woensdag 18 maart 2015

Zwijgen is Goud

Onthoud goed dat wanneer u vandaag naar de stembus gaat voor de Provinciale Staten en de waterschappen u stemt op landgenoten die fier het landsbelang verdedigen.

Zo ook Het Gelderse PVV-Statenlid Marc van Kampen, dat vier jaar lang geen woord heeft gezegd in Provinciale Staten. Zowel in de adviescommissies als in de plenaire vergaderingen.

Heeft Van Kampen zijn tong verloren? Nope, want toen De Gelderlander hem vroeg wat hij in die vier jaar nu precies heeft gedaan kwam er wel degelijk antwoord: 'Ik heb in de fractievergaderingen van de PVV mijn bijdrage kunnen leveren. Op welke punten ik dat gedaan heb? Dat zou ik moeten nakijken, ik heb dat niet paraat.'

En u kunt vandaag wederom voor Marc stemmen, maar niet voor de PVV. Marc is voortaan van Bontes en Van Klaveren. Van Kampen zegt een nieuwe periode als Staten- of raadslid niet uit te sluiten. 'Alles is mogelijk. Ik heb veel geleerd.'

1 opmerking:

  1. Een wijs man weet wanneer hij moet zwijgen.

    Wat niet wil zeggen dat het genoemde PVV-Statenlid deze wijsheid ook werkelijk in bezit heeft. Het stemgedrag is belangrijk, dat is waar het op aan komt, dat is de democratie. Wat ook in zijn voordeel spreekt is, als men niet spreekt dan liegt men ook niet, dan verkondigt men ook geen kolder.

    Helaas zijn er in Nederland tal van politici die niet mooiers kunnen bedenken dan overal en altijd met hun veren te pronken. Zoals Alexander 'Macarena' Pechtold, man man man wat een boel onzin weet die totale leeghoofd te spuien. Er zouden wat meer politici hun bek stijf dicht moeten houden.

    BeantwoordenVerwijderen