maandag 29 december 2008

Inbraak


Daan de Wit was de eerste Nederlander die na de aanslagen een site oprichtte rond 9/11. Dat kwam niet uit de lucht vallen, want al ver voor de aanslagen schreef hij over het geheime satanische genootschap Skull & Bones (waarvan George Bush deel zou uitmaken) en de occulte achtergronden bij de moord op JFK. Hij zou ook een tv documentaire over Skull & Bones hebben gemaakt, die pas in 2001 sterk geredigeerd werd uitgezonden. 

Wat hij tegenwoordig voor de kost doet meldt Daan ons (liever?) niet, maar in elk geval runt Daan het tweetalige blog Deep Journal, waar (niet al te veel) bewustmakend nieuws wordt gepresenteerd. En eerder dit jaar verscheen De volgende oorlog. De aanval op Iran. "Aan de hand van rapporten, artikelen en uitspraken van vooraanstaande analisten en direct betrokkenen wordt in dit boek de opbouw naar de volgende oorlog beschreven," zo schrijft de uitgever, maar De Wit was kennelijk een beetje te trigger happy, want over Iran praat niemand meer sinds Obama aan de macht is.

De Wit verkondigt overigens geen al te extreme standpunten voor een hardnekkige 9/11 inside job-believer, dus moet er niet al te veel gezocht worden achter de inbraak die groot in de dorpskrant van complotters werd aangekondigd. De nieuwe computer, digitale camera en voicerecorder van Daan zijn gestolen! En dat bij vol licht ook nog! Het eindejaarsinterview komt er even niet. 

Microfoontjes plaatsen en het op een inbraak laten lijken? Inkijkoperatie van AIVD, MIVD, FBI, CIA en Mossad wegens acuut staatsgevaar? Of gewoon een van de gemiddeld 80.000 inbraken per jaar in Nederland (naast 432.000 pogingen tot inbraak)? We houden het op het laatste.

4 opmerkingen:

 1. Ik denk dat Barracuda zeer slecht geinformeerd is zoals vele Nederlanders die graag uit hun nek commentaar geven. Dat kost de minste energie en kan je je aandacht weer snel op de Hilversumse feestfabriek richten.

  De aanval op Iran was wel degelijk een issue en is nu ook weer terug op de kaart.

  Hulde aan Daan de Wit als toonzetter voor de alternatieve media en waarheidsvinding.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarheidsvinding wordt te pas en te onpas gebruikt voor iets dat gewoon mening heet. Zeg dat dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Youri Carma:

  Nog 15 dagen. Denk je dat Daan gelijk krijgt? Of zullen we wachten totdat hij, of een andere complot theorist over een volgende operatie begint te krijsen?

  BeantwoordenVerwijderen