijn Facebook met een raar linkje
   De ene piloot die de andere buitensluit en dan het vliegtuig laat crashen...yeah right... http://82.221.129.208/

   Verwijderen