maandag 16 maart 2015

Raket

Barracuda weet het zeker: Poetin - de grote held van het plottervolk - zit al dagen ondergedoken na de brandbrief van Micha Kat-imitator Nico van der Ham. Hij gaat hem vermoedelijk vandaag al integraal voorlezen op het podium dat momenteel voor het Kremlin wordt gebouwd. Dat of er is volgens Niburu een relatie met de passage van Niburi 'ergens voorjaar 2016'.

Intussen was er weinig goed nieuws voor internetspeurneus Joost Niemöller en de zijnen. De theorie dat de MH17 vorig jaar in Oost-Oekraïne door een Buk-raket is neergeschoten wordt namelijk steeds verder bewezen. Joost zelf ging onlangs in de hangar Gilze Rijen op zoek naar de raket, maar waar hij ook keek, nergens te vinden. 'Dit is net zoiets als het Anne Frankhuis: een façade om het plebs een rad voor ogen te draaien', aldus reaguurder D. G. Neree, die ook plotsklaps verstand heeft van dit soort dingen ('Er moet tenminste een huls gevonden worden').

Nadat de site Bellingcat de aanwezigheid van een Buk-raketsysteem al aardig aannemelijk had gemaakt, komen er ook uit Rusland 'bevestigende geluiden' dat dit type raket de vlucht moet hebben neergehaald. De Russische staatstelevisie wil zijn kijkers nog altijd maar al te graag laten geloven dat een Oekraïense straaljager de vlucht zou hebben neergeschoten. De Russische maker dat gevechtstoestel, de SU-25, zegt dat dit helemaal niet kan. Alleen een Buk-raket kan zoiets op zijn geweten hebben. Barracuda zegt: Duh!

6 opmerkingen:

 1. Glasheldere analyse van de werkwijze van complotgekkies. Plus een behandeling van de vraag of je ze moet negeren of juist aanspreken op hun gekkigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de Nibiruanen hebben ook belangen hier op aarde en komen mogelijk voorjaar 2016 hier aan. De druk is groot, zo ook de strijd op universeel niveau (buitenaardsen). De buitenaardsen waar Poetin mee samenwerkt zijn de vijanden van die waar Obama (gedwongen?) mee samenwerkt.

  IK LACH ME WILD!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uhh, meneer Nicootje, Poetin kán helemaal geen NL lezen. En al helemaal niet jouw vage schrijfsels...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. > Poetin kán helemaal geen NL lezen.

   Dat kon je nog wel eens tegenvallen. Hij spreekt vloeiend Duits en zal vast ook wel wat Engels kennen. Dan is Nederlands althans passief grotendeels een eitje.

   Verwijderen
 4. Geen probleem ik, daar heeft hij vertalers voor. Als Putin in mineur is dan komen ze met schrijfsels van fans zoals Nico aan- dat doet Putin goed.Het zal zijn ego dan ook strelen dat hij zo geliefd is in plotterland-bij de wakkere denkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Poetin verdwenen? Uhm, nee hoor: http://www.telegraaf.nl/buitenland/23806281/__Poetin_weer_in_openbaar_gezien__.html

  BeantwoordenVerwijderen