maandag 9 maart 2015

Bokscircus

Had Micha Kat net zijn (schrijf)afscheid aangekondigd, moest hij vanavond weer met de billen bloot vanwege zijn loopgravenoorlog met zijn grote vriend Vrijland.

Waarna zich het volgende drama openbaarde in het toch al tumultueuze bestaan van Kat. Die blijkt zijn vakantieadres Wexford spoorslags te hebben verlaten - met ruzie en met achterlating van kleding en een Ierse fiets - en verblijft in hotels in Dublin. Waarschijnlijk tot het geld op is.

Kat kwam er naar eigen zeggen achter dat het ‘samenwoon-project’ met de Nederlandse Victoria - zijn huisbazin voor vijf maanden - een kansloze missie was omdat zij 'psychotisch' was geworden. Zij stal zijn mobiele telefoon, waardoor Kat gedwongen werd zijn huissleutel af te geven. Na 9 februari stond hij helemaal voor een dichte deur. 'Vanaf 9 februari verblijf ik in verschillende hostels in Dublin terwijl het prachtige huis in Wexford dat met duizenden euro’s van mijn geld is opgeknapt leegstaat.'

Dui-zen-den euro's? Daar gelooft Barracuda geen snars van. Op een door Vrijland vrijgegeven geluidsspoor is te horen dat Kat zich zelfs nog kwaad maakt over een Skype tegoed dat door haar wordt opgemaakt (terwijl het gesprek nog geen 10 minuten duurt). Het rijmt ook al niet met de wanhopige pogingen om wat schamele euro's te verdienen aan filmpjes van Ierse middenstanders.

En als Kat echt duiz-en-den euro's had gehad, had hij zijn stulpje in Schiedam niet hoeven te verlaten om gratis kost-en-inwoning te zoeken te Wexford. Swiebertje had gewoon een dak boven zijn hoofd nodig en snel ook.

Maar Barracuda heeft een goed idee. Nu Kat en Vrijland allebei in financiële nood zitten, stelt hij een reizend bokscircus tussen vier touwen voor. Met Teeven en Opstelten als scheids. Die hebben ineens zeeën van tijd. En niet eens vanwege de zaak Demmink.

9 opmerkingen:

 1. Sinds zijn pensionering heeft Kat dezelfde dag weer een stuk gepubliceerd.
  Volkomen begrijpelijk: een weerwoord aan Martijn Alberda.

  Benieuwd, hoe lag Kat het nu volhoudt, om niet over Ivo en Fred te gaan toeteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet heel lang zoals we zien. En direct alweer met de nodige flauwekul. Alsof dit gevolgen heeft voor zijn lopende zaken. Daarnaast: Als het waar is wat de NOS zegt, dan treden een minister en een secretaris altijd samen af. Alleen niet zo nadrukkelijk.

  Sommige mensen kúnnen ook gewoon niet met pensioen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaap.
  http://www.klokkenluideronline.is/2015/03/cees-h-chanteerde-teeven-met-rolodex-info/

  Ik ben de tel al weer kwijt.
  Nummer drie geloof ik.

  Hebben Opstelten en Teeven hun aftreden jàààren lopen rekken,
  tot de dag, dat Kat eindelijk met pensioen was, blijft die gek gewoon doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kenmerkend ook weer het vanzelfsprekende gemak waarmee Kat alles aan elkaar associeert tot het onvermijdelijke eindpunt Demmink.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach op twitter is de Demmink sociëteit blij met een dode mus. Demmink wordt vervolgd nu zijn vriendjes weg zijn, klinkt het verheugd. Als ik lees dat Henk Kamp als opvolger van Opstelten wordt genoemd, denk ik niet dat de sociëteit op veel sympathie hoeft te rekenen van Henk. Henk heeft overal maling aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De een gaat vissen, als hij met pensioen is.
  Weer een ander gaat elke dag twee stukjes schrijven, waarin Demmink figureert.

  http://www.klokkenluideronline.is/2015/03/oproep-hhc-teeven-per-direct-arresteren/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeft die moron MK nou niks BETERS te doen ipv alleen maar faalkanaaltjes op te zetten op YouTube?

  https://www.youtube.com/channel/UCslBaokC-wNa-8t4zWn1GzA

  PFFFFFFF!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Trouwens, hoe komt die JANHAGEL eigenlijk ineens in LONDEN terecht?!

  BeantwoordenVerwijderen